Digidexo.com

lungene skrumper

Kan Kjører i iskaldt vær skade lungene?

Kan Kjører i iskaldt vær skade lungene?


I løpet av vinteren, mange mennesker har en tendens til å utøve inne eller ta en pause fra sine daglige treningen. Til diehard løpere, gjør iskaldt temperaturer ikke komme i veien for en god treningsøkt. Kjører i kulden krever planlegging og forberedelser for å være trygg og sunn, hovedsakelig gjennom riktig kjole. I de fleste tilfeller, men vinterøvelse vil ikke skade lungene dine.

Sunn Runners

Kjører i minusgrader skader ikke lungene av heathy mennesker, ifølge University of Louisville treningsfysiolog Kara Gallagher. Du kan føle litt ubehagelig brennende følelse i lungene og brystet fordi luften er kald, men dette er ikke farlig. Hvis den brennende følelsen plager deg, løpe på en tredemølle eller innendørs bane på svært kalde dager. Snakk med legen din om eventuelle bekymringer om utendørs vinterøvelse, og hvordan det er relatert til din helse.

Kroniske lungelidelser

Personer som har kroniske luftveissykdommer eller lungelidelser som kronisk obstruktiv lungesykdom eller astma vil sannsynligvis ha problemer med å kjøre eller trene i iskaldt kaldt. Disse forholdene er preget av betennelse i luftveiene, og kan føre til en rekke symptomer som spenner fra hoste og tungpustethet til kortpustethet. En 2006-utgaven av "European Respiratory omtale" viste at færre mennesker med KOLS ble innlagt på sykehuset når de hadde avanserte varsler om kaldt vær. De automatiserte telefon advarsler hjalp KOLS lider planlegge å holde seg innendørs under dårlig vær, og dermed unngår ytterligere skade lunge eller irritasjon.

Passende kjole

Kle deg riktig når du kjører i kulda for å holde trygt og for å forhindre lungeirritasjon. Slitasje lag som du kan ta av når du varmer opp. Dekk nese og munn med et skjerf eller maske. I tillegg til å hindre frostskader, varmer denne ekstra lag omgivelsesluften før den når lungene. Oppvarmingen av luften kan forhindre den brennende følelsen, og kan også redusere symptomer på astma eller KOLS-angrep.

Route Adjustment

Endre din vinter rute for å unngå å kjøre inn i vinden. Holde vinden i ryggen leverer mindre av en isete blast av luft til luftveiene enn overfor det på hodet. Hvis du kjører med vinden bak deg under hele treningen er uunngåelig, prøv å møte vinden i løpet av siste halvdel av løpeturen og sakte tempo. På denne måten, er windchill ikke så stor.

Hvor kommer Oxygen Gå til fra lungene?

Hvor kommer Oxygen Gå til fra lungene?


Luften du puster inn i lungene er 20% oksygen. Kroppen må ha oksygen for å produsere energi til cellene, og litt oksygen kombinerer med karbon for å produsere karbondioksid, et avfallsprodukt som er pustet ut. Dermed må du oksygen til å ernære og rense cellene.

Carbron Dioxide / Oygen Veksling

De oksygengassmolekyler inn alveolene (luftblærer) i lungene. Karbondioksid forlater blodet i kapillærene og entrer blærer, endre formen fra oppløsningen til gass, mens oksygen beveger seg inn i kapillærene, endre formen fra gass til løsningen.

Inn de røde blodcellene

Mesteparten av oxgyen blir plukket opp av hemoglobin i røde blodceller for transport. Blodet bærer oksygenrikt blod gjennom lungearteriene til hjertet.

Ut i kroppen

Som hjertet slår, strømmer den oksygenrikt blod ut av hjertet gjennom aorta og inn i blodårene i hele kroppen.

Into the Tissue

Den oksygenrikt blod strømmer fra store arterier til mindre arterioler og inn i kapillærer som nærer cellene i vevet.

Oksygen / Carbon Dioxide Exchange-

Oksygen forlater kapillærene, og strømmer inn i cellene. Samtidig etterlater karbondioksid cellene og går inn i den venøse kapillærer for å gå tilbake til lungene.

Funksjon

Oksygen gir drivstoffet som gjør at cellene til å utføre sine oppgaver.

Hva kan du ta for å rense lungene?

Hva kan du ta for å rense lungene?


Enten du lider av en sykdom, har nettopp sluttet å røyke, eller er på et oppdrag for hele kroppen helse, det er urter du kan ta for å rense ut lungene dine. Den urter mullein, anis og kardemomme er alle svært effektive lunge rensemidler.

Mullein

Mullein er en tradisjonell urte slimløsende. Mullein inneholder to bestanddeler, mucilage og saponin, som berolige dine slimhinner og fremme slimete utflod og fjerning. Du kan kjøpe tørkede mullein teblader fra helsekostbutikker og nettbutikker.

Du kan lage en mullein te ved bløtlegging 1 eller 2 tsps. av tørket mullein blader i en kopp kokende vann i 15 minutter. Drikke te mens den fortsatt er varm. Mullein te kan inntas tre til fire ganger daglig.

Anis

Urt-anis, en felles pastill og hostemedisin ingrediens, er et effektivt lunge slimløsende. Anis inneholder alfa-pinen og creosol, to elementer som løsner slim, stimulerer lunge sekreter og tømme ut lunger. Anis frø, som er ansett som den mest potente delen av urten, kan finnes i helsekostbutikker, via nettbutikker og i krydder midtgangen på mange større matbutikker.

For å gjøre anis te, må du først knuse 1 til 2 tsps. av anis frø med enten på baksiden av en skje eller en morter og støter. Deretter helles en kopp kokende vann i løpet av de knuste frø og bratte blandingen i minst 10 minutter. La te å avkjøle litt før du drikker. Drikk dette lunge-rensing rette en gang om morgenen og en gang før du går til sengs.

Kardemomme

Kardemomme, en gammel kinesisk og indisk medisinsk urt, er en kraftig lunge cleanser. Kardemomme inneholder phytochemical cineole, som bryter opp tette lunger mens øke din sentralnervesystemet. Kardemomme kan kjøpes i indisk og kinesisk krydderboder, i helsekostbutikker eller fra nettforhandlere.

Du kan lage en kardemomme slimløsende te ved bløtlegging 1 ts. av pulverisert kardemomme i en kopp kokende vann. Du kan også gjøre en sterkere kardemomme avkok ved å legge til 15 kardemommekapsler og 15 fedd knopper til 10 kopper kokende vann. Kok i 10 minutter og overfør blandingen til en termosflaske. Drikk den varme blandingen i løpet av dagen.

Hvordan Heal Scar Tissue i lungene

Hvordan Heal Scar Tissue i lungene


Lungene er en sentral del av luftveiene. Lungene inneholder et stort antall luftveis komponenter som er kjent som bronkiene og andre mindre kjente som bronkiolene, som strekker seg til alveolene, eller lite luft Saks. Lungene og luftveis komponenter kan bli ødelagt over tid av mange forskjellige sykdommer, miljømessige eller sosiale forhold som for eksempel røyking eller kjemisk innånding som kan føre til arrdannelse, sammen med mange andre lungesykdommer. Arrdannelse i lungene eller fibrose i lungene kan gjøre puste alvorlig vanskelig og over tid kan øke og bli livstruende.

Hvordan Heal Scar Tissue i lungene

•  Diskuter med din lege tar enzymer for å bekjempe lunge arrdannelse eller fibrose i lungene. Enzym medisiner som Nattkinase og Serrapeptase har begge vist seg å være svært vellykket med bedre lungefunksjonen og redusere arrdannelse. Forske enzym bruk på lungefibrose og arrdannelse kan hjelpe deg å ta en informert beslutning om fordelene med enzymer.

Diskuter med din lege ved hjelp av kortikosteroider for å stoppe betennelse i lungene. Imidlertid bør kortikosteroider startes tidlig for den beste muligheten til forbedring av betennelse og lungefunksjon. Kortikosteroider kan brukes alene eller sammen med andre medikamenter for å bekjempe skade på lungevevet mens tilbyr støttende styring til allerede alvorlig skadet lungene.

Snakk med din lege om å starte immun undertrykke medisiner i tillegg til steroider for å hjelpe til med lunge arrdannelse eller lungefibrose problemer. Immun-undertrykke medisiner som Gamma-interferon, penicillamin og Cyclosporines har alle blitt kjent for å hjelpe til med å redusere virkningene av lunge arrdannelse samtidig tilby noen lettelse til alvorlig fibrose lider.

Snakk med legen din om å ta anti-inflammatoriske medisiner som Colchicine å undertrykke arrdannelse i lungene.

Hint

 • Lunge arrdannelse er svært vanskelig å bekjempe; Men stopper faktorer som røyking eller kjemisk innånding - sammen med å være flittig med medisiner og andre behandlingsalternativer - kan gi den beste muligheten til å overleve.
 • Følg legens instruksjoner og behandlingstilbud eksplisitt.
 • Slutte å røyke eller arbeider rundt farlige materialer som kan hindre pusting og hemmer behandling for de allerede ødelagte lunger.

Hvordan sjekke om lungene er i orden

Hvordan sjekke om lungene er i orden


Friske lunger er en kritisk komponent for din generelle helse og velvære. Som en del av luftveiene, hjelper de sikre at kroppen får oksygenet den trenger. Følgelig, noe som gjør at lungene dine er er i tip-top form er et must for alle. Heldigvis finnes det cetain tiltak vi alle kan gjøre for å bidra til å sette våre sinn rolig og sørg for at lungene våre er friske og fungerer.

Hvordan sjekke om lungene er i orden

Se pusten din. Breathing bør ikke være et ork - det skal komme naturlig. Hvis du oppdager at du er ofte kortpustet eller at du konsekvent har problemer med å puste inn og ut, er dette en advarsel tegn på at noe ikke kan være riktig med lungene dine.

Hold et øye på disse hoste. Hvis du har en vedvarende hoste som ikke ser ut til å gå unna, eller hvis du noen gang hoste opp blod, ta notat. Begge symptomer er rødt flagg at noe kan være galt.

Foreta en registrering av langvarig slimproduksjon. Snørr er en måte kroppen din reagerer på infeksjoner. Slimproduksjon som varer en måned skal lyde off advarsel bells i hodet at lungene sannsynlig ikke er så sunt som de burde være.

Spor noen vedvarende smerter i brystet. Smerte er kroppens måte å fortelle deg noe ikke er riktig. Hvis du merker at du opplever brystsmerter for en lengre periode, spesielt smerter forbundet med å puste, kan dette indikere et problem kan eksistere.

Få testet. Hvis du har en familiehistorie med lungerelaterte sykdommer, kan legen anbefale visse tester for å bli proaktiv og overvåke lunge helse. Røntgenundersøkelse og CT-skanning er bare to tester som kan bistå i å utelukke eventuelle problemer.

Hint

 • Kjenn din familiehistorie. Hvis du vet at visse sykdommer som lungekreft kjøre i familien din, kan du ha en økt risiko for å utvikle dem selv.
 • Bruk sunn fornuft. Spise riktig og praktisere god hygiene kan ha ganske en effekt på din generelle velvære, inkludert lunge helse. Vask hendene regelmessig, få din årlige influensavaksine og ikke henge ut med syke venner - iverk skritt som disse bidra til å hindre overføring av bakterier som kan føre til luftveisinfeksjoner.
 • Unngå røyking. Hvis du ikke røyker, ikke start opp. Hvis du gjør det, gjør alt for å slutte. Som studier som "passiv røyking og tuberkulose" undersøkelse publisert i Archives of Internal Medicine (2010) har vist, kan til og med eksponering for passiv røyking ha skadelige effekter på helsen din og øke risikoen for slike lunge-relaterte plager som tuberkulose.
 • Legen er alltid den første personen du skal henvende deg til hvis du har noen bekymringer knyttet til lungene eller generell helse. Ignorerer eller utsikt symptomer på lungeproblemer kan føre til alvorlige mediale problemer.

Hva er Autonom Innervasjon av lungene?

Hva er Autonom Innervasjon av lungene?


Det autonome nervesystemet er ansvarlig for å regulere glatt muskulatur, hjertemuskulatur og et utvalg av kjertler med både afferente og efferente trasé. Ganglia er ansvarlig for å oversette informasjonen fra ett sted til et annet ved hjelp av nerveceller. Lungene er innervert av begge deler i det autonome nervesystemet.

Sympatisk Innervasjon

Den sympatiske veien er ansvarlig for "fight-or-flight" reaksjon som vanligvis er aktive i flere emergent situasjoner. Det gir mulighet for økt gassutveksling i lungene etter bronkodilatasjonen.

Parasympatiske Innervasjon

Det parasympatiske veien er ansvarlig for "hvile-og-fordøye" reaksjon, eller de regulatoriske prosesser i kroppen. Det gir mulighet for innsnevring av bronkiolene til en normal tilstand når dilatasjon.

Funksjon

De to banene arbeide sammen gjennom ulike nevroner og ganglier, kjent som lunge plexus, slik at lungene skal fungere skikkelig.

Hvordan Test for et Mold infeksjon i lungene

Hvis du har søkt etter informasjon om svart mold eller giftig mold, har du mest sannsynlig funnet all slags informasjon som forteller deg det kan være dødelig. Ifølge Johns Hopkins Medical Center, er formen ikke mer enn en irriterende i en frisk person. Bare de med lengre eksponering eller et svakt immunsystem er i faresonen for alvorlige reaksjoner og død. Hvis du faller inn i en av disse kategoriene kan det være verdt å bruke tid for å teste for en mold infeksjon i lungene.

Hvordan Test for et Mold infeksjon i lungene

Finn nettstedet i Resources som tilbyr en pustekapasitet test. Så gå til nettsiden og ta testen. Hvis kapasiteten er lavere enn normalt, bør du vurdere å ringe legen din for å sette opp en avtale for å få lungene sjekket for en mold infeksjon.

Ring din lokale lege for å sette opp en avtale for å teste lungene dine for en mold infeksjon. En allmennlege kan utføre enkle tester for eksempel en prikk, for å se om huden din inneholder en mold allergen. Hvis det er en reaksjon, varsler denne legen at du har vært utsatt for muggsopp.

Ring en allergolog eller en smittsom sykdom lege for å sette opp en avtale for å teste lungene dine for en mold infeksjon. Allergolog vil ha kunnskap om behandling av pasienter med mold allergi. Den smittsomme sykdommen lege vil ha kunnskap om behandling av mugg infeksjoner.

Ring en lunge lege for å sette opp en avtale for å teste lungene dine for en mold infeksjon. Lunge leger er lungemedisin og er kjent med alle typer lungeinfeksjoner.

Hint

 • FDA har ikke godkjent noen form for hjemme testing for mugg infeksjoner av noe slag. Den eneste sikre måten å finne ut om lungene blir infisert med mold vil være å se en lege.
 • Sjekk din forsikring før du setter opp en avtale med en spesialist.
 • Aldri selv-diagnostisere eller selv godbit; se en lege.
 • Se en lege hvis du tror at din lungeinfeksjon har blitt verre eller er i ferd med å bli verre.

Sopp infeksjon i lungene

Sopp infeksjon i lungene


En sopp er en primitiv form for grønnsak som kan leve i jord, planter, vann og luft. Sopp kan ta mange former, inkludert mold og mugg.

Innånding

Visse former for sopp bevege seg gjennom luften som sporer, som reproduserer. Et menneske inn i en miljø med luftbårne sporer kan inhalere dem inn i lungene og forårsake infeksjon i lungene.

Typer

Soppinfeksjoner kan deles inn i to former. Den første er opportunistisk, noe som fører til sykdom i usunne individer. Den andre er sykdomsfremkallende, og det fører til infeksjoner hos mennesker med sunne eller usunne immunforsvar.

Geografi

Det finnes mange former for sopp som kan finnes i de fleste miljøer, mens andre er funnet i bare enkelte regioner.

Lunger og blod

Infeksjoner som begynner i lungene kan spre seg gjennom kroppen til blod-systemet. Dette kalles septicemia, og det forårsaker infeksjonen å spre seg til andre deler av kroppen, herunder ryggmargen og hjernen.

Effekter

I en frisk person, kan en soppinfeksjon vises som tegn som ligner på en kald, med symptomer som hoste, feber, hodepine og utslett.

Symptomer blodpropp i lungene

Blodpropp er dine venner - det meste av tiden. De er kroppens måte å helbrede sår og hindre blodtap. Men når de danner i arterier og vener, kan de forårsake alvorlige helseproblemer, og kan også være dødelig. Blodpropp i lungene, kan være liten, forårsaker minimal skade. Hvis venstre ubehandlet, kan de bli større, og dreper lungevevet.

Årsaker

Hvis en blodpropp former i et annet område av kroppen, for eksempel armer eller ben, kan det bryte fri og reise gjennom blodstrømmen. Det kan da bli avleiret i lungene, med symptomer snart etter.

Shortenss av Breath

Dette er et symptom som oppstår når blodpropp er liten og har ikke skadet omliggende vev.

Angst

Som blodpropp blir større og skaden blir verre, kan du vise symptomer på en angst angrep. Disse kan omfatte rastløshet og rask pust.

Pleuritic brystsmerter

Dette symptomet kan oppstå når du prøver å ta et dypt åndedrag.

Blodig oppspytt

Dersom blodproppen har blitt større og er ødeleggende vevet rundt det, kan du begynne å legge merke til blod-farget oppspytt når du hoster.

Tegn og symptomer på en overvekst av Candida i lungene

Tegn og symptomer på en overvekst av Candida i lungene


Candida er en sopp som er opportunistisk og kan føre til sykdom i hele kroppen. Hos pasienter med nedsatt immunforsvar, for eksempel pasienter med AIDS eller kreft, kan Candida overgrow og begynner å invadere vev. Når Candida invaderer lungevev, kan sopp lungebetennelse føre. En Candida infeksjon i lungene er sjelden, men alvorlig.

Fever

Forhøyet kroppstemperatur kan være den tidligste indikasjon på en Candida overvekst i lungene. For pasienter med nedsatt immunforsvar, er feber den første symptom til stede. Feber er en viktig indikator for soppvekst dersom feberen ikke har respondert på behandling med antibiotika. Feber kan oppstå i forbindelse med frysninger.

Hoste

Pasienter med en overvekst av Candida i lungene vanligvis oppleve en vedvarende hoste. Hosten er vanligvis ikke er produktive, noe som betyr at slimete ikke er utvist i løpet av hoste. Candida overvekst forårsaker betennelse i lungevevet, noe som resulterer i en hoste.

Kortpustethet

Som Candida invaderer lungevev, det hemmer funksjonen av lungeceller, forårsaker kortpustethet. Ettersom infeksjonen utvikler seg til sopplungebetennelse, blir kortpustethet verre. Kortpustethet kan også bli referert til som åndenød.

Smerte og ubehag

Pasienter med avanserte sopplungeinfeksjoner kan oppleve brystsmerter ved pusting, eller et generelt ubehag eller en kjedelig følelse stråler fra brystet. Smerte og ubehag kan bli verre etter hvert som infeksjonen vokser.

Assosierte symptomer

Hvis Candida har invadert lungene, noe som resulterer i infeksjon, kan det være tilstede i andre områder av legemet. Pasienten kan ha hvite lesjoner i munnen, halsen og på huden som er en indikasjon på en Candida overvekst. En brennende, sår hals og vanskelig å svelge er tegn på at infeksjonen har spredt seg til halsen og spiserøret.

Måter å hjelpe lungene

Måter å hjelpe lungene


Lungene er kritiske organer i menneskekroppen. De jobber hvert sekund for å holde deg i live. Oksygenet du trenger for å overleve går inn i lungene når du puster inn, mens karbondioksid avfall forlater kroppen og kommer inn i miljøet når du puster ut. I tillegg, slim i lungene felle bakterier og andre skadelige stoffer som kommer inn i kroppen din, i henhold til American Association for Respiratory Care (AARC). Du kan ta flere skritt for å hjelpe lungene dine.

Trening

Utføre oppgaver som fører til at hjertet til å slå raskere og gjør du puster raskere er svært nyttig for lungene. Gå raskt, sykle eller gå i trapper for å bidra til å forbedre lungene "funksjon. Studier tyder på at personer som led av emfysem, eller lungesykdom, forbedret sine puste bare ved å gå 45 minutter til en time om dagen, ifølge Leserens Digest. Du kan også utføre puste med magen, som puster fra magen ved å ta i et dypt åndedrag. Denne øvelsen gjør mellomgulvet - din viktigste muskel av respirasjon - sterkere. Prøv dette daglig i fem minutter eller mer.

En annen øvelse som kan hjelpe lungene innebærer liggende på gulvet med føttene flatt på gulvet, plassere hendene bak hodet og plassere albuene slik at de er nær hverandre. Deretter, når du puster inn, beveger albuene fra hverandre før de er flatt på gulvet, og deretter flytte albuene tilbake mot hverandre når du puster ut. Denne fremgangsmåten vil hjelpe deg å øke mengden oksygen du kan ta i ved å hjelpe brystet å utvide. Legge abdominal crunches vil gjøre magen muskel s-- som er viktig for at du inhalerer - mye sterkere. Øvelse generelt gjør lungene dine bedre på å levere oksygen til kroppen, ifølge KidsHealth.org.

Unngå farlig røyk

Unngå sigarett og sigar røyking er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å hjelpe lungene dine. Hold deg unna røykfylte spisesteder og barer, hvor passiv røyking lett kan skade lungene dine. Du bør også unngå å puste inn giftige vaskemidler som ovnsrens når du arbeider rundt huset. Alltid åpne vinduer og dører for å tillate frisk luft inn når du bruker giftige vaskemidler eller utføre prosjekter som maleri.

Watch Your Diet

Tar en fiskeoljetilskudd daglig faktisk kan bidra til å redusere pusteproblemer som astma. Dette er fordi de viktigste ingrediensene i disse kosttilskudd --Omega-3 fettsyrer --actually redusere betennelse, noe som ofte er relatert til pusteproblemer. Også, spise frukt og grønnsaker som tomater daglig, som de bærer Vitamin C, beta-karoten og andre antioksidanter som forbedrer lungefunksjonen. I tillegg pusser tennene to ganger om dagen og tanntråd minst en gang daglig. Dette kan bidra til å forhindre periodontal sykdom - sykdom i tannkjøtt og bein som støtter tennene - som forskere lenker til dårlig lungefunksjon.

Hvordan lungene og hjertet jobber sammen for å kontrollere blodtrykket

Lunge Ventilasjon

Pulmonar ventilasjon, mer kjent som å puste, er en av de første ting som finner sted mellom hjertet og lungene. Det gjør at tilsig og strøm av luft som er delt mellom lungene og atmosfære. Denne prosessen utveksler gasser mellom luften utenfor og alveolene som er i lungene. Det er reseptorer i menneskekroppen som kan oppdage noen form for endringer som gjelder bevegelse og trykk. Disse reseptorene kan enten øke eller redusere pustefrekvens. Hvis disse reseptorene registrerer en økning i blodtrykket i sirkulasjonssystemet, oppmuntre de tregere pust og hvis blodtrykket er lavt, har de en tendens til å øke hastigheten på pustefrekvens.

Lunge Diffusion

Den utveksling av gasser mellom lungene og blod er kjent som prosessen med pulmonal diffusjon. Pulmonal diffusjon er også referert til som å være diffusjon kapasitet i biologien, og dette er en måling av lungen samlede evne til å være i stand til å overføre gasser med hell. Hvis det er tilstedeværelsen av enten høy lungeblodstrømmen og eller lave mengder av tilgjengelig oksygen, kan diffusjonen være begrenset med hensyn til hva den kan gjøre. Karbonmonoksid er ikke berørt i det hele tatt noen som helst omstendigheter, og det er heller ikke dens samlede diffusjon. Sykdommer som forekommer i de pulmonale blodkarene, slik som pulmonal hypertensjon, kan føre til en reduksjon av diffusjon. Pulmonal hypertensjon oppstår som et resultat av økt blodtrykk i lungearterien, vene eller kapillærer. Kollektivt, er det kjent som lunge blodkar, og det kan føre til kortpustethet, besvimelse eller svimmelhet. Det kan føre til hjertesvikt hvis den forblir ubehandlet.

Blood Flow

En fire prosent volumet av karbondioksid er tatt fra vev, og deretter sendt til lungene for å bli pustet ut. Karbonmonoksid kan noen ganger forstyrre transporten av oksygen i blodet. Hemoglobin er ansvarlig for levering av oksygen fra lungene til perifere vev. Oksygen mangel kalles hypoksi og hvis det er en fullstendig mangel på oksygen, kalles det anoksi. Stillestående hypoksi kan føre til en redusert blodstrøm og opprettholde normalt arterielt oksygentrykk er kjent som trykk. Lav arterielt oksygentrykk kan føre til lungeødem.

Utveksling av gasser

Den utveksling av gasser mellom vev i kroppen og kapillære blodkar er nødvendig for å opprettholde livet. Uten denne prosessen ville levende vev dø, fordi det ville bli fratatt gassene den må ha for å overleve. Når blodet forlater hjertet, den inneholder molekyler som holder oksygen. Dette oksygen er fordelt over hele kroppen. Et nettverk av meget små kapillærer sørger for at både det arterielle flyt og veneblodstrømmen kommer sammen. Kapillærer er bakgrunnen, hvor gassene blir utvekslet, og dette miljø sikrer at prosessen ikke finner sted. Blodet som strømmer gjennom kapillarene gir næringsstoffer til cellene. Det blir også kvitt avfallsprodukter som kommer fra celle metabolisme. Kapillærer nære kroppen ved å gi de nødvendige næringsstoffer til levende vev som utgjør kroppen.

Interaksjoner

Hjertet, lungene og alle de tilstøtende blodkar virker sammen for å holde sirkulasjonssystemet sunn og arbeider effektivt for å opprettholde livet. De er avhengige av hverandre. Hjertet pumper blod, lungene levere oksygen, og blodkarene bære den nødvendige blod og næringsstoffer som er nødvendig for å holde hjertet og lungene går.

Næringsstoffer for sunn lungene

Lunge helse er utrolig viktig. Organene som gir mulighet for og legge til rette puste fortjener spesiell omsorg, siden de fleste alt i kroppen krever oksygen. Ikke røyke og unngå innånding av usunne stoffer er kanskje de mer opplagte sunne lunge vaner. Imidlertid, det som forbrukes i dietten spiller en stor rolle i det helsetilstand et par av lungene kan finnes i.

Vitamin C

De mange helsemessige fordeler som vitamin C gir ikke kan ignoreres. På grunn av sin hjelp i å øke immunforsvaret, hjelper vev fleksibilitet, og legger til blodkar og kapillær helse og healing sår, kan vitamin C være nyttig i de fleste noen kroppslige tilstand. Også en forskningsstudie i 2009 bekreftet at ungdom uten tilstrekkelig tilførsel av vitamin C i kosten hadde en økt risiko for dårlig total lunge helse. Vitamin C er rikelig i sitrusfrukter og juice, jordbær, rød paprika, honningmelon og rosenkål.

Vitamin E

Vitamin E har en tendens til å fungere godt i nært samarbeid med vitamin C. Vitamin C letter vitamin E bruk som en antioksidant, og dermed gjør dette næringsstoffet bruk og gunstig for lungene. Vitamin E er også bra for hud og vev i sin alminnelighet, som er det lungene er sammensatt av. Dette næringsstoffet bidrar også umåtelig i ungdoms lunge helse. Vitamin E finnes i hvetekimolje, mange nøtter (inkludert peanøtter og mandler) og spinat.

Omega-3 fettsyrer

Ikke la navnet lure deg, omega-3 "fet" syrer er noen av de mest helsebringende elementer i enhver diett. Studier har også antydet at disse essensielle næringsstoffer som kroppen vår ikke kan gjøre på egen hånd kan redusere astmasymptomer og redusere mengden av astma medisiner som trengs. Slike resultater kan hjelpe mange mennesker med intens astma puste lettere, og dermed legge til generelle lunge helse. Igjen, har tenåringer blitt funnet å få spesiell nytte av omega-3 fettsyrer. Omega-3 finnes i fisk (som laks, ansjos og sild), valnøtter, linfrø og rapsolje.

Kosttilskudd

Selv om næringsstoffer av noe slag er vanligvis bedre absorbert og brukt av kroppen når det spises i mat, kan kosttilskudd være en nyttig måte å bulk opp på vitaminer og mineraler som kan være mangler fra en diett. Det er spesifikke supplement formuleringer som har blitt utviklet for lungene, som inkluderer "Lung formelen" vitaminpiller og "Proanthanols", som både kan finnes på de fleste helse-butikker. Disse vitaminene bør alltid brukes i henhold til instruksjonene på sine flasker.

Betydning

Et sunt kosthold er viktig i alle aspekter av helse. Med fokus på betingelse av en kroppsdel ​​alene kan overse andre og kaste av kroppens balanse. Matvarer og vitaminer som er spesifikke for lunge helse bør utnyttes for de med lungeproblemer og til og med de med friske lunger, men et balansert kosthold er alltid det beste alternativet.

Ernæring og sunn lungene

Lungene er avgjørende for å bringe oksygen inn i kroppen, og fjerning av karbondioksid. Sammen med det samlede luftveier, lunger gi kroppens celler drivstoff de trenger for å fungere, pust for pust. Måten du spiser kan ha en betydelig innvirkning på helsen til lungene, og dermed kroppens generelle helse.

Betydning

Lungesykdommer som er rettet mot lungene inkluderer astma, emfysem, lungekreft, og selv vanlig influensa. Alle disse forholdene kan håndteres og forebygges ved hjelp av riktig ernæring. I motsetning til andre organer, er lungene koblet direkte til det ytre miljøet gjennom luftveiene. Unngå luftforurensninger og sigarettrøyk, både førstehånds og secondhand, kan bidra til å forhindre lungebetennelse eller hevelse, samt kronisk bronkitt og lungekreft som kan resultere når slike forhold blir forlenget.

Kosthold og Astma

Astma, en tilstand som påvirker nesten 25 millioner amerikanere, trenger konstant overvåking, men det finnes måter å unngå eller begrense astma triggere. For eksempel styrer klar av matallergier og altfor store måltider kan bidra til å forhindre astmaanfall. Ifølge National Jewish Health, bør folk med astma velge en rekke matvarer innen hver matvaregruppe og spise små mengder av fett, oljer og søtsaker.

Ernæring

Også opprettholde et sunt immunsystem med et balansert kosthold og riktig hygiene kan hjelpe deg å unngå komplikasjoner som luftveisinfeksjoner som kan oppstå med en alvorlig forkjølelse eller influensa. Mens vitamin C er kjent for å øke immunforsvaret, forblir vitamin D i stor grad ignorert. Ifølge Whole Family Nutrition, skjønt, kan lave vitamin D og omega-3 fatty acid nivåer skape større mottakelighet for forkjølelse, flus, og lungebetennelse. Begge disse kosttilskudd kan fås gjennom multivitamin tabletter.

Betraktninger

Andre sykdommer forbundet med lungene inkluderer emfysem og kronisk bronkitt, den fjerde største dødsårsaken i USA. Begge disse helseproblemer anses kronisk obstruktive lungesykdommer, som er forårsaket av flere helseproblemer. Den største middel for forebygging er å slutte å røyke eller unngå passiv røyking. Tar større vare på deg selv betyr å se på hva du får i deg inn i kroppen, fra mat du spiser til luften du puster.

Forebygging / løsning

Det tryggeste veddemålet for beskyttelse er å unngå luftforurensning og hindre infeksjoner med god ernæring. Senke stressnivået, spise en balansert diett rik på vitaminer, frukt og grønnsaker, og søker ordinære helsevesenet gjør for en positiv vei mot å puste fritt med friske lunger.

Slik beskytter lungene

Den dårlige nyheten er at lungesykdom og andre sykdommer relatert til lungene, tar verden med storm. Den gode nyheten er at mye av hva som forårsaker lunge sykdom kan forebygges og i din kontroll. Med veksten av H1N1-viruset, tobakksbruk og luftforurensning, lungene er i økt fare for sykdom. Ta kontroll av lungene og gå den ekstra mil for å forebygge lungesykdom og defekte lungene. Flere forholdsregler må tas på en daglig basis for å holde lungene friske og sirkulerer skikkelig.

Slik beskytter lungene

•  Få masse antioksidanter. Ifølge Wellness Resources og nyere vitenskapelige studier, kan antioksidanter underverker for å hindre sammentrekning av influensa og, mer spesifikt, svineinfluensa (H1N1). Noen antioksidanter er bær, brokkoli, druer, tomater, te, hvitløk, spinat.

Fyll lungene med ren luft, ikke røyk. Sigaretter forårsaker hjerteinfarkt, lungesykdom og andre helsemessige komplikasjoner. Ifølge American Heart Association, ca 26,2 millioner menn og 20,9 millioner kvinner røyker sigaretter. Sigaretter fylle lungene med giftstoffer, tjære og raskt hemme din evne til å utøve i lange perioder av gangen.

Delta i ren luft initiativer. Luftforurensning spiller en rolle i det store antallet lungesykdom ofrene i de amerikanske organisasjoner som American Lung Association går i bresjen for tiltak for å rydde opp i atmosfæren og redusere våre karbonutslipp, flytte samfunnet mot en grønn eksistens.

Tren regelmessig. Kardiovaskulær trening styrke din lungekapasitet og til slutt livet av lungene dine. Løping, jogging, gange på tredemølle og andre idretter (spesielt tennis) er stor for lungene dine. Jo mer du trener, jo bedre vil du puste. Fordelene med å trene er overveldende, og styrke lungene er en av disse fordelene.

Hint

 • Også unngå passiv røyking, pollen og støv inntak og andre giftstoffer i luften.

Hva holder maten fra å komme inn lungene?

Hva holder maten fra å komme inn lungene?


Strupehodet, epiglottis og hyoid bein, strukturer i halsen, beveger seg når en person svelger for å beskytte lungene. Denne mekanisme gjør det mulig å gå inn i mat spiserøret, som fører til magen, i stedet for luftveiene som fører til lungene.

Strupehodet

Stemmebåndene i strupehodet, eller tale-boksen, som danner åpningen av luftveiene som fører til lungene, tett sammen når en person svelger. Dette fullstendig kvartaler av luftrøret eller luftveier, slik at ingen matrester kan komme inn i lungene.

Den Epiglottis

Den epiglottis er en struktur av brusk og slimhinne plassert på baksiden av halsen. Den er festet til tungen, og som ligger loddrett når en person som er i ro eller puste. Under svelging, kaster den inn i en horisontal posisjon til direkte mat i spiserøret.

Den Hyoid Bone

Hyoid bein ligger i halsen og festet til epiglottis. Når en person svelger, muskler i nakken løfte hyoid bein, forårsaker strupelokket til å kaste seg ned og blokkere luftveiene.

Slik Cure soppvekst i lungene

Slik Cure soppvekst i lungene


Aspergillus, eller sopp, er en vanlig mold i miljøet. Aspergillus, for eksempel, kan bli funnet i jord, husholdningsstøv eller mat som krydder. Vanligvis kvitter kroppen seg av aspergillus du inhalerer. Men hvis du har et svekket immunforsvar forårsaket av forhold som astma eller cystisk fibrose og sykdommer som emfysem, kan sopp i lungene føre til allergisk bronkopulmonal aspergillose (ABPA). Som et resultat, utvikler du aspergilloma. Dette er en vekst eller sopp ball som utvikler seg i lungene. Soppen vekster er vanligvis kurert via medisinering.

Slik Cure soppvekst i lungene

Kurere soppvekst i lungene

•  Kjenn symptomene. Med ABPA, kan du få symptomer som ligner på de av astma. For eksempel kan du oppleve tungpustethet, kortpustethet eller hoste. Andre symptomer assosiert med infeksjon er feber, produsere brunlig slim plugger eller blod med hoste, og vekttapet, etter Medline Plus. Vanligvis kan du føle deg trøtt eller syk og har gjentatte perioder med luftveisobstruksjon.

søker behandling. Leger vil kurere din sopp vekster, eller ABPA, med antiasthma narkotika. Disse stoffene omfatter prednisolon, prednison og methylprednisolne som alle orale kortikosteroider. Inhalasjonssteroider fungerer ikke bra for sopp vekster, ifølge Merck Manual. Orale kortikosteroider vil tømme ut slim og sopp i lungene dine og åpne opp luftveiene. Også, ifølge Merck Manual, vil legen forskrive de orale kortikosteroider i høye doser første så jevnt redusere dem for å hindre skade på lungene. I tillegg kan du få en soppdrepende stoff som itrakonazol å frigjøre dine sopp vekster.

Bruk ytterligere behandling for å kurere invasive sopp i lungene. Ifølge Center for Disease Control (CDC), er den første forsvarslinje i herding invasive sopp vekster medisinen vorikonazol. Dette er et soppdrepende middel. Vorikonazol administreres enten via IV eller muntlig. Hvis du er allergisk mot vorikonazol eller du er ikke bedre når de er på medisiner, kan andre soppdrepende medisiner brukes i stedet. Disse stoffene inkluderer itrakonazol eller amfotericin B, ifølge Medline Plus. Dette kurset av behandling varer ca flere uker. Imidlertid, i henhold til CDC, vil eventuelle immunsuppressive medikamenter legen foreskrevne må enten avbrytes eller reduseres.

Hva slags mat er sunt for lungene?

Hva slags mat er sunt for lungene?


Å spise godt er viktig for hele kroppen, inkludert lungene. Den enkle handling å puste krever ganske mye energi i form av næringsstoffer. Hvis du ikke giveyour organer hva den trenger, vil det trolig bryte ned. Ikke får riktig ernæring vil gjøre at du føler deg svak og sliten.

Gode ​​Foods

En rekke matvarer vil hjelpe sikre lunge helse. Når du velger frukt og grønnsaker jo dypere farge, jo bedre, så spiser rikelig med dype grønne bladgrønnsaker, neper, gulrøtter, gresskar, squash, bær og meloner. Magre proteiner som egg, fisk, hvitt kjøtt fra kalkun og kylling og nøtter, særlig mandler, vil hjelpe ernære lungene.

Andre sunne vaner

Drikk rikelig med vann, helst seks til åtte glass vann eller annen alkoholfri drikke per dag. Trene regelmessig. Tre til fem timer med aerobic aktivitet per uke er ideelt for å opprettholde lunge helse.

Hva skal unngås

Unngå for mye salt og kuttet bruk av koffein og alkohol. De er alle hardt på lungene. Begrense forbruket av sukkerholdige drikkevarer, kaker, kjeks og godteri. Hold deg unna fet og fet mat fordi de stress lungene. Unngå å drikke drikker med maten. Drikke flytende mens du spiser legger press på mellomgulvet. Ikke tygg tyggegummi fordi det kan føre til oppblåsthet og gass når luft svelging.

Vekt og Breathing

Å være overvektig legger stress til lungene. Med ekstra vekt i magen, blir puste vanskeligere og understreker lungene og hjertet.

Astma og kosthold

Ifølge Dr. Michael Abramson, førsteamanuensis ved Institutt for epidemiologi og forebyggende medisin, Monash Medical School i Melbourne, Australia, er astma økt med effekten av fet fisk på boks. Men hadde salt en preventiv effekt.

Det er en sammenheng mellom astma og fedme. I en studie av Dr. Isabella Annesi-Maesano, luft epidemiolog ved Sante et de la Recherche Medicale i Villejuif, Frankrike, risikoen for astma var om lag 30 prosent større hos overvektige barn enn hos de av en sunn vekt.

Urter for Lung Health

Noen av urter som er kjent for å fremme lunge helse inkluderer kinesisk hvit ginseng, Ophiopogon, og Schizandra. Ifølge Eyton J. Shalom, MS, L.Ac, kombinasjonen av disse urtene lage en formel som bidrar til å styrke lungefunksjonen etter en luftveisinfeksjon eller sykdom.

Hva er årsakene til en okklusjon i Øvre lungene?

Hva er årsakene til en okklusjon i Øvre lungene?


En okklusjon av øvre lungene er den avsluttende, hindre eller bringe sammen av en passasje, ifølge MedicineNet. Når de øvre lungene er okkludert luft, eller i noen tilfeller, blodkar, kan ikke passere gjennom som er nødvendig for lungefunksjonen. Det finnes ulike typer av okklusjoner som kan oppstå i lungene og de konsekvenser det medfører varierer i alvorlighetsgrad fra mildt ubehag til døden.

Betennelse

Betennelse kan tilstoppe de øvre lungene hos personer med astma. Astmatiske episoder (eller angrep) begrense luftveiene på grunn av betennelse. Under angrepet, pasienten wheezes, hoste og opplever tetthet i brystet. Det finnes behandlingstilbud for astma, men det er ingen kur, og astmaanfall kan være dødelig. En av de vanlige faktorer assosiert med astma dødsfall er manglende evne til å gjenkjenne alvorlighetsgraden av astmaanfall. Det kan resultere i en upassende, selv dødelig, forsinkelse i å få behandling, ifølge rapporter fra American Journal of Respiratory og Critical Care Medicine.

Slim eller Fluid

Bronkitt er en tilstand som fører til at slimhinnene i luftveiene blir betent, og dermed forårsaker en okklusjon av lungene. Bronkitt kan være akutt (kortvarig) eller kronisk. Akutt bronkitt er vanligvis forårsaket av en virusinfeksjon som en forkjølelse eller influensa, og kan vare i ca tre uker, ifølge MedicineNet. Kronisk bronkitt er vanligvis forårsaket av røyking, og er vanligvis ikke dødelig.

Svulster

I noen tilfeller kan en svulst okkluderer den øvre lungen. The Journal of Clinical Pathology rapporterte en sak der en 52-år gammel kvinne utviklet en svulst i øvre venstre lunge. Hun hadde en tilstand som kalles PVOD (pulmonal venookklusjon) som er en sjelden sykdom som noen ganger oppstår hos pasienter som har lungekreft og er ofte dødelig. Svulster i øvre lunge tetter luftveiene og lungevenene.

Blodpropper

En lungeemboli oppstår når stykker av en blodpropp fra en annen del av kroppen brekke av og reise til lungene. Ofte ganger, blodpropp eller trombe, begynner i leggene. Det kan være til stede i andre steder i hele kroppen, men beina er det vanligste stedet for blodpropp. Bitene av blodpropp som bryter av, emboli, reise gjennom kroppen og samles i lungene arteriene i lungene. Den resulterende emboli tilstopper passasjen, hindrer den frie strømning av blodkar. Dette okklusjon kan være dødelig.

Hva Urter eller kosttilskudd er bra for sunn lungene?

Lungene er organer som er ansvarlige for utveksling av gasser som oksygen og karbondioksyd i kroppen. Forurensende stoffer som smog, sigarettrøyk, og hverdagslige kjemikalier kan føre til redusert lungefunksjon, som kan tilstander som astma og influensa. Heldigvis finnes det en rekke urte og kosttilskudd som kan bidra til å beskytte lungefunksjon og gi symptomlindring ved infeksjoner.

Urte kosttilskudd

Mullein er blant de hyppigst anbefalte urter for luftveislidelser. Ifølge WebMd.com, kan de alkaloider i mullein har evnen til å bekjempe influensa og de bakterier som forårsaker infeksjon i lungene. Mullein har vært brukt i århundrer, og regnes som trygt som et tilsetningsstoff av FDA, ifølge NaturalStandard.com. Andre mulige indikasjoner for mullein omfatter astma og bronkitt.

Mullein kan tas i supplement form eller som te. For å gjøre en beroligende te, tilsett 1 ss. av tørkede blader til en kopp kokende vann, bratt i 10 minutter og belastning. Den anbefalte dosen av mullein for behandling av luftveislidelser er 2-3 kopper te eller 1-2 droppersful av skjær to-tre ganger daglig.

Horehound er et annet populært middel for luftveislidelser. Pastiller og godteri laget av horehound har blitt brukt som et naturlig hostemedisinen i århundrer. Ifølge AltMD.com, har horehound slimløsende egenskaper som gjør det nyttig i behandling av astma, hoste, sår hals, og forkjølelse. Selv om bruken i hoste drops har blitt forbudt av FDA siden 1989, European-laget pastiller som Ricola som inneholder urten er tilgjengelig i USA, ifølge Medline Plus.

Andre urte kosttilskudd som kan være nyttig i å opprettholde en sunn lungefunksjon inkluderer lakris, glatte alm, og bukkehornkløver.

Vitaminer og mineraler

I tillegg til en daglig multivitamin kan enkle næringsstoffer tas hver for seg for deres evne til å beskytte lungefunksjonen.

Vitamin E er blant de mest potente antioksidanter av vitamin verden. Det fungerer ved å ta opp residens i cellemembraner og skjerming lungeceller fra skade forårsaket av forurensende stoffer som smog og røyk. Ifølge MotherNature.com, røykere tar vitamin E har halvparten av risikoen for å utvikle lungekreft sammenlignet med de som ikke tar tilskudd. Den anbefalte dosen av vitamin E tilskudd er 600 IE daglig.

Vitamin C er en annen vitamin med potente antioksidantegenskaper. Ifølge Harvard.edu at personer som inntar 200 mg vitamin C daglig scoret bedre lungekapasitet tester enn de som tar høyere eller lavere doser av supplement på. Mens sitrusfrukter er en utmerket kilde til vitamin C, acerola kirsebær og guava er den beste maten kilden til vitamin, ifølge NutritionData.com.

Andre næringsstoffer med potensial lunge styrke egenskaper inkluderer vitamin A, vitamin D og selen.

Sikkerhetshensyn

Urter og kosttilskudd kan endre måten enkelte medisiner påvirker kroppen. For å unngå uønskede interaksjoner, snakk med legen din før du legger et supplement til din lunge helse regime.