Digidexo.com

The Life of Swine Flu Virus på Overflater

The Life of Swine Flu Virus på Overflater


Svineinfluensa eller H1N1-viruset kan overleve utenfor kroppen og leve lenge nok til å infisere en annen person. Å vite hvor viruset kan være og hvordan å drepe viruset på overflater kan holde deg fra å bli syk.

Hvordan H1N1-virus blir på en Surface

Svineinfluensa-viruset kan lett komme inn på et bord eller en annen overflate fra en smittet person. Når en infisert person berører deres øyne, eller dekker deres munn mens hoste, og deretter berører bordet de spre virus på at overflaten.

Overflater der H1N1 Lives

I likhet med andre influensavirus H1N1 kan overleve på de fleste hvilken som helst overflate. Dørhåndtak, tastatur og andre overflater berøres av mange mennesker vil ha mer levende virus på overflaten.

Levetid av H1N1 på en Surface

H1N1 kan leve på overflater for 2 til 8 timer. Dette betyr at hvis du berører en tabell opp til åtte timer etter at noen infisert med viruset kan du fortsatt bli syk.

Killing H1N1 på Overflater

CDC anbefaler at overflater rengjøres med enhver husholdning rengjøring produkt eller såpe og vann for å drepe og fjerne svineinfluensa-viruset fra harde flater. Klær, håndklær og annet tøy bør vaskes og tørkes som vanlig.

Forebygging / løsning

Hvis du er syk med H1N1-viruset kan du ta flere skritt for å hindre spredning av virus på overflater. Bruk papirlommetørkle når du hoster eller nyser, og vaske hendene ofte for å holde viruset til deg selv og unngå deling.