Digidexo.com

Helse Fordeler med Oil & Vinegar Dressing

Helse Fordeler med Oil & Vinegar Dressing


Forstå hvorfor olje og eddik er et sunnere valg er en viktig del av å lære om ernæring og å kunne ta sunnere valg som kan hjelpe deg å oppnå dine mål helse. Velge en olje og eddikbasert dressing tilbyr noen helsemessige fordeler og kan være en flott første skritt i å gjøre positive endringer i din helse.

Flere gode fettstoffer

Godt fett, også kjent som flerumettet og enumettet fett, er normalt finnes i "olje" del av olje og eddik dressinger. Oljer som oliven, raps og andre plantebaserte oljer er lastet med flerumettet og enumettet fett, som kan forbedre kolesterolnivået i blodet, øker blodsirkulasjonen og hjelper redusere risikoen for hjertesykdom, ifølge Harvard School of Public Health (Referanse 1) . Disse typer fett er høy i umettet fett og lite mettet fett, noe som gjør dem svært viktig for folk som ønsker å spise sunnere. De fleste mennesker ikke spiser nok av disse gode fettstoffer, ifølge forskere ved Harvard, og dietter høy i gode fettstoffer kan senke blodtrykket og forbedre lipid nivåer. Velg olje og eddik laget av raps og olivenolje for å få hjertet sunt enumettet fett og olje og eddik dressinger laget av mais, safflower og solsikke oljer for å få sunn flerumettet fett.

Mindre dårlig fett

Mange dressinger, for eksempel ranch, thousand island og roquefortost dressinger, er svært høy i usunt mettet fett og lavt i enumettet og flerumettet fett. Mettet fett har vist seg å øke blodkolesterolet og øke risikoen for hjertesykdom og slag, ifølge American Heart Association. Mettet fett bør utgjøre mer enn 7 prosent av det daglige kaloriinntaket, og mange dressinger som ikke er olje og eddik-basert kan ha i overkant opp 5 gram per porsjoner, som er rundt en fjerdedel av det daglige anbefalte inntaket for folk flest. Mettede fettsyrer finnes i krembaserte melkeprodukter, som er bunnen i mange forskjellige typer av salatdressinger. Oljer som palme og kokosolje er også høy i mettet fett.

Mindre kalorier

I en februar 2009 studie publisert i New England Journal of Medicine, ble dietter i 811 overvektige voksne forbruker ulike nivåer av protein, fett og karbohydrater analysert for å se hvilke dietter produserte de største vekttap effekter. Konklusjonen fra forskerne var at uavhengig av makronæringsstoff make-up av dietten, antall kalorier forbrukt var den viktigste faktoren når det kommer til vekttap, ikke mengden av fett, karbohydrater og protein forbrukes. Siden olje og eddik dressinger er generelt lavere i kalorier, kan konsumere disse typer dressinger i stedet for krem-baserte dressinger føre til vekttap. To tredjedeler av den amerikanske befolkningen er enten overvektige eller fete, så spiser olje og eddik dressinger er en fin måte å kutte kalorier og gå ned i vekt.