Digidexo.com

hvor lenge forlenger avestin livet

Hvor lenge vil Drinking Water Hold?

Hvor lenge vil Drinking Water Hold?

Forskjeller

Spørsmålet om hvor lenge drikkevann vil holde kan bare besvares ved å vite hva slags vann ble lagret og hvordan det ble lagret. Det er en forskjell mellom kommersielt flaskevann og vann fra en offentlig vannforsyning du lagrer selv.

Lengde

Mest kommersielt flaskevann vil ha en utløpsdato. Selv om ingen utløpsdato er gitt, bør holdbarheten være omtrent ett år. For vann som kommer fra kranen, pumpes det ved en kommunal vannkilde og lagret i plastbeholdere, bør vannet skiftes ut hvert halvår.

Storage Containers

Oppbevaringsboksen og oppbevaringsbokser er faktorer som bestemmer hvor lang tid lagret vann vil forbli god. Alt vann bør oppbevares i beholdere av mat-grade plast eller utviklet spesielt for lagring av vann. De fleste containere vil ha preget et sted på utsiden "HDPE" eller "PP", eller en papir trekant med tallene "1" eller "2" inne i trekanten. Men ikke alle "HDPE" med "2" trekant er food grade. Det er derfor det er best å bruke beholdere som har inneholdt mat eller drikke tidligere, for eksempel brusflasker, melkeflasker eller beholdere utpekt som spesielt for lagring av vann. Ideelt sett vil en to-liter brus flaske lagre vann bedre enn en gjenbrukt mugge. Plasten i mugge-type flasker har en tendens til å brytes ned over tid, leeching plast i vannet.

Klor

Hvis du fyller flasker med vann fra springen fra en kommunal vannkilde, er det vanligvis nok klor i vannet for å holde det trygt for seks måneder eller lenger. Hvis du fyller flasker med vann fra en brønn, legge til ett eller to dråper vanlig, uparfymert blekemiddel til hver flaske.

Lagring

Lagring av vann ved temperaturer på 35 til 50 grader C, vil forlenge lagringstiden, mens frysing av vann vil bidra til det siste nesten i det uendelige. Kontroller at du lar ca 2 inches av luftrommet på toppen av flasken for å tillate vannet å utvide som det fryser. Selv om vannet har stått ubrukt i lengre tid enn den anbefalte tiden, så lenge det har vært oppbevart utenfor direkte sollys for å forhindre algevekst, kan det likevel redde livet ditt. Det bare ikke kan smake så bra. Helle slikt vann frem og tilbake mellom to kanner vil lufte det ved infusjonen oksygen tilbake i vannet. Dette vil vanligvis forbedre smaken av "flat" vann.

Hvor lenge kan en HIV-positiv person Live?

Svare på spørsmål om hvor lenge en HIV-positiv person kan leve kan være svært vanskelig, selv blant fagfolk. Det er en rekke faktorer som kan påvirke levetiden på en HIV-pasient, og det er flere ting som fortsatt ikke kjent om sykdommen. Selv om det ikke er et enkelt svar, har behandling kommet til det punktet at HIV-smitte anses å være en kronisk, men håndterlig sykdom.

Non-progressors

Et mindretall av HIV-positive individer har en HIV-infeksjon som utvikler seg i en svært sakte tempo. Disse personene er referert til som "ikke-progressers" og holde seg frisk på tross av sin infeksjon. De er i det vesentlige bare bærere av viruset.

Long-Term Diagnose og behandling

HIV og AIDS ble bare først identifisert og diagnostisert i 1981 Enkelte individer som ble diagnostisert i begynnelsen av epidemien fortsetter å trives i dag, beviser at en forventet levetid på 20 til 30 år eller lengre er ikke et urealistisk anslag.

Endringer i Viewpoint

HIV i dag er ikke lenger anses å være en "dødsdom" som det var i de tidlige dagene av epidemien. Det blir nå betegnet en kronisk, men overkommelig tilstand, mye som diabetes, med smittede personer blir gitt levetid anslår lik standard menneskelig levetid.

Andre kjønnssykdommer og deres effekt på livet Span

HIV har en tendens til å være en co-infeksjon med andre sykdommer, særlig hepatitt B og C. Det er mer sannsynlig at en person vil dø kjemper en annen infeksjon som blir komplisert av HIV enn en typisk AIDS-relatert sykdom.

Vanligste dødsårsakene

Personer med hiv i dag er mer sannsynlig å dø av andre naturlige årsaker (for eksempel hjertesykdom eller slag) enn fra AIDS-definerende opportunistiske infeksjoner.

Hvor lenge bør en menstruasjon vare?

Hva er en menstruasjon?

Menstruasjon er en prosess som begynner i kvinnelige pattedyr når de når reproduktiv alder. Hos mennesker, innebærer det utgytelsen av livmorveggen, noe som fører til noen blødning fra skjeden. Dette er også ofte ledsaget av livmor kramper, som kan variere fra mild til alvorlig. Blødningen og kramper er de mest åpenbare tegn på at en kvinne er å ha henne menstruasjon, og derfor brukes som indikasjoner på at perioden har startet og stoppet. Faste månedlige menstruasjonen er normalt for kvinner mellom puberteten og overgangsalderen, bortsett fra når du er gravid.

Typisk Periode Lengde og Variasjoner

Ifølge US Department of Health and Human Services og andre offisielle helsemyndigheter, kan en normal periode variere alt fra to dager til sju dager i lengde. I løpet av en enkelt periode, kan alvorlighetsgraden av kramper og mengden av blødning varierer sterkt, og selv uforutsigbart uten å bli ansett som medisinsk unormal. Når en kvinne først begynner menstrua, perioder pleier å være lengre enn de er senere i livet. Som kvinner alder, sine perioder tendens til å stabilisere seg i form av når de begynner, hvor lenge de varer og hvor tunge de er. Hva som anses som virkelig "normal" for en kvinne kan ikke være normalt til en annen; så lenge en kvinnes gynekolog bekrefter at hennes menstruasjonssyklusen er normal, bør det ikke legges til grunn at det er en menstruasjons helse problemet med mindre lengden av en etterfølgende periode er vesentlig kortere eller lengre enn kvinnens typisk periode lengde.

Helsemessige problemstillinger knyttet til irreguar Perioder

Uvanlig kortere eller lengre perioder kan være forårsaket av en rekke faktorer, så disse tilfellene må alle bli undersøkt og diagnostisert av en gynekolog eller en annen lege. Siden hver kvinne er forskjellig, kan enkelte perioder som oppleves som uregelmessig selv være innenfor normalområdet. Når perioder er uvanlig kort eller ikke forekomme i det hele tatt, kan det være forårsaket av en tilstand som kalles amenoré. Denne tilstanden kan være forårsaket av flere faktorer som spenner fra alvorlig sykdom til en enkel endring i treningsvaner, så personlig legehjelp er viktig å diagnostisere det. Når perioder er unormalt lang eller blødning oppstår mellom perioder, kan det være en tilstand som kalles dysfunksjonelle livmor blødning. Denne lidelsen er vanligvis svært håndterlig med hormonbehandling eller vanlig prevensjon, slik at kvinner som opplever perioder som disse bør søke lege for å være behandling.

Hvor lenge å Heal Knee Pain?

Kneet er den største felles i menneskekroppen, og er uten tvil en av de mest problematisk. På grunn av de påkjenninger det består, og måten kneet er bygget, er den utsatt for skade og slitasje. De fleste mennesker opplever knesmerter på et tidspunkt i livet, og lurer kanskje på hva du skal gjøre, og hvor lenge smerten kan vare. Å vite noe av det grunnleggende om knesmerter kan hjelpe deg å ta en informert beslutning om hva de skal gjøre videre.

Mild Pain

De fleste kneskader er milde og produsere mild smerte og hevelse. Når en person vendinger eller belaster kneet, er det ofte smerter på tidspunktet for skaden som indikerer at et behov for å gå av leddet er avgjørende. Hvis is og kompresjon er brukt og omsorg tatt å hvile felles og la det gro, vil denne typen smerte vanligvis løse seg selv i alt fra noen timer til noen dager.

Moderat Pain

I tilfelle av en litt mer alvorlig skade, slik som et ben eller knuse forstuing, er kneet smerte sannsynlig å være ganske intenst ved tidspunktet for skade, og bruk av kneet vil være minimal i beste fall. Hevelse vil oppstå, og kan bli ganske dramatisk hvis venstre ubehandlet. Igjen, is, hvile, høyde og komprimering er avgjørende for behandling så snart etter skaden som mulig. Bruken av krykker eller annen form for støtte kan være nødvendig for å tillate den å helbrede skader. Smerter fra denne typen skade kan vare alt fra et par uker til et par måneder.

Alvorlig Pain

I tilfelle av en alvorlig skade, for eksempel et brukket bein, forvridning, revet leddbånd, eller en annen dramatisk skade, vil knesmerter være umiddelbar, uutholdelig og enhver bevegelse av leddet vil være umulig uten sterke smerter. Legehjelp vil være en nødvendighet og kirurgi er sannsynlig. I slike tilfeller kan det ta flere måneder, kanskje år, for knesmerter helt forsvinne. I de fleste tilfeller av alvorlig skade i kneet, vil skjøten har noen smerter for resten av pasientens liv.

Hvor lenge Wellbutrin Side Effects Siste?

Wellbutrin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av depresjon. Wellbutrin kan være foreskrevet for å behandle stor depressiv lidelse og Seasonal Affective depressive lidelse. Wellbutrin kan være forbundet med en rekke negative reaksjoner, som strekker seg fra mild til alvorlig. Negative effekter av å ta Wellbutrin kan vare i timer, dager, uker eller noen ganger vedvare i lengre tid av gangen. Snakk med legen din hvis du tror du opplever en negativ reaksjon på Wellbutrin.

Dosering

Wellbutrin er en tablett, og er tatt av munnen daglig. Ta Wellbutrin nøyaktig slik det var foreskrevet til deg av din lege. Aldri endre dosen din eller hoppe over en dose av Wellbutrin. Hvis du glemmer å ta Wellbutrin, ta dosen din så snart du husker det. Aldri dobbelt opp på denne medisinen, for mye Wellbutrin inge på en gang kan føre til anfall oppstår.

Effekter

Reaksjoner på Wellbutrin er vanligvis betraktet som mild til moderat. Noen bivirkninger kan vare i noen timer etter å ha tatt pillen, mens andre kan vedvare i lengre perioder av gangen. Legen din bør informeres om hva reaksjonene du opplever og hvor lenge. Han må kanskje justere dosen din, eller dersom symptomene vedvarer, kan han ønsker å forskrive et alternativ medisin. Symptomer på bivirkninger er manglende seksuell lyst, hodepine som kan være mild eller kan være like sterk som en migrene, søvnvansker, svimmelhet, økt svetting eller et kløende utslett.

Alvorlige effekter

Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du tror du opplever en alvorlig reaksjon på Wellbutrin. Alvorlige bivirkninger av Wellbutrin kan være dødelig, så er det veldig viktig at du søker akutt behandling. Bivirkninger som anses alvorlige inkluderer hudutslett (elveblest), pustevansker, og hevelse i ansiktet (som inkluderer hevelse i lepper eller tunge samt hals). Wellbutrin er også forbundet med anfall, blemmer i huden, humørsvingninger, panikkanfall, følelse febrilsk, har hallusinasjoner eller ekstrem forvirring. Få medisinsk hjelp umiddelbart dersom du opplever noen av disse bivirkningene som følge av Wellbutrin.

Interaksjon

Visse medisinske tilstander eller medisiner kan føre til en interaksjon med Wellbutrin som kan forlenge varigheten av bivirkninger, eller føre dem til å bli mer alvorlig. Informer legen din om din fulle medisinske historie før du tar Wellbutrin. Legemidler tjat kan forårsake en interaksjon med Wellbutrin omfatte andre typer antidepressive medisiner, samt kreftbehandlinger, medisiner for høyt blodtrykk eller hjertesykdommer, antihistimines, astma behandlinger, prevensjon eller slankepiller, insulin, narkotika, steroider (Prednisolon), medisiner for blære eller nyre og medisiner for reisesyke.

Unngå

Wellbutrin kan påvirke din evne til å ta klare beslutninger eller forringe din dom. Ikke drikk alkohol mens du tar Wellbutrin, som alkohol kan ytterligere forverre tilstanden din. Vær forsiktig kjører motoriserte kjøretøy eller bruker maskiner mens du tar Wellbutrin.

Hvor lenge bukseseler ta for å få på?

Din tannlege og foreldre kan ha snakket om å sende deg til en kjeveortoped fordi du trenger tannregulering. Du er bekymret fordi du ikke vet hvor lang tid alt tar, hvor lang tid det tar for kjeveortoped for å sette regulering på, hvor lenge du må bære dem, og hvor mye munnen kan gjøre vondt.

Funksjon

Kjeveortopedisk bukseseler er braketter, erke ledninger og ligering donuts som er satt på tennene som er forskjøvet. Braketten er enten et keramisk eller metallverktøy limt på en tann - én per tann så buen ledningen har et sted å bo mens det arbeider for å flytte tennene. Bandet er en metallring plassert på tann for å holde andre deler av tannregulering. Buen ledningen er en metalltråd festet til brakettene på alle tennene.

Den kjeveortopedisk kjeden er en liten plast kjede som brukes til å holde buen wire og flytte tennene. Den ligere donut er en liten plastbånd som er plassert over buen ledningen på hver brakett. En holder er enheten orthodontist gjør fra en støpeform umiddelbart etter tannregulering er fjernet. Denne enheten bidrar til å holde tennene i sin nye plassering.

Process

Etter at du har blitt henvist til en kjeveortoped av familien din tannlege, vil orthodontist ta røntgenbilder av tennene dine. Hun vil også gjøre en mold av tennene dine slik at hun kan få en 3-D bilde av hvor tennene er som hun er å utvikle en behandlingsplan for deg. Du vil først ha separatorer plassert mellom tennene - disse er liten gummi "O" ringer orthodontist bruker for å lage litt mer plass slik at hun kan sette parentes på tennene. Du vil ha disse i en uke før du har din første sett med brak satt på tennene.

Noen kjeveortopeder satt ett sett med braketter på sine pasienters tenner først, deretter på en annen avtale, hun vil sette det andre settet med braketter på. Etter brak har blitt limt til tennene, vil orthodontist setter buen wire som gjør selve mekanisk arbeid med å flytte tennene.

Nødvendig tid

Du vil bruke i gjennomsnitt, til omtrent to timer sitter i kjeveortoped stolen får et sett med brak limt på tennene. Din kjeveortoped har jobbet hardt for å finne ut den nøyaktige plasseringen av hver brakett for hver tann. Hans assistenter vil møysommelig plassere hver brakett og har kjeveortoped sjekke seg selv for å være sikker på at hver brakett er plassert riktig. Hvis en brakett er plassert for høyt eller for lavt, kan det rotere tann på en måte orthodontist ønsker ikke selv som den beveger seg at tannen i retning orthodontist ønsker.

Etter hver brakett er korrekt plassert og limt på plass, vil orthodontist plassere buen wire og ligering av donuts, eller han vil ha hans assistenter gjøre dette arbeidet. Fordi din orthodontist ønsker tennene riktig justert, han kommer til å ta sin tid å sørge for det arbeidet han og hans assistenter gjør er riktig første gang.

Effekter

Du vil ikke oppleve noen smerte når orthodontist setter tannregulering på. Når hun har satt buen wire og ligering av smultringer på, vil du begynne å føle litt sårhet fordi buen ledningen er veldig sterk og vil begynne å øve press på tennene dine med en gang. Hvis du er ubehagelig, kan du ta paracetamol eller ibuprofen hver fire til seks timer for å hjelpe. Du bør unngå chewy og crunchy matvarer - blant annet fordi du kan være i smerte og dels slik at du ikke bryter brakettene. Spis mykere mat til du føler deg bedre.

Time Frame

Hvor lang tid du bruker tannregulering avhenger av hvor dårlig feiljustert tennene dine er og hvordan kompatibel du er med din behandling. Hvis tennene er betydelig ute av stilling, eller hvis du har flere kjeveortopedisk problemer, kan behandlingen ta lengre tid.

Hvis du ikke bruker dine strikk eller noen foreskrevet hodeplagg som kjeveortoped bestillinger, vil dette forlenge behandlingstiden i tillegg. Elastikken (små gummi bands) brukes til å flytte ett sett av tenner tilbake og det andre sett av tenner frem.

Hvor lenge å amme et barn

Sykepleie Past barndom stadium

Det er en god del av ernæringsmessig verdi i å fortsette å amme en litt eldre barn, selv etter at hun har passert barndom stadium. Ikke bare gjør dette mor / barn-forholdet føre til en stor bånd mellom de to, men det beroliger også både mor og barn, noe som reduserer stressnivået av begge. I USA er det ikke fullt så vanlig å fortsette ammingen utover de første ti måneder til ett år, men i mange andre land er det ikke uvanlig for en mor å amme det samme barnet i to år eller mer.

Naturlig Avvenning fra mors melk

I utgangspunktet er det opp til familien å bestemme hvor lenge ammingen skal utføres. Barnet vil etter hvert avvenne seg selv som han blir eldre, kan mor gå tom for melk, eller far kan ha en mening om emnet også, slik at de alle må arbeide sammen for å lage den til slutt god erfaring som sykepleier er ment å være . Mange mødre vil fort begynne avvenning fra morsmelk som barnets baby tenner begynner å vokse i. For det meste, skjønt, bør frykten for å bli bitt ta en back-brenner til det faktum at for barnet å vokse sunt, sterke tenner, må han ha kalsium som han kan få fra best mulig kilde, hans mor.

Sykepleie for to til tre år

På Filippinene, for eksempel, en mor vil ofte amme sitt barn i minimum to år, og noen ganger så lenge som tre år. Dette synes å være tilfelle ofte med asiatiske familier. Tandem sykepleie er ofte et resultat, med mor ammer to barn på en gang, men ofte dette er den formen for prevensjon foretrukket av foreldrene. Selvfølgelig, amming ikke stoppe en kvinne fra å bli gravid igjen, men det kan forsinke eggløsning, og dermed sakker fødselsraten.

En Lengre Barndommen lik en lengre dieperioden

Mennesker har den lengste barndommen av noen skapning på jorden, så det er naturlig at de også ville kreve en lengre ammeperioden. De fleste leger vil anbefale at familien bestemme basert på sin komfort nivå, men de vil også anbefale at barnet blir sakte introdusert til fast føde, så vel som han blir eldre. Dette vil til slutt overvinne barnets ønske om mors melk, og han vil være naturlig avvent. Foreldrene må spørre sin barnelege når det er den beste tiden å starte på fast føde, og hvor ofte nye typer matvarer bør innføres. Barn som er ammet lenger synes å ha færre mat og andre allergier enn andre barn som ikke har hatt nytte av utvidet sykepleie.

Å få dette tallet tilbake tidligere

Det har blitt kjent at en ammende mor vil få tilbake sin pre-graviditet figuren mye raskere enn en kvinne som ikke amme sitt barn. Livmoren har en tendens til å krympe tilbake til sin normale størrelse raskere, og dermed forårsaker kvinnens kropp å anta en mer pre-graviditet utseende. Ganske ofte vil vi legge merke til at en kvinne ser ut til å få sin figur tilbake med en gang etter fødselen og en annen kvinne kan slite i årevis for å gjøre det samme. Plus, synes det naturlig kjærlighet mellom mor og barn for å øke når ammer perioden forlenges.

Hvor lenge kan hodelus leve uten kroppskontakt?

Hodelus er svært små insekter som lever i hodebunnen, som også er der de legger eggene sine. De overleve lenger når i hodebunnen, men hvor lenge kan hodet lice leve uten kroppskontakt?

Smittsom

Lus er vanligvis spres fra person til person ved å dele personlige elementer som kammer, børster, luer, hjelmer, skjerf, klær og hodetelefoner. Dyr kan være en bærer for lus lus, men den kan ikke overleve lenge på et dyr.

Reproduksjon

Hunnene legger opp til 400 egg i sin levetid, som er fordelt ut til ca åtte egg per dag. Disse eggene klekkes i en til to uker.

Life Cycle

Hodelus begynner som tomme egg kalt nits. De fester seg nær roten av håret med et stoff som er som lim, og kan ikke ganske enkelt vaskes bort. Når eggene klekkes, nymfene lever av blod fra hodebunnen.

Livet Span

Nits, eller lus egg, kan leve i opptil 10 dager, men må mate på menneskeblod etter klekking. Voksen lus kan leve i opp til en måned på hodet av et menneske, men dø i løpet av to til tre dager uten kroppskontakt. Den totale levetid på lus er 40 til 50 dager, hvis du inkluderer hele livssyklusen: egg, nymfe og voksen.

Fun Fact

Begrepet "småflikking" kommer fra den kjedelige prosessen med å gre gjennom noens hår til å finne og fjerne lus og egg.

Hvordan måle hvor lenge du vil bo på sykehuset / legekontoret Etter en mastektomi

Hvordan måle hvor lenge du vil bo på sykehuset / legekontoret Etter en mastektomi


Hvis legen din bestemmer at du trenger mastektomi kirurgi, vil det være mange spørsmål som du vil ønske å ha besvart. Holde en liste over disse spørsmålene kan bidra til å lette ditt sinn. Ett av spørsmålene du kan stille er: Hvor lenge skal jeg bo på sykehuset / legekontoret etter operasjonen? Det finnes flere ulike ressurser du kan bruke for å finne svaret på dette spørsmålet.

Bruksanvisning

Legen din er den beste kilden til å svare på alle dine spørsmål. Spør legen din hvor lenge du vil bo på sykehuset etter mastektomi kirurgi for å få mest mulig informert svaret.

Spør folk som har gjennomgått mastektomi kirurgi i det siste. Hvis du kjenner noen som har hatt mastektomi kirurgi, spesielt nylig, kan de være i stand til å gi deg en ganske god idé om hvor lenge du vil være på sykehuset etter at prosedyren er fullført.

mastektomi kirurgi kan være en poliklinisk kirurgi, men normal sykehusopphold for en mastektomi kirurgi er en til to dager.

Komplikasjoner fra mastektomi kirurgi er sjeldne, men de kan forekomme. Hvis du har komplikasjoner etter mastektomi kirurgi kan det forlenge sykehusopphold Noen komplikasjoner omfatter blødning, infeksjon og blodpropp.

Følg legens ordre. Legen din vil ha en liste over ting du bør og ikke bør gjøre før mastektomi kirurgi. Følg disse instruksjonene for å bedre sjansene dine for et kort sykehusopphold.

Tips og advarsler

  • Folk flest ikke opplever ekstreme smerter etter mastektomi kirurgi. Informer sykehuspersonalet hvis du har mye smerter.
  • Du vil ha drenering rør for en til to uker etter operasjonen til hjelp i utvinningen.
  • Ikke ta noen aspirin eller blodfortynnende før mastektomi kirurgi. Tynnet blodet kan øke sjansen for komplikasjoner og forlenge sykehusoppholdet.

Hvordan å vite hvor lenge den Recovery Time Is Etter Brystreduksjon

Hvordan å vite hvor lenge den Recovery Time Is Etter Brystreduksjon


Hvor lenge er det restitusjonstiden etter brystreduksjon? Det avhenger av din alder, vaner og livsstil, samt den eksakte type brystreduksjon kirurgi utført. Alle disse faktorene vil avgjøre hvor lenge kroppen din vil ta å fullt igjen fra operasjonen.

Bruksanvisning

Din livsstil og vaner påvirker din utvinning tid. Røykere samt de med dårlig kosthold og mosjonsvaner vil tendens til å ta lengre tid å helbrede etter brystreduksjon

Unge mennesker leges bedre og raskere enn gamle mennesker. Etter hvert som du blir eldre healing tar mer energi og tid til å oppnå.

Bivirkninger og komplikasjoner kan tregere utvinning. Infeksjon eller blødning kan forlenge tiden du trenger for å komme seg fra brystreduksjon.

Ta hensyn til omfanget av operasjonen. Hvis en stor mengde brystvev ble fjernet du kan forvente en lengre rehabiliteringsperiode.

Forvent å gå tilbake til arbeid i to til tre uker, med mindre jobben krever hard fysisk aktivitet. Smerte og følsomhet i brystene tar lengre tid å falme - om en måned. Bryst form tar lengst tid å gjenopprette - om seks måneder.

Tips og advarsler

  • I tillegg til å kreve mer tid til å helbrede, vil røykerne også en tendens til å lide mer fremtredende arrdannelse enn ikke-røykere. Hvis du røyker og har planer om brystreduksjon, bør du sterkt vurdere å slutte å røyke.
  • Jo flere faktorer som virker mot deg, jo lenger du er utvinning tid kommer til å være. Mange kirurger vil gi føringer for kosthold og aktivitet som forbedrer kroppens evne til å helbrede etter operasjonen.

Hvor lenge skal du bære Compression Garment Fra Lipo

Fettsuging er ofte en kosmetisk prosedyre utviklet for å forbedre din fysiske utseende, ikke en nødsituasjon eller nødvendig prosedyre. Det er imidlertid viktig å huske på at fettsuging fortsatt operasjon. Så hvis legen din anbefaler iført en komprimering plagg etter operasjonen, hvor lenge skal du bruke den?

Hva Compression plagg Do

Legen din vil anbefale deg bære en komprimering plagg etter fettsuging. Etter operasjonen er fullført, vil spormengder av blod-farget bedøvelse forbli under huden din. Komprimering plagg tvinge kroppen til å absorbere denne løsningen inn i blodet, slik at det kan bli utvist fra systemet uten å forårsake infeksjon eller skade. Iført komprimering plagg øker også blodsirkulasjonen gjennom den helbredende områder, minimerer post-kirurgi hevelse, tvinge skadelige væsker fra kroppen din og betydelig raskere helbredelsesprosessen. Plagget gir støtte til den helbredende delen av kroppen din og passer huden din inn i sin nye konturer som kroppen justerer seg til endringen i form.

Hvor lenge du Wear One

Avhengig av hvordan invasive prosedyren var, og legens råd, kan du bare trenger å bære en komprimering plagg for den første fasen av utvinning. Stage en generelt er de første to uker etter operasjonen. Du kan imidlertid behov for å bære en til slutten av den andre fasen av utvinning. Trinn to av utvinning kan vare i alt fra to til åtte uker. Hvis legen din ber deg om å bære en komprimering plagg for begge fasene av bedringen, må du kanskje å få både en scene ett plagg og en scene to plagg. Du er nødt til å bære plagget natt og dag så lenge legen din anbefaler.

Open-Drenering Surgery

Hvis legen din bestemmer seg for å utføre en åpen drenering kirurgi, kan det hende du ikke trenger å bære komprimering plagg for samme tidsrom. I den åpne drenering teknikk, er de små snitt som legen din har gjort for å utføre fettsuging ikke sydd stengt som de normalt ville være. På denne måten, når en riktig komprimering plagg påføres etter operasjonen, har de fleste av blod-farget bedøvelsesmiddel som ligger like under huden blir tvunget ut i løpet av de første 24 timene etter operasjonen. Dersom legen din bestemmer at åpen drenering kirurgi er det beste valget, så kan du bare nødt til å bære en komprimering plagg i tre til seks dager.

Ikke-medisinske Klær

Du kan kjøpe ikke-medisinske komprimering plagg på en lokal butikk. Du kan bli fristet til å bruke en av disse i stedet for komprimering plagg legen anbefaler. Vær oppmerksom på at du velger riktig plagg vil ha en stor innvirkning på hvor raskt du helbrede. Ikke-medisinske plagg kan forlenge healing tid, forverre hevelse i berørte områder, eller til og med øke fysisk ubehag. Ikke-medisinske plaggene er ikke ment å brukes i lange perioder av gangen. Formen kan bli vridd eller plagget kan miste sin elastisitet. Hvis det skjer, vil du miste kompresjon effekt som er nødvendig for kroppen å gro raskere.

Hvor lenge kan en migrene Siste?

Migrene forekommer regelmessig i livene til millioner av mennesker som lider som har lært det er lite de kan gjøre for lindring, uansett hvor lenge en migrene varer.

Time Frame

Migrene er i en egen liga og er langt fra normal hodepine. De kan vare alt fra én til 72 timer.

Betraktninger

Forskere er usikre på den eksakte årsaken til migrene og er også uklart hvorfor de vare så lenge som de gjør.

Forebygging / løsning

Når en migrene treff, kan ikke mye gjøres for å stoppe det, men unngå visse matvarer kan redde deg fra et angrep. De inkluderer melk, sjokolade, egg, hvete, salt, bearbeidet kjøtt som inneholder natriumnitrat tilsetningsstoffer, MSG og alkohol.

Effekter

Uansett hvor lenge migrene hodepine smerte varer, alvorlighetsgraden av assosierte symptomer avtar over tid, og etter en lengre periode av hvile eller søvn.

Typer

Østrogen-eller hormonrelaterte migrene kan vare lenger enn andre typer hodepine og ikke svare så godt på behandlingen. Disse hodepine vanligvis forekommer før eller under en menstruasjonssyklus.

Fun Fact

Flere historiske tallene ble kjent lider av migrene inkludert: John F. Kennedy, Elvis Presley, Napoleon, Julius Cæsar, Ulysses Grant og Vincent Van Gogh.

Hvor lenge vil en Hemorroid Hurt?

Hvor lenge vil en Hemorroid Hurt?


Hemorroider oppstår når blodårer i rektum og anus blir hovne. Når irritert, kan disse svulmende blodårer forårsake kløe, svie, smerter og blødninger. Nesten alle lider hemorroider på et tidspunkt, og hvor lenge de varer kan avhenge av hvilken type hemoroider, risikofaktorer som fører til hemorrhoid og valgt behandling.

Intern Versus Ekstern

Innvendige hemorroider involverer årer inne i endetarmen sjelden vondt eller forårsake andre ubehag, men de kan blø. En smertefull hemorrhoid er vanligvis ekstern, som involverer venene utenfor anus. Hvis en ekstern hemorrhoid blir avskåret fra blodtilførsel, kan det bli svært smertefullt og krever oppmerksomheten til en lege.

Behandling

Soaking i et grunt bad flere ganger om dagen i et par minutter kan bidra til å lindre symptomer. Over-the-counter aktuelle behandlinger kan krympe en hemorrhoid. Siden hemorroider er ofte forårsaket av straining under eliminering, er avføring myknere noen ganger anbefales.

Aggressivt behandle symptomer bør lindre smerter i noen dager, men det kan ta to til fire uker med behandling for en hemorrhoid å krympe. Hvis du ikke føler lettelse fra hjem behandlinger i den tiden, se en lege.

Forebygging

Hemorroider ofte går igjen, men kan forebygges ved å redusere press på venene i anus og endetarm. Hvis du trenger å sitte i lang tid, ta en pause hver time for å stå eller gå rundt i fem minutter. Ikke press eller lese mens du sitter på toalettet. En avføring bør ikke ta mer enn tre til fem minutter. Drikk rikelig med vann og inkludere fiber i kosten som frisk frukt, bladrike grønnsaker og helkorn.

Hvor lenge lever folk på nyre dialyse?

Det er en veldig skremmende tid når du eller noen du bryr deg om ansikter den siste fasen av nyresykdom. Spørsmålet "Hvor lenge lever folk på nyre dialyse?" kan få til en svært tankevekkende virkelighet. Men svaret avhenger av en rekke variabler.

Time Frame

De som gjennomgår dialyse behandling har en veldig generell, gjennomsnittlig levealder på fire år. Men mange scenarier komme inn i lek med noen pasienter nyter en bugnende liv for så lenge som 25 år.

"Vi vet ennå ikke hvor lenge pasienter i dialyse vil leve,» sier National Kidney Foundation. "Vi tror at noen dialysepasienter kan leve så lenge folk uten nyresvikt."

Statistikk

Men det er mer direkte statistikk tilgjengelig. Leger estimere en pasients sannsynligheten for overlevelse ved å se på den prosentvise sjansen for å leve ett, to, fem og ti år etter behandlingsstart. Denne typen formel brukes blant mange sykdommer, inkludert hjertesykdommer, kreft og dialysepasienter.

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer rapporterer dialyse overlevelsesrate på nær 80 prosent gjennom ett år, 64 prosent gjennom to år, 33 prosent etter fem år og 10 prosent gjennom 10 år.

Variabler

"Et annet viktig faktum er at ut av 20 prosent av dialysepasienter som dør i det første året, 50 prosent dør i de første tre månedene. Det kan være flere grunner til dette, for eksempel hvor gammel pasienten er, hvor syk de var da de startet dialyse og hva andre problemer og sykdommer de har, "sier Andy Stein og Janet Wild i sin bok nyre dialyse og transplantasjon: Den på fingertuppene Guide. "Personer med høyt blodtrykk eller diabetes er ikke like sannsynlig å leve 10 år i dialyse som de med enten polycystisk nyresykdom eller glomerulonefritt."

Sykdom Årsak

Faktisk årsaken til nyresvikt spiller en stor rolle i overlevelse for de som er på dialyse.

Polycystisk nyresykdom: 94 prosent overlevelse gjennom året en, 70 prosent gjennom året fem og 42 prosent etter 10 år.

Glomerulonefritt: 88 prosent overlevelse gjennom året en, 58 gjennom året fem og 37 prosent etter 10 år.

Obstruktiv nefropati: 82 prosent gjennom året en, 46 prosent gjennom året fem og 21 prosent etter 10 år.

Ukjent: Sytti-seks prosent gjennom året en, førtien prosent gjennom året fem og nitten prosent etter ti år.

High Blood Pressure: 77 prosent gjennom året en, 33 prosent gjennom året fem og 14 etter 10 år.

Diabetes: 71 prosent gjennom året en, 29 prosent gjennom året fem og 11 prosent etter 10 år.

Alder

Som man ville forvente, yngre mennesker overlever lenger på dialyse enn eldre pasienter. Åtti-åtte prosent av de under 20 år vil leve gjennom fem år med dialyse. Sytti-en prosent av pasienter mellom 20 og 44 år gamle vil overleve gjennom fem år, vil 44 prosent av de mellom 45 og 64 lever gjennom fem år med behandling, og bare 21 prosent av dialysepasienter mellom 65 og 74 år vil overleve gjennom fem år. Tallet synker til 10 prosent for de over 74 år gamle.

Hvor lenge bør en baby sove i en bassinet?

Hvor lenge bør en baby sove i en bassinet?


Ved hjelp av en bassinet er en personlig preferanse at mange foreldre velger for enkelhets skyld, enkel tilgang og overvåking av deres nyfødte. Foreldre er ofte forvirret med hensyn til hvor lenge barnet deres kan sove i en bassinet og ved å følge produsentens retningslinjer, kan forhindre personskade eller skade skjema oppstår under bassinet bruk.

Funksjon

I løpet av de første ukene og månedene, foreldre til nyfødte foretrekker å sette sine barn i en barnevogn for å sove. Dette tillater at foreldrene lett tilgang til babyen i midten av natten for mating og overvåking.

Typer

Det finnes en rekke bassinets som varierer i pris og funksjoner. Elegante modeller inkluderer musikk, lys og vibrasjon alternativer.

Time Frame

Babyer bør være i stand til å sove i en bassinet til de er fire måneder gamle eller overstige vektgrense på bassinet.

Fordeler

Bassinets er kompakt, lett bærbar og gir en lunere sovemiljø for nyfødte, sammenlignet med større Cribs.

Betraktninger

Sørg for at du følger bassinet produsentens guiden vektbegrensninger. Hvis din bassinet ble overlevert til deg 20 pounds er en generell vekt å flytte barnet til en større seng eller barneseng. Utnytte elektroniske ressurser som American Academy of Pediatrics nettsted for å lære mer om nyfødte sover alternativer (se ressursene nedenfor).

Advarsel

Når du velger en bassinet, sørg for basen er bred for støtte hvis noen humper inn i den og se etter en modell som er godt støttet på bunnen for å hindre kollaps.

Hvor lenge varer influensa vare?

Hvor lenge varer influensa vare?


Influensa, eller influensa, er en viral sykdom som rammer de øvre luftveiene som inkluderer lungene, hals, nese og bihuler. Hvert år influensa er litt annerledes enn året før fordi virus muterer. Når du blir immun mot en sesonginfluensa, det neste året du kan eller ikke kan være smittet. Varigheten og intensiteten av symptomene kan være avhengig av belastningen, immunitet, helse og alder.

Identifikasjon

Influensa vanligvis begynner med frysninger og feber, og deretter kan være kvalme, hodepine, en over-all følelse av ubehag, sår hals og verkende muskler. De fleste kan fortelle at de har influensa bare ved måten de føler, men noen ganger en blodprøve eller spyttprøve er nødvendig for verifisering av en lege.

Varighet

Influensa kan vare fra noen dager til noen uker. De vanligste og verste symptomene varer fra ca 3 til 10 dager. Influensa er veldig smittsomt, og spres ved innånding dråper som er hostet eller sneezed ut, eller kommer i direkte kontakt med en smittet persons nese sekret.

The Center for Disease Control (CDC) sier at vår alder og helse er faktorer i hvor lenge influensa varer, og når vi er mest sannsynlig å spre viruset. Friske voksne er mest smittsom fra en dag før han ble syk og 5 dager etter at de først utvikle symptomer. Imidlertid kan små barn og personer med svekket immunforsvar være smittsom i mer enn en uke.

Misforståelse

Influensa er et begrep som ofte misbrukt når den brukes til mage virus eller sykdommer som involverer oppkast og diaré. Ekte influensa er en øvre respiratorisk sykdom forårsaket av stammer av viruset. Influensa er forskjellig fra vanlig forkjølelse ved at influensa symptomer er mer alvorlige og påvirke folk dypere ned i de øvre luftveiene.

Forebygging / løsning

Hyppig håndvask er fortsatt en av de beste måtene å bidra til å unngå spredning av influensa. I stedet for å hoste i hånden din, bruk en vev eller i nødsfall, hoste inn i din bøyd arm. Vaksiner mot nye stammer av influensa er tilgjengelig hvert år, og er viktig for folk under 2 år, over 65 eller med nedsatt immunforsvar. Hånd sanitizers er også anbefalt, spesielt på steder der såpe og vann ikke kan være lett tilgjengelig.

Behandling

Relief kan bli funnet med masse hvile, drikke væske og ved å ta smertestillende og slimhinneavsvellende midler, ifølge Merckmanual.com. Noen ganger kan en antiviral medisin som Tamiflu forskrives, men denne type medisin som fungerer best hvis gitt ved første symptomene.

Hvor lenge kan du holde i vannet før Hypotermi setter inn?

Hvor lenge kan du holde i vannet før Hypotermi setter inn?


Hypotermi er det punktet hvor kroppen mister varme raskere enn det gjør det. Hypotermi reduserer kroppens kjernetemperatur, noe som kan kompromittere din helse og føre til døden. Hypotermi kan begynne i vann så varmt som 70 grader; legemet avkjøles hurtigere i vann enn i luft. Mild hypotermi reduserer kjernetemperatur fra sine normale 98,6 grader til omtrent 96 grader. Jo lenger du bor i vannet, jo lavere temperaturen synker, noe som gjør det viktig at du får ut av vannet straks tegn på nedkjøling satt.

Vann Eksponering

Kroppen din kjøler minst 32 ganger raskere i vann enn i kald luft. Virkningen av kaldt vann kan ha en dramatisk effekt på kroppen din, understreker den umiddelbart, fra første åndedrag til rask utbruddet av nummenhet i ekstremiteter. I iskalde temperaturer, sjansene for å overleve krympe fra timer til minutter basert på hvor lenge du oppholder deg i vannet. Fordi mild hypotermi kan stille inn på vanntemperaturer på 70 grader, komme seg ut av vannet så fort som mulig når du viser tegn til nedkjøling.

Nivåer av Hypotermi

Straks du begynner å skjelve ukontrollert, har mild hypotermi satt inn. Denne fasen varer til kjernetemperaturen har sunket til 96 grader. Moderat hypotermi oppstår når kroppstemperaturen faller til mellom 93 og 95 grader. Du vil bli ør og forvirret, din tale vil snakke utydelig, og du vil begynne å gjøre irrasjonelle beslutninger, for eksempel prøver å ta av klærne. Dine motoriske ferdigheter vil bli kompromittert. Kroppstemperatur på 86-92 grader indikerer alvorlig nedkjøling og en umiddelbar livstruende nødsituasjon.

Survival in the Water

Opphold i vann fører til at kroppen mister varme på et mye høyere rente. Din beste sjanse til å overleve er å komme ut av vannet umiddelbart. Hvis du har falt i vannet, prøver å komme tilbake i båten eller til tørt land så raskt som mulig. Hvis båten kantret, komme på toppen av det å redusere eksponering for vannet. Hvis du ikke er alene, klynge med en annen person i vannet for å bevare varme.

Svømmetur eller trå vannet

Hvis du er alene i vannet uten hjelp, har du to valg. Du kan svømme i sikkerhet eller trå vannet venter på redning. Svømming er jo mer proaktiv valg, men du vil miste dyrebar kroppsvarme raskere. Dette kan redusere din sjanse til å overleve med mer enn 50 prosent. Hvor lenge du kan overleve trår vannet avhenger av hvor kaldt vannet er.

Survival Forventet

Ved vanntemperaturer mellom 70 og 80 grader, begynner utmattelse eller bevisstløshet å sette inn etter 3 til 12 timer. Din overlevelse tid er 3 timer til ubestemt tid. Ved vanntemperaturer mellom 60 og 70 grader, din tid til utmattelse eller bevisstløshet er 2 til 7 timer, med en forventet overlevelse tid i vannet på 2 til 40 timer. Vanntemperaturer mellom 50 og 60 grader gir deg 1 til 2 timer inntil utmattelse eller bevisstløshet setter inn, med en forventet overlevelse tid i vannet av 1 til 6 timer. Mer farlige temperaturer mellom 40 og 50 grader gir mulighet for 30 til 60 minutter før utmattelse eller bevisstløshet setter inn, med en forventet overlevelse tid i vannet på 1 til 3 timer.

Umiddelbar Danger

Ved vanntemperaturer mellom 32,5 og 40 grader, du har bare 15 til 30 minutter før du opplever utmattelse eller bevisstløshet. På dette punktet, er din forventede overlevelse tid i vannet bare 30 til 90 minutter. Alt under 32 grader er en overhengende trussel. Du kan miste bevisstheten på mindre enn 15 minutter og dø i 45 minutter eller mindre.

Hvor lenge kan Herpes ligge i dvale?

Om herpes virus

Herpes virus som forårsaker genital herpes utbrudd, herpes simplex 1 og herpes simplex 2, er medlemmer av herpesfamilien - som også er ansvarlig for vannkopper, helvetesild og Epstein-Barr viruset som forårsaker mono. For å forstå hvorfor det er vanskelig, om ikke umulig, å forutsi hvor lenge HSV-1 og HSV-2 kan lå sovende, er det viktig å forstå innholdet av disse virusene. Når HSV kommer inn i kroppen - vanligvis gjennom en sårbar del av huden, så som munnen eller underlivet - den reiser til visse nervegangliene, hvor den "sover" inntil noe som utløser den i handling. Det reiser så ned nervebaner til det opprinnelige stedet for infeksjon, og et utbrudd oppstår vanligvis - men ikke alltid. De fleste skaffe HSV-2 til og genital-til-genital kontakt, men rundt 10 prosent av genital herpes tilfeller er resultatet av HSV-1, som blir ført til en uinfisert partner oralt ved en partner med oral herpes forårsaket av HSV-1.

Noen mennesker kan ha HSV i måneder eller år uten å oppleve et utbrudd, mens andre oppmerksom på et utbrudd nesten umiddelbart etter å anskaffe HSV. The Mayo Clinic bemerker at det er mulig for noen som opplever en innledende utbruddet å gå 40 år før de har en annen.

Når HSV våkner

Centers for Disease Control statistikk viser at opptil 90 prosent av personer smittet med herpes ikke engang vet det fordi de opplever svært milde symptomer på herpes, eller noen ganger ingen. Men hvis noen har en innledende utbrudd, dette skjer oftest innen to uker anskaffe HSV fra en seksuell partner. Innledende genital utbrudd, vanligvis ledsaget av hele kroppen symptomer som hodepine, verkende ledd og hovne kjertler - tilsvarende de som bemerket under et tilfelle av influensa - sist mellom to og fire uker. CDC sier at de fleste som merke innledende utbrudd kan forvente å oppleve rundt fem eller seks påfølgende utbrudd i løpet av resten av året, selv om disse vil bli kortere og mindre alvorlig. Mennesker som lever med herpes kan legge merke til visse triggere som foran påfølgende utbrudd, som for eksempel stress, overdreven trøtthet eller sykdom.

Mer om Herpes

Selv når viruset er utløst, kan noen mennesker oppmerksom ingen fysiske symptomer i det hele tatt, i henhold til American Social Health Association. Ofte kan den fysiske presentasjonen av genital herpes være så ufarlige, det går ubemerket, eller lesjoner er avskrevet som noe annet - en gjær infeksjon, insektbitt eller en reaksjon på sæddrepende middel eller kondomer. Imidlertid, selv i fravær av lesjoner, når HSV "vekker", det resulterer i asymptomatisk utstøtingen av viruset, hvorunder en infisert person kan passere virus på uinfiserte partnere gjennom små sprekker i huden. Genital herpes symptomer kan også gå ubemerket fordi mange mennesker som kjøper HSV-2 gjennom samleie allerede har HSV-1 som forårsaker oral herpes, også kjent som munnherpes og forkjølelsessår. Når infisert med HSV-1, begynner kroppen å produsere antistoffer for å avverge andre typer HSV.

Mayo Clinic eksperter har fastslått at rundt 70 prosent av alle tilfeller av genital herpes ble kjøpt når en smittet partner viste ingen fysiske tegn eller symptomer, men da HSV ble aktivt Shedding. Herpes har medisinske behandlinger, men ingen kur. Fordi dette er en svært smittsom seksuelt overførbare sykdommer, talsmenn Mayo Clinic regelmessig og riktig bruk av latex kondomer. Seksuelt aktive personer som er smittet med HSV-1 eller HSV-2 som forårsaker genital herpes oppfordres til å bruke reseptbelagte muntlig antivirale medisiner på daglig basis for å undertrykke herpes utbrudd.

Hvor lenge er hepatitt vaksine godt for?

Hepatitt A er en leversykdom enn forårsaker influensalignende symptomer, gulfarging av hud og øyne, og mageproblemer. Fordi det er ingen kur for hepatitt A og tilstanden kan vise seg dødelig i noen pasienter, kan Hepatitt A vaksine hindre at viruset er overføring i både barn og voksne.

Når er vaksinen gitt?

Hepatitt A vaksine anses å være trygge hos spedbarn 12 måneder og eldre. Når den første vaksinen er gitt, bør en oppfølging vaksinen gis seks måneder senere.

Hvor lenge varer Youth Vaccine Siste?

Når barn får begge doser av hepatitt A-vaksine, er det forventet å gi beskyttelse for 14 til 20 år.

Voksen Vaksinasjoner

Enkelte voksne demografi bør ha en Hepatitt A shot:
• de som reiser til land med høy bestand av de med hepatitt A, som for eksempel Mexico, Afrika, Mellom-Amerika og andre (besøke www.cdc.gov/travel for mer informasjon om reisevaksiner).
• de som bor i områder der tilfeller av hepatitt A har blitt diagnostisert
• de med kronisk leversykdom
• de som deler nåler eller bruke street narkotika
• Menn som har sex med menn
• de som blir behandlet for blodpropp lidelser
• de som arbeider med hepatitt A (dyr eller stammer) i et laboratorium

Hvor lenge Voksen Vaksinasjoner Siste

Voksen vaksiner er gitt i høyere doser, og har vist seg å vare i opp til 25 år hos voksne.

Bivirkninger

Bivirkninger fra vaksinering inkluderer milde lidelser, for eksempel sårhet, hodepine, tap av appetitt og tretthet.

Vaksine for Reisende

De som reiser ut av landet for hepatitt A-infiserte områder, bør få Hepatitt A shot minst to uker før du reiser ut av landet.

Hvor lenge bør Someone trening for å miste en Belly?

Hvor lenge bør Someone trening for å miste en Belly?


Det korte svaret på spørsmålet om hvor lenge du må trene for å gå ned i magen din er "så lenge det tar." Ulike instanser vil ta ulike lengder av trening for å fjerne en mage fordi stoffskiftet, kroppsfasong og fettforbrenning varierer fra person til person. Men å forstå hvordan å miste buk fett fungerer vil hjelpe deg med å utvikle en trening diett for å miste buk fett, og sette realistiske mål for at diett.

Belly Fat Loss Basics

Den dårlige nyheten er at du ikke kan målrette magen spesielt for fett tap. Når du brenne overflødige kalorier som forårsaker kroppen til å eliminere fett, som kommer fett ut fra kroppen som en helhet. Den gode nyheten er at "kroppen som en helhet" inkluderer magen. Stikker med riktig treningsprogram vil uunngåelig redusere kroppsfett over tid.

Type trening

Generelt, hjerte-øvelser er mer effektive for å redusere kroppsfett fordi cardio økter tendens til å brenne flere kalorier enn styrketrening. Noen eksempler på gode cardio trening inkluderer jogging, sykling, svømming og aktiv gruppe treningstimer.

Varighet av Workout

Jo lenger du trener, jo flere kalorier forbrenner du. Men, vil du til slutt nå et punkt av avtagende avkastning hvor din trøtthet gjør det vanskelig å bevege seg raskt nok til å brenne et betydelig antall kalorier. Fitness-ekspert Bill Phillips og kjendis personlig trener Jillian Michaels anbefaler økter på 20 til 30 minutter i moderat tempo for best resultat. Det er lenge nok til å brenne kalorier mens korte nok til at det verken fatigues du eller skaper planlegge spørsmål som kan komme fra lengre treningsøkter. Noen øvelser som forbrenner nok kalorier til å holde deg på mål for vekttap inkluderer høy effekt aerobic, backpacking, løping, langrenn og svømming.

Varighet av Program

Hvis du ønsker å miste magen din, må du fortsette din trening diett før magen er borte. Siden du ikke kan kontrollere hvor mye fett kommer direkte av magen din, er det bedre å fokusere på frekvensen av vekttap enn å miste magen din innen en fastsatt dato. Helseorganisasjonen Kaiser Permanente anbefaler sikte på å miste 1 til 2 pounds per uke.

Kosthold og ernæring Support

Trening er bare en halvdel av vekt-tap ligningen. Hvis du trener regelmessig uten å endre kostholdet ditt, kan du forvente å miste magen omtrent halvparten så raskt som du ville gjort ved å trene og å observere en vekt-tap diett. Du må etablere et kaloriunderskudd på 3500 for å miste 1 kilo fett. Å miste den pund i uken, vil du være nødt til å brenne 500 ekstra kalorier om dagen i treningen. Hvis du flyttet halvparten at belastningen ved å redusere kaloriinntaket, kan du oppnå de samme resultatene ved å brenne bare 250 ekstra kalorier om dagen og spiser 250 færre kalorier.