Digidexo.com

Hva slags mat inneholder Histamines?

Histaminer er funnet i menneskekroppen og tjene en hensikt for immunsystemet vårt. De er også til stede i mange matvarer som vi forbruker. Mange av disse matvarene frigjøre histaminer, som stimulerer kroppen til å frigi flere histaminer. Disse matvarer er vanligvis kjent som matvarer som forårsaker allergiske reaksjoner, som oppstår i en andel av befolkningen.

Hva er Histamines?

Histaminer er fysiologiske aktive proteiner. De finnes i menneskekroppen, samt planter og andre dyr. I menneskekroppen, er histaminer lagret i mastceller, og de er utgitt som en del av en allergisk reaksjon på histaminer som er løslatt fra mat, planter og til og med insektgifter.

History of Histamines

Histaminer ble opprinnelig oppdaget fra anlegget soppen meldrøye av George Barger og Henry Dale. Dette skjedde i 1910 I 1911 histaminer ble isolert fra animalsk vev. Histaminer som finnes i mange planter kan lage en rekke ubehagelige allergiske reaksjoner. Histaminer er også funnet i giften mange veps og bier.

Funksjon av histaminer i kroppen vår

Histaminer er et naturlig stoff som frigjøres fra kroppen. Det er stimulert av stress og allergifrembringende matvarer. Frigjøring av histaminer kan utløses ved ragweed, støvmidd, narkotika, dyr og mange matvarer. Histaminer har mange positive effekter som mage regulering, hjerne kjemisk regulering og advarsler for å unngå visse matvarer og planter.

Matvarer som inneholder Histamines

Listen over matvarer som inneholder histaminer er som følger. Alkoholholdige drikkevarer, avokado, i alderen oster, fermentert mat, gjærprodukter, pickles, oliven, yoghurt, bearbeidet kjøtt, og listen fortsetter. Egentlig er det svært få matvarer som ikke inneholder histaminer.

Histamin Releasing Foods

Det er matvarer som histamin frigjøres fra på en større skala enn de som bare inneholder histaminer. De er som følger: alkohol, bananer, sjokolade, egg, fisk, melk, skalldyr, jordbær, tomater og ananas.

Anti-histaminer

Nesten alle er kjent med anti-histaminer. Disse over-the-counter narkotika er kjøpt ukritisk å berolige mange allergisymptomer. Disse er ikke å forveksles med decongestants. Disse anti-histamin narkotika er å bekjempe histaminer som er satt av ved histaminer vi kommer i kontakt. Noen av oss har svært få mat og planter som vi har reaksjoner, og mange av oss er allergisk overfor et bredt utvalg av dyr, matvarer og utendørs vekst.

Hudleger kan gi deg tester for å finne ut hva slags mat og planter vil forårsake allergiske reaksjoner i kroppen din. Noen av symptomene er nysing, rennende øyne, urolig mage og utslett.