Digidexo.com

grønnsakssuppe diett

Frukt og grønnsakssuppe Diet

Frukt og grønnsakssuppe Diet


En suppe diett er en rask og sunn måte å kaste pounds. Ikke bare er det bra for vekttap, men i motsetning til andre dietter, lar suppe diett du spise så mye du vil, så lenge det er sunt, hjemmelaget suppe. Du kan forberede nok suppe for en hel uke i en pott og være klar for denne dietten på kort tid.

Hvorfor Soup Works

Suppe er en slik fantastisk diett mat på grunn av hva den inneholder. Hvis den gjennomsnittlige suppe ble stappfullt av karbohydrater og fett, ville det ikke gjøre et godt kosthold mat. Men suppe er nesten alltid det meste vann og ferske grønnsaker, noe som gjør det fylt med næringsstoffer og har liten eller ingen fett. Også visse grønnsaker, slik som gulrøtter og selleri, er kjent for å hjelpe til i ferd med å tape vekt.

Du trenger ikke å nekte deg selv

Med en grønnsakssuppe diett, trenger du ikke å nekte deg noe. Du kan spise regelmessige carte måltider som du vil i løpet av dagen. Vegetabilske suppe diett krever bare at du er avhengig av din pre-laget suppe til å tilfredsstille alle dine sultfølelse mellom måltidene. Ingen snacking på kjeks hvis du trenger noe til tidevannet deg over, rett og slett ha en bolle med suppe.

Hvorfor du kan spise alt som Soup

Du kan spise så mye av det hjemmelaget suppe som du kan mage, fordi suppe miks er i hovedsak fylt med noe annet enn gode ting. Du kan ikke spise for mye, og en vekt på bare 45 kalorier per kopp, det er uslåelig. Du kan spise over et dusin boller av denne ting, og fortsatt ikke har overskredet det daglige kaloriinntaket, så spiser opp. Bare pass på at maten du spiser som ikke er din suppe er porsjon riktig og små.

Krydre det opp for Dinner

For å gjøre den grunnleggende suppe, følg denne oppskriften:

£ 1 gulrøtter
3 medium løk
4 selleristilker
2 fedd hvitløk
2 bokser tomater (28 oz.)
1/2 hode kål
3/4 pund grønne bønner
1 boks kyllingbuljong (48 oz.)
6 kopper vann
3 zucchini
2 poser spinat (6 oz.)
Salt og pepper etter smak

For middag, som alltid bør være din suppe, kan du tilsette ingredienser som fisk, pasta, bønner, poteter, og til og med bakken kalkun. Dette gjør et helt nytt måltid for deg å nyte, og det finnes oppskrifter på nettet for deg å gjøre alle slags ting, fra minestrone til gresk fiskegryte.

Ikke glem å spise på Good Stuff

En svært viktig del av denne dietten er å spise riktig mat når du ikke spiser suppen. Når du tilbereder suppe, bør du prøve å få annen mat klar for uken også. Sørg for at du har massevis av frukt på hånden. Frukt er den ultimate diett mat fordi det er ekstremt lave i kalorier og høy i naturlig sukker som holder energien oppe. Ifølge DietBites.com, kan du spise tre bananer før du selv komme nær sukkerinnholdet i en candy bar. Så neste gang du får en søt tann, snack på noen søte frukt.

Kutt ut de dårlige ting

Hvis du kommer til å forsøke noen diett, er det en god idé å sørge for at du ikke bare holde seg til dietten plan, men også gjøre et par andre grunnleggende regler for deg selv. Prøv for eksempel å kutte ut alkohol så mye som mulig, samt alle sukkerholdige eller musserende drikke. Drikk så mye vann som du kan håndtere, og også unngå røyking og andre giftstoffer. Den sunnere kroppen din er, jo større er muligheten den har fungere ordentlig og kaste pounds.

Post-Baby dietter

Post-Baby dietter


Shedding pounds etter å ha en baby kan være stressende og litt vanskelig. Men la kroppen din fullt igjen fra å ha babyen før du legger for mye stress på den. Hvis du ammer, kan leger anbefaler at du venter til barnet er minst to måneder gammel før slanking eller trening.

Frokost

Frokost matvarer bør holdes lys. Ha en yoghurt eller en banan og havregryn blandet i en bolle. For andre dagene i uken, bør kostholdet inneholde helkornbrød, rosin yoghurt havregryn og en frukt av ditt valg for eksempel kiwi, appelsiner eller jordbær.

Lunsj

Lunsj bør inneholde grillet mat eller smørbrød med magert kjøtt som fisk eller kylling. Hold deg unna stekt mat som inneholder fett og tung salt. Velg en type salat som du liker å gå sammen med grillet kylling eller fisk. Sandwich valg bør inneholde hele hvete brød og kyllingbryst eller mager kalkun.

Middag

Til middag kan en rekke ting bli spist. Men holder det lys. Spinatsuppe, grønnsakssuppe, svinefilet, kyllingsuppe eller grillet kyllingfilet er noen alternativer, men igjen, holde det lys og grillet eller bakt. Hold din diett menyen frisk ved å velge matvarer fra butikken som frisk salat, gulrøtter, tomater og agurker for en liten veggie salat. Enten har bakt kylling eller laks med salat for å balansere ut måltidet. Ikke frata deg av mat. Slanking er ment å kutte ut bearbeidet mat, ikke sulter deg selv. Spise middag så tidlig som seks eller syv, slik at kroppen kan forbrenne måltidet mens du fremdeles er aktiv.

Snacks

Snacks bør spises i mellom måltidene og kan være rå nøtter, frukt som epler, appelsiner, kiwi og blåbær, grønnsaker som selleri, gulrøtter eller brokkoli eller en yoghurt med frosne blåbær. Blåbær er en utmerket kilde til vitamin C, kostfiber og mangan.

Trening

Sammen med slanking, kan trening bidra til å kaste overflødig baby vekt. Gå av måltider med en spasertur i parken eller en lett joggetur. Holde aktiv er en nøkkel til å miste vekt. Å tone kroppens muskler, gjør knebøy, crunches og gå i gang.

Big sunn suppe Diet

Big sunn suppe Diet


Mange som ønsker å gå ned i vekt har prøvd en rekke dietter og mislyktes. Vekt kan vanligvis gå tapt ved begynnelsen av en diett. Problemet kommer ofte ned til ikke å kunne holde oss til planen. Folk blir lei av å bli fratatt og begynner å jukse. Linda Lazaride, en forfatter fra Storbritannia, sier i sin bok "The Big sunn suppe Diet" at hennes plan kan hjelpe folk ned i vekt raskere og enklere enn noen annen.

Hva Er diett basert på?

Dette er en diett som fokuserer på supper av alle slag, og med krem ​​supper. Forfatteren sier at suppe er en comfort food, og komfort matvarer er hva folk trenger. Denne dietten er satt opp for å tilfredsstille de krav og dermed redusere tendensen til å jukse mens slanking. Hun mener også at visse matvarer er makt mat, og at de kan hjelpe til med vekttap. Bruken av disse matvarene er også omtalt i boken.

Hvorfor Soup?

Suppe er en tilfredsstillende og beroligende måltid. En del av det kommer fra dens vesen varm. Suppen kan også være en del av et sunt kosthold i henhold til Dunn fylke Cooperative Extension i samarbeid med University of Wisconsin. Folk ofte til salater, frukt, yoghurt og andre kalde matvarer når de bestemmer seg for å gå ned i vekt. Etter en kort stund, føles forfatteren at våre organer ønsker mat som er varm. Hun sier selv at kald mat kan føre til depresjon. Det er der suppe kommer inn. Sunne supper kan sammenlignes med en salat i kaloriinnhold samtidig tilby kroppen det den vil ha. Orientalsk medisin har vært klar over resultatene av å spise kald mat i mange generasjoner. De holder en tro at å spise en diett av kalde og rå matvarer kan faktisk fremme vektøkning.

Den Oppskrifter

Den kål suppe diett var veldig populært en stund, og de fleste som stakk til den gått ned i vekt. Problemet var at det å spise en diett bestående av bare kål suppe kan være kjedelig. Linda Lazaride ønsket å ta suksessen av kål suppe diett og utvide den. Hun tenkte at hvis hun kunne komme opp med flere sunne, smak oppskrifter, ville folk bo på diett, og så hun utviklet mer enn 60 oppskrifter for hennes bok, herunder røstet Mediterranean grønnsakssuppe, russisk Lemon Soup, Brokkoli Cream Soup med Stilton , kinesisk Egg og Spring løksuppe, Kamskjell og potet suppe, og Mung Bean Soup med hvitløk og ingefær.

Dietter kjendiser bruker for å miste vekt Fast

Med alle i en slik hastverk med å kaste pounds, mange folk vende seg til kjendiser for måten de gå ned i vekt for en filmrolle eller noen andre arbeidsrelaterte årsaker. Mens disse kjepphest dietter er ikke ideelt for langsiktig vekttap og anses å være usunn av helse-eksperter, er det noen metoder som kjendiser bruker for å slippe raske pounds at selv den gjennomsnittlige personen kan finne nyttig.

Master Cleanse / The Lemonade Diet

Singer Beyonce Knowles og Robin Quivers av Howard Stern Radio berømmelse har begge gått offentlig om deres bruk av denne dietten metoden for å kaste pounds raskt. Denne dietten består av en daglig regiment av å drikke en blanding som visstnok gjør at du mister din cravings for junk food, føler seg mer energisk og detox kroppen din, så vel som å miste vekt. Regimentet kan vare så lenge du velger, men det er ikke anbefalt for mer enn 14 dager.

Drikken er laget av ren filtrert vann, økologiske sitroner, organisk cayennepepper, klasse B organisk lønnesirup, havet eller Epsom salt og lakserende te som et alternativ. Ideen er å drikke dette flere ganger om dagen i stedet for å spise mat for å kvitte kroppen for giftstoffer. Den valgfrie avføringsmiddel te er å bidra til å rense systemet ved å utskille giftstoffer inn i avfallet.

Når din tilmålte tid for detox diett har utløpt, du sakte fremgang til å spise fast føde. Den første dagen av av detox, du drikker appelsinjuice. På dag to, du drikke appelsinjuice og grønnsakssuppe. På dag tre kan du spise hele grønnsaker, frukt og salat. Normal spising er tillatt på dag fire.

Ned siden til denne dietten er ganske åpenbar: ekstrem sult. De fleste er vant til å spise flere måltider om dagen og klager over følelse av å besvime og svimmel etter å være på master rens diett for enda en dag. Det er også klager av frekvente tarmbevegelser på grunn av tilsetningen av den avførende te og saltvann og løs avføring.

Kål suppe Diet

Kål suppe diett er en syv-dagers krasj diett som sterkt begrenser din inntaket til to daglige boller av fettfri kål suppe og frukt, grønnsaker og kjøtt på alternative dager av den uken. Det er varierende oppskrifter for kål suppe, men det meste inneholder terninger kål, grønnsaker, salt, pepper og hva naturlige krydder du liker.

Selv om denne planen gjør oppmuntre spise frukt og grønnsaker, har det ingen andre reelle fordeler og er bare effektiv på grunn av den alvorlige lavt kaloriinntak. Det anbefales bare for å gjøre dette diett i en uke om gangen, hvis i det hele tatt.

Peel-A-Pound Soup Diet

Skallet-en-kilos suppe diett har eksistert i flere tiår. Selv om det ikke fungerer for alle, er det rapportert om suppen arbeidsverk for sine eaters. Suppen er laget for å hjelpe deg passivt ned i vekt. I sum, inneholder suppen en høy mengde fiber, og kroppen må jobbe ekstra hardt, og dermed forbrenner mer kalorier, for å fordøye maten. Det er flere variasjoner av oppskriften.

Grønnsaksuppe

For å opprette peel-en-kilos grønnsakssuppe, vil du trenger en leder av kål, fire løk, to terninger hvitløksfedd, en selleri gjeng, en grønn pepper, en boks med terninger tomater, to poteter, fire gulrøtter, en boks med vegan løksuppe mix (tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker eller helsekostbutikker) og tre kopper grønnsaksbuljong.

Pass på å rengjøre alle grønnsakene og skjær dem i biter små nok til at de er behagelige å spise. Bland alle ingrediensene i en stor kjele og tilsett tilstrekkelig vann til å dekke alle ingrediensene. Når suppen har blitt brakt til en byll, senk varmen og la det småkoke suppen i ca tre timer. Pass på å røre med jevne mellomrom.

Chicken Bouillon Soup

Å koke kyllingbuljong suppe, trenger du 2-4 kyllingbuljongterninger, fire kopper vann (til å begynne med, vil bli lagt mer vann senere), en stor løk, fire slicked selleristilker, fire skiver gulrøtter, ett lite hode av kål, kan en av stuet tomater, en stor boks med V-8 juice og en frisk brønnkarse.

Oppløse kylling buljong kuber i de fire kopper vann og bringe blandingen til en byll. På dette punktet, kan du legge grønnsakene og V-8 juice. Rør blandingen og kok den i ca fem minutter. Slå av flammen og tilsett brønnkarse til toppen (ikke bland det inn). La suppen kjølig og plass i kjøleskapet til chill. Etter noen timer, vil du være i stand til å varme opp suppe og nyte.

Kalkun eller biff suppe

Krydret kalkun eller biff peal-en-kilos suppe legger ekstra smak i form av vanlig brukte italienske krydder. Du vil trenge en kilo terninger grønn kål, en hakket grønn paprika, to hakkede selleristilker, to hakkede løk, en boks hakkede tomater (med væske), tre buljongterninger, en teskje av selleri frø, en teskje av tørket basilikum , to ts av tørket oregano, en halv teskje hvitløk pulver, minst to liter vann, salt og pepper og to kopper terninger stekt kalkun eller biff.

Bland hver ingrediens i en stor kjele med nok vann til å dekke blandingen helt. Kok opp suppen til en byll, deretter ned varmen og la det småkoke i ca en time.

Sunn 7 Day Diet å miste vekt

Det finnes mange dietter som hevder du vil gå ned i vekt på sju dager, men de fleste krever at du begrense mat variasjon, drikke uappetittlig påfunn eller spiser nesten ingenting i det hele tatt. Det er et alternativ som innebærer å spise så mye du vil av riktig mat for en uke.

Go Raw

Spise rå mat vil føre til at kroppen til å kaste overskytende pounds. Ved å kutte ut animalsk fett og produsert matvarer, vil du gi kroppen lever dine mat kilder fulle av energi og næringsstoffer. En rå diett består av friske grønnsaker, frukt, nøtter, frø, bønner, hele korn og, viktigst, masse vann. Den beste delen av denne dietten er at du kan snack på disse matvarene hele dagen lang. Ferske frukter og grønnsaker er lett å bære med deg, så er nøtter og frø. Pass på at du spiser fersk, rå, organiske (hvis mulig), og ubehandlet mat; unngå hermetisert grønnsaker, frukt, kandiserte nøtter, tørket frukt med sukker, hermetisert bønner eller hele korn med tilsatt sukker.

En tradisjonell rå mat diett ikke argumentere for tilberedning av mat; Men for denne ene uken kosthold, anbefaler jeg å tilberede noen matvarer. Du vil fortsatt utnytte de "rå" mat energi og helsemessige fordeler av å kutte ut animalsk fett og bearbeidet mat fra kostholdet ditt.

Fixes For Cravings

Cravings kan være overveldende når du endrer din diett; ikke la cravings styre deg unna bor rå. Mate dine krav; hjemmelaget guacamole med gulrot pinner, agurk skiver, eller stangselleri for dipping hjelper roe suget etter fett. Saltet blandede nøtter bidra til å roe suget etter fettete salt mat. Sjokolade dekket rosiner eller yoghurt dekket rosiner eller nøtter (i moderasjon) roe suget etter godteri. Naturlig peanøttsmør roer suget etter sukker (spise en spiseskje full når du har en stor sukker craving).

Meal Planning

Hver dag sørg for å pakke masse rå snacks for plutselige cravings. Bruk plast baggies for gulrot og stangselleri, agurk skiver, snap erter, bær, nøtter, bakt hele hvete kjeks og frø. Carry bananer, epler og appelsiner for snacking.

Frukt, hel hvete toast, vanlig havregryn laget med vann og kanel, eller hele hvete frokostblanding med usøtet mandelmelk, alle gjør gode sunne rå frokoster. Bruke usøtet mandel melk kan du nyte å spise sunne frokostblandinger og frukt smoothies til frokost slik at du ikke vil gå glipp av melk så mye.

Hele hvete tortillas med pinto bønner eller grønnsaker gjør tilfredsstillende lunsj wraps. Store friske salater fulle av ulike grønnsaker, toppes med olivenolje og drysset med dine favoritt krydder, også gjøre tilfredsstillende mid-dag måltider.

Bruk en crock pot til LAVTEMP bønner; bruke bønner hele uken i forskjellige retter. Crock pot kan også brukes til å lage en deilig bønnesuppe eller grønnsakssuppe til middag. Kombiner dine favoritt grønnsaker og bønner med naturlig tomatsaus, vann og krydder; LAVTEMP hele dagen. Du kan nyte din suppe med brun ris eller hele hvete pasta. En alt vegetabilsk stek kokt i olivenolje og servert over brun ris gjør en deilig rå middag.

Du vil finne at fordi du ikke begrense dine karbohydrater, sunt fett, eller porsjonsstørrelser, er dette en enkel diett for å nyte og følge.

Step It Up

Hvis du vil se enda mer vekttap under syv dagers diett, trene 30 til 60 minutter hver dag. Etter en uke, hvis du fortsatt har pounds å kaste, fortsett med det! Ved å kombinere denne sunn måte å spise med regelmessig mosjon kan du nå målet ditt i vekt raskere.

Ønsker å gå ned i vekt raskere? Ta med en protein shake hver dag. Bruk ½ kopp usøtet mandel melk, ½ kopp is, og en scoop av din favoritt høy kvalitet (økologisk hvis mulig) protein pulver til en base; hvis du liker, kan du legge peanøttsmør, banan, eller bær for å gi din riste mer smak. Ved å øke proteininntaket samtidig følge rå diett du vil se raskere vekttap resultater.

Før du starter denne eller noen ny diett bør du rådføre deg med lege.

Velsmakende suppe Diet

Velsmakende suppe Diet


Suppe er den perfekte diett mat. Dette er fordi det er energitettheten er lav, noe som ifølge Mayo Clinic, vil gi en mer mettende måltid med færre kalorier. Suppe inneholder generelt en høy prosentandel av vann og fiber, og kan lages lite fett. Dette øker følelsen av metthet, noe som gjør det mindre sannsynlig at du vil bli fristet til å fylle opp på høyere kalori fare.

Legge Soup til kosthold

Når du legger suppe til kosthold for det formål å miste vekt, kan du gjøre det på to måter. Du kan enten erstatte suppe for din vanlige måltid helt, eller du kan legge en liten bolle med suppe til måltidet og redusere størrelsen på porsjonene. For å gå ned i vekt på en sunn rate, men ikke blir lei av å spise suppe, prøv å spise bare suppe til lunsj. På dinner legge en porsjon suppe til en liten middag. Spis en sunn frokost som du ville gjort på noen diett.

Hvis du tar lunsjen din til å fungere, vil du finne at suppe kan være like bærbar som en sandwich. Bare kjøp en termos og hell den varme suppen i det i morgen før du reiser. Alternativt kan du ta med suppe til å jobbe i en glassbeholder med lokk og varme den opp i mikrobølgeovn.

En velsmakende suppe kosthold inneholder en rekke supper. Du ønsker ikke å begrense deg til bare én suppe, som folk ofte gjør. Det er vanskelig å være vellykket på en suppe diett når suppen er ikke velsmakende, og er på menyen hver eneste dag.

Å gjøre Tasty Soup

Det finnes mange sunne, velsmakende suppe oppskrifter tilgjengelig. Se link i ressurs-delen for en liste over supper som du kan veksle fra dag til dag, slik at du ikke blir lei med kostholdet ditt. Her er en enkel, deilig oppskrift for å komme i gang. Denne oppskriften er høy i protein og fiber og inneholder ingen kunstige ingredienser. Det er også lavt natriuminnhold og fettinnhold.

Sett en kylling i et stort lager gryte eller crockpot og dekk med to liter vann. Stek til kjøttet faller av beinet. Debone kyllingen og legg kjøttet i kjøleskapet. Sil kylling kjøttkraft for å fjerne eventuelle biter av bein eller hud. Sett kyllingbuljong i kjøleskapet over natten.

Den neste dag, vil du se et lag av fett på kyllingbuljong. Ta en stor skje og fjerne fettet. Surr en hakket løk og to fedd hakket hvitløk i en spiseskje olivenolje i en lager potten. Når løken er gjennomsiktig, tilsett kyllingbuljong. Legg til en kopp oppskåret selleri, fem gulrøtter skåret i runder, og en boks med stekte terninger tomater. Legg til eventuelle andre grønnsaker du liker, for eksempel squash, grønne bønner eller erter. Småkoke til grønnsakene er ferdig. Merk: Jo flere grønnsaker du legger til, jo sunnere din suppe vil bli. Bare ikke legge for mange stivelsesholdige grønnsaker som poteter og korn.

Tilsett kyllingkjøtt og stek i ytterligere fem minutter. Tilsett salt etter smak. Denne oppskriften gir nok kylling grønnsakssuppe i seks til åtte måltider. Det fryser godt, så bør du vurdere å fryse enkelt porsjoner til å varme opp når det trengs.

Hurtig dietter for å hjelpe deg å miste vekt

Quick-tap, kortsiktige eller kjepphest dietter er populære for å få umiddelbar, hvis midlertidig, resultater. Brukt før store begivenheter, for å fjerne midlertidig vekt eller å hoppe starte en fastlåste langsiktig diett plan, kan disse typer dietter hjelpe ellers friske individer nå sine vekt-tap mål med et minimum investering av tid og krefter. Dessverre kan mange raske vekttap planer la deltakerne følelsen fratatt og misfornøyd som de er svært restriktive. På pluss-siden, kan de hjelpe raskt kaste uønskede pounds og varer vanligvis mindre enn en uke.

Kål suppe Diet

Kål suppe Diet er en syv-dagers plan som gjør at du kan miste opptil ti pounds uten å gå sulten. Helst sultestreiker, kan du varme opp en stor skål med lav-kalori, høy-fiber grønnsakssuppe som danner grunnlaget for planen. Laget med kål, paprika, løk, selleri, tomater og krydder, er suppe spist hver dag og er en del av en lav-fett, redusert kaloririkt måltid plan.

Du kan ha så mye som du vil, men etter ca fire dager, mange mennesker finner suppen må mindre tiltalende enn de gjorde i begynnelsen. Hvis du minne deg selv på daglig basis at det er bare for en uke, bør du være i stand til å holde seg til planen og raskt kaste noen pounds du satt på som et resultat av ferie spise eller midlertidig fråtseri. Dette er også en enkel måte å hoppe starte en langsiktig sunn spising plan.

Three Day Diet

Som navnet tilsier, varer Three Day Diet for bare tre dager, men de som vil kan gå tilbake til planen så ofte som de ønsker, forutsatt at de gjenoppta sine normale spisevaner i fem dager mellom kosthold sykluser. De som er i stand til å holde seg til planen er ment å være i stand til å slippe opp til ti pounds innen den gitte tidsrammen ved å bruke detaljert lav-kalori-menyen for å styrke en lagging metabolismen og brenne mer fett.

Tilhengere av de tre Day Diet er advart om å følge den gitte måltid plan nøyaktig slik den er skrevet, verken over eller under spising, eller de kan ikke oppnå de ønskede resultater. Hver dagens meny gir Kosten ca 800 kalorier, mens dette er svært lav og vil være usunt for en lengre tid; hver dag avsluttes med et scoop av vaniljeis, gi deltakerne noe å se frem til.

Juice Fast

Fasting med frukt og grønnsaker er en av de raskeste måtene å slippe uønskede pounds. Det er også en av de mest utfordrende, som ikke fast føde er tillatt. I én uke, kan den gjennomsnittlige personen forvente å tape hvor som helst fra 10 til 40 pounds. Mengden av totalt vekttap varierer sterkt og er avhengig av graden av fysisk aktivitet for deltakeren, mengde saft forbrukes og kroppsvekten til individet før start av fort.

Planen er enkel: drikke usøtet juice for hvert måltid og hver gang du er sulten. Du bør drikke minst fire 8-unse glass hver dag ved hjelp av en kombinasjon av både fruktjuice og grønnsaker juice. Den gjennomsnittlige anbefalte deltakelse er mellom ett og syv dager, avhengig av vekt-tap målet for deltakeren. Siden væsker ikke tilfredsstiller sult krav på samme måte fast føde gjør imidlertid det kan være svært vanskelig å feste med dette programmet over lengre tid.

Strawberry Diet

Strawberry Diet


Den jordbær diett har blitt populært på 2000-tallet med kjendisfans som Victoria Beckham og Britney Spears all hopping på bandwagon. I 2004 britiske Daily Mail avisen rapporterte at Posh Spice var bare å spise jordbær. "Hun ... vender seg bort alle de flotte frokoster og salater som alle andre stikkes inn. Fleste dagene har hun bare ett måltid, og det er jordbær," avisen siterte en observatør som sier.
Den jordbær kosten kan brukes som en måte for å oppnå hurtig vekttap og som en langsommere, sunnere diett i forbindelse med andre matvarer.

Næringsinnhold

Ifølge kvinnens Passions nettsted, jordbær sies å bidra til å styrke immunforsvaret, stoffskiftet, kardiovaskulære systemet og selv gi ansiktet og kroppen med en anti-aging økning av næringsstoffer. Jordbær inneholder disse vitaminer og mineraler: kalsium, jern, magnesium, fosfor, kalium, natrium, sink, kobber, mangan, selen, vitamin C, tiamin, riboflavin, niacin, pantotensyre, vitamin B6, vitamin B12, folat, vitamin A, vitamin E, så vel som 18 aminosyrer, etter frukten sider nettside.

Long-Term Vekttap Diet

Et sunt vekttap diett innebærer å kombinere jordbær med en diett av fisk og grønnsaker. Du kan enten følge en streng diett plan eller lage dine egne oppskrifter som du gå langs. Great Home Remedies.com anbefaler at du oppretter måltider med jordbær som hovedingrediens. For eksempel kan du ha jordbær med asparges, kylling eller yoghurt.

Strawberry Diet Plan

Great Home Remedies.com inneholder noen diett plan anbefalinger:
Frokost: Jordbær med enten et kokt egg, havregryn, yoghurt eller et glass lettmelk.
Brunch: Cheese sandwich.
Lunsj: Grønnsakssuppe, kylling eller fisk med salat og en skål med jordbær til dessert.
Snack: Jordbær med gelé eller sukker.
Middag: En jordbær fruktsalat med grillet tofu.
Seng tid snack: Lav-fett yoghurt.

Britneys Strawberry Diet Plan

Ifølge PopDirt.com, Britney bedt om følgende jordbær måltid på en British Airways fly fra London til Los Angeles: Strawberry yoghurt, jordbær tallerken, jordbær dessert og en jordbær urtete. En passasjer reporter i Storbritannias Sunday Mirror avisen rapporterte at "Hennes 15-plus entourage gjort slikt oppstyr om det jeg begynte å lure på om Britney folk visste noe om jordbær jeg ikke gjorde det."

Strawberry Fast

En to-eller tre-dagers detox diett på bare jordbær er også kjent som et jordbær fort. Denne konsentrert tilførsel av jordbærene 'vitaminer og mineraler kan stimulere fordøyelseskanalen og forynge kroppen din, men vil også frata deg andre viktige næringsstoffer hvis utført for lenge.

Den beste måten å velge en trygg Diet Program

Den beste måten å velge en trygg Diet Program


Noen sa en gang det er ti ganger vanskeligere å jobbe 300 kalorier off på treningsstudio enn det er å ikke spise det. For millioner av amerikanere lever med fedme, er det et ordtak vel verdt gjenfortelling. Dietter har en lang historie av usunn restriksjoner og yo-yo vekttap og gevinst som gjør velge en trygg kosthold program vanskelig. Nøkkelen er å fokusere på å endre dine spisevaner og fører en sunn livsstil i stedet for slanking for å miste et visst antall pounds.

Den beste måten å velge en trygg Diet Program

•  Skriv ned dietter og programmer som du er interessert. Samle litteraturen detaljering programmets rammer og begrensninger.

Kryss av enhver diett som innebærer å konsumere én mat eller drikke bare. Mange kjepphest dietter faller i denne kategorien, begrense inntaket til bare en bestemt grønnsakssuppe eller fruktjuice i dagevis. Dette er ikke et sunt eller ernæringsmessig balansert måte for å gå ned i vekt.

Tenk bare en diett program som tilbyr rikelig med frukt, grønnsaker, proteiner og sunt fett. Komplekse karbohydrater, magre proteiner og sunt fett som omega-3 fettsyrer er viktig å opprettholde energi og helse og skimping på dem resultater i potensielt alvorlige helseproblemer.

sirkel dietter som tilbyr mat du er villig til å spise for resten av livet ditt. Tenk på din evne og vilje til å drikke et måltid erstatning riste, aldri spise et stykke hvitt brød eller betale for en mat tjenesten i årene etter at du har mistet vekt. Opprettholde vekttap handler om en bærekraftig livsstil.

Velg et program som oppfordrer sunne mengder trening sammen med dine nye endringer i kostholdet. The Mayo Clinic insisterer på at hver diett program bør inneholde fysisk aktivitet anbefalinger for å forbedre og opprettholde vekttap.

Snakk med din behandler. Legen vil kunne gi deg råd om de resterende diettprogrammer på listen samt forklare akseptable ernæringsmessige nivåer for deg spesielt for å opprettholde helse og kaste fett. Hun kan anbefale kosttilskudd, vitaminer eller spesifikke aktiviteter for å bistå i arbeidet.

Wedding Day Diet Ideer

Wedding Day Diet Ideer


Enhver brud vil se henne best på den store dagen, og mange kvinner går på dietter i god tid før deres bryllup dagen å kaste uønskede pounds. Det finnes tusen gode diett planer tilgjengelig. Du kan gjøre det på egen hånd ved hjelp av en diett bok.

The Mayo Clinic tilbyr en langsiktig vekttap programmet gratis online. Mange velger for low-carb vekttap programmer, som for eksempel Atkins, som tilbyr et gratis online program. Eller du kan bli med vekt-tap programmer som Nutrisystem Jenny Craig og som gir din mat sammen med et støtteapparat. Hvis du ønsker å slippe de siste få pounds bare dager før bryllupet, det er dietter som lover raske vekttap. Leger generelt advare mot raske vekttap planer fordi fettet vanligvis ikke holde av, og de kan være farlig for noen mennesker. Sjekk med din lege før du begynner på diett plan.

The Mayo Clinic Diet

The Mayo Clinic Diet streker mat som er både sunn og hyggelig å spise. Dietten er delt inn i faser. I to-ukers første fase, lover planen et vekttap på mellom 6 og 10 pounds. Etter det, regner med å tape 1 til 2 pounds en uke. Diett plan er avhengig av en næringspyramiden. Basen består av å spise store mengder sunne, kalorifattig mat, spesielt frukt og grønnsaker. Du velger stadig mindre mengder mat i andre kategorier som du beveger deg opp i pyramiden. Mat kategoriene omfatter hele korn, magre proteiner og meieriprodukter, sunt fett og til og med søtsaker.

Low-carb Atkins Diet

Atkins Nutritional Approach ble utviklet i 1963 av Dr. Robert Atkins og er en kontrollert karbohydrat tilnærming til vekttap. The Atkins Diet begrenser ikke mengden mat du spiser, bare de typer mat og er basert på å begrense raffinerte karbohydrater for å snu kroppen til en fett-brenning "maskin." På begynnelsen induksjonsfasen av Atkins planen, Dietten består nesten utelukkende av magre proteiner (du kan spise så mye magert kjøtt som du ønsker), grønne blader, grønnsaker og sunne oljer. Etter hvert som du nærmer deg din vekt-tap mål, er matvarer høyere i karbohydrater gjeninnført. Atkins tilbyr fri diett råd og oppskrifter på nettet.

Dietter med Support

Noen mennesker synes det er vanskelig å diett uten støtte. Det er mange alternativer som er tilgjengelige og selv gi det meste av maten du vil forbruke på planen. Du betaler for programmet og maten, men du trenger ikke å telle kalorier eller vekt og måle mat porsjoner. Jenny Craig gir frosset og pakket mat for det er plan og tilbyr one-on-one rådgivning enten personlig, over telefon eller online. Nutrisystem skip to-ukers forsyninger av matvarer direkte hjem til deg og gir deg en liste over ferske matvarer til forbruker sammen med pakket mat. Online diett støtte tilbys også.

Raskt vekttap

Det er mange raske vekttap dietter du kan prøve å slippe en masse pounds raskt. The Three Day Bride kosthold er utviklet for å raskt krympe rammen ved å fokusere på hva dens skapere kaller kroppens "hot spots". Den tre dager Bride kosthold er lav på karbohydrater og eliminerer matvarer som forårsaker oppblåsthet og føre til vann oppbevaring. Dietten er basert på en 1500-kalori-en-dagers spising plan, og varer (som navnet antyder) tre dager. Den er designet for å slippe vann vekt raskt.

The Master Cleanse - populært med filmstjerner og modeller som ofte har behov for å slippe en masse vekt raskt - er en 10-dagers faste hvor du drikker bare brus laget med frisk sitronsaft, lønnesirup, vann og en dash av Cayenne. Du kan forvente å tape opptil 20 pounds i løpet av 10-dagers faste.

En annen populær raskt vekttap plan er den kål suppe Diet, som innebærer å spise det meste en grønnsakssuppe med et utvalg av frukt, grønnsaker og biff i varierende mengder på forskjøvet dager. Kål suppe Diet lover en 10-kilos vekttap på en uke.

Diet Tips Over jul

Julen kan være en vanskelig tid på året for slankere. Som kalenderen fylles med partene til å delta, kan du lyst til å gi opp på dine treningsmål. En bedre løsning er å lære hvordan du kan unngå fristelsen og holde din generelle form i fokus. Du kan nyte julen godbiter uten overspising og holde seg aktiv med festlige treningsøkter. Ved hjelp påvist diett tips og strategier, vil du komme gjennom ferien med hell uten ekstra pounds.

Vær aktiv

Ikke overse ditt treningsprogram i julen. Mange aktiviteter kan gjøre treningen festlig. Gå på en lang tur på kvelden for å se julelysene i nabolaget ditt. Dra nytte av sesongens is-skøytebaner som mange byer åpne i løpet av desember. Slå på noen fengende julemusikk under aerobic trening. Det overordnede målet er å holde kroppen aktiv og brennende energi for å kompensere for de ekstra kaloriene som kan forbrukes. Hvis du kan, legge til en ekstra treningsøkt i uken, for å bekjempe de ekstra ferie godbiter du kan spise.

Drinker

Drikk minst åtte glass vann for å holde kroppen hydrert og følelsen fyldigere. På fester og sosiale arrangementer, holde seg borte fra tradisjonelle ferie drikker som gløgg eller sukkerholdige cocktails. Alkoholholdige drikker inneholder tomme kalorier og kan øke appetitten. Farris med sitrus er den beste drikke valg. Hvis du ønsker å nyte en alkoholholdig drikke, velger du en fyldig glass vin eller en lettøl. Begge inneholder færre kalorier enn de fleste andre alkohol.

Just a Taste

I løpet av ferien, mens andre vil tilby deg kjeks, kaker eller fett-laden forretter. Snarere enn å fornærme din vertinne, bare nyte en matbit eller to og sette resten ned eller dele en dessert med en venn. På buffeer eller middager med høy-kalori valg, ta en skje i stedet for en full servering. Denne metoden for å "smake" lar deg nyte smaken uten å forbruke hundrevis av ekstra kalorier.

Eat Right

Du trenger ikke å unngå partier, ekstravagante måltider og familiesammenkomster i julen. Combat overspising ved å forberede. Drikk mye vann hele dagen. Spis en salat eller en bolle med buljong-basert grønnsakssuppe omtrent en time eller så før festlighetene. Dette vil dempe appetitten, og gir deg bedre selvkontroll når møtt med høy-kalori mat valg. Se etter den sunneste maten blir servert på hendelser og gjøre det hoveddelen av måltidet.

Regift

Du kan bli oversvømt av gaver av informasjonskapsler, godteri og spesielle godbiter fra velmenende venner og naboer. Unngå fristelsen ved å re-gifting godbitene. Hvis de allerede er pakket, bringe dem til en fest som en vertinne gave, eller slippe dem av på et sykehjem eller hjemløse ly. Eller sette dem ut for familiesammenkomster eller når venner kommer til å besøke.

Hvordan å komme tilbake til Solids Etter Master Cleanse Diet

Hvordan å komme tilbake til Solids Etter Master Cleanse Diet


The Master Cleanse er en kraftig avgiftning diett som kan være en livsforvandlende opplevelse. I dagevis, får kroppen ikke mat bortsett fra et vann litt søtet med frisk sitronsaft eller rå lønnesirup. Overgangen ut av enhver fort må gjøres forsiktig for å unngå mageproblemer eller mer alvorlig sykdom, men enda mer så med Master Cleanse på grunn av sin alvorlige natur. Og dessuten, mange gjennomføre Master Cleanse som en del av en transforme helhetlig opplevelse, så kommer ut av det er som en gjenfødelse i en ny måte å være.

Hvordan å komme tilbake til Solids Etter Master Cleanse Diet

•  Drikk appelsinjuice. Etter mange dager med annet enn vann, vil appelsinjuice være en skikkelig godbit. For første dagen etter rens, spiser ikke fast føde i det hele tatt, men drikke opp til åtte 8-oz. glass appelsinjuice i løpet av dagen. Hvis først saften er for tykk eller søt, den kan fortynnes med vann. Drikk sakte.

Sip grønnsaksbuljong. På den andre dagen, etter en appelsinjuice frokost, kan du ha grønnsakssuppe til lunsj og middag. Ideelt sett gjør suppen selv fra ferske økologiske grønnsaker. Unngå pulverisert buljongterninger eller hermetisert supper, fordi de er svært høy i salt. Koke grønnsakene i suppen til de er veldig myk. På din første gang å spise suppe, fokusere mest på suppen, nipper det forsiktig. Til middag spiser noen flere av grønnsakene sakte, tygge helt.

Arbeid i rå frukt og grønnsaker. Etter dag tre, er du klar til å legge rå frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Ha appelsinjuice til frokost, og til lunsj, i stedet for suppe spise noen rå gulrøtter og brokkoli, eller epler og druer. Til middag har en liten salat, men unngå kjøtt, brød eller meieriprodukter. Kaffe, melk og te bør også unngås. Følg den samme ideen for dag fire, men variere frukt og grønnsaker hvis du ønsker.

På dag fem, er du klar til å spise normalt igjen. Men etter opplevelsen av Master Cleanse, har du sannsynligvis ikke vil ønske å jag rett tilbake til gamle vaner. Dag fem er den første dagen i resten av ditt liv, når du tar de første skritt på en livslang reise av sunn, opplyste spise. Du ønsker kanskje å forbli på et vegetarisk kosthold, for å inkludere mer rå matvarer i kostholdet ditt, eller bare å spise mindre totalt.

Hint

  • Selv om det ikke er nødvendig for alle, noen vil ha nytte av å erstatte de gode bakteriene i tykktarmen deres med probiotiske formel eller yoghurt etter en rens.
  • The Master Cleanse vil føre til vekttap, men vekten vil være vunnet tilbake raskt hvis varig endring i spisevaner og holdninger til mat ikke fører.

Hvordan å gjøre en flytende Cleansing Diet

Hvordan å gjøre en flytende Cleansing Diet


En flytende rensing kosthold er en god måte å bli kvitt giftstoffer i kroppen din, som for eksempel koffein, mat konserveringsmidler og nikotin. Flytende renser er flott å gjøre på våren, fordi de er svært avhengige av frisk frukt og grønnsaker puréer. I tillegg kan væske i løpet av våren og sommeren være forfriskende i den varme solen. Gjør en flytende rens vil bidra til å redusere fordøyelsesproblemer, inkludert oppblåsthet og vektøkning, og vil øke din energi.

Hvordan å gjøre en flytende Cleansing Diet

Hvordan å gjøre en flytende Cleansing Diet

•  Begynn i morgen. Umiddelbart etter at du våkner opp, starte dagen med å klemme frisk sitronsaft i et glass med lunkent vann. Kaldt vann er ikke bra for kroppen. Sitronsaft vil kick-starte galle produksjon i leveren.

Gjør deg selv en frisk frukt eller veggie smoothie til lunsj. Blande sammen noen av dine favoritt grønnsaker med is. Legg sitronsaft for acid smaken og linfrø for ekstra fiber. Du kan kjøpe linfrø på noen lokale helse butikken.

Drikk et glass 100 prosent fruktjuice som snacks. Drikk ett glass varmt vann med en klype klorofyll lagt. Klorofyll er en sterk antioksidant og detoxifier. Du kan kjøpe klorofyll på noen lokale helse-mat butikk.

Klargjør en varm, most grønnsakssuppe til middag. Prøv gresskar eller gulrot og selleri suppe, med sesamolje tilsatt for smaken. Til dessert, gjør deg selv en annen frukt smoothie, denne gangen med forskjellig frukt. Prøv bananer og jordbær for en søt godbit.

Gjenta denne fremgangsmåten for hver dag i minst fire dager, og maksimalt en uke. Gjør en flytende rens fire ganger per år for optimal helse.

Hint

  • Strengt følge plan i minst fire dager. Programmet vil ikke fungere hvis du avviker fra planen.
  • Alle detox dietter kan ha ubehagelige bivirkninger som kramper, svetting, og diaré som kroppen jobber for å utvise giftstoffer. Ta kontakt med legen din før du starter en flytende rens.

Hvordan å gjøre en 1 uke Detox Diet Plan

Hvordan å gjøre en 1 uke Detox Diet Plan


Lær hvordan du gjør en 1 ukes detox diett plan.

Detoxing kroppen din er det hotteste i disse dager på internett, uansett om du lider av matallergi eller bare lei av den ekstra vekten som synes å bli hengende ut i midtseksjon, vil du nå vet hvordan du effektivt gjøre en 1 uke detox diett plan.

Hvordan å gjøre en 1 uke Detox Diet Plan

dag - grønnsaker og frukt juice

Hele dagen lang, starter på frokost drikke grønnsaker og frukt juice, lunsj er bare frukt eller grønnsak juice og middag samme. For å bidra til å bevare vitaminer og mineraler inne i grønnsaker og frukt, vurdere å lage juice frisk.

Den aller første dagen i en uke detox diett plan omfatter alle friske grønnsaker og frukt juice du kan holde og kan betraktes som en av de vanskeligste dagene! Eksempler på juice du kan vurdere er: 1 appelsin, 1 mango og en klemme av en sitron eller lime juice. 1 boks V8 eller V8 infusjons drinker som er mindre sukker eller sukkerfri.

Gjør det friskt: 2 tomater, en kvist av persille. Alternativ: selleri og rødbete juice + 1 ss av eple cider eddik. Hvis du er allergisk mot eple cider eddik, kan du utelate eller legge til det sitron og eller lime juice. Med første dag er du også lov til å drikke usøtet mineralvann og koffeinfri te så mye som du ønsker.

Dag - Skriv Potato

I en uke detox diett plan er det viktig å huske på å få vannet du trenger for normal produktivitet i din diett plan uten å lykkes. Poteter er en kilde for kalium, en essensiell mineral som trengs for hele kroppen. Du bør koke en og en halv pounds av poteter og del dem så likt som du er i stand inn i tre deler. Til frokost i dag, er du i stand til å ha en brødskive med tre og et halvt gram av ost.

Hvis du liker å blande potetene med grønnsaker og lage en salat dette er tillatt, hvis du liker potetmos dette er bra også, du kan bruke varm melk og hakket persille eller dill med dem på en annen side hvis du liker spuds i suppe du kan skape en potet basert suppe med krydder av grønn farge og et kokt egg.

Dag 3 - Ta i Rice

Bruke usaltet vann kok ca syv gram av ris, følg instruksjonene på boks eller pose. Sil vannet fra risen og dele inn i fem deler. Spis en del av ris hver to timer. Hvis hvit ris er for tørt for smaksløkene legge litt grønnsakssuppe fri for fett eller noen tomatjuice. Du trenger å drikke mye vann, te eller kaffe. Husk ingen av dem kan ha sukker!

Dag 4 - Frukt for dagen

Bryte raskt med en fin forandring, en skive brød, tre og et halvt gram av ost og ett eple eller pære. Spis bare frukt for resten av dagen. Du er i stand til å kombinere dine frukt og lage en fin salat, men prøver å spise minst tre pounds av frukt i dag. Det er ett unntak, ingen bananer! Drikk tonn vann i dag, omtrent førti gram. Du kan inkludere vann, te og kaffe usøtet.

Dag 5 - Pasta

Uansett hva du velger, kan du ha pasta i dag. En morsom en er makaroni; du bør koke den ene halvdelen av posen i dag med saltet vann. Sil og dele inn i fire deler. Frokost i dag er en brødskive, en teskje smør og et kokt egg. Makaroni er bra med en kan av klar til å spise suppe i vegetabilsk smak og en teskje hakket løk. Drikk tonn vann i dag, omtrent førti gram. Du kan inkludere vann, te og kaffe usøtet.

Dag 6 - Grønnsaker

Dette er dag seks av en uke detox diett plan! Frokost i dag er en skive brød, en teskje smør og et kokt egg. Etter frokost spiser ca to pounds av grønnsaker i dag. Den beste måten å gjøre denne dagen gå er å gjøre opp tonnevis av vegetabilske salater og lett å spise vegetarisk retter. Drikk mye vann i dag, omtrent førti gram. Du kan inkludere vann, te og kaffe usøtet.

Dag 7 - Meats

Dette er den siste og avsluttende dagen av en uke detox diett plan. Tid for å feire; frokost begynner med en skive brød, 1 ts smør, en unse av ost, en tomat og noen skiver av løk.

Lunsj er 3,5 gram stekt biff, 4,5 gram potet (fast slik du liker) med en spiseskje vegetabilsk olje eller olivenolje.

Middag er 3,5 gram av grønn salat, tre tomater, en liten løk, tre og et halvt gram av veggie røtter, tre og et halvt gram av stekt fisk og ett stykke grovt brød (fritt valg). Drikk tonn vann i dag, omtrent førti gram. Du kan inkludere vann, te og kaffe usøtet.

Nå vet du hvordan du gjør en 1 ukes detox diett plan. Hvis du ønsker mer informasjon om detox dietter sjekke ut ressursene linken under og ikke glem å se deg rundt eHow for andre gode hvordan artikler.

Diet Etter Master Cleanse

Diet Etter Master Cleanse


Siden Master Cleanse er i utgangspunktet en rask, der alt du spiser i minst ti dager er sitronsaft, økologisk lønnesirup og cayennepepper, kan du ikke brått stoppe rens og gå tilbake til fast føde. Dette ville være en hard justering for fordøyelsessystemet, så tilbake til en fast føde diett må gjøres gradvis. Hvis krydret, fast føde forbrukes før legemet er klar for den, kan det oppstå kvalme.

De første to dager etter The Master Cleanse

Den første dagen du går av Master Cleanse, drikke appelsinjuice. Stanley Burroughs, opphavsmannen til Master Cleanse, anbefaler å drikke den sakte. Hvis du ønsker, kan du spe appelsinjuice med vann.

Den andre dagen etter endt diett, spiser appelsin juice i løpet av dagen, men i kveld har en grønnsaksbuljong eller suppe til middag. Ingen kjemikalier eller tilsetningsstoffer bør tas tilbake i kroppen, så det er best å lage din egen grønnsakssuppe ved å koke gulrøtter, selleri, poteter, løk og / eller andre friske grønnsaker som du ønsker. Du kan bruke dehydrerte grønnsaker, men ikke hermetisert.

Days tre og fire

På dag tre, starte dagen med appelsinjuice, og har suppe til lunsj. Til middag kan du ha salat, friske grønnsaker og fersk frukt. Å holde seg borte fra kjemikalier, som du detoxed ut av kroppen i løpet av Master Cleanse, bør du bruke olje og eddik på din salat dressing. Grønnsaker skal konsumeres rå, men kok dem om nødvendig. Ikke spis noe kjøtt, korn eller meieriprodukter.

På dag fire, kan du nå spise et normalt kosthold. Husk imidlertid at du foretok Master Cleanse for å rense kroppen for avfall. Hvis du igjen begynne å spise svært bearbeidet mat, har du beseiret hensikten med alt det harde arbeidet du legger kroppen din gjennom å bli kvitt det. Opphavsmannen til Master Cleanse anbefaler går mot en diett som består av rå mat, nøtter og bær. Hvis det ikke er praktisk for deg å gjøre, så husk å ta med minst noen rå mat og holde seg borte fra bearbeidet mat og meieriprodukter så mye som mulig.

Detox Diet med sitron vann

The Lemonade Diet, eller Master Cleanse Diet, er en populær detox diett som sangeren Beyonce Knowles og Howard Stern Radio Robin Quivers har offentlig innrømmet at prøver som en måte å miste vekt raskt. Dietten er en daglig diett av å drikke en concoction som angivelig eliminerer junk food cravings, gjør at du føler deg mer energisk og detoxes kroppen din som du gå ned i vekt.

Hvordan dietten virker

Drikken er laget av ren filtrert vann, økologiske sitroner, organisk cayennepepper, klasse B organisk lønnesirup, havsalt eller Epsom salt og en valgfri lakserende te. Du drikker denne blandingen flere ganger om dagen som en erstatning for mat for å kvitte kroppen for giftstoffer. Den valgfrie te er å bidra til å fjerne giftstoffer ved å utskille dem inn i kroppens avfall.

Du kan bo på denne dietten i opptil 14 dager. Etter den 14. dagen, du sakte videre til å spise fast føde. Den første dagen av detox diett kan du drikke appelsinjuice. Den andre dagen kan du drikke appelsinjuice og spise grønnsakssuppe. Den tredje dagen kan du spise hele grønnsaker, frukt og salat. Normal spising er tillatt på dag fire.

Cons til detox diett

Tydeligvis ekstrem sult ville være en viktig faktor i hvorfor denne dietten er svært vanskelig å feste med. Folk er vant til å spise flere måltider om dagen og klager over følelse av å besvime og svimmel etter å være på denne dietten for enda en dag. Folk klager også over av hyppig avføring på grunn av tillegg av avføringsmiddel te og saltvann løs avføring og. Du bør aldri gjennomgå en ekstrem detox diett uten å snakke med legen din først.

Lemon Melasse Diet

Lemon Melasse Diet


En fersk Hollywood vekttap trend er Master Cleanse kosthold, eller sitron melasse kosthold. Den flytende diett touts raskt vekttap, kroppen avgiftning og mer energi i 10 dager; leger advarer medisinske konsekvenser.

The Diet

Ingen fast føde er tillatt på diett - alt du kan konsumere er den spesielle sitron drink, en salt-vann flush og en urte lakserende te. Sitron melasse drikke (per porsjon) består av 2 ss fersk presset sitronsaft, 2 ss B klasse-organisk lønnesirup eller blackstrap melasse, 1/10 ts cayenne pepper og 10 gram filtrert vann.

Kosten er ment å drikke sitronsaft kombinasjon minst seks ganger daglig. Hver morgen, dietten krever at du drikker 1 liter vann blandet med 2 ts salt for å skylle kroppen din. Om natten er en urtete som peppermynte tillatt.

Kommer av Diet

Sitron melasse diett anbefales for 10 til 40 dager. Etterpå har du tenkt å gradvis overgang tilbake til fast føde, og starter med juice, grønnsakssuppe og frukt. Flere proteinkilder er lagt til neste uke, og du må være sikker på å drikke minst 64 gram vann daglig.

For å unngå tapt vekt fra pæling på igjen, bør du følge en lav-kalori diett med mye trening når du er ferdig fasten.

Medisinsk risiko

American Dietetic Association talskvinne Melinda Johnson, RD, sier av dietten: «Det finnes ingen vitenskapelige bevis på at du trenger noe som dette eller andre detox program for å rense kroppen din, eller hjelpe deg å miste vekt." I tillegg sier hun de minimal kalorier av dietten oppfordrer tap av lean-body mass heller enn fett tap. Mange dieters også bli skrubbsulten ved inntak av bare væsker, og binge på høy-kalori mat etterpå, benektende all sitt vekttap.

The Mayo Clinic anbefaler at varig vekttap kommer fra en spising og trening du kan opprettholde for resten av ditt liv - ikke en kortsiktig løsning.

The Vegetable Soup Diet

Grønnsaksuppe dietten ble utviklet for de som har problemer med å følge andre vekttap planer. På denne planen deltakerne har lov til å spise grønnsakssuppe så mye som de ønsker. Suppen gjør en anstendig lav-kalori filler, men planen i seg selv er ikke betydelig nok til å bli fulgt lang sikt uten potensielle helserisikoer. Det er imidlertid en effektiv diett for de som ønsker å slippe noen pounds før du starter en langvarig sunn spising plan.

Planen

Vegetabilske suppe dietten er en vekt-tap plan som er designet for kortvarig bruk. Den ukes diett er basert på porsjonskontrollerte, lav-fett måltider og en nærende grønnsaksuppe. Suppe deler er ikke målt eller begrenset, så Kosten kan holde sin sult i sjakk ved å spise så mye av det som de vil. En stor kjele av den grunnleggende suppe ble fremstilt kvelden før starten av dietten. Hver dag, er den grunnleggende suppe modifisert på noen måte å holde Kosten fra å bli lei. Hvert måltid inneholder 300 til 400 kalorier, for en daglig totalt 1200 kalorier i gjennomsnitt. Som en bonus for god oppførsel, er to ganger i uken dieters oppfordres til å velge en 100 calorie snack for sine valg. I tillegg er Kosten lov til å ha stangselleri, strimler av paprika, agurk kiler eller gulrot pinner som helst de føler trang.

The Soup

Den opprinnelige suppe oppskriften gir 28 kopper enkel grønnsakssuppe. Begynn med å belegge et stort lager gryte eller suppe kjele med nonstick cooking spray. Tilsett 1 pund av skiver gulrøtter, fire skrelt og hakket løk, fem skiver stilker av selleri, 1 pund av skiver sopp, tre hakket paprika, og 2 ss hakket hvitløk. Stek over middels varme under omrøring i ca 10 minutter. Deretter legge 48 gram av udrenerte hermetisert terninger tomater, 1 pund av strimlet grønn kål, 1 pund av friske grønne bønner, 64 gram kylling buljong, og 2 liter vann. Smak til med salt og pepper, deretter bringe suppe til en byll. Reduser varmen og dekke suppe. La det småkoke i 10 minutter, deretter legge 12 gram av baby spinat blader og 1 pund av skiver zucchini. Dekk til og la det småkoke i 10 minutter mer. Tilpass grønnsakene i oppskriften, la ut noe du ikke ta vare på og legge dem du foretrekker, unntatt poteter, bønner, mais, avocado eller erter.

Variasjoner

Når suppen har blitt gjort, kan den oppbevares i kjøleskap for resten av uken. For å endre den grunnleggende oppskriften, måler to kopper i en mellomstor kjele og rør inn opp til 1 kopp noen av de følgende: ½ kopp cannellinibønner, ½ kopp svarte bønner, ½ kopp kidneybønner, ½ kopp kokt pasta, 3 gram av beinfri skinn kylling bryst, ¼ kopp mais, 4 gram av skinn fiskefileter, ¼ kopp salsa, 4 gram av bakken kalkun bryst eller to gram av kalkun kielbasa. Topp med 2 ss revet ost, knust tortillachips, eller redusert fett rømme og smak til med basilikum, chili pulver, koriander, dill, paprika eller noen av dine favoritt urter. For eksempel lage en sørvestre stil suppe, kan du kombinere bakken kalkun som er brunet og drenert med svarte bønner, smuldret tortilla chips, hakket koriander og en dash av spisskummen.

Low-Fat 1500 Calorie Diet

Mange har hatt suksess etter en lav-fett, redusert kaloriinntak når det kommer til vekttap og vedlikehold. Cutting fett er en fin måte å bidra til å holde kalorier lav, da 1g fett inneholder 9 kalorier, mens proteiner og karbohydrater hver forsynings bare 4 kalorier for hver 1g.

Eliminere Fat

Fjerne de åpenbare fettkilder fra ens kosthold er en enkel oppgave. Trim synlig fett fra alle kjøtt. Kosten bør avstå fra å bruke smør på sine matvarer og unngå å spise noe dypfryst. Erstatte vanlige salatdressinger med nonfat versjoner. Du kan kjøpe alle melkeprodukter, inkludert melk, ost, cottage cheese, og rømme i redusert fett varianter. Du vil finne skjulte fett i krem ​​supper, lunsj kjøtt og alle bakevarer inkludert brød. Se på ernæring etiketter når innkjøp av mat, slik at du kan identifisere og eliminere kildene til fett i kostholdet ditt.

Plan for suksess

Å holde seg til en 1500-kalori diett, planlegge ut daglige måltider på forhånd. En god tommelfingerregel er å tillate 300 kalorier til frokost, 400 kalorier til lunsj, og 500 kalorier til middag. De resterende 300 kalorier kan bli brutt opp i løpet av dagen som snacks. Å spise større måltider som dagen skrider frem vil hjelpe deg å holde full og unngå binging på grunn av sultfølelse.

Eksempel Diet

En prøve dag av en lav-fett 1500 calorie diett ville være som følger: Frokost bestående av 1/2 kopp havregryn, 2 egge eggehviter og 1 kopp appelsinjuice tilsvarer 294 kalorier. Et stort eple som mellommåltid før lunsj er 90 kalorier. Lunsj kan være en grillet kylling salat fra en fast-food restaurant som McDonalds som er 320 kalorier uten dressing. Tilsett 2 tbsp.of ikke fett dressing for 30 kalorier og en karamell mais ris kake på 50 kalorier for totalt 400 kalorier til lunsj. Før middag, er en snack av 3 kopper luft poppet popcorn bare 93 kalorier. En bakt 6 oz. laksefilet, to kopper grønnsakssuppe, en kopp dampet brokkoli og 1/2 kopp tranebærjuice blandet i et glass med diett sitron lime soda gjøre for en 485-kalori middag. Dette bringer dagens totale kalorier til 1362. Denne prøven diett etterlater 138 kalorier for dieter å bruke som han ser passe til dessert.

Konklusjon

Som prøven diett tydelig viser, ikke en 1500 calorie diett krever ikke en person å gå sulten så lenge man gjør riktige valg av mat. Unngå sterkt bearbeidet mat gjør en dieter å spise mer mens forbruker færre kalorier og fett. Husk imidlertid at en viss mengde fett er avgjørende for å opprettholde god helse. Ifølge USDA kost retningslinje, bør fett utgjør minst 20 prosent av en diett. Laksen i utvalget kosthold er en god kilde til sunt fett.