Digidexo.com

Bivirkninger av Long-Term Ritalin bruk

Bivirkninger av Long-Term Ritalin bruk

Personer med ADHD (ADD) og oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) ta Ritalin som en del av sin behandling. I noen tilfeller gjør Ritalin en dag-og-natt forskjell i oppførselen til de som tar den. Disse menneskene ofte bruker Ritalin for år. Bivirkninger av langvarig Ritalin bruk utvikle stille gjennom disse årene.

Størrelse

Hvis et barn bruker Ritalin i lang tid, han trolig ikke vil være like høye som sine kolleger. Selv om studier av fenomenet ikke ta Ritalin spesifikt, oppstår veksthemming hos barn når det er langvarig bruk av sentralstimulerende midler. Ritalin er et sentralstimulerende.

Time Frame

Forskningsstudier av sikkerheten Ritalin for langsiktig bruk, og du vil ende opp med minimale data for barn. De fleste leger er enige om at dataene er tynt når det gjelder studie på effekten av Ritalin på barn. Med dette i tankene, de fleste fagfolk anbefaler at barn under 6 år ikke får medisinen.

Betydning

Vokt dere for skade på hjertet fra langvarig bruk av Ritalin. Det var 186 dødsfall blant barn mellom 1990 og 2000 fra den langsiktige bruken av Ritalin. Ofte, hjertet slår oftere fordi arterier og vener constrict fra konstant bruk av amfetamin (Ritalin), og dette fører til hjertesvikt på et tidlig alder. Ikke før de utfører en obduksjon gjør legene finner ut at barnet har en forstørret hjerte. Se Resources området for en av foreldrene historie om et barns død.

Effekter

Bekymre deg for narkotikaavhengighet hvis du bruker Ritalin over en lang periode. Ritalin (metylfenidat) er et stoff som er oppført av DEA, høyre sammen med kokain. Det er en av de 10 mest misbrukte reseptbelagte legemidler. En undersøkelse av DEA viste at, av alle forskerne ungdom funnet i rehab sentre, mellom 30 og 50 prosent var det på grunn Ritalin misbruk (enten injisert eller sniffet). Over 5 millioner barn i dag ta Ritalin, og antallet fortsetter å vokse. Dette betyr at 1 av 8 barn tar legemidlet eller noe lignende. Siden 1991 har bruken av Ritalin femdoblet; så har akutt rommet behandling for barn mellom 10 og 17 som er knyttet til Ritalin misbruk.

Advarsel

Økninger i dosen er karakteristisk for mennesker å ta Ritalin. Depresjon og irritabilitet normalt oppstå når korttidsvirkende metylfenidat wears off; de fleste leger anbefaler at du plass dosene tettere sammen. Dette fører ofte masker symptomer på depresjon, som manifesterer seg dramatisk (og inkludere tilbaketrekning depresjon som treffer når medisinen er ikke lenger i bruk.) Resultatene av depresjon noen ganger føre til en katastrofal slutt.

Betraktninger

Sjekk blodtrykket ofte hvis du tar Ritalin. Mens folk flest ikke viser en økning i blodtrykket, er det en mulig bivirkning av stoffet når det brukes lang sikt. I noen tilfeller kan Ritalin øke blodtrykket betydelig. Det er også noen tilfeller der forekommer kun små økninger. Tatt i betraktning at dette fenomenet varierer så mye, har blodtrykket kontrolleres regelmessig.