Digidexo.com

bivirkning neurontin nummen i ansiktet

Radiesse Teknikker

Radiesse Teknikker


Radiesse er en dermal filler som brukes i ansikts-området for å reversere effekten av ansikts lipoatrofi eller ansikts sløse. Sunken kinn og en hul ser ansiktet beskrive de typiske resultater fra ansikts lipoatrofi. Det er en bivirkning av medikamenter som er tatt for HIV hos mange pasienter. Plastiske kirurger bruker Radiesse for kosmetiske formål og benytter ulike teknikker i bruken.

Skin Injection

Radiesse blir injisert inn i huden av pasientens ansikt. Radiesse inneholder kalsium hydroxylapatite, beskrevet som mikrosfærer av selskapets hjemmeside. Produktet suspenderer mikrokulene i en vann-basert gel. Foruten en filler for å endre pasientens utseende, er Radiesse fremmet som stimulerer kroppen til å produsere ny kollagen som naturlig vil fylle ut ansiktet. Dette fungerer for både ansikts lipoatrofi og ansikts folder og rynker.

Forinnsprøytningen

Legen vil diskutere og identifisere områder for injeksjon med deg, og da vil innhente samtykke. Hun vil da gjelde en aktuell bedøvelse, nerve blokk eller is til nummen i ansiktet. En ikke-permanent penn vil indikere steder eller områder i ansiktet for injeksjoner. Hudrensingsprodukt eller alkohol vil bli brukt på injeksjonssteder. Legen vil utarbeide en sprøyte med en skikkelig nålelengde basert på pasient og behandling.

Injeksjon

Flere teknikker finnes for injeksjoner avhengig av ønsket resultat. Dypet av injeksjoner avhenger hud tykkelse og areal. Multiple injeksjoner kan foretas i et område i en teknikk kjent som Fanning. Det beste er å sprøyte inn det på ulike nivåer for maksimal effekt. Lineær threading innebærer parallelle injeksjoner langs brettelinjene. Kombiner de teknikker for å oppnå visse ønskede resultater.

Post-Injection

Plastisk kirurg massasjer og muggsopp ansikts-området etter injeksjoner. Dette jevner ut ansiktet og retter eventuelle områder med for mye eller for lite filler. Påfør antibiotika krem ​​til injeksjoner "flekker å bekjempe infeksjon rundt nålen inngangspunkter.

Lipitor og blussende ansiktet bivirkning

Lipitor er et populært stoff som brukes i senking av kolesterol for å redusere risikoen for hjertesykdom og slag. Lipitor virker ved å hindre dannelsen av kolesterol i kroppen. Det er mange bivirkninger forbundet med Lipitor, noen kan være alvorlige. Mens spyles ansiktet er ikke en direkte bivirkning, kan det lages av en av de andre kjente bivirkninger.

Kløende utslett

Det er mulig at folk tar Lipitor kan utvikle en rød kløende utslett. Dette utslett, hvis det blir funnet i ansiktet, kan bidra til en spylt-ansikt utseende, men det er ikke direkte et rush av blod til ansiktet. Rødhet kan bli særlig utbredt hvis utslettet er ofte riper.

Tett nese

Lipitor har vært kjent for å forårsake folk til å ha en utstoppet nese, og tvinger dem til å ofte pusse nesen og puste gjennom munnen. Trykket skapes ved å prøve å puste gjennom en utstoppet nese eller blåser ofte kan føre til at du blir rød i ansiktet.

Sinus Membraner

En tett nese kan også ha en innvirkning på sinus membraner forårsaker en rød-faced utseende hvis de blir tette. Tette bihuler kan lage sinus press rundt kinnet og øynene områder forårsaker rødhet. Rødhet kan også utvikle ved å gni utsiden av nese og kinn for å lindre sinus press.

Niaspan

Mens blussende ansiktet er ikke en direkte bivirkning av Lipitor, er det av en annen kolesterolsenkende medikament kalt Niaspan. Niaspan består av niacin, noe som kan skape et blussende ansikt titt hvis tatt i høyere doser. Det er viktig å merke seg at personer som tar Lipitor bør unngå niacin, som er en vanlig ingrediens i mange vitaminer.

Andre bivirkninger

Folk tar Lipitor bør være på utkikk etter en allergisk reaksjon. Symptomer inkluderer elveblest, problemer med å puste og hevelse i ansiktet. Alvorlige bivirkninger er muskelsmerter, mørk urin og influensalignende symptomer.

Neurontin bivirkninger hos barn

Ifølge epilepsy.com, er Neurontin ofte foreskrevet for å behandle anfall hos barn. For å minimere forekomsten av bivirkninger, de fleste leger i utgangspunktet foreskrive en lav dose av Neurontin og bare øke den hvis de finner det nødvendig.

Atferdsendringer

Barn som tar Neurontin noen ganger gjennomgå atferdsendringer som økt aggressivitet og fiendtlighet, samt rastløshet. Du bør rådføre deg med ditt barns lege så snart som mulig hvis han begynner å lider av noen av disse bivirkningene.

Kognitive bivirkninger

Hukommelsesproblemer er en annen bivirkning oppleves av barn som tar Neurontin. Kontakt barnets lege hvis barnet ditt begynner å lide noen slike bivirkninger.

Milde bivirkninger

Milde bivirkninger hos voksne og barn som tar Neurontin inkluderer tåkesyn, klossethet, forstoppelse, diaré, munntørrhet, hodepine, tap av matlyst, mild hud utslett, kvalme, søvnproblemer og oppkast.

Alvorlige bivirkninger

Det er også potensielle alvorlige bivirkninger av å ta Neurontin. Ring barnets lege umiddelbart er hun begynner å lide av forvirring, influensalignende symptomer, lett blåmerker, økte beslag, rask bevegelse av øynene, hevelse i ankler eller føtter, eller skjelvinger.

Mottakelighet

Ifølge drugs.com, barn som tar Neurontin er mer utsatt for å utvikle bronkitt, feber og virale infeksjoner.

Behandling for HIV avmagring i ansiktet

En vanlig bivirkning av HIV-behandlinger er avmagring i ansiktet, også kjent som lipodystrofi. Mens årsaken til dette symptomet ikke er helt forstått, er det mistanke om at anti-retrovirale medikamenter foreskrevet for hivpositive er ansvarlige. Som et resultat, blir fettet fordelt i hele kroppen og omfordelt, noe som kan føre til "ansikts wasting". Ansikts wasting oppstår når det naturlige fett i ansiktet brytes ned, fører til et "nedsenket" utseende, spesielt i kinnene.

Sculptra

Sculptra kan administreres av en utdannet lege til bestemte områder i ansiktet. Sculptra virker ved å stimulere kroppens kollagen produksjon. Disse injeksjonene generelt er gitt over en serie av tid, da det gir en bedre kontroll for legen og gir mulighet for en mer gradvis forming av ansiktet. På den annen side, kan disse behandlinger være dyrt og krever en lang-bindingstid, som den aktive ingrediens i Sculptra avhengig av kroppen for å skape den kollagen verket.

Radiesse

Radiesse er også administreres ved en profesjonell via en serie av injeksjoner. Mye som Sculptra, fører det til at kroppen til å lage kollagen som fyller i områder i ansiktet som har blitt utsatt for ansikts sløse. Det er FDA godkjent for dette formålet, men effekten er forbigående, men i enkelte tilfeller kan de vare i flere år. Effektene kan utvides med periodiske "booster" injeksjoner. Det er også svært kostbart og kan koste over $ 100.000 for en full løpet av behandlingen.

Bio-Alcamid

Selv om ikke godkjent for bruk i USA, kan fås denne behandlingen for ansikts sløse i Mexico og Europa så vel som Canada. Med denne behandlingen, er en syntetisk gel injiseres i de rammede områder av ansiktet, hvor en tynn kollagen kapselformer rundt den. Denne modusen for behandling er svært stabilt, slik at den kan produsere langvarige effekter. På den annen side, ofte ser det "naturlige mindre" enn andre behandlinger.

Silikon 1000

Selv om ikke godkjent av FDA for avmagring i ansiktet, er det likevel brukes av enkelte leger. Det administreres via "mikrodråpen teknikken» i hvilke små dråper av silikonoljen som injiseres inn i huden. Mens betydelig billigere (en full løpet av behandlingen kan kjøres litt over $ 2000), er det en sort markedet for produktet, og, som et resultat, ofte kvaliteten lider. Lav kvalitet silikonolje kan føre til støt og klumper under huden, noe som kan være svært smertefullt.

PMMA

Dette er en behandling basert på små mengder av en forbindelse som kalles polymetyl-metylakrylat, omgitt av kollagen fra kyr. Når injisert, kua kollagen brytes ned, slik at kroppen til å gjøre mer kollagen i dens sted. Denne metoden krever vanligvis to behandlinger og kan koste mellom $ 500 og $ 1000 for en full løpet av behandlinger.

Alvorlige bivirkninger av Neurontin

Neurontin er et medikament utviklet for å behandle anfall eller kramper. Den har en annen bruk, noe som er for behandling av brennende smerte av nerver at folk noen ganger opplever i lange perioder etter at de opplever helvetesild. Neurontin bør tas tre ganger daglig, hver eneste dag, for å effektivt kontrollere anfall. Som med alle typer medisiner, det er negative bivirkninger og risiko forbundet med Neurontin.

Vanlige bivirkninger

Noen bivirkninger forbundet med Neurontin er relativt vanlig og vanligvis ikke grunn til alarm. Disse bivirkningene inkluderer infeksjoner, oppkast, kvalme, koordinasjonsproblemer, søvnighet, svimmelhet, følelsen av å være ør, væskeansamling eller hevelse i bena, hender, armer eller føtter, og bisarre, uforklarlige bevegelser av øynene. Disse bivirkninger forekommer i mellom 8,3% og 28% av Neurontin brukere.

Mindre vanlige bivirkninger

Det er flere litt mindre vanlige bivirkninger som oppstår fra noen Neurontin brukere (disse bivirkningene skje med mellom 1% og 7% av folk som bruker medisiner). Disse mindre vanlige bivirkninger er skjelvinger, tåkesyn, taleproblemer, hukommelsestap, halsbrann, dårlig fordøyelse, ryggsmerter, sår hals, bronkitt, ulykkesskade, munntørrhet, fordøyelsesproblemer, angst, har problemer med å gå, rykninger, rosa øye, høye blodsukker, vanskelig med konsentrasjon, tretthet, svakhet, ørebetennelse, hetetokter og rødme. Hvis du merker noen av disse symptomene, bør du søke legehjelp umiddelbart.

Potensielt alvorlige bivirkninger

Det er også noen bivirkninger av Neurontin som er sjeldne og potensielt svært alvorlig. Disse alvorlige bivirkninger inkluderer følelser av fiendtlighet, depresjon, aggresjon, alvorlig forvirring, kraftig svimmelhet, selvmordstanker eller atferd og allergiske reaksjoner tegn (elveblest, utslett eller kløe). Hvis du merker noen av disse symptomene, du søker medisinsk hjelp umiddelbart.

Ekstremt sjeldne bivirkninger

Andre bivirkninger er potensielt forbundet med Neurontin, men siden mindre enn 1% av alle personer som tar Neurontin opplever dem, det er usikker på om de er direkte resultat av medisinen. Disse bivirkningene inkluderer magesår, høyt kolesterol, hemorroider, vekttap, "hangover" følelser, leddgikt, seksuell dysfunksjon, sol følsomhet, snorking, psoriasis, nyrestein, skjoldbrusk problemer, irritabel tarm syndrom (IBS), hiatal brokk og diverse andre. Hvis du merker disse symptomene, bør du oppsøke lege om de er knyttet til bruk av Neurontin.

Advarsel

En bivirkning av Neurontin er følelsen veldig døsig og mye mindre på vakt enn vanlig, spesielt i begynnelsen stadier av å bruke medisiner. Hvis du kombinerer Neurontin med morfin, øker du sjansene for å oppleve "døsig" bivirkninger. Du bør unngå å kjøre bil eller bruke maskiner eller noen oppgave som krever mental årvåkenhet når du får slike symptomer.

Hvordan fjerner jeg vorter i ansiktet?

Hvordan fjerner jeg vorter i ansiktet?


En ansikts vorte kan være pinlig, smertefull og kostbart å fjerne når du velger mer invasive prosedyrer som for eksempel elektro. Det er viktig når du arbeider med vorter i ansiktet som du holde deg unna produkter med sterke kjemikalier som disse kan føre til svie eller arrdannelse. Mange naturlige rettsmidler er tilgjengelig om de kan ta lengre tid å vise resultater. Naturlig rettsmidler er ofte foretrukket fordi de reduserer sjansen for arrdannelse og i stor grad består av produkter som du allerede har i ditt hjem. Unngå å plukke på vorter da dette kan føre til blødninger og området mange ikke bare arr, men dette kan føre til spredning av vorter til andre områder.

Bruksanvisning

Naturlig rettsmidler

Suge en bomullsdott i Castor olje. Gni inn vorte nattlig i flere minutter for å sikre metning. Denne metoden kan ta alt fra tre til ti uker, avhengig av størrelsen og dybden av vorten.

Slice en potet i to. Det kan være en hvilken som helst form for potet, som den slags er ikke viktig. Gnir innsideparti av poteten på vorte i 3 til 5 minutter til flere ganger daglig. Denne metoden tar også ca to uker, og arrdannelse er mindre sannsynlig enn med kjemiske behandlinger.

Cut åpne en rå løk. Gni innvendig parti av løken over vorten i flere minutter. Denne metoden kan være mildt smertefullt som løken kan irritere vorte og forårsake blodtilførselen til området. Imidlertid er denne metoden i stor grad lykkes, og resultatene blir sett med en gang ifølge ekspertene på WartsTreatmentHelp.com.

Kjemisk og profesjonelle rettsmidler

Gjør en avtale med fastlegen din. Mange leger vil fryse vorte ved å sprøyte den med flytende nitrogen. Dette fører vorte å stivne og blemme. Vanligvis vorte faller av av seg selv i løpet av en uke. Denne fremgangsmåten løser problemet relativt raskt, men kan føre til arrdannelse.

Kjøp en over-the-counter vorte behandling krem eller kit. Disse kan finnes på de fleste apotek og generelle butikker. Disse produktene inneholder Salisylsyre som effektivt kan kvitte seg med mindre alvorlige eller mindre vorter. Hver behandling varierer så følg instruksjonene som følger med produktet.

Snakk med legen din om elektro. Når du velger denne metoden, vil legen din nummen området og vil deretter brenne det vorte av ved å sende en elektrisk strøm gjennom en nål. Denne metoden kan la arrdannelse og bør brukes som en siste utvei, men vortene kan selv komme tilbake med denne metoden.

Utskrapning brukes noen ganger i tillegg til eller i stedet for Elektro. En lege vil bruke en skalpell å skrape vorte og røtter ut av huden din. Denne metoden fører også til arrdannelse, men er i stor grad lykkes da sammen med Elektro.

Kan Neurontin føre til depresjon?

Kan Neurontin føre til depresjon?


Neurontin er merkenavnet for et stoff som heter gabapentin, en gamma-aminosmørsyre (GABA) som brukes til å behandle nevropatisk smerte. Det ble utviklet for å behandle epilepsi, og er tilgjengelig i kapsler, tabletter og mikstur. Det har nylig gjennomgått vitenskapelige studier for å fastslå om det fører til depresjon.

Betydning

Neurontin brukes av dem som lider av smerte som er knyttet til plager som helvetesild, nervesmerter og alvorlig migrene. Det er også noen ganger brukes i forbindelse med andre medikamenter for å forebygge noen typer beslag. Den ble godkjent av Food and Drug Administration i 1984 for epilepsi; dens anvendelse ved behandling av nervesmerter ble tilsatt senere.

Expert Insight

Effekten av gabapentin på de som lider stemningslidelser som depresjon har vært studert av klinikere. Studiene fant at gabapentin ikke påvirke de med en lidelse eller de uten en som tok både stoffet og en placebo. Men disse studiene ikke til hinder for at brukerne av stoffet ikke vil oppleve klinisk depresjon.

Advarsel

Mens depresjon ikke er oppført som en vanlig bivirkning for Neurontin, ble svimmelhet, tretthet og feber nevnt som vanlige bivirkninger som skjedde i 8 prosent eller flere tilfeller. Depresjon ble sitert som en mindre bivirkning hos 1 til 7 prosent av pasientene. Andre i moll kategorien inkluderer tåkesyn, gass og hodepine. Barn mellom 5 og 12 kan oppleve økt bivirkninger.

Betraktninger

Alltid konsultere legen din før du endrer deg Neurontin dosering. Neutrontin brukere advares å bare ta det som foreskrevet, og for å ikke overstige eller minimere dosering. Brukere av Neurontin er vanligvis beskjed om ikke å slutte å ta medisinen brått, som brukeren må weened av medisinering.

Oppsummering

Klinisk depresjon er mulig blant et lite flertall av Neurontin brukere, men det er ikke en viktig bivirkning av medisinen. Siden Neurontin er ikke en nyttig behandling for pasienter med stemningslidelser, de som bekymrer seg om stoffets effekt på humøret ville mest sannsynlig kjenner fra sin lege eller psykolog hvis de er i fare for disse effektene.

Neurontin og nevropati bivirkninger

Alle medisiner har bivirkning advarsler, og noen mer enn andre. Neurontin er ikke annerledes enn noen andre medisiner i så måte. Neurontin er ofte foreskrevet for personer med nevrologiske problemer, slik som anfall, eller nevropatisk smerte, også kjent som nervesmerter. Fordi det bryter kjeden av smertefremkallende signaler fra nervene til hjernen, har Neurontin blitt et populært resept fra leger som behandler nervesmerter. Men pasienter med nevrologiske problemer vil ønske å vite om Neurontin kan føre nevropatiske bivirkninger, som er litt annerledes enn vanlige nevrologiske problemer.

Hva er nevropati?

Nevropati er en abnormitet av nervesystemet. Det kan være forårsaket av mange forskjellige problemer, og kan forverres over tid. Selv om alle er forskjellige, og det kan være noen variasjoner i hver persons tilstand, vil det være nok av likheter. Du mister evnen til å fungere normalt, så vel som føler ting normalt, med nevropati. Nervene er skadet, så de er ikke lenger sender riktige signaler til hjernen. Og hjernen, i sin tur, mister noe evne til å kommunisere med armer, ben, hender og føtter. Nevropatier kan forårsake slike ting som tap av følelse, smerte, svie og tap av bevegelse, enten helt, eller i rekkefølge etter noen ryddig mønster.

Hva er Neurontin?

Neurontin er et medikament som opprinnelig ble utviklet for å håndtere beslag. Sin generiske navn er Gabapentin, og i dag brukes for nevropati-assosiert smerte og problemer så ofte, eller enda mer, enn anfall. Neurontin behandler pasienter med nevropati, nevritt og nevropatisk smerte ved å blokkere kalsiumkanalene til nervecellene som deretter sender signaler til hjernen om at det er smerte. Det finnes imidlertid en rekke bivirkninger forbundet med Neurontin, og noen mennesker kan ikke ha en god opplevelse med medisinering.

Kan Neurontin Årsak neuropathies?

Nevrologiske uregelmessigheter er nevnt i forbindelse med Neurontin, men det er ingen omtale av neuropatier som å være en potensiell bivirkning. Noen spesifikke nevrologiske bivirkninger som er mer vanlig sett er hukommelsestap, angst, depresjon, motoriske ferdigheter problemer, skjelvinger, nervøsitet, depresjon og agitasjon. Neurontin brukere kan også oppleve problemer med økt eller redusert reflekser, og kan være utsatt for selvmordstanker.

Andre potensielle bivirkninger

Andre generelle mulige bivirkninger forbundet med Neurontin inkluderer kardiovaskulære problemer, som for eksempel bradykardi eller demping av hjertet, hypotensjon og problemer med tromboflebitt. Det finnes rapporter om okulær problemer, psykiatriske problemer og hematologiske effekter, som er blodrelaterte episoder som kan inkludere lavt antall hvite blodceller. Det er gastrointestinale bivirkninger, slik som kvalme og diaré, samt tretthet, søvnløshet, tap av lukt og tinnitus, som er en øresus. De fleste hvert system i kroppen har potensiale til å bli påvirket av Neurontin.

Betraktninger

Hvis noe ikke føles riktig når du tar Neurontin, eller hvis en unmentioned vanskeligheter oppstår, ikke anta det er bare rett og slett en del av hva medisinen gjør. Informer legen din om noe merkelig, unormal eller skremmende. Studier er ganske ny og en sjelden eller tidligere urapportert bivirkning må bli sett nærmere på.

Hvordan avlaste Sinus trykk i ansiktet

Enten av allergi, virusinfeksjon eller bakterieinfeksjon, press fra tette bihuler er ofte smertefullt og ødeleggende. Det er flere over-the-counter medisiner utviklet for å bryte opp lunger og avlaste trykket, men det er også effektive hjem rettsmidler som lindrer symptomene.

Bruksanvisning

The Steam Remedy

•  Fyll en stor varme trygt bolle 1/3 med kokende vann.

Klem en halv sitron, 10 dråper peppermynteolje og 10 dråper eukalyptusolje i kokende vann.

Hold ansiktet i løpet av dampende bolle og dekk hodet med et stort håndkle, for å fange opp dampen.

Pust dypt, slik at dampen å trenge gjennom bihulene.

Som vannet kjøler, topp det hele med mer kokende vann.

Varme og kalde omslag

Plasser en av vaskekluter i en stor bolle og hell kokende vann i bollen til vaskeklut er dekket. Sett til side for å avkjøle.

Fyll en 1 liter plast glidelås pose med is (knust eller små-cubed isen er best).

Lukk posen og pakk de rester vaske tøy rundt utsiden av posen.

Sit, med hodet lent tilbake, og legg ispose over pressområdene i ansiktet.

Når området går nummen, fjerne ispose, plasserer isen i fryseren og sette duken til side.

Fjern varm vask klut fra vann og vri til den er litt fuktig.

Gå tilbake til sittende stilling i trinn 6 og plassere den varme kluten over pressområdene i ansiktet. Hvis kluten er for varmt, riste den et par ganger for å kjøle det ned.

Når varm komprimere kjøler, returnere det til varmt vann til å varme opp. Hvis varmtvanns har gått kaldt, topp det hele med mer kokende vann.

Veksle mellom varme og kalde tre eller fire ganger, og endte med den kalde pack.

Nasal vanning (Neti Pot)

Fyll en Neti potten med ¼ ts. salt og 8 oz. varm (rett fra springen er greit).

Stå over en vask eller stor bolle, vippe hodet til den ene siden, peker nesen oppover.

Hell halvparten av innholdet i Neti potten inn i hvelvet nesebor.

Len deg forover, og la vannet renne ut av nesen, i vasken.

Gjenta med det andre neseboret.

Nasal vanning (Bulb sprøyte)

Mix ¼ ts. salt og 8 oz varmt vann i en liten kopp.

21. Sett pæren sprøyten inn i koppen og trekke av saltvann inn i sprøyten.

Standing over en vask eller lignende beholder, vippe hodet til den ene siden, nesebor som peker oppover.

squeezehalf forsiktig innholdet i pæren inn i hvelvet nesebor.

Len deg forover, over beholderen, la vannet renne ut av nesen.

Gjenta med det andre neseboret.

Hint

  • Alternativer til eukalyptus og peppermynteolje inkluderer myntete, mentol-eukalyptus hoste drops, mentol salve og tørket rosmarin. Poser med frosne erter også gjøre gode kjøleelementer.
  • Som med enhver tilstand, bør du oppsøke lege for å utelukke eventuelle bakteriell årsak til lunger. Mens virale og allergiske årsaker vil kjøre sine kurs, trenger en bakteriell infeksjon som skal behandles med antibiotika. Ikke bruk mer enn 1/4 ts. av salt for nasal vanning. For mye salt kan føre til irritasjon og smerter i neseslimhinnen.

Hvordan Lasere Unn Flate vorter i ansiktet?

Beskrivelse

Flate vorter er glatte, flate, gul-brune vorter som er godartede svulster i overhuden. De er vanligvis plassert på forsiden og i nærheten skrape linjer, og de ofte vises i klynger. De er mest vanlig hos barn og unge voksne. De ikke forårsake helseproblemer, men de er ikke visuelt tiltrekkende og ofte vanskelig å fjerne på grunn av den tykke huden som dekker dem. Hvis ikke fjernes gjennom medisin eller kirurgi, vil de bli større og større i antall.

Initial Treatment

Når flate vorter vises på ansiktet ditt, de innledende behandlinger for å prøve er flere aktuelle kremer som forårsaker peeling og fjerning av flate vorter. Imidlertid kan medisinering ofte ikke trenge vorte på grunn av hvor tykk huden rundt vorten er. Hvis dette medisiner ikke virker, milde syrer, slik som salicylsyre eller glykolsyre, er plassert direkte på vortene daglig. Hvis dette fortsatt ikke fungerer, er laserbehandling anbefales neste.

Laser Treatment

Med laser behandling, vanligvis en bedøvelse brukes til nummen huden; ellers prosedyren kan føle smertefullt. Så, er en laserstav plasseres nær hver vorte eller klynge av vorter i ansiktet, og den høye intensiteten av lysstrålen brenner og dreper vortene. Hver behandling tar omtrent en halv time, og noen ganger flere behandlinger er nødvendig. De neste dagene er smertefullt som huden gjenoppretter i dette området. Imidlertid er arret vanligvis mindre enn med andre typer kirurgi.

For minst mulig arrdannelse, gir Laser Peel korte, direkte pulserende stråler på huden som vil ta lag av, lag-på-lag, og reduserer sjansen for unormal Rengjøring av huden.

Årsaker til en fet utslett i ansiktet

Årsaker til en fet utslett i ansiktet


En fet utslett på huden din kan være pinlig og irriterende. Å vite årsaken til fet hud er det første skrittet til å bli bedre. Enten på grunn av hormonelle endringer, visse medisiner du kan ta, eller dårlig kosthold, er det viktig å huske at du ikke er alene. Fet hud påvirker de fleste alle på et eller annet tidspunkt i livet. Oppdag årsaken til fet utslett ved å vurdere faktorer i det daglige liv.

Pubertet

En viktig faktor i en fet hud utslett er som oftest en endring i hormonelle sminke. Hormoner svinger naturlig gjennom ens liv. En ungdom vender pubertet ansikter økt hormonnivået på en jevnlig basis. Forekommer i både gutter og jenter, er disse hormonene ment å hjelpe kroppen din utvikle seg til en fullvoksen voksen. Dessverre, kan bivirkningene av oppveksten være farlig for utseendet ditt. Som økte nivåer av østrogen og testosteron frigjøres hos kvinner og menn henholdsvis huden kjertler reagerer ved å produsere mer olje. Oljen løslatt fra porene er ment å bidra til å holde huden fuktig, men likevel kan skape et utslett når det blandes med døde hudceller og skitt i hudens tilstoppede porer.

Utvikling av en vanlig ansikt vask rutine kan være nyttig, men dessverre er dette problemet er en du må bare vente ut. Å se en hudlege kan være nyttig for å oppdage en rensing rutine som er riktig for deg.

Graviditet

Hormonnivået også endres i løpet av svangerskapet som svar på den voksende livet inni deg. Akkurat som i puberteten, når hormonnivået stige under svangerskapet, er hudens naturlige forsvarssystem for å produsere økte nivåer av olje. Og igjen, når denne oljen kombinerer med døde hudceller og skitt, porene blir tilstoppet skape en fet utslett i ansiktet ditt.

Bare ett av de mange ofrene av morsrollen, er dette stadiet av svangerskapet best tjent med rutine ansikt vask og tålmodighet. Som svangerskapet utvikler seg og østrogennivået begynner å stige, kan fet utslett i ansiktet begynner å lette opp og forsvinner.

Medisiner

Hvis du er på noen medisiner som påvirker hormonnivåer, for eksempel p-piller eller steroider, kan du oppleve den samme effekten av akne-ridd pubertet. P-piller innføre hormoner til kroppen din for å kontrollere utgivelsen av egg fra eggstokkene. Som kroppen justerer til innføring av regelmessige hormonbehandling, kan huden din naturlige forsvarssystem sparke i, og skaper en fet utslett i ansiktet ditt.

Steroider fungerer på en lignende måte, innføring av hormoner til kroppen din for å stimulere muskelvekst og utvikling av mannlige egenskaper. Enten brukes gjennom en resept på en legitim sykdom eller misbrukt ulovlig, steroider har effekt av å lage en fet utslett i ansiktet ditt, så vel som på andre deler av kroppen din. Hvis en steroid resept, snakk med legen din om måter å bekjempe denne irriterende bivirkning. Hvis misbruker steroider, kan du vurdere å søke profesjonell medisinsk hjelp.

Olje Basert Kosmetikk

Hvis du bruker oljebasert kosmetikk, kan dette ofte føre til en fet utslett i ansiktet ditt. Forskningen din nåværende kosmetisk å fastslå om det er olje basert. Prøv å gå en uke eller så uten å ha på sminke for å finne ut om det er den faktiske årsaken til fet ansikt utslett. Shoppe rundt for ulike kosmetiske alternativer som ikke vil innføre ekstra olje til sensitiv hud.

Diett

En diett rik på sukker, salt og fett kan føre til fet utslett på ansiktet ditt. Vurdere å redusere disse elementene fra matvaner. Introdusere økte nivåer av protein, frukt og grønnsaker for å bekjempe fet hud utslett gjennom magen. Sørg også for å drikke rikelig med vann for å holde huden hydrert. Dette vil hjelpe huden kjertler motstå impulsen til å frigi olje for å holde huden fuktig.

Jak mogę znaleźć informacje na temat leku Neurontin®?

Neurontin lub gabapentyny, to lek na receptę często używany do napadów i nerwobóle. Standardowe informacje na temat tego leku i innych leków na receptę, jest dostępny dla konsumenta i lekarza podobne. Znajdź informacje o Neurontin, w tym działań niepożądanych i jego odpowiedniej dawce, z wykorzystaniem wiarygodnych witryn. Strony rządu federalne zapewniają najdokładniejsze dostępne informacje na temat leków na receptę.

Instrukcje

Poszukaj informacji leku z National Institutes of Health, która zapewnia dokładne, obiektywne informacje można polegać, aby dowiedzieć się o leki na receptę. Neurontin jest recepta na napadów i nerwobóle, i to działa, ponieważ zmienia sposób organizm wyczuwa ból, zgodnie z National Institutes of Health.

2. Użyj Indeks Leków FDA do informacji specyficznych czytać o Neurontin. Wskaźnik ten dostarcza informacji z rynku lek bezpieczeństwa dla lekarzy i pacjentów. Neurontin jest w klasie środki przeciwdrgawkowe, który teraz prowadzi ostrzeżenie o myśli i myśli.

Przeczytaj wkładkę leku dostarczonego z leków. Neurontin ma ulotkę lub wkładkę, która daje informacje zatwierdzony przez FDA, w tym skutki uboczne i ostrzeżenia. Przeczytaj uważnie informacje, lub jeśli nie masz już wkładkę narkotyków, narkotyków wstawić przeczytać w Internecie na stronie internetowej producenta. Neurontin jest Pfizer lek, a strona Pfizer zapewnia pełną wkładkę w Internecie.

Użyj MedlinePlus do źródła informacji. Obsługiwany przez National Institutes of Health, usługa ta zapewnia obszerny materiał do czytania dla laika i profesjonalny zarówno w formie linków nie może w inny sposób zlokalizować.

Polegaj na "Consumer Reports Zdrowie" dla dodatkowych informacji na temat leków, które są umieszczane w tej kategorii najlepiej kupić. Gabapentyny (Neurontin) jest wliczone w przeciwdrgawkową literatury narkotyków, i jest pełne podsumowanie i pobierz dostępne.

Patrz "Physicians 'Desk Reference" (PDR). PDR jest do dyspozycji lekarza przez ponad 50 lat i dostarcza informacji z FDA o wszelkich leków na receptę dostępnych dla danego roku. Format jest skrótem laika z PDR na stronie internetowej Drugs.com. Jeśli musisz regularnie leki lub wiedzą o pracy w dziedzinie medycyny, ta książka jest tom wyboru odpowiedzi o Neurontin lub innego leku na receptę.

Wskazówki

  • Skontaktować się z lekarzem, jeśli masz pytania lub, jeśli nie można znaleźć jasne odpowiedzi w badaniach.

Symptomer, årsaker og behandlinger for Nummenhet i ansiktet

Symptomer, årsaker og behandlinger for Nummenhet i ansiktet


Facial nummenhet er tapet av frivillige muskelbevegelse i ansiktet. Opplevelsen av ansikts nummenhet kan være svært skremmende, som en person kanskje ikke vet hvorfor han har mistet følelse eller kontroll i ansiktet. Hvis du mistenker et slag eller annen alvorlig problem, ringe 911 umiddelbart.

Symptomer

Symptomer på ansikts nummenhet inkluderer manglende følelse, lammelser eller prikking i ansikt og lepper. Ansikts nummenhet kan oppstå på den ene eller begge sider av ansiktet. Noen ganger er ansikts nummenhet ledsaget av hevelse, rødhet eller en brennende følelse.

Årsak: Skade

Ansikts nummenhet kan være forårsaket av nerveskade. Skader i ansikt, nakke eller ryggraden kan forårsake nummenhet, prikking eller lammelse av ansiktsmusklene hvis skaden svekker en nerve som strekker seg til ansikt. Skaden kan være alvorlig, men det trenger ikke være. Selv små skader, som for eksempel muskel belastning fra tunge løft eller små slag, kan føre til en svulmende disk som fører til ansikts nummenhet.

Årsak: Stroke

Hjerneskade fra hjerneslag kan også forårsake ansikts nummenhet. Når et slag utvikler, oksygen og blod ikke klarer å nå hjernen, forårsaker nerveskader som påvirker følelse i ansiktet og andre steder i kroppen. Ansikts nummenhet ene siden, spesielt hvis ledsaget av lammelse av armen eller beinet på samme side av kroppen, kan være en av de første indikatorene på at en person har lidd av et slag.

Årsak: medisinsk tilstand eller narkotika

Medisinske tilstander som diabetisk nevropati, hjernesvulst, sarkoidose, Lyme sykdom, infeksjon, multippel sklerose og Bells parese kan forårsake ansikts nummenhet. De kan også forårsake nummenhet i andre deler av kroppen. Migrenepasienter har også rapportert ansikts nummenhet som en av sine symptomer under klimaks av hodepine. Visse medikamenter også forårsake ansikts nummenhet hvis de forstyrre signalstoffer.

Behandling

Behandlingen avhenger av diagnostisert årsaken ansikts nummenhet. Ofte er ansikts nummenhet et symptom på en mer alvorlig problem eller sykdom som krever forsiktighet. Derfor, ansikts nummenhet i seg selv er ikke alltid seg selv direkte behandlet. Hvis ansikts nummenhet er fast bestemt på å være årsaken til et traume eller slag, og legen din vil gjennomføre nevrologiske eksamener, for eksempel en MR, CT eller elektromyografi, for å fastslå omfanget av nerveskader. Nerveskade i ansiktet kan behandles med fysiske, tale eller yrkesmessig terapi eller en kombinasjon av de ovennevnte. En plastisk kirurg kan også bidra til å rekonstruere ansiktet og reparere ansikts funksjon.

Neurontin vs Topimax for migrene hodepine

Neurontin vs Topimax for migrene hodepine


Neurontin og Topimax er to legemidler som er foreskrevet for daglig bruk for å forhindre migreneanfall. I ordningen med migrene narkotika, begge disse er relativt nye. Som mange forebyggende medisiner, de fungerer ikke for alle.

Neurontin

Neurontin eller gabapentin, er godkjent av amerikanske Federal Drug Administration for å forebygge anfall og nerve smerte, for eksempel smerter forårsaket av helvetesild. En off-label bruk av medikamenter som er en migrene forebyggende.

Topimax

Topimax, eller topiramat, er en anti-anfall medisiner som er godkjent av FDA som en migrene forebyggende. Slik fungerer det akkurat å forhindre hodepine er ukjent, men det ser ut til å hjelpe noen nevrotransmittere.

Bivirkninger av Neurontin

Bivirkninger av Neurontin inkluderer kvalme, brekninger, svimmelhet, ustøhet, tretthet og vektøkning. Det har også noen psykiske bivirkninger som humørsvingninger, angst, fiendtlighet og selvmordstanker.

Bivirkninger av Topimax

Bivirkninger av Topimax omfatter svakhet, tretthet, svimmelhet, forvirring, søvnighet, konsentrasjonsvansker, prikking i hender og føtter, tap av appetitt og vekttap. Det kan også ha noen psykiske bivirkninger som humørsvingninger og angst.

Betraktninger

Begge medisiner har bivirkninger som kan være problematisk. Men den eneste måten å vite hvordan en medisin vil påvirke deg - enten i ødeleggende bivirkninger eller for å forebygge migrene - er ved å prøve det under legens tilsyn.

Hva er årsaken til Toes å gå nummen?

En kriblende, prikkende eller nummen følelse i tærne kan være ubehagelig og gjør det vanskelig for deg å stå opp og gå rundt. Numne tær kan være et symptom på alvorlige medisinske tilstander, eller det kan være noe mer enn en midlertidig irritasjon. Visse medisinske lidelser og personlige vaner er blant årsakene til numne tær.

Mangel på bevegelse

Hvis du sitter i stolen foran skrivebordet eller førersetet i mange timer uten å få opp for å flytte rundt, kan du oppleve nummenhet i føttene og tærne.

Posture

Nummenhet i tærne kan være forårsaket av dårlig holdning som krysset bena på knærne eller ankler, sittende med bena brettet eller med en fot under deg.

Dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon som følge av diabetes eller hjertesykdommer kan føre til en mangel på blodtilførsel til føttene, noe som resulterer i nummenhet.

Karsykdom

Innsnevring eller åreforkalkning i bena kan forårsake nummenhet i tærne, spesielt mens du står eller går.

Skade

En direkte skade på tærne eller foten kan forårsake nummenhet i tærne, sammen med andre symptomer som hevelse og rødhet.

Perifer nevropati

Perifer neuropati er en type progressiv skade på nervene i kroppen din som begynner med symptomer som smerte, svie og nummenhet i tærne.

Mineral Ubalanser

En ubalanse av kalium, natrium eller kalsium i blodet kan føre til kramper og nummenhet i ben, føtter og tær.

Neurontin og bivirkninger

Neurontin er en krampestillende medisiner foreskrevet for å behandle epileptiske forstyrrelser. Det er solgt generisk som gabapentin. Neurontin er også brukt for å redusere nervesmerter.

Mood

Noen pasienter har hatt selvmordstanker mens du tar Neurontin. Innen de første tre månedene av tar dette stoffet, vil legen din planlegge oppfølgingsbesøk for å spore medisiner effekt på humør og atferd.

Under graviditet

Neurontin er en FDA Kategori C medisiner, noe som betyr at det kan føre til komplikasjoner for et ufødt foster. Neurontin kan passere gjennom til morsmelk og påvirke barnet ditt. FDA foreslår å ta dette stoffet bare hvis fordelene overstiger sin risiko.

Central Nervous System

Neurontin har vært kjent for å redusere sikten, påvirker reaksjonstiden og begrense årvåkenhet. Gradene som individer påvirkes forskjellig fra person til person.

Allergisk reaksjon

Personer med allergi mot gabapentin bør ikke ta Neurontin. Bivirkningene kan være elveblest, svimmelhet, pustevansker og hevelse i lepper, tunge og svelg.

For barn

For barn under 12 år som har bivirkninger når du tar Neurontin, de vanligste klagene er atferdsforstyrrelser, problemer med hukommelse og konsentrasjon. Barn kan bli fiendtlig, sint og mindre oppmerksomme når du tar denne medisinen.

Hvorfor Fingers blir hvite og gå nummen?

Hvorfor Fingers blir hvite og gå nummen?


Nummenhet i en ekstremitet kalles parestesier. Det er normalt ikke et årsak til bekymring, men i noen tilfeller kan indikere underliggende medisinske problemer. Når ledsaget av bleke fingre (også kalt blansjere), kan det peke på helseproblemer og bør undersøkes.

Årsaker til tap av følelse og misfarging i Fingers

Midlertidig prikking og misfarging av fingre kan være en normal reaksjon på kulde. Dette kan skje når du er ute i ekstreme temperaturer uten hansker, eller når du holder på noe kaldt, slik en avkjølt drikke. Det kan imidlertid hende at fingrene blir hvite og gå nummen også være et resultat av en tilstand som kalles Raynauds syndrom.

Et annet fenomen som kan forårsake hvithet og nummenhet er Vibrasjon-Induced Hvit Finger (VWF). Det ligner på Raynauds, men VWF er forårsaket av bruk av vibrerende håndverktøy, som jackhammers. Begge syndromene bære blodårer som constrict eller krampe.

Typer av Raynauds syndrom

Raynauds kan det som kalles primære, med ingen årsak bak innsnevring av blodårer, nummenhet og blek ekstremiteter. Eller det kan være sekundær, som betyr at det er et resultat av en underliggende sykdom (slik som lupus, vaskulitt, diabetes, sklerodermi, arterie eller skjoldbrusk sykdom eller revmatoid artritt), noen medisiner, eller fra skade fra carpal tunnel eller røyking.

Behandling for White, valne fingre

Hvis nummenhet er et resultat av midlertidig innsnevring av blodårer fra mangel på sirkulasjon, trene fingrene eller svinge armene i store sirkler kan tvinge blod tilbake i ekstremiteter for å få følelsen tilbake i fingrene.

Symptomer på Raynauds kan bli løst ved å slutte å røyke eller medisiner som forårsaker blodkarene seg sammen. Behandling av en underliggende tilstand, for eksempel stoffskifteproblemer eller diabetes, kan også bidra til å gi lindring.

Hvis Raynauds symptomene er alvorlige, kan behandlingen omfatte hjerte medisiner som påvirker blodårer, kalt kalsiumblokkere. Leger vil også noen ganger foreskrive en vasodilator, noe som gjør at blodkarene til å åpne opp. I ekstreme tilfeller kan nerve kirurgi eller injeksjoner hjelpe.

Er hevelse i ansiktet behandles med steroider?

Hevelse i ansiktet kan starte uten advarsel. En person kan virke helt frisk og våkne opp med et hovent ansikt på enten en eller begge sider. Svellingen kan være både frustrerende og forårsake ubehag. The American Osteopathic College of Dermatology slår fast at det er steroid behandlinger som kortison som kan hjelpe noen opplever hevelse i ansiktet.

Årsaker

Ansikts svelling kan skje som et resultat av en allergi eller sensitivitet overfor mat, kjemiske eller naturlige produkter slik som pollen, støv eller midd. Slik hevelse også resultater fra Kimura sykdom, en ikke-smertefull hevelse i halsen eller i ansiktet. The Johns Hopkins leddgikt senteret sier at denne tilstanden er mer utbredt i asiater og unge voksne.

Årsaker

Behandling for ansikts hevelse avhenger av årsaken og hvorvidt eller ikke svellingen fortsetter. Hvis allergier eller noen type følsomhet fører ansiktet til å svelle, fjerne kilden for irritasjons kan ofte løse problemet. Noen steroider kan også føre til hevelse i ansiktet. Når problemet er unødvendig, returnerer ansiktet til det normale.

Behandling

For mange er det hevelse i ansiktet og på halsen kritisk og krever øyeblikkelig legehjelp, spesielt når utsiden hevelse er ledsaget av halsen hevelse stengt, noe som gjør det vanskelig å puste. Oppsøk lege umiddelbart hvis dette er tilfelle.

I tilfeller av Kimura sykdom, en form for steroider som kalles kortikosteroider er ofte foreskrevet av lege for å redusere hevelse symptomer. Kortison kan også brukes til å redusere ømhet og hevelse assosiert med inflammasjon. I noen tilfeller kan kirurgi være et mulig botemiddel. Alltid konsultere legen din om råd og behandlingstilbud.

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner


Føler du noen ganger at huden i ansiktet ditt er for løs, eller du er ganske tynn og kan ikke bli kvitt det dobbel hake? Eller du bare ønsker å forbedre utseendet på ansiktet samlet? Jeg skal gi deg trening tips for å opprettholde en sunn ansikt og føler. Dette vil hjelpe deg til å føle ganske trygg i utseendet på ansiktet ditt. Jeg vil også gi deg tips om hva du skal sette på ansiktet og hvordan å vaske den. Du trenger ikke botox, og flertallet av disse tipsene krever svært lite penger, utenom kanskje å kjøpe et produkt eller to.

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner

•  Bli kvitt en dobbel hake. Det er frustrerende når du er ganske tynn, men du har en lubben ansikt. Hvis du er innhold i denne looken, hei, ikke noe galt med det. For ikke å si en tyngre ansikt er ikke attraktivt. Uansett, sitter i stolen. Deretter bøye hodet bakover, ser opp i taket. Med leppene lukket, begynne å lage en tygge bevegelse. Gjør dette 100 ganger hver dag. I løpet av noen uker bør du vite en liten forskjell. Jeg begynte å gjøre dette i et år, og nå har jeg merke til en annen i huden min og selv benbygning. Resultatene var fantastisk. Jeg er ikke lenger usikker over strukturen i ansiktet mitt.

Å gjøre huden din strammere og etablere mer av en kinnet bein. Med leppene lukket, sitter på en stol, suge i kinnene dine. Suge dem i 100 ganger, med leppene helt lukket. Gjør dette daglig.

Få huden din strammere rundt kjeven. Dette er en fin måte å få en fastere kjeve. Det er to ting du kan gjøre. En, prøv å ta tungen din, og hold den på slutten av nesen et par ganger. Andre, sitter på en stol, holde kjeft og prøve å senke haken. Gjør dette med leppene stramt. Dette er en fin måte å virkelig stramme huden din opp rundt kjeven og under kjeven.

Vask ansiktet med veldig kaldt vann. Vær modig her, men dette virker! Er det noen som husker den avdøde Paul Newman (RIP), som stadig ville vaske ansiktet i isvann? Vel, hadde Paul Newman som fabelaktig ansikt i så mange år for en grunn. Dette er anti-aldring, noe som vil hindre rynker. Dette var Paul Newman hemmelige, kaldt vann er svært bra for huden. Det vil stramme det opp også. Du kan være 40, og har ansiktet til en 30 år gammel!

Sett Virgin Coconut Oil i ansiktet ditt. Det er ingen sunnere eller bedre olje for huden din, enn Virgin Coconut Oil. Noen mennesker begynner å kalle meg kokos.

Drikk mye vann. Vann er veldig sunt for ansiktet og huden generelt. Det spyler ut giftstoffer og gir huden din en naturlig look.

•  Spis frukt. Ikke spis mye fet mat. Spis mer frukt og grønnsaker. Du trenger for å få de riktige vitaminer inn i systemet ditt. Unngå mye salt.

Hvordan å miste vekt i ansiktet raskt

Når du snakker med din nabo eller møte din gamle high school venn, er det første folk legger merke til ansiktet ditt. Hvis du gått opp i vekt eller gått ned i vekt, er ansiktet den første indikatoren. Det er derfor folk er på utkikk etter måter å miste vekt fra ansiktet. Vektøkning og oppblåsthet gjør at ansiktet ser fett. Å miste ansikt fett bør du begynne å miste din generelle kroppsfett. Gjøre enkle endringer i livsstil for å hindre ansiktet fra oppblåsthet og ta minst noe av vekten av ansiktet ditt relativt raskt.

Hvordan å miste vekt i ansiktet raskt

•  Drikk minst åtte 8-oz. glass vann om dagen. Uten vann, begynner kroppen å lagre vann for å sikre at det kan utføre sine normale aktiviteter. Ansiktet ditt ender opp oppsvulmet. Hvis du drikker tilstrekkelige mengder vann, slutter kroppen å lagre det og begynner å skylle den ut.

Reduser saltinntaket. Kroppen vil beholde vann i kroppen din til å fortynne overflødig salt for å beskytte vev fra salt skadelige effekter. Unngå frossen mat som er høy i natrium, chips og junk food. Dryss salt på maten i stedet for å bruke en skje.

•  Unngå alkohol. Alkohol tørker kroppen, noe som resulterer i ansiktet oppblåsthet. Det er også høy i kalorier. En 5-oz. glass vin inneholder 100 kalorier. Alkohol forbruks resultater i total vektøkning, og spesielt legger pounds til ansiktet. Unngå enhver form for alkohol - vin, øl eller brennevin.

Tren regelmessig. Målet for en sprek 30-minutters trening som rask gange, løping, sykling eller dans. Aerobic brenne kalorier og svette får rids av vann vekt, noe som resulterer i en slankere kropp og ansikt. Øke varigheten av treningsøktene som kroppen din blir vant til øvelsen.