Digidexo.com

Hvordan håndtere periode Cramps

Hvordan håndtere periode Cramps


Noen kvinner er så heldig. De passerer gjennom sin periode hver måned med minimal kramper og PMS symptomer. For andre er det ingen slik flaks. Hvis du lider noen dager hver måned, er det noen gode metoder for å hjelpe deg å håndtere menstruasjonssmerter.

Bruksanvisning

En øvelse. Mens det kan virke som den siste tingen i verden du vil gjøre når du arbeider med menstruasjonssmerter, få kroppen i bevegelse bidrar til å frigjøre giftstoffer, redusere betennelse, økt fleksibilitet og lindre smerte. Enhver form for trening vil gjøre underverker, så prøv svømming, en mild tur, yoga eller sykle.

Drikk en beroligende kopp urtete for å bidra til å håndtere smerten. Tradisjonell te som brukes for menstrual kramper inkluderer kattemynte, kamille, safran, bringebær, mynte og bjørnebær. Bare helle en kopp kokende vann over 1 til 2 ts. av tørkede urter og bratt for 5 eller 10 minutter. Drikk to eller tre ganger daglig.

Få ting varmes opp for å lindre smerter under menstruasjonen. Et varmt bad eller en varmeflaske plassert på nedre del av magen eller lav rygg vil bidra til å avgjøre ting ned og lindre kramper.

Dobbelt opp kalsium ca en uke før mensen og fortsette til slutten av mensen. Studier har vist at kalsium, som hjelper kroppen til å opprettholde muskel tone, også bidrar til å hindre menstrual kramper. Så, bump det opp til 800 til 1000 mg hver dag før og under menstruasjon.

Øk inntaket av magnesium også, et mineral som hjelper kroppen å absorbere ekstra kalsium du tar. Det er best å få magnesium gjennom mat kilder, slik som tofu, bønner, helkorn, fisk, friske rå grønnsaker og nøtter.