Digidexo.com

Hvordan bruke en Amber Teething halskjede

Hvordan bruke en Amber Teething halskjede


Den gule tenner kjede har blitt et populært valg for smertelindring for teething babyer. Tradisjonelle visdom innebærer at Baltic Amber inneholder medisinske egenskaper, på grunn av sitt høye innhold av ravsyre, blant andre forbindelser. Foreldre oppmerksom på spedbarns minsket symptomene mens iført gult teething halskjeder. Voksne kan også dra nytte av de naturlige helbredende egenskaper funnet i rav, ved hjelp av rav teething halskjeder for lindring av mindre smerter.

Hvordan bruke en Amber Teething halskjede

Forsknings en ​​smertelindrende egenskaper baltisk rav teething halskjeder. Amber er ikke en stein, men gamle fossile sevje fra trær nær Østersjøen. Kontakt med varm hud varmer gult, som får den til å slippe ørsmå mengder olje som inneholder helbredende egenskaper.

Finn og kjøpe et gult teething kjede. Se på nettet og i high-end babyen butikker. Kjøp rav steiner og gjøre et gult teething kjede hvis du er talentfull i smykker-craft.

Skyll og tørk den gule tenner kjede før hver bruk, ved hjelp av varmt vann til å varme steinene.

Plasser den gule tenner kjede mot babyens hud, under en T-skjorte eller andre klær, slik at barnet ikke kan trekke på den gule tenner kjede.

Se barnet mens du bruker den gule tenner kjede til å ivareta sikkerheten. Hvis kjedet pauser, samle alle biter av rav og smykker deler for profesjonell reparasjon.

Bruk en amber teething kjede som voksen for lindring av mindre smerter og plager. Bruk den gule tenner kjede nær kilden av smerte, slik som på håndleddet for hånd og arm smerter.