Digidexo.com

sciegna w rece

Hvordan å finne min Lean Muscle Body Mass

Selv om mange mennesker er avhengige utelukkende på skalaen for å gi validering for sine kosthold og mosjon praksis, er en mer talende mål på om du forbedre din generelle kondisjon funnet ved å teste kroppen fett nivåer. Testing ditt nivå av kroppsfett trekker et viktig skille mellom fettmasse og lean mass, slik at du kan vite nøyaktig om de 10 eller 20 pounds du bare tapt kom fra uønsket fettvev eller edle lean mass.

Hvordan å finne min Lean Muscle Body Mass

•  Vurdere caliper testing for å gi et rimelig estimat for det totale nivå av kroppsfett. Caliper testing består av å ta skinfold målinger fra en rekke steder rundt om i kroppen og koble disse tallene inn i en formel for å beregne en best-guess for din nåværende nivå av kroppsfett. Husk at caliper testing må utføres av en utdannet ekspert - personer som kan utføre denne oppgaven er vanligvis tilgjengelig på treningssentre, rec sentre og høyskoler. Vær også oppmerksom på at flere nettsteder som brukes for måling, desto mer nøyaktig lesing. Så, hvis du har valget, favorisere en ni-site (eller mer) test over en som bare måler skinfolds på tre steder.

•  Vurder hydrostatisk veiing for en mer nøyaktig (og dyrere) metode for å teste kroppen fett nivåer. Under hydrostatisk veiing, du dyppet i en tank med vann etter å utvise all luft fra lungene, noe som medførte en vektmåling blir tatt. Kroppsfett er beregnet ved å bestemme din generelle tetthet, som masse fra fett flyter, fordi den veier mindre enn vann (mens muskel synker som den veier mer enn fett). Hydrostatisk testing sannsynligvis ikke tilgjengelig på ditt lokale treningsstudio eller rec sentrum, men en nærliggende college kan tilby tjenesten for en rimelig avgift.

Tenk DEXA-skanning for den mest nøyaktige og kostbar metode for testing kroppsfett. DEXA står for dual-energy X-ray absorptiometry - kroppsfett er målt ved å bombardere kroppen med røntgenbilder for å teste hvor mye masse i kroppen din fra høy tetthet benmasse og adipose (fett) vev. I motsetning til caliper testing og hydrostatisk veiing, som er ganske raske prosedyrer, kan DEXA ta opptil 20 minutter å gi en nøyaktig lesing. Testen i seg selv kan koste oppover på $ 100, så vurdere de rimeligere former for kroppsfett testing med mindre du absolutt må vite hva kroppen din fett er å en ekstremt nøyaktig grad. Hvis du er interessert, vil legen din sannsynligvis være i stand til å sette opp en avtale for DEXA testing på en lokal anlegget.

Problemer med tannkroner

Problemer med tannkroner


Tannkroner er en populær måte å reparere ødelagte eller slitte ned tenner som ikke kan gjenopprettes med en fylling alene, ifølge MedicineNet. De kan også beskytte svekkede tenner eller brukes til å feste en tannbro. Kronene er også brukt til cap tannimplantater. De er vanligvis pålitelige, men problemer har tidvis oppstår med tannkroner. Hvis du se opp for dem, kan du ta kontakt med tannlegen din umiddelbart for å løse eventuelle problemer som kan beskjære opp.

Smerte

Tannkroner kan forårsake følsomhet eller smerte. Dette er mest vanlig når kronen er nye fordi tannen nerve reagerer på varme og kulde. MedicineNet sier at børsting med tannkrem laget spesielt for sensitive tenner kan hjelpe med dette problemet. Hvis smerten som skjer når en person biter ned, er sin krone mest sannsynlig plasseres høyt opp på tannen. Dette kan enkelt løst av en tannlege.

Chips

Tannkroner laget av porselen kan chip som kronen blir eldre, eller hvis en person biter i noe hardt. MedicineNet sier at små brikker kan bli løst av en tannlege med kompositt harpiks. Hvis kronen har overdreven chipping, kan reparasjon ikke er mulig. I dette tilfellet, kan tannlegen vanligvis plassere en ny krone.

Stabilitet

Kronene kan komme seg løs hvis bonding sement vasker ut fra under kronen. Dette lar bakteriene invadere området, noe som kan føre til råte i den underliggende tann. Hvis kronen føles løs, bør du gå til tannlegen umiddelbart for å se om det kan bli recemented. Hvis en løs krone blir ignorert, kan det komme av helt. Du bør kontakte tannlegen din umiddelbart, så hun må recement det eller muligens erstatte det. I mellomtiden, sier MedicineNet du kan midlertidig sette den på igjen selv ved hjelp av dental sement som selges i apotek.

Allergier

Selv om det er sjelden, sier MedicineNet at noen mennesker kan ha en allergisk reaksjon på en tannkrone. Kronene inneholder typisk en blanding av metaller. Dette kan forårsake en reaksjon hos personer med allergier metall.

Forebygging

Verden Dental magazine sier at mange problemer med tannkroner kan forebygges. Personer med allergi mot metall bør snakke med tannlegen før en krone er installert. Når det er på plass, må du være forsiktig med altfor harde eller klissete mat som rå grønnsaker eller Taffy og karamell. Prøv å tygge potensielt problematiske matvarer i et annet område av munnen i stedet for med kronet tann. Brush og floss minst en gang om dagen, og gjør det etter hvert måltid og snack for de beste resultatene.

Hvordan legge ved en Crown Tilbake på en Tooth

Hvordan legge ved en Crown Tilbake på en Tooth


Ikke få panikk hvis du midlertidig eller permanent krone kommer av. Selv om det er svært viktig at kronen er plassert tilbake på tann umiddelbart, kan du plassere den på igjen midlertidig hjemme. Plasseringen er ikke vanskelig å gjøre. Ved å bruke et par vanlige husholdningsartikler, kan du trygt re-befeste din krone, inntil permanent plassering kan gjøres av tannlegen din. Sørg for å ringe ham så snart som mulig.

Bruksanvisning

•  Pensle tann struktur forsiktig med en myk stritter tannbørste og tannkrem. Skyll forsiktig. Rengjør innsiden av kronen ved hjelp av tannbørste og tannkrem. Skyll grundig.

Pat tannen strukturen tørr med enden av en bomullspinne. Ved hjelp av den andre enden av en bomullspinne, forsiktig bruke fedd olje (tilgjengelig på lokalt stoff butikken eller matbutikk) direkte til den gjenværende tann struktur. La det lufttørke.

Plasser en skvett av tannkrem inn i det indre av kronen. Plasser kronen på tannen. Tørk bort overflødig tannkrem.

Hint

  • Ikke recement en krone å bruke superlim.

Hvordan reglue en tannkrone

Tannkroner er porselen eller finer caps, plassert over tennene for å forlenge tannen liv etter en rotfylling eller andre dental prosedyre. De er noen ganger brukt til å erstatte manglende tenner. Kronene bør være godt festet til tennene: en løs eller mangler krone kan føre til at tennene stimlet sammen, slik at forfallet å danne i hullene. Du kan midlertidig recement kronen til tannen, men sørg for å besøke en tannlege i løpet av 10 dager for en permanent løsning.

Bruksanvisning

•  Inspiser tann inni munnen. Tannen skal ligne en flat pyramide. Forsiktig rense tennene med tannkrem, en myk børste og tanntråd.

Rengjør kronen med tannkrem og en myk børste. Bruk en tannpirker for å fjerne den gamle sement fra innsiden av kronen. Kronen bør være hul, med eller uten en liten post.

Seat kronen i munnen uten sement. Kronen kan bare passe på en bestemt måte - før du setter i sementen du bør sørge for at du vet hvilken vei kronen skal gå på.

Sjekk bite. Hvis du har plassert kronen riktig, bør du være i stand til å bite ned på vanlig måte. Med andre ord, hvis kronen treffer først når du bite ned og ingen andre tenner er rørende, har du sannsynligvis har det på feil måte.

Ta kronen. Tørk tann og krone grundig ved dabbing med et papirhåndkle.

6. Påfør et tynt lag av sement til din tann og til kronen interiør.

Bite ned for tiden anbefales på tube lim (vanligvis to eller tre minutter).

Hint

  • I en klemme, kan du bruke en blob av tannkrem for å holde kronen på plass, men denne reparasjonen kan bare vare noen få timer.

Slik reparerer Dine Gold Teeth

Slik reparerer Dine Gold Teeth


Tann gull har fordelen av å være den mest forenelig metall til tennene. Gullkroner og broer er vanligvis på baksiden av munnen, ut av smil-linjen; Men med populariteten til kjendiser som har gulltenner, er det nå brukes i alle områder av munnen. Gull har også den fordelen av å være den mest holdbare metall i munnen. Det er den eneste sementert restaurering som kan fjernes, repareres, og deretter re-sementert. Men dette må gjøres i en tannlege kontor, ikke hjemme.

Bruksanvisning

Recementing en gull krone eller bro

Planlegge en avtale med familien din tannlege. Kronene kommer uncemented er et vanlig problem. Det skjer når en krone kommer løs, eller har et pinhole i den fra slitasje. Spytt komme under kronen, og fører til at sementen å frigi hold. Bite i noe veldig klissete er også grunn for en krone å komme uncemented.

•  Gå til tannlege avtale som ble gjort. Tannlegen vil se kronen over for åpninger i margen - der tannen og kronen møtes på tyggegummi-linjen. Han vil også se etter perforeringer i metall og for forfallet som kan ha forårsaket kronen å gå av. Hvis det ikke er unormalt å løse, vil legen recement kronen.

La tannlegen og hans assistent å feste krone eller bro, vil De gjøre dette riktig på Chair. Assistenten vil blande sement og fyll kronen, vil tannlegen plass det, og be deg om å bite på bomull, mens sement settene. Etterpå vil assistenten fjern ekstra sement.

Reparere et hull i en gull krone eller bro

Gjør en avtale med din vanlige tannlege. Selv om mindre vanlig enn recementation av en krone, reparere en perforering vil nødvendig kronen eller broen som sendes til et laboratorium, for det skal loddes og fortykket.

La tannlegen for å fjerne kronen, eller bro hvis det ikke har kommet ut på sin egen. Han vil gjøre dette ved anvendelse av en krone avtrekker; en enhet som passer under margin på kronen eller broen, med en vekt ved den motsatte ende. Tannlegen forsiktig kraner vekten, og krone eller bro spretter av, uten skade på tann, krone eller bro.

Remain med munnen åpen, mens nødvendige inntrykk, er tatt for perforeringen reparasjon. Etter at tannlegen tar inntrykkene og en matbit registrering, vil han eller hans assistent dikte en midlertidig krone, som vil forbli i munnen, før den opprinnelige gull krone eller bro er tilbake fra laboratoriet.

Planlegg en avtale for å gå tilbake til tannlege kontoret og har krone eller bro recemented.

Remaking en gull krone eller bro

Gjør en avtale med tannlegen din. Hvis kronen eller broen har kommet av, og det har tannmateriale på innsiden av det, har skikket blitt kompromittert, og det må kanskje bli gjenskapt.

Send til bedøvelse til nummen tennene, og boringen med dental drill for å avgrense krone eller bro forberedelse til å dekke der tannen brekker eller forfall var. Dette kan ta litt tid, som tannlegen må også avgrense de områdene som allerede var holder krone eller bro.

La tannlegen for å ta de nødvendige tannavtrykk for å gjøre den nye krone eller bro. Dette er vanligvis den minst likt en del av avtalen. Etter inntrykk tallet, tannlege, eller hans assistent vil gjøre en midlertidig krone eller bro som vil bli sementert på plass til laboratoriet er ferdig med den virkelige krone eller bro, og returnerer det til tannlegen.

Ny tidsplan en avtale med resepsjonen for å gå tilbake til den ferdige brua som skal sementeres.

Hvordan til å besøke et sykehjem

Den mest medfølende ting vi kan gjøre når du besøker et sykehjem er å huske at hver beboer er en viktig person som har levd et langt fullverdig liv. Vi må omfavne dem akkurat som vi har før de kom inn i hjemmet for å holde dette forholdet blomstrer.

Bruksanvisning

Ring og spør hva tid er praktisk for deg å komme på besøk. Personalet kan gi deg den beste tiden å komme når beboeren er mer mottakelig for selskapet. Du ville ikke ønsker å avbryte måltider eller andre regelmessige hendelser. Hvis du er invitert til å komme under måltidene, forvente å betale for måltidet.

Knock før du går inn på rommet sitt. Håndhilse og omfavne dem kjærlig.

Se utover deres fysiske svekkelser, forvirring eller desorientering. Enkle, kjærlige fysiske bevegelser som holder sine hender og ser inn i øynene deres fungerer godt. Du kan sannsynligvis recant alle sine historier som de elsker å fortelle, men lytter intenst som om det var første gang de har fortalt deg. De kommer ofte til liv mens de minnes sine livslange erfaringer.

Vis frem barnebarna! De gir ofte interessante samtaleemner. Plus, barn er ofte de mest endearing gjester bosatt måtte ha.

Ta med deres favoritt musikk eller filmer. Tenk om aktiviteter de likte før de blir bosatt. Prøv å innlemme de samme aktivitetene inn dine besøk. Sjekk med de ansatte for å se om kjæledyr er tillatt.

Del bilder og hjemmevideoer. Hjelpe dem å forberede brev til andre familiemedlemmer. Gjør disse tingene vil bidra til å opprettholde forholdet med din kjære og holde dem involvert i familien livshendelser.