Digidexo.com

sennes te alternativ

Alternativer til Senna Tea

Når folk har problemer med forstoppelse, og de er på utkikk etter en naturlig rette, er senna te en av sine første valg. Imidlertid er senna te et sterkt avføringsmiddel og kan ikke brukes for lengre perioder av gangen. I tillegg, noen mennesker har negative og ubehagelig fordøyelseskanalen reaksjoner på senna te. Disse omfatter, men er ikke begrenset til gass, kramper og diaré. Hvis du er ute etter alternativer til Senna te, prøv en høy-fiber diett eller psyllium husk.

Et fiberrikt kosthold som et alternativ til Senna Tea

En måte å redusere tilfeller av forstoppelse er å spise et fiberrikt kosthold. Fiber blir brukt som et alternativ til senna te for å avlaste forstoppelse. Når du spiser fiber, ikke kroppen fordøye det. Istedenfor fiber absorberer vann og blir myk. Da den passerer gjennom fordøyelsessystemet, tilrettelegging regelmessig avføring.

The American Dietetic Association anbefaler at folk spiser 25-35 gram fiber om dagen. Dessverre, de fleste bruker mindre enn halvparten så mye. Årsaken bak det lave forbruket av fiber gram i USA er at mange supermarked matvarer er behandlet. Bearbeidet mat er lav i fiber. Høye fiberinnholdet er funnet i naturlig og ubehandlet mat.

For å øke fiber inntaket, redusere forbruket av bearbeidede matvarer og spise mer frisk frukt og grønnsaker. Eliminere matvarer som inneholder hvitt mel og melde deg på grove kornprodukter i stedet. Du kan også kjøpe hvete eller havrekli og dryss det på maten for å legge til ekstra fiber gram til dine daglige måltider. Hvete og havrekli smaker deilig på frokostblandinger, smørbrød, salater og yoghurt.

Psyllium Husk som et alternativ til Senna Tea

Noen mennesker bruker psyllium husk som et alternativ til Senna te. Faktisk kan du finne psylliumskall i mange navn-merkevaren produkter funnet på ditt lokale apotek. Psylliumskall er både høy i fiber og planteslim. Etter peroralt inntak av den anbefalte dosen av psyllium husk, sammen med den foreskrevne mengde vann, mucilage hydrater og begynner å svelle. Den mucilage er løselig fiber som smører tarmer. Det skaper også bulk i fordøyelsessystemet, som stimulerer peristaltikken og fører til avføring. Hvis en utilstrekkelig mengde vann blir forbrukt, vil psylliumskallene ta på vann når den passerer gjennom fordøyelseskanalen, noe som ytterligere forverrer problemet forstoppelse.

Forbruker Advarsel

Laksativer ikke er fri for bivirkninger, spesielt når det tas i en lang tidsperiode. I tillegg er avføringsmidler anbefales ikke for personer som har en rekke helsemessige forhold. Hvis du tar medisiner eller har en helsetilstand, bør du kontakte legen din før du drikker avføringsmidler. Les alltid etiketten og følg som anvist.

Behandling Alternativer for en Torn Hip Sene

Når senen --- bindevev som forbinder muskelen til beinet --- i hofte sprekker eller rifter, du vanligvis hører en "snap" i hofteleddet. En hip sene kan rive på grunn av overforbruk eller senebetennelse. Når tilstanden oppstår på grunn av senebetennelse, er det kjent som iliopsoas senebetennelse, eller intern senebetennelse; slike tårer er vanlig blant danserne. En revet sene kan føre til lokaliserte smerter, svakhet, ømhet i hofte og en manglende evne til å bevege seg fritt som blir verre med aktivitet. Heldigvis finnes det ulike behandlingstilbud tilgjengelig for en revet hip sene.

Vanlige alternativer

Behandling besluttes på et sak-til-sak basis etter lege eller orthopedist vurderer omfanget av skaden til hoftebenet og joint. En MR gjør henne i stand til å bestemme hvilken type behandling hun vil foreskrive. Vanlige behandlingstilbud omfatter RICE, som står for hvile, is, kompresjon og mosjon; NSAIDs; fysioterapi; kortikosteroider; og kirurgi.

RICE Therapy

Administrer RICE i løpet av de første minuttene eller timene av hendelsen der senen knakk. Selv om dette er vanligvis en første linje av behandlingen, kan det være tilstrekkelig dersom smerte eller virkningen av skaden er lav. Igjen, bør legen din bestemme løpet av behandlingen. I noen tilfeller, for å lette bevegelser, vil han foreskrive krykker i en periode for å sikre tilstrekkelig resten av det berørte området.

Andre metoder

De fleste linjer av medisiner starte med NSAIDs, eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel ibuprofen eller naproxen. Disse bidrar lette smerter, og er vanligvis ikke anbefales som langsiktig behandlingstilbud, med mindre du viser toleranse for behandlingen eller føler lettelse over lange perioder med denne klassen legemidler. Kortikosteroider er det neste trinnet i medisinsk behandling; disse er foreskrevet hvis du fortsatt opplever smerter etter bruk av NSAIDs.

Fysioterapi er ofte brukt i forbindelse med NSAIDs eller kortikosteroider og er i hovedsak rettet mot å styrke gjennom generell utholdenhet og sportsspesifikke øvelser.

I de fleste tilfeller, er kirurgi ikke benyttes til en revet hofte sene --- selv for kompliserte eller fullstendige tårer --- fordi muskelvevet ikke er mottagelig for kirurgisk reparasjon, og de fleste skadene som oppstår ved muskel-sene felles involverer musklene .

Svisker og Senna for kronisk forstoppelse

Svisker og Senna for kronisk forstoppelse


Svisker og Senna er effektive naturlige løsninger på felles eller sporadisk forstoppelse, men heller ikke er anbefalt for kronisk forstoppelse problemer. Endringer i rutine og livsstil står for positiv behandling i mange tilfeller av forstoppelse, men kroniske tilstander kan være forårsaket av andre helsemessige problemer, inkludert gastrointestinale sykdommer og diabetes. Svisker 'effektene er mindre skadelig enn de mulige bivirkninger av Senna, men verken bør brukes uten medisinsk tilsyn i tilfelle av kroniske tilstander.

Kronisk forstoppelse

Ifølge Mayo Clinic, er forstoppelse en vanlig gastrointestinal lidelse, og mennesker som har det lider av hard avføring, anstrengende og sjeldne bevegelser. Denne lidelsen kan føre til andre helsemessige problemer hvis venstre ubehandlet. Kronisk forstoppelse presenterer et helt annet sett av faktorer, og er definert som langvarig eller tilbakevendende. Dette nivået av forstoppelse er en alvorlig lidelse som ikke kan tilstrekkelig behandles med svisker eller Senna.

Svisker

Svisker er et naturlig alternativ til kjemisk avføringsmidler i behandlingen av forstoppelse. Sviske juice inneholder dihydrophenylisatin, et avføringsmiddel. Svisker er medlem av plomme arter og blir ofte solgt som en tørket frukt, hel og pitted, eller som en juice som er laget ved å tilsette frukt med damp og deretter trykke saften fra den. Sviske juice er også høy i antioksidanter.

Senna

Senna eller Cassia senna ekstrakt (en prosess med damp destillasjon) inneholder dimeriske glykosider, ifølge National Cancer Institute, som skaper en rekke kjemiske reaksjoner i tykktarmen, lindrende forstoppelse. Senna har ikke blitt undersøkt av FDA for sikker bruk og kan presentere farene ved langvarig bruk. Senna brukes som en te, et ekstrakt eller i andre kommersielle preparater. Når tatt, tar den urt effekt i 12 til 16 timer.

Fordeler og ulemper

Som naturlige løsninger til forstoppelse, både svisker og Senna gjøre jobben. Svisker har ingen toksisitet og ingen kjente bivirkninger, mens Senna har potensielle reaksjoner og mulige farer med langvarig bruk, men gir lindring i en moderat periode. Svisker eller sviske juice forbrukes daglig kan gi pågående lindring av vanlige forstoppelse problemer. Begge løsningene skal følge høye fiber dietter for sunnere tarmfunksjonen. Det er heller ikke anbefalt for langvarig eller kronisk forstoppelse.

Forsiktig

Avføringsmidler er generelt anbefalt for sporadisk bruk. Senna har en fare for avhengighet, samt noen mindre vanlige bivirkninger som kan omfatte allergiske reaksjoner og smerte. Betennelse i tarmen kan føre med utvidet bruk. De som lider tarm lidelser bør ikke bruke noen avføringsmiddel uten medisinsk konsultasjon. Gravide og ammende mødre bør unngå å bruke Senna.

Hammertoe Alternativ Behandling

Hammertoe resultater når langvarig press på en tå deformerer det inn i en klolignende form. Det er en av de mest forferdelige fotproblemer som for det meste rammer kvinner fordi den vanlige donning av sammentrekkende, spisse-toe sko bidra direkte til hammertoe fenomen. Selv hammertoe kan dannes i noen tå eller flere tær, det oppstår som oftest i den andre tå, ved siden av den "store" tå.

Stretching og massasje

Hammertoe utvikler hovedsakelig på grunn av muskel eller sene ustabilitet i føttene. Det krever rask behandling for å forhindre den fra å bli verre til det punkt hvor operasjonen blir nødvendig. Invasiv intervensjon tiltak for å snu hammertoe er tilgjengelig og er ganske effektiv. Noen av disse inkluderer iført komfortable sko, trene og strekke tærne, masserer føttene, så vel som å gå barbeint rundt i huset.

Yoga tær er en enkel tå-stretching enhet med positive effekter for hammertær. Sliding tærne inn i verktøyet bidrar til å forbedre tå fleksibilitet og blodsirkulasjon. Det realigns også bein i foten, strekker ut akillessene, og lindrer spenninger og smerter relatert til hammertoe. Elting mykt vev av føttene gjennom massasje terapi hjelper dem til å fungere som normalt. Det øker helbredelse av bløtvev skader som hammertoe. Smertefulle og hovne føtter ofte følger hammertær. Masserer føttene bidrar til å avlaste disse ved å fortynne muskelspenninger og sårhet.

Fotpleie og Toe Øvelser

Diagnostisering hammertær tidlig på er gunstig i seg selv. Ved hjelp av erke støtter og reseptbelagte skoen setter inn kan holde Hammertoe problemer fra framdrift. Velge løstsittende sokker og slitasje romslige sko for å holde hammertær i sjakk. De slutter tå knokene fra stadig gnaging mot de indre skoen vegger. Deler av føttene som gnis mot innsiden av skoene kan mykes med mais pads å forhindre hard hud og blemmer. Alternativt, hvis hammertær fortsatt er fleksible i de tidlige stadiene av utviklingen, de kan bli jevnet ut gjennom splinting dem på en stund.

Det er noen grunnleggende tå øvelser for å utvide og tone opp musklene som kan gjøres hjemme for å fremskynde helbredelsesprosessen. For eksempel, forsiktig strekke tærne med fingrene er nyttig i begynnelsen stadier av hammertoe. Og så bruker tærne for å prøve å ta ting opp fra gulvet. Å sette et håndkle nivå under føttene og bruke tærne til å buste det mens du ser på TV eller leser er en annen nyttig tå trening. Når utviklingen av hammertoe er helt utviklet, er kirurgisk inngrep ofte nødvendig å endre lidelse.

Minimal snitt Prosedyrer

Å diagnostisere hammertoe krever en fysisk undersøkelse av en lege. Noen ganger kan en kirurgisk prosedyre, å anvende minimale innsnitt teknikker for å fjerne noe av benet, blir kalt for å behandle tilstanden på riktig måte. En alternativ måte å avhjelpe hammertoe er ved strekking av vev ved hjelp av en minimal innsnitt prosedyre.

Målet med denne alternative operasjonen er å slappe sammentrekning vev slik at hammertoe kan løsne og unbend. På denne måten tåen kan gjenvinne sin evne til å bevege seg som den skal.

Knehasecyste sene Nonsurgical Treatment

Den polipteal senen er et band av vev som strekker seg over kneet bein og forbinder den lange bein i låret kalt femur til store bein innsiden av kalver kjent som mediale overlegen tibia. Når denne sene blir revet eller anstrengt, produserer det en smertefull tilstand som kalles medial knehasecyste senebetennelse.

Betydning

Knehasecyste senebetennelse er ofte en sports-relaterte skader, og en av de viktigste delene av en nonsurgical behandling for tilstanden er å avstå fra å kjøre helt til sene har skikkelig grodd, ifølge Merck Medical Manual.

Typer medisiner

Både reseptbelagte og over-the-counter non-steroide anti-inflammatoriske medisiner som naproxen og ibuprofen er effektiv på å lindre smerter forårsaket av knehasecyste senebetennelse. Hvis skaden er veldig alvorlig, kan kortikosteroid injeksjoner være nyttig å lindre betennelser i området.

Funksjoner

Hvile og vekslende varme og is er vanlige egenomsorg metoder for å behandle smerte av knehasecyste senebetennelse.

Betraktninger

I noen tilfeller er fysisk terapi som kreves for å styrke politeal sene under helbredelsesprosessen. Hvis legen din anbefaler lett trening under utvinning, er sykling et godt alternativ til løping, melder Merck Medical Manual.

Time Frame

Når dine knehasen sene helbreder og du er fri for smerter, er det viktig at du ikke kjører utfor i seks uker, advarer Merck Medical Manual.

Knee ACL Reconstruction alternativer

Den fremre korsbånd, eller ACL, ligger i kneet. Skade på ACL er vanlig i idretter hvor de krav til ACL er anstrengende. Noen av disse idrettene inkluderer volleyball, turn, fotball, eller fotball. Typisk tegn på en revet ACL inkluderer en hørbar smellende lyd etterfulgt av sterke smerter og hevelse som varer i flere timer etter den første skaden. Et annet tegn er en følelse av ustabilitet når vekt påføres på kneet. Etter en slik skade, bør du oppsøke lege som kan gi en liste over alternativer for ACL kne gjenoppbygging (Mayo Clinic, 2009).

Patellarsenen Graft

Patellarsenen pode er den vanligste prosedyren brukes av leger for å rekonstruere et kne når en ACL skade har oppstått. Det innebærer å ta et stykke fra ptellar sene å erstatte revet ACL. Patellarsenen er sene på forsiden av kneskålen, eller patella, som forbinder kneskålen i leggen bein, eller tibia. Leger foretrekker denne metoden fordi det gir bein til bein healing og patellarsenen er lik i lengde og konsistens til ACL. Mange kirurger mener bein-til-bein healing er mer stabil enn andre mulige metoder for healing. Rekonstruksjonen er gjort ved å bore et bein tunnel i de riktige stedene og trer høstet sene gjennom boret tunnel. Tunnelene blir så avkortet med skruer.

Selv om dette er den foretrukne fremgangsmåte for rekonstruksjon, betyr fremgangsmåten har visse ulemper. Etter operasjonen er fullført, er det en sjanse for at du vil utvikle en patellar brudd eller en patellar sene ruptur. Dette skjer fordi benet og sene som er fjernet fra området gjør kneskålen svak. Denne operasjonen kan også føre til tilbakevendende knesmerter som vedvarer i årevis.

Hamstring sene Graft

Hamstring er en gruppe av muskler på baksiden av låret. For denne type pode for ACL rekonstruksjon, er to tråder av sene fjernes fra muskler, tvunnet sammen for å danne en ny ACL, og festet på riktig sted.

Fordelen med å bruke denne metoden for ACL rekonstruksjon er at det er ingen klage på reoccurring smerter sånn av pasientene som ACL har blitt rekonstruert ved hjelp av patellar pode. Ulempen med å bruke denne metoden for rekonstruksjon er en lengre healing periode. Dette skyldes det faktum at helbredelse i denne metoden ikke skjer ben-til-ben. Derfor tar det den nye ACL en større mengde tid til å bli sterk og stabil innenfor bein tunneler.

Kadaver grafts

Kadaver grafts, eller allograft, er den vanligste typen pode brukes når en innledende ACL rekonstruksjon mislykkes. Dette innebærer å bruke donert materiale fra et kadaver å gjenoppbygge senen. Denne type pode, men er ikke så sterk som ved hjelp av en egen sener for rekonstruksjon fordi oppbyggingen ikke tar også. Denne prosedyren er akseptabelt å reparere fremre korsbåndskader der pasienten ikke plante for å delta i krevende idretter som fotball eller fotball.

Det er visse fordeler med å bruke allograft å rekonstruere din ACL. Først blir tid til å utføre operasjonen redusert, og det er ingen høsting som må gjøres på pasienten før utfører selve operasjonen. Dette betyr at det er mindre snitt laget og smerter etter operasjonen er minimal. En annen fordel er at hvis allograft svikter, kan en patellar eller hamstring graft bli forsøkt ved hjelp av dine egne sener. Den eneste ulempen til dette alternativet for ACL rekonstruksjon er infeksjon. Imidlertid er infeksjon en mulig risiko, uavhengig av alternativet valgte å rekonstruere ACL.

Urtemedisin for Torn Sener

Urtemedisin for Torn Sener


Sener er en viktig type som ligament forbindelse muskelsystemet til skjelettsystemet. De er laget av spesialiserte celler som danner sterke biter av vev. Sener blir brukt til å motstå bevegelse av alle slag, men de kan bli ødelagt, særlig ved skjøtene. Små rifter i senene er kjent som senebetennelse, som kan være en smertefull tilstand og krever en lang restitusjonsperiode å helbrede fra. Hvis sener rive helt, er kirurgi vanligvis nødvendig å fikse dem.

Grunnleggende rettsmidler

En avrevet sene trenger hvile og immobilitet til fullstendig leget, så bruker bukseseler eller krykker eller en kombinasjon av de to er en veldig god idé. Den tradisjonelle praksisen med hvile, is, kompresjon og elevasjon gjelder for sene tårer. Sener er plassert dypere ned til beinet enn muskler, og tar lengre tid å helbrede, men de samme typer omsorg vil hindre mer skade og oppmuntre healing.

Som muskelskader, vil en revet sene føre til betennelser og smerter i området rundt. De fleste av de urte skaderettsmidler du finner vil behandle dette smerter og betennelser. Samtidig redusere betennelsen kan hjelpe deg med å leges raskere, er healing i seg selv gjort av kroppen, slik at de viktigste komponentene i ethvert middel vil forbli hvile og pleie av de skadde området.

Herbal valg for Recovery

Flere urter arbeide for behandling sene skader. En av de mest populære er arnika, noe som er blitt vist å øke produksjonen av hvite blodceller og reduksjon av inflammasjon og andre problemer med smerte i det påvirkede området. Du kan kjøpe arnica i både pille og olje form.

Rue er også et populært urte behandling for muskel og sene tårer. Denne aromatiske urten har stikkende oljer som kan fungere som anti-inflammatoriske og desinfeksjonsmidler når den brukes til den sårede området. Butcher i blomstring er et ekstra alternativ: denne urten, også kjent som Pettigree og Sweet Broom, kan forbedre blodsirkulasjonen og lindre noen av oppbygging av væsker som kan ha skjedd. Comfrey olje har også vist seg å lindre smerten forbundet med avrevne muskler og oppmuntre raskere tilheling av skadet vev.

Fakta på sene smerter

Sener koble ulike muskler i kroppen til felles bein. Derfor forekommer senesmerter (tendinopati) i ledd som skulder, albue, kne, håndledd, ankel og hofte. Sene smerter kan være mild til alvorlig og er noen ganger forårsaket av senebetennelse. Sene smerter kan føre til stivhet, konstant verkende, tap av styrke og noen ganger betennelse i leddene. Smerten noen ganger stråler til tilstøtende muskler (dvs. kan rotator cuff smerte utstråle til trapezius muskel). Behandling kan omfatte aktuelle programmer, medisiner, massasje og trening.

Betraktninger

Noen alternativ medisin utøvere, slik som Dr. Peter Zeischegg, kiropraktikk nevrolog og eier av Drz.org, hevder at senen smerte kan være forårsaket av en overvekst av candida albicans. Candida albicans er en diploid sopp som lever naturlig i fordøyelseskanalen og tykktarm. Dette overproduksjon kan ansporet av et overforbruk av antibiotika, kortikosteroider, p-piller, stress, dårlig kosthold og selv klorvann. Sene smerter antas å oppstå når soppen, dets giftstoffer og parasitter inn i blodstrømmen og invadere celler og vev.

Funksjon

Siden sener er festet til felles bein, som er beskyttet av brusk og bursa væske, kan overusing en muskel føre til friksjon mellom bein og sene. Dette kan irritere senen og forårsake betennelser og smerte. For eksempel er lateral epikondylitt (tennisalbue) vanligvis forårsaket når sener i albuen området gni mot den laterale epicondyle bein (fremtredende bein på utsiden underarmen).

Hvile og Ice

Hvile betente og smertefulle sener forhindrer ytterligere forverring av skaden. Is forårsaker vasokonstriksjon, som begrenser mengden av blodstrøm og fluider i området, og dermed redusere smerte og hevelse. Is blir vanligvis påført ved 20-minutters intervaller, flere ganger per dag. Kjøleelementer kan sikre at isen presses mot den berørte sene. Heve en betent sene over nivået på hjertet ditt kan også bidra til å redusere hevelse og smerte.

Andre behandlinger

Tar ibuprofen eller naproxen kan lindre senesmerter. Disse medikamentene tjene som Cox-2-hemmere, som hindrer disse enzymene utløse prostagladins (kjemikalier), kroppens naturlige reaksjon på sene stammer eller skader. Begrensning av kroppens naturlige reaksjon vil lindre betennelser og smerte. Aktuell kremer, for eksempel Bengay, kan også gi lindring for sene smerter. Legen din kan foreskrive steroider hvis senen smertene blir for alvorlig eller hindrer deg i å arbeide. Når hevelsen har avtatt, kan strekke senen avlaste tetthet og smerter. Tøyningsøvelser og lys vektløfting kan også fremme blodtilførselen til området, som hjelpemidler helbredelse. Massasje terapi kan også avlaste senen smerte og fremme den helbredende prosessen.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for vinne sene smerter. De som tar en mer proaktiv tilnærming eller bruke flere behandlinger for helbredelse kan fremskynde prosessen. Det er best å kontakte lege dersom smertene vedvarer i flere uker etter at du har forsøkt å behandle den.

Sene stadier av gallegang kreft

Sene stadier av gallegang kreft


Den gallegang er et lite rør som kobler leveren med tynntarmen. Dette røret transporterer galle, en væske som produseres av leveren og lagres i galleblæren, fra leveren og galleblæren til tynntarmen, hvor det hjelper i fordøyelsen av mat. Enhver kreft som oppstår i gallegangen er kjent som gallegang kreft. Det finnes flere forskjellige typer av cancer gallegang, og disse typer er viktig å vite, slik at den korrekte fasen blir diagnostisert og dermed den korrekte behandling tilbys.

Typer

Den sjeldneste typen gallegang kreft er intrahepatisk gallegang kreft. Dette kreft begynner i den delen av gallegangen som er inne i leveren. Denne typen er noen ganger forveksles med leverkreft og er faktisk iscenesatt på samme måte som leverkreft. Den vanligste typen er hilar (eller perihilar) gallegang kreft, som starter der venstre og høyre kanaler forlater leveren kommer sammen. Disse svulstene er også kjent som Klatskin svulster. Den tredje typen er distal gallegang kreft, som starter i det parti av gallegangen i nærheten av tynntarmen.

Staging

Gallegang kreft er diagnostisert i syv stadier; stadium 0, stadium IA, scene IB, stadium IIA, stadium IIB, stadium III og stadium IV. Stages III og IV anses sent stadium kreft. Å fastslå pasientens prognose (outlook), avgjør legen om kreften er resektabel, som betyr at hvis det kan fjernes helt gjennom kirurgi. Generelt (selv om ikke 100 prosent av tiden) de sene stadier av kreft anses nonresectable.

Symptomer

De tidlige stadier av gallegang kreft vanligvis ikke blir ledsaget av noen nevneverdige symptomer. Den tidligste symptomet er gulsott som er oppbygging av bilirubin, en grønn-gul kjemisk stoff som finnes i galle. Opphopning av bilirubin kan føre til at huden og det hvite i øynene til å se gul og føre til at huden til å klø. Gulsott, derimot, er et symptom på mange mindre alvorlige forhold, inkludert hepatitt og gallestein.

Det mest bemerkelsesverdige symptomet på sent stadium gallegang kreft er magesmerter, vanligvis under ribbeina på høyre side.

Diagnose

En rekke tester kan bidra til å diagnostisere gallegang kreft, inkludert blodprøver for å se etter bestemte tumor markører (stoffer utgitt av kreftceller) eller leveren og galleblæren funksjon, og imaging tester som røntgen og ultralydundersøkelser som kan utføres internt. Men det beste diagnostiske test, som ikke bare kan gjøre det første diagnosen av gallegang kreft, men også bidra til å stadium av kreft, er en CT (computertomografi) scan. Når diagnosen er gjort, kan andre tester utføres for å bestemme den nøyaktige plasseringen og blokkering og omfanget av kreft.

Survival priser

Kreft overlevelse priser er basert på scenen, plassering og omfang av kreft samt pasientens generelle helse. En fem-års overlevelse er prosentandelen av mennesker som lever i minst fem år etter at diagnosen. For sent stadium gallegang kreft som er nonresectable, er overlevelsesraten mindre enn 10 prosent. Dette er fordi disse kreftformene er vanskelig å behandle, siden operasjonen er ikke et alternativ. Imidlertid kan pasienter med intrahepatisk gallegang kreft øke sin overlevelse hvis de får en levertransplantasjon.

Kirurgiske alternativer for frossen skulder

Frossen skulder er en uvanlig stivhet eller tap av bevegelse i skulderleddet ledsaget av smerter. Tilstanden oppstår som oftest mellom 40 og 60, og slår både venstrehendte og høyrehendte personer. Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS), i mer enn 90 prosent av tilfellene nonsurgical behandling er tilstrekkelig til å forbedre frossen skulder. Imidlertid er kirurgiske inngrep et alternativ når mer konservative metoder mislykkes.

Når er kirurgi nødvendig?

Frossen skulder oppstår vanligvis når kapsel av bindevev rundt bein, leddbånd og sener vokser tett og begrenser bevegelse i leddet. Ifølge AAOS, kan legen anbefale kirurgi hvis tilstanden ikke blir bedre etter omfattende behandling med fysioterapi og anti-inflammatoriske medisiner. Når kirurgi er nødvendig, er det overordnede målet å strekke og løsne leddkapselen og gjenopprette bevegelse.

Manipulasjon

Den minst invasiv kirurgi relaterte alternativ for frossen skulder er en teknikk som kalles manipulasjon. Hvis du gjennomgår denne prosedyren, vil du først bli satt under narkose. Din kirurg vil da manøvrere skulderen gjennom et bredt spekter av bevegelse for å overvinne eventuelle blokkeringer inne i skulderleddet.

Artroskopisk kirurgi alternativer

Manipulasjon er ofte brukt i kombinasjon med minimal invasiv artroskopisk kirurgi. For å begynne denne prosedyren, vil legen gjøre flere snitt på utsiden av skulderen. Han vil da bruke ett snitt til å sette inn en tynn, fleksibel slange bevæpnet med et lite kamera på sitt tips. Dette kameraet overfører levende bilder av interiøret i skulderen til en ekstern skjerm som kirurgen kan se til å veilede sine handlinger. Han vil da bruke de ekstra snitt til å sette inn og manipulere kirurgiske instrumenter.

Alternativene er involvert i resten av prosedyren vil variere med type skade kirurgen finner. Hvis tilstanden er et resultat av arrvev fra en tidligere operasjon eller traumatisk skade, vil kirurgen oppsøke områder inne i skulderen hvor unormal stikker, eller heft, har oppstått. Vanligste stedene for denne vedheft inkludere spissen av skulderbladet (acromion), deltamuskelen, humerus og muskler og leddbånd i rotator cuff.

For å være sikker på at ingen poeng blir oversett, vil kirurgen arbeider metodisk gjennom felles og behandle sine ulike overflater. Etter hvert vedheft er kuttet bort, vil han stoppe opp og sjekke rotasjon av skulderleddet. Hvis riktig rotasjon oppnås etter den første behandlingsområdet er fjernet, vil operasjonen ende. Hvis skulderen er fortsatt frosset, vil kirurgen flytter til neste felles underlag, uten den, og kontroller rotasjon igjen. På denne måten, vil prosedyren fortsette til riktig dreining er oppnådd.

Hvis frossen skulder er relatert til betennelse eller begrensning fra andre former for skade skulderen, vil denne skaden også repareres under operasjonen. Potensielle problemer inkluderer bein spurs og avrevne leddbånd eller muskler i rotatorcuffen. I kjølvannet av operasjonen, kan kirurgen bruke en kjemisk indusert nerve blokk å redusere din skulder smerter og gir deg mulighet til å delta i recuperative terapi.

Hvordan å gjenoppbygge en sene av Elbow

Lider en seneskade ved albuen er en smertefull og sjelden forekomst. Sene av albuen er ansett som en bicep sene, siden det delvis styrer bevegelse av bicep muskel. En rive av denne sene krever kirurgi for å gjenvinne full styrke og kontroll av muskelen.

Bruksanvisning

Behandling

•  Ta kontakt med din lege. En erfaren lege vil være i stand til å diagnostisere alvorlighetsgraden av skaden og foreslå riktig behandling. Personer som er inaktive eller eldre kan velge å unngå kirurgi. Kirurgi er imidlertid nødvendig for å gjenvinne den normale styrke og kontroll av armen.

Kirurgen vil gjøre et snitt ved albuen for å få tilgang senen og vurdere skaden førstehånds. Noen ganger to snittene blir lagt i mer alvorlige tilfeller. Diskutere disse alternativene med legen din før operasjonen.

Kirurgen skal bore små hull for sene til å bli reattached til beinet. Dette er den eneste måten å sikre at den sene forblir fast på plass. Pasienter med osteoporose eller andre sykdommer i bein bør diskutere sikkerheten til denne operasjonen med sin lege.

Kirurgen sammenføyning av senen på plass eller bruker metall ankere plassert innenfor bein å holde den på plass. Diskuter fordelene ved hvert alternativ med din kirurg. Armen vil være i stand til å gjenvinne komplett utvalg av bevegelse bare hvis senen er godt forankret til beinet.

Kirurgen restitches snittene gjort og bandasjer såret. Sørg for å diskutere den riktige dressing for snittet og tidsplan for utvinning med legen din. Holde snittet rent på en konsekvent og regelmessig vil sikre at dette ikke blir smittet.

6. Begynn rehabilitering. Kirurgi er første skritt i gjenoppbyggingen senen. Utføre rehabilitering øvelser skissert av en fysioterapeut vil hjelpe i å vende tilbake til full styrke. Utvinning fra denne type skader er treg, og tålmodighet og konsekvent styrking av senen er nødvendig.

Homeopatiske alternativer for Chronic Neck & Back Pain

Ifølge homemademedicine.com, vil ryggsmerter i en eller annen form streik nesten 80% av befolkningen. Tallene for kroniske rygg og nakkesmerter er lavere, men skaden og lider langt mer alvorlig. Moderne medisin tilbyr noen gode alternativer for smertelindring og helbredelse, men homeopati kan tilby noen levedyktige alternativer gratis av vanedannende risiko eller bivirkninger.

Berberis

Berberis er en behandling som fungerer best med ulike typer smerter i korsryggen. Det kan hjelpe med smerter som er nyre relatert fra svakhet eller lunger. Berberis er også nyttig i behandling av isjias, revmatisme og gikt.

Cohosh

Tar cohosh kan hjelpe med stivhet som kan føre til smerter. Den inneholder naturlige anti-inflammatorisk egenskaper som kan slappe muskler og redusere spasmer i nedre rygg og nakke. Cohosh jobber også med isjias, leddgikt og fibromyalgi.

Bromelian

Hvis du liker å spise ananas deretter rygg og nakke dine plager kan snart være en saga blott. Ananas er rike på bromelian, som er effektiv i behandling av de sene faser av betennelse. Bromelain kan også fremskynde helbredelsen av mange tilbake og nakkeskader og redusere synligheten av arrvev.

Dong Quai

Dong Quai er et smertestillende og sies å være nesten dobbelt så kraftig som aspirin. Det er spesielt nyttig i behandling av muskelspasmer, kramper og betennelse. Dong Quai kan også regulere kvinnens menstruasjonssyklus. Det er effektivt i behandling av anemi og er et utmerket tonic for hjertet og leveren. Tar Dong Quai som et homøopatisk middel kan bringe rask og langvarig lindring fra kroniske rygg og nakkesmerter samt gi en rekke andre helsefordeler.

Kava Kava

Kava Kava er en naturlig muskelavslappende som er svært effektiv i både interne og eksterne muskler og kramper. Den har smerte drepe egenskaper og kan trygt tas med aspirin for å styrke sin evne til å redusere smerte. Kava kava er trygt og ikke-vanedannende. Det vil ikke bygge opp i kroppens systemer og for de fleste vil ikke skape uønskede bivirkninger. Det er imidlertid en FDA advarsel utstedt i 2002 knytte overforbruk av Kava Kava til leverskader, så nøye overvåke dosering.

Alternativer til Kortison for kneproblemer

Kortison er et naturlig forekommende hormon i kroppen, og kortison injeksjoner er ofte brukt til å hjelpe folk med kneproblemer. Kortison fungerer som en anti-inflammatoriske medisiner, redusere betennelse i kneet, som avlaster trykket og smerte. Kortison har bivirkninger i store doser, skjønt, og det finnes alternativer som du kan vurdere for kneproblemer. Du bør alltid konsultere legen din for noen behandlinger eller medisiner som du vurderer å ta.

Icing

Isen er en naturlig anti-inflammatorisk enhet. Den opererer ved nedkjøling ledd, muskler og sener i kneet, noe som får dem til å krympe, som har lignende effekt som kortison skudd. Når glasur kneet, is kneet på alle fire sider hvis mulig, og is den flere ganger per dag, i flere minutter per økt. Over tid kan dette hjelpe din kne problemer å avta, forutsatt at de er midlertidige og ikke knyttet til en dypere, mekanisk problem, for eksempel en rift i menisken.

Tylenol og andre rusmidler

Hvis du føler at kortison er for sterk for deg å håndtere, kan du også bruke lave doser av Tylenol, Advil eller andre smertestillende medikamenter for å bidra til å redusere betennelser og kontrollere ubehag. Konsultere legen din og diskutere hva dosering ville være hensiktsmessig, og for hvor lenge du skal fortsette regimet. Smertestillende medikamenter arbeide for å hjelpe kneproblemer fordi, i tillegg til sine anti-smerte egenskaper, de inneholder også anti-inflammatorisk agenter i høye konsentrasjoner. Generelt, smertestillende medikamenter er bedre tolerert av mennesker og har mindre bivirkninger enn kortison gjør.

Fysioterapi

Fysioterapi er en svært vanlig måte for folk med kneproblemer å søke lindring. Fysioterapi fungerer ved å bidra til å rette opp underskudd som er tilstede i en persons kne, og hjelpe dem med å lære hvordan de skal gå og løpe uten å forverre problemet, som hjelper kneet til å helbrede seg selv. Fysioterapi kan ta litt tid til å jobbe, selv om, og hvis du søker umiddelbar lettelse, ikke kan være det beste alternativet. For å få fysioterapi, kan du snakke med legen din, eller ta kontakt med en lokal fysioterapi senter. Hvis du ikke klarer å finne en, kan lokale treningssentre eller idrettslag også være et sted å finne en referanse til et godt fysisk terapeut.

Lysterapi for sene skader

Sene skader innebære hyperextension, en liten tåre eller en komplett ruptur av bindevev som fikser bein til musklene som opererer dem. Fysioterapi etter en skade gjør at en sene å nøye utvide sitt spekter av bevegelse på en kontrollert måte, til slutt gjenopprette full funksjonalitet. Mange former for terapi er tilgjengelig for sene skader avhengig av beliggenhet, type og alvorlighetsgrad av sene problemet, og mange av øvelsene foreskrevet av en lege kan gjøres hjemme.

Fysioterapi

Fysioterapi for alvorlige sene skader er begrenset av type og omfang av ruptur av senen. Hvis en sene har blitt fullstendig revet, vil det kreve kirurgi for å reparere, og helbredelsesprosessen er ofte hindret av behandlingsstart for tidlig. Snakk med helsepersonell om hvilke aktiviteter du kan gjøre uten å måtte bekymre seg ytterligere skadet vondt sene.

Etter operasjonen du Legen vil typisk starte et kurs for lys fysioterapi alt fra tre til åtte uker etter den opprinnelige tåre / ruptur. Hvis du hadde sting i armen for å holde senen sammen under healing, kan legen begynne massasje terapi for å minske mengden av arrvev buildup stede nær skade. Assistert behandling med en sertifisert fysioterapeut vil også hjelpe deg til å begynne å gjenopprette bevegelsesområdet.

Lys sene Øvelser

En fysioterapeut kan forskrive en behandling av eksentrisk trening der en muskel forlenger som IT-kontrakter, som gir mulighet for rask helbredelse av de skadde sener i nærheten. Utfør bare de øvelsene som er godkjent av lege eller fysioterapeut, men ikke vær redd for å be om flere alternativer hvis de forårsaker for mye ubehag eller hvis tilstanden ikke blir bedre.

Mange av disse involverer forsiktig strekke senen og utføre normale aktiviteter med redusert omfanget av bevegelse for å hindre hyperextension. Kombiner disse terapi med tradisjonelle virkemidler som glasur det skadde området og bruke varmepakninger for å redusere betennelse i nærheten av skade.

Injury Prevention

Styrking senen etter alvorlig skade er den beste måten å forebygge skader fra tilbakevendende. Når senen har fullstendig helbredet, og du har fått grønt lys fra fysioterapeut til å gjenoppta normale aktiviteter, begynner å jobbe muskler og sener i det området. Større styrke vil resultere i mindre sjanse for at senen vil briste på nytt. Bruk tøyningsøvelser for å gjøre dem mer smidig og mindre utsatt for traumer som stammer fra hyperextension.

Alternativ medisin for Quadriceps patellar senebetennelse

Quadriceps patellar senebetennelse, også kjent som hopperkne, er svært vanlig blant idrettsutøvere, spesielt de som konkurrerer i basketball, fotball, volleyball eller konkurrerende kjører. Hopperkne er forårsaket av overforbruk av sener i kneet, ofte forbundet med intensiv løping og hopping, hyppige start og stopp mens du kjører og gjentatte støt mot kneet. Mens kirurgi er noen ganger nødvendig for å redusere inflammasjon eller fjerne fluid fra det sene, er det mange alternativer for å behandle quadriceps patella senebetennelse.

Grunnleggende behandlinger

Som med alle skade, er den beste behandling for quadriceps patellar senebetennelse resten. Stopp all intensiv løping, hopping og andre sportsaktiviteter mens du behandler senebetennelse. Fortsatt skjerpende aktivitet vil øke smerte, betennelse og tiden som er nødvendig for å behandle det senebetennelse.

Anti-inflammatoriske medisiner som ikke inneholder steroider kan bidra til å lindre smerte og hevelse under utvinning perioden. Disse legemidlene inkluderer ibuprofen, paracetamol, naproksen eller acetylsalisylsyre. Ta disse medisiner som anvist av legen din eller ved produktinstruksjonene for å redusere betennelse, og dermed lindre smerte og redusere restitusjonstiden.

Påfør en ispose eller annen kald pakke til kneet i 15 til 20 minutter hver fjerde time, minst to ganger per dag. Ice vil redusere betennelse i senen, og dermed redusere smerte og helbredelse tid. Husk å alltid bryte isen eller kald pakke i et håndkle eller annet stoff, fordi du bruker det direkte på huden kan brenne mer enn å helbrede.

Slik behandling

Denne behandlingen er utformet av leger for å brukes som et alternativ til kirurgi for pasienter som har hatt lengre perioder med smerte og hevelse, og ikke har respondert på flere konservative behandlinger. Shockwave behandling omfatter ikke snitt, noe som gjør mange mennesker føler seg tryggere å bruke denne i stedet for kirurgi. Behandlingen leverer høyfrekvente lyder bølger til sene området, som skaper små traumer i senen og muskelen. Selv forårsaker ingen permanent skade, disse traumene fremme kroppens naturlige reparasjons instinkter, påskynde helingsprosessen.

Vær oppmerksom på at Food and Drug Administration har ennå ikke godkjent ekstrakorporal shockwave behandling som en levedyktig behandling for quadriceps patellar senebetennelse i Amerika. Dette alternativet bør kun vurderes i alvorlige tilfeller som et alternativ til kirurgi. Diskutere alle alternativer med legen din før du tar en beslutning.

Advarsler

Hvis smertene og betennelsen ikke har forsvunnet etter ca to ukers behandling, bør du kontakte legen din om skaden. Legen din kan foreslå visse typer fysioterapi, kortison skudd for støtte av senen eller kirurgi hvis skaden er ille nok.

Hvis behandlingene gjør være effektive, tilbake til fysisk aktivitet gradvis. Hvis du merker at hevelsen er borte, og du kan bøye kneet uten smerte, øker daglig aktivitet i intervaller. Gå mer, kan du prøve å hoppe eller jogge litt, men alltid ta hensyn til kroppen din. Hvis det er smerter under enhver aktivitet, må du ikke forsøke å gjenta det, som du kan forverre skaden enda mer.

Hvordan ha en sene Transfer Surgery Redone

Ifølge American Society for kirurgi til Hand, er sene overføring kirurgi et kirurgisk inngrep for å gjenopprette mobilitet hos personer som stiller redusert funksjonsevne på grunn av skade, ulykke eller misdannelse. Under drift blir den faktiske sene fjernes fra hånden eller foten og erstattes med en annen sene fra et annet område av kroppen. Hvor resultatene er tilfredsstillende, kan sene overføring kirurgi noen ganger utføres på nytt.

Bruksanvisning

•  Vent gjennom hele rehabiliteringsperioden før du ber en annen sene overføring kirurgi med mindre feilen er åpenbar fra begynnelsen. Med andre ord, med mindre det er helt åpenbart at noe er galt, holde ut på å spørre kirurgen å gjenta operasjonen. I mange tilfeller vil du ikke vite om operasjonen var en suksess før etter ferdigstillelse av et rehabiliteringsprogram for å gjenopprette funksjonaliteten til hånden.

Ta kontakt med legen din om muligheten for å gjennomgå en annen sene overføring kirurgi, veier risikoen mot fordelene. For eksempel, hvis legen forteller deg at det er mulig forbedring fra en annen operasjon ville være svak i beste fall, må du avgjøre om det er verdt den potensielle skaden fra gjennomgår en annen kirurgisk operasjon. Få så mye informasjon som mulig om fordeler og risiko av flere sene overføringer på samme hånd før du gjør beslutningen om å operere på nytt.

Oppsøk en andre eller tredje alternativ hvis din primære kirurgen er uvillig eller ute av stand til å utføre en annen sene overføring drift. Leger ofte vil ha varierende meninger om gjennomførbarheten av hver enkelt operasjon, så å ha flere konsultasjoner kan øke sannsynligheten for å finne noen som er villig til å gjøre om din sene overføring kirurgi.

Alternativer til Partial Knee Surgery

Kneet er en av de mest komplekse ledd i menneskekroppen. Kneet består av leddbånd, brusk, sener, væskefylte sekker, bein og muskler. Når kneet er skadet er det vanskelig å gjøre hverdagslige aktiviteter som å gå, bøye, lutende, huk og sitter. Knesmerter behandling inkluderer ofte medisinske prosedyrer som delvis kneprotesekirurgi men hvis delvis kneoperasjon er ikke for deg finnes det andre alternativer til behandling.

Kneprotesekirurgi

På grunn av kneet kompleksitet kan det lett bli skadet fra raske bevegelser, strai muskler, rive sener eller leddbånd og direkte traumer. Ofte når kneet er alvorlig skadet det er behov for kirurgisk behandling. Delvis kneet erstatning kirurgi er ofte brukt av folk som har leddgikt. Den delvise kneprotesekirurgi erstatter bare den ene siden av kneleddet. Utskifting kneet er laget av høykvalitets metall og plast, og kan forsinke og til og med muligens hindre prosessen med en total kneoperasjon. Men mange mennesker søker ikke-kirurgiske alternativer til knesmerter.

Ikke-kirurgisk Knee Surgery Alternatives

En knestøtten kan også brukes som et alternativ til delvis kne kirurgi. Kneet bukseseler brukes til å gi stabilitet til kneleddet, redusere smerte, redusere hevelse, styrke musklene og forårsake kneleddet å omstille seg.

En annen alternativ til delvis kneet erstatning kirurgi er vekttap. Vekttap med et smertefullt kne kan ofte være en vanskelig oppgave, men det vil i stor grad redusere stress som er plassert på kneet når vekten kommer av. Vekttap kan oppnås gjennom en balanse mellom kosthold og mosjon. Et vekttap diett består av sunne hele korn, frukt, grønnsaker og magre proteiner. Å oppnå vekttap du bør trene ved å gjøre lave eller ingen effekt øvelser som gåing, yoga, pilates eller bruke en øvelse maskin. For å gå ned i vekt må du forbrenne dobbelt så mange kalorier som du forbruker så begrense kalorier og øke mengden kalorier brent vil hjelpe deg å miste vekt.

Et annet alternativ til delvis kneet erstatning kirurgi er bedre fleksibilitet og bygge opp rundt kneet muskler for å redusere den samlede belastningen på kneleddet. Det er viktig å alltid strekke musklene før du trener dem, slik at du ikke trekker en muskel og føre til ytterligere smerte. Muskelstyrke kan oppnås gjennom beinløft, kne utvidelser, muskel knuger eller ved å ri en stasjonær sykkel. Ikke-kirurgiske knesmerter behandlingsalternativer kan bidra til å forebygge behovet for kneet kirurgi eller kanskje bare utsette det. Men knesmerter behandlingsalternativer er ikke for alle, og du bør konsultere alle alternativer med legen din for å fastslå om det er det riktige valget for deg.

Høy risiko helseforsikring alternativer i Idaho

Høy risiko helseforsikring alternativer i Idaho


Fra og med 2014, vil pasient Protection og Affordable Care Act av 2010 satte en stopper for vanlige helseforsikring bransjepraksis som nekter eller begrense dekning alternativer til personer med høy risiko helsemessige forhold. Inntil den tid, krever loven statene til å tilby sine innbyggere tilgang til pre-eksisterende tilstand forsikring bassenger, eller PCIPs - enten via statsstøttet forsikring bassenger eller ved å delta i statlig organisert PCIP. Idaho valgt å delta i den føderale PCIP, gir Idaho innbyggere lever med høy risiko medisinske tilstander med tilgang til omfattende fordeler.

Dekning

De innrullert i en forsikring plan som en del av den føderale høy risiko helseforsikring pool får bred dekning for en rekke helsemessige behov og tjenester, herunder eksisterende medisinske tilstander. Alle forsikring planer tilgjengelig gjennom programmet har fordeler for sykehus, primærhelsetjenesten, legevakt, reseptbelagte stoffet dekning og spesialomsorg. Dekningen starter umiddelbart etter påmelding, og det er ingen ventetid eller eksklusjonsperioder som gjelder for enhver medisinsk tilstand.

Plan Alternativer

I januar 2011, den føderale PCIP fornyet forsikring tilgjengelighet i Idaho, og tilbyr tre helseforsikring alternativer for PCIP enrollees. To av helseforsikring plan alternativer er tradisjonelle helseforsikring, med månedlige premier som varierer mellom $ 133 til $ 571 per måned, avhengig av planen utvalg og enrolleeregistreringen alder og en skatte skjermet helse sparekonto, eller HSA festet til en kvalifiserende høy egenandel forsikring politikk. I sistnevnte, kan forsikringstakere betale for alle kostnadsdeling og kvalifiserte medisinske utgifter - inkludert egenandeler - med ikke-skattepliktig inntekt. Premie for HSA varierer fra $ 138 til $ 441 per person. Forebyggende behandling, som årlige physicals, vaksinasjoner og screenings, er dekket på 100 prosent uten egenandel.

Kvalifikasjoner

For å kvalifisere for pre-eksisterende tilstand forsikring basseng, må søkere ha bevis for en fornektelse av helseforsikring på grunn av en eksisterende medisinsk tilstand. I tillegg må søkere har ikke helseforsikring dekning i minst seks måneder før søknad til den føderale høy risiko forsikring basseng. The US Department of Health and Human Services vil nekte programmet til en person som ikke er enten en amerikansk statsborger eller en kvalifiserende juridisk amerikansk bosatt.

Andre alternativer

Personer med eksisterende medisinske tilstander og muligheten til å delta i en gruppe forsikring programmet kan finne hjelp gjennom helseforsikring bærbarhet og Accountability Act. Hippa begrenser deknings fornektelser for arbeidsgiver gruppe helseforsikring politikk. Når en ansatt kvalifiserer for helseforsikring gjennom en gruppe forsikring plan, kan forsikringsselskapene bare utelukke dekning for en pre-eksisterende medisinsk tilstand i opptil 12 måneder etter innmelding eller opp til 18 måneder etter en sen påmelding.

Alternativ til kirurgisk Kneprotese

Kneet synes å være en felles utsatt for problemer fra gikt til skade. Noen forhold kan også føre til din lege å anbefale kneprotesekirurgi. Alvorlig leddgikt av kneet, svulster, infeksjoner, fedme, dårlig blodgjennomstrømning og svake quadriceps er alle grunner for kneoperasjon. Operasjonen omfatter total fjerning av den eksisterende kneleddet og erstatning av den med en protese kneet. Det finnes alternativer skjønt.

Problem med Replacement Surgery

Alle operasjoner kommer med risiko. Kneprotesekirurgi kan forårsake infeksjon, behovet for ytterligere operasjoner, skader på nerver og blodårer og blodpropp. På grunn av dette mange mennesker vil søke andre alternativer til kirurgi. Noen alternativer kan gjøres hjemme. Andre er gjort under oppsyn av en orthopedist. De kan være kombinasjoner av trenings, medisin, bukseseler og artroskopi. Deres effektivitet avhenger av tilstanden av kneet.

Trening

Regelmessig mosjon vil opprettholde muskelstyrke rundt kneet og felles utvalg av bevegelse. Hvis dårlig kne tilstanden er forårsaket av leddgikt, kan trening redusere alvorlighetsgraden av symptomene. Fokuset i oppgaven er på lav effekt og nonweight bærende aktiviteter som yoga, sykling eller vann øvelser. Øvelsen kan også hjelpe personen ned i vekt, noe som vil redusere vekten på kneleddet og redusere belastningen på leddet.

Bukseseler

Kneet bukseseler kan overføre stress av kneet. Dette avlaster noen av smerte i kneet. Bukseseler pleier å være nyttig bare hvor kneet brusk ikke har fullstendig degenerert. Også Klammer kan være ubehagelig å bære og irriterende for huden.

Kosttilskudd

Glukosamin / chondroitin bidrar til å redusere betennelse og bevare brusk. Foruten å ta medisiner i tablettform, kan det også gis som en injeksjon direkte inn i kneet for å få fart lettelse. Den kan virke både som et antiinflammatorisk eller en felles smøremiddel.

Medisiner

Anti-inflammatoriske midler som ibuprofen og naproksen kan lindre smerte i leddet ved å redusere svelling av området. Dette gjør det lettere å takle symptomene og lettere for kneet å flytte. Ibuprofen kan kjøpes over disk mens mange andre vil kreve en resept fra lege. Ibuprofen bør prøves først. Hvis det fungerer, er det billigere å bruke og mindre sannsynlighet for å ha bivirkninger enn reseptbelagte medisiner.

Artroskopi

Artroskopi er en minimal invasiv kirurgisk teknikk. Små kutt er gjort rundt kneet og en arthroscope er innsatt som tillater legen å undersøke kneet fra innsiden av legemet. Degenereres brusk kan trimmes og glattet å redusere betennelse. Gjenopprettingstiden fra artroskopi er bare fire til seks uker. Imidlertid tilbyr denne teknikken litt hjelp med avansert leddgikt der det er lite brusk å jobbe med.

Unispacer

En unispacer er et metallisk disken er satt inn i kneleddet. Det lindrer smerte ved å holde spenningen på sener og holde kneet riktig justert. Det krever ikke at kneet skal fjernes, og implantatet ikke behøver å bli sementert på plass.

Torn Elbow sene Treatment

Ifølge Orthogate, biceps sener revet ved albuen står for 3 prosent av biceps sener ryker. Skaden vanlig oppstår hos middelaldrende menn som utfører tunge løft. For eksempel kan en person løfte en tung element som en boks med albuene bøyd. Når lasten forskyver uventet under heisen eller er tyngre enn forventet, blir tvunget til å rette albuene. Likevel, den biceps muskelen jobber svært hardt for å holde albuen bøyd. Så når muskelen kontrakter spenningen i senene og musklene øker. Denne spenningen fører til at biceps å rive eller knipse. Det er ikke-kirurgiske og kirurgiske prosedyrer for å korrigere tåre.

Anatomi

Med en distal biceps brudd, eller revet albue sene, senen som fester bicep muskel til radius bein er revet helt av. Biceps kjører fra skulder til underarmen bein. To sener koble musklene til skulderen.

Nonsurgical

En nonsurgical alternativ er å plassere albuen i en slynge for å hvile den. Å lette smerter og hevelse, legen vil foreskrive over-the-counter inflammatorisk medisin som ibuprofen. I tillegg må du jobbe med en fysioterapeut. Terapeuten kan vise deg øvelser for å styrke dine muskler, viser hvordan å hvile albuen og hvordan å løfte bokser uten å legge press på senen. Husk at dette alternativet er vanligvis for en person som ikke er veldig aktiv. Dessuten kan ikke ha kirurgi resultere i tap av armen styrke og evnen til å supinate med 50 prosent. Den supinasjon er den ikke vrir seg av underarmen snu håndflaten opp.

Direkte Repair

Med en direkte reparasjon kirurgi, er et lite innsnitt gjort over albuen. Deretter tang er satt inn i snittet og sene trekkes tilbake ned tot han radius festepunkt. Direkte reparasjon kirurgi er vanligvis utføres kort tid etter tåre. På denne måten er det mindre risiko for sene dementi. Hvis sene recoils opp armen, blir operasjonen vanskelig å utføre. Etter operasjonen vil du ha en range-of-motion spenne eller støpt.

Graft Repair

Kirurgen vil utføre en pode reparasjon kirurgi hvis senen har blitt revet i mer enn tre uker. Med denne operasjonen, vil et større innsnitt foretas. Pode vev vil bli brukt til å koble biceps til sin opprinnelige plassering fordi den knuste sene har vek tilbake. Kirurgen vil velge å bruke en bit av et kadaver sin hamstring sene eller akillessene. Etter operasjonen vil albuen bli plassert i en beskyttende spenne.

Sutur Anchors

I denne operasjonen spesielle ankere blir brukt for å holde staget i sin opprinnelige plass. En kirurg gjør et snitt på tvers av armen. Ankrene blir implantert enten eller skrus inn i benet. Den lange tråd, eller sutur, som er koblet til ankeret vil være vevd inn i den nedre ende av senen. Kirurgen vil stramme sting når senen er festet på plass. Du er nødt til å bære en støpt eller range-of-motion spenne.