Digidexo.com

Hvordan bli kvitt sirkler under øynene hos barn

Hvordan bli kvitt sirkler under øynene hos barn


Når et barn har mørke ringer under øynene, er søvn den første skyldige foreldre tenke på. Mangel på søvn kan eller ikke kan være årsaken til at barnet ditt har utviklet mørke ringer under øynene. Tett nese og allergi kan også være bak det mørke området av pigment under øynene. Hvis hjem rettsmidler er ikke nyttig, kan et besøk til barnelege bidra til å identifisere årsaken til barnets mørke sirkler.

Hvordan bli kvitt sirkler under øynene hos barn

•  Påfør en kald komprimere til øynene. Bruk en liten pose med frosne grønnsaker eller en fleksibel ispose å bruke milde press til området rett under hvert øye. Den kald kompress vil gi rom for hvilken som helst svellende å gå ned under øynene. Påfør kald komprimere to til tre ganger per dag i fem minutter hver gang. Sett en liten vaskeklut rundt kald komprimere hvis det er ubehagelig for barnet å ha den kalde direkte på huden hans.

Legg en pute til ditt barns seng. Congestion kan bygge opp om barnet ligger flatt på ryggen, så legger en ekstra pute lar barnet ditt til å sitte i en mer oppreist stilling. Hvis de mørke sirkler skyldes overbelastning, bør dette trinnet bidra til å forhindre det.

legge en til to timer til barnets søvn planen. Barn trenger mer søvn enn de vanligvis får. Opptatt skole og aktivitetsplaner kan være å holde barnet ditt opp lenger enn han burde være. Vurdere å sette barnet til sengs tidlig, og du kan merke en reduksjon i mørke ringer under øynene.

Bruk solkrem. Øyepartiet er akutt følsomme for solskader, så bruk solkrem daglig forebygger solskader. I løpet av sommermånedene, kan du merke sirklene blir mindre fremtredende, noe som kan være forårsaket av garving av barnets hud. Bruk solkrem er en viktig del av hudens helse for alle barn, og vil bidra til å forhindre hudforandringer under øyet.

Ta barnet til en lege for allergi evaluering. Forlengede mørke ringer under barnets øyne kan være et tegn på allergi. Sommer og høst månedene er spesielt vanskelig for barn og allergier. Besøk med barnelege for å diskutere allergi medisiner alternativer for barnet ditt hvis du har mistanke om sesongmessige allergier forårsaker mørke sirkler. Allergi tegn inkluderer nysing, rennende øyne og lunger.