Digidexo.com

campral ikke med måltid

Hvordan forbedre Irritabel tarm syndrom med din Diet

Hvordan forbedre Irritabel tarm syndrom med din Diet


Irritabel tarm syndrom er forskjellig for hver person som har det. For noen gir det kramper og diaré, mens for andre er det manifesterer med oppblåsthet og forstoppelse. Uansett, det er veldig ubehagelig og ubehagelig for den personen som lider av det. Snarere enn medisiner som kan føre til ytterligere helseproblemer, den beste måten å håndtere irritabel tarm syndrom (IBS) er ved å gjøre endringer i kostholdet. Å se på kostholdet ditt, vil forbedre dine symptomer.

Hvordan forbedre Irritabel tarm syndrom med din Diet

•  Få en journal og skrive ned alt du spiser. Legg til din bilagsregistrering hvis, og hvordan, mat påvirket deg. Å kunne gjenkjenne hva matvarer påvirker deg er negativt det første skrittet i å endre kostholdet ditt for å forbedre IBS.

Spis mat høy i løselig fiber. Enten dine IBS symptomer er diaré eller forstoppelse, hjelper løselig fiber regulere fordøyelsen. Løselig fiber matvarer inneholder ris, poteter, havregryn, gulrøtter, squash og bananer. Løselig fiber absorberer overflødig vann i tarmen og bidrar til å regulere tarmsammentrekninger, forebygge kramper. Unngå uløselig fiber matvarer som blomkål og grønnsaker fra kål familien, hvete produkter og frukt.

Spis mindre måltider oftere. Slik at magen å tømme mellom måltidene gjør det mer følsomt for neste måltid, og spiser et stort måltid vil gjøre mer utsatt for en IBS angrep episode.

Skjær maten i mindre porsjoner før du spiser. Dette inkluderer snacks som nøtter eller tørket frukt. Siden IBS lider vanligvis har en mer sensitiv mage, de mindre delene er lettere på fordøyelsessystemet.

Drikk mye vann i løpet av dagen, men ikke med måltider. Å drikke med måltider kan vanne ut fordøyelsesenzymer juice i magen og forårsake mat å sitte der lenger enn den burde, forårsaker intestinal irritasjon.

Kutt ned på (eller eliminere) kaffe, koffeinholdige brus, alkohol og sjokolade. Alle inneholder koffein som tørker kroppen og hemmer funksjonen av fordøyelseskanalen.

Hint

 • Spis salater på slutten av måltidet, som det er lettere på fordøyelsen. Eksperimentere med ulike matvarer og holde orden på resultatene i din journal. Alle med IBS er annerledes og bare du kan finne ut hva som fungerer for deg.
 • Ikke spis eller drikk produkter som er iskald på tom mage. Du ønsker å holde magen rolig og kulde gjør sammentrekninger.

Diett før har Gastric Bypass Surgery

Gastric bypass kirurgi krymper magen slik at du føler deg full raskere, og det omdirigerer mat i tarmen slik at færre kalorier er absorbert. Fordi du må spise mindre, men likevel sørge for at du fortsatt obtainproper ernæring, en bestemt diett må følges etter gastric bypass operasjon. Før å ha kirurgi, de fleste leger anbefaler deg å begynne å følge dietten du må følge etter inngrepet. Dette bidrar til å sikre at du kan holde deg til regimet. Videre kan spesiell diett krympe leveren, slik at legen kan foreta en mindre innsnitt.

Matbehov

Før operasjonen, må du bli vant til å oppfylle visse minimumsdiettbehov. Leger anbefaler å spise mellom fire og fem porsjoner protein daglig. To daglige porsjoner med grønnsaker er anbefalt, samt to daglige porsjoner frukt. Endelig er to porsjoner av stivelse og to porsjoner av fett anbefales. Du bør drikke lest seks kopper lav kalori eller ingen kalori væsker (10 kalorier eller mindre per porsjon). Væskene skal drikkes mellom måltidene, ikke med måltider (slutte å drikke minst 30 minutter før måltidet, og vent i minst 60 minutter etter et måltid å drikke). Ikke drikk kullsyreholdige drikker, og ikke drikke fra et strå.

Porsjonskontroll

Det er viktig at du klarer streng del kontroll på en gastric bypass kosthold. Magen kan bare holde mellom 1 og 3 gram av mat, og hvis du spiser for mye, vil du kaste opp. Til slutt, hvis du overspiser nok, posen (den delen av magen porsjon av for å holde mat ved kirurgi) vil strekke og du vil begynne å ha problemer med å administrere din vekt igjen. Den presurgery kosthold hjelper deg å praktisere del kontroll, selv om du vil spise større porsjoner enn du vil etter operasjonen. Du trenger å bli vant til å måle mat hjemme og forstå hvordan måle mat når du går til restauranter. For eksempel, en nyttig tips er 3 gram kjøtt er omtrent på størrelse med en kortstokk. Ved å spise mat før operasjonen, spise den anbefalte porsjonsstørrelsen på pakken. Hvis maten ikke er pakket, bør du kontakte lege eller elektroniske guider for å finne riktig del for spesiell mat du spiser (for eksempel hvis du spiser egg du bør spise ett egg, hvis du spiser kokte grønnsaker bør du spise ½ kopp, mens du kan spise en full kopp hvis grønnsakene er rå).

Mat anbefalinger

Anbefalt proteiner inkluderer magert kjøtt, nøtter, egg, fettfattig ost og bønner. Vanligvis eneste av dine 04:56 porsjoner av proteiner bør være nøtter eller ost. Stivelse bør være hel-hvete matvarer. Foods bør være lavt fett (mellom 3 og 4 gram av fett i henhold til label). Du bør også sikte på å spise høy-fiber matvarer. Det beste er å spise små måltider hver 4-5 timer, og inkluderer et protein til hvert måltid. Ved å begynne dette regimet før operasjonen, samt en øvelse diett, vil du sikre at du er i stand til å opprettholde den livsstilen som kreves for gastric bypass å være en suksess.

Hvordan Diet Etter Gastric Bypass Surgery

Hvordan Diet Etter Gastric Bypass Surgery


Etter gastrisk bypass operasjon kosthold vil endre seg. Du vil være i stand til å spise mindre, og du vil også være mindre i stand til å tolerere visse matvarer. I tillegg vil gastric bypass operasjon ikke automatisk løse vektproblemene. Du må lære å spise annerledes for å holde av vekten at du vil miste som følge av operasjonen. Les videre for å lære hvordan kosthold etter gastric bypass operasjon.

Bruksanvisning

•  Forstå at dine spisevaner vil endres drastisk og for alltid.

vie tid til måltider. Prøv å spise uten distraksjoner slik at du kan nyte din mat. Ta mindre biter og tygge godt.

Avstå helt fra alkohol.

Vær forberedt på å eliminere de fleste av sukker fra kostholdet ditt. Sukker kan utløse dumping syndrom. Dumping syndrom inkluderer et bredt utvalg av ubehagelige mage og tarmsymptomer, som diaré.

Supplement inntaket av jern og vitamin B12, som begge vil bli mindre lett absorberes etter operasjonen.

Spis mye mindre, mer næringsrike måltider på mye mer hyppige mellomrom. De mest alvorlige former for gastric bypass operasjon redusere størrelsen på magen med så mye som 90 prosent. Unnlatelse av å spise ofte nok eller riktig kan føre til underernæring.

Spis protein i begynnelsen av måltidet. Magen vil fylle opp mye raskere etter gastric bypass operasjon, noe som gjør det viktig at du får mest mulig ut av hvert måltid.

Unngå fete kjøtt, fett av alle slag og stekt mat.

Kutt ned på bearbeidet mat. Magen vil holde betydelig mindre mat. Ikke kaste bort plass på produsert mat som gir liten næringsverdi.

Drikk væske mellom måltidene ikke med måltider. Drikker kan gi deg en full følelse som fører til å spise færre fast føde under måltid tid. Færre faste stoffer spist med måltider kan føre til dårlig ernæring.

slutte å drikke kullsyreholdige drikker. De forårsaker oppblåsthet og rane dine bein av kalsium og kroppen av kalium.

Inntar færre fruktjuicer som er søtet med høy fruktose sirup (HFS) og høyt kalori drikker som milkshake og tunge kaffedrikker.

Carry en flaske vann med deg til enhver tid mellom måltidene.

Ta kontakt med en kostholdsekspert. Som navnet tilsier, denne operasjonen faktisk går utenom deler av tarmen, som tar viktige næringsstoffer i kroppen. En kostholdsekspert vil hjelpe deg å formulere kosten planer som vil ta tapet av tarmfunksjonen i betraktning.

Tips og advarsler

 • Gastric bypass operasjon går rundt tolvfingertarmen, effektivt kutte den av. Kalsium er absorbert inn i kroppen gjennom tolvfingertarmen. Som et resultat, etter gastric bypass kirurgi, pasienter har økt risiko for osteoporose. Legen din vil diskutere kalsiumtilskudd for å redusere denne risikoen.

Hvordan erstatte måltider med Supper og Smoothies

Hvordan erstatte måltider med Supper og Smoothies


Måltid erstatning er ikke noe nytt i vekt-tap arena; diettprogrammer som Slim-Fast har vært å erstatte måltider med mettende vibrering i årevis. Skifte måltider med smoothies og supper gjør at kroppen kan få de næringsstoffene den trenger for å drivstoff kroppen din uten overbelastning av kalorier eller oppblåst følelse av et fullverdig måltid.

Hvordan erstatte måltider med Supper og Smoothies

•  Spis seks små måltider om dagen. Seks små måltider om dagen holder kroppens stoffskifte reist hele dagen og holder deg ordentlig drevet uten å krasje.

Start med en smoothie. En smoothie som et måltid erstatning er best om morgenen enten som ditt første måltid eller mid-morgen snack rundt 10 am

Kombiner en scoop av vanilje whey protein pulver, 6 til 10 gram av yoghurt, en håndfull av frossen frukt (jordbær, blåbær eller bringebær) med en håndfull isbiter i en blender og kjør til en kremet konsistens.

Overfør smoothie til en kopp, ta et strå og nyte.

Spis suppe på ettermiddagen. Suppe som måltid erstatning er best tjent som lunsj eller en ettermiddag snack rundt 3 til 4 pm Fordi denne suppen vil tjene som et måltid, stokk med heartier supper enn vassen, buljong supper. Campbells Chunky linje av supper er perfekt for måltid erstatning, og hjemmelagde supper er enda bedre.

Spis et lett måltid av fast føde. Inkluder protein - magert kjøtt, kylling eller fisk - og friske grønnsaker.

Ha en snack før du går til sengs. Snack bør bestå av slow-fordøye protein som liten beholder med cottage cheese.

Hint

 • Seks mindre måltider om dagen er viktig å måltid erstatning. Skifte måltidene dine med en hovedsakelig flytende diett er ikke sunt. Eksperimenter med forskjellige smaker og ingredienser til et godt utvalg av smoothies. Sørg for at du når dine daglige vedlikehold kalori nivåer og ikke la ditt daglige kaloriinntak for å slippe drastisk med måltid erstatninger.
 • Ikke erstatte mer enn ett måltid om dagen med en smoothie; det samme gjelder for suppe. En drastisk endring i kostholdet kan føre til irritabilitet, oppkast og ekstrem sultfølelse.

Om Menopause med svimmelhet og kvalme

Om Menopause med svimmelhet og kvalme


En kvinne som når neste nivå av kvinnelighet kan fryde seg i å si farvel til rotet og smerte av hennes månedlige menstruasjon. Nå sier hei til overgangsalderen, et nytt kapittel i en moden kvinne livssyklus. Ingen flere tamponger, ikke mer oppblåsthet, ikke mer premenstruelt syndrom (PMS). Dessverre er denne nye endringen ikke uten ubehag, inkludert svimmelhet og kvalme.

Menopause

Mens er gresk for månedlig, og pausis betyr stoppe. Dette er den tiden i en kvinnes liv når eggstokkene produserer mindre østrogen og progesteron. Disse to hormonene er avgjørende for reproduksjon, så når en kvinne slutter å produsere dem, vil kroppen forandre på subtile måter. Ifølge The North American Menopause Society, oppstår overgangsalderen når en kvinne går 12 måneder uten menstruasjon.

Svimmelhet

Menopause symptomer vil ikke være den samme for hver kvinne. Dawn M. Olsen i overgangsalder A til Z sier litt svimmelhet relatert til menopause symptomer er forårsaket av endringer i blodårene i nervesystemet på grunn av lavere østrogennivå. Symptomer som hetetokter og migrene kan føre til svimmelhet og vertigo. Noen kvinner sliter med depresjon, irritabilitet, frustrasjon, humørsvingninger og angst, som alle kan forårsake anfall av svimmelhet.

Hvis en menopausal kvinne lider av leddgikt i halsen eller nakkesøylen, kan arteriene som går opp på baksiden av halsen som fører til hjernen blir komprimert og innsnevre strømmen av blod bærer hormoner. Dette vil også føre til svimmelhet.

Kvalme

Kraftig svimmelhet kan skape en følelse av svaiende, fallende eller spinne, som kan forårsake kvalme. Tilstanden blir verre med bevegelse. Menopausal tretthet forårsaket av søvnløshet og nattesvette kan skape en slags reisesyke.

En reduksjon i østrogen, hormonet primært ansvarlig for fettfordelingen hos kvinner, kan føre til anfall av kvalme. Progesteron, et betydelig hormon som produseres av eggstokkene, er viktig i balansering elektrolytter og sukker. Reduserte nivåer av dette hormon i overgangsalderen kan skape en ubalanse i prosessen, noe som fører kvalme.

Forsiktighetsregler

Det er ikke en god idé å automatisk anta et symptom som svimmelhet er forbundet med overgangsalderen, sier Dr. JoAnn Manson, sjef for forebyggende medisin ved Brigham and Women Hospital. Det kan være en ikke-relaterte tilstand, som en tumor, eller en bivirkning av andre midler, inkludert blodtrykk medisin og med østrogenbehandling.

Hvis du blir svimmel mens du kjører, sykle, krysset en gate, gå ned trapper eller ved hjelp av en kniv mens matlaging, kan du skade deg selv eller noen andre. Alvorlige tilfeller av svimmelhet eller kvalme kan kreve medisinsk behandling.

Tips

Hvis du føler deg svimmel, ligge ned før den passerer. Hold deg godt hydrert og ikke hoppe måltider. Svimmelhet og kvalme symptomer på overgangsalder kan føre til tap av matlyst, men hvis du ikke mottar de riktige kalorier og næringsstoffer for energi, vil du bare forverre symptomene dine.

Hvordan spise Clean Med IBS

IBS er ikke en ny tilstand; imidlertid er nytt navn. En gang kjent som kolitt eller spastisk colon, folk pleide å tenke denne sykdommen var rent psykologisk, ifølge Answers.com. Selv om stress kan utløse dette problemet, det medisinske fellesskapet nå er enig i at IBS er faktisk en fysisk lidelse. Symptomer på IBS inkludere magesmerter, forstoppelse, diaré, gassiness, oppblåsthet og kvalme. Det finnes ingen kur; Imidlertid kan endringer i kostholdet lindre symptomene.

Hvordan spise Clean Med IBS

Endre din diett

•  Unngå visse matvarer. Ifølge everydiet.org, visse matvarer synes å være et problem for IBS lider. Du bør holde deg unna alkohol, brus, sjokolade, kaffe, smør, majones, fløte, pommes frites, is, rødt kjøtt og noen matvarer som inneholder mye mettet fett.

Overvåk meieri inntak. Mange IBS lider er laktoseintolerante, ifølge everydiet.org. Du bør fjerne melkeprodukter på en prøving og feiling basis for å se om du er laktoseintolerante eller ikke. Prøv først å ta melk ut av kostholdet ditt og se om det hjelper. Everydiet.org tyder på at hvis du trenger å eliminere alle meieri fra kostholdet ditt som du gjør opp proteintapet ved å spise substitutter.

Spis mindre og oftere. Snarere enn å spise tre store måltider om dagen, prøver å spise fire eller fem mindre måltider. Det er viktig at du ikke hopper over måltider.

Prøv high-fiber matvarer. High-fiber matvarer har en tendens til å holde folk mer regelmessig. Du kan få fiber gjennom korn, korn, bønner, frukt, grønnsaker og hele korn brød. Hvis du ikke er vant til å spise fiber, gradvis innføre det i kostholdet ditt. Ikke legg alle disse matvarene på en gang.

Hint

 • HelpForIBS.com gir rikelig med tips som du kan prøve. Drikk rikelig med vann hele dagen, men unngå isvann. Også prøve å ikke drikke så mye med måltider fordi det kan hemme fordøyelsen. Tygg maten godt. Å spise for fort og svelger luft kan føre til problemer. Derfor bør du også unngå tyggegummi fordi du vil svelge for mye luft. Det er bedre å spise salat på slutten av måltidet i stedet for begynnelsen.

Hvordan å sammenligne Nutrisystem med vekt overvåkere

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, har du sikkert, det er mange diett planer tilgjengelig med varierende registreringer av suksess. Sammenligne Nutrisystem og Weight Watchers programmer for å se hvilke program som kan fungere best for deg.

Hvordan å sammenligne Nutrisystem med vekt overvåkere

Nutrisystem

Merk at Nutrisystem programmet er et nettbasert program av kosttilskudd retningslinjer og støtte. Ferdigpakkede måltider kjøpes separat, som du supplere med frisk frukt og grønnsaker. Dette tar kalori telling av kosten og gjør programmet lett å følge.

Stol på støtte fra Nutrisystem, enten online eller via telefon. Det er ingen møter eller offentlige veie-ins, som noen mennesker finner skremmende. Det er ingen ekstra avgift for rådgivning; faktisk, det er ingen medlemsavgift i det hele tatt med Nutrisystem. Den eneste kostnaden er kostnaden for måltider, som er ca $ 300 i måneden.

Innse at du ikke vil lære mye om å forberede dine egne sunne måltider ved å følge Nutrisystem diett plan. Med mindre du har tenkt å spise Nutrisystem måltider på ubestemt tid, ikke programmet gjøre mye for å overgang deg å forberede dine egne måltider og gjøre sunne valg.

Husk på at selv om du betaler ekstra for å bestille spesifikke måltider, i motsetning til å la Nutrisystem velge dine måltider, har de rett til å erstatte måltider om sin beholdning er lav på hva du har bedt om. Noen brukere har rapportert at opp til 30 prosent av deres rekkefølge ble byttet ut med måltider de fant uappetittlig.

Weight Watchers

Vet at Weight Watchers programmet hjelper deltakerne bli mer bevisst på sitt kaloriinntak og utgang. Ingen mat er begrenset, men høyere kalori mat har en høyere poengverdi. Systemet er basert på deres "Four Pillars", som er atferd, mat, støtte og trening. Hver er like viktig.

Forstå poengsystem, som tildeler en verdi til hver maten du spiser basert på servering størrelse, kalorier, fett gram og fiberinnhold. Trening er regnet som et negativt tall. Du er tildelt en rekke punkter du bør spise per dag, basert på din nåværende vekt, er målet ditt å bo under et visst poeng totalt hver uke.

Gain støtte gjennom ukentlige møter der alle veier inn og deretter går på et gruppemøte. Selv om du ikke mister noen vekt en uke, kan være rundt dem som deler målet ditt gi deg motivasjon til å fortsette med planen.

Gjør deg kjent med informasjon som er tilgjengelig i restauranter og på nettet for å hjelpe du holder med planen. Det finnes restauranter som gir Weight Watchers poeng verdi for flere måltider. Nettsider med poengverdien for menyelementene for hundrevis av restauranter er tilgjengelig på nettet. Dette gjør spise ute og stikker til planen enklere.

Vær oppmerksom på at det er en første medlemsavgift når du blir med Weight Watchers og en ukentlig avgift når du delta på møter, som både varierer etter område. Kampanjer kjøres med jevne mellomrom som reduserer medlemsavgift.

Tenk at Weight Watchers lærer deg å gjenkjenne riktig porsjonsstørrelser og for å gjøre kloke valg av mat som en nøkkel til langsiktig suksess. Shopping for og forberede din egen mat også gjør programmet mer økonomisk. Imidlertid, noen finner at Points System forvirrende, og at møter kan være for konkurransedyktig for sensitive slankere.

Hvordan spise seks måltider per dag på kroppen for livet diett

The Body for Life-treningsprogram har forvandlet kroppene og livene til millioner av mennesker verden rundt. Mens trening rutiner er avgjørende for å lykkes med dette programmet er å spise regime like viktig, om ikke mer. Kanskje det største problemet mange har hatt med dette programmet er å prøve å få plass i seks små måltider i sine allerede travle hverdag. Likevel, spise seks små måltider om dagen er ikke så vanskelig som du tror.

Hvordan spise seks måltider per dag på kroppen for livet diett

•  Planlegg en uke igjen av måltider om gangen. Skriv ut din handleliste på den første siden av hver uke mat journal. Hvert måltid bør inneholde noen form for protein og et sunt karbohydrat, inkludert minst to porsjoner av grønnsaker per dag. Planlegging er det viktigste steget i din Body for Life-spising plan.

Plan når du vil spise hvert måltid. Husk at ikke hvert måltid må være overdådig forberedt. Hvis du våkner opp på 8 am, planlegger ditt første måltid på dette tidspunktet. Frokost kan være egg og hel-hvete toast; en hel-korn frokostblanding og skummet melk; eller frukt, yoghurt og toast. Kl 10, planlegge en annen lite måltid, sier en proteindrikk. Til lunsj, har en godt balansert måltid av protein, frukt og en grønnsak, for eksempel en kalkun sandwich med grønnsaker og et eple.

Planlegg dine måltider for å være to til tre timer fra hverandre for første halvdel av dagen. Dette vil bidra til å holde deg energi, og du vil aldri føle deg sulten, som er nøkkelen til enhver diett plan. Etter de første tre små måltider, kan du spre ut de resterende tre, avhengig av når kroppen føles sulten. La oss si at ved middagstid du allerede har spist tre små måltider, inkludert protein drink. Etter jobb, ha ditt fjerde måltid, rundt 05:30 eller 18:00

Vær forsiktig planlegger måltidene for siste del av dagen, når planlegging blir ekstremt viktig. Etter middag, vil du ha to andre små måltider som du kan konsumere. Sørg for at disse måltidene er lave i karbohydrater og mye protein. En bolle med rå grønnsaker med hummus, for eksempel, gjør for en flott femte måltid. Eller holde en kokt kylling eller kalkun bryst i kjøleskapet for enkel tilgang til protein. For ditt siste måltid, vil en protein shake med litt frukt fylle deg opp og holde kroppen full av fett-brenning drivstoff.

Kontroller at du har dine måltider for neste dag planlagt ut før du går til sengs. Hold med planen du gjort i begynnelsen av uken. Hvis du ikke har nok tid i morgen for å lage frokost, en protein shake med frukt er en rask og enkel måte å starte en travel hverdag.

Hint

 • Alltid gjøre en ukentlig matdagbok for å holde deg på sporet.
 • Hvis du befinner deg sulten selv etter de seks måltider per dag, drikke en protein shake.

Hvordan å miste vekt med PCOS

Kvinner med polycystisk ovariesyndrom (PCOS) har en hormonell ubalanse som kan føre til uregelmessige menstruasjonssykluser, acne, hann-mønster hårvekst og overvekt. Forskerne vet ikke nøyaktig hva som forårsaker tilstanden, men insulin, et hormon som produseres av bukspyttkjertelen, ser ut til å spille en rolle. Insulin er nøkkelen til vekttap for PCOS. Cellene i PCOS kvinner med motstå insulin og dets forsøk på å bevege sukker fra blodstrømmen inn i cellene for drivstoff. Dette medfører to problemer. Først blir overskytende sukker i blodet omdannet til fett, hovedsakelig rundt magen. For det andre produserer bukspyttkjertelen ekstra insulin for å fjerne blod sukker og kan føre til at blodsukkeret å falle for lavt. Lavt blodsukker fører til sukker cravings fordi hjernen mener det ikke har nok energi og ber om mer.

Hvordan å miste vekt med PCOS

•  Reduser raffinerte karbohydrater, som sukker, hvitt mel, poteter, pasta, sukker-søtet drikke og hvit ris. Disse karbohydrater fordøye raskt og vil føre blodsukkeret til pigg. Velg hele korn i stedet, inkludert brun ris og hel-hvete brød, fordi de tar lengre tid å fordøye og slipper sin sukker saktere.

Spis proteiner, som bønner, magert kjøtt eller meieriprodukter, med måltider til, igjen, sakte utgivelsen av sukker i blodet.

Øvelse daglig. En 30-minutters spasertur forbedrer kroppens bruk av insulin. I tillegg vil bruke energi hjelpe til med vekttap.

Spis en 1.4 til 1.2 ts. av kanel daglig med måltider. Forskning viser at kanel reduserer sukkernivået i blodet.

Ta med rikelig med frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Med unntak av stivelsesholdige grønnsaker som mais og poteter, grønnsaker har liten innvirkning på blodsukkeret, så spiser fritt. Også, hold deg til hele frukter, fordi bearbeidet frukt, for eksempel appelsinjuice og eplesaus, fordøye raskt.

Hint

 • Selv med blodsukkeret under kontroll, spise mer kalorier enn du bruker på en dag kan likevel føre til vektøkning, så se på porsjonsstørrelser og snacks.

Hvordan å miste vekt med Vitamin C

Hvordan å miste vekt med Vitamin C


For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Næringsrike dietter hjelpe deg å få mest mulig ut av de kaloriene du forbruker. Vitamin C rolle i vekttap kan være av større betydning enn en gang trodde. En studie utført av Avdeling for ernæringsvitenskap ved Arizona State University viser at personer med lave nivåer av vitamin C ikke er i stand til å miste fett så effektivt som de med tilstrekkelig nivå av næringsstoffet. Få mest mulig ut av frukt og grønnsaker, og gå ned i vekt ved å øke vitamin C inntak.

Hvordan å miste vekt med Vitamin C

•  Spis mat som er høy i vitamin C. Sitrusfrukter, spesielt appelsiner med 75 mg, er en stor kilde til vitamin. Brokkoli er en overraskende kilde med 45 mg per 1/2 kopp. En skive tomat gir 25 mg. En halv papaya har 95 mg vitamin C. En middels kiwi har 55 mg av næringsstoff. Jordbær inneholder 82 mg vitamin C per kopp, mens søte røde paprika inneholder 141 mg per 1/2 kopp. For flere matvarer som er rike på vitamin C, se Resources.

Forbered matvarer riktig. Spis frukt og grønnsaker rå. Opp til 60 prosent av vitamin C blir ødelagt av varme. Hvis mat er nødvendig, brukes minimal vann slik at næringsstoffet ikke blir tapt til kokevannet før forbruk.

Ta et supplement. RDA (anbefalt daglig rasjon) av vitamin C er mellom 70 og 90 mg. Aktuell forskning tyder på at mennesker bør spise mer vitamin C enn det som anbefales - opp til 1000 mg per dag. Kosttilskudd er tilgjengelig i tabletter, kapsler og chewables. Ta vitamin C-tilskudd med måltider to til tre ganger om dagen.

Spis et balansert kosthold. Mens vitamin C er viktig, er det ikke en kur-all. Spise en balansert kosthold og daglig mosjon er den beste måten å brenne flere kalorier enn du tar inn. Legge til vitamin C til et allerede sunt kosthold vil hjelpe deg å møte dine vekttap mål mer effektivt.

Hvordan å miste vekt raskt med kinesisk medisin

Hvordan å miste vekt raskt med kinesisk medisin


Hvis du ønsker å gå ned i vekt raskt, kan kinesisk medisin kunne hjelpe. I kinesisk medisin, er en kombinasjon av akupunktur, urter, kosttilskudd kontroll, magemassasje, og pusteøvelser brukes til å øke hastigheten fordøyelsen og løse de underliggende ubalanser som er tenkt å føre til vektøkning. Kinesisk medisin er ikke en mirakelkur men da kombinert med et sunt kosthold og mosjon, kan det hjelpe deg å nå dine vekttap mål.

Hvordan å miste vekt raskt med kinesisk medisin

•  Spis rikelig med bitter, sur og bitter mat. Ifølge kinesisk medisin, disse matvarene er bra for vekttap. Unngå søtt, salt og fet mat fordi de fører til vektøkning.

Ta en kinesisk urte supplement eller drikke en kinesisk urtete. Enkelte kinesiske urter hjelpe undertrykke appetitten, øke metabolismen og brenne fett. Noen kinesiske urter som antas å være gunstig for vekttap inkluderer He Ye, Fu Ling, Huang Qi, og Chi Qian Cao. Bao Han Wan er en over-the-counter kinesisk vekttap middel som inneholder en rekke urter. For best resultat, ta kontakt med en utøver av kinesisk medisin som kan utforme en behandlingsplan rettet mot dine behov.

Unngå å drikke kalde drikker med måltider. Kalde drikker treg fordøyelse. I stedet, drikke en varm kinesisk te, for eksempel oolong te, med måltider for å emulgere fett og hjelpe på fordøyelsen. Også unngå å spise kald mat som rå frukt og grønnsaker. Varme måltider som dampet mat, oppstuss frites, og supper hjelpe rask fordøyelse.

Ha en konsultasjon med en akupunktør. Han vil gjøre en grundig undersøkelse for å finne ut hva som peker på kroppen din trenger å bli stimulert. Når nåler settes inn i bestemte punkter på kroppen, de gjenopprette underliggende ubalanser og fylle flyten av Qi, eller livsenergi, ifølge kinesisk medisin. Stagnasjon av qi i visse områder av kroppen kan føre til vektøkning.

Akupunktur kan hjelpe dempe appetitten, øke hastigheten på stoffskiftet, og maksimere absorpsjon av næringsstoffer. Ear akupunktur er antatt å være spesielt effektiv for vekttap fordi øret inneholder punkter som svarer til alle viktige organer og kroppsdeler. Akupunktører noen ganger plassere perler eller magneter på de auricular poeng etter hvert akupunkturbehandling for å opprettholde effektiviteten mellom øktene. Massere perler eller magneter for omtrent ti sekunder helst du har en mat craving.

Trykk på den store tarmen 4, hjerteposen 6, og magen 36 poeng fast i to minutter hver dag for å hjelpe fordøyelsen og eliminering. Hver morgen og kveld, gi deg selv en abdominal massasje ved å bruke fingrene til å øve press i retning av dine store tarmen for å fremme fordøyelsen. Praksis puster dypt fra magen hver morgen for å dempe food cravings, økt energi, og fremme avspenning.

Hint

 • Husk å spise en balansert diett og trene minst tretti minutter hver dag. Kinesisk medisin er ikke et mirakel vekttap kur og bør ikke behandles som sådan. Et sunt kosthold og mosjon er en viktig del av noe vekttap program.
 • Snakk med legen din før du tar noen kinesisk urtemedisin. Effektene av disse formlene er ikke vitenskapelig bevist. Noen av dem kan være farlig.

Vekttap tips for folk med Lap Band

Lap band kirurgi er den minst restriktive form av vekttap kirurgi og en effektiv metode for vekttap hvis du har over 100 pounds vekt å tape. De fleste klinikker og forsikringsselskaper krever at du være minst 100 pounds over din sunn vekt for å være kvalifisert for operasjonen med mindre du har helseproblemer som diabetes eller en hjertesykdom som kan forbedre med vekttap. I slike tilfeller kan de tillate operasjonen hvis du har mindre enn 100 pounds å miste. Uansett, i prosessen, og postoperativ behandling, er den samme.

Eating

Noen mennesker opplever at de fortsatt kan spise noe etter operasjonen, men andre opplever at de er begrenset. Noen vanlige begrensninger du kan oppleve er noe kjøtt du må kutte med kniv og gaffel, hvitt kjøtt kylling eller kalkun og noen sjømat som er altfor tørr eller gummiaktig. Disse er mer sannsynlig å bli sittende fast i bandet enn bakken kjøtt, mørkt kjøtt fjærfe og øm sjømat.

Deigete myke brød som rundstykker, hvitt brød, muffins, bagels og pizza er mer sannsynlig å bli sittende fast i bandet. Stick med sprø, knasende brød som godt ristet grovbrød, pita chips, bagel chips, breadsticks, og kjeks. Unngå popcorn.

Frukt og grønnsaker er fint, men unngå tøffe, trevlet deler som asparges stilker og de hvite membraner av sitrusfrukter. Unngå tørket frukt.

Gryteretter og supper er et godt valg, spesielt i begynnelsen av din vekttap programmet.

Bruk lite fett sauser som BBQ saus, ketchup eller sennep å smøre tørre matvarer.

Ta små biter og tygge hver bit grundig. Det bør være bløt før du svelger.

Legge til nye matvarer i kostholdet ditt sakte for å være sikker på at du kan tolerere dem.

Spis proteinrik mat først for å sikre at du får rikelig med protein. Fordi du ikke vil være i stand til å spise mye, lagre karbohydrater for filler.

Unngå overspising. Overspising kan føre til at posen er laget av bandet til å strekke og kan forårsake oppkast. Det kan også føre til at bandet å skli, som krever kirurgiske reparasjoner.

Les mat etiketter nøye for å sikre at du ikke forbruker tomme kalorier.

Ikke frata deg selv. En liten bit eller to av en spesiell godbit vil hjelpe deg å avverge cravings som fører til overspising. Tillat deg selv en spesiell behandling en gang i uken.

Spise mindfully. Dekk bordet, sette seg ned med familien og fokusere på å nyte måltidet. Ikke spis foran TV eller ved skrivebordet mens du arbeider.

Du kan fortsatt spise ute. Bare spør om en boks med måltidet og umiddelbart sette maten du vil ikke spise ute av syne. Ta det med hjem og nyte det for en annen måltid.

Spør servitøren om du kan ha et barns del eller en senior del, som begge er mindre.

Ikke spis stekt mat.

Trening

Begynn sakte. Begynn med 10 til 15 minutter med trening to-tre ganger i uken og øke etter hvert som du føler deg komfortabel.

Øvelser gjort i vann er bra fordi vannet bidrar til å støtte din vekt, din leddene ikke oppleve så mye innflytelse, og du får ekstra fordelen fra motstanden i vannet. Bading, vandre i vann eller mild vannaerobic er alle gode valg.

Hvis dine knær, hofter, føtter og ankler kan håndtere det, øke gå. Finn måter å legge til flere trinn på dagen. Bruk en skritteller som en måte å måle dette.

Det er mange gode lave innvirkning fitness tapes, inkludert noen du kan gjøre sittende. Dette er en god måte å få din oppgave i hjemme.

Prøv yoga for fleksibilitet og styrke bygningen.

Andre tips

Ta kosttilskudd legen foreskriver.

Drikk minst 48 gram av noncaloric væske hver dag. Ikke drikke med måltider, fordi dette vil føre til at posen til å strekke.

Å drikke med måltider kan også føre til at maten skal ekspandere i posen forårsaker bandet glidning, som krever kirurgi.

Unngå kullsyre og koffein. Boblene i kullsyreholdige drikker ta opp plass i posen og redusere mengden av væske du kan konsumere. Koffein er vanndrivende og fører til væsketap.

Unngå sugerør fordi du også ta i luften mens du drikker med dem.

Vei deg ukentlig. Dette er viktig slik at du kan fange noen vekt gevinster tidlig.

Finn en god skredder til å endre klærne dine som du gå ned i vekt, slik at du ikke trenger å kjøpe en ny garderobe hver ukene.

Se etter klær som brytes og kan justeres til din endrer form.

Velg klær med så få skjøter som mulig, fordi de er lettere å endre.

Unngå graviditet i minst 24 måneder etter operasjonen. Mens kroppen din er å miste vekt, vil en graviditet være farlig for deg og kan være katastrofalt for barnet ditt.

Bli med i en støttegruppe for andre mennesker som har hatt operasjon eller planlegger å ha det. Du kan lære fra de andre og støtte din egen beslutning om videre.

Hvis du har brukt mat til å takle emosjonelle problemer, bør du vurdere å se en terapeut for å hjelpe deg å finne andre måter å takle.

Hold et element av klær, som jeans eller joggebukse, som du hadde på din tyngste som en påminnelse om hvor du var og hvor langt du har kommet. Hvis du begynner å vinne, trekke dem ut for å minne deg om hvorfor du hadde kirurgi og gjorde alt det arbeidet.

Seks små måltider om dagen kosthold

Spise seks små måltider om dagen gir mange fordeler. De som ønsker å gå ned i vekt, og folk med diabetes eller irritabel tarm syndrom kan ha nytte av. Spise seks små måltider om dagen regulerer blodsukkeret og gir en jevn strøm av lettere å fordøye måltider. Ifølge Medifast1.com, "Blodsukkeret ditt kan styres ved å spise seks ganger hver dag, helst hver to til tre timer." Denne dietten ble påvist mer effektiv på å produsere vekttap og stabiliserende blodsukkeret enn den anbefalte kosthold på American Diabetes Association i en studie utført av Johns Hopkins University.

Forberedelse

Bytte til de seks små måltider om dagen diett kan være vanskelig i begynnelsen. Du må spise hver to til tre timer å få alle dine måltider i, og dette vil ta litt tid å bli vant til. Noen ganger vil det føles som alt du gjør er å spise.

Tenke på hva du skal spise, kan bidra til å forberede deg både mentalt og fysisk. Planlegging måltider på forhånd gjør dette enklere. Sette til side en dag i uken for å forberede mat og fryse dem sparer tid og gjør ting flyter lettere senere i uken. Ready-to-eat snacks og friske grønnsaker og frukt er uvurderlig når du arbeider eller reiser.

Hvor mye du skal spise

Når spise seks ganger om dagen, må du være forsiktig så du ikke spiser for mye når som helst. Juster måltidene slik at de gir deg omtrent hvor mye kalori behov. Ett eller to av måltidene kan være mindre eller større for å møte dine kalori behov og dine ønsker.

For eksempel, hvis du trenger ca 1800 kalorier om dagen, ville hvert måltid være 300 kalorier. Hvis du ønsker å ha et større måltid, rett og slett lage to måltider mindre. Du kan spise tre måltider på 300 kalorier og to måltider på 200 kalorier. Dette etterlater deg med ett måltid på 500 kalorier.

Å holde fast ved prinsippene om de seks små måltider og høste fordelene, må du ikke overstadig eller overspise på det større måltid. Stikker til grovt kalorioverslag er en god måte å gjøre dette. For vekttap og blod-sukker nivå bekymringer, spise større måltid umiddelbart etter trening eller første om morgenen.

Ting å spise

Å spise balanserte måltider er en viktig del av å spise seks små måltider. Du bør ha en mager proteinkilde til hvert måltid. Tjue til tretti gram protein er et godt utvalg. En moderat mengde fett og karbohydrater vil avrunder måltidet.

Ifølge Tom Venuto, en sertifisert personlig trener og en forestilling ernæring spesialist, er det ingen øvre grense for riktig mengde protein for å spise per måltid.
Han skriver, "Selv store porsjoner protein kan fordøyes og absorberes, og det synes det ikke er noen 30 gram absolutt grense. På den annen side, store porsjoner av proteinet på en gang ikke er nødvendig for muskelvekst. Utover det som er nødvendig for veksten , reparasjon og energi, et overskudd av protein kan få "bortkastede" hvis du refererer til blir lagret som fett eller brent for energi. "

Inkludere enten en frukt eller grønnsak til hvert måltid for å sikre at du får nok fiber og vitaminer med måltider. En korn eller belgfrukt med minst tre av dine måltider vil legge til slow-fordøye karbohydrater og ekstra fiber. Fett bør i hovedsak være fra nøtter, melkeprodukter, magert kjøtt og sunne oljer.

Bør jeg drikke masse vann med Lipo 6?

Lipo-6 er en vekt-tap supplement mottar flotte anmeldelser over Internett. Folk mister ca 2,5 pounds en uke på Lipo-6, i henhold til produktomtaler som blir lagt ut på nettet.

Hvorfor Drikk ekstra vann?

Vann er viktig under all vekttap, men du spesielt trenger å drikke mye vann når du tar vekttap kosttilskudd og jobber hardt for å gå ned i vekt. Kroppen din består av nesten 80 prosent vann, og når du arbeider ut, mister du mer vann enn du tror. En vanlig misforståelse er at hvis du drikker vann, vil du få vann vekt. I virkeligheten, hvis du drikker mer vann, vil du frigjøre mer vann, og dette vil være gunstig for deg.

En av de viktigste årsakene til den ekstra vanninntaket med Lipo-6 er det faktum at det fungerer på grunn av koffein. Når får overskytende koffein, er det viktig å supplere med ytterligere vann.

Lipo-6 inneholder 200 mg koffein. Ifølge en studie publisert av European Journal of Clinical Nutrition, er koffein en viktig del av å miste vekt fordi det øker metabolismen med så mye som 6 prosent.

Bivirkninger av Lipo-6

Bivirkninger av Lipo-6 kan omfatte:

• søvnløshet eller søvnvansker
• nervøsitet
• rastløshet
• rystelser eller jitters
• hyppig vannlating
• en ettersmak som beskrives som en "brennende" følelse
• kvalme og / eller oppkast
• dårlig fordøyelse og halsbrann
• diaré
• oppblåsthet
• hikke
• svimmelhet
• vann eller væskeretensjon

Ytterligere vann inntak kan også bidra med noen av disse bivirkninger. Rastløshet, skjelvinger, skjelving, kvalme, oppkast, dårlig fordøyelse og halsbrann, og søvnløshet kan alle bli påvirket av vanninntaket. Utilstrekkelig vann inntak kan bidra til alle slags medisinske problemer. Drikker mer vann kan bidra til å bekjempe disse symptomene.

Vanninntaket og vekttap i General

De fleste mennesker ikke drikker nesten nok vann. Faktisk, for noen mennesker, er ideen om å konsumere hva som anses å være riktig mengde vann en vanskelig oppgave. Den menneskelige kroppen trenger vann for å holde seg frisk og å miste eller opprettholde vekten. Det kan være vanskelig å øke vanninntaket, særlig hvis det er gjort for fort. Feilen de fleste gjør er å forsøke å drikke den nødvendige mengde vann på en gang. Hvis en person ikke er vant til å forbruke så mye vann, vil dette være vanskelig, og vil sannsynligvis ikke fungere. Det er best å begynne langsomt ved å drikke en viss mengde vann om dagen, og deretter legge til 16 oz. vann. Hold legge et ekstra glass vann daglig til du har nådd ditt mål. Drikkevann med måltider, på stigende i morgen og like før sengetid kan være nyttig i å få noen til å drikke nok vann. Det ville utgjøre seks porsjoner med vann.

Å drikke nok vann hjelper oss til å sove bedre om natten, samt overordnede organ funksjon. Vann er viktig for oss å holde seg frisk. Ved å drikke mer vann, har en tendens til kroppen for å beholde mindre vann, noe som kan være fordelaktig til vekttap.

Er alkohol tillatt med en Lap Band?

Er alkohol tillatt med en Lap Band?


Den runde band er et silikonbånd plassert rundt magen for å hjelpe pasienter ned i vekt. Bandet begrenser hvor mye pasientene kan spise. Pasienter ofte lurer på om de kan drikke alkohol etter lap band kirurgi.

Kaloriinntak

Folk gjennomgå lap band kirurgi for å miste vekt. Alkoholholdige drikker er høy i kalorier, skjønt, og vil ikke hjelpe noen ned i vekt. Av denne grunn, mange leger og dietitians råder pasienter til å begrense alkohol eller å unngå den helt.

Forstyrre Vitaminer

Alkohol forstyrrer opptaket av fett, så det kan også påvirke opptaket av fettløselige vitaminer som A, E og D. runde band pasienter noen ganger har problemer med å få nok vitaminer på grunn av deres lave matinntaket, så dietitians ofte råde dem ikke å drikke alkohol som ytterligere vil begrense deres vitamin inntak.

Å drikke på tom mage

Leger råder runde band pasienter ikke å drikke med måltider fordi drikke med måltider vil vaske maten ut av magen raskere; derfor vil pasientene ikke føle deg mett så lenge som de ville gjort hvis de ikke drikke med måltider. Dette betyr imidlertid pasienter som drikker alkohol, må gjøre det på tom mage, men de vil bli påvirket sterkere av alkohol.

Karbonatisering

Leger og dietitians ofte råde runde band pasienter å unngå kullsyreholdige drikker fordi karbonatisering kan forårsake smertefulle gass. Kullsyreholdige drikker inkluderer øl og champagne.

Moderasjon

Mens det er mange gode grunner til å unngå alkohol etter lap band kirurgi, de fleste leger og kostholdseksperter sier det er akseptabelt for pasienter å drikke med måte så lenge de er ansvarlige om å gjøre det.

Hvordan å miste vekt med 1700 kalorier

Hvordan å miste vekt med 1700 kalorier


Enten du er ute etter å slippe en ekstra fem pounds eller 30 pounds, miste vekt kommer ned til en enkel ligning. Du må forbrenne mer kalorier enn du forbruker. For mange av oss betyr dette å justere våre dietter. Å miste en kilo fett, kroppen trenger å bruke opp en ekstra 3500 kalorier. Hvis vi brenner 500 kalorier mer om dagen at vi spiser, dette legger opp til en kilo vekttap i uken. Flytte til et 1700-kalori-en-dagers diett kan hjelpe deg å finne, eller taper, de 500 ekstra kalorier om dagen.

Hvordan å miste vekt med 1700 kalorier

Kalorier forbrukes

•  Del opp kalorier. Tenk på dagen i form av tre solide måltider og to snacks. Sikt på 500 kalorier til frokost, lunsj og middag. Legg i to 100-kalori snacks en dag for totalt 1700 kalorier. Bruk denne tildeling av kalorier som en hoppe-off plass. Hvis du synes du trenger en annen snack om natten, har en 400-kalori frokost for å spare de ekstra 100 kalorier for en kveld snack.

Hold en food journal for å registrere mengden kalorier forbrukes for hvert element du spiser. Bruk ernæring informasjon om pakker for å bestemme kalori teller. For matvarer uten emballasje som frukt og grønnsaker, estimat kalori teller på nettsteder som Nutrition.

Rekord snacks i maten journal. En liten håndfull 12 mandler tilsvarer 80 kalorier. En rask banan legger 121 kalorier. De 10 små M & Ms utgjør 103 kalorier.

Identifisere riktig serverer størrelser. Les ernæring etiketter for å avgjøre om en spesiell type brød vurderer en eller to skiver en porsjon. En prepackaged ready-to-heat beholder med makaroni og ost kan inneholde to porsjoner i én boks.

Spis en balansert diett som består av 10 til 35 prosent protein, 20 til 35 prosent fett og 45 til 65 prosent karbohydrater. Gode ​​kilder til protein er fisk, fjærfe, magert kjøtt og bønner. Stick med hel-korn brød, grønnsaker og frukt for karbohydratinntak. Cook med sunnere fettkilder som olivenolje og rapsolje, avokado og nøtter.

Øke kostfiber. Spis hele korn brød med 3 til 5 gram fiber per servering i stedet for brød med bare 0-1 gram. High-fiber dietter hjelpe kontroll blod sukker nivåer og få deg til å føle fyldigere lenger. Kvinner bør spise rundt 25 gram fiber om dagen, mens menn rundt 38 gram.

Drikk rikelig med vann og unngå sukkerholdige drikker. Å drikke et glass vann med måltider og snacks hjelpe hydrat kroppen og gjør at du føler fyldigere. Flertallet av kaloriene bør komme fra maten du spiser og ikke matvarer du drikker.

Forbrenning

Beregn din basal metabolic rate (BMR). Din BMR er mengden kalorier kroppen din forbrenner med livet opprettholde aktiviteter som å puste, pumping ditt hjerte og fordøye mat. Din BMR faktorer i slike variabler som kjønn, høyde, vekt og alder. Bruk følgende formler for BMR.

Kvinner: 655 + (4,35 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år)

Menn: 66 + (6,23 x vekt i pounds) + (12,7 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år)

Multipliser din BMR av Harris Benedict Equation aktivitet faktor som ligner mest aktivitetsnivået. Bruk nummeret som ble funnet som et anslag over hvor mange kalorier du kan forvente å brenne på en typisk dag.

Lite eller ingen trening: BMR x 1,2 = kalorier forbrent per dag

Lett trening en til tre ganger per uke: BMR x 1,375 = kalorier forbrent per dag

Moderat trening tre til fem ganger per uke: BMR x 1,55 = kalorier forbrent per dag

Hard trening seks til syv ganger per uke: BMR x 1,725 ​​= kalorier forbrent per dag

Hard fysisk trening to ganger per dag (kan omfatte fysisk, arbeidsintensive arbeidsplasser): BMR x 1,9 = kalorier forbrent per dag

Beregn differansen mellom kalorier du brenner av hver dag og kaloriene du har tenkt å konsumere.

Forbrente kalorier per dag minus 1700 = potensielle kalorier brent for vekttap

Hvis resultatet er mellom 500 kalorier og 1000 kalorier, er du på vei til å miste ett til to pounds per uke. Hvis nummeret er 0, kan du forvente å opprettholde din nåværende vekt uten noen ekstra innsats.

øke din oppgave planer om å brenne flere kalorier per dag hvis det er nødvendig for å nå dine vekttap mål på en 1700-kalori diett. For eksempel kan en 150-kilos person går tur med hunden i 30 minutter forvente å forbrenne 118 kalorier. Den samme personen som spiller basketball i 30 minutter forbrenner en ekstra 271 kalorier.

Hint

 • Sikt på en sunn vekttap på én til to pounds per uke.
 • Bruke online BMR kalkulatorer for å hjelpe finne din BMR.
 • Bruke online kalori kalkulatorer for å finne ut hvor mange kalorier du kan brenne utfører øvelsen av ditt valg.
 • Hold et øye med inntaket av vitaminer og mineraler når redusere kalorier. For eksempel, øke kalsiuminntaket ved å spise fettfattig yoghurt til frokost og ha en spinat salat til lunsj.
 • BRM Satsene endres med vekttap og økning i aktivitetsnivået. Rekalkulere din BMR med noen ukers mellomrom for å holde et øye med hvor mange kalorier skal vekt-tap innsats.

Dietter for barn med lite karbohydrater, lav sukker og High Protein

Dietter for barn med lite karbohydrater, lav sukker og High Protein


Etter en næringsrik tett kosthold med lite karbohydrater og sukker sammen med høy protein er en lovende måte å redusere vekten og øke helse. The American Heart Association tyder på at ikke mer enn 35 prosent av kaloriene kommer fra fett, så velg magre proteinkilder når du prøver noen høy-protein diett.

South Beach Diet

The South Beach dietten er delt inn i tre faser. Den første fokuserer på høy-protein matvarer som kylling, tofu, bønner og kjøtt erstatter. Faux chicken nuggets og soya bacon er noen barnevennlige måltid ideer. Rikelig med høy-fiber grønnsaker holde dietten kalori og sukker telle lav. Egg og redusert fett ost og meieriprodukter er gode proteinkilder. Dietten andre fase inkluderer frukt, noen søtere grønnsaker som søtpoteter og gresskar og hele korn for variasjon. Fase tre er den minst restriktive fase, der punkt barna vil ha lært at det er mange valg uten å spise super-søte desserter eller bearbeidet mat.

Den Dietary Approach to Stop Hypertension (DASH)

Den Dietary Approach to Stop Hypertension ble opprinnelig designet for de med høyt blodtrykk, men er nå anerkjent som en generell sunn spising plan. Et daglig inntak seks til 12 porsjoner med hele korn og 03:58 porsjoner av fett og søtsaker støtter en lavere-carb, lavere sukker livsstil. Dietten understreker plantebaserte proteinkilder, med små mengder av magert kjøtt og meieriprodukter. Siden planen er utformet for å være høy i fiber, lite kalorier og lite bearbeidet mat, vekttap uten overdreven sult er ofte et resultat.

Lær barna å lage sin egen beste valgene

Lær barna å gi avkall altfor søt mat og bearbeidet mat og skifte fokus mot sjømat, magert kjøtt og nøtter som de liker. Introdusere egg eller null-kolesterol eggehviter for høy-protein frokost. Serve tofu stir-frites og lite sukker soyamelk som vegetariske proteinkilder. Gi dem enkle regler å følge. For eksempel, fortelle dem at de kan ha to søte matvarer og fire hel-korn brød elementer i døgnet, og deretter gå over skole menyer for å styre dem mot høyere-protein valg. Spør barnets lege eller kostholdsekspert hva perfekt antall kalorier er for barn å opprettholde en sunn vekt, og sørg for å inkludere minst fem porsjoner med korn, to kopper grønnsaker, en og en halv kopper frukt, tre kopper meieri eller andre kalsium-rik mat, og fem gram protein per dag.

Sette begrensninger på Restriction

Uansett hvilken plan er tilpasset, unngå noen farene ved overdrevet low-carb eller høy-protein diett. Etter Atkins low-carb diett feide nasjonen, helsepersonell kom ut å si at høy-protein, kan low-carb dietter være skadelig for helsen. Når du spiser store mengder av kolesterol og fett, øker du risikoen for hjertesykdom, slag og diabetes. Så sørg for at proteinene kommer ikke med for mye kolesterol eller fett, og når du er å kutte ned på karbohydrater, kutte ut stivelse - poteter, brød, pasta, ris - men holde spise rikelig med grønnsaker og frukt.

Hvordan å miste vekt med te

Hvordan å miste vekt med te


Te, som stammer fra Kina, er om det sunneste du kan drikke. Det har nå vist seg å ikke bare være bra for din generelle helse, men også for å hjelpe kroppen din ned i vekt. Følgende trinn viser deg hvordan du kan gå ned i vekt med te.

Hvordan å miste vekt med te

•  Velg svart te i stedet for kaffe om morgenen og drikke kald te med måltider i stedet for brus. Svart te er full av antitoxins kalles flavonoider og faktisk kan avgifte kroppen din, noe som gjør det kjøre jevnere og øke stoffskiftet. Kaffe legger faktisk giftstoffer til kroppen og har en tendens til å dra deg ned som det tapper kroppens av enkelte vitaminer.

•  Drikk minst en kopp varm grønn te eller et glass med kald grønn te per dag. Grønn te har vist seg å brenne fett og øke stoffskiftet, noe som hjelper deg å miste weight.You kan kjøpe grønn te i en rekke smaker som bringebær, sitron, blåbær, eller mynte.

Drikk Oolong te, som er laget av spesielle teblader dyrket i Kina og behandlet direkte etter å bli plukket. Mange sverger ved slanking påvirke av dette te, og det er vanligvis markedsført som en te som vil hjelpe deg å miste vekt naturlig.

Drikk hvit te varm eller kald, som også kommer i en rekke smaker som grønn te gjør. Vekttapet og antioksidant fordelene med hvit te er meget lik den av grønn te. En studie på hvit te viser at det kan senke blodtrykk og kolesterol som begge forbedrer den generelle helsen til hjertet og kan tillate deg å gjøre mer cardio øvelser.

Hint

 • Alle te kommer i en koffeinfri versjon for de som ønsker å redusere eller eliminere koffein i sine dietter. Koffein, mens du legger de midlertidige fordelene ved å være en appetitt suppressant og opptre som et vanndrivende, ikke gjør nok for kroppen å bidra til et beløp av betydelig vekttap.
 • Hvis du ikke liker smaken av grønn te, kan du også ta det i pilleform som et supplement.
 • Vær forsiktig når du velger urtete som er markedsført som vekttap produkter. Noen av disse urter, hvis tatt i store mengder, kan gjøre deg syk. Vær på vakt mot te med følgende ingredienser: aloe, buckthorn og Senna. Disse urtene fungerer som avføringsmidler som kan forårsake diaré, oppkast, magekramper, kronisk forstoppelse, kvalme, besvimelse, og i noen sjeldne tilfeller død.
 • Vær forsiktig når du legger sukker og fløte til din te. Mye sukker og krem ​​vil legge kalorier og fett, ta bort slanking fordelene av te.

Hvordan velge måltider mens du er Somersizing

Dietter ikke fungerer for folk flest. Mens de kan feste seg i nærheten av en skissert program for en periode av tid, og leder til å miste vekt de ønsker, og holder den ved viser seg å være en annen sak. Det er derfor en rekke leger foreslår nå at i stedet, folk ser ut til å endre måten thay spise over lang tid. En av de mest vellykkede programmer som har tillatt millioner av mennesker over hele verden til å miste, og holde av vekten er et program som heter Somersizing. I stedet for å begrense kaloriinntaket eller tvinge folk til å velge å spise bare visse typer mat, lærer dette programmet noe annerledes. Somersizing lærer hvordan du kan kombinere riktig type mat sammen, slik at kroppen kan forbrenne det som er spist på den mest effektive måten mulig. Det søker også å både hoppe starte og opprettholde en god forbrenning ved å anbefale mindre måltider spredt over en lengre periode.

Hvordan velge måltider mens du er Somersizing

•  Lær de to nivåer av Somersizing. Nivå én er inngangsplanet. Det er der alle starter hvis de ønsker å slippe noen pounds. Nivå to er avansert nivå. Det er for de som har lykkes droppet pounds de ønsket, og nå bare ønsker å opprettholde sin nåværende vekt nivå.

Eliminer funky matvarer på nivå én. De vil hindre vekttap. Men ikke miste motet, som du kan sakte legge disse matvarene i kostholdet ditt når du har oppnådd din idealvekt. Funky matvarer inneholder sukker og høy-stivelse mat som hvitt mel, poteter og korn. De har også koffein og alkohol. Sukker som bør elimineres omfatter hvitt, brunt og rå sukker samt sirup, sakkarose, fruktose, melasse, og honning, med unntak av den sukker-fri variasjon. Sukker erstatter som Splenda, Stevia og Somersweet er akseptable alternative sukker. Unngå NutraSweet som en sukkererstatning grunn av aspartam som fører til sitt eget sett med problemer. Stivelse som bør elimineres omfatte alt med hvit eller seminola mel, hvit pasta, hvit ris, mais (inkludert popcorn), poteter (inkludert søtpoteter og gresskar), og vinteren saft (som butternut og accorn). Stivelse som er akseptable omfatter hele hvete pasta, hel hvete og multi-korn risretter, multi-korn brød, og multi-korn korn. Eliminere funky matvarer fra kosten din tvinger kroppen til å konvertere dine fettreserver til glukose som vil gi deg mer energi.

3 separate matvarer som du vanligvis spiser i de fire Somersize grupper. Disse inkluderer proteiner og fett; grønnsaker; karbohydrater; og frukt. Proteiner og fett inneholder kjøtt, fjærfe, fisk, egg, olje, smør og ost. Grønnsaker omfatter de fleste grønnsaker som vanligvis faller innenfor denne gruppen. Ett viktig unntak er bønner, som faller innenfor karbohydrat gruppen. Karbohydrater inneholder bønner, brød, kjeks, varme og kalde frokostblandinger, pasta og risretter samt sennep produkter og nonfat meieriprodukter. Frukt inkluderer de fleste varianter som vanligvis faller innenfor denne matvaregruppe.

Plan å spise frukt på egenhånd og helst på tom mage. Frukt, kombinert med de fleste andre matvarer, føre til at gass og oppblåsthet. Derfor er det best å spise disse elementene på egen hånd; enten som en begynnelse dagens rett eller som en dessert, hvis det blir servert mot slutten av kvelden (ikke rett etter et måltid.) Hvis du spiser frukt første tingen i morgen, har planer om å vente minst 1 1/2 til 2 timer før du følger den opp med en proteiner og fett eller karbohydrat måltid. Hvis du spiser frukt som dessert, vent minst 1 1/2 til 2 timer etter måltidet serveres å tjene frukt dessert. Mens all maten fra måltidet ikke kan ennå bli fordøyd, bør det være langt nok sammen i prosessen for å hindre oppblåsthet og alvorlige gassproblemer.

Spis proteiner med fett. Ikke bland i karbohydrater. Proteiner og fett fordøye på ett nivå, mens karbohydrater fordøye på en annen. Hvis du blander de to sammen, forvirrer det magen og generelt resulterer i en nedbremsing av hele systemet. Som kan kaste stoffskiftet av. Ikke legg til fett til karbohydrat måltid. I stedet se etter alternative metoder for å oppnå den smaken du ønsker.

Føl deg fri til å blande grønnsaker med enten proteiner og fett eller karbohydrater. De vil fordøye godt med heller, og ikke føre til et system ubalanse.

Vent minst 2 1/2 til 3 timer mellom måltidene hvis du har tenkt å bytte fra proteiner og fett til karbohydrater. For eksempel kan du velge et karbohydratrikt måltid til lunsj, men foretrekker en protein og fett en for middag. Det er greit så lenge du gir magen tid til å fordøye forrige måltid før du bytter til en annen type.

Ikke hopp over måltider. Eliminere måltider vil kaste stoffskiftet av og forårsake en langsom ned i måten kroppen din avtaler med vektproblemer. Det er viktig å spise tre måltider om dagen. Det er like viktig å spise før du føler deg tilfreds, slik at du ikke blir fristet til å gjøre mye av snacking mellom måltidene.

Drikk mye vann fordi det hjelper alltid å rense kroppen, fukte huden og håret, og hjelpe på fordøyelsen. Andre akseptable drikker inkluderer sukker frie produkter som ikke inneholder koffein eller aspartam; koffeinfri te, kaffe og brus. Begrense brus inntak på grunn av alle de ekstra kjemikalier og konserveringsmidler som ligger der siden disse vil toxify et system som du bare har renset og renset. Ikke drikk mye med måltid siden væsker kan fortynne magen din syrer og forårsake en langsom ned i fordøyelsen.

Bruk Somersize nivå én oppskrifter så mye du kan. De er allerede funnet ut for deg slik at du ikke trenger å tenke på hvordan å blande dine matvarer for måltid planlegging. I tillegg, maten er gourmet kvalitet, slik at du faktisk vil føle at du blir behandlet på noe spesielt heller enn å bli fratatt. Hvis du ikke har tid til å lage alle måltider, bestille Somersize ferdigpakkede matvarer akkurat som du ville fra butikken. De er tydelig merket som nivå én eller to, slik at du vet nøyaktig hva du kjøper. Selvfølgelig kan du også planlegge ut dine egne Somersize måltider. Valget er ditt i henhold til den tiden du ønsker å sette deg inn i programmet.

Flytt til nivå to etter at du har mistet all vekten du ville. Dette er når du kan begynne å legge tilbake i noen av de funky matvarer som du kan ha gått glipp som sukker, hvitt mel brød og pasta, poteter og andre høyt stivelse matvarer. Hvis du er fornøyd med hele korn matvarer, kan du velge å fortsette de og bare legge tilbake i poteter eller sukker produkter som du har gått glipp av. Det viktigste er ikke å legge tilbake i alt du spiste før. Du kan heller ikke ha disse elementene hvert måltid i store mengder. Hvis du gjør det, vil du ende opp tilbake der du var før.

Ikke helt frata deg selv. Hvis du virkelig, virkelig ønsker det stykke bløtkake eller en fersken margarita, deretter har det. Frata deg av alt som du elsker hele tiden er akkurat det som gjør slanking et problem snarere enn en løsning. Hvis du bryter ditt spise program for noe som du elsker, så bare gå tilbake til nivå en for et par dager for å arbeide ubalansen gjennom systemet og komme rett tilbake på sporet.

Hint

 • Se etter disse oppskrift bøker for å hjelpe deg å planlegge måltider: ". Spis, jukse, og smelte fettet bort" "Spis Flott og gå ned i vekt", "Slim & Sexy Forever" "Get Skinny på fantastisk mat" og

Hva er fordelene med Ribose?

Hva er fordelene med Ribose?


Ribose er et karbohydrat som spiller en avgjørende rolle i å produsere en viktig kilde til energi for cellene som kalles adenosin trifosfat, eller ATP. Det er tilgjengelig som et kosttilskudd, typisk i form av D-ribose og som vanligvis anvendes for sport ytelse. Antyder imidlertid bevis ribose er ineffektivt for dette formål, i henhold til New York University Medical Center Langone. Forskning på de potensielle fordelene ved ribose er pågående, men data tyder på det kan gagne de med visse betingelser som rastløse ben syndrom, hjertesvikt, fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom.

Forbedrer Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom er en nevrologisk tilstand preget av smerter og ubehagelig følelse i beina dine som utløser trangen til å flytte dem. Den potensielle gevinsten av ribose for RLS er beskrevet i en svært liten studie publisert i novemberutgaven 2008 av "The Journal of Alternative and Complementary Medicine." Inntak av 5 g D-ribose tre ganger daglig med måltider betydelig forbedrede dagtid RLS symptomer og reduserte alvorlighetsgraden av nattlige symptomer, ifølge studien. Dette resulterte i en forbedret livskvalitet.

Fordeler Hjertesvikt

Personer med hjertesvikt synes det er vanskelig å tolerere fysisk aktivitet, muligens på grunn av redusert cellulær energi. Tyder tar 5 gram D-ribose tre ganger daglig, fordeler hjertesviktpasienter, ifølge en studie publisert i september 2009 Studien rapporterte en betydelig forbedring i lungekapasitet og utøve toleranse hos pasienter med avansert hjertesvikt etter å ha tatt D-ribose i åtte uker. Studien ble publisert i "International Journal of Cardiology."

Kan ha nytte av Fibromyalgi og kronisk tretthet

Tar D-ribose kan bedre symptomer relatert til fibromyalgi og kronisk utmattelsessyndrom, antyder resultatene fra en studie publisert i november 2006 utgaven av "Journal of Alternative and Complementary Medicine." Om 66 prosent av pasientene opplevde en betydelig bedring i symptomer som energi, søvnkvalitet, smerteintensitet og generelle velvære, ifølge studien. Den dose som ble anvendt var 5 gram, tre ganger pr dag.

Har ingen bivirkninger ved lave doser

Ta ribose etter legens veiledning og tilsyn, siden de potensielle fordelene ved ribose er for medisinske tilstander. Vær forsiktig hvis du har diabetes; ribose kan senke blodsukkernivået, ifølge University of Michigan Health System. Tar ribose i doser over 10 gram per dag kan gi milde gastrointestinale problemer og diaré. Ikke alle opplever disse bivirkningene, og de kan gå bort med fortsatt bruk. Det er ingen rapporterte bivirkninger for doser under 10 gram per dag.