Digidexo.com

No Diet vekttap plan

Gå ned i vekt uten en diett? Høres ut som en drøm, ikke sant? Likevel er det mulig å gå ned i vekt uten å måtte gå gjennom stress, savn og frustrasjon av å telle kalorier og fett gram. Det som trengs er en forpliktelse til å endre godt inngrodd spising, trening og stress lettelse vaner.

Ting å spise

I en konvensjonell vekttap diett, er dieter vanligvis begrenset til visse matvarer og / eller visse mengder mat. Vanligvis må hun skrive ned all mat hun spiser og når. Tanken er å vise henne hvor mye hun spiser og hvorfor. Men det kan være frustrerende og komplisert til å ta seg tid til å spille inn hver smule.

Et alternativ er å bare slutte å spise mellom måltidene. I stedet for å trykke på salgsautomater midt på dagen, kan en dieter begrense seg til de vanlige tre måltider hver dag. Andre runde er ikke tillatt. Fyll opp tallerkenen med hva som ser bra og spise opp.

"Men jeg skal bare fylle opp på junk food." Det kan være sant første dag eller to, men snart vil du begjærer næringsrik mat kroppen din trenger. Du vil konsentrere seg om magre proteiner, grønnsaker, frukt og helkorn.

Hvordan trene

Trening er viktig i enhver vekttap plan. Trening øker kroppens stoffskifte å brenne fett og bygge muskler. Det er imidlertid ikke nødvendig for å bli en olympisk idrettsutøver for å gå ned i vekt.

Hvis du ikke trener allerede, start med en enkel 10 minutters gange. Selv en kort spasertur har vist seg å ha helsemessige fordeler. Ideelt sett bør du ha minst 30 minutters trening hver dag, så tre 10-minutters turer i løpet av dagen er et godt utgangspunkt.

Hvis du trenger å miste mye vekt, rampen opp ditt treningsprogram litt: Enten gå for en lengre periode av tid og / eller på et brisker tempo. Carry et sett med hånd-vekter for å øke intensiteten hvis du ønsker det.

Turgåing er den mest ofte anbefalt øvelse fordi folk flest kan gjøre det, og en walking program kan startes med lite oppstyr. Alt som trengs er et par komfortable sko. Men hvis været eller plasseringen er ikke bra for en walking program, rikelig med alternativer kan bli prøvd:

Dancing
Rengjøring
Golf
Utøve videoer
Leke med barna
Svømming

Plukk en aktivitet du liker og gjøre det.

Stress Relief

Mange mennesker er overvektige fordi de slår til mat for stress lettelse. I stedet for wolfing ned sjokolade når livet blir for komplisert, prøv å lukke øynene, ta et dypt pust og prøver å slappe av etter bare noen få minutter. Tenk beroligende tanker (f.eks, et vakkert sted du har besøkt eller ønsker å besøke), eller bare gjenta ord som "Relax" eller "Pust".

Andre avslapping teknikker inkluderer å ringe en venn, be, meditere etc.

Tips

Drikk mye vann. Mange eksperter anbefaler åtte 8 oz. glass per dag. Vann tilfører ingen kalorier og hjelper deg å føle deg mett, så du vil ikke spise så mye. Det hjelper også flush fettet ut av kroppen din. Hvis du ikke ønsker å måle mengden av vann å drikke, se på urinen din: Hvis det er det meste klart, drikker du nok vann. Hvis det er gul eller golden, drikke mer vann.

For å unngå fristelsen, ikke kjøpe sukkerholdig eller salt snacks. Hvis du føler at du må ha dem "for barna," kjøpe den typen de liker, men du gjør det ikke. Sett dem i et skap hvor de ikke vil være lett synlig.

Få nok søvn. Studier har vist at de som får åtte timer søvn hver dag opprettholde sunnere vekter enn de som sover mindre.

Advarsel

Hvis du har en kronisk medisinsk tilstand, for eksempel diabetes, bør du oppsøke lege eller ernæringsfysiolog før du starter noen vekttap plan.