Digidexo.com

4-Day Detox Plan

En detox plan er utformet for å kvitte kroppen av urenheter og giftstoffer som kan gjøre deg trøtt i løpet av dagen. En fire-dagers detox program er effektive i å hjelpe deg med å forbedre immunsystemet funksjon, forbedre metabolsk funksjon og gjenopprette leveren og nyrene til optimal funksjon. Alltid konsultere med legen din før du starter en ny diett eller vekt-tap programmet.

Trening

Når du starter en detox program, trenger du ikke ønsker en tung belastning på aktiviteter fordi du kan ofte føle seg svak fra giftstoffer blir sluppet inn i systemet ditt. Som et resultat, prøv å planlegge en detox over en lang helg eller når du har lys dager på jobb. Som blir sagt, trenger du ikke ønsker å være sløv gjennom prosessen. Moderat trening eller aktivitet i morgen vil øke blodsirkulasjonen, noe som igjen hjelper kroppen din skylle ut giftstoffer du slipper i løpet av detox. Det spiller ingen rolle hva du gjør, men komme seg ut og gjøre noe. Dette kan være en rask spasertur, en sykkeltur eller andre aerobic aktivitet. Hvis du føler deg ør når du trener, stoppe og sitte ned. Dette kan være en bivirkning av detox.

Metabolsk Boost og rens

Under hver dag av detox vil du gjøre flere ting for å forbedre metabolsk funksjon og rense kroppen din. Det første du må gjøre etter at du trener er å gi kroppen din en metabolsk boost ved å drikke saften av en halv frisk sitron blandes med 300 ml varmt vann før frokost. Mellom frokost og snacks, vil du skylle systemet daglig med 400 ml vann og gjøre det samme igjen etter at du snack å rense kroppen din. Etter lunsj vil du drikke en annen 300 ml vann daglig og gjenta dette etter din snack og før middag. Etter middag, drikke en urtete, for eksempel kamille te.

Mat

Maten er veldig spesifikk i denne dietten for å maksimere kaloriinntaket, øke antioksidanter inntak og giftig utslipp. Frokost på den første dagen består av to stykker av frukt med 3 ss. sukkerfri müsli, 1 ss. linfrøolje og 2 ss. geitemelk yoghurt. Frokost på den andre dagen består av müsli inneholder havregryn, ristede mandler og ris melk med revet eple. På den tredje dagen, spise bakte bønner med dampet spinat og har en sopp, spinat og tomat omelett på den siste dagen.

Lunsj på den første dagen inneholder linse, caper og salvie salat på rødbeter. For den andre dagen, spise en salat med tomat, gulrot, ruccola, spirer, et egg, avokado og kikerter. På den tredje dagen, spise tre vårruller med tamari. For fjerde lunsj, lage en salat med grønne linser med steke gresskar, spinat og sitronsaft.

Middager er lite fett med grillet kylling på spinat, valnøtter, eple og søtpotet. På den andre dagen, vil du forbruke laks med bok choy, risnudler og tamari. For tredje middag, lage wok-grønnsaker med kylling og ris. På den siste dagen, spise grillet grønnsaker med humus og snapper.

Snacks

Morgen snacks bør miso suppe på de to første dagene med blandede bær på den tredje dagen. Den fjerde dagen snack er en appelsin. Ettermiddagen snack bør være mandler og svisker på den første dagen, gulrot og selleri med humus på den andre, et eple og røkt tofu på tredje, med et eple og blandede nøtter på den siste dagen.