Digidexo.com

bihuler magesyre

Effekten av mye magesyre på en Colon

Effekten av mye magesyre på en Colon


Magesyre oppløser i bindevevet proteiner som danner rammen av mat, samtidig som dreper de fleste bakteriene som kommer inn med mat, men det etterlater vev av kolon uskadd.

Høy surhet

Den syre i magen er sterk nok til å oppløse jernnagler, i henhold til boken "Biology, Fifth Edition", av Neil Campbell et al.

Kreftfremkallende effekter

Mange studier tyder på at gallesyrer kan genetisk skade epitelceller lining tykktarmen, noe som resulterer i tykktarmskreft, bemerker Dr. Carol Bernstein, MD, ved University of Arizona College of Medicine.

Differensiering

Gallesyrer, men er ikke magesyre. Mens galle kommer fra leveren, syre i magen din kommer fra celler i magen din fôr, ifølge Arthur Vander, James Sherman og Dorothy Luciano i sin bok "Human Physiology, åttende utgaven."

Nøytralisering

Lenge før magesyre kan nå kolon, bikarbonationer fra bukspyttkjertelen og leveren nøytralisere det, state Vander, Sherman og Luciano.

Colon er Intake

Magesyre kan forverre magesår, merk Campbell et al. Men magesyre aldri når tykktarmen, som normalt mottar kun et lite volum av vann, salter og ufordøyd materiale, observerer Vander, Sherman og Luciano.

Behandling for overskytende magesyre

Under prosessen med fordøyelsen, magen frigjør en viss mengde syre i magesekken til å bryte ned de næringsstoffer og vitaminer slik at de kan bli utskilt i blodet. Som et resultat, er det nødvendig at magen opprettholde en viss grad av surhet, men noen ganger kan de mekanismer i magen som styrer syresekresjon ikke fungerer på riktig måte, slik at for mye syre til å bli sluppet inn i magen.
Ofte er den beste behandling for overskytende magesyre for å unngå årsaken. Å vite hva som utløser magesyreangrep vil gjøre det lettere å unngå og å behandle anfall i fremtiden.

Endre din diett

Visse matvarer kan utløse overskytende magesyre og resultere i dårlig fordøyelse og halsbrann. Vanlige matvarer gjerningsmennene er krydret mat og noen matvarer med høyt syreinnhold, som for eksempel appelsinjuice eller ananas. Unngå disse typer av matvarer for å hindre irriterende mageslimhinnen og å utløse en økning av syreproduksjon.

Kick gamle vaner

I mange tilfeller kan alkohol forverre skytende magesyre. Å drikke alkohol øker automatisk produksjonen av magesyre. Plus, slapper det esophageal sphincter, som kan tillate syre til å reise tilbake opp halsen forårsaker acid reflux. De som drikker alkohol bør slutte å drikke for å redusere symptomer.
Røyking er en annen irriterende ofte ansvarlig for magesyre. Røykere bør slutte å røyke for å avhjelpe problemet.

Redusere Stress

Høyt stressnivå utløse en økning i magesyre og ofte føre til smertefulle sår. For å unngå dette problemet før det starter, bør de med høyt stressnivå endre sin livsstil. Lavere stressnivå vil resultere i lavere nivåer av magesyre.

Medisinske behandlinger

De som har adressert utløsende faktorer for å behandle sin magesyre, men fortsatt opplever ubehag bør oppsøke medisinske behandlinger. Den vanligste behandlingen er antacida som nøytraliserer magesyre og de resulterende symptomer som brenning og fordøyelsesbesvær. For mer alvorlige tilfeller kan en lege foreskrive et medikament som kalles en H2 Receptor Blocker som reduserer mage syre produksjon, eller i enda mer ekstreme tilfeller kan han foreslå et stoff klassifisert som en Protonpumpehemmere som vil stoppe magesyre produksjonen helt.

Naturlige behandlinger

For de som ikke ønsker å bruke medisinske behandlinger for sine overskytende magesyre, det er naturlige løsninger tilgjengelig som kan hjelpe. For eksempel vil urtete hjelpe berolige en mage opprørt av overflødig syre. Peppermynte, når du tar i te form, vil slappe av fordøyelseskanalen muskler, og dermed oppmuntre til produksjon og flyt av galle, som bistår i riktig fordøyelse. Et annet naturlig alternativ er å spise mat som er høy i alkaliske nivåer hvis kroppen din er for syrlig. Mulige forslag til alkaliske dannende frukt er epler, bananer og meloner som vannmelon og honningmelon. Grønnsaker som kan redusere kroppens syre nivåer og overskytende magesyre, som et resultat, er brokkoli, gulrøtter og sopp.

Advarsel

I det siste, mange mennesker, inkludert leger mente at melken var et nyttig middel for overskytende magesyre, men nå er det kjent for å forverre tilstanden. Hvis du lider av overskytende magesyre, bytte til en laktosefri melk for å unngå å forverre problemet.

Magesyre Therapy

Saltsyre, også kjent som magesyre, er nødvendig for å hjelpe til i fordøyelsen av mat du spiser. Ventiler holde magesyre og fordøyelsesvæsker fra lekker ut i spiserøret. Flere terapier har vist seg vellykket i å lindre tilstander som oppstår når svekket eller dårlig fungerende klaffer forårsake lekkasje av magesyre, og den brennende følelse referert til som halsbrann. De tre mest kjente forholdene er acid reflux, Gerd og galle reflux.

Årsaker

Spiserøret er et rør som strekker seg fra munnen til magen. Den esophageal ventilen skiller spiserøret fra magen, og forblir lukket, bare å åpne for å la maten til å passere gjennom. Ved hjelp av en bølge-lignende bevegelse, muskler i veggen av spiserøret flytte maten ned i magen. Gravity og svelger også bistå i passasjen av mat gjennom spiserøret.

Saltsyre kan tilbakeløp (back up) i spiserøret på grunn av en defekt esophageal ventil. Over tid, kan acid reflux forverres og utvikle seg til en mer alvorlig form for dette problemet kjent som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Bile er et fordøyelsesvæske som produseres av leveren, lagres i galleblæren og slippes inn i tynntarmen når det er nødvendig for å hjelpe i fordøyelsen av fett. Den pyloric ventilen er en muskel separering magen fra tynntarmen. Under fordøyelsesprosessen, åpnes denne ventil for å la maten til å forlate magen og passerer inn i tynntarmen. Som det fremgår av Mayo Clinic, hvis ventilfeil, galle refluxes inn i magen slik at den blir betent. Når galle ryggen opp fra magesekken til spiserøret, kan det føre til brenning i brystet og halsen også. Terapi er litt forskjellig for acid reflux, Gerd og galle reflux, også kjent som gastritt.

Terapi for Acid Reflux

The Mayo Clinic anbefaler noen endringer i livsstil for å lindre acid reflux. Forbruker mindre måltider spises oftere bidrar til å unngå for mye press på esophageal ventilen, og dermed minske muligheten for syre backing ut av magen din. Heve hodet av sengen 6 inches å tillate tyngdekraften til å bistå i å holde syre fra refluxing er en annen måte å behandle dette problemet. Propping deg opp på puter ikke fungerer så godt fordi hele kroppen, ikke bare den øvre halvdel, må vinkles nedover for dette alternativet for å fungere. Spise før du går til sengs er ikke anbefalt fordi når du legger deg ned kroppen din er vertikal og gravitasjon kan ikke bidra til å holde syre i magen din mens du er i denne posisjonen.

Noen matvarer kan føre til en økning i magesyre. Koffein, sitrusfrukter og juice, tomater, sjokolade, brus, og alkohol er blant de skyldige. Aspirin og ibuprofen kan ha samme effekt. Unngå disse matvarene og medisiner er avgjørende for å lykkes med magesyre terapi.

For ytterligere lettelse, anbefaler Mayo Clinic over-the-counter medisiner som tums, syrenøytraliserende, eller Tagamet HB og Pepcid AC, H-2-reseptorblokkere som senker utskillelsen av syre. The Mayo Clinic antyder også Prilosec OTC, en protonpumpehemmer å blokkere syre produksjon og bidra til å helbrede vev i spiserøret skadet av syre reflux.

Terapi for GERD

Terapi for GERD er lik behandlingsanbefalinger for acid reflux. Legen din kan forskrive medisiner som ligner på de over-the-counter medisiner som er nevnt ovenfor, men mer potent i styrke. Men som nevnt av National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC), vedvarende eller forverret halsbrann kan kreve medisinske tester. En øvre endoskopi er en av testene, og det kan som regel utføres i legens kontor. Du vil bli lett bedøvet og en tynn slange vil bli satt inn i deg halsen for å gjøre det mulig legen din for å undersøke spiserøret for mulige skader forårsaket av GERD. Dette vil hjelpe i valg av medisiner for å behandle din tilstand. Hvis tilstanden din forverres eller ikke svarer positivt på medisiner, kan et kirurgisk inngrep være nødvendig å stramme muskelen som styrer esophageal ventilen.

Terapi for galle reflux

Livsstilsendringer for galle reflux er lik de som er anbefalt av Mayo Clinic for acid reflux, men også begrensende fet mat, vekttap hvis du er overvektig, og stressreduksjon ved å utnytte meditasjon eller dyp pust til å fremme en mer avslappet tilstand. Røykeslutt er anbefalt for sure oppstøt og galle reflux.

Reseptbelagte medisiner for å få fart på fordøyelsen og redusere mengden av tid mat tilbringer i magen kan være foreskrevet av legen din, som det fremgår av Mayo Clinic. Andre medisiner som kan være nyttig i behandling av galle reflux inkluderer protonpumpehemmere som Nexium og Prevacid brukes til å blokkere syreproduksjon i syre reflux.

I henhold Mayo Clinic, ett av de kirurgiske alternativer tilgjengelige for å behandle reflux galle innebærer reruting galle til en nedre del av tynntarmen, slik at den tilbakeløpskokende i magen.

Overskytende magesyre Symptomer

Overskytende magesyre kan være svært smertefullt og til slutt føre til magesår. Hvis du har noen tegn til symptomer, er det viktig å kontakte legen din slik at han kan utføre en magesyre test og avgjøre neste skritt å ta.

Årsaker

Den viktigste årsaken til overskytende magesyre er kosthold. Magen naturlig produserer en syre for å bryte ned maten nylig forbrukes. Fetere og spicier matvarer er vanskeligere for magen for å bryte ned og kan føre til større produksjon av syre som vanligvis vil forårsake en brennende følelse eller la en sur smak i munnen.

Symptomer

Tegn på overskytende magesyre omfatter brenning, oppblåsthet, raping eller gass umiddelbart etter måltider; Hårtap; fordøyelse; forstoppelse eller diaré; rektal kløe; svake og sprukne negler; ufordøyd mat i avføringen og en uvanlig følelse av fylde, ifølge Jigsaw Health.

Diagnose

For mye magesyre har ofte den samme virkning på kroppen som for lite magesyre, så det er viktig å utføre en mage surhet test for å bestemme nivåene av syren som finnes i magen.

Testing

Testing for magesyre brukes for å bestemme mengden og surheten av mageinnholdet. Testen sjekker om materiale fra tynntarmen er å finne sin vei tilbake til magen eller om medisiner fungerer som de skal, eller undersøker dårlig opptak av næringsstoffer. Testen innebærer å faste i fire til seks timer før testen. Dette tillater kun fluid å forbli i magesekken, noe som deretter vil bli tappet via rør gjennom spiserøret.

Det finnes andre måter å teste for magen surhet utover faste, men alle prosedyrer må trekke ut og analysere væske. En annen test innebærer å gi kroppen med nok insulin for å indusere hypoglykemi, stimulering av frigjøring av gastrin, og deretter trekke ut fluidet i magen og analysere innholdet.

Resultater

Det ekstraherte fluid vil da bli analysert og sammenlignet med normale surhetsgraden. Normale mage surhetsgraden har en pH-verdi på 1,5 til 3,5 per 20 til 100 ml fluid. Høye sure nivåer kan føre til sår, mens lavere sure nivåer kan være tegn på malabsorpsjon.

Naturlige behandlinger

Jigsaw Helseinstituttet anbefaler noen naturlige behandlinger for å bidra til å støtte helsen til fordøyelsessystemet. Utover riktig ernæring, er omega-3 i fiskeolje nyttig i behandling av overskytende magesyre samt essensielle bunter av fordøyelsesenzymer for å bidra til å bryte ned tøffere matvarer.

Bivirkning av mye magesyre

Bivirkning av mye magesyre


Mens magesyre hjelper fordøye maten, kan overflødig syre også skape irritasjon og smerter fra sår eller gastroøsofageal reflukssykdom. Antacida, kan reseptbelagte medisiner eller kirurgi løse problemet.

Rolle av mage syre

Magesyre utfører en nødvendig rolle i fordøyelsen. MamasHealth.com angir at en blanding av magesyre og andre fordøyelsessafter bryte ned mat for bruk i kroppen.

Zollinger-Ellisons syndrom

Som beskrevet av Mayo Clinic, skaper Zollinger-Ellison syndrom tarm eller bukspyttkjertelen svulster som utløse et hormon som forårsaker for mye magesyre.

Magesår

Overdreven magesyre kan forårsake eller forverre magesår, ifølge Milton S. Hershey Medical Center College of Medicine.

GERD

Personer med gastroøsofageal reflukssykdom, eller GERD, erfaring "halsbrann" når magesyre klatrer opp i spiserøret. Mens Medical University of South Carolina klandrer en muskuløs feil for denne tilstanden, nevner det også at å redusere magesyre kan hjelpe.

Behandling

The Mayo Clinic viser antacida, H-reseptorblokkere og protonpumpehemmere som medisiner som kan redusere magesyre; Imidlertid, i noen tilfeller, kirurgi kan være nødvendig for å løse de underliggende fysiske årsaker.

Årsak av overskytende magesyre

Årsak av overskytende magesyre


Magesyre er viktig for god helse. Dens formål er å bryte ned mat til en form som kroppen kan absorbere, noe som er avgjørende for å absorbere næringsstoffer. Det er et mangfold av fordøyelsesforstyrrelser som kan oppstå når magesyre kommer ut av balanse. Overskytende magesyre er et vanlig problem som forårsaker ubehag for tusenvis av mennesker.

Fakta

Magesyre består av hovedsakelig saltsyre (HCL). Dette hjelper kroppen å bryte ned og fordøye mat. Hydrogen og klorid må arbeide sammen for magen å fungere normalt. Et stort antall mennesker har fordøyelsesforstyrrelser som oppstår på grunn av overproduksjon av syre i magen.

Halsbrann

Når du først får symptomer på overskytende magesyre, er du sannsynligvis opplever halsbrann. Halsbrann oppstår når magesyre sikkerhetskopierer i spiserøret. Sporadisk halsbrann er vanlig og som regel kan behandles med livsstilsendringer eller over-the-counter rettsmidler.

Komplikasjoner

Halsbrann som ofte oppstår og forstyrrer din daglige rutine er kjent som GERD (gastroesophogeal reflukssykdom). Overskytende syre kan skade veggene i mage eller tolvfingertarm, og føre til magesår. Zollinger Ellison syndrom er en sjelden lidelse som fører til tumor i bukspyttkjertelen. Disse tumorene utskiller store mengder av hormonet gastrin, noe som fører til produksjonen av overskudd av magesyre. Hvis halsbrann ikke reagerer over-the-counter medisiner, bør du oppsøke lege.

Vanlige årsaker

Relief fra overskytende magesyre avhenger eliminere årsaken. Visse matvarer utløser syreproduksjon, for eksempel kaffe, sjokolade og peppermynte. Andre problem matvarer inneholder stekt mat, fet mat, hvitløk, løk og kullsyreholdige drikker. Halsbrann kan også utløses av overspising, matallergier, stress og røyking.

Forebygging / løsning

Livsstilsendringer kan ofte lindre symptomene på overskytende magesyre. Ikke ha tettsittende klær. Bestrebe seg på å opprettholde en ideell kroppsvekt, fordi overskytende pounds kan presse opp magen og forårsake overflødig syre til å sikkerhetskopiere i spiserøret. Spis små porsjoner, og unngå matvarer som du vet vil utløse halsbrann.

Advarsel

Symptomer som kan synes å være halsbrann kan virkelig være et hjerteinfarkt. Hvis du lider av halsbrann ofte og føler en brennende følelse etter et måltid, kan du konkludere med at det er halsbrann. Men hvis din smerte er plutselig mer intens, kan det være noe mer alvorlig. Se for plutselige trykket, innstramming eller klemme av brystet. Et annet faresignal er ubehag i brystet ledsaget av kortpustethet, svimmelhet eller svette.

Hva skal jeg gjøre med overskytende magesyre?

Magesyre er en viktig del av fordøyelsen, men fører for mye ofte til syre fordøyelsesbesvær eller andre fordøyelsesproblemer. Tilberedning av mat lenger enn nødvendig bryter ned viktige enzymer som trengs for fordøyelsen, som gjør spise raffinert eller bearbeidet mat som har blitt strippet av verdifulle næringsstoffer. Disse typer matvarer tar lengre tid å fordøye, noe som fører til ubehag etter måltider.

Forekomst

For å hjelpe magen fordøye over-bearbeidet mat som kjøttpålegg, høy-kalori snacks, raffinerte brød og pasta, convenience måltider eller kokt mat som har mistet enzymer, produserer magen en stor mengde magesyre. Dette overproduksjon av syre fører til ubehag som syre dårlig. Maten beveger seg også inn i tarmen, noe som skaper oppblåsthet, gass eller andre kroniske fordøyelsesproblemer.

Årsaker

Matvarer som forårsaker overflødig syre produksjon omfatter high-sukker og fet mat, alkohol, te, kaffe og brus. Øl forårsaker magesyre å doble i volum. Mange drikkevarer, særlig de med kullsyre, stimulere produksjonen av syre, noe som øker risikoen for overskytende i magen.

Melk har lenge vært et hjem rette for fordøyelsen ubehag, men det ender som regel opp med bare å gjøre problemet verre. Melk øker produksjonen av magesyre gjennom fordøyelse, som fører til ubehag senere.

Reduksjon

I stedet for å spise store måltider på hver sittende, forbruke mindre måltider i løpet av dagen. Spise mindre deler vil redusere mengden av syre i magen trenger å fordøye matvarer. Spis rikelig med komplekse karbohydrater som pasta, hele korn og ris for å suge opp overflødig syre og skape jevnere fordøyelse.

Unngå å spise fast mat, som ofte inneholder en stor mengde fett. Dette fettet tar lengre tid å fordøye, noe som øker risikoen for overskytende syre produksjon. Aldri legge seg ned etter å ha spist et måltid, siden dette kan føre til dårlig fordøyelse og halsbrann. Prøv å holde deg opp i minst en time etter å ha spist for å forhindre fordøyelsesbesvær, og alltid sove med hodet hevet minst 6 inches.

Vær forsiktig med å ta for mange over disk anti-syrer eller syreblokkere som Pepcid AC stedet for å endre din livsstil vaner. Ved hjelp av dem kan midlertidig ta seg av symptomer, men de kan også hindre næringsopptak.

Lav magesyre Symptomer

Lav magesyre, eller hypochlorhydria, er et alvorlig medisinsk tilstand. Magesyre er produsert naturlig i kroppen vår, og alle produserer ulike mengder. Ettersom vi blir eldre, våre organer produsere enda mindre. I tillegg til alder, en fattig diett høy i natrium og bearbeidet mat fører også til en reduksjon av magesyre.

Funksjon

Magesyre tillater kroppen å fordøye maten, bryte ned protein til aminosyrer og slik at våre organer for å bruke eller absorbere andre elementer. Det dreper også skadelige bakterier i matvarer før de kan påvirke en persons helse.

Symptomer

Det er flere symptomer relatert til lav magesyre, og de varierer i intensitet. De vanligste er halsbrann, fordøyelsesbesvær, oppblåsthet, matallergier, vitamin og mineral mangler, autoimmune sykdommer og tretthet.

Myter

De fleste antar at når de opplever halsbrann eller dårlig det er fordi de har for mye syre i magen, men det er ofte det motsatte problemet --- at de ikke har nok syre. Følgelig tar syrenøytraliserende forverrer symptomene fordi det tapper videre hva lite syre som er igjen. Ifølge Jigsaw Health, er lav magesyre faktisk mer vanlig --- rammer opp til halvparten av den amerikanske befolkningen.

Årsaker

Vitaminer og mineraler er nødvendig for å produsere magesyre, så mangler av disse elementene i kostholdet kan føre hypochlorhydria. Andre årsaker er kronisk stress og hyppig alkoholforbruk.

Natural Cures

Det er flere måter å naturligvis øke produksjonen av syre i magen. Den første er å ta kontroll over kostholdet ditt. Unngå raffinerte karbohydrater som hvitt pasta, brød og ris og bytte til hel-hvete produkter i stedet. Tungt bearbeidet mat, som for eksempel kjøttpålegg, pølser og hurtigmat, er også unngås, som er kullsyreholdige drikker, alkohol og store mengder koffein.

I tillegg spiser mindre måltider i løpet av dagen i stedet for tre larges måltider, i hvert fall inntil symptomene bedres, og ikke legg deg ned umiddelbart etter å ha spist. Sittende i en oppreist posisjon fremmer enklere fordøyelsen.

Medisinering

Det er flere over-the-counter medisiner for å lindre symptomer fra lav magesyre, men du bør snakke med legen din om hva som er riktig for deg. Ulempen med disse medikamentene er at de bare lindre symptomene midlertidig, og ikke komme til roten av problemet.

Magesyre og problemer fordøyer mat

Problemer i fordøye maten kan manifestere seg i en rekke måter. De kan være kroniske genetiske forhold, sykdommer eller fysiske skader. Forstå hvordan mage-syrer funksjon og opprettholde fordøyelsen effektivitet kan hjelpe deg å komme tilbake på føttene når du ikke føler ditt beste.

Symptomer

Problemer som involverer magesyre ofte resultere i et enhetlig sett av symptomer. Kvalme, halsbrann og dyspepsi er alle symptomer som manifesterer inne i magen. Andre fordøyelses plager gi symptomer senere i tarmsystem, oftest i form av diaré eller forstoppelse.

Typer

Kvalme, dyspepsi og andre mage plager ofte peke på spesifikke sykdommer. Den vanligste kilde til ubehag i magen er gastroøsofageal reflukssykdom, som er en kronisk tilstand som enten avløp magesyre for raskt, mucosal skade belegget, eller forhindrer magesyre fra å forlate. Imidlertid kan de samme symptomene også indikere en sår.

Diet

En rekke mage og tarm plager kan lindres med endring i kostholdet. Generelt dyspepsi kan bli beroliget av å legge mint eller ingefær til måltider. Mer problematisk er de kosttilskudd begrensninger - å unngå fet mat, melk og sitrus - av de som lider av magesår. Smerter på grunn av magesår kan også lindres ved inntak av kål juice. Et bredt utvalg av mage plager kan lindres ved å bytte fra tre store måltider til fem eller seks små måltider gjennom dagen.

Behandling

Behandling for magesyre problemer og fordøyelsesproblemer, avhenger av den spesielle sykdom. Mest peptiske sår er forårsaket av H. pylori-virus, som kan behandles med antibiotika. Genetiske sykdommer som Crohns sykdom, krever ofte kortikosteroid behandlinger under utbrudd og immundempende under remisjon. Ofte kan generell dyspepsi bli løst med vismut, som er den viktigste ingrediensen i over-the-counter mage behandlinger som Pepto-Bismol. Vismut behandler et bredt utvalg av magesyre problemer ved å absorbere overskytende magesyre.

Betraktninger

Fordøyelsesproblemer og mageproblemer er et symptom på mange forskjellige typer plager, noe som gjør det vanskelig å fastslå forskjellen mellom en standard dyspepsi eller diaré og mer alvorlige problemer. Generelt, hvis fordøyelse problemer produsere blodig avføring eller oppkast, kontakt lege. Dette kan tyde på kreft, en genetisk sykdom eller en alvorlig sår. Likeledes bør en hvilken som helst kronisk smerte behandles alvor. Selv om rosa vismut, som Pepto-Bismol, lindrer konsekvent symptomer, bør ingen oppleve fordøyelsesproblemer hver dag.

Hvordan behandle overskytende magesyre Produksjon

Overflødig mage syre produksjon kan føre til mange problemer som halsbrann og fordøyelsesbesvær. Det kan gjøre nyter visse matvarer, og selv en god natts søvn, vanskelig. Heldigvis er det mulig å behandle overskytende magesyre.

Hvordan behandle overskytende magesyre Produksjon

•  Bestem hva som forårsaker overflødig magesyre. Starte denne prosessen ved å eliminere visse matvarer kjent for å forårsake overflødig syre produksjon. Disse inkluderer fet mat, krydret mat, tomater og tomatbaserte produkter, matvarer med sitronsyre, og meieriprodukter. Også gjøre oppmerksom på eventuelle andre matvarer som øker magesyre og prøve og fjerne dem fra kosten din.

Vurdere noen av dine vaner hvis du fortsatt har vedvarende overflødig syre. Hvis du drikker eller røyker, vet at begge vaner kan skade mageslimhinnen, forårsaker et overskudd av syre. Hvis du gjør det heller, prøver å slutte eller kutte ned drastisk for å se om det hjelper lindre symptomene. Koffein også faller i denne kategorien.

Endre matvaner. Ofte, spiser for raskt, eller spiser for mye i en sittende, vil føre til at magen til å overprodusere syre. Prøv å spise hyppigere mindre måltider, 05:56 en dag.

Prøv å over-the-counter medisiner for å lindre symptomene dine. Antacida er stor for lindrende symptomer på stedet. Du kan også prøve protonpumpehemmere, tatt enten daglig eller 30 minutter før du spiser, som hindrer magen fra overproducing syre. Deres merkenavn er Zantac og Pepcid.

Gå til legen din dersom du fortsatt opplever overskytende magesyre eller må ta over-the-counter medisiner daglig for å kontrollere det. Du kan ha et underliggende problem som gastroøsofageal reflukssykdom, irritabel tarm syndrom eller en hiatal brokk. Legen din vil kjøre tester, finne årsaken og behandle overflødig syre tilsvarende.

Hint

  • Når jeg prøver å finne ut hvilke matvarer for å unngå, kan holde en matdagbok gjøre prosessen enklere.
  • Hvis du likevel ønsker å hengi seg til en alkoholholdig drikke, hold deg til en som er lys eller utvannet, slik at alkohol er mindre intens på magen.
  • Prøv og drikk rikelig med vann i løpet av dagen; Dette ikke bare hjelpemidler i fordøyelsen, men er generelt bra for din generelle helse.

Matvarer som bidrar til overskytende magesyre

Matvarer som bidrar til overskytende magesyre


Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en tilstand forårsaket av problemer i fordøyelsessystemet. Store mengder av magesyre, og kan bidra til å forverre denne tilstand. Fortsatt magesyre problemer kan føre til magesår, astma og en tilstand som kalles Barretts øsofagus. Ytterligere komplikasjoner av disse GERD relaterte fordøyelsesproblemer inkluderer spiserørskreft. Å behandle denne tilstanden, er det best å unngå matvarer som legger til overmål magesyre.

Alkohol og koffein

Alkoholholdige drikkevarer som øl kan doble mengden av syreproduksjon i magen. Dette kan være et resultat av avslappende musklene som hindrer syre fra å reise opp i spiserøret. Drikker som brus, te og kaffe inneholder koffein som kan irritere magen og føre til ytterligere økt magesyre. Disse drikker bør unngås ved inntak av måltider lav i enzymer. Tungt kokt og stekt mat er lav i enzymer mens ferske grønnsaker og frukt er høyere i enzymer.

Stekt og fet mat

Når en matvare inneholder noen fordøyelsesenzymer det krever mer fordøyelsessyre som skal frigjøres. Stekt og fet mat krever mye syre til å bli utgitt. Fet mat inkluderer bearbeidet kjøtt og fete meieriprodukter. Folk som spiser disse matvarene også en tendens til å være overvektig og overvektige mennesker har en tendens til å ha en høyere forekomst av halsbrann og overskytende syre produksjon. Færre av disse matvarene og en restriktiv diett plan kan redusere disse høye syre nivåer.

Sitrusfrukter og tomater

Mens sitrusfrukter er tenkt å bidra til overskytende syre nivåer, er det mindre sannsynlighet for å forårsake dette problemet når en del av et sunt kosthold og diett plan. Noen sitrusfrukter inkluderer tangelos, grapefrukt, appelsiner, sitroner, fruktjuice og mandariner. Sammen med sitrusfrukter, tomater, kan også bidra til problemet med overskytende syre. Hvis syreproduksjon ser ut til å stige etter å ha spist disse matvarene, begrense eller fjerne dem fra kosten din.

Andre Foods

The National Institute of Health anbefaler at du unngår flere andre typer mat for å sikre normale nivåer av syre produksjon. Disse matvarer inneholder hvitløk og løk, krydret mat, mynte smakstilsetninger og sjokolade. I moderate mengder, kan disse matvarene og krydder være sunn, men de er ofte koblet sammen med fet mat eller koffein. Hvis du allerede opplever sure problemer, fjerne disse elementene fra kostholdet ditt.

Hvordan Forstå magesyre Levels

Magesyre kan være en vanskelig ting, spesielt hvis du lider av acid reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom, der magesyre nivåene er høye. Forstå magesyre, hvordan det fungerer, og hva som utløser nivåer for å endre kan holde halsbrann i sjakk, og bidra til å unngå plagsomme magesmerter.

Hvordan Forstå magesyre Levels

•  Finn ut om din magesyre nivåer er out-of-wack. Dette kan gjøres ved å vurdere om du har noen konstant eller gjentakelse av fordøyelsesproblemer, som acid reflux eller fordøyelsesbesvær, både det som er forårsaket av syre nivåer som er enten for høyt eller for lavt.

Start å holde en matdagbok. Skriv ned maten du spiser, sammen med hvordan du føler deg etter inntak av det, så kan du bedre forstå hva slags mat vil velte ditt nivå av magesyre.

Vet vanlige triggere som øker syrenivået og bidra til surhet. Visse matvarer kan øke surheten i magen eller høyne nivåene ved å gjøre magen din produsere mer syre. Vanlige triggere er sure frukter og grønnsaker, som appelsiner og tomater, stekt mat eller mat med høyt fett og meieriprodukter.

Røyking og alkohol kan øke magesyre nivåer. Både skade slimhinnen i magen, noe som fører til overflødig syre produksjon. Ta oppmerksom hvis du unne deg en av disse vaner ofte og hvis avstå fra dem gjør magen problemer forsvinne.

Hvis du har konstant halsbrann, gass, fordøyelsesbesvær eller sure oppstøt, snakk med legen din for å finne ut hvorfor dine nivåer kan være slått av. Det kan være en rekke lidelser som GERD eller en hiatal brokk.

Hint

  • Hvis du har alvorlig smertefulle mageproblemer, kan det være mer enn syre nivåer å klandre, så oppsøk lege umiddelbart for diagnose.

Magesyre Forebygging

Magesyre er nødvendig for å bryte ned og løse opp mat når den kommer inn i magen. Magen produserer syren nødvendig, men inntak av visse matvarer og andre forhold kan føre til magen for å produsere overskudd av syre. Dette kan føre til halsbrann, sure oppstøt og magesår. Venstre ubehandlet overflødig magesyre kan føre til mageblødning og øke risikoen for magekreft.

Foods

Visse matvarer bidra til halsbrann og en overproduksjon av magesyre. Sure matvarer som tomater, appelsiner, grapefrukt og eddik bør begrenses. Krydret mat som chili peppers og varm saus eller fet mat som hamburgere og pommes frites kan også føre til ekstra magesyre å bygge opp. Alkohol, koffein drikker og kullsyreholdige drikker kan også utløse ekstra magesyre.

Medisiner

Over-the-counter antacids eksempel Mylanta eller Maalox kan redusere magesyre og hindre betennelse i mageslimhinnen. Antacida kan ikke være nok til å gi lindring, så legen kan foreskrive syre blokkere som Tagamet og Zantac. Disse medikamentene redusere mengden av syre i magen produserer. Medisiner som Prilosec og Prevacid er protonpumpehemmere. Disse medikamentene bidra til å slå seg av syreproduksjon mer fullstendig og for lengre perioder av gangen.

Livsstilsendringer

Holde fordøyelseskanalen sunt er viktig for din generelle velvære. Spis mindre porsjoner i stedet for stuffing selv og spise til faste tider. Opprettholde en sunn vekt som overvektig kan øke halsbrann og oppblåsthet. Utøvelse minst 30 minutter hver dag bidrar til å bevege matavfall gjennom kroppen raskere. Stress kan føre til at magen til å overprodusere magesyre. Redusere stress i livet ditt med meditasjon eller relaxations kassetter, yoga eller med medisiner kan redusere magesyre triggere.

Løsninger

Du kan redusere mengden syre magen produserer ved å følge visse retningslinjer. Foruten å være usunn, røyking kan irritere den beskyttende slimhinnen i magen og kan føre til magekreft. Smertestillende midler som aspirin og ibuprofen kan forårsake mage irritasjon. Bytt til paracetamol, som er mer magevennlig. Begrense alkoholforbruket, noe som kan erodere mageslimhinnen. Snakk med legen din om noen øvelse eller medisinering behandlinger for å hindre magesyre.

Slik Cure og hindre overskytende magesyre

Det er mange mennesker som lever med overflødig magesyre og problemene som går langs med den. Mens du tar syre reducers hver dag er en løsning, er det ikke alltid effektiv eller trygg. Den beste måten å kurere og forebygge overskytende magesyre er å endre kostholdet.

Slik Cure og hindre overskytende magesyre

Diett for å administrere overskytende magesyre

•  Spis små hyppige måltider i stedet for store. Store måltider føre til at magen til å jobbe hardere og utskille mer syre enn når magen bare trenger å bryte ned en liten mengde mat.

Spis komplekse karbohydrater. Brød og pasta er lett på magen og ta mindre syre sekret å fordøye. De kan også virke til å "suge opp" noen av syre i magen, og kan hjelpe til å lindre symptomene.

Unngå fet mat. Fet mat fordøye langsomt, slik at magen må holde kontinuerlig utskillende syre for å opprettholde fordøyelsesprosessen.

Pass på hva du drikker. Alkohol og kullsyreholdige drikker stimulere utskillelsen av syre i magen. Mange mennesker med overskytende magesyre finner ut at de ikke tåler alkohol.

Ta en over-the-counter syre redusering før måltider om kosthold kontroll ikke har noen effekt. For mennesker med et alvorlig problem, fordøyelsesenzymtilskudd er tilgjengelige.

Hint

  • Det er viktig å huske på å tygge maten grundig. Jo mer det kan brytes ned i munningen, jo mindre det må brytes ned i magen.
  • Alltid snakke med legen din før du starter en diett av syre reducers eller noen form for kosttilskudd.

Urter som begrenser produksjonen av magesyre

Urter som begrenser produksjonen av magesyre


Magesyre er normalt frigjøres i magesekken i løpet matforbruk. Den er produsert og frigjort av magens parietalceller, som er plassert i mageslimhinnen. Syren hjelper fordøyelsen ved å bryte ned matens proteinstrukturer og komponenter for å frigi sine vitaminer og næringsstoffer i magen. Magesyre nivåer er vanligvis regulert og holdt i balanse. Men når overproduksjon skjer, det er urter som kan begrense produksjonen av magesyre.

Identifikasjon

Økt magesyre er kjent som Acid Peptic Disease (APD) og kan være forårsaket av overskytende mat eller uregelmessige matvaner, drikker alkohol, bruk av enkelte reseptbelagte legemidler og selv redusert blodsirkulasjon til magen. Denne tilstanden kan føre til magesår, og magesår, sure oppstøt, halsbrann og dyspepsi. Bruk urter for å støtte magen som du endrer matvaner, redusere stressnivået eller arbeide med legen din for å finne alternativer til reseptbelagte legemidler som kan forårsake APD.

Fordelaktig Urter

Lakris rot er en gunstig urt for fordøyelsen. Den brukes til å redusere nivåene av syre i magen, og for å bidra til å helbrede sår. Lakris hjelper også med dårlig fordøyelse, halsbrann og betennelse og irritasjon i fordøyelsessystemet.

Kamille lindrer magen og fordøyelsessystemet ved å redusere betennelse og avslappende magemusklene. Dette bidrar til å redusere halsbrann, kvalme og gass. Kamille brukes til å behandle gastrointestinale problemer som irritabel tarm syndrom og diverticular forhold.

Mjødurt reduserer surheten i magen. Det gir også lindring av halsbrann, magesår og gastritt. Det bidrar til å avlaste syrerelaterte forhold i resten av kroppen, slik som leddsmerter og blærekatarr. Mjødurt har rensende egenskaper, og det legger tone til slimhinnen i fordøyelseskanalen. Det bidrar også til å lindre diaré og ubehag i magen.

Selv sitroner er sure, etter inntak de raskt øke alkalitet nivåer i fordøyelseskanalen. Sitroner gi lindring til økt magesyre, og spise sitroner vil bidra til å lette sår, bedre appetitt og forbedre leveren og bukspyttkjertelen helse, så vel.

Indisk stikkelsbær er en frukt som kan bidra til å redusere magesyre sekresjon. Det kan også bidra til å beskytte mageslimhinnen, som det hindrer sår fra forming. Dette er hva som gjør indisk stikkelsbær effektiv i behandling av fordøyelsesbesvær og magesår.

Tar Urter

Det er to vanlige måter som helsepersonell kan anbefale å ta disse urter for å begrense magesyre: infusjon eller skjær. Infusjons metode er å bratte de tørkede urter i kaldt eller varmt vann for en tidsperiode. Kaldt vann vil bevare så mye av urter 'helbredende egenskaper som mulig, men det vil ta lengre tid for urte egenskaper for å bli tilført i vannet. Varmt vann vil gi raskere infusjon.

Din helsepersonell kan også foreskrive urte tinkturer. De er tilgjengelige for kjøp, eller du kan lage din egen. Tinkturer er laget med alkohol (ikke gni alkohol), destillert vann, eddik eller glyserol som base. De tørkede urter er anbrakt i en krukke som inneholder en av disse baser, og deretter er tillatt å sitte i minst to uker i et mørkt og tørt sted. Skjær er rystet hver 24. time for å hjelpe utgivelsen prosessen.

Magesyre Behandlinger

Acid reflux er en tilstand i hvilken syre fra magen lekker inn i spiserøret og forårsaker smerte. Det er mange behandlinger for syre reflux sykdom, både medisinske og ikke-medisinske.

Kosttilskudd endringer

Acid reflux er ofte lindres ved endring i kostholdet. Å unngå matvarer som er høy i syre, slik som sitrusfrukter og tomater, kan holde innholdet i magen fra å bli altfor surt. Krydret mat kan også utløse acid reflux så bør unngås. Koffein, sjokolade, alkohol og peppermynte kan alle øke acid reflux ved å svekke lukkemuskelen mellom spiserøret og magen. Mat med høyt fett kan også utløse acid reflux. Kullsyreholdige drikker som cola, selters vann og øl kan fylle magen med luft og øke acid reflux.

Atferdsendringer

Overspising kan forårsake acid reflux. En full mage legger press på sphincter mellom spiserør og mage, som svekker den og forårsaker syre til tilbakeløp i spiserøret. Spise mindre måltider oftere kan bidra til å lindre halsbrann. Ikke spise rett før fastsettelse, fordi innholdet i magesekken har en tendens til tilbakeløp i en tilbakelent stilling. Hvis din acid reflux er en kronisk problem, prøve å sove med hodet og overkroppen svakt hellende og unngå å spise før sengetid. Fordi syre reflux er noen ganger forårsakes av stress, redusere stress i livet ditt gjennom trening eller meditasjon kan lindre halsbrann symptomer.

Over-the-counter medisiner

Antacida er en billig og allment tilgjengelig behandling for syre dårlig. Disse stoffene nøytralisere syre i magen, noe som minsker ubehag under tilbakeløp. Histamin-2-stopper er også tilgjengelig uten resept og også effektivt behandle acid reflux. Disse virker ved å redusere mengden syre magen produserer, forlater mindre syre til refluks og minske dine acid reflux symptomer. Toleranser til histamin to blokkere kan bygge og gjengi disse medikamentene mindre effektive over tid.

Protonpumpe Hemme narkotika

Protonpumpehemmere er kraftigere versjoner av histamin-2 blokkere og blokk syreproduksjon i magen. I motsetning til histamin-2-blokkere, er det imidlertid lite potensial for å utvikle en toleranse for disse stoffene. Disse stoffene effektivt redusere mengden syre som produseres i flere dager etter at du begynner å ta dem, men det kan ta opp til fem dager å begynne å jobbe i utgangspunktet.

Prokinetiske Drugs

Promotility eller prokinetiske stoffer er reseptbelagte medisiner som fremskynde prosessen med tømming av magesekken, noe som kan være et problem spesielt for diabetikere mennesker med acid reflux sykdom. Mange ganger syrefordøyelsesbesvær er forårsaket av innholdet i magesekken presser oppover mot og blir tvunget ut av ringmuskelen mellom spiserør og mage. Hvis magen tømmes raskere, er sjansen for at denne prosessen forekommende redusert.

Hvordan får jeg kvitt bihuler og tett nese?

Hvordan får jeg kvitt bihuler og tett nese?


Bihuleproblemer generelt oppstå når betennelsen utvikler seg i nesepassasjen. Som et resultat av denne inflammasjon, lider behandle symptomer som tett nese, sår hals, kjevesmerter, hodepine og ansikts ømhet. Mens ubehagelig, det finnes måter å kvitte seg med bihuleproblemer og avlaste en tett nese. Alternativene inkluderer over-the-counter rettsmidler, eller hvis du foretrekker behandlingsmetoder med få bivirkninger, er det flere naturlige rettsmidler som du kan prøve.

Bruksanvisning

En over-the-counter medisiner med en decongestant fremme rask nasal drenering for å avlaste Sinus press og tett nese. Bruk som anvist.

Flere forskjellige merker av saltvann neseskylle er tilgjengelig på de fleste lokale drugstores. Etter retninger på emballasjen, skyll med saltvann nasal vask for å fjerne irritanter fra nesen og stimulere mucus drenering fra nesen og hodet.

Drikk ekstra væske, hovedsakelig vann, for å klare lunger. Vann hydrater kroppen din og utvanner slim fanget i kroppen din. Fortynning induserer drenering og klarner sinus og nesehulen.

Påfør svak varme til ansiktet ditt. Dypp en klut i varmt eller varmt vann, og deretter hvile våt klut over ansiktet for å redusere sinus press.

Sleep med hodet hevet. Ligger flatt kan forverre eller utløse en tett nese. Bruk puter til å heve hodet og fremme drenering av væske fra bihulene.

Omgi deg med fuktig luft. Tørr luft kan tørke ut nesegangene og sinus hulrom, noe som gjør det annerledes for slimet å renne ut. Ved å plassere en kul-tåke luftfukter i rommet kan du øke fuktigheten i luften, og dermed holde bronkial og nesegangene våte nok til å legge til rette for slim utflod.

Hvordan bruke Aloe for Gerd

Gerd, som også er kjent som syre refluks (som kan føre til en hiatushernie hvis den forblir ubehandlet) er en smertefull tilstand hvor magesyre er i stand til å omgå spiserøret, noe som resulterer i magesyre stiger opp i halsen og sinus hulrom. Dette magesyre kan faktisk brenne esopghaus, hals og bihuler området, og skaper mye smerte og ubehag for den enkelte. Heldigvis er det flere kurs av handlingen som kan tas for å kontrollere eller selv bli kvitt Gerd, en som inneholder aloe.

Hvordan bruke Aloe for Gerd

Aloe Vera Juice

•  Mål opp 1/4 kopp aloe vera juice.

Hell i glass og drikk.

Gjenta før hvert måltid for en varighet på seks uker.

Aloe Vera piller

Fyll glasset med vann.

Ta en slurk vann og hold den i munnen.

Sett en aloe vera pille i munnen, holde den på tungen.

Ta et glass vann, svelger væsken og p-piller. Fullfør hele glass vann.

Gjenta prosessen før hvert måltid. Fortsette i seks uker.

Hint

  • Hvis du ikke bryr seg for måten at aloe vera juice smaker, kan du ta aloe i tablettform i stedet.
  • Snakk med legen din dersom du mistenker at du lider av gerd. Endre kosthold vil bidra til å redusere gerd.

Acid Reflux Symptomer

Acid reflux påvirker ca 7 millioner mennesker i USA. Acid tilbakeløp oppstår når syre og andre magevæsker bevege seg ut av magesekken og opp i spiserøret og forårsaker irritasjon og inflammasjon i esophageal vev. Dette irritasjon og betennelse føre de karakteristiske symptomene brennende assosiert med syre reflux, eller "halsbrann."

Betydning

Sporadisk acid reflux er ganske vanlig. Acid reflux opplevd mer enn to ganger i uken kalles gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Ved kronisk og ikke klart seg godt, kan acid reflux forårsake alvorlig skade på vev i spiserøret, fører til sår og arrvev samt øke kreftfaren. Alvorlig acid reflux kan også skade tennene eller bihuler hvis magesyre er gulpe opp høyt opp i baksiden av halsen.

Identifikasjon

Symptomer på acid reflux inkluderer brennende, varm eller skarp smerte i midten av brystet eller magen. Acid reflux smerte kan også bli følt på baksiden, eller som et trykk i bryst - lik angina smerte. Acid reflux symptomer oppstår vanligvis etter å ha spist eller i løpet av natten etter å ha ligget nede. Mer alvorlige symptomer på sure oppstøt inkluderer en syre smak på baksiden av halsen eller mat eller væske som er regurgitated inn i munnen.

Forebygging / løsning

Hvis du har kronisk acid reflux, få en kileformet pute og sove med hodet og brystet hevet i en vinkel. Dette vil tillate tyngdekraften å bidra til en hvilken som helst regurgitated magesyre og væske strømme fra spiserøret tilbake i magen.

Urtemedisiner inkludert glatte alm og lakris kan bidra til å beskytte spiserøret fra acid reflux ved å støtte den slimete fôr og beroligende irritert vev. Se etter glatte alm pastiller eller deglycyrrhizinated lakris, som har glycyrrhizinic syre fjernet (denne komponenten av lakris kan øke blodtrykket).

Spis mindre måltider og spise oftere for å unngå å fylle magen. Unngå matvarer som kaffe, alkohol og peppermynte som kan slappe av esophageal ventilen (sfinkter) og øke acid reflux symptomer.

Betraktninger

Acid reflux kan være forårsaket av utilstrekkelig magesyre i noen mennesker. Som du alder, produserer magen mindre syre. Tilstrekkelig produksjon av magesyre er nødvendig for å lukke muskuløs lukkemuskel som slapper av og constricts å tillate mat å gå inn i magesekken fra spiserøret. Når det ikke er nok magesyre, betyr dette sphincter ikke lukkes, slik at det magesyren som er tilstede i magen for å regurgitate i spiserøret. Snakk med legen din dersom du tror du har lav magesyre.

Advarsel

Hvis ubehandlet og kronisk, kan sure oppstøt forårsake ødeleggelse av vev i spiserøret. Dette kan skape en opphoping av arrvev som kan begrense spiserøret (strikturer). Når arrdannelse er alvorlig, kan maten bli sittende fast i den smalere spiserøret. Maten må så bli fjernet og spiserøret utvidet. Når esophageal strukturer oppstår, må mer aggressive middel for å kontrollere acid reflux brukes siden fortsatt skade og arrdannelse kan begrense spiserøret igjen, som krever ytterligere kirurgi for å korrigere.

Årsaker til Hoste

Hoste er en viktig funksjon for å fjerne noen form for rusk eller materiale fra luftveiene i en kraftfull måte. Det er en nødvendig fenomen av menneskekroppen til å utvise materiale som kan blokkere riktig åndedrett. Hoste kan forekomme når et stoff er inhalert eller når slim må løses ut fra lungene. Kronisk hoste er enhver hoste som har vart mer enn fire uker. Det bør vurderes av en medisinsk faglig. .

Luftveisinfeksjoner

Visse typer bakterier eller virus forårsaker de fleste øvre luftveisinfeksjoner. Forkjølelse, bronkitt, lungebetennelse og kikhoste er noen infeksjoner der hoste kan forekomme. Disse infeksjonene har en tendens til å føre til en overproduksjon av slim og slim etter at lungene blir betent. Hoste bidrar til å utvise slim og slim.

Allergier og Post-nasal drypp

Allergier er svært vanlig, spesielt i løpet av våren når allergener som pollen og mugg er mer utbredt. Hoste av allergi bidrar til å få disse uønskede stoffer ut av kroppen sammen med slim og andre materialer i luftveiene. Allergisk bihulebetennelse eller høysnue, som er betennelse i nese og bihuler hulrom kan føre til post-nasal drypp fra slim som faller inn på baksiden av halsen. Dette drypp forårsaker hoste å hjelpe kvitt luften passasjer av slim og infisert materiale.

Røyking og luftforurensning

Sigarettrøyking eller eksponering for luftforurensning eller passiv røyking kan gi en hacking røykhoste. Røyk og luftforurensning er giftstoffer som ødelegger små hair anslagene i halsen som hjelpe kvitt giftstoffer og avfall. Siden mekanismen for ridding irritanter og slim fra luftveiene er ødelagt, er hoste den eneste måten å tvinge den ut.

Acid Reflux

Kronisk hoste er ofte assosiert med syre reflux eller gastroøsofageal reflukssykdom. Hoste forbundet med GERD generelt produserer ingen slim og er en tørr hoste som reaksjon på en irritert på grunn av spiserøret til baksiden opp av magesyre i halsen. GERD-assosiert hoste er vanligvis tørre og av den ikke-produktiv type.

Andre årsaker

Enhver tilstand som irriterer luftveiene eller obstruksjon i luftveiene kan føre til hoste. Noen andre tilstander assosiert med hoste er: choking, astma, cystisk fibrose, interstitiell lungesykdom, kronisk obstruktiv lungesykdom, sarkoidose, og falsk krupp. ACE-hemmere kan også bidra til å hoste.

Behandling

Vanligste behandlingen er forskjellig for tørr hoste enn for hoste med store mengder slim og slim. Tørr hoste kan behandles med dekstrometorfan, kodein, eller andre antitussiva som demper trangen til å hoste. Slim produserende hoste er vanligvis behandles med medisiner som løsner slimet og hjelpe fordrive den fra lungene.