Digidexo.com

Typer av Spring Water

Definert av International Bottled Water Association og FDA, er det seks ulike typer flaskevann: kildevann, renset vann, mineralvann, sparking flaskevann, artesisk vann og godt vann. Av de seks valgene, er kildevann det beste å drikke, ifølge Jim McMahon, en økolog med mer enn 12 års erfaring med vannkvaliteten.

Beskrivelse

Betegnelsen "kildevann" refererer til vann som strømmer naturlig i jordens overflate fra underjordisk lagring, kjent som et vannførende lag. Flaskevann kan bare merkes kildevann dersom det ble samlet inn fra våren eller direkte fra akviferen.

Innhold

I motsetning til renset vann, inneholder kildevann mange verdifulle mineraler som kalsium, natrium, kalium, fluorid, magnesium, bikarbonat, nitrat, klorid, kobber, sulfat, arsen, pH (enheter) og bly. PH (surhetsgrad) og mineralinnhold av kildevann er det som gjør det så sunn, ifølge Jim McMahon, en økolog.

Ledende Merker

Aquafina, Dasani, Evian og Nestle er de ledende merker av kildevann på flaske. Aquafina er tappet av PepsiCo, og Dasani tilhører Coca-Cola. Helt uavhengig av de to er Evian, som kommer fra de franske Alpene. Nestle, derimot, opererer gjennom flere regionale amerikanske merkevarer.

Nestle Waters

Polen Springs, Arrowhead, Deer Park, Ice Mountain, Ozarka og Zephyrhills gruppe sammen under skrustikke av Nestle Water Nord-Amerika. Avhengig av regionen, er ulike farvann solgt. For eksempel kan Poland Springs finnes i North East og Zephyrhills er funnet i Florida.

Variasjoner i Spring Water

Hver kildevann er forskjellig og smaker forskjellig basert på renseprosessen benyttet. For eksempel bruker Aquafina et kull filtrering i forbindelse med omvendt-osmose og ozonination. Under denne prosessen nesten alle av de naturlige mineraler fjernes fra kildevann, noe som resulterer i en ren smak. Dasani, på den annen side, benytter også omvendt-osmose, men i motsetning til Aquafina, legger det mineraler tilbake igjen, noe som resulterer i en skarp smak. Deretter er Evian, som ikke bruker omvendt-osmose i det hele tatt, noe som gir vannet en frisk smak.