Digidexo.com

Den beste kur for Vorter

De beste botemidler for vorter avhenger av typen av vorten. Vorter på føtter, hender eller kjønnsorganer krever ulike typer behandling. Noen aktuelle medisiner finnes for herding warts, men kirurgi er mer vellykket. Andre typer av behandling også redusere arrdannelse etter fjerning vorte, blander den med huden.

Cantharidin

Cantharidin, en utvannet kjemisk løsning, blir brukt til å kurere vorter som ikke ligger på føtter eller kjønnsorganene. Cantharidin er malt på vorte og dekket med en bandasje etter vorte tørker. Ifølge FamilyDoctor.org, cantharidin forårsaker vorte til blemme, heve vorte og gjør det lettere å fjerne. Cantharidin forårsaker mild smerte innen 3-8 timer etter påføring, men det avtar.

Cryosurgery

Cryosurgery er også brukt til å kurere vorter som ikke ligger på føtter eller kjønnsorganene. Vanligvis kjent som frysing, gjelder legen flytende nitrogen til vorten, som fryser den. Vorte dør, noe som gjør det mulig for legen å trygt fjerne vorte.

CO2 Laser Cautery Surgery

Fotvorter er behandlet gjennom CO2 laser cautery kirurgi. CO2 laser cautery kirurgi ødelegger hele vorten, hindrer det fra etterveksten og eliminere dens overflate. Ifølge American Podiatric Medical Forbund, CO2 laser cautery kirurgi trygt eliminerer vorter samtidig redusere arrdannelse.

Andre typer kirurgi

Genital warts er ikke kureres, men det finnes flere behandlinger tilgjengelig for å fjerne vorter. Ifølge womenshealth.gov, elektrisk strøm, lys eller laser terapi, cryosurgery, eller kutte av vorte fjerner den midlertidig. Det er ingen garanti det vil redusere vorter i det berørte området, men. På grunn av at viruset ikke kan elimineres, kan kjønnsvorter vises igjen til enhver tid.