Digidexo.com

hormonprøver

Premenopause Symptomer

Perimenopause (premenopause) er ca to-til åtteårsperioden som kroppen bruker på å forberede seg for overgang til overgangsalder. Som en kvinnes evne til å reprodusere trappes ned, kan hennes østrogen og progesteron nivåer svinge. Alderen som perimenopause begynner varierer, men det vanligvis starter på et tidspunkt i en kvinnes 40s.

Signs

Perimenopausal symptomer kan være svak til ganske opplagt. Symptomer kan inkludere hetetokter, søvnproblemer og uregelmessig menstruasjon som kan være lengre eller kortere i varighet. Menstruasjonsvæske kan være tyngre enn normalt eller snaut og det kan være færre eller flere dager mellom periodene.

Emosjonelle og fysiske symptomer

Humørsvingninger er vanlig under perimenopause, med noen kvinner har problemer med å konsentrere seg og føler seg forvirret. Som østrogennivået synke, kan vaginal tørrhet oppstå og en kvinne kan være mer utsatt for vaginal og urinveisinfeksjoner. Risikoen for osteoporose øker, noe som gjør kvinner mer sårbare for tap av beinmasse. En nedgang i østrogen kan også øke LDL "dårlig" kolesterol, mens HDL "gode" kolesterolet kan gå ned. Tynning hodehår og en økning i ansiktshår er også mulig.

Diagnostisering

Siden perimenopause er en langsom, men jevn overgang, er det ingen definitive test eller symptom som kan gjøre en absolutt diagnose. En lege vil vurdere alder, symptomer og kroppen endringer, samt en kvinnes historie av menstruasjon. I noen tilfeller kan legene teste hormonnivåer. Med unntak av å undersøke skjoldbrusk funksjon, hormonprøver er ikke nyttig for å diagnostisere perimenopause.

Behandling

Orale prevensjonsmidler er ofte ansett som den mest nyttige hormonbehandling for perimenopause uavhengig av om de er brukt som prevensjon. Progestin terapi kan bidra til å holde perioder regelmessig. En intrauterin enhet (spiral) som inneholder progestin kan også gi lindring fra tunge menstrual blødning.

Kosthold og mosjon

Under perimenopause er det viktig å konsumere en diett rik på frukt, grønnsaker og helkorn. På grunn av økt sårbarhet for osteoporose spise rikelig med mat med høyt kalsium (melk, ost, yoghurt) eller vurdere å ta et kalsiumtilskudd. Hold deg unna koffein og alkohol, siden de kan be utbruddet av hetetokter. Et minimum av 30 minutter med trening de fleste dagene i uken kan hjelpe en kvinne å kontrollere vekten, sover bedre, heve stemningen og holde skjelettet sterkt.

Hvordan overvåke hormon ubalanse

En hormonell ubalanse kan være et resultat av en rekke forhold, fra en ubalansert kosthold til utbruddet av overgangsalder til en overaktiv skjoldbruskkjertel. Uavhengig av årsaken til hormonell ubalanse, pasienter trenger å ta en aktiv rolle i å overvåke sine egne hormonnivåer og rapportere eventuelle problemer eller negative funn til sin lege.

Hvordan overvåke hormon ubalanse

•  Ta kontakt med din lege om hormonnivået. Forklar eventuelle symptomer du har som kan være en indikasjon på en hormonell ubalanse.

la legen til å utføre de nødvendige tester på blod, urin eller spytt for å avgjøre om du har en hormonell ubalanse.

Lag en behandlingsplan basert på resultatene av testene.

På den første dagen som du implementere behandlingsplan, skrive et datert bilagsregistrering som forklarer hvordan du føler deg i stor detalj. For eksempel, hvis du har en hodepine eller føler deg trøtt, sløv eller irritabel, sørg for å dokumentere disse symptomene.

På den andre dagen av behandlingen, skriver en annen datert bilagsregistrering som forklarer din nåværende sinnstilstand og eventuelle helseproblemer du nå opplever.

Fortsett å følge behandlingen plan og skrive datert posteringer hver dag. Målet er å finne ut om behandlingsplanen er effektive i å redusere symptomene og gjenopprette hormonell balanse.

Ring din lege etter noen ukers behandling. Hvis behandlingen plan fungerer, råder legen din at du ønsker å fortsette den. Hvis behandlingsplanen ikke fungerer og dine symptomer har ikke gått ned, planlegge en avtale for å diskutere om du trenger en ny behandlingsplan eller videre testing.

Gjenta trinn 1 til 7 til du finner en behandlingsplan som lindrer symptomene dine. Husk å ta med din journal til alle avtaler for oppfølging.

Hint

  • Symptomene på et hormon ubalanse kan være ganske personlig, slik som redusert libido eller ømme bryster. Det er viktig å finne en lege som du føler deg komfortabel, slik at du kan være helt ærlig. Du bør aldri være redd for å spørre legen din hvor mye erfaring han har i behandling av hormonelle ubalanser. Hvis du føler at legen mangler erfaring eller kunnskap til å behandle deg, be om en henvisning til en lege som er spesialist i hormon erstatning.
  • Selv om du kan kjøpe hjem hormonprøver som krever bare vattpinner av spytt, kan disse koste oppover på $ 300 og har ingen råd om årsak eller behandling av enhver hormonell ubalanse de avdekke. Det er best å konsultere med en lege i første omgang og bruke legen som en ressurs gjennom hele prosessen.

Hvordan å miste mannlige bryster

Hvordan å miste mannlige bryster


Mannlige bryster kalles gynekomasti, og det er svært vanlig, spesielt blant tenåringer gutter. Det er ofte knyttet til fedme (overvekt) og hormoner. Når det er en overproduksjon av hormonet østrogen, kan det bidra til tilstanden. Selv i tenårene er det vanligvis forårsaket av overflødig fett, kan det også være forårsaket av underliggende kjertelvevet. For å eliminere tilstanden, kan du prøve noen av disse tipsene.

Hvordan å miste mannlige bryster

•  Spis høy protein, lite karbohydrater og lite fett måltider. Hold deg unna noen mettet fett. For eksempel bør du ikke spise chips, kaker, godteri, sukker, pasta, brød, poteter eller noen matvarer som inneholder store mengder mettet fett. Sjekk maten etiketter og se etter mettet fett og trans fett. Sunn mat vil inneholde litt av disse usunt fett. Proteinkilder er magert kjøtt, egg og ost. Begrens ost til 3 gram per dag på grunn av fettinnholdet imidlertid. Prøv å kjøpe kjøtt og meieriprodukter som ikke inneholder hormoner. Hormoner og steroider kan bidra til mannlige bryster.

Finn ut hva hastighet kroppen brenner fett og trene på den hastigheten. En enkel måte å finne din fettforbrenning rate er å trekke alderen din fra 220. Dette nummeret er den hastigheten som hjertet må slå for å brenne fett. Holde pulsen på ca 85% av denne prisen å brenne fettvevet. Det ville bety hvis du er 13 år gammel, du trekke dette fra 220. Den resulterende tallet er 207. Multipliser 207 x 0,85 for å få fettforbrenningen rate.

Trening med cardio trening i 30 til 60 minutter per dag. Morsomme øvelser som fungerer overkroppen vil holde dine arbeids outs fra å bli kjedelig. Prøv å spille tennis, basketball, kickboxing, og andre idretter som involverer mye av overkroppen bevegelser. Dette vil hjelpe deg å arbeide på overkroppen spesielt mens du fortsatt brenne fett. Hvis du kan bære et hjerte monitor watch mens du trener vil du alltid vite pulsen også. For å sjekke hvor pulsen manuelt, kan du stoppe i ti sekunder i midten av en trening og sette to fingre på halspulsåren i halsen. Tell antall slag i 10 sekunder. Multipliser dette tallet med 60 for å få hjerteslag per minutt.

Tren med vekter og isometrics. Gjøre bestemte øvelser som er rettet mot brystet som brystpress, stigning brystpress og pushup. Pushups i bestemte vil hjelpe målet brystmusklene. Gjør militære, bred hånd og vanlige pushups å blande den opp og målrette alle områder av brystet. Pull ups er også en fin øvelse for brystet. Hvis du ikke kan trekke deg selv, sette en stol tilbake under deg til å hjelpe deg i å skyve kroppen opp.

Se en lege og har skjoldbruskkjertelen sjekket for å være sikker på at dine hormoner fungerer som de skal. Hvis den mannlige bryst tilstanden er alvorlig at du kan ha tester for forhold som Klinefelters syndrom og Gilberts syndrom. Disse forhold er kjent for å forårsake mannlige bryster. Har hormonprøver i tillegg til å sikre at hormoner er balansert riktig. Ha en kroppsfett test også. Sunn kropp fett for unge menn er 8% til 20%.

Betrakt drikker en proteindrikk som inneholder aminosyrer som L-arginin, kreatin og L-glutamin. Disse kosttilskudd vil hjelpe deg å miste fett i stedet for muskler når miste vekt. Få minst 8 til 10 timers søvn om natten for å tillate utvinning og muskelvekst også. Pass på å drikke rikelig med vann for å skylle fettet ut av systemet ditt. Vanninntaket bør være 64 gram per dag. Ikke ta noen ulovlige rusmidler. Stoffer som marihuana, heroin og amfetamin kan føre til tilstanden av mannlige bryster. Hold kaloriinntaket mellom 2500-3000 per dag hvis du er aktiv. Alt over det vil trolig bli lagret som fett.

Virkningene av HRT på Kortisol

Et normalt nivå av kortisol i kroppen vår, per University of Maryland Medical Center, er 6 til 23 mikrogram per desiliter (mcg / dl). Og når vi har et normalt nivå av kortisol, kan vi forvente at kroppen vår skal fungere som det skal, regulere blodtrykket, metabolizing glukose, hjelpe immunsystemet funksjon og produsere inflammasjonsresponser ved behov. Men noen medisinske tilstander, som overgangsalder, redusere hormon produksjonen, spørre bruk av hormonbehandling (HRT) for å motvirke at negativ ubalanse. Men i noen tilfeller kan HRT ha en negativ effekt på kortisol også.

Kortisol Forklart

Hypofysen produserer et hormon som heter ACTH, som igjen ber binyrene å frigjøre et steroid hormon som kalles kortisol. Hormonet kortisol spiller en viktig og positiv rolle i mange funksjoner i kroppen vår (som nevnt tidligere), men kan også føre til negative konsekvenser for når nivået blir for lavt eller høyt, noe som kan skje på grunn av økt og langvarig stress eller andre forhold (som HRT bruk).

Hormonbehandling tallet (HRT) positive effekter på Kortisol

I en studie utført av det endokrine Research Unit ved Mexicos Hospital de Especialidades, ble det konkludert med at HRT øker DHEA og ACHT, samt kortisol konsentrasjonen hos kvinner som gjennomgår overgangsalderen på grunn hypoestrogenism (et for lavt nivå av østrogen).

Et for lavt nivå av østrogen kombinert med lave nivåer av andre hormoner kan ha mange negative effekter, inkludert lavt blodtrykk (noe økning i kortisolnivået kan motvirke). Derfor viser denne studien den positive effekt som kan realiseres i økende kortisolnivåer ved bruk av HRT.

Stress, kortisol og menopause Komplikasjoner

Kortisol fungerer i samklang med skjoldbruskkjertel hormon, men som stress øker i en persons liv, deres kortisolnivået stiger, og skaper problemer med kortisol-skjoldbrusk forhold. For mye stress over en fortsatt periode - og den påfølgende overabundant frigjøring av kortisol for å motvirke det - resulterer i skjoldbrusk motstand (avslag på alle andre hormoner, ikke bare kortisol, for å svare på skjoldbruskkjertelen signaler), ifølge David Zava, Ph.D., direktør for ZRT Laboratory i Portland, Oregon.

Når symptomer på lavt østrogen og andre hormoner oppstår i overgangsalderen alder, eller det er en kortisol-skjoldbrusk problem (som resulterer i overgangsalder-lignende symptomer), en individuell og en lege kan feilaktig anta at symptomene er relatert til menopause, og HRT kan være anbefalt og startet, per Zava.

HRT er negative effekter på Kortisol

Derfor, hvis kortisolnivå i kroppen er allerede høy på grunn av stress eller andre medisinske tilstander som ikke har blitt diagnostisert, starter HRT kan sammensatte problemet snarere enn å dempe de aktuelle symptomene som håpet. Og siden fortsatt høye nivåer av kortisol over lengre perioder kan innvirke negativt på hjerne, muskler, hud og ben til en person, er det viktig å sørge for HRT er løsningen før den er begynt.

Betydning

Personer som sliter med søvnproblemer opplever kanskje problemet skyldes kortisolnivå som er for høyt. Enkle spytt hormonprøver utført av legen i ettermiddag når kortisolnivå er vanligvis nær sitt laveste (de er høyest om morgenen) kan bidra til å avgjøre om kortisol er for høy.

Endokrinologi Disorders

Endokrinologi Disorders


Endokrine lidelser spenner fra det vanlige, som sukkersyke, til den skjulte, som hypertyreose, til fysisk ødeleggende, som gigantomani. Hver har symptomer som påvirker fysiske attributter eller metabolsk aktivitet. Når disse kjertler funksjonsfeil eller en svulst utvikler på dem, de over-eller under-produsere produsere hormoner at kroppen trenger å fungere, slik som insulin, eller produsere hormoner som ikke er nødvendig til enhver tid, slik som adrenalin i tilfelle av pheochromocytomas, der binyrene utskiller adrenalin under ikke-truende situasjoner, forårsaker nervøsitet og skjelvinger.

Kjertler

Det endokrine system består av et nettverk av små organer som skiller ut kjemikalier kalt hormoner i kroppen. Disse kjertlene omfatter bukspyttkjertelen, skjoldbruskkjertel, thymus, pineal, hypofysen, binyrene, eggstokker og testikler. Hver av dem har sin egen funksjon i kroppen. Bukspyttkjertelen produserer insulin for å regulere blodsukkeret. Skjoldbrusk behandler jod. Thymus produserer smitte-kampene T-celler i barndommen og ungdomsårene. Pinealkjertelen produserer melatonin, et viktig hormon som regulerer søvn / våkne mønstre og bidrar til å regulere hormoner skilles ut av eggstokkene og testiklene. Hypofysen utskiller veksthormon, utskiller binyrene adrenalin, testiklene utsondre testosteron og eggstokkene skiller østrogen og progestin.

Disorders

Hver kjertel har sin egen liste over lidelser som kan oppstå hvis de kjertelen fungerer dårlig på noen måte. Hvis bukspyttkjertelen feil, vil det føre til "sukker" diabetes. Hvis skjoldbrusk funksjonsfeil, kan man enten utvikle en struma, utvikle et svært raskt stoffskifte (hypertyreose), som ikke vil tillate deg å få vekt, eller en langsom metabolisme (hypotyreose), noe som resulterer i fedme. Hvis thymus feil, kan det kompromittere immunitet i kroppen din. En dårlig pinealkjertelen kan forårsake søvnforstyrrelser og depresjon. En dårlig hypofysen fører til lidelser som gigantism (unormalt stor størrelse) og dverger (forholdsmessig liten størrelse under fire fot). Funksjonsfeil eggstokker og testikler føre til sterilitet, brystutvikling hos menn og ansiktshår vekst hos kvinner.

Testing

Testing for endokrine lidelser avhenger av den spesifikke saken. Ved å utføre en glukosetoleransetest, som er, noe som gir en pasient en sukkerholdig væske for å drikke, og trekke blod hver time for å måle mengden av insulin i blodet, kan en lege avgjøre om sin pankreas arbeider. Andre lidelser som gigantism eller dverger kan stole på visuelle signaler. I gigantism, har den enkelte tykkere ansiktstrekk, fingre og tær og er unormalt høy for alderen. I proporsjonal dverger, er den enkelte kortere enn den tredje persentil for sin alder, ifølge pediatriske vekstkurver. Begge bruker andre tester som blodprøver for å måle hormonnivået, og i gigantism, til en MR utelukke en svulst på hypofysen.

Diagnose

Diagnose for endokrine lidelser oppstår etter at pasienten har gått gjennom konkrete tester per den spesifikke lidelsen. De personer med struma, for eksempel forårsaket av en forstørret skjoldbruskkjertelen, er diagnostisert etter hormonprøver, antistofftester, en skjoldbrusk-skanning (er etter en radioaktiv fargestoff injiseres i albuen) eller en ultralyd utføres. De med hypotyreose, som et annet eksempel, mottar bekreftelse etter en blodprøve avslører nivåene av T3 eller T4 hormoner som regulerer stoffskiftet.

Behandlinger

Behandlinger for endokrine lidelser omfatter hormoninjeksjoner, for å korrigere fravær eller lavt nivå av hormon, som i tilfellet med sukkersyke, proporsjonal Dvergvekst og hypotyroidisme. Andre behandlinger inkluderer kirurgi, som i tilfelle av en struma, hvor skjoldbruskkjertelen har forstørret og er å kutte av luftrøret. De som har gigantism og har en svulst på hypofysen kan gjennomgå en operasjon eller cellegift for å fjerne svulsten. De med hypertyreoidisme, men krever medikamenter som motvirker virkningene av thyroid hormon.

Mest nøyaktige Hormone testmetode

Hormon testing er et nødvendig diagnostisk skritt for mange medisinske problemer. Sykdommer som hypotyreose og kronisk utmattelsessyndrom kan diagnostiseres ved hjelp av hormonet testing. Overgangsalder og perimenopause viser også opp på hormonprøver. Det er imidlertid rikelig med hormonprøver er tilgjengelige på markedet som kan gi unøyaktige resultater. Mens noen kostnadseffektive metoder for hormon testing er tilgjengelig for kjøp fra narkotika butikker og på nettet, er kvaliteten på slike metoder ubetydelig. Tre av de mest nøyaktige metoder for testing av hormoner er blodserumprøver, urinprøver og visse spyttprøver.

Spyttprøver

Mens spyttprøver er kanskje den mest brukte og minst kostbare av hormonprøver, blir de ofte latterliggjort som å være unøyaktig. Mange leger føler som om kroppen av forskningen tilgjengelig støtter ikke spytt testing som en effektiv hormon test. Visse spytt-tester har vist unøyaktighet i det siste; på den annen side, er spyttprøver få troverdighet i det medisinske fellesskap sist som en nøyaktig og effektiv metode for testing. Spyttprøver, som gjenspeiler hormonnivået i cellene, blir sett av noen leger som et bedre alternativ til blodprøver, hvilke test hormoner utenfor cellene.

Urinprøver

En urin hormon testen, også kjent som 24-timers urin-analyse, blir brukt av mange leger for å bestemme nivåene av visse hormoner og har et spor for å være svært nøyaktig. Urinprøver blir ofte brukt til å teste metabolitter som følge av problemer i leveren. Derfor kan urinprøver ikke være tilgjengelig for visse typer hormon testing. Selv om en urinprøve er ekstremt nøyaktig, er det også upraktisk (urin må samles inn i løpet av 24 timer), og kan koste mer enn andre metoder. Slike tester gir en fullstendig oversikt over ens hormonnivået i løpet av dagen i stedet for en liten prøve (som med blod og spytt hormonprøver).

Blodprøver

Rutinemessige blodprøver, eller serum gratis testing, er to svært forskjellige metoder for blodprøve. Proteinbundne hormoner er testet i rutinemessige tester, mens frie hormoner er testet i serum gratis testing. Blodprøver analysere blodet ved hjelp av RIA eller ELISA-analyser, noe som betyr at de fleste blodprøver er ekstremt følsom og nøyaktig. Blood hormonprøver er begrenset ved at de gir en svært forkortet visning av kroppens hormonnivåer, som kan variere over tid. En serie blodprøver er derfor en av de mest nøyaktige metoder for å kontrollere hormonnivåer, mens en enkelt blodprøve kan være temmelig upålitelig.

Hvordan forstå Hormonnivåer

Opprettholde en sunn hormonbalanse er viktig for å opprettholde forsvarlig helse. En over produksjonen, eller under produksjonen av hormoner kan føre til problemer som for eksempel infertilitet, tidlig menopause og selv kroppen toksisitet. For å kunne forstå hormonnivået, må du ha en rekke hormonprøver for å måle din nåværende hormonnivåer. Hormon testing kan bidra til å nøyaktig teste hormonnivåene for å se om det er noen mangler i hormonnivået og mulige årsaker til hormonmangler som menopause, følelsesmessig stress, inflammatoriske kjemikalier eller skade.

Hvordan forstå Hormonnivåer

•  Gå til legen og få de riktige hormon tester gjort for å forstå hormonnivået. Hvis hormonnivået er faretruende lav, kan legen din foreslå en fremgangsmåte som hormonbehandling. Etter å ha studert hormonprøver, legen din vil studere mønstre og trender i hormonnivået over tid, for å fastslå hvilke spesifikke hormonbehandling er nødvendig.

Be legen til å forklare resultatene av spytt test. Spytt-testing er mest vanlig benyttet hormon test ved måling av visse hormoner, for eksempel DHEA og kortikal, to svært viktige adrenal hormoner. Spyttprøver er vanligvis brukes til å oppdage nivåer av kjønnshormoner, som produseres i kvinner av eggstokkene og binyrene. De spyttprøver vil bli samlet inn på ulike intervaller i løpet av dagen, for å måle hjernebark nivåer, noe som ofte kan svinge i løpet av dagen.

Vent på resultatene av serum hormon test. Fordi ikke alle hormoner kan identifiseres gjennom spytt alene, serum hormonprøver er gode alternativer. En serum hormone testen er en blodprøve som skal teste ikke bare for insulin og thyroid hormon nivåer, men vil også gi en omfattende metabolske profilen av pasienten. Serumet test vil også teste for en rekke andre mulige, beslektede problemer som anemi, diabetes, leversykdom og mulige skjoldbrusk lidelser.

Be legen for å sjekke hormonnivåer, blodsukker og insulin og hemoglobinnivå med spytt og blod flekk kombinasjon test. Disse testene er kraftige verktøy for å vurdere et bredt spekter av hormonnivåer. Legen kan forklare resultatene av disse testene, og gir deg en bedre forståelse av hormonnivået.

La legen til å gjennomføre en skjoldbrusk test. Å ha en skjoldbrusk test er viktig fordi det vil gi legen en sjanse til å finne ut om hormon ubalanse kan være relatert til en skjoldbrusk sykdom. Legen vil teste et hormon i legemet, kalt stimulerings thyroid hormon (TSH). TSH blodnivåer er kjent for å øke når skjoldbrusk ikke produserer tilstrekkelige mengder av hormoner.

Be legen om å forklare resultatene av mannlig hormon test. Leger vil bruke en blodprøve for å teste hormoner som er dominerende i den mannlige kroppen slik som testosteron, androstendion og DHEA-S. Hvis du er en mann og du mister håret, har en lav sexlyst og infertilitet eller erektil dysfunksjon, kan det være lurt å få en hormontest for å se om hormonene dine er på riktig nivå.

Hint

  • For å riktig forstå hormonnivåer, og hvordan de kan påvirke kroppen din, først gå se en medisinsk helse utøveren å få riktig hormon testing.

Hvordan vite om du har en hormonell ubalanse

Endrede nivåer av kvinnelige hormoner føre kvinner til å oppleve et spekter av fysiske fornemmelser og mentale og emosjonelle tilstander i løpet av en 28-dagers menstruasjonssyklus. Disse inkluderer ømme bryster, væskeansamlinger, magekramper, hodepine, kvalme, diaré og forbedret verbal smidighet og romlig tenkning.

Kvinnelige hormoner, østrogen og progesteron i særdeleshet, er kraftige og avgjørende for optimal fysisk, mental og emosjonell helse. Nivåene av disse hormonene varierer i løpet av en 28-dagers syklus med endringer i nivåer som forekommer syklisk. Hvis syklusen av hormonelle svingninger er ødelagt og det er hormonell ubalanse, kan du oppleve en stor nedgang i din helse og livskvalitet.

Hvordan vite om du har en hormonell ubalanse

Hvordan din kroppens signaler Hormonell ubalanse

•  Siden naturlige svingninger av kvinnelige hormoner føre til en lang rekke symptomer selv ved god helse og hormonbalansen, kan det være vanskelig å målrette hormonell ubalanse. Et godt utgangspunkt er å måle din følelsesmessige tilstand. Er du ute av kontroll følelsesmessig? "Følelser av sinne, irritabilitet, depresjon, håpløshet, og tristhet resultat fra en hormonell ubalanse," rapporterer Nisha Jackson Ph.D. til "Kvinners helse Magazine"

Finn ut om du opplever fysiske symptomer på hormonell ubalanse, som følge av usunn og lave nivåer av østrogen eller progesteron. Disse inkluderer håravfall, vektøkning, kviser, overdreven hårvekst, tretthet, uregelmessig eller ikke-forekommende perioder og redusert beinmasse og styrke.

Du kan bli opplever symptomer som ikke er ofte forbundet med "rasende kvinnelige hormoner", men det påvirke ditt forhold og med arbeide ferdigheter. Hvis du opplever hormonelle ubalansen du kan ha redusert hukommelse og verbal evne, som begge er forsterket av østrogen, som sitert i "Kvinners helse Magazine" og WomensHealth.gov. Du kan også legge merke til en endring i seksuell aktivitet med partneren din. Hormonell ubalanse kan føre til redusert libido. I tillegg til den fysiske virkningen av redusert libido, kan du mentalt føler seg mindre sexy og attraktiv, påvirker ditt ønske om å være seksuelt. Ifølge "Glamour Magazine" høye nivåer av østrogen er knyttet til følelser av attraktivitet.

Pinpoint fører av hormonell ubalanse. Har du nylig mistet eller fått en god del i vekt? Har du fått en ny rolle på kontoret som eksponentielt har økt arbeidsbelastning og stress nivå eller har fødselen av et nytt barn og balansere nye morsrollen med karrieren din la deg overspente og strukket veldig tynn? Spiser du mat med høyt fett? Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene, er hormonell ubalanse en mulig årsak til dine symptomer. Stress er en viktig årsak til hormonell ubalanse. Langvarig stress avleder hormoner fra sine naturlige stier og påvirker deres produksjon. Alvorlig vekttap og vektøkning også kaster dine hormoner ut av klask, det samme gjør fet mat, som unaturlig øke østrogennivået.

Hvis du føler at du kan ha en hormonell ubalanse, ta kontakt med din lege. Legen din kan gi deg hormonprøver, for eksempel spytt testing, som nøyaktig vurderer hormonnivået og hvilke faktorer som kan forårsake ubalanse. Kroppen har sin egen individuelle kjemi, og faktorer som forårsaker hormonubalanse er individuelle for deg, og kan ikke være sporbare uten en slik testing.

Det er også viktig å ta kontakt med lege fordi din hormonell ubalanse kan få store konsekvenser for eksempel infertilitet, og ifølge WomensHealth.gov, livmorkreft. Du kan ha polycystisk ovariesyndrom. Health.com siterer dette syndromet som "vanligste hormonforstyrrelse blant kvinner i reproduktiv alder." Ti prosent av kvinner i reproduktiv alder har polycystisk ovariesyndrom, forårsaket av insulin ubalanse. Symptomer på polycystisk ovariesyndrom inkluderer uregelmessig eller ikke-forekommende perioder, acne, rask vektøkning og skallethet.

Biogene Ufrivillig barnløshet

Biogene hormonterapi, også kjent som bioidentical hormonbehandling, er bruk av hormon kosttilskudd som er fremstilt for å passe den molekylære struktur av samme hormon i menneskekroppen. Dette er i motsetning til de fleste hormonbehandling medisiner, som er syntetiske og ikke svarer til humane hormon strukturer.

Om hormoner

Hormoner er kjemikalier som forårsaker kroppen til å gjøre visse endringer eller utføre visse funksjoner. Gjennom en persons liv, nivåer av bestemte hormoner svinge basert på alder. Under overgangsalderen, for eksempel, de nivåer av progesteron og østrogen i en kvinnes kropp falle betydelig. Dette fører til en rekke effekter som mange kvinner finner ubehagelig og søke fritak fra, slik som nattesvette, hetetokter og humørsvingninger. Under midten alder, menn også oppleve en nedgang i hormoner, spesielt testosteron, noe som kan føre til prostata problemer og erektil dysfunksjon.

Hvordan Biogene Hormoner produseres

Mange helsearbeidere anbefaler bruk av biogene hormonbehandling til kvinner som opplever hormonelle endringer på overgangsalder. Biogene hormonterapi er også tilgjengelig for mennesker, selv om det ikke er så vanlig. Å produsere biogene hormoner, en pasient først gjennomgår en rekke hormonprøver for å fastslå den eksakte nivåer og typer hormoner som må tas opp. Et hormon supplement er så konstruert og produsert for å være svært lik pasientens hormoner og adresse hormonmangler. Fordi biogene hormoner er individuelt opprettet for å matche en pasients behov, vil hver pasient resept være annerledes. Dette er i motsetning til tradisjonelle hormonerstatningsterapi, hvor hvilket som helst antall pasienter kan bli kjørt på samme hormon medikament i samme dose.

Hvor å få Biogene Ufrivillig barnløshet

Selv biogene hormonbehandling er stadig i popularitet, er det fortsatt vanskelig å finne en lege som er kjent med det på mange områder. De fleste leger som bruker biogene terapi vil annonsere det faktum, enten i den lokale telefonkatalogen eller på Internett. Vær på vakt mot ikke-medisinske kilder som hevder å gi biogene hormonbehandling, som de vil vanligvis ikke ha tilgang til testfasiliteter og laboratorier er nødvendig for å produsere sanne bioidentical hormon erstatninger. Hvis du er sikker på at du vil undersøke biogene hormonbehandling som et alternativ i behandlingen, sjekk med din lokale lege først. Han kan være i stand til å anbefale en lokal lege med erfaring i resept og bruk av bioidentical hormoner.

Hvilke tester brukes til å diagnostisere en kvinne som har hormon problemer?

Hvilke tester brukes til å diagnostisere en kvinne som har hormon problemer?


Hormon ubalanser er vanligvis diagnostisert med blod eller spytt-tester. Noen ganger er flere tester for å fullt diagnostisere problemet, fordi legene må kanskje se på tilstanden til en kvinnes eggstokker og livmor for å finne ut om hun har cyster eller andre abnormiteter. De kan sjekke tilstanden hennes reproduktive organer med en ultralydundersøkelse. En bekken eksamen kan også være nødvendig.

Blodprøver

Blodprøver brukes til å teste forholdet mellom hormonnivået i blodet. En av de mer vanlige testene er gjort for å måle nivået av en kvinnes skjoldbrusk stimulerende hormon (TSH), eller tyreotropin. Disse testene kan avgjøre om kvinnens symptomer er forårsaket av høye eller lave skjoldbrusk nivåer, eller hvis det er en annen årsak. En annen vanlig test, østrogen fraksjoner / fraksjonert test, blir brukt til å finne ut om en kvinnes kropp produserer eggstokk follikkelstimulerende østrogen. Hormoner forskyve naturligvis gjennom hele måneden, slik at noen ganger mer enn en test er nødvendig. Legen din kan også gjøre en fysisk eksamen for å se om du viser noen fysiske tegn på en hormonell ubalanse som ansiktshår, vektøkning og kviser.

Ultralyd Scan

En ultralydundersøkelse er en annen test som noen ganger brukes til å bekrefte en mulig diagnose eller undersøke nærmere. Noen ganger kvinner med hormonelle problemer kan ha cyster på og rundt eggstokkene.

Bekken eksamen

Noen leger også utføre en bekken eksamen for å se om en kvinnes livmor er unormalt formet eller har noen tegn på merkelige vekster. Under eksamen, føles legen kvinnens nedre del av magen for å få et inntrykk av størrelsen og formen på eggstokkene; Han vil også bruke et spekulum for å se etter celleforandringer. En prøve av celler er tatt fra livmorhalsen og sendt til et laboratorium.

Spytt Test

Spytt testing brukes til å kontrollere nivåene av testosteron, østrogen og andre hormoner i kroppen. Denne testen er ganske nøyaktig, og er mindre inngrep enn andre hormonprøver. Spyttet pinne blir plassert i en beholder, og sendt tilbake til laboratoriet for evaluering.

Urinalysis

En urinalysis er også brukt til å kontrollere hormonelle ubalanser ved å sjekke for stiger og overspenning i hormonnivået. Denne testen måler nivåer av adrenalin og kjønnshormoner som østrogen og adrosterone. Urinprøver må sendes ut innen 24 timer for å få en nøyaktig lesing.

Hvordan diagnostisere Androgen alopeci

Androgen alopesi er forårsaket av androgen hormoner måte behandles i kroppen. Det er også kjent som mannlig mønster skallethet og står for 90 prosent av menns skallethet. Selv kjent som en manns lidelse, er det funnet i om lag 20 prosent av amerikanske kvinner. Skallethet er også forårsaket av autoimmune sykdommer og andre fysiske faktorer, men tendensen for androgenetic alopecia er arvet. De fleste utvikler det til en viss grad og med 50 år er det vanligvis synlig merkbar. Fullføre flere trinn for å diagnostisere androgenetic alopecia.

Hvordan diagnostisere Androgen alopeci

Merk skalp områder som er skallet. Menns androgenetic alopecia oppstår vanligvis i front eller på toppen av hodet, mens kvinners er diffus langs toppen.

Ha en fullstendig fysisk undersøkelse av legen din. Gjennomgå medisinsk historie er avgjørende for å diagnostisere en fysisk snarere enn genetisk årsak til skallethet.

Bestem gjennom blod og hormonprøver om et hormon ubalanse eller blod mangel forårsaker hårtap. Måling av kjønnshormoner i tillegg til skjoldbruskkjertelhormoner kunne avsløre problemet. Testing for blodprosent, jern mangler og syfilis er også nyttig.

Send til pull test ved å la legen din for å dra i ca 60 hår om gangen nær hodebunnen. En normal Resultatet er færre enn syv hår fjernet for hvert drag. For å oppnå mest nøyaktige resultater, avstå fra sjamponering for én dag før testing.

Utfør hodebunnen biopsi ved å la legen din for å fjerne en 4mm skalp seksjon for eksamen. Skalering, hodebunnen betennelse, hårsekken størrelse, hår distribusjon og strand sammensetning vurderes for å avgjøre hvilken type alopecia. I androgenetic alopecia, krymper hårsekken størrelse, forårsaker håret til å tynne.

Prevensjon, kontinuerlig behandling og graviditet

Prevensjon er lett tilgjengelig og gir en kvinne å ha kontroll over sin reproduksjon, men det store antallet alternativer i prevensjon kan være overveldende. For eksempel kan kvinner velger å ta sin prevensjon noncontinuously (de har en uke med placebo piller), eller de kan ta det kontinuerlig (de tar en aktiv pille hver dag uten placebo uke). Hvis en kvinne velger kontinuerlig behandling alternativet, bør hun følge noen retningslinjer.

Hormonnivåer

Pass på at du tar en prevensjon medisiner som har samme mengde av østrogen og progesteron hver eneste dag (dvs. det er monofasisk). Dette bidrar til å holde hormonnivået knyttet til eggløsning mer konsekvent, og dermed redusere risikoen for en "tilfeldig" eggløsning og befruktning. Legene tror også at økningen i progesteron med modifisert nivå prevensjon øker også risikoen for gjennombruddsblødninger.

Placebo

Gi deg selv en og annen pause fra kontinuerlig prevensjon terapi. Noen prevensjon medisiner er utviklet for å ha aktive doser for bare 21 dager, andre i 3 måneder, og ett (Lybrel) for et helt år. Det kan imidlertid hende du finner ut at gjennombruddsblødninger (spotting) er verre hvis du aldri har et uttak periode. Når du slutter å ta prevensjon for en kort periode for å få en tilbaketrekning periode slik at spotting lessens, bruke en alternativ prevensjonsmetode som kondom. Det er mulig å eggløsning og bli gravid i eneste uke du avslutte ditt prevensjon program.

Bli gravid

Hvis og når du bestemmer deg for å bli gravid, bør du oppsøke legen din først og informere henne om at du ikke lenger vil være å ta prevensjon, spesielt hvis du er på medisiner som doseringen avhenger av hormonnivåer. Hun kan bruke en eksamen og hormonprøver for å hjelpe deg å vurdere hvordan kroppen din reagerer på prevensjon tilbaketrekking og informere deg om den eksakte fysiske prosesser knyttet til kroppen din å produsere graviditetsrelaterte hormoner for seg selv igjen.

Når du går til legen, kan han fortelle deg å være forberedt til eggløsning så tidlig som to uker etter avsluttet din kontinuerlig prevensjon terapi. I gjennomsnitt har kvinner en periode fire til seks uker etter å gå off prevensjon. Det er greit å prøve å bli gravid umiddelbart etter å ha vært på kontinuerlig prevensjon terapi. Imidlertid kan du oppleve at det er vanskelig å forutsi eggløsning og menstruasjonssykluser for en stund fordi kroppen noen ganger hikke litt når det gjelder å starte sin normale hormonsyklusen.

Hvis du ikke har hatt en periode etter tre måneder med å stoppe din kontinuerlig prevensjon terapi, ta en graviditetstest. Selv om det er svært sjelden, er det mulig for deg å få eggløsning og bli gravid etter at du slutter prevensjon terapi og har derfor ingen periode. Det er vanlig i perioder å bli forsinket, spesielt etter å ha vært på prevensjon i lange perioder, men hvis du ikke er gravid og mensen fortsatt ikke har kommet tilbake etter seks måneder, gjør en annen avtale med din ob / gyn bare for å sørge for at alt er all right.

Slik Spot Symptomer på Kaposis Sarkom

Kaposis Sarkom er en tilstand som påvirker vevet under huden eller slimhinnene som finnes i nese, munn eller anus. Sykdommen, som kan være kreft eller ondartet, rammer først og fremst eldre menn som har hatt organtransplantasjoner. Det er viktig å melde fra om eventuelle symptomer på Kaposis Sarkom med legen din så snart som mulig for å gjennomgå fullt diagnose og for å få behandling om nødvendig. Les videre for å lære hvordan du kan oppdage symptomene på Kaposis sarkom.

Bruksanvisning

•  Kjenn risikofaktorer for å ha symptomer som å være mann, i en alder av 60, etter å ha hatt en organtransplantasjon eller å være en afrikansk-amerikansk mann. En kombinasjon av disse faktorer, eller en hvilken som helst av de andre symptomene på sykdommen kan signalisere en mer betydelig sannsynligheten for utvikling av tilstanden.

Se hud flekker på huden i et område som er brune, røde eller lilla i fargen og rund i formen. Farging av disse plassene kan endre seg, og noen vil virke mørk på folk som har en mørk hudfarge. Flekkene er ofte funnet på armer, ben og munn, selv om de kan være plassert hvor som helst.

Finn ut om du har kontrakt AIDS-viruset, eller er HIV positive. Dette er en av de mest betydelige årsaker til Kaposis sarkom hos individer, selv om det ikke alltid er nødvendig. Menn fra Afrika er også mer sannsynlig at kontrakten sykdommen på grunn av utbredelsen av AIDS i regionen.

Sjekk lymfeknutene. Svulster forårsaket av Kaposis Sarkom sykdommen er ofte funnet i lymfeknutene, som kan synes å være hoven eller øm.

Spot disse symptomer på Kaposis Sarkom, men får diagnostisert gjennom legens testing og fysisk eksamen. Testing vil omfatte HIV-tester, Chlamydia tester, hepatitt tester, leverprøver og hormonprøver for å utelukke lignende helsemessige forhold. Leger vil biopsi vevet til å finne ut om det er noen tegn til kreftsvulst.

Hvordan Test mannlig fertilitet

Mer enn 40 prosent av par som prøver å bli gravid har problemer på grunn av mannlig infertilitet. Det er flere måter å teste for mannlig fruktbarhet.

Bruksanvisning

Hvordan Test mannlig fertilitet

•  Se en urolog. Infertilitet er problemet når par ikke klarer å bli gravide etter konsekvent prøvd i minst ett år. Selv om det kan være en kvinnelig eller mannlig problem, menn har høyere forekomst av infertilitet enn kvinner. For å sjekke for infertilitet, se en urolog.

Ha en urolog gjennomføre et omfattende fruktbarhet undersøkelse, som vil inneholde en fysisk undersøkelse og en gjennomgang av din medisinske historie for å se etter sykdommer eller genetiske problemer som negativt påvirke sædkvalitet, og for å se om mannlige hormoner er på lave nivåer i kroppen.

semen gjennomgå en analyse for å bestemme mengden av sperm frigjøres i prøven, så vel som enhver misfarging forårsaket av mulige infeksjoner eller blod. De kan være et tegn på at noe annet i sæden kan være årsaken til infertilitet.

Urologen kan velge å gjennomgå noen prøver av prøver før du kommer på en konklusjon på hva som er årsaken til infertilitet.

Ta hormonprøver. Hvis den mannlige hormoner, slik som testosteron, er ute av balanse, som kan være den primære årsaken til infertilitet.

Ha en genetikk test gjennomført. Disse testene se etter genmutasjoner og lidelser som kan føre til infertilitet, samt egenskaper som kan sendes videre til dine barn.

Ha en urolog gjennomføre en sperm funksjonstest for å finne ut hvor godt sperm funksjoner etter å ha forlatt den mannlige kroppen. Sperm må leve og fungere på riktig måte for å møte og befrukte et egg.

Skaff en urin analyse eksamen for å se seksuelt overførbare sykdommer og urinveisinfeksjoner, som kan være de bakenforliggende årsaker til infertilitet.

Skaff en retrograd ejakulasjon eksamen. Dette infertilitet problemet er forårsaket når sæden er støttet opp i blæren og svært lite er utgitt under utløsning. Retrograd ejakulasjon er forårsaket av medisiner, skade nerve og blære-muskelskade.

Blood test for å fastslå overgangsalder

Per definisjon er overgangsalder permanent opphør av menstruasjonen, en prosess som kan ta opp til seks eller syv år å fullføre. Når kvinner går til sine leger som søker en diagnose av overgangsalderen, er det vanligvis for å verifisere at prosessen har begynt, og for å kanskje søke symptom lindring. En vanlig misforståelse er at det er spesielle blodprøver som diagnostisere overgangsalder, når det i virkeligheten, aktuelle blodprøver er bare nyttig når det brukes som en del av en fullstendig evaluering av en kvinnes helse.

Den follikkelstimulerende hormon (FSH) Test

Denne blodprøven måler nivået av FSH og er best for å fastslå at overgangsalder er fullført. Det er vanligvis gjøres i kombinasjon med bekreftelse på at en kvinne har gått 12 måneder uten en menstruasjonssyklus.

Flere hormonprøver

Mer nyttig i å bestemme at menopause prosessen er i gang er en blodprøve som sjekker nivåene av østrogen, progesteron og testosteron, blant andre. Det er viktig at blodet trekkes midt i syklusen for de mest nøyaktige resultater.

Testing for andre forhold

Kvinner opplever symptomer på overgangsalder og peri-menopause bør også ha andre blodprøver for å utelukke ting som skjoldbrusk sykdom, og for å vurdere risikofaktorer for hjerte- og karsykdommer og diabetes. Noen ganger er en av disse lidelsene kan generere symptomer svært lik overgangsalder.

Fremtidige tester

Forskere i Nederland har oppdaget et hormon som heter AMH (Anti-Mullerian hormon) som er utgitt av umodne follikler. De fant at jo lavere nivå av AMH, jo mindre fruktbar en kvinne er, og på et visst nivå overgangsalder vil begynne. Mens denne testen ble opprinnelig tenkt som hjelpe kvinner bestemme hvor mange år med fruktbarhet de har, for eksempel, når du planlegger deres familier, det vil til slutt være i stand til å forutsi i hvilken alder de kan forvente utbruddet av overgangsalder.

Non-blodprøver under Menopause

Noen leger bruker spytt eller urinprøver for å teste ulike hormonnivåer for å fastslå overgangsalder. I tillegg bør PAP tester og mammografi fortsette selv etter overgangsalderen er fullført. Bentetthet testene vil overvåke risikoen for osteoporose før, under og etter overgangsalderen.

Årsaker til forhøyede leverfunksjonsprøver

Legen din kan ta laboratorieprøver som skal gjøres på blodet for å bestemme hvor godt leveren din fungerer. Forhøyede resultater på dine leverfunksjonsprøver kan tyde på at du har en leverskade eller kan være forårsaket av en medisinsk tilstand som ikke er direkte relatert til leveren din. Vurdere denne informasjonen fra American Academy of Family Physicians og Mayo Clinic om årsakene til forhøyede leverfunksjonsprøver.

Skader

En mild muskelskader kan føre til leverfunksjonsprøver skal litt forhøyet, selv om det kan være noen skade på leveren din.

Hormonendringer

Hormon forandringer under graviditet eller overgangsalder kan føre til forhøyede leverfunksjonsprøver som løser etter fødsel eller hormonbehandlinger.

Sykdommer i galleveiene

Arrdannelse, betennelse eller svulster i dine gallegangene kan føre til leverfunksjonstester for å være forhøyet.

Liver Disease

Hvis du har leversykdommer inkludert skrumplever eller kreft i leveren din, kan dine leverfunksjonsprøver være mildt til kraftig forhøyet.

Virus

Hepatittvirus B og C kan føre til at du har forhøyede leverfunksjonsprøver i løpet av de akutte eller kroniske stadier av infeksjon.

Alkohol

Bruke alkohol tungt i lang tid kan føre til at du utvikler alkoholisk hepatitt, som kan føre til forhøyede leverfunksjoner.

Når skal ta Bukkehornkløver

Bukkehornkløver er medlem av leguminosae familien, og dens frø kommer fra bønne-lignende planter som vokser i varmere klima, som India, Nord-Afrika og Sør-Europa. Frøene blir høstet fra hylsterne, stekt og noen ganger bakken, avhengig av hvilken metode for inntak.
Bukkehornkløver kan hjelpe mange plager, blant annet stimulere morsmelk forsyning, senke blodsukkeret hos diabetikere, reduserer blodtrykket og lettelser lunger. Som et næringsmiddel, er bukkehornkløver brukt som smakstilsetning for etterligning lønnesirup og i en rekke karri.

Historie

Bukkehornkløver bruk av gamle egypterne er dokumentert så tidlig som 1500 f.Kr. De tidligste bruk var for reproduktiv helse, menopause støtte og indusere fødsel. I dag er det mest brukte medisinsk av diabetikere og ammende mødre.

Diabetes

Bukkehornkløver er et alkaloid som inneholder fiber, sammen med trigonelline, gentianine og carpaine forbindelser og fenugreekine. Høye nivåer av fenugreekine sannsynlig konto for glukosesenkende effekt ved å hemme glukose utgivelsen og blokkerer noen karbohydrat absorpsjon. En 1996 studie publisert i "Nutrition Research" sitert en dråpe ca 30 poeng i fastende glukose nivå i frivillige etter en måned med å bruke 25 gram pulverisert frø to ganger daglig.

Amming

Bukkehornkløver er en urt som oftest brukes til å øke morsmelk produksjon. Når den brukes som en galactagogue, de fleste ammende mødre melk forsyning øker innen tre dager, men det kan ta flere uker å ha en merkbar effekt. Mange kvinner ta minst 3500 mg hver dag. En mindre dose kan ikke produsere håndfaste resultater. En tommelfingerregel for å bestemme riktig dosering er når en kvinnes svette begynner å lukte som lønnesirup, er hun trolig tar nok.

Bivirkninger

Bukkehornkløver er en mild urt, men fortsatt har bivirkninger. Diaré, luft i magen og urin eller svette lukter som lønne er oftest rapportert. De fleste bivirkningene forsvinne i løpet av få dagers bruk, selv om lønn lukten kan vedvare hele tiden mens du tar den.
Gravide kvinner bør unngå bukkehornkløver på grunn av sin historie som stimulerer til å indusere uterine sammentrekninger. Diabetikere bør nøye overvåke blodsukkernivået, særlig når den først starter bukkehornkløver, siden urt kombinert med andre diabetiker medisiner kan ha en hypoglycemic effekt. Hypoglykemi er rapportert hos kvinner uten diabetes som tar bukkehornkløver for amming.

Hvilken type blodprøver brukes for skrumplever?

Hvilken type blodprøver brukes for skrumplever?


Skrumplever er kronisk leversykdom preget av irreversible leverskader, ofte forårsaket av alkohol og viral hepatitt B og C. Blodprøver brukes til å oppdage skrumplever og bestemme dens alvorlighetsgrad.

Betydning

Blodprøver bestemme leverens grad av funksjonalitet eller abnormitet, som leveren er ansvarlig for å avgifte blodet, noe som sikrer riktig konsistens og produsere viktige proteiner som påvirker blodet.

Hepatitt Blood Test

Før behandling, er det avgjørende for skrumplever pasienter for å teste for viral hepatitt. En blodprøve påviser hepatitt virusinfeksjon, og bestemmer hvilken type hepatitt (A, B eller C).

Enzymer

Forhøyede nivåer av spesifikke enzymer ikke bare indikerer leverskade, men kan også indikere andre lever forhold knyttet til eller forårsaket av skrumplever. Unormale enzym nivåer kan indikere galle obstruksjon, hepatitt lever ødeleggelse eller noen former for kreft som stammer fra skrumplever.

Typer Enzymer

Enzymene mest betydelige til leverfunksjonsblodprøver for skrumplever pasienter er aspartattransaminase, alaninaminotransferase, gamma-glutamyltransferase, laktat dehydrogenase og alkalisk fosfatase.

Bilirubin og Albumin

Konsentrasjoner av bilirubin og albumin blir målt for å indikere graden av leverskade. Høye nivåer av bilirubin (som måler galleutskillelse) og lave nivåer av albumin (blodet hoved protein produsert av leveren) innebærer alvorlig skade cirrhose.

Protrombintid Test

En protrombin-tidstest er en annen måte å vurdere cirrhose leverskade. Jo mer tid er tar for blodet å koagulere, jo verre skaden.

Albuterol forstøver behandlinger for lungebetennelse

Albuterol forstøver behandlinger for lungebetennelse


The American Association definerer Lung lungebetennelse som "en felles lungeinfeksjon forårsaket av bakterier, virus eller sopp." Lungebetennelse kan også beskrives som en inflammasjon i lungene, spesielt hvis væsken eller et annet materiale trer dem. Leger diagnostisere lungebetennelse ved å lytte til lungene og ved å utføre en kiste X-ray. Noen ganger lungebetennelse kan behandles hjemme, mens andre ganger det krever sykehusinnleggelse.

Albuterol forstøver behandlinger

Albuterol er et legemiddel klassifisert som en bronkodilatator. Det er er en klar væske medisiner som åpner opp luftveiene i lungene. Den forstøver er den maskin som brukes til å administrere behandling; det viser den flytende medisin til en damp som skal inhaleres inn i lungene. Denne prosessen er vanligvis referert til som å motta en puste behandling.

Albuterol Sulfate Nebulizer Solution

Navnet albuterol er en forkortelse for Albuterol sulfat forstøveren løsning. Det kommer vanligvis i engangsdoser og holdes i små plastbeholdere med skrulokk. Etter å ha plassert albuterol i den aktuelle del av forstøveren, må plastbeholder og hetten må kasseres. Maskinen er slått på og tåken som kommer ut av en maske eller et annet apparat som dekker pasientens munn og nese. Pasienten skal vanligvis puste normalt. Noen ganger kan terapeuten administrere behandlingen be pasienten om å puste dypt hver to eller tre minutter. Dette bidrar til de små medisinpartiklene får så dypt inn i lungevevet som mulig. Hver behandling varer i ca 15 minutter.

Lungebetennelse Risiko og symptomer

Den svært unge og eldre er mest utsatt for lungebetennelse, så barn under 2 år og personer over 65 må være den mest forsiktig. En lungebetennelse vaksine er tilgjengelig, ettersom det er lettere å forhindre sykdommen enn behandle det. Folk er mest sannsynlig å utvikle lungebetennelse etter en forkjølelse eller influensa, når immunforsvaret motstanden er lav. Symptomer på lungebetennelse variere, men vanligvis til stede som hoste, feber, kortpustethet eller rask pust, frysninger, kvalme, oppkast eller diaré.

Effektivitet av Albuterol for lungebetennelse

Dersom lungebetennelse ikke er forårsaket av et virus, kan det behandles med antibiotika. Leger kan også be deg om å ta i så mange medier som mulig, og for å få ekstra hvile. Det er uenighet om hvorvidt albuterol forstøver behandlinger er effektive i behandling av lungebetennelse. Ifølge opplysninger fra WebMD, er Albuterol behandlinger anbefales ikke for lungebetennelse. Det er annen informasjon som tyder albuterol forstøver behandlinger ikke spesifikt kjempe lungebetennelse, men kan hjelpe med symptomer, som pustevansker.

Bivirkninger av Albuterol

Når din medisinske historie har vært diskutert med helsepersonell, er albuterol antatt å være en trygg medisinering. Likevel er det bivirkninger. Noen brukere av Albuterol opplever en økning i hjertefrekvens eller blodtrykk, skjelving, nervøsitet, hodepine, svetting og diaré. De fleste av disse symptomene er normalt og kan behandles hjemme, men spørsmål om dem bør rettes til en medisinsk faglig.

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn


Aloe vera har vært brukt lokalt i tusenvis av år for kutt, brannsår og andre hudsykdommer, men aloe har også blitt brukt som et avføringsmiddel for like lenge. The Mayo Clinic rapporterer at det er bevis som støtter den "avføringsmiddel egenskaper av aloe latex (finnes i bladet)."

Effekter

Aloe vera renser tarmslimhinnen, fremme avføring og gjenopprette sunne bakterier til tarmen.

Skjemaer

Aloe vera er tilgjengelig i juice, gel og kapsler.

Dosering

Den anbefalte dosering for barn i alderen 1 til 5 år gamle er 1 til 3 ts. daglig, men barn med mer alvorlige tilstander kan trenge opp til 1 eller 2 ss. daglig. Behandlingen kan fortsettes så lenge som nødvendig.

Hvor du kan kjøpe

Aloe vera juice er tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk eller fra online vitamin forhandlere som Vitacost.com og VitaminShoppe.com.

Advarsler

Alltid følge den anbefalte doseringen trykket på utsiden av flasken. Og ta kontakt med helsepersonell før du starter noen behandling.