Digidexo.com

bihulebetennelse kvalme

Farer i Drinking Eyebright Tea

Farer i Drinking Eyebright Tea


Øyentrøst har vært brukt i århundrer, og har vært kjent for å behandle okulære problemer og luftveisplager. Men fordi det ikke har vært noen tester gjort på øyentrøst, er det amerikanske Food and Drug Administration og den tyske Commission E rester upartisk på sin sikkerhet. Likevel er de fleste herbalist og homøopatiske leger fortsatt støtte kvalitetene til den gamle urt.

Øyentrøst, en gammel Herb

Urten øyentrøst har vært brukt i århundrer, og vanligvis er håndplukket i naturen hovedsakelig i Europa og deler av Afrika og USA. Akkurat som navnet tilsier, har øyentrøst blitt medisinsk brukes for plager i øynene slik øye tretthet, grønn stær, konjunktivitt, og internt for hoste og heshet.

Siden tilstrekkelig testing ikke har blitt gjort på øyentrøst, US Food and Drug Administration (FDA) og den tyske Commission E, oppgir at urten bør brukes med forsiktighet. Det er også mange leger som fraråder bruk av hjemmelagde decoctions og oppfordrer til bruk av bare sterile øyentrøst løsninger tilgjengelig på urte sentre og helsekostbutikker.

Egenskaper

Selv om det ikke er mange vitenskapelige studier for å støtte øyentrøst og dens ernæringsmessige verdi, forslag til sine medisinske fordeler er fortsatt i favør. På Journal of Alternative og komplementær medisin, forskning senterstudier viste at en enkeltdose øyedråper av Euphrasia (øyentrøst) kan effektivt og sikkert brukes til ulike konjunktivale tilstander ved allmennleger og øyeleger. Sin foreslåtte dose ville være en dråpe administreres tre ganger daglig. I tillegg, mange naturmedisinere og naturopaths mener at øyentrøst inneholder nyttige tanniner, antibakterielle egenskaper, niacin, riboflavin, sink, jod, bioflavonoider, essensielle fettsyrer og vitaminene A, C, D og B-kompleks.

Drikking Eyebright Tea

Øyentrøst fortsetter å bli brukt av naturmedisinere og når det brukes internt anses generelt trygt dersom de brukes i riktige doser. Øyentrøst te kan tas et par ganger om dagen for hoste, sår hals, bihuleproblemer, høysnue, allergi, bihulebetennelse, kvalme og forkjølelse. Referansehåndboken for naturlige urter anser øyentrøst å være en svært effektiv behandling spesielt for allergi og bihulebetennelse. Selv om, hvis du er gravid eller ammende bør du ikke ta øyentrøst siden tilstrekkelige studier av mulige bivirkninger som ikke er utført.

Doser

Den riktige dosen avhenger av mange ting som helse og alder. Det er viktig å innse naturlige produkter er ikke alltid sikkert. Det anbefales å følge instruksjonene på etiketten for anbefalt dosering og for å rådføre seg med lege før du bruker. Individuelle resultater kan variere så det er også viktig å ta kontakt med lege dersom du tar andre medisiner eller urter før du bruker øyentrøst

Mulige bivirkninger

I svært sjeldne tilfeller kan øyentrøst forårsake en allergisk reaksjon med symptomer som inkluderer lukking av hals, pustevansker, utslett, elveblest, hevelse i lepper, tunge eller munn. Hvis du har uønskede symptomer etter å bruke øyentrøst bør du oppsøke lege umiddelbart.

De fleste bekymringer med øyentrøst og sin sikkerhet er rettet mot okulær applikasjoner. Ifølge WebMD, kan øyentrøst brukes direkte på øynene ikke være trygg på grunn av forurensning som kan forårsake infeksjoner. Side påvirkes som er mulig er kvalme, kløe, hodepine, forvirring, rive, problemer med å puste, forstoppelse, svette og andre symptomer. Komprimerer er en annen bekymring, og bør unngås på grunn av mulig risiko for infeksjon på grunn av sterilitet problemer.

Hvordan identifisere tegn og symptomer på kronisk bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse påvirker millioner av mennesker årlig. Tilstanden kan være forårsaket av mange forskjellige ting som infeksjoner og mugg, sopp og allergier, og selv fysiske attributter som for eksempel en merkelig septum. Det er egentlig ganske enkelt å finne ut om du har kronisk bihulebetennelse når du vet hva du skal se etter.

Hvordan identifisere tegn og symptomer på kronisk bihulebetennelse

Hvordan vet jeg om du har kronisk bihulebetennelse

•  Først må du vite at bihulebetennelse er en tilstand som forårsaker betennelse i slimhinnene i bihulene. Betennelsen fører deretter væske buildup som blokkerer sinus hulrom og hindrer normal slim drenering.

•  Deretter må du finne ut om de symptomene du opplever er virkelig bihulebetennelse. Noen av de vanligste symptomene på bihulebetennelse er hodepine, pustevansker gjennom nesen, sammen med smerter i ansiktet og bak øynene. Disse er ofte ledsaget av gul eller grønnlig drenering fra nesen og ned i halsen din. Uten behandling drenering vil tilfellet en sår hals og hoste. Du kan også oppleve smerter i kjeven, tenner og ører. Noen mennesker har også kvalme forbundet med sinus drenering. Du kan også legge merke til at du er trøtt lett på grunn av puste trøbbel.

Hvis du har disse symptomene i mer enn tre måneder rett, eller de holder reoccurring selv med behandling, da har du kronisk bihulebetennelse.

Hint

  • Bo innendørs i de tidlige morgentimene vil hjelpe med allergi. Prøv en neti pott.
  • Alltid oppsøke lege hvis tilstanden vedvarer. Sjekk med legen din før du tar over skranke medisiner hvis du er på reseptbelagte medisiner.

Hva som forårsaker bihulebetennelse og tann smerter?

Forkjølelse og allergi kan utløse bihulebetennelse som gjør det vanskelig å puste, gi hodepine og hevelse rundt øynene. Hvis behandles raskt, disse symptomene en tendens til å rydde opp. Alvorlige bihulebetennelse kan produsere sekundære symptomer som tilsier spesiell oppmerksomhet.

Symptomer

Bihulebetennelse forårsake hoste om natten, drenering på baksiden av halsen, øre smerter og tretthet. Feber og kvalme kan utvikle seg som kroppen sliter med å bekjempe infeksjonen.

Anatomy

Bihulene er plassert over den øvre kjeve i ansiktet. Røtter fra den øvre tennene gren i samme bihulene. Trykket i overkjevens bihulene komprimere nerver som fører til den øvre kjeve og tennene. Sinus tannpine, assosiert med bihulebetennelse, er en forlengelse av ansikts smerter.

Effekter

Pasienter, leger og tannleger ofte forvirre sinus tann smerter med dental smerte. Flere tannbehandling er utført for å avslutte tannpine og overkjeven smerte. Personer som lider av kronisk bihulebetennelse kan ha flere rotfylling før realisere deres smerte er faktisk forårsaket av deres kronisk bihulebetennelse.

Betraktninger

Bihulebetennelse ansvarlige for tann smerte kan også føre til problemer med syn og kan føre til hjernehinnebetennelse og blodpropper. Øreverk og øre infeksjoner hos barn kan være sekundære symptomer på infiserte bihuler.

Advarsel

Vedvarende tann smerter bør undersøkes av en tannlege. Gingivitt og tannråte bør utelukkes når en tannpine utvikler.

Kronisk bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse er en viktig årsak til kronisk bihulebetennelse og kan føre til betydelig ubehag. Slimhinnene i nese, hals og bihuler blir betent og hoven, blokkerer riktig drenering av slim. En infeksjon regnes som kronisk dersom den varer i minst åtte uker, eller hvis du får en til faste tidspunkt.

Symptomer

Primære symptomer inkluderer tykk gul eller grønn utflod og alvorlig lunger som gjør puste gjennom nesen vanskelig. Smerter og plager er vanlig rundt kjever, tenner, øyne, kinn, nese og panne. Din evne til å lukte og smak er sperret og du kan ha en hoste som blir verre om natten. Andre symptomer inkluderer øresmerter, sår hals, dårlig ånde, tretthet og kvalme.

Årsaker

Flere forhold kan be en bihulebetennelse. Allergi kan utløse soppinfeksjoner mens luftveisinfeksjoner inflame bihulene gjør dem en hot spot for bakterievekst. Et svekket immunsystem skaper også en potensiell yngleplass for bakterier.

Antibiotikabehandling

Infeksjonen i seg selv trenger en antibiotikakur. Vanlig antibiotika inkluderer amoxicillin (Amoxil og Trimox), doksycyklin (Doryx og Monodox) eller kombinasjonsbehandlinger trimetoprim-sulfametoksazol (Bactrim, Septra). Tar alt av foreskrevet medisin er svært viktig å sørge for at alle bakterier er utryddet - stopper tidlig kan føre til at infeksjonen å gå tilbake.

Behandling for symptomer på infeksjon

Saline nesespray skyller ut nesegangene og kan brukes flere ganger om dagen. Nesespray som inneholder steroider raskt lette betennelser og inkluderer Flonase og Nasacort.

Steroider som tas oralt eller via injeksjon benyttes til alvorlige tilfeller av inflammasjon. Slimhinneavsvellende midler i form av væsker, tabletter og nesespray er tilgjengelige over-the-counter og på resept. OTC smertestillende midler kan effektivt lettelse smerten som ofte oppstår i ansiktet og munnen.

Andre forslag

Få nok hvile til å bygge opp immunsystemets evne til å bekjempe infeksjonen. Drikke rikelig med væske hjelpe med drenering; hold deg til juice og vann. Varm komprimerer kan lette lunger og ansikts smerter. Steam nesegangene og sove med hodet hevet for å fremme drenering.

Tiltak for å unngå en bihulebetennelse inkluderer å unngå folk som er syke for å minimere risikoen for å kontakte sykdommer som kan føre til bakterievekst og håndtere eventuelle allergier, som spør soppinfeksjoner i bihulene.

Macrobid for en bihulebetennelse

En bihulebetennelse er en vanlig medisinsk tilstand der sinus hulrom bli betent. Dette fører til lunger fra slimete buildup. I de fleste tilfeller utvikler en lomme infeksjon som et resultat av en kald; andre årsaker inkluderer allergier, bakterielle infeksjoner og soppinfeksjon. I de fleste tilfeller vil en bihulebetennelse klare på egen hånd uten behandling. Men i tilfeller der årsaken er en bakteriell infeksjon antibiotika som Macrobid kan være foreskrevet.

Slik fungerer det

Macrobid er en nitrofurantoin antibiotika som virker ved å drepe bakterier som forårsaker en infeksjon. Det er oftest brukt til å behandle urinveisinfeksjoner, men det er også effektive i behandling av alvorlige bihulebetennelse og andre bakterielle infeksjoner.

Hvordan å ta det

Finnes i flere former, er Macrobid vanligvis foreskrevet som pills.They bør alltid tas med mat. Som med alle antibiotika, bruke opp alle foreskrevne medisiner, selv om du føler deg bedre. Hvis du ikke tar hele kurset, kan infeksjonen komme tilbake, muligens i en form mer motstandsdyktig mot antibiotika.

Ikke-alvorlige bivirkninger

Noen personer som tar Macrobid kan oppleve milde bivirkninger som kvalme, diaré, gass, tap av matlyst og hodepine. Ingen av disse bivirkningene er grunn til bekymring, men ta kontakt med legen din hvis de blir belastende.

Alvorlige bivirkninger

I sjeldne tilfeller kan folk tar Macrobid utvikle alvorlige bivirkninger som krever legehjelp. Hvis du opplever noe av det følgende, slutte å ta medisinen og kontakte lege umiddelbart: alvorlige magesmerter eller kramper; rød, hoven, blemmer eller flassende hud; alvorlig eller vedvarende diaré; vannaktig eller blodig avføring; en sommerfugl-formet utslett på nese og kinn; ledd eller muskelsmerter; vedvarende hodepine; gulsott; blek avføring; vedvarende tap av appetitt; symptomer på lungeproblemer som kortpustethet, feber eller frysninger, brystsmerter og en vedvarende eller uvanlig hoste; uvanlige blåmerker eller blødning; uvanlig tretthet; blålig hud eller negler; kribling; nummenhet; vedvarende ubehag; tåkesyn eller andre uvanlige visjon endringer; forvirring; og mentale eller humør endringer som for eksempel depresjon.

Advarsler

Selv Macrobid kan trygt tas av folk flest, bør noen ikke ta den, inkludert de med lungeproblemer som for eksempel lungefibrose; anemi; diabetes; nyre, lever eller nerveproblemer; glukose-6-fosfat-dehydrogenase; porfyri; eller lave nivåer av vitamin B. Det er heller ikke trygt for kvinner som er gravide eller ammer.

Kronisk bihulebetennelse hos barn

Kronisk bihulebetennelse hos barn har en rekke årsaker, fra smitte til tilstedeværelsen av nesepolypper. Selv sinusitt kan være felles, det er karakterisert som kronisk når det varer lenger enn åtte uker eller gjentar seg ofte.

Fakta

Sinus er et lite hulrom fylt med luft ligger inne kinnben og panne. Bihulene produsere slim som renner inn i nesen. Kronisk bihulebetennelse hos barn oppstår når hulrom i barnets nesegangene bli betent. Når dette skjer, oppstår en opphoping av slim, fordi det ikke er lett drenert.

Symptomer

Symptomene på en kronisk bihulebetennelse hos barn inkluderer utslipp av tykk og grønnaktig slim fra nesen eller baksiden av halsen. Dette slimet kan også hindre nesegangene, noe som gjør det vanskelig for barnet å puste. Hoste, som har en tendens til å forverres i løpet av natten eller kaldt vær, er også vanlig. Barn med kronisk bihulebetennelse også en tendens til å klage over smerter i ansiktet og selv tennene. Andre symptomer er tretthet, kvalme og dårlig ånde.

Årsaker

En av de vanligste årsakene til kronisk bihulebetennelse er en allergisk reaksjon, som kan utløse soppinfeksjoner i bihulene av barn. Eksisterende medisinske tilstander som forkjølelse og cystisk fibrose kan føre til en nasal blokkering. Når dette skjer, kan sannsynligheten for vekst av bakterier fører til en kronisk bihulebetennelse. Kronisk bihulebetennelse kan også være et resultat av skade eller misdannelse. Når et bein i ansiktet blir deformert, slik som i tilfelle av en avveket nasal septum, kan den nasale passasje er blokkert. Endelig kan tumorer og andre uvanlige vekster utløse tilstand også.

Behandling

Alle behandlinger for kronisk bihulebetennelse fokusere på å redusere betennelse i nesegangene. Når dette er gjort, kan drenering av slimet oppstår normalt, noe som reduserer risiko for infeksjoner. Vanligvis ville dette ha å bety eliminering av den underliggende årsaken til blokkeringen. Noen av metodene som brukes for å lindre kronisk bihulebetennelse hos barn inkluderer saltvann nesespray, kortikosteroider og decongestants. Barn bør ikke gis smertestillende midler som aspirin eller ibuprofen fordi det kan føre til Reyes syndrom, en sykdom som kan føre til betennelse i leveren eller hevelse i hjernen.

Forebygging

En måte for å forhindre en kronisk bihulebetennelse hos barn, er å redusere risikoen for øvre luftveisinfeksjoner ved å minimere kontakt med personer som har forkjølelse. Vaske hendene regelmessig kan også drepe patogener som forårsaker infeksjonen. Allergier bør være riktig administrert av enten unngå irritanter eller ved hjelp av en foreskrevet medisin. Ved hjelp av en luftfukter kan forbedre kvaliteten på luften at barnet puster inn, redusere risikoen for infeksjon.

Mucinex for en bihulebetennelse

Mucinex er en FDA-godkjent legemiddel som kan bidra til å rydde opp sinus og nesetetthet. Den brukes til å behandle mennesker som har en kald, allergi eller en infeksjon, spesielt en bihulebetennelse.

Ingredienser

Mucinex inneholder guaifenesin, en slimløsende som brukes til å løsne slim i bronkial passasjer slik at folk kan hoste den opp.

Typer

To former for Mucinex som fungerer godt i behandling av bihuleproblemer, Mucinex og Mucinex D, kommer i pilleform. Det er også former for Mucinex i flytende og mini-smelteform som er laget for barn.

Bruk

Når du bruker en form for Mucinex, ta stoffet bare mens du har bihulebetennelse symptomer, fordi det fungerer for bare en kort tid. Ta Mucinex med mat og drikke væske etter å ha tatt den til å smøre halsen.

Bivirkninger

Ulike typer Mucinex kan føre til at noen mennesker til å oppleve svimmelhet, hodepine, søvnløshet, kvalme, oppkast, prikking eller rød hud og / eller hudutslett. De som opplever mer alvorlige bivirkninger, som for eksempel en ujevn eller rask hjerterytme, influensa symptomer og / eller høyt blodtrykk, bør søke legehjelp umiddelbart.

Mucinex med andre medisiner og betingelser

Hvis du tar andre medisiner, for eksempel en MAO-hemmer, slankepiller eller ADHD medisiner, ikke ta Mucinex. Unngå å ta Mucinex hvis du har hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes eller en skjoldbrusk lidelse. Kvinner som er gravide eller ammende bør konsultere lege før du bruker Mucinex.

Klaritromycin behandling for bihulebetennelse

Når bihulene er ikke i stand til å renne tilstrekkelig, kan bakterier bygge opp forårsaker en bihulebetennelse. Antibiotika behandlinger er vanligvis foreskrevet for personer med bihulebetennelse, spesielt hvis decongestants har mislyktes i å gi lindring.

Antibiotika

Antibiotika bli kvitt bakterier i bihulene som forårsaker infeksjonen. Leger i hovedsak fore amoxicillin for bihulebetennelse på grunn av sin bevist effektivitet, minimale bivirkninger og kostnader.

Effektivitet

"En rekke studier som evaluerte antibiotikabehandling av bihulebetennelse har vist at amoxicillin ... og klaritromycin (Biaxin) er like effektive i å produsere symptomatisk og bacteriologic forbedring i 80 til 90 prosent av pasientene," ifølge American Academy of Family Physicians.

Dosering

Leger foreskrive klaritromycin for alt fra én til to uker, i henhold til Food and Drug Administration anbefalinger. Voksne ta 500 mg klaritromycin to ganger daglig. Barn ta en lavere dose, vanligvis 250 mg.

Betraktninger

Personer med kronisk bihulebetennelse kan trenge en ny runde med antibiotikabehandling. Den andre behandling kan være med klaritromycin igjen eller med en annen antibiotika.

Bivirkninger

De mest vanlige bivirkningene er diaré, kvalme, unormal smak, dyspepsi, abdominal smerte / ubehag og hodepine, i henhold til FDA. Men disse bivirkningene ble vurdert fra mild til moderat i de fleste pasienter, med bare 1 prosent avvikling klaritromycin behandling på grunn av bivirkninger.

Augmentin for bihulebetennelse

Augmentin er et medikament som inneholder to antibiotika: amoxicillin og clavulanate kalium. Det er foreskrevet for å behandle mange forskjellige infeksjoner forårsaket av bakterier, inkludert bihulebetennelse, kjent som bihulebetennelse. Disse infeksjonene føre til sinus blokkering, tykk nese og ansikts og hodesmerter.

Funksjon

Amoxicillin er et antibiotikum som penicillin i kategori. Mange bakterier, inkludert de som forårsaker visse bihulebetennelse, er blitt resistent mot amoxicillin og produsere et enzym som gjør antibiotika ineffektiv. Clavulanate hemmer dette enzymet, og dermed forsterker amoxicillin.

Funksjoner

Augmentin er tilgjengelig i vanlige og tyggetabletter, samt forlenget frisetting kalt Augmentin XR. Den utvidede versjonen er først og fremst foreskrevet for å behandle bihulebetennelse og lungebetennelse.

Side Effects

Augmentin bivirkninger kan omfatte mild diaré, gass, magesmerter, kvalme, hodepine, og en muntlig eller vaginal gjær infeksjon.

Advarsel

Noen mindre vanlige bivirkninger kaller for umiddelbar legehjelp. De omfatter alvorlig diaré, alle typer hudutslett, lett blåmerker eller blødning, muskelsvakhet eller smerter, og symptomer som indikerer leverskade som gulsott og mørk urin.

Kontra

Personer med visse forhold kan ikke være i stand til å trygt ta Augmentin for en bihulebetennelse. Disse inkluderer allergi mot andre antibiotika, kyssesyke, og en historie med leversykdom eller nyresykdom.

Legemidler til behandling av bihulebetennelse

Sinus infeksjoner oppstår når sinus hulrom bli betent og slim bygger seg opp på grunn av en viral, bakteriell eller soppinfeksjon. Når du ser legen din, sørg for å avsløre alle dine medisinske forhold, samt om du er gravid eller ammer. Fortell legen din dersom du er for tiden tar andre medisiner. Dette kan påvirke hvilke antibiotika du tar for din infeksjon. Ta alltid med full løpet av medisin, selv om symptomene dine bedre.

Amoxil

Amoxil (merkenavn for amoxicillin) er et antibiotikum som kan brukes til å behandle en bihulebetennelse. Hvis du er på p-piller, legen din, som Amoxil kan mindre deres effekt. Du må kanskje en justert dose hvis du har nyre- eller leversykdom, astma, blødningsforstyrrelser eller mononukleose. Noen mulige bivirkninger av Amoxil er en hoven eller svart tunge, hvite flekker inni munnen (trøske), hodepine, kvalme, oppkast, magesmerter og vaginal kløe. Kontakt legen din hvis du opplever feber, frysninger, gulsott, forvirring eller anfall.

Cipro

Cipro er et antibiotikum som dreper bakterier ved å ta bort de proteinene bakteriene trenger for å overleve. Tar Cipro med meieriprodukter eller juice som er beriket med kalsium kan gjøre medisiner mindre effektive. Unngå antacida og noen vitamintilskudd som inneholder kalsium mens du er på Cipro. Du må kanskje en justert dose hvis du har diabetes, leddproblemer, kramper, nyre eller leversykdom, myasthenia gravis eller en lav kaliumnivå. Mens på Cipro, kan du oppleve kvalme, brekninger, svimmelhet, tretthet, nervøsitet, tåkesyn og søvnløshet. Ring legen din umiddelbart hvis du utvikler et hudutslett, feber, besvimelse, hallusinasjoner, plutselige leddsmerter eller andre alvorlige bivirkning.

Bactrim

Bactrim er et antibiotikum som kan gjøre huden mer sårbar for sollys. Ikke bruk solarium eller sunlamps mens du er på dette stoffet. Fortell legen din hvis du har AIDS, nyre- eller leversykdom, folinsyre, astma, alvorlige allergier, eller hvis du er underernært. Mens på Bactrim, kan du oppleve en smertefull eller hoven tunge, svimmelhet, vertigo, tinnitus (øresus), søvnløshet og leddsmerter. Kontakt legen din hvis du opplever mer alvorlige bivirkninger, slik som gulsott, utslett, feber, frysninger, endringer i vannlating, hallusinasjoner, kramper, blodig eller vannaktig diaré og en langsom hjerterytme.

Levaquin

Som med Bactrim, vil du trenger for å unngå tanning senger og sunlamps mens du tar Levaquin. Du må også unngå antacida og eventuelle kosttilskudd som inneholder jern eller sink. Du må kanskje en justert dose hvis du har diabetes, myasthenia gravis, nyre- eller leversykdom, kramper, leddproblemer, en hjerterytmeforstyrrelse eller lavt kaliumnivå. Du kan oppleve kvalme, forstoppelse, angst, svimmelhet, hodepine, søvnløshet, vaginal kløe og mild hud kløe. Hvis du opplever alvorlige bivirkninger, kontakt legen din. Disse kan inkludere hallusinasjoner, kramper, nummenhet, rask hjerterytme, feber eller utslett.

Suprax

Ikke ta antibiotika Suprax hvis du vil snart være å ha en live tyfus vaksinasjon. Du vil kanskje ikke kunne bruke Suprax hvis du har visse allergier, hvis du er på en antikoagulere, hvis du er underernært, eller hvis du har nyre- eller leverproblemer, mageproblemer eller blødningsforstyrrelser. Tar Suprax med alkohol kan forårsake svimmelhet. Du kan oppleve kvalme, magesmerter, oppblåsthet, løs avføring eller diaré. Hvis du opplever feber, frysninger, utflod, kramper, gulsott eller pustevansker, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Tegn på bihulebetennelse

Tegn på bihulebetennelse


Bihulebetennelse, vanligvis kjent som en bihulebetennelse, oppstår når bihulene bli irritert og betent. Det kan føles som en kald, men det er ikke helt det samme. Mens en bihulebetennelse kan oppstå etter en kald, kan det også oppstå på egen hånd, typisk av allergi. Her er noen vanlige symptomer som kan oppstå fra en bihulebetennelse.

Smerte

Smerter eller trykk er et vanlig tegn på en bihulebetennelse. Smerten vil skje bak øynene eller i midten av pannen, og vil bli sterkere når du bøyer deg over.

Sykdom

Du vil sannsynligvis føle deg som om du er forkjølet. Feber og ekstrem tretthet selv etter hvile er vanlig. Sår hals, kan frysninger og smerter i ørene også forekomme.

Congestion

Lunger i nesen er et tegn på en bihulebetennelse. Spesielt om natten når du ligger nede, kan du merke at du puster gjennom munnen og ikke nesen.

Drenering

Bihulene vil begynne å renne. Nesen vil hele tiden være i gang, og du kan ha en sår hals eller kvalme fra bihulene drenering ned i halsen din. Når du blåser nesen, kan det ha blod blandet i.

Smak

Din følelse av smak og lukt vil være mindre intens på grunn av sinus blokkering. Mat og drikke vil smake tørt, og du vil ikke være i stand til å lukte fleste lukt. Du kan også legge merke til at du har en konstant dårlig smak i munnen.

Hvordan å behandle kronisk bihulebetennelse

Hvordan å behandle kronisk bihulebetennelse


Kronisk bihulebetennelse er svært vanlig. Så mange som 32 millioner voksne lider av problemet, noe som gjør den til en av de vanligste kroniske sykdommer i Amerika. Symptomer på en kronisk bihulebetennelse inkluderer tett nese, rennende nese og ansiktssmerter. Heldigvis, det er mange måter å behandle en kronisk bihulebetennelse.

Bruksanvisning

•  Begynn en antibiotika behandling for å kjempe deg bihulebetennelse. Disse behandlingene kan vare så lenge som 12 uker, så vær forberedt på å ta en sunn dose av piller i denne perioden. Du må snakke med legen din og få en resept for en personlig antibiotikabehandling.

Redusere betennelse i nesegangene ved å ta et kortikosteroid. Legen din kan forskrive denne typen medisiner, i tillegg til antibiotikabehandling. Mens antibiotika angriper sykdom, vil kortikosteroid bidra til å redusere hevelse inni sinus hulrom.

Ta en over-the-counter decongestant å avlaste noen mild sinus ubehag du opplever i løpet av dagen. Mange av disse medisiner kan ha bivirkninger, inkludert tretthet, svimmelhet og kvalme.

Unn vedvarende sinus ubehag ved hjelp av en slimløsende eller et antihistamin. Disse medikamentene er tilgjengelig til enhver nabolaget apotek og kan kjøpes uten resept fra lege.

Hold luften i hjemmet ditt så fuktig som mulig for å avlaste Sinus congestion og smerte. Bruk en luftfukter for å sirkulere fuktighet gjennom luften. Bruk damp behandlinger eller varme pakker for å tvinge fuktighet inn bihulene.

Unn eventuelle allergiske reaksjoner som kan bidra til bihulebetennelse. Legen din vil være i stand til å administrere et regiment av allergivaksinering for å hjelpe deg å overvinne eventuelle allergier som du kan lide.

Snakk med legen din om muligheten for endoskopisk kirurgi for å fjerne sinus blokkeringer. Konstant hevelse i bihulene kan være forårsaket av disse blokkeringene. Ved å sette inn et instrument kalt et endoskop inn bihulene gjennom neseborene, kan en lege fjerne disse blokkeringene og avlaste en god del av din sinus smerte.

Tips og advarsler

  • Endoskopisk bihulekirurgi er en relativt trygg og enkel prosedyre. Det innebærer ikke å skjære gjennom alle hud, så utvinning tid er rask. De fleste pasienter kan reise hjem i løpet av samme dag.
  • Hvis bihuleproblemer er resultatet av en viral infeksjon, vil du ikke trenger en antibiotika behandling for å kurere deg selv. I stedet behandle symptomene med over-the-counter smertestillende medikamenter og sinus decongestants.

Hjem rettsmidler for Sinus Press og Kvalme

Hjem rettsmidler for Sinus Press og Kvalme


Sinus press og kvalme kan gå hånd i hånd. Sinus press er ofte forårsaket av forkjølelse, allergi eller bihulebetennelse. Disse forholdene også føre til sinus drenering (postnasal drypp), noe som kan forstyrre magen og forårsake kvalme på toppen av de andre symptomene som går sammen med sykdommen. Lindrende sinus press og årsaken vil ofte redusere eller kurere kvalme. Det finnes flere midler du kan gjøre i mellomtiden for å holde kvalme under kontroll, eller i det minste på et minimum.

Sinus Press

Steam kan avlaste Sinus press ved å hjelpe til å holde bihulene drenert. Innhalering av røyk fra steam holder flimmerhårene jobbe og slim som flyter. Prøv å ta en varm dusj eller badekar, lener seg over en kjele eller bolle med dampende vann med et håndkle drapert over hodet eller spise en bolle med suppe. Hvis du er på rømmen, kan du også drikke en varm kopp te eller kaffe. Kjøre en luftfukter i hjemmet hjelper også holde sinus og neseganger fuktig. Sørg for å rense ut luftfukteren en gang i uken for å unngå sopp vekst.

Bading neseborene med saltvann nesespray (for eksempel Breathe Right) kan skylle ut bedervet nesesekreter. Hvis du ikke har saltvann spray, kan du blande en teskje bordsalt med to kopper varmt vann og en klype natron. Hell væsken i en skvett flaske eller medisin dropper og sprute løsningen som du ville når du bruker saltvannsnesespray.

Påfør en varm, fuktig håndkle over konkurranse bihulene å åpne lomme passasjer og lindrer smerte. Du kan også bruke en varm vaskeklut over din øyne og kinnben. Avhengig av alvorlighetsgraden av lunger og press, kan det bare ta et par minutter å få noen lettelse.

Kvalme

Hvis kvalme er ikke så ille, spise lette karbohydrater i små mengder (for eksempel kjeks eller toast). Hvis magen din tåler lette karbohydrater, prøv lys protein (for eksempel kyllingbryst eller fisk). Unngå fet mat så mye som mulig. Du kan også starte med Jell-O.

Sipping på cola sirup kan bidra til å avgjøre magen. Cola sirup er noncarbonated og har konsentrert karbohydrater. Hvis du ikke kan ha koffein, Emetrol fungerer over-the-counter på samme måte cola sirup gjør, uten koffein. Et alternativ for de med diabetes er Bonine, som er en tyggbar tablett reisesyke som ikke inneholder sukker. Du kan også gjøre vanlig sukker sirup ved å blande ½ kopp hvitt sukker og ¼ kopp vann i en kasserolle. Varme den over middels varme, rør av og til, til det danner en klar væske. La den avkjøles. Voksne kan ta en til to spiseskjeer.

Ginger fungerer også bra mot kvalme. Du kan ta det i form av kapsler eller pulverisert rot. Du vil vite når du har fått nok ingefær når du burp og smake ingefær. Unngå fersk ingefær, som det er for sterk for de fleste mennesker som lider av kvalme. Ingefærøl eller gingersnaps kan fungere også.

Doksycyklin for bihulebetennelse

Bihulene er små hulrom som ligger bak ditt ansikts struktur (i øyenbrynet, kinnbenet, pannen og nese områder). Bihulebetennelse (også ofte referert til som bihulebetennelse) blir ofte forvekslet med en forkjølelse siden mange av symptomene ligner: ansikts smerter, tett nese, hodepine og rennende nese. Bihulebetennelse, men er ofte et resultat av en bakteriell infeksjon som kan kreve bruk av et antibiotikum som doksycyklin å behandle.

Indikasjoner

Doxycycline tilhører en gruppe antibiotika som har vært i bruk i mer enn 40 år. Det er en kraftig antibiotisk tetracyklin som kan brukes til å bekjempe et bredt spekter av bakterielle infeksjoner. Det fungerer i kroppen din ved å stanse bakterier og hindre videre replikering. Dette bremser bakterier fra å vokse i kroppen din, utrydde bihulebetennelse.

Doxycycline er også effektive i kampen mot kolera, seksuelt overførbare sykdommer (som klamydia eller syfilis), fugleinfluensa, bekkeninfeksjon, streptokokker halsinfeksjoner, E. coli-infeksjoner, bronkitt, prostatitt, Lyme sykdom, pest, brucellose, tyfus, Q-feber, bartonellose, urinveisinfeksjoner, øyeinfeksjoner og Rocky Mountain flekket feber.

Kontra

Snakk med legen din om noen tidligere har hatt allergiske reaksjoner som du måtte ha. Hvis du har hatt en reaksjon på medisiner som minocycline, tetracyklin eller demeclocycline bør du ikke ta denne medisinen.

Denne medisinen kan utgjøre en risiko for å skade det ufødte barnet. Fortell legen din dersom du er gravid eller planlegger å bli gravid. Ikke bruk denne medisinen hvis du ammer så det kan gå over i morsmelk.

Doksycyklin kan hemme effekten av p-piller. Bruk alltid en sikkerhetskopi form for prevensjon (som kondom) for å forhindre en uønsket graviditet.

Hvis du har en historie med lever- eller nyresykdom du kan trenge spesielle doseringsanvisning.

Side Effects

Bivirkninger av doksycyklin inkluderer problemer med å svelge, sår i underlivet eller endetarms området, kvalme, oppkast, magesmerter, diaré, hevelse av tungen, hvite flekker inne i munnen, utflod / kløe og sår på leppene.

Alvorlige bivirkninger er allergiske reaksjoner (preget av elveblest, hevelse i ansiktet, hevelse i halsen, pusteproblemer og utslett), feber, influensalignende symptomer, frysninger, alvorlig hodepine, uskarpt syn, redusert appetitt, mørk farget urin, forvirring, alvorlige øvre magesmerter, hjertebank, svakhet, lett blødning eller blåmerker, alvorlige blemmer i huden, peeling hud, smerter i kroppen og redusert frekvens av urinering. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, ring din helsepersonell umiddelbart.

Hvordan ta Doxycycline

Ta denne medisinen i henhold til legens instruksjoner (ligger på merkelappen på resept). Du bør ta medisin med 8 oz. vann og unngå å ta den med noen melkeprodukter som kan hemme kroppens evne til å absorbere medisinen.

Pass på å ta denne medisinen for hele lengden av tid som legen har angitt. Du kan begynne å føle seg bedre før infeksjonen er helt utryddet.

Hvis du glemmer en dose, ta den så snart som mulig. Hvis det er nesten tid for neste dose, hopp over den du har gått glipp av og gjenoppta normal timeplan. Ikke ta noen ekstra medisiner for å kompensere for den dosen du gikk glipp av.

Legemiddelinteraksjoner

Enkelte legemidler kan interagere med doksycyklin. Fortell legen din om alle medisiner (inkludert over disk, urte kosttilskudd og vitaminer) som du tar for å unngå bivirkninger. Legemidler som kan påvirke doksycyklin inkluderer tretinoin, isotretinoin, kolesterol medisiner, antacids, visse mineraler (jern, magnesium, kalsium, sink og noen vitamin blends), blod tynnere og penicillin.

Clindamycin for bihulebetennelse

Clindamycin for bihulebetennelse


Bihulebetennelse er en medisinsk betegnelse for en bihulebetennelse. Sinus er luftfylte hulrom i skallen. Blokkerte bihuler felle slim, noe som gir en bakteriell, viral eller soppinfeksjon å vokse lettere. Akutte symptomer bihulebetennelse kan vare 2-8 uker, men kronisk bihulebetennelse kan vare lenger enn åtte uker. Sinus blokkering kan oppstå på grunn av en feil i strukturene som normalt flytte slim ut av bihulene, en økt mengde slim pga forkjølelse eller allergi og en abnormitet i nese struktur som en avveket septum, nasal bein anspore eller nesepolypper.

Bihulebetennelse Risiko

Visse forhold eller faktorer kan øke risikoen for å utvikle en bihulebetennelse som høysnue eller allergisk rhinitt, cystisk fibrose, endringer i høyde, store adenoids, tann infeksjoner, svekket immunforsvar fra kjemoterapi eller HIV og lidelser som påvirker strukturene som er ansvarlige for å flytte slim ut av bihulene som Kartagener syndrom eller immotile cilia syndrom. Barn i barnehage er også en økt risiko for bihulebetennelse.

Bihulebetennelse Symptomer

Symptomer på bihulebetennelse hos voksne inkluderer redusert evne til å lukte, dårlig ånde, hoste, tretthet, feber, tett nese og utslipp og nasal drenering nedover baksiden av halsen og sår hals. Du kan også oppleve smerter som hodepine, smerter bak øynene, tannpine eller ansikts ømhet.

Sinus infeksjon symptomer hos barn er høy feber i forbindelse med et mørkt utflod fra nesen som varer i minst tre dager og en luftveissykdom som synes å forbedre i begynnelsen, men begynner å bli verre. Barn kan også oppleve en utflod fra nesen i mer enn ti dager som kan eller ikke kan være ledsaget av en hoste.

Bihulebetennelse Hjem Behandling

Behandling av en mild bihulebetennelse kan inkludere å øke væskeinntaket, rødme din nese passasjer ut med en saltoppløsning flere ganger om dagen, ved hjelp av en luftfukter, inhaling damp to til fire ganger om dagen og bruke en varm, fuktig vaskeklut til ansiktet ditt flere ganger per dag.

Bihulebetennelse medisinsk behandling

Akutte bihulebetennelse vanligvis gå bort uten medisinsk behandling. Antibiotika, for eksempel klindamycin, kan være foreskrevet for bakterielle bihulebetennelse med symptomer som feber over 102,2 grader F, kraftig hevelse rundt øynene, smerte i ansiktet, hodepine, og hos barn, nasal utslipp som kan oppstå med en hoste. Din lege vil foreskrive den beste behandling for din tilstand basert på symptomer, alder og medisinsk historie.

Bivirkninger av Clindamycin

Merkenavnet klindamycin er Cleocin. Denne medisinen kan forårsake bivirkninger som oppkast, kvalme, leddsmerter, smertefull svelging, halsbrann og hvite flekker på munnen. Clindamycin kan også forårsake visse bivirkninger hos kvinner, inkludert en tykk, hvit utflod fra skjeden og hevelse, kløe eller svie i skjeden. Ta kontakt med din lege hvis disse bivirkningene blir plagsomme.

Alvorlige bivirkninger av Clindamycin

Alvorlige bivirkninger knyttet til klindamycin bruk inkluderer en hud utslett, blemmer, elveblest, problemer med å svelge eller puste, redusert vannlating og gulfarging av øyne eller hud. Alvorlige bivirkninger må rapporteres til lege umiddelbart, eller om alvorlig, kontakt akuttmedisinske tjenester.

Clindamycin Advarsel

En overvekst av dårlige bakterier i fordøyelsessystemet er mulig med klindamycin behandling. De dårlige bakterier kan føre til mild diaré eller kolitt, som er en livstruende tilstand. Kolitt er en irritasjon og betennelse i tykktarmen. Symptomer på kolitt som blodig eller vannaktig avføring, diaré, magekramper eller feber kan forekomme opptil flere måneder etter klindamycin behandlingen er avsluttet. Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis du opplever disse symptomene.

Svimmelhet og bihulebetennelse

Svimmelhet og bihulebetennelse


Bihulebetennelse, preget av hovne nesegangene, kan føre til ubehagelige bivirkninger som for eksempel ansiktssmerter, hodepine, kvalme og lunger. Hvis infeksjonen sprer seg til ørene, kan svimmelhet forekomme også.

Identifikasjon

Bihulebetennelse, også kjent som bihulebetennelse, form når bakterier, virus eller andre former for infeksjon inn lomme passasjer. Forkjølelse, allergi og soppinfeksjoner hele kan føre til bihulebetennelse.

Funksjoner

Symptomer på bihulebetennelse inkluderer tykk gul eller grønn slim, lunger, press rundt sinus områder i ansiktet, redusert følelse av smak og lukt, hoste, tretthet og kvalme. Når en bihulebetennelse er kombinert med en ørebetennelse, skjer som noen ganger med en viral infeksjon som en forkjølelse, kanskje lider føler off-balanse. Hvis en infeksjon når kamrene inne i øret som styrer balanse, kan de slutter å fungere skikkelig, noe som resulterer i en følelse av vertigo. Svimmelhet kan også oppstå hvis lunger fra bihulebetennelse tresko Eustachian rør forbinder ørene og nesen.

Løsning

Metoder for behandling av bihulebetennelse inkluderer å ta over-the-counter medisiner som decongestants og smertestillende midler for å håndtere symptomene. Andre rettsmidler inkluderer bruk av varm komprimerer i ansiktet for å redusere sinus press, hvile og drikke rikelig med væske. I tillegg kan alternative behandlinger som sinus skyllinger, der en spesialdesignet klemme flaske eller neti potten brukes til å passere en blanding av varmt saltvann gjennom bihulene å vaske ut infeksjonen forårsaker forurensninger, bringe lettelse. For mer alvorlige tilfeller av bihulebetennelse, kan en lege forskrive steroidbaserte nesespray for å redusere betennelse. Mens antibiotika ikke brukes vanligvis til å behandle bihulebetennelse, kan en lege foreskrive dem for å behandle en medfølgende ørebetennelse. Svimmelhet forårsaket av overbelastet Eustachian rør eller en ørebetennelse vil avta når infeksjonen er kurert. De som lider av svimmelhet bør sitte eller ligge ned umiddelbart inntil svimmelhet passerer og bør avstå fra å kjøre eller betjene tungt maskineri.

Forebygging

Avverge en bihulebetennelse før det streik ved å holde seg borte fra forurenset luft, sigarettrøyk og folk som lider av forkjølelse. Vask hendene ofte for å unngå infeksjonen forårsaker bakterier. Ved hjelp av en luftfukter innendørs for å legge fuktighet til tørr luft kan bidra til å holde bihulene fuktig og sunn. Avstå fra sprek noseblowing, fordi dette kan føre til en bihulebetennelse å spre seg til ørene, noe som resulterer i en øreinfeksjon og medfølgende svimmelhet.

Advarsel

En ubehandlet ørebetennelse kan forverres og føre til permanent hørselsskade. En bihulebetennelse som sprer seg til hjernen kan føre til hjernehinnebetennelse, mens en infeksjon som når øynene kan føre til blindhet. Andre mulige farlige bivirkninger inkluderer dannelsen av blodpropper rundt bihulene, som kan tette blodårer og resultere i et slag. Venstre ubehandlet, kan en bihulebetennelse bli en kronisk tilstand. Hvis svimmelhet er kombinert med en alvorlig feber, hodesmerter, nummenhet, tap av bevissthet eller brystsmerter, søke akutt medisinsk behandling.

Echinacea og Fungal bihulebetennelse

Ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer, mer enn 37 millioner amerikanere lider av de tre formene for bihulebetennelse hvert år: bakteriell, virus og sopp. Sopp bihulebetennelse er den sjeldneste og mest vanskelig å behandle. Mange vanlige legemidler som brukes til å behandle de to andre bihulebetennelse er ineffektive for en sopp bihulebetennelse. Men echinacea er en naturlig middel som kan hjelpe behandle den.

Fakta om soppinfeksjoner

En sopp bihulebetennelse forårsaker sinus hulrom å hovne opp og overprodusere slim, forårsaker lunger, bihuler trykk og smerte. En sopp bihulebetennelse er lik gjær infeksjoner som finnes i hele kroppen, som forekommer enten når en annen sopp tilstanden foreligger andre steder i kroppen, eller når luftbårne soppsporer blir pustet.

Sopp-kampene Echinacea

Echinacea har blitt anerkjent som en infeksjon-kampene agenten ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin. Echinacea er en av de eneste urter kjent for å avverge soppinfeksjoner. Mange vanlige legemidler som brukes i bakterie bihulebetennelse ville ikke ha en effekt på sopp, som er det som gjør solhatt unik.

Dose

Echinacea er tatt muntlig i flytende eller kapselform. Å ta opptil tre gram per dag, delt opp i tre doser, er anbefalt for behandling av en bihulebetennelse. Det er viktig å ta de doser ved første tegn til bihulebetennelse. Echinacea kan også styrke immunforsvaret, øker kroppens evne til å avverge infeksjonen naturlig. I tillegg kan echinacea også brukes på de indre nesebor flytende, til tre ganger daglig hjelpe bekjempe bihulebetennelse.

Side Effects

Echinacea er vanlige bivirkninger inkluderer: svimmelhet, hodepine, oppkast, feber, kvalme, tunge nummenhet, søvnløshet, muskelsmerter, tørr munn, sår hals og diaré. Hvis noen av disse bivirkningene oppstår, redusere dosen. Hvis de fortsetter, slutte å bruke umiddelbart.

Advarsel

Echinacea bør ikke tas av kvinner som er gravide eller ammer. Personer med undertrykt immunsystem, for eksempel de med HIV, AIDS, MS eller revmatoid artritt, bør ikke bruke solhatt, da det kan føre til komplikasjoner. Personer som har allergi mot mødre, tusenfryd, ragweed eller ringblomster kan også ha en allergisk reaksjon på echinacea. Alltid diskutere bruk av Echinacea for medisinsk bruk med en helse-omsorg profesjonelle først.

Bihulebetennelse vs. Allergi

Bihulebetennelse vs. Allergi


Bihulebetennelse er en tilstand av nesepassasjen. Sinusitt kan være et resultat av en infeksjon, allergier, en bakterie eller en kald. Det er to typer av sinusitt, kronisk og akutt. Allergi er kroppens reaksjon på stoffer som pollen, dander eller bee gift. Allergi kan skape symptomer med huden din, bihuler, luftveier (lungene) eller fordøyelsessystemet. Bihulebetennelse symptomer ikke vare for lenge. Allergisymptomer varierer i alvorlighetsgrad og kan sjelden føre til komplikasjoner, for eksempel anafylaksi.

Akutt bihulebetennelse

Akutt bihulebetennelse er en tilstand som kan være forårsaket av en kald, bakterier, allergier eller soppinfeksjoner. Når du lider av akutt bihulebetennelse, de hulrom i nesegangene bli betent og hoven. Det kan føles som om ansiktet er hovent, og du kan utvikle en hodepine. Akutt bihulebetennelse som varer i mer enn to måneder kan føre til kronisk bihulebetennelse.

Akutt Bihulebetennelse Symptomer

Symptomer kan inkludere en nasal utflod som er tykk og gul eller grønn. Du kan ha problemer med å puste, har trykk og hevelse i nesen og øynene og føler som om kjeven verker. Andre symptomer er hoste (verre om natten på grunn av drenering), sår hals, øresmerter, dårlig ånde og trøtthet. Ifølge Mayo Clinic, bør du se en lege hvis du får feber høyere enn 100,5 grader F, har symptomer som ikke forbedre eller har en historie med kronisk bihulebetennelse.

Kronisk bihulebetennelse

Kronisk bihulebetennelse fører til at nesegangene blir hovne og betente. Ifølge Mayo Clinic, kan kronisk bihulebetennelse oppstå på grunn av en infeksjon, vekster (nesepolypper) innenfor nesehulen eller på grunn av en avveket septum. Kronisk bihulebetennelse kan gjøre det vanskelig å puste, og ligner på akutt bihulebetennelse. Men med kronisk bihulebetennelse, er tretthet mer ekstrem og feber er uvanlig.

Kronisk bihulebetennelse Symptomer

Med kronisk bihulebetennelse, vil du utvikle en tykk gulaktig eller grønnaktig utflod. Dette utslippet kan føre til hoste som et resultat av det å kjøre ned på baksiden av halsen. Nesegangene kan bli overbelastet. Du kan også utvikle hodepine som følge av sinus press. Andre symptomer på kronisk bihulebetennelse er som symptomer på akutt bihulebetennelse. Men ifølge Mayo Clinic, bør du se din lege hvis du har hatt bihulebetennelse i det siste og er ikke i stand til å behandle din tilstand i dag, hvis du har hatt bihulebetennelse i mer enn syv dager, eller hvis symptomene ikke løse seg selv etter at du har sett legen din.

Allergier

Ifølge Mayo Clinic, oppstår det en allergi når immunforsvaret feilene en fremmed stoff for en skadelig inntrenger. Ditt immunsystem skaper et protein som kalles IgE antistoffer. IgE-antistoffer prøver å beskytte kroppen fra fremmede stoffer som potensielt kan gjøre deg syk eller forårsake en infeksjon i kroppen. Når du har en allergi mot et stoff, vil kroppen lage antistoffer tenker at allergenet er skadelig. Kroppen vil frigi histaminer i respons til produksjon av antistoffer.

Symptomer

Symptomene varierer og avhenger av hvilken type allergisk reaksjon du har. For eksempel, hvis du har høy feber, vil du oppleve lunger, kløende og rennende nese, eller kløende og rennende øyne. Et mat allergen kan skape prikking i munnen, hevelse i lepper, tunge, ansikt eller hals. Med en mat allergen, kan du også utvikle elveblest. Noen allergier kan utløse en tilstand som kalles anafylaksi (for eksempel en bie stikk). Hvis du utvikler piping i brystet, pustevansker, en rask, men svak puls, kvalme og oppkast, hevelse eller luftveiene (hals), svimmelhet eller føler som om du kommer til å besvime, søke øyeblikkelig hjelp som disse symptomene er betraktet som en medisinsk nødstilfelle.

Mest effektive antibiotika for Vedvarende bihulebetennelse

Den beste antibiotika for å behandle en lomme infeksjon er bestemt av alvorligheten av infeksjonen, etterfulgt av de mulige bivirkninger og allergiske reaksjoner forbundet med medisinen. Fra eldgamle penicillin til de nyere avansement fluorokinoloner, bivirkningene varierer fra mildt ubehagelig å muligens dødelig. For å oppnå disse behandlingene, må du først gå til lege, og han vil bestemme riktig medisinering og dosering.

Penicillin

Penicillin er ansett som et smalspektret antibiotikum, fordi den behandler et lite antall infeksjoner. Bakterier vokser ved å absorbere næringsstoffer fra kroppen din, og som de vokser, de trenger for å bygge en større cellevegg for å overleve i kroppen. Penicillin virker ved å forstyrre bakterienes bygging av en cellevegg. Som bakterier vokse, er de ikke i stand til å lage en større vegg og bryte ut av veggen, slik at den og infeksjonen å dø. Penicillin kan forårsake diaré, influensalignende symptomer, utslett og uvanlig vannlating frekvens. Merkenavn penicillin medisiner inkluderer Amoxil, Trimox og Biomox.

Cefalosporiner

Cefalosporiner er preget av sin evne til å hindre bakterieveggsyntese, og generelt brukes for sterkere bihulebetennelse. I likhet med penicilliner, cefalosporiner hindre bakteriecellevegger fra å vokse ved å forstyrre produksjonen av bakteriens peptidoglycan lag. På grunn av at bakterier trenger denne beskyttelse for å overleve, celleveggene brytes ned når angrepet av medisiner og bakteriene dør. Cefalosporiner anses bedre hvis du har en tendens til å ha allergiske reaksjoner på medisiner. Noen av de mulige bivirkninger av cefalosporiner inkluderer kvalme, oppkast og diaré. Keflex, Ceftin og Cedax er noen av de populære merkenavn som inneholder cefalosporiner.

Makrolider

Makrolider behandle bihulebetennelse ved å hindre bakteriens evne til å skape ny protein. Dette gjør at kroppen til å helbrede ved å produsere flere hvite Bloods celler og for antistoffer til å bekjempe bakterier. Høye doser av medisinen kan ødelegge bakterier og stoppe bakterie reproduksjon. Makrolider er betraktet som en bedre antibiotika enn sine forgjengere som dets bivirkninger inkluderer sår hals, svimmelhet og hudutslett. Biaxin og Klacid MR er merkenavn av medisinen.

Fluorokinoloner

Fluorokinoloner er bredspektret antibiotika som brukes til å behandle bihulebetennelse og andre typer bakterier. Fluroquinolones er lik makrolider ved at de stopper bakteriens evne til å skape et nytt protein som brukes for dyrking. Dette antibiotika kan føre til alvorlige bivirkninger hvis du er gravid eller lider av diabetes, lever, nyre, muskel eller ryggmarg sykdom. Fluorokinoloner dosering bør følges nøye for å unngå bivirkninger som tåkesyn, hevelse, endringer i hjerterytme og rask vektøkning. Sjeldne bivirkninger inkluderer hallusinasjoner, brystsmerter og problemer med å svelge. Avelox, Floxin og Levaquin er noen av merkenavnene som inneholder fluorokinoloner.

Hva bør Vegetarianere spiser når de har en bihulebetennelse?

Hva bør Vegetarianere spiser når de har en bihulebetennelse?


Vegetarianere har mange naturlige, plantebaserte behandlinger tilgjengelig for dem for bihulebetennelse. De fleste av disse løsningene fungerer på flere fronter for å rense kroppen for plagsomme symptomer, enten ved antibiotika eller antimikrobielle handling eller ved å forbedre drenering av slim og gjennom utvidelse av blodårene. For best resultat, bruk av friske råvarer.

Onion

Skjær i en fersk løk eller spise et stykke fersk hakket løk. De svovel røyk irritere slimhinner og oppmuntre drenering av sinus blokkeringer. Løk er antimikrobielle og fungere som et slimløsende og decongestant. De inneholder vitamin C og noen av B-vitaminer. Disse bidrar til å styrke kroppen til å bekjempe infeksjoner. Unngå søte varianter, som ikke produserer røyk av lik pungency.

Hvitløk

Spis et fedd rå hvitløk. For best resultat, fjern papiret skallet, knuse fedd, deretter skjære eller hogge kjøttet. Du må kanskje legge det inn i en sandwich for å gjøre den mer spiselig og hindre brenning munnen. De svovelforbindelser produsere en skarp, varm smak og skarp aroma som frigjør slimete blokkeringer og bidrar til å slappe av blodårene, noe som kan lindre hevelse av sinus passasjer. Det har også både antibiotika og antivirale egenskaper som bekjemper kroppens inntrengerne.

Capsaicin

Spis chili peppers enten i rå form eller kokt inn måltider. Tårer og slim vil begynne å flyte fritt. Den capsaicin i chilipepper forårsaker utvidelse i kapillærene i bihulene, lindre hevelse. Det hemmer også nerve reseptorer, som reduserer smerte og hevelse.

Ingefær

Spis fersk ingefær. Tynne skiver kan brukes frisk eller tørket, lagt til varmt vann til te, brukt som pynt eller kokt inn mat. Ingefær er en indre varmeproduserende rot, er antimikrobielle, tynner sekreter og reduserer inflammasjon. Det kan også hjelpe med kvalme som følge av drenering av slim.

Pepperrot

Konsumere fersk revet pepperrot som en siderett eller bruke pepperrot saus som et krydder. Dette vil indusere en fri flyt av slim og tårer, rense ut sinus tarmkanalen. Det er en naturlig antibiotika og øker sirkulasjonen, spesielt i de mindre fartøy nær overflaten av huden.

Selleri

Tygg en stilk av rå selleri for å lindre sår hals som ofte følger med vedvarende sinus drenering. Selleri fungerer som en bedøvelse, beroligende den rå følelsen. Det er en kilde til B-vitaminer og handlinger for å redusere betennelse.