Digidexo.com

Hvordan lage hjemmelaget hostesaft for en Infant

Hoste eliminerer stoffer som forårsaker vanskelige puste mønstre. Men noen hoste avbryte hvile og kan derfor føre til mer skade enn godt. Spedbarn og små barn kan ikke ta tradisjonelle expectorants som bidrar til å bryte opp slim. Hjemmelaget hostemiksturer tilbyr beroligende lettelse og trygt ta roten av hoste.

Hvordan lage hjemmelaget hostesaft for en Infant

•  Varm opp sirup og vann til sirup er lett å røre. Om nødvendig tilsettes ekstra vann for å bringe sirupen til ønsket konsistens. Sirup bør forbli tykk nok til pels og lindre halsen.

Legg ingefær og bringe blandingen til et oppkok. Ingefær inneholder gingerols og shogaols, som har vist seg å lindre hoste og redusere smerte og feber.

Ta blandingen av varmen og hell den i en glasskrukke. Ikke forsøk å helle varm sirup i en varmefølsom beholder, for eksempel plast. Sirupen vil tykne som den kjøler, så transportere den inn i inneholde mens det fortsatt er varmt nok til å helle enkelt.

Oppbevar sirup ved romtemperatur i opp til tre måneder.

Hint

  • Tilsett 2 ss. av sitron til sirupen på samme tid som den ingefær å forbedre sirup smak.
  • Tradisjonelt er honning brukes i stedet for mais syup. Men på grunn av botulisme skremmer, er det ikke tilrådelig for spedbarn; aldri gi honning til barn under 13 måneder.