Digidexo.com

Gastroøsofageal refluks hos spedbarn og barn

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), også kjent som acid reflux, er når magen væske ryggen opp i spiserøret. Femti prosent av babyer lider av dette, men de fleste vokser det ved 1 års alder. Eldre barn kan oppleve dette, også, og det er naturlig skritt lindre den.

Årsak

I eldre barn, årsakene til GERD er de samme som voksne: medisinering, store måltider, trene eller legge seg etter et måltid, overvekt og visse matvarer. Hos spedbarn er det vanligvis på grunn av en svak mage-tarmkanalen.

Symptomer hos spedbarn

Hyppig oppkast etter et måltid, hyppig hoste, nektet å spise, problemer med å spise, overdreven gass, oppstøt, irritabilitet, våte burps og ikke få tilstrekkelig tyngde er symptomene på gastroesophageal reflux i babyer.

Symptomer hos barn

Opplever en brennende følelse i brystet eller halsen, følelsen som mat sitter fast i halsen, hoste, dårlig ånde og heshet er symptomer å se etter hos barn.

Løsninger for babyer

Heve hodet av sengen 6 til 8 inches, gi mindre, hyppigere feedings, holde babyen oppreist under og i 30 minutter etter en fôring, og rape babyen grundig. Amming hjelper også. Hvis allerede ammer, bør moren forsøke å endre sin diett for å unngå utløse mat.

Løsninger for barn

Heve hodet av sengen 6 til 8 inches, har barnet sitte oppreist i 2 timer etter et måltid, mate barnet flere mindre måltider gjennom hele dagen og sørge for at han får trene regelmessig (men ikke etter å ha spist),

Trigger Foods

Trigger matvarer inneholder sitrus, sjokolade, koffein, stekt mat, krydder mat og tomat-baserte matvarer.