Digidexo.com

fortykning av brystvev

Aggressive typer brystkreft

Når en klump eller annen uvanlig forekomst i brystet oppdages leger skåret i brystet ta en prøve av det skadede vevet. Mange klumper er et resultat av kalsium oppbygging, og er referert til som "godartet", hvilket betyr at de er ikke kreft. Hvis det registreres en malignitet i prøven, er flere tester som kreves for å fastslå om kreften er invasiv eller presenterer noen av egenskapene til mer aggressive former for brystkreft. Det er på dette punktet at flere tester er nødvendig for å finne ut hvilken type kreft er tilstede.

Invasiv

Brystkreft merket som "krenkende" har spredd seg utover den opprinnelige utgangspunktet. Enten er ble opprinnelig funnet i en melkekanal eller lobule i bryst, har den spre seg til andre deler av brystet og truer med å spre seg videre hvis det ikke fjernes, og utryddet. Når kreftcellene komme inn i blodbanen eller lymfesystemet gjennom lymfeknutene, kan det utgjøre en alvorlig trussel.

Svulster

Når en kreft er funnet å være invasiv, legene se til vevsprøve og karakteren tumoren basert på et system som bestemmer graden av behandling som kreves for å stoppe spredningen av sykdommen. Graderingen systemet er fra en til tre, med tre å være det mest sannsynlig invasiv og å spre seg raskt gjennom kroppen. Jo nærmere cellen ligner den opprinnelige vev, jo lavere grad. Svulster også testes med hensyn til nærvær av hormoner. De med høyere nivåer av østrogen kan behandles med hormonblokkerende medikamenter for å bremse utviklingen.

Inflammatorisk

Inflammatorisk brystkreft er en av de aggressive typer brystkreft som ikke vanligvis begynner som en klump i brystet. I stedet en rødhet og fortykning av brystvev karakteriserer sykdommen. Andre symptomer inkluderer en plutselig økning i bryststørrelse, en invertert brystvorte eller engorged lymfeknuter under armene eller i nakken. Inflammatorisk brystkreft ikke oppdages av en mammografi, som er årsaken til at en lege bør sjekke ut noen endring i utseendet eller følelsen av brystet. Siden de første symptomene ofte gå ukjent, har sykdommen utviklet seg ofte til andre deler av kroppen før det blir detektert.

Paget sykdom

En annen form for aggressiv brystkreft er Pagets sykdom, som har sin opprinnelse på og rundt brystvorten. Det er preget av kløende, flassende rødhet som ligner på eksem. Sårene kan begynne lekker og bli smertefullt. Oftest er Pagets sykdom et symptom på invasiv brystkreft. Noen ganger kan en klump er til stede, men ikke alltid. Pagets sykdom er oftest funnet hos kvinner over 50 år som ikke har hatt barn, og som har en familiehistorie med brystkreft. En biopsi er den beste måten for å teste om huden er like tørr eller er et tegn på aggressiv brystkreft.

Metaplastiske

En sjelden form for aggressiv brystkreft er kalt metaplastiske brystkreft, eller metaplastiske karsinom. Sykdommen kan starte i kjertlene, men oftest begynner i epitelet i brystet. Metaplastiske brystkreft er vanligvis invasiv og har reist til andre områder av kroppen etter når det er diagnostisert. Symptomer kan inkludere nye klumper i brystet, invertert eller misfargede brystvorter eller smilehullet på huden av brystet som får den til å klø og hovne opp. Behandling av denne type kreft er avhengig av stadiet av sykdommen og individets generelle helsetilstand, men vanligvis følger andre brystcancerbehandlinger.

Diett for fortykning Innvoller

Det er flere forhold som bidrar til fortykning av veggene i tarmene. Det mest vanlige er sårdannelse og inflammatorisk tarm, slik som Crohns sykdom. Faren for fortykkede er en intestinal blokkering. I noen tilfeller kan endre kostholdet være nyttig.

Symptomer

Noen symptomer på jevning tarmen, eller de forhold som fører til det, er diaré, magesmerter, rektal blødning, og vekttap. Det er viktig å se en lege hvis du har pågående problemer eller hendelser.

Nutritional Supplements

Ernæringsmessige kosttilskudd er anbefalt i noen ekstreme tilfeller. Dette kan inkludere en høy-kalori flytende diett. Noen pasienter kan kreve intravenøs ernæring for en begrenset periode.

Matvarer for å unngå

Det er nødvendig for å unngå matvarer som irriterer slimhinnen i tarmen, som for eksempel koffein produkter. Noen mennesker vil utvikle intoleranse overfor laktose, sukker i meieriprodukter. Diskuter høyt fiber og grovfôr i din diett med din lege.

Bestemme en diett plan

Det er viktig å opprettholde et sunt kosthold og å drikke rikelig med klare væsker. Diaré kan føre til dehydrering og en elektrolyttubalanse. Å drikke vann vil bidra til å bekjempe dette. Det er ingen klar diett banen for vilkår jevning tarmen. Ofte er det nødvendig å holde seg borte fra fast føde eller matvarer som synes å forverre tilstanden din. Din lege vil hjelpe deg med å utvikle en sunn spising plan for å håndtere din sykdom.

Herbal rettsmidler

Det er noen urtemedisiner foreslåtte å hjelpe heve intestinal problemer, blant dem Aloe Vera, hvete gress juice og spirer bygg næringsmiddel. Hvis du tar noe som en urte supplement, sørg for å diskutere det med legen din først fordi jevning intestinal vegger er potensielt livstruende. Rådfør deg med legen din før du tar noen kosttilskudd, inkludert vitaminer.

Isoflavoner Effekt på brystvev

Isoflavoner er den vanligste type anlegg østrogen. Soyabønner er en rik kilde til de mest fordelaktige isoflavoner kjente, daidzen og genestein, som begge har en positiv effekt på bryst helse.

Funksjoner

På grunn av deres kjemiske struktur, kan isoflavoner ligne østrogen i kroppen, spesielt i brystvev.

Funksjon

Østrogen reseptorer finnes i hele kroppen, spesielt i brystene, vagina og uterus. Østrogen spiller en avgjørende rolle i det reproduktive systemet, men for mye kan utløse kreft vekst.

Effekter

Isoflavoner knytte seg til østrogenreseptorer i bryst vev celler, noe som hindrer andre østrogen fra å gjøre det samme. Fordi isoflavoner er en svakere form for østrogen, har de ikke stimulerer celledeling som sterkere former gjøre, og dermed minimere risikoen for kreft vekst.

Studiens funn

Hyppig inntak av soya isoflavoner er en viktig beskyttende kosttilskudd faktor mot brystkreft, ifølge en studie ledet av Dr. HP Lee av National University of Singapore.

Kilder

Soya isoflavoner kan fås ved å spise soya mat eller ta soyaisoflavoner kosttilskudd.

Hva Foods Hjelp en kvinne Gain brystvev?

Hva Foods Hjelp en kvinne Gain brystvev?


Hvis en mat kan gjøre en kvinne gevinst brystvev, ville supermarked hyller være bare av det på kort tid. I vår kultur, hvor ingenting symboliserer femininitet så mye som den kvinnelige bryst, vil noen enkel vei til en større barm alltid være en sikker selger. Det er sant at noen matvarer ikke inneholder hormonet lignende stoffer som kan påvirke brystene, men hvis voksende større bryster var dette enkelt, mange kosmetiske kirurger ville bli arbeidsledige.

Time Frame

En kvinnes bryst vev vokser mest dramatisk i puberteten når østrogennivået pigg. Også i ungdomsårene, andre hypofysehormonene gjør østrogen reseptorene i brystvevet spesielt følsomme for østrogen, noe som resulterer i en gevinst i brystvev som ikke kan dupliseres senere i livet. Andre faktorer som påvirker bryststørrelse, nemlig fett disposisjon på kroppen. Kvinner som har mer fett i brystområdet vil ha større bryster. Imidlertid er fett i brystområdet atskilt fra funksjonelle brystvev, og reagerer ikke på hormoner annerledes enn fett andre steder på kroppen.

Betydning

Dersom østrogennivået øker senere i livet, enten naturlig --- som i svangerskapet, eller på bestemte tider i en kvinnes eggløsning syklus --- eller gjennom østrogentilskudd, brystvev vil hovne opp, men økningen i størrelse avtar når østrogennivået reduseres igjen . I svangerskapet, står samlet kroppsfett gevinst for mye av bryststørrelse øke kvinners opplevelse.

Potensiell

Selv om gonadal hormonet østrogen finnes bare i dyr, inneholder visse planter andre svært lignende kjemikalier. Disse er kalt fytoøstrogener. Fytoøstrogener er igjen delt inn isoflavonoids, flavonoider og ligniner. I menneskekroppen, fytoøstrogener oppfører seg svært mye på samme måte som human østrogen. Derfor kan spise mye av fytoøstrogener stimulere brystvev.

Typer

Noen matvarer som er høy i fytoøstrogener er soya mat, linfrø og sesamfrø. Hvitløk, tørkede aprikoser, søte poteter, granatepler, hummus, olivenolje og peanøtter inneholder noen fytoøstrogener, men mye mindre enn linfrø eller soya. Urte kosttilskudd som inneholder fytoøstrogener er så Palmetto, dong quai, rødkløver og wild yam.

Betraktninger

Foruten å være solgt som ment bryst vekst kosttilskudd, er fytoøstrogener spioneringen for deres potensielle evne til å redusere symptomer på østrogenmangel og overgangsalder. Noen tilhengere av fytoøstrogener selv mener fytoøstrogener kan bidra til å forhindre bentap etter overgangsalderen. Imidlertid kan fytoøstrogener stimulere østrogenfølsom brystkreft celler. Så kvinner som har brystkreft, eller som er i risiko for brystkreft, ikke bør spise mye av phytoestrogen-rik mat.

Fordeler

Spiser veldig store mengder phytoestrogen matvarer kan føre til en liten brystvevet hevelse. Men verken østrogen eller fytoøstrogener vil føre til en dramatisk gevinst i brystvev. Dessuten vil konsumere fytoøstrogener i puberteten ikke endre den ultimate størrelsen på en kvinnes bryster, siden bryststørrelse er i stor grad genetisk bestemt.

Hvordan Regain brystvev etter overgangsalderen

Hvordan Regain brystvev etter overgangsalderen


Mange kvinner blir selvbevisst om størrelsen på brystene sine etter overgangsalderen. Som østrogen reduserer mengden av brystvev avtar også. Mange kvinner akseptere redusert brystvevet som en realitet i livet etter overgangsalderen. Men for noen kvinner, har en redusert mengde brystvev er foruroligende. For kvinner som er spesielt opptatt av hvor mye brystvev de har, en rekke behandlinger og terapier er tilgjengelige for å øke mengden av brystvev etter overgangsalderen.

Bruksanvisning

•  Snakk med din lege om hormonbehandling (HRT). Med HRT, er syntetiske hormoner administreres for å erstatte noen av de hormonene som kroppen ikke lenger produserer på grunn av å ha gjennomgått overgangsalder. HRT kan gjenopprette hormonelle nivåer nærmere hva de var før overgangsalderen, og dermed øke brystvevet.

Styrk brystmuskulaturen. Styrke din pectoral muskler vil øke sin størrelse. Selv om dette ikke vil føre til økt brystvev, vil det føre til simulering av økt brystvev fordi muskelen under brystvevet vil ha vokst. Push-ups, dips og benkpress øvelser er noen eksempler på øvelser som fungerer brystmuskulaturen.

opp i vekt hvis du er undervektig. Brystvev er stort sett fettvev, så å være undervektig etter overgangsalderen vil forverre tap av brystvev. Hvis du er undervektig, opp i vekt ved å spise mer kalorier enn du forbrenner. Du kan beregne antall kalorier som du forbrenner på en dag ved å legge den mengden kalorier som du forbrenner gjennom trening til din basal metabolic rate (BMR). Du kan manuelt beregne for BMR eller bruke en kalkulator. (Se Resources.) Sørg for at noen ekstra mat du spiser består av ekstra deler av sunn, næringsrik mat, i motsetning til tomme kalorier.

Hvordan behandle herniated brystvev Uten Implantater

Hvordan behandle herniated brystvev Uten Implantater


En kvinnes bryst størrelse kan ofte gjøre eller ødelegge hennes selvtillit nivå. Fra å fylle ut de nyeste mote topper og plagg til å delta i intime situasjoner, brystene er en bemerkelsesverdig årsaken til en kvinnes hode holdes høyt. Hvis det er en underliggende medisinsk årsak som herniated brystvev, også kjent som medfødt "tuberous brystvev" som gjør at brystvevet å vokse ujevnt på grunn av døde eller svake muskler, vet du har fortsatt mange bryst utbyggingsalternativer. Hvis du går under "fryktede kniv," ofte referert til som kosmetisk kirurgi, ikke appellerer til deg, kan du prøve å bruke disse naturlige, urte måter å fremme brystvev utvikling.

Bruksanvisning

Finn din nåværende bryststørrelse. Ved hjelp av en fleksibel målebånd, måle hver enkelt bryst ved å plassere målebånd (i inches) på utsiden av brystet ditt, og fortsette å måle over den bredeste delen av brystet ditt til n stoppunkt på motsatt side av brystet ditt. Hvert bryst kan variere i størrelse, vanligvis omtrent en halv kopp, som er helt normal. Referere til kvinner Health Resource i delen Referanser, Wdxcyber.com, for riktig cup måling av brystene ved hjelp av dine mål. Hvis brystene varierer i størrelse av en full kopp eller mer, vil du virkelig dra nytte av naturlige, urte bryst-ekstrautstyr metoder.

Ta en urte bryst ekstrautstyr supplement med GF forbindelser. Kosttilskudd som inneholder GF forbindelser fungere som hormoner som stimulerer brystvevet utvikling bare i brystet og kan tas i alle aldre, selv om løpet av puberteten (alderen 12-21) har kommet til å passere. Urte kosttilskudd med ingredienser som er FDA godkjent er mindre sannsynlig å gi alvorlige bivirkninger, og fremme ytterligere vektøkning.

Masser brystene tre til fire ganger ukentlig. Ved hjelp av din favoritt lotion eller body olje, massere brystene dine ved hjelp av sirkulære og innad ytre strøk over hele bryster. Se Breastarticles.com i Resources for en instruksjons bryst massasje videoklippet. Hyppige bryst massasje kan øke blodsirkulasjonen til de lymfatisk vev, øke bevisstheten om brystkreft, fremme brystvev utvikling og lindre smerter forbundet med PMS symptomer.

Øvelse for en større byste linje. Bruke 5-lb. manualer og skråbenk, kan du bruke to varianter av øvelser som er rettet bysten linje og øker blodsirkulasjonen til brystvevet mens toning og oppstramming dine armer og skuldre. Den 5-lb. manualer legge motstand mot hver bevegelse, slik at musklene i brystet til å trekke seg sammen og øker hjertefrekvensen, og dermed øke den totale blodstrømmen til øvelsens målområdet. Se Breastarticles.com i Resources for fullstendig instruksjon på byste økende øvelser ved hjelp manualer.

Tips og advarsler

  • La brystene dine til å bevege seg fritt i hele dag uten støtte fra en BH. En BH begrenser ofte brystene og kan hindre vev vekst.
  • Alltid konsultere din primære lege før du tar noen medisiner eller begynner en øvelse rutine. Bare din primære lege kan vurdere din medisinske historie og avgjøre om en bestemt supplement eller treningsprogram som passer for deg.

Fjerne brystvev å forebygge kreftFjerningen av brystvev kalles en mastektomi. Denne prosedyren blir generelt gjort for å fjerne kreftceller. Men noen kvinner velger å ha brystvev fjernet selv når kreft er ikke til stede. =

Funksjon

Kirurgi for å fjerne brystvevet i en noncancerous bryst er utført for å redusere kvinnens sjanse for å utvikle brystkreft. Kvinner som har hatt tidligere brystkreft, eller med en familie historie av brystkreft, kan velge å ha dette gjort profylaktisk.

Typer

Det finnes to typer av brystvev fjerning kirurgi: subkutan mastektomi og total mastektomi. En subkutan mastektomi etterlater noen brystvevet i motsetning til en total mastektomi som fjerner all brystvev.

Risiko

Risikoen for kirurgisk fjerning brystvev å forebygge kreft omfatter blødning, infeksjon og arrdannelse ved innsnitt området. Kvinnen kan også oppleve smerter i brystet, arm eller skulder.

Recovery

Utvinning perioden og ubehag at en kvinne vil føle etter å ha kirurgi for å fjerne brystvevet varierer. En lege vil foreskrive smertestillende medikamenter for å bidra til å begrense smerte under utvinning.

Betraktninger

Til tross for fjerning av brystvev, kan en kvinne fortsatt utvikle kreft. Det er viktig å fortsette å gjøre selv bryst eksamener og rapportere endringer i en lege.

Slik unngår du at brystvev Fra Sagging

Mens det er sant at brystene naturlig synke med alderen, er det et par ting en kvinne kan gjøre for å hindre at brystene faller overdrevet. Brystvev mister vanligvis tetthet med alderen, slik at alle brystene vil begynne å falle som kvinnen blir eldre. Kort av kirurgi, er det ingenting en kvinne kan gjøre for å fullstendig stoppe syklusen, men det er et par ting som kan gjøres for å utsette bryst sagging.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig. Løfte vekter på treningsstudio kan hjelpe hjelpemiddel i brystvev forsterkning. Prøv noen øvelse maskin som brukes til å bygge opp brystmuskulaturen. Bruk latissimus-, utføre 15 ganger på rad, og øker etter hvert som du blir sterkere, eller pec fly maskin, plassere hendene på hver side av skinn puter og bringe dem sammen, som arbeider mot vektene.

Trening hjemme. Push-ups (ca 15 til 20 per dag) er en flott måte å starte. Du kan også prøve å plassere håndflatene sammen og presser innover slik at du flex brystmusklene og gi dem mer av en treningsøkt.

Bruk riktig bra. Dette kan hjelpe dine sagging brystene umåtelig. Gå til en profesjonell BH montør for å finne riktig størrelse. Velge stiler som ikke grave inn i huden din. Koppene bør ikke være løs, eller bør brystet flyte over toppen av koppen. Brystet bandet skal gi det meste av støtten. Dot stole på stropper for å holde brystene opp.

Gå ned i vekt hvis du må. Dette kan bidra til å stramme brystmusklene og gjøre brystene vises mye fastere.

•  Ikke gå ned i vekt for fort. Følg legens råd når det kommer til vekttap. Å miste vekt for raskt kan føre til slappe bryster som brystene strekning når økende vekt og deretter reduseres raskt i størrelse ved å miste vekt for fort

Hva er årsakene til Tykkelse i brystvev?

Hva er årsakene til Tykkelse i brystvev?


Fortykket brystvevet er en unormal tetthet påvises under selvransakelse eller en doctora € ™ s eksamen. Årsaker for denne tilstanden området fra vanlige benigne forandringer i brystet for å nærværet av brystkreft.

Fibrocystic

Fibrocystic bryst endringer innebærer dannelsen av fast bindevev eller væskefylte cyster inne i brystet, ifølge American Cancer Society (ACS). Omtrent halvparten av alle kvinner opplever dem på et eller annet tidspunkt. Mens de vanligvis presentere liten fare, kan enkelte tilfeller indikere en økt risiko for brystkreft.

Fibroadenomas

Godartede svulster kalt fibroadenomas kan skape områder av brystvev som føles som klinkekuler, ifølge ACS. Avhengig av en svulst veksttakt, kan leger anbefale kirurgisk fjerne den.

Phyllodes Svulster

Phyllodes svulster form fra kjertel og bindevev i bryst, og vanligvis manifest som en smertefri klump. Mens de fleste tilfeller er godartet, et lite antall indikerer tilstedeværelse av kreft, ifølge ACS.

Kreft

The Merck Manual of Health and Aging bemerker at fortykkelse av bryst kan markere starten på brystkreft. I noen tilfeller forblir brystvevet normalt mens harde klumper vises i nærliggende lymfeknuter.

Betraktninger

The Mayo Clinic bemerker at tilstedeværelsen av fibrocystic endringer kan øke vanskelighetsgraden av bryst self-eksamen.

Hvordan behandle Hardened Fatty brystvev

Hvordan behandle Hardened Fatty brystvev


En månedlig bryst selvransakelse, helst to uker etter utbruddet av menstruasjon, skal vises på enhver kvinnes "to do" liste. Mange kvinner panikk når oppdager en masse av herdet fett brystvevet under sin månedlige eksamen, men disse vevsforandringer vanligvis indikerer en godartet tilstand. En lege skal undersøke eventuelle endringer i brystvevet, men en kvinne bør ikke umiddelbart anta at klump som hun føler indikerer en alvorlig tilstand. Behandling av herdet fett brystvev kan foregå på en rekke måter.

Bruksanvisning

•  Legg merke til hvordan brystvevet føles. Mistenker en godartet masse hvis vevet føles klumpete, har en definert omriss eller beveger seg lett i brystet. Godartet bryst vev massene ikke krever behandling, men hvis massen er ubehagelig eller tilstanden vedvarer, spør en lege å gjøre et bryst eksamen og bekrefte at herdet fettvev presenterer ikke noe problem.

Do bryst self-eksamen månedlig to uker inn i menstruasjon syklus. Herdet fett brystvev vises oftere i dagene rundt utbruddet av menstruasjon. Denne tilstanden, fibrocystic bryster, trenger ingen medisinsk behandling, og vil forsvinne som den månedlige syklus utvikler seg.

Be om en mammografi hvis herdet fett brystvev ikke forsvinner. Forhold som virker, selv med en lege, som en godartet tilstand ved første kan faktisk være maskering noe mer alvorlig. En mammogram gir et høyere nivå av sikkerhet i å diagnostisere eventuelle underliggende årsaker som kan føre herdede fettstoffer brystvev.

Diskuter med en lege eventuelt behov for å fjerne herdet fett brystvev hvis det er en fibroadenoma eller en Phyllida svulst. Disse vekster, men godartet, kan vokse og føre til ytterligere problemer. Fjerning angis ofte.

Rådfør deg med en lege om behovet for en tynn nål aspirasjon dersom herdet fett brystvevet er et fett nekrose eller olje cyste. Disse forholdene vises som et resultat av en skade i bryst (etter stråling eller kirurgi) og, hvis ubehagelig eller smertefullt, svare på behandling av tynn nål aspirasjon.

Brystvev Enhancement Øvelser

Brystvev Enhancement Øvelser


Bryst ekstrautstyr er en av de hyppigst utførte kosmetiske operasjoner for kvinner, men det er mange kvinner som er ute etter tryggere, mer naturlige måter å tone sine kister. Ifølge natural-breast-enhancement.us, er det en rekke vanlige, hverdagslige ting at kvinner kan gjøre for å forme, fast og tone deres brystvev samt musklene som støtter vev av brystkreft.

Push Ups

Push up er en av de mest grunnleggende gym klasse øvelser. Det er også en øvelse som kan hjelpe tone, form og fast en kvinnes bryster. Lå flatt på bakken med bena sammen og hendene flatt på bakken i skulderhøyde. Presse deg opp mens du holder knærne låst og ryggen rett. Senk deg ned til du nesten berører bakken før du skyver deg opp igjen. Disse grunnleggende øvelser hjelpe firmaet brystmuskelen, og de stimulerer brystvevet i prosessen.

Pectoral Press

En annen øvelse som kan hjelpe forbedre brystvev er bryst pressen. Du trenger to £ 5 hånd vekter for denne øvelsen. Stå med skuldrene tilbake, føttene skulder bredde hverandre, knærne litt bøyd og vektene i hendene på sidene. Trykke albuene inntil sidene og løfte hendene opp, holder vektene. Trykk sakte underarmer, håndledd og hender sammen og deretter trekke dem fra hverandre. Du skal føle belastningen i dine brystmuskulaturen og i magen og kjerne som du flytter vektene.

Palm skyver

Palme skyver er en enkel, ingen problemer øvelse som du kan gjøre for å forbedre brystvev. Du bare stå rett opp, føttene skulder bredde hverandre med skuldrene tilbake og brystet ut. Hold albuene inntil sidene og plassere håndflatene sammen foran brystene. Trykk håndflatene sammen hardt. Du skal føle belastningen i dine pectorals, skuldre og armer. Hold denne presse i 5 sekunder, og deretter la det gå haltende. Deretter starter den igjen. Som med andre øvelser du bør gjøre palm skyver i sett som passer din styrke og utholdenhet.

Hvordan brystvev utvidere Are Made

Bryst Utvidelse

På 1980-tallet en viktig oppdagelse ble gjort med hensyn til bryst og brystvevet. Nemlig at hvis brystvev og hud er plassert under en gradvis, stretching press de ikke bare vil strekke seg, men mer hud og vev vil vokse. Dette fungerer ligner på graviditet i hvordan huden strekker seg og vokser. Denne oppdagelsen har revolusjonert bryst implantat prosedyrer, som fører til store sprang fremover i rekonstruksjon. Brystvev utvidere er lik brystimplantater, på grunn av deres tilsvarende egenskaper.

Utvidere

En brystvev ekspander er dannet av silikon, akkurat som et bryst implantat. Også på samme måte som et bryst implantat, blir ekspansjonsanordningen være fylt med en saltoppløsning for å gi bryst et mer naturlig utseende. Dette oppnås ved å plassere av ekspanderen slik at den bredere base er mot brystet, ettersom ekspansjons smalner som en dråpe å etterligne naturlige brystet form. Imidlertid har en brystvev ekspander også et metall fôret port på siden av det som vanlig brystimplantater ikke har. Denne porten må være plassert på en ukentlig basis, slik at legen kan sette inn en liten nål inn i porten og injisere mer saltvann inn ekspanderen. Ettersom tiden går brystvevet ekspander vil vokse fyldigere, og brystvevet vil hovne opp og vokse til å imøtekomme den økte størrelsen.

Etterpå

En brystvev ekspander er mer av en forberedende operasjon enn en endelig løsning. Når brystvevet har utvidet til ønsket størrelse igjen, vil brystvev ekspander fjernes og en vanlig bryst implantat vil bli satt på sin plass. Dette åpner for en mer permanent bryst som skal opprettes, og det gir legene mer spillerom i matchende ett bryst til den andre. Det finnes også andre løsninger som kan brukes til å vokse en tapt bryst, men de kan være mindre effektive og mindre kontrollerbar enn bruk av en vev ekspander.

Kan Mammograms forårsake skade på brystvev?

Mammografi er screening og diagnostiske prosedyrer utviklet for å oppdage eller spore unormale endringer i brystvevet. Mens du får en mammogram utgjør noen risiko, prosedyren vanligvis ikke skade brystvevet.

Bryst Kompresjon

The American Cancer Society bemerker at i løpet av en mammogram, er en womanâ € ™ s bryst holdes på plass av en plate for å bidra til å forbedre kvaliteten på innhentet bildet. Mens trykket fra denne platen kan føle smertefull eller ubehagelig, det produserer ikke skader som varer utover prosedyren.

Strålingseksponering

The American Cancer Society og National Cancer Institute oppmerksom på det faktum at mammografi bærer en viss grad av risiko fra stråling. Denne risikoen øker med gjentatte prosedyrer.

Strålingsnivåer

Stråling fra en enkelt mammogram tilsvarer en gjennomsnittlig person? € ™ s eksponering for hverdags naturlig bakgrunnsstråling over en periode på tre måneder, melder American Cancer Society. I det siste, eldre maskiner produsert flere farlige strålingsnivåer.

Sertifiserte utstyr

Det amerikanske Food and Drug Administration sertifiserer alle lovlige mammografisentre for sikkerhet og kvalitet, melder American Cancer Society. Kvinner som får mammografi bør sørge for at anlegget de bruker har møtt FDA retningslinjene.

Anbefalinger

The American Cancer Society og National Cancer Institute si mammogram fordelene oppveier risikoen, og anbefaler den prosedyren som en del av en kreft forebyggende program.

Hvordan redusere brystvev

Brystene består av kjertelvev, fettvev og hud. Selv om fettvevet kan krympe på grunn av vekttap, vil vevet selv forbli, og det kan ekspandere på nytt hvis kaloriinntak øker. Kirurgi er den eneste måten å redusere brystvevet.

Bruksanvisning

Kirurgisk prosedyre

•  Spør legen din om du er en god kandidat for denne operasjonen, som kalles reduksjon mammaplasty. Denne prosedyren er vanligvis utføres av helsemessige årsaker snarere enn kosmetiske grunner. Du er en god kandidat hvis du er ellers i god helse, ikke røyke og opplever betydelig fysisk eller følelsesmessig ubehag ubehag på grunn av størrelsen eller vekten av brystene.

Før kirurgi, må du ha en klar forståelse av kostnadene og om ikke din forsikring vil dekke hele eller deler av prosedyren. Vite og forstå de potensielle komplikasjoner og psykologiske aspekter. Gjøre forberedelser om post-kirurgi reise og omsorg.

Plan tid for å bli frisk, som vanligvis går to til fire uker. Spør legen din hva omsorg vil være nødvendig etter operasjonen, og sørg for å følge alle instruksjoner. Snittene vanligvis er bandasjert og dressinger må endres med jevne mellomrom. Muntlig eller aktuelle medisiner kan være foreskrevet for å redusere smerte og hindre smitte. Spør din lege når normale aktiviteter kan gjenopptas.

Tips og advarsler

  • Brystreduksjon kan bidra til å gi lindring fra øvre rygg, nakke og skuldersmerter. Mange kvinner opplever en bedring i deres selvbilde etter denne operasjonen.
  • Alle kirurgiske prosedyrer innebære noen risiko. Alltid konsultere med legen din for å sikre at risikoen er akseptabel.

Hvordan virker en punktert lunge oppstå?

Hva er en punktert lunge?

En punktert eller kollapset lunge er også kjent som en pneumothorax. Den er forårsaket av luft å komme inn i pleuralhulrommet, som er rommet i thorax rundt lungene og andre organer. Det fører til plutselig kortpustethet, intens smerte i brystet og ryggen, og kan føre en person til å bli blått. Fordi puste kan bli svært vanskelig i disse forholdene, kan hypoksi (oksygenmangel i blodet) føre til bevisstløshet og koma. I tillegg kan det forårsake store skader årer som fører inn i hjertet blir hindret, får hjertet til å pumpe mindre blod enn det burde.

Akutte Årsaker Pneumothorax

Noen ganger kan pneumothorax oppstå spontant på grunn av lungevevet sprekker. Dette er mest vanlig hos unge menn, spesielt de med Marfans syndrom. Marfans er en sykdom i bindevevet, noe som gjør at veggene i lungen skjør og utsatt for riving.
Lungekollaps kan også skje på grunn av en bryst skade, slik som et stikk sår eller en brukket rib. Endelig kan en kollapset lunge også skje på grunn av barotraume, som er en type av skade som er forårsaket av trykkforskjeller inne i kroppen og utsiden av det. Dette kan skje med dykkere som overflaten for fort eller under raske endringer i trykk, for eksempel når trykket synker raskt i et fly.

Kroniske Årsaker til en punktert lunge

Lunge punkteringer kan også oppstå på grunn av andre forhold. For eksempel kan kroniske lungesykdommer slik som astma og emfysem forårsake punktert lungene. Akutte og kroniske infeksjoner kan også føre til at lungene å punktere.
Disse sykdommene forårsake skade og fortykning av lungevev, som kan bryte sammen dens elastisitet og få den til å rive lett. Andre forhold, som for eksempel tuberkulose og lungekreft, kan fysisk trenge lungeveggen fra innsiden og ut, forårsaker det å punktere.

Hvordan omvendt sagging brystene

Sagging brystene er noe alle kvinner opplever på et eller annet tidspunkt i livet. På grunn av aldring, graviditet og amming, brystene vil, over tid, henge lavere på brystet til forferdelse for mange kvinner. Det er flere alternativer å vurdere når du bestemmer hvordan å reversere sagging brystene. Her er en titt på disse alternativene spenner danne minst til de mest invasive prosedyrer.

Hvordan omvendt sagging brystene

Bygg brystmuskelen. Akkurat som menn har Pecs, så gjør kvinner. Og akkurat som menneskene bygger opp sin brystmuskelen, kvinner kan også. Selv om du ikke kan gjenoppbygge fettvev som er brystvev, bygge opp muskel bind at vevet vil gjøre brystene ser fyldigere, rundere og ha dem sitter høyere. Øvelser som trener brystmusklene inkluderer benkpress, dumbbell fluer eller push-ups.

•  Prøv akupunktur. Med minimum bivirkninger og minimal smerte, er akupunktur en trygg og naturlig måte å takle sagging brystene. Det antas at bruk av akupunktur vil øke fylde av brystene dine, legge til mer cleavage og løft hengende bryster danne sin hvilested, og gjøre det naturlig.

Få et brystløft. Hvis du er ute etter et kirurgisk alternativ, kan en brystløft gi deg det resultatet du er ute etter. Mens en heis ikke kan gi deg den fylde av brystene dine tilbake, vil den flytte brystene tilbake til sin opprinnelige posisjon. Dine bryster vil ikke lenger henge lavt på brystet, selv om de fremdeles kan opprettholde flathet som har oppstått på grunn av aldring, graviditet eller amming.

Få en brystforstørrelse. Å få brystimplantater vil gi deg den fylde du kan være på jakt etter, samt å reversere sagging på brystene. Mens brystimplantater er svært inngripende i forhold til de andre alternativene, vil de plumpe brystet opp og plassere dem høyere også. Brystforstørrelse er det alternativet som er mest sannsynlig å ha brystene dine ser ut som de gjorde før sagging begynte.

Hvordan bli kvitt Nail sopp

Hvordan bli kvitt Nail sopp


Nail sopp kan oppstå når neglene er kontinuerlig utsatt for fuktige og varme omgivelser. Infeksjonen kan vises som en gul eller hvit område under neglen. Når spikeren Soppen vokser, kan det bevege seg dypere inn i neglen, forårsaker misfarging og fortykning av spiker. Det kan også bli smertefullt, og kanten av neglen kan smuldre, forårsaker en fillete kant. The Mayo Clinic siterer følgende som måter å kvitte seg med spiker sopp.

Hvordan bli kvitt Nail sopp

•  Ta kontakt med din lege om forskrivning en muntlig soppdrepende medisiner, for eksempel yerbinafine, flukonazol eller itrakonazol. Det kan være bivirkninger, og de kan ikke anbefales for de med hjertesvikt eller leversykdom.

Snakk med din lege om forskrivning en soppdrepende lakk for milde infeksjoner. Dette er malt på området daglig.

Spør legen din om bruk av over-the-counter aktuell soppdrepende medisiner. Dette kan ikke kurere infeksjonen, men legen din kan bestemme seg for å bruke den i forbindelse med muntlige resepter.

Vurder å bruke et hjem rette for eddik. Suge føttene i ca 15 minutter i en løsning som er to deler varmt vann til en del hvit eddik. Ifølge Mayo Clinic, er det ingen bevis det vil kurere infeksjonen, men det er en indikasjon på om det kan hemme veksten av noen bakterier (se Resources nedenfor).

Hva er årsaken til mannlig brystkreft utvidelse?

Mannlig brystkreft utvidelse er en tilstand som rammer flere menn hvert eneste år. Enten på grunn av rask vektøkning eller en medisinsk tilstand som kalles gynekomasti, kan mannlig brystkreft utvidelse være en ubehagelig, pinlig situasjon for gutter og menn likt. Et balansert kosthold og regelmessig mosjon kan hjelpe menn til å redusere sjansene for å utvikle forstørrede bryster, men mange andre faktorer, kan noen som er ukjent, også føre til denne tilstanden oppstår. Hvis naturlig rettsmidler slutte å fungere, kirurgiske alternativer er tilgjengelige for å gjenopprette normal form.

Typer

Det finnes to typer av mannlig brystkreft utvidelse: overflødig fettvev og en tilstand som kalles gynekomasti. Overflødig fettvev er ofte forårsaket av puberteten og overdreven vektøkning. Gynekomasti er en medisinsk tilstand som resulterer i dannelse av faste brystvev hos menn, i én eller begge brystene; denne tilstanden har flere mulige årsaker.

Identifikasjon

Mannlig brystkreft utvidelse i form av gynecomastia resultater i utviklingen av firmaet brystvev rett under brystvorten; dette vevet kan føre til ømhet i brystene. Male brystforstørrelse i form av overskytende fettvevet resulterer også i vevsdannelse rett under nippel, men det er ikke fast i naturen og ikke forårsaker fysisk smerte.

Størrelse

Brystvev grunn av gynekomasti ligger direkte under nippelen og vanligvis ikke mer enn omtrent 1 1/2 inches tvers. Overflødig fettvev i brystet området har ingen grense for størrelse; dette er vanligvis proporsjonal til mengden av vekt som oppnås.

Time Frame

Brystforstørrelse i form av overflødig fettvev vanligvis oppstår hos gutter går gjennom puberteten. Dette kan også skje med menn i alle aldre som opplever rask, overdreven vektøkning. Overflødig fettvev vil gjelde til kosthold og mosjon er vant til å bøte på det. Gynecomastia er en tilstand som kan ramme alle mannlige i alle aldre. Den faste brystvev kan bare fjernes gjennom kirurgi.

Misforståelse

Det er vanlig blant unge gutter og tenåringer til å tro at de har gynekomasti, når det er egentlig bare overflødig fettvev i brystområdet. Et besøk til din lege vil tillate det nøyaktige problemet skal fastsettes.

Forebygging / løsning

For å hindre mannlige brystforstørrelse, menn kan opprettholde et sunt kosthold og regelmessig mosjon. I tillegg kan de avstå fra å bruke stoffer som marihuana, anabole steroider og reseptbelagte legemidler og testes regelmessig for svulster eller sykdom. Hvis mannlig brystkreft utvidelse vedvarer, er brystreduksjon kirurgi et alternativ.

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette


Overdreven underarm svette er medisinsk referert til som aksillær hyperhidrose. Årsaker inkluderer stress og hormonelle ubalanser. Visse nevrologiske sykdommer kan også føre til overdreven underarm svette. Mild til moderat svette kan vanligvis bli vellykket behandlet med resept eller sterke over-the-counter antiperspiranter. Imidlertid alvorlig underarm svette som ikke kan behandles med topiske antiperspiranter krever mer drastisk løsning som kirurgi.

Hvordan bli kvitt overdreven underarm svette

Sterk antiperspirant

•  Først, prøv en heavy-duty antiperspirant som inneholder 20 prosent aluminium klorid. Odaban er en slik antiperspirant kjent for sin styrke, og du kan få det uten resept. Flere kraftige antiperspiranter er tilgjengelig fra legen din med en resept.

Vask armhulene med en mild såpe cleanser, og tørk. Ikke barbere før du påfører produktet som det kan være svært smertefullt og irriterende å bruke antiperspirant på nylig barbert hud. Vent minst 24 timer etter at du har barbert til å søke.

Påfør en liten mengde av babypudder eller talkum å absorbere overflødig fuktighet. Underarm huden må være helt tørt før påføring av et kraftig antiperspirant.

Påfør ett eller to spray av antiperspirant til din underarm området. Hvis du har spesielt sensitiv hud, spray antiperspirant på en vaskeklut og bearbeid armhulene. Bruke produktet før sengetid, og la på over natten.

om morgenen, vaske og tørke armhulene. Bruk antiperspirant en gang eller to ganger i uken for å bli kvitt overdreven underarm svette.

Alternative muligheter

Prøv Botox-injeksjoner under armene. Dette er en FDA-godkjent prosedyre når aktuell antiperspiranter ikke fungerer. Når injisert i armhulen, hemmer botulinumtoksin frigjøring av svette.

Prøv Iontoforese, som er administrasjonen av mild elektrisk sjokk i armhulen til å fortykke huden. Den fortykning av huden hindrer frigjøring av transpirasjon til overflaten.

gjennomgå en operasjon. Under prosedyren, er underarm svettekjertlene fjernes for å kvitte seg med overdreven underarm svette. Dette bør bare gjøres som en siste utvei.

Hint

  • Ikke bruk kraftig antiperspirant på ødelagt eller altfor sensitiv hud. Hvis irritasjonen vedvarer, avslutte bruken og kontakte lege.

Forklaring av brystkreft Forkalkning

Forklaring av brystkreft Forkalkning


Bryst forkalkninger er forårsaket av en oppbygging av et lite depositum på hardt kalsium innenfor det myke brystvev. De fleste bryst forkalkninger er relativt harmløse, men de kan være en indikasjon på mer alvorlige problemer, inkludert brystkreft.

Typer

Det finnes to typer bryst forkalkninger: microcalcifications og macrocalcifications. Macrocalcifications er ganske vanlig, og de forekommer i om lag 50 prosent av kvinner over en alder av 50. Selv større enn den andre typen, er macrocalcifications ikke vanligvis knyttet til kreft. Microcalcifications er vanligvis ikke kreft heller, men visse mønstre av microcalcification kan indikere kreftsvulst. Cellene deler seg raskt føre microcalcifications. Dette overskuddet cellevekst kan være et tidlig varsel tegn på brystkreft.

Årsaker

Macrocalcifications, vanligvis et resultat av aldring, er vanlig hos kvinner over 50. Normal slitasje i brystvev, inkludert mindre skade og betennelse, kan føre til en opphopning av kalsium. Microcalcifications oppstår når cellene i brystvevet begynner å dele seg raskt og overdrevet. Små rester kalkavleiringer kan dannes i områder med cellevekst. Visse mønstre av microcalcifications, for eksempel når de microcalcifications er klumpet seg sammen i motsetning til spredt rundt, kan være et tegn på brystkreft. Hvis bryst forkalkninger er til stede, vil de bli oppdaget under en vanlig mammografi eksamen. Unormale forkalkninger vil bli notert og henvist til en lege ved radiologen som leser mammogram resultater. Legen vil deretter bestemme om ytterligere prøve, slik som et diagnostisk mammogram eller biopsi, er nødvendig.

Detection

Noen bryst forkalkninger kan føles som klumper under selvadministrerte bryst eksamener. Det er viktig for kvinner å komme inn i vanen med å utføre disse eksamenene regelmessig slik at eventuelle klumper vil bli oppdaget tidlig. Forkalkninger også slå opp på mammogram skanninger. Hvis en kvinne har brystkreft forkalkninger, vil de vises på mammogram som hvite flekker eller prikker i brystvevet. Det er spesielt viktig for kvinner over 50 år for å ha regelmessig mammografi utført, siden sannsynligheten for bryst forkalkninger øker med alderen.

Behandling

De fleste bryst forkalkninger er godartet og ikke krever behandling. Noen bryst forkalkninger kan være mer potensielt skadelig, og en lege vil be om ytterligere testing i disse situasjonene. Hvis legen bestemmer at en forkalkning trenger mer testing, er det mest vanlig fremgangsmåte en biopsi for å bestemme om den er kreftveksten. Dersom biopsi kommer tilbake positivt, vil dette kreve forkalkning brystkreft behandling, som kan omfatte kirurgi eller kjemoterapi. Bare en lege kan bestemme riktig løpet av handlingen i tilfelle av brystkreft.

Misforståelse

I motsetning til populære antakelsen, bryst forkalkninger har ingenting å gjøre med kosthold. Mange tror at for mye kalsium i en diett fører til en opphopning av kalsium i brystet, men det er ingen påvist sammenheng mellom kosthold og bryst forkalkninger. Dessuten er en annen vanlig misforståelse at en biopsi på bryst forkalkninger kan kun utføres kirurgisk. Dette er ikke tilfelle, så er det andre effektive metoder for biopsi, så som en kjerne nål biopsi.