Digidexo.com

Alkoholmisbruk Education Verktøy

Alkoholmisbruk er et alvorlig problem som rammer millioner av mennesker over hele kloden. Misbruk av alkohol kan føre til juridiske problemer, familiekonflikter og nedbrytning av helse. Hvis du planlegger å føre en alkohol misbruk utdanning Selvfølgelig finnes det en rekke verktøy du kan bruke som vil bidra til å gjøre poeng mer fremtredende og effektive. Engasjerende studentene er avgjørende for å sikre erfaringene fra klassen din er ikke glemt.

Gruppediskusjon

Gruppediskusjon er et kraftig verktøy i alle klasserom miljø. Prep noen spørsmål som diskuterer noen av de negative konsekvensene av alkoholmisbruk og invitere folk i klassen din til å snakke om sine personlige erfaringer eller tilby sine meninger. Snakke og lytte til jevnaldrende er ofte mer effektivt for studenter enn å lytte til en lærer foredrag og kan hente ut uventede følelser eller ideer.

Faktaark

Det er fjell av data om alkoholmisbruk og problemene det medfører. Sikting gjennom denne data kan være vanskelig og tidkrevende. Det beste er å finne eller lage en enkel faktaark med noen av de viktigste og mest sjokkerende biter av data om alkoholmisbruk. Se etter et faktaark som snakker om dødsfall priser, konsekvensene av fyllekjøring og langsiktige ulemper for helse og sosialt liv.

Spill og aktiviteter

Spille et spill vil hjelpe elevene å huske viktige punkter av leksjonen. Det finnes et bredt utvalg av spill som er utviklet for å lære en bestemt lekse om alkoholmisbruk, eller du kan prøve å lage din egen. Ett enkelt spill å spille er å gi hver enkelt elev en enkel aktivitet som en gatefeier jakten eller kunstprosjekt, så har dem gjøre aktiviteten mens iført øl briller. Disse brillene er laget for å simulere effektene av rus, for eksempel problemer med å se klart og problemer med fysiske reaksjoner, og studentene vil få en vanskelig tid med selv de enkleste av aktiviteter.

Sjekk om forståelse

Hver leksjon plan bør komme komplett med en metode for å sjekke forståelsen av elevene. Du kan sjekke om forståelse ved hjelp av korte tester, gjennomgå spørsmål på slutten av en aktivitet eller diskusjon, eller be elevene holde en kort presentasjon om hva de har lært. Når det brukes sammen med andre verktøy, kan en sjekk for forståelse være en kraftig metode for å sikre en leksjon treff hjemme.