Digidexo.com

En god Diet Plan for menn

Enten du prøver å få muskler, gå ned i vekt eller bare være sunt, er det viktig å opprettholde et riktig kosthold. De grunnleggende nøklene til en vellykket diett øker stoffskiftet, og gir deg selv med nok næringsstoffer og å kunne opprettholde sunne vaner. Problemet mange menn står overfor er de betaler oppmerksomhet til kjepphest dietter som forteller dem til å spise bare visse matvarer eller ta dyre kosttilskudd, som alltid er umulig å holde tritt og sjelden effektive. I stedet, menn trenger for å utvikle et godt kosthold plan som er både sunn og realistisk.

Øke stoffskiftet

Det første skrittet til et sunt kosthold er å spise riktig mengde mat i løpet av dagen. Glem å telle kalorier og begynne å fokusere på å holde kroppen din fornøyd og stoffskiftet fungerer. Øke metabolic rate vil hjelpe kroppen å bryte ned maten du spiser i stedet for å lagre ekstra kalorier som fett. For å få fart på stoffskiftet, må du spise små porsjoner oftere. Spis seks til åtte små måltider om dagen. Størrelsen av måltider bør være omtrent halvparten av størrelsen av en normal måltid. Dette vil gi kroppen din nok mat til å være fornøyd, men ikke for mye mat å håndtere. Som et resultat, vil du være å spise annenhver time, holde stoffskiftet arbeider kontinuerlig og deg selv fra å gå sulten. Hunger utelukker ofte overspising og bryte vekk fra sunne vaner.

Næringsinntak

Sammen med å forbedre spise regime, er det viktig å ta hensyn til hva du spiser. Forsøk alltid å velge det sunne alternativet når det er tilgjengelig. Les etiketten på alle produktene du forbruker, og unngå mettet fett, trans fett og enkle karbohydrater. Også prøve å redusere sukkerinntaket. Dette kan gjøres ved å erstatte fettstoffer desserter med frukt og soda med vann. Prøv å mate kroppen din mat som er både ernæringsmessig og lett å fordøye. Gode ​​eksempler på sunne alternativer inkluderer frukt, grønnsaker, fisk, magert kjøtt, nonfat meieriprodukter, eggehviter, usaltet nøtter, hele korn og havregryn.

Selv om det er nødvendig for de fleste av dine måltider for å være sunn, ikke ødelegge livet ditt prøver å holde på en streng diett. Så lenge du holde deler i kontroll og fortsette å spise noen få timer, kan du bryte ut og gi etter for cravings hver gang på en stund. Utpeke et enkelt lite måltid i uken hvor du spiser hva du ønsker. Men sørg for at du holde måltid til en kontrollert del og ikke hengi seg til overspising. Dette vil ikke påvirke det samlede kostholdet, og vil hjelpe deg å opprettholde resten av uken, og vite at du snart vil belønne deg selv.