Digidexo.com

Hva narkotika synes på en narkotika-test?

Hva narkotika synes på en narkotika-test?


Narkotika tester blir ofte brukt i pre-sysselsetting screenings i USA. Drug testing startet under Reagan-administrasjonen da president Ronald Reagan under Executive Order 12564, gjorde det et krav å teste for narkotika for alle statlige arbeidsplasser.

Narkotika testene er utformet for å fange bruk av de mest misbrukte klasser av narkotika i det amerikanske samfunnet. Av og til mennesker som testes for bruk av narkotika vil forsøke å '"jukse"' på prøven ved hjelp av en rekke metoder, inkludert fortynning av testprøven, ved hjelp av en annen persons fluider for testing eller ved å ta en annen substans som vil forårsake en "' falsk positiv '' og foreta testresultatene entydige.

Urin Drug Testing

En urinprøve er den vanligste testen som brukes av arbeidsgivere. Denne testen er i stand til å oppdage bruk av marihuana, kokain, PCP, reseptbelagte legemidler, hastighet, metamfetamin, MDMA (ecstasy), morfin, heroin, metadon, barbiturater og fenobarbital. I svært sjeldne tilfeller vil arbeidsgivere teste for LSD, sopp og andre psykedeliske stoffer. Det er sjelden fordi det vil koste arbeidsgiver vesentlig mer penger for testing. Testingen vil detektere narkotikamisbruk opp til 30 dager fra tidspunktet for bruk, avhengig av stoffet som brukes.

Hair Drug Testing

Hair drug testing anses å være eksponentielt mer nøyaktig enn urin testing som det er laget for å vise narkotikabruk fra så lenge som 90 dager før testen. Det er ingen dokumentert måte å slå testen, og det anses å være svært nøyaktig. Denne typen testing er gjort av høyprofilerte større, flere selskaper og rettshåndhevelse avdelinger. Testen dekker de samme stoffer som nevnt ovenfor.

Oral Fluid-basert medikament skjermen

Oral væskebaserte tester er utformet for å vise bruk av narkotika fra innen noen få dager før testen. Denne testen blir stadig mer populært blant testere fordi det er kostnadseffektivt og lett å administrere, sammen med å være non-invasiv. Denne metoden gjør det også mulig for arbeidsgivere å utføre testing på stedet, som er den mest effektive måten å teste for narkotikabruk. Denne dopingtest vil dekke alle de vanlige legemidler testet for i en urinprøve.

Sweat Drug Screen

I ekstreme tilfeller er svette narkotika-screening brukes. Dette er ikke en veldig vanlig test for å administrere og brukes nesten utelukkende av høyt nivå etater i regjeringen og barnevernet. Flekkene er igjen på testing gjenstand for 10 til 14 dager og har beskyttende sikkerhetsfunksjoner som vil hindre brukeren fra å fjerne det uten testinstans vet om det. Hvis en person gjør noen medikamenter innen den fastsatte fristen, vil de dukke opp på testen. Testen vil dekke de samme stoffene som er nevnt ovenfor i avsnittet om urin testing.

Blood Testing

Blood testing for narkotika er også vanlig, og vil avdekke narkotikabruk omtrent tre til fem dager etter bruk. Blodprøver er ansett for å være mer nøyaktig enn urinprøver, men mindre nøyaktig enn hår-basert testing. En test for narkotika via blod uavgjort gjør det svært vanskelig for den personen som blir testet for å forfalske (manipulere) prøven blir brukt til testing.