Digidexo.com

Menneske bruksområder for Bag Balm

Menneske bruksområder for Bag Balm


The Dairy Association opprinnelig utviklet Bag Balm i 1899 for bruk på ku jur etter melking å berolige irritasjon og chaffing. Mange mennesker bruker nå denne salven også. Mens FDA ennå ikke har godkjent Bag Balm for bruk på mennesker, kan du nå finne den klassiske grønne blikkboks emballasje, som skildrer en ku, i mange store narkotika butikker.

Tørre hender og føtter

Brukes som en fuktighetskrem for healing tørre og sprukne hender og føtter, er Bag Balm også gunstig som et hjem behandling for eksem og psoriasis som er rimeligere enn over-the-counter og reseptbelagte alternativer. Noen bruker det på sine føtter i tillegg til å lindre lukt.

Mindre kutt, skrubbsår og brannsår

Bag Balm lindrer smerte fra mindre kutt, skrubbsår, skrubbsår og brannsår, samtidig som den beskytter såret og fremme helbredelse. Syersker og quiltere, for eksempel holde Bag Balm hendig å lindre og helbrede stukket fingertuppene. Personer som lider av solbrenthet har også brukt Bag Balm for sin beroligende, beskyttende og helbredende fordeler. Likeledes, mange foreldre bruker Bag Balm for å berolige sine barnerumpe og lindre bleieutslett. Tilsvarende, det hjelper lindre liggesår hos mennesker i alle aldre.

On The Face

Foruten fuktighetsgivende tørr hud i ansiktet, hjelper Bag Balm klare kviser. Det er også et populært alternativ middel for sprukne lepper. (Bare ikke bruke det på håret, eller vil du ha en hard tid å vaske det ut.)

Saddle sår

Enten ri en hest eller sykle, saddle sår er en fare for det kall. Bag Balm er en kjær behandling blant hest ryttere og syklister likt. Bag Balm kan både forebygge og behandle salen sår, og har selv blitt inspirasjon for en sykling lag dannet i 1999, "Team Bag Balm" fra Oregon.

Mekanisk / Industrial Glidemiddel

Mennesker har oppdaget en tilsynelatende endeløs rekke bruksområder for Bag Balm - verken på dyr eller seg selv, men på deres verktøy og maskiner. Bag Balm er ansett som et effektivt glidemiddel som er bra for huden, i motsetning til den bærende kraften smøremidler ellers tilgjengelig. Jegere noen ganger pelsen deres bullet shell foringsrør med Bag Balm for enklere omlasting, og tilbake i andre verdenskrig, allierte tropper stasjonert i Nordpolen smurte den på sine våpen for å holde dem korroderer.