Digidexo.com

Vitaminer som hjelper med å puste

Vitaminer som hjelper med å puste


Astma, KOLS (kronisk obstruktiv lungesykdom), kan emfysem og allergi føre til pusteproblemer. Så kan forkjølelse, influensa, bronkitt, bihulebetennelse og lungebetennelse. Selv miljøgifter kan forårsake kroniske pusteproblemer og røyke tobakk forverrer problemet betraktelig. Vitaminmangel kan også føre til innsnevring av luftveiene. Vitamin B6 bidrar til å forebygge astma symptomer og magnesium kan bidra til å utvide bronkiene for bedre pust. En kombinasjon av vitaminer og mineraler i kosttilskudd kan øke resultatene.

Tar vitaminer som er rettet mot ditt problem

Finne årsaken til pusteproblemer kan bidra til å bestemme vitaminmangel og føre til de riktige vitaminer t du trenger å legge til din diett. Som et eksempel, når du er mangelfull i vitamin C, er du mer utsatt for uregelmessig pusteproblemer knyttet til astma. Det anbefales derfor at du tar ca 25 til 150 internasjonale enheter av dette vitaminet for å hjelpe korrigere årsaken til pusteproblem. Mangler i vitamin A, B, D, C og E kan alle forårsake pusteproblemer som er knyttet til kols, astma og kronisk bronkitt.

Tar vitaminer som fremmer generelt god helse

Det er noen vitaminer som har blitt brukt for å bistå i bedre puste uavhengig av tilstanden forårsaker pustevansker. Tar en multi-vitamintilskudd er en god start for å bedre pust, men det fremmer også et styrket immunsystem som vil bidra til å avverge forkjølelse og influensa som forårsaker pusteproblemer. Omtrent alt av B-vitaminer fremme bedre pust.

Fordeler med Vitamin kosttilskudd

Når du har utviklet en plan for angrep med vitamin og mineral kombinasjoner eller kosttilskudd, kan noen klare fordeler observeres. Ikke bare vil de vitaminene øke din evne til å puste, vil de legge til rette for bedre blodsirkulasjon som er svært viktig i å bringe oksygen til alle deler av kroppen. Du kan også merke en økning i energinivået.

Overall, vitaminer som hjelper med å puste vil føre til at du leve et lengre og sunnere liv. Oksygen er nødvendig av hver eneste celle i kroppen vår, og når vi puster bedre våre kropper i sin tur bli sunnere. De skadelige effektene av forhold som astma og emfysem kan reverseres med vitamintilskudd. Ofte vi ikke får nok næring fra maten vi spiser, så tar en multi-vitamin for å dekke alle baser er en god idé.

Øke vitamin inntak med maten du spiser

Mange av disse vitaminer finnes i melk, frukt og grønnsaker. Melk har tiamin, riboflavin og niacin og alle blitt knyttet til bedre pust. Frukt og grønnsaker har vitaminer som vitamin A, C og E som bidrar til å fremme immunforsvaret. Å ha en godt avrundet kosthold kan øke nivåene av vitaminer som kroppen din trenger.