Digidexo.com

deler til recliner

Fysioterapi Forslag til Knee Surgery menisk Tears

En revne menisk er en skade som forekommer i kneet. Selv om mye av din utvinning avhenger av størrelsen og plasseringen av tåre, kan fysioterapi hjelpe fremskynde utvinning som du lærer hvordan du kan øke styrken og fleksibiliteten i kneet. For optimalt resultat, bør du og din fysioterapeut komme opp med et detaljert program som er best for deg og din spesifikke skade.

Fysioterapi

Når du møter med en fysioterapeut for å utvikle en plan for dine revet menisk, bør målet være å forbedre kneet utholdenhet og gjenopprette sin opprinnelige bevegelsesutslag. Din terapeut vil trolig designe to deler til programmet: øvelser du vil gjøre mens på dine økter og øvelser for deg å gjøre hjemme eller på et treningsstudio på egen hånd. Den fysiske terapeut vil designe ditt program basert på din alder, generelle helse og alvorlighetsgraden av skaden din. Hvis tåre var alvorlig nok til å rettferdiggjøre kirurgi, kan kirurgen anbefaler å immobilisere kneet for de første dagene etter inngrepet.

Leg Hever

De fleste øvelsene vil fokusere på å styrke musklene i quadriceps, lår, legger og hofter. En enkel øvelse er leg raises. Ligg på gulvet flatt på ryggen og strekker beinet slik at dårlig kne ikke er bøyd. Neste, bøy "gode" kneet slik at foten er på gulvet. Pass på at ryggen har en svak, normal kurve før du fortsetter. Press dårlig kne ned til gulvet slik at musklene blir stram. Sakte løfter beinet slik at det er ca 12 inches av gulvet, hold den i 10 sekunder og deretter sakte bringe den ned igjen. Bygge opp antall repetisjoner som din styrke øker.

Hamstring curls

En annen effektiv øvelse er hamstring curls. Ligg på magen med bena rett. Hvis det gjør vondt kneet for å være på gulvet, rulle opp et håndkle og legg den under skadet kneet. Sakte løfter skadede benet mot din rumpeballe. Hvis det gjør vondt, prøv å ikke bøye kneet for mye. Hvis du føler smerte, opphøre øvelsen og fortelle fysioterapeut ved neste avtale. For å få samme nytte uten fullt utvide kneet, legge til 5 kg. av vekten til beinet. Da trenger du bare å løfte beinet 12 inches maksimalt for å få samme effekt.

Hensikten med å tilsette vitamin B12-injeksjoner til eldre

Vitamin B12 finnes i mange vanlige matvarer og er viktig for produksjon av røde blodceller og nerveceller. Eldre mennesker krever ofte vitamin B12-injeksjoner for en rekke grunner til alt fra kosthold til traumer til forhold som gjør dem ute av stand til å absorbere B12 normalt.

Farene ved B12-mangel

Mennesker med en B12-mangel er utsatt for problemer inkludert svakhet, tretthet, kortpustethet, og nummenhet i hendene. I ekstreme tilfeller kan dette føre til anemi når det ikke er nok B12 i kroppen for å produsere røde blodceller.

Årsaker

Eldre mennesker trenger ofte B12-injeksjoner fordi kroppene deres er ikke i stand til å produsere den indre faktor, et enzym som trengs for å absorbere B12. Et dårlig kosthold og tilstander som Crohns sykdom også hemme opptaket av vitamin B12.

Betydning

Selv om en eldre person ikke lider av en av de betingelser som er nevnt ovenfor, de er mer utsatt for å lide av B12-mangel, fordi menneskekroppen evne til å absorbere B12 avtar med alder, skyldes for en stor del til en reduksjon av magesyre.

Time Frame

Siden den menneskelige kroppen lagrer normalt nok B12 til å vare i tre år, et vitamin B12 injeksjon gir mest eldre mennesker nok av vitamin å vare dem i måneder eller år.

Betraktninger

Eldre mennesker kan trenge B12-injeksjoner med jevne mellomrom hvis de lider av pernisiøs anemi, en tilstand som gjør dem ute av stand til å absorbere B12 fra maten de spiser.

Forebygging

Noen leger anbefaler at eldre mennesker tar vitaminer og B12 kosttilskudd for å redusere risikoen for å bli mangelfull, ifølge WebMD.com. Endringer i kostholdet kan også hjelpe i noen tilfeller.

Hva er Sitronsyre brukes til?

Hvis du er som folk flest, har du utvilsomt hørt noe sagt om det, bemerket at det var en ingrediens i en rekke av de tingene du spiser eller drikker, men har du noen gang tenkt på sitronsyre? Noen ganger virker det som det er i alt. Så, hva er det? Bedre ennå, hvorfor akkurat er den brukt? Og hva om?

Funksjon

Den mest vanlige bruk av sitronsyre er som et tilsetningsstoff, mest ofte enten som en måte for smakstilsetning, eller selvsagt bevare et produkt. Hvis du har en brus på hånden, ta en gasse på sin liste over ingredienser. Du vil mest sannsynlig finne det et sted etter kullsyreholdig vann. Det brukes til å legge til en syrlig eller sur smak til brus, avhengig av smak. Du kan også finne det i produksjonen av mindre priset viner der frukten brukes har liten eller ingen surhet av sine egne. Oftere enn ikke, vil det ikke være noen omtale av det som en ingrediens, men du bør ikke finne den i høyere kvalitet flasker. Overraskende nok, kan den også brukes i ikke-matvareprodukter slik som enkelte vaskemidler. Dens tillegg i forbindelsen kan hjelpe til med produksjonen av skum og øke kapasiteten for produktet til å rengjøre klær.

Historie

Sitronsyre ble faktisk ikke isolert fra sin kilde til sent 1700-tallet av kjemikeren Carl Wilhelm Scheele. På det tidspunkt var han faktisk i stand til å krystallisere sitronsyre fra sitronsaft. Men det var ikke før i 1860 når den industrielle produksjon av produktet ble ført inn, på grunn av at en stor del til det italienske frukt industrien. Noen 30 år senere begynte den måten som sitronsyre ble produsert for å bevege seg bort fra sitrus, og en ny kilde ble funnet i formen fra sukker. En annen 20 odde år måtte gå av før en annen kjemiker, Jamie Currie, ville finne enda en mold som kan effektivt produsere sitronsyre. Ja, klart det gjør det du ønsker å revurdere den siste pop.

Identifikasjon

Vanligvis vil du finne sitronsyre i en pulverform, ofte hvit i fargen. Noensinne har en sur godteri som er dekket i et kalkholdig pulver? Det er faktisk sitronsyre. Gjør du spisser, gjør det ikke? Mesteparten av tiden, vil du ikke være i stand til å fortelle at er faktisk i noe før du smaker den, men du absolutt ikke vil være feil når du gjør.

Funksjoner

Hvis du ikke allerede hadde gjettet, er sitronsyre helt trygt for forbruk som det kan bli funnet i praktisk talt alle former for liv. Hvis, muligens, var du å ha en overskytende del i kostholdet ditt, er det oss lite å være bekymret som det er lett metaboliseres og raskt fjernet fra kroppen din.

Advarsel

Det bør bemerkes at et høyt inntak av produkter som inneholder sitronsyre kan erodere tannemaljen. Nesten helt sikkert du har hørt tannleger snakke om barnas tenner i forhold til brus forbruk. Dette er en av grunnene.

De beste mat Klar til å spise fra Can

De beste mat Klar til å spise fra Can


Hermetikk gi en praktisk og ofte billig kilde til næring, men det er viktig å lese etiketter. Se opp for transfett og høye nivåer av natrium og sukker. Anbefalt daglig inntak av natrium for en frisk voksen er ikke mer enn 2300 milligram (ca en strøken teskje per dag) og ikke mer enn 40 gram per dag (4 ts) av sukker.

Bønner og belgfrukter

Bønner er en frisk kilde til fiber og protein, og er vanligvis lavt fettinnhold. Bønner og belgfrukter som erter, cannelinis og svarte bønner er pakket i væske som kan inneholde høye nivåer av natrium, så skyll dem under kaldt vann før bruk. Vær på vakt mot bakte bønner, som kan være høy i sukker og natrium, og refried bønner, som ofte inneholder smult eller transfett.

Frukt

Hermetisert frukt er en hendig pantry stift men sørg for at det er helsebringende. Velg frukten pakket i juice eller vann i stedet for sukker sirup. Siden hermetisert frukt er plukket og hermetisert på sitt høydepunkt, ofte har det beholdt noe av sin helsebringende egenskaper - noen ganger enda mer enn frisk. Unngå frukt cocktails som inneholder maraschino kirsebær; de inneholder konserveringsmidler, kunstige fargestoffer og sukker.

Grønnsaker

Grønnsaker som mais, grønne bønner, gulrøtter og artisjokker er tilgjengelig i en rekke kutt og stiler. Gå for grønnsaker merket "lav salt" eller "lav natrium" og unngå de pakket i olje. Hermetiske tomater, tomatsaus og pasta sauser er høy i vitaminer og mineraler, og enda høyere på lykopen enn friske tomater, men sørg for å velge lav-natrium og sukkerfrie alternativer. Gresskar er en annen svært næringsrik alternativ som kan spises som den er eller brukes som en ingrediens i andre retter.

Kjøtt, fisk og fjærfe

Hermetisert laks, makrell og sardiner er høy i gunstige omega-3 fettsyrer og tunfisk pakket i vann er både høy i protein og lite fett. Du bør unngå svært bearbeidet kjøtt som pølser, hashes og pre-formet karbonader.

Suppe og Chili

Supper og chilis som inneholder kjøtt og bønner kan være høy-protein, sunne alternativer, men noen er høy i fett og natrium, så lese etiketter. Som regel vil buljong-baserte supper være lavere i fett enn kremet seg.

Helse og sikkerhetstips

Unngå bulkete eller hovne bokser, som kan havnen skadelige bakterier. Tørk av toppen av kan før åpning og bruk en ren, rust-fri boksåpner. Overføre ubrukte deler til en lagringsplass container og avkjøl.

Hvordan du spiser sunt med mindre deler

Hvordan du spiser sunt med mindre deler


Alle ønsker å være sunn og en del av å være sunn er å spise riktig. Spise riktig også spiller en stor rolle i kosthold og vektkontroll. Mange eksperter mener at ett skritt du kan ta i å spise riktig og holde seg frisk er ved å kontrollere de delene du spiser. Dette betyr at du bør spise mindre porsjoner av matvarer og ved å spise mindre porsjoner, kan du spise oftere. Egentlig er det mange som slanking og ernæringseksperter nå si at folk bør spise ofte. I stedet for å spise tre store måltider om dagen, bør du bryte disse måltidene i mindre måltider og mindre porsjoner. Mens du spiser oftere, føler du deg som du spiser mer, selv om din del størrelser er mindre. Dette bidrar også til dine fordøyelsessystem til å fungere bedre. Her er noen enkle måter du kan lære å spise mindre porsjoner.

Hvordan du spiser sunt med mindre deler

•  Begynn med å undersøke tallerkener og boller du eier. Hvor store er de? Har du eier disse i mange størrelser, eller har du eier stort sett større funn? Størrelsen på platene og boller du spise av kan godt finne ut hvor mye mat du spiser. Hvis du spise av en stor tallerken, vil det ta mer mat for å fylle den. Likevel, hvis du velger en mindre plate, kan du fylle det som du normalt ville jo større plate og bidra til å lure hjernen din til å tro at du spiser mer. Hvis du ikke har mange mindre størrelse boller og tallerkener, bør du kjøpe noen, og mens du er på den, kjøpe noen i pen stiler og fargevalg for å gjøre spiseopplevelsen mer behagelig.

Legg et glass vann til hvert måltid du spiser. Sett vannet i en pen glass og begynne sipping på det så snart du setter deg ned til måltidet. Dette vil bidra til å fylle deg opp og hjelpe deg til å spise mindre. Plus, de fleste ikke drikker mengden vann de trenger uansett, så dette er en vinn-vinn-situasjon for kroppen din.

Plasser små mengder av maten på tallerkenen din. Ikke bare holde legge ekstra skjeer. Vær oppmerksom og bare legge til det du virkelig trenger å spise for å bli full. Ikke glem å legge porsjoner med grønnsaker og frukt, deretter sakte begynne å spise. Smak på maten og ikke stresser.

Ikke helt slutte å spise den maten du liker. Sure cookies er ikke bra for deg, men hva ville en verden være uten en cookie en gang i blant? Når du virkelig tenke deg en, begrense din del til en eller minst to og deretter stoppe. Sett kakeboksen borte, ute av syne. Det er bedre å spise små mengder av noe du liker og noe du er ute, så å holde skyve til side den følelsen av ønsker i mange dager. Etter hvert vil din craving vinne, og du kan helt hule ved å spise en halv pose med informasjonskapsler i stedet for å begrense deg.

I stedet for å spise tre store måltider om dagen, spiser tre mindre måltider og legge til to eller tre små snacks inn i miksen. Dette vil tillate deg å kontinuerlig spise, slik at kroppen din til å fortsette å ha energi og å holde deg gående hele dagen uten å føle sulten. Gjør dette til en vane.

Ta ordet "diett" ut av vokabularet. Legg ordene riktig spising, grønnsaker, del kontroll og en ny måte å leve og spise sunnere.

Hint

 • Lær hvordan å drikke mer vann under og før måltider for å bidra til å fylle deg opp
 • Hvis du har en craving, gi inn i den. Bare ikke gå over. Spis en eller to cookies, ikke en halv pose.

Faktorer som bidrar til stabilitet i hofteledd

Faktorer som bidrar til stabilitet i hofteledd


Hofteleddet regnes som en av kroppens mest varige skjøter, noe som gjør det svært stabilt. Det er et kuleledd og kan bli skadet på ulike måter, blant annet ved tilstander som leddgikt, nekrose og skade. Hofteleddet har tre deler til det: det ilium, femoral hode og nakke og femur.

Bursa og labrum

Bursa er sekker funnet i hofteleddet - og i andre ledd - som er fylt med væske. Bursa er plassert strategisk i hofteleddet å kvele steder der sener og leddbånd er ikke-eksisterende. Bursa redusere eller eliminere friksjon (irritasjon forårsaket av konstant rubbing av bein på bein). Den labrum, en type av brusk, legger også til stabiliteten av hofteleddet fordi det hjelper benene til å gli mot hverandre, og også eliminerer friksjon og beinskade.

Ligaments

Leddbånd er plassert i hofteleddet og bidra til å gjøre felles stabil ved å kontrollere hvordan leddene beveger seg. Det holder leddet stabilt og rammen den til en viss rekkevidde av bevegelse, og hindrer den fra å skli ut av plass eller bli forskjøvet. Senene er fibrøs vev som kobler femur til bekkenbeinet.

Muskler og sener

Musklene knyttet til hofteleddet hjelp til å holde den på plass og at det å være mobile. I motsetning leddbånd, som kobler bein til bein, sener er fibrøs vev som kobler bein til muskel. Musklene rundt hofteleddet avhengig av tilkobling av sener for væske mobilitet og stabilitet.

Symptomer på Ustabile hofteledd

Når noen av disse stabiliserende faktorer, enten muskler, sener, leddbånd, bursa eller labrum, blir skadet eller blir ubrukelig på noen måte, stabilitet i hofteleddet i stor grad reduseres. Ustabilitet kan være forårsaket av skader eller ulike sykdommer og symptomer på hofteleddet ustabilitet inkluderer en hyppig eller konstant popping eller klikke i hofte, smerter i hofte området, begrenset bevegelse av benet eller bekkenet, og hevelse eller uregelmessig posisjonering av benet eller hofte.

Deler av en Human Skeleton

Den menneskelige skjelett er et komplekst rammeverk som er avgjørende for å beskytte dine vitale organer, slik som ditt hjerte, lunger og hjerne. Skjelettet ditt og vedlagte muskler gjør hver bevegelse mulig. Mer spesifikt, sener fester musklene til skjelettet. Bein feste til hverandre med leddbånd. Dine bein er også viktig i produksjonen av blodceller. Ifølge Minnesota State University, margen inni bein produserer 2,6 millioner røde blodceller per sekund.

Typer Bones

Den menneskelige skjelett består av 206 bein. Det er fire grunnleggende kategorier av bein. Lange bein er akkurat som navnet indikerer; de brukes som spaker. Eksempler på lange bein inkluderer ulna, femur og tibia. Den andre typen er korte bein, som er kube-aktig og er plassert i håndleddene og anklene. Flat bein beskytte organer og bidra til å holde musklene på plass. Og til slutt, uregelmessige knokler er alle andre bein som ikke hører til en annen bestemt beintypen på grunn av sin form og størrelse. Noen bein i skallen er uregelmessige knokler.

Skull

Skallen består av 22 forskjellige bein. Kranie bein beskytter hjernen din. Akkurat som det er ledd i knær og albuer, det er også ledd i din skalle mellom de ulike bein. Men leddene i skallen din er urokkelig. De er kalt suturer. Stingene er merkbar på et spedbarn; de omfatter de myke flekker på babyens hodeskalle som vil stivne med alderen. I tillegg til kraniale bein, har skallen din ansiktsknokler. De gir strukturen for dine kjeve, kinn og nese. Noen av navnene på kraniale bein inkluderer kjeven, kjeve, ganen og tåre.

Sternum

Sternum er en viktig del av brystkassen. Det er en flat bein som er formet som en dolk. Sternum ligger i midten av brystkassen. Det beskytter dine vitale organer, som hjerte og lunger. Ribs koble til det med brusk. Det er tre deler til din sternum, som er smeltet sammen. Den manubrim, eller håndtaket, er på toppen. Legemet, også kjent som bladet, er under manubrim. Nedenfor kroppen er xiphoid prosessen, også kjent som spissen. Xiphoid prosessen består av brusk, som vokser mer beinete som du alder.

Ribbe

Din brystkasse består av flate, tynne bein. Ribs er svakt buet og koble til sternum i midten av brystet. Disse 24 bein beskytte dine vitale organer. Det er navn for tre ulike grupper av ribbeina. Den første gruppen av ribbeina kalles sanne ribbeina. Disse syv ribben koble til ryggraden i ryggen og til sternum i front med brusk. Den andre gruppen kalles falske ribbeina. Disse tre par ribber kobles også til ryggraden i ryggen. Men foran de kobler til din laveste sant rib. Endelig dine flytende ribbeina er de minste ribbeina. Disse to parene av ribbeina koble i ryggen til ryggraden, men ikke koble til en hvilken som helst kroppsdel ​​i front.

Virvelsøylen

Virvelsøylen er mer vanlig referert til som ryggraden eller ryggraden. Totalt 33 uregelmessige knokler danner ryggraden. Disse bein kalles ryggvirvler og de er klassifisert i fem ulike grupper, avhengig av deres plassering. Cervical ryggvirvlene er på toppen. De støtter hodet. Går nedover ryggraden, er cervical ryggvirvlene fulgt av thorax ryggvirvler, lendevirvler, sacrum og halebenet. Sacrum er egentlig en gruppe av ryggvirvler som blir smeltet sammen som du blir eldre. Halebenet er halebenet, som også består av sammenvokste ryggvirvler.

Grunner til å se en psykiater

Alle slags ting skjer i livet, og vi, som mennesker, er ikke alltid i stand til å arbeide gjennom disse hendelsene på vår egen. En psykiater er lege opplært til å hjelpe folk håndtere eller overvinne psykiske lidelser og psykiske problemer, og kan foreskrive medisiner for de mentale lidelser og psykiatriske problemer. Ifølge HealthyMinds.org, noen få grunner til å se en psykiater er overdreven angst, bipolar lidelse, irrasjonell frykt og spiseforstyrrelser.

Dreven angst

En psykiater kan hjelpe med overdreven angst problemer, vanligvis kjent som Generalisert angstlidelse (GAD). Vi alle har angst, men den angstlidelser Association of America (ADAA) sier folk med GAD "vet ikke hvordan de skal stoppe bekymring syklus og føler det er utenfor deres kontroll, selv om de vanligvis innse at deres angst er mer intens enn situasjonen tilsier. " Denne lidelsen påvirker 6,8 millioner voksne. Den ADAA anbefaler også kognitiv atferdsterapi som "effektive for mange mennesker, og hjelpe dem til å identifisere, forstå og endre feil tenkning og atferdsmønstre."

Bipolar lidelse

Bipolar lidelse er når en person har en rekke maniske stemninger, kommer fra følelsesmessige høyder til en dyp depresjon. Bipolar.com hevder det er tre deler til å behandle denne lidelsen, "De er medisin, terapi, og lære mer om tilstanden slik at du kan ta vare på deg selv." En psykiater er det bare mental helse lege som kan behandle denne lidelsen med medisiner, som de er den eneste mental helse konsulent med evnen til å skrive resepter.

Irrasjonell frykt

Irrasjonell frykt eller fobier som de er kjent, er så terroriserer at de uskadeliggjøre personen opplever følelser. Ifølge HelpGuide.org, den frykten er så alvorlige at "at de forårsaker enorm angst og forstyrre normal dag-til-dag liv". Vi har alle fobier, men generelt er ikke overveldet av disse frykt. Kognitiv-atferdsterapi er i stand til å hjelpe om lag 75 prosent av folk overvinne sine fobier.

Spiseforstyrrelser

Et par av de bedre kjente spiseforstyrrelser inkludere anoreksi, bulimi, binging / sletting, mat avhengighet og Dysmorfofobi. Ifølge National Institute for Mental Health, "er til stede når en person opplever alvorlige forstyrrelser i spiseatferd, slik som ekstrem reduksjon av matinntaket eller ekstrem overspising, eller følelsen av ekstrem nød eller bekymring for kroppsvekt eller form." En spiseforstyrrelse Spiseforstyrrelser er vanligvis behandles med psykiatrisk behandling, ernæring rådgivning, overvåking og medisin, men det finnes ekstreme tilfeller som krever sykehusinnleggelse.

FDA guide til inspeksjon

Leger eller forskere testing av en matvare, produkt eller en medisinsk anordning for anvendelse i mennesker utfører kliniske studier. De er kjent som "kliniske forskere." The Food and Drug Administration (FDA) BIORESEARCH Monitoring Program inspiserer rutinemessig kliniske forskernes arbeid for å sikre gyldigheten av forskningsstudien og for å beskytte folk som senere kan bruke disse produktene.

Rutinemessige inspeksjoner

FDA utekontorer gjennomføre rutinemessige inspeksjoner av kliniske forskere til å validere studier er viktige for godkjenning av terapeutiske legemidler, produkter eller enheter. Høy prioritet er plassert på kliniske studier kritiske til søknader om godkjenning av nye legemidler. Det er to deler til etterforskningen. Etterforskeren først vurderer kvalifikasjonene til studie personell, den fysiske plasseringen av studien, hvordan studiedata er registrert og lagret og ansvarlighet for stoffet eller produktet. Da etterforskeren reviderer data ved å sammenligne den opprinnelige informasjonen sendt til FDA med de underliggende data, inkludert alle tilgjengelige poster fra før, under og etter studiet. FDA etterforsker gjennomfører en exit intervju med den kliniske etterforsker for å diskutere funnene, oppklare eventuelle uklarheter og gi en skriftlig erklæring om observasjoner under befaringen. FDA etterforsker inngir skriftlig rapport til hovedkvarteret. Den kliniske etterforsker deretter mottar en av tre typer brev fra FDA: et takkebrev (ingen vesentlige avvik eller brudd ble funnet); et informasjonsbrev som identifiserer avvik fra regelverk og gode eksperimentelle praksis; eller en Innkalling til signifikante funn av avvik og mangler. Dette brevet kan resultere i en "for årsak" inspeksjon.

For Årsak Inspeksjoner

"For årsak" inspeksjon er en forlengelse av en rutinemessig inspeksjon. FDA etterforsker går mer i dybden for å revidere studiedata og registreringer. For årsaken inspeksjoner kan gjøres på grunn inkludert engasjement i et stort antall eksperimentelle studier; kliniske forskere gjør arbeid utenfor deres spesialitet; inkonsistente eller mistenkelige funn eller resultater sammenlignet med tilsvarende studier; eller problemer med å skaffe dokumenter fra etterforskeren.

Hvis funnene er alvorlige avvik og brudd på FDA forskrifter eller svindel, da FDA vil initiere tiltak for å begrense eller diskvalifisere den kliniske etterforsker fra fremtidige studier og plassere ham på en svarteliste.

Klinisk Etterforskerne Blacklist

FDA vedlikeholder en liste over kliniske forskere som er begrenset eller diskvalifisert fra å drive kliniske studier fordi de har brutt FDA forskrifter eller vært involvert i svindel. Det er alltid godt å jevnlig sjekke denne listen før du deltar i noen klinisk forskningsstudie. Du kan finne denne listen på FDA nettsted (se Ressurser).

Hvordan integrere Angry Dissosiativ Identity Disorder (DID) Alter Deler

Hvordan integrere Angry Dissosiativ Identity Disorder (DID) Alter Deler


Personer med Dissosiativ Identity Disorder (DID) ofte har en eller flere sint alter del. Fordi barn som ble alvorlig mishandlet ikke har lov til å uttrykke sitt sinne, barn med gjorde ofte delt av sinne og raseri i separate alter deler. Personer med DID ofte frykter fiendtlighet av disse endre deler, men det er egentlig ingenting å frykte. Hver alter del er en del av deg selv. Healing hver sint alter del raseri vil gå en lang vei mot å helbrede deg selv. Du vil også sannsynligvis oppleve en reduksjon i angst og depresjon som du integrere sinte alter deler. Her er hvordan du kan integrere en sint Dissosiativ Identity Disorder endre del.

Bruksanvisning

•  Fortell din sint alter del at du elsker ham. Uansett hvor mye raseri du føler deg fra din sint alter del, alltid svare med kjærlighet. Sørg for å takke din sint alter del for rollen han spilte i å hjelpe deg å overleve misbruket.

Forklar at sinne er feilsendt. Som barn ble du ikke lov til å uttrykke sinne, så du dele av raseri fra din ånd. Raseri må gå et sted, så du snudde raseri på deg selv. Forklar din alter del at sinne hun føler bør faktisk være rettet mot overgriperen.

Visual uttrykker sinne. Lukk øynene og kjøre ansiktene til dine overgripere gjennom hodet ditt. Din sint alter del vil trolig reagere veldig sterkt mot en eller flere av disse ansiktene. Oppmuntre din sint alter del å angripe din overgriper i din visualisering og tillate din alter del for å få så grafisk som han trenger å få. Mens du kan bli forstyrret av volden i hodet ditt, vil du også legge merke til kroppen din avslappende som din pent opp sinne endelig har et sted å gå.

Godta at dette sinne er ditt. Fordi du dele av sinne til et alter del, kanskje sinne føler atskilt fra deg. Du er et barn som ble misbrukt, og du er den som føler seg sint. Hevder dette sinne som din.

Inviter din sint alter del å integrere i kjernen. Kjernen er den del av din ånd som bodde intakt etter misbruk. Fortell din alter del at kjernen vil absorbere raseri og at alter delen vil være i stand til å holde seg "ut" alltid som en del av kjernen. Du må kanskje utvide denne invitasjonen flere ganger før du er klar til å integrere denne delen.

Fysisk uttrykke sinne. Gjør noe fysisk å uttrykke sinne som ikke vil skade deg selv eller noen andre. Noen metoder du kan prøve inkludere punching puter, kaster ting på veggen som ikke vil skade det, slo i bakken med et balltre, dukker ballonger med dine overgripere navn skrevet på dem og ta en kickboksing klasse.

Tips og advarsler

 • Finne en kvalifisert terapeut med erfaring i rådgivning folk som har lidd fra lignende overgrep er en viktig del av helbredelse fra barnemishandling. Terapeuten din kan gi deg flere verktøy for å hjelpe deg med å integrere sint Dissosiativ Identity Disorder endre deler.
 • Grunnen til at du fragmentert din ånd i første omgang er fordi du led nesten uutholdelig misbruk. Healing fra misbruk er ekstremt smertefullt. Ikke forsøk å integrere DID deler til du finner en kvalifisert terapeut med erfaring i rådgivning folk som har vært sterkt misbrukt.

Deler av et vannkraftverk

Tenk å kunne dra nytte av vann for å generere elektrisitet - noen steder, gjør vi. Vannkraftverk gjøre nettopp dette, og tilbyr et godt alternativ energiressurs. Det er avgjørende deler til en riktig konstruert vannkraftverk, hver del med en bestemt funksjon, jobber sammen som brikker i et puslespill, som sikrer det endelige produktet går perfekt.

Dam og Water Reservoir

En av de viktigste deler av systemet er demningen. Demningen hever nivået av vannet i en elv, slik at en større mekanisk energi skapt av dens fallende bevegelse. Demningen tjener også til å regulere strømmen av vann inn i de øvrige deler av systemet. Reservoaret, på den annen side vedrører den delen bak demningen som inneholder den lagrede vann, lagring av potensiell energi. Vann fra denne delen vil da strømme inn i inntaket og rørgate.

Inntak og Penstock

Inntaket refererer til den del av dammen, hvor vann kommer inn i systemet fra reservoaret. Innløpsventiler og porter regulere mengden av vann kommer inn. Den rørgate, en lang aksellignende passasje, får rennende vann gjennom sin tunnel hvor det blir brukkinetisk energi. Det strømmende vann blir deretter utført mot turbinene.

Turbin og Power Generator

Turbinene er den delen av kraftverket der rennende vann bevegelsesenergi omdannes til mekanisk energi. Kraften av vannet slår turbinskiver, rotere dem. Denne roterende kinetisk energi krefter generatorer. De fire hoveddeler av generatoren, nemlig utløpslegemet, aksling, rotor og stator, arbeide sammen for å konvertere rotasjonsenergi til elektrisk energi som lett kan brukes av byer og tettsteder.

Elektrisk anlegg

Det elektriske system består av overførings- og energilinjer. Disse linjene tjene som leder av elektrisitet produsert ved anlegget i områder hvor det er nødvendig, for eksempel business bedrifter og boliger. Vannet som ble brukt til å produsere energi går nå ut av systemet og tilbake i elva gjennom utløpsområdet. Den inneholder fremdeles potensial eller kinetisk energi og kan senere benyttes i et repeterende måte.

Hvilken del av en Zucchini er spiselig?

Zucchini er en type squash. Den kan vokse opp til 10 inches lang og skal være mørk grønn i fargen. Det kan vare opp til fem dager i kjøleskapet, men bør spises så snart som mulig etter å kjøpe for å bevare friskhet og smak.

Spiselige Deler av Zucchini

Det er fire deler til zucchini; stammen, kjøtt, frø og huden. Alle deler kan spises unntatt stem.

Hvordan Cook Zucchini

Zucchini kan kokes, brennemerket, bakt, grillet og stekt.

Raw Zucchini

Squash kan spises rå, selv om det er vanligvis kokt først.

Hva du skal se etter

Kjøpe zucchini som er ømme, skinnende og fri for flekker og bulker.

Hva er i Zucchini

De tre spiselige deler av zucchini inneholde flere vitaminer og mineraler, bare 15 kalorier per porsjon og fiber.

Hvordan lære Independent Living Skills til Special Needs Voksne

Hvordan lære Independent Living Skills til Special Needs Voksne


Voksne med spesielle behov inkludere mennesker som er mentalt utfordret og utviklingshemmede. Mange spesielle behov voksne er begrenset i områder med fungerende slik som konseptuelle, sosiale og praktiske ferdigheter i livet. Voksne med disse utfordringene trenger ofte hjelp i deres liv, inkludert hjemme, i nærmiljøet og på jobb. Utvikle ferdigheter i livet kan hjelpe mennesker med spesielle behov får større uavhengighet i alle disse områdene.

Bruksanvisning

•  Lag lister over trinnene involvert i en oppgave. Anmeldelse av denne listen, og snakke personen gjennom disse instruksjonene mens hun fullfører dem. For eksempel, hvis du underviser en person hvordan å pusse tennene, gi både muntlige og skriftlige instruksjoner. Listen for å lære å pusse tennene kan lese, "Plukk opp tannbørste. Fukt tannbørste. Fjern lokket fra tannkrem," og så videre. Lister som dette kan brukes til mange typer selvstendig liv ferdigheter, slik som matlaging, rengjøring eller tar bussen, og kan også brukes for yrkesrettet eller arbeidstrening. En trinn-for-steg tilnærming som dette kan tas hensyn til personer med ulike ferdighetsnivåer og kan brukes til både folk som er verbal og ikke-verbal.

Bruk en rekke pedagogiske oppgaver. For enkelte individer kan bli med en gruppe og å lære ferdigheter med andre gir hjelp og støtte. Andre verktøy kan inkludere familiemedlemmer i læringsprosessen, slik at en sekvens av bilder relatert til oppgaven eller ved hjelp av en historie for å hjelpe lære ferdigheter. Det er også nyttig å lære oppgaven på det sted hvor det vanligvis oppstår. For eksempel, hvis undervisning noen å stryke klær, gjør det i rommet der hun vil bli stryke klær, hvis mulig.

Skreddersy din undervisning teknikker til den enkelte. Alle har en foretrukket læringsstil, inkludert mennesker med spesielle behov som er en mangfoldig gruppe. Noen mennesker lærer bedre ved å se; andre, av verbal instruksjon; og atter andre, ved å gjøre. Noen mennesker, spesielt de med utviklingshemming, kan lærer best gjennom universell kommunikasjon. Det betyr å tilby verbale og visuelle signaler. For ikke-verbale voksne, kan dette inkluderer bruk av tegnspråk for kommunikasjon og forsterkning.

Tips og advarsler

 • Gjøre aktiviteten moro, eller tilby positive belønninger for hardt arbeid i å lære en oppgave. En måte å gjøre det morsomt er å inkludere venner i læringsprosessen. Belønning kan se en favoritt TV-show eller bli med i en favoritt aktivitet når læringsøkten er ferdig. Dine positive ord og ros er en annen type belønning og er en viktig del til læring.
 • Noen voksne med spesielle behov kan ha vanskelige og selv voldelig oppførsel til tider. Du kan utvikle ferdigheter for å håndtere utagering. For eksempel, modell ro og hjelpe den enkelte til å identifisere hva han føler. Du kan også omdirigere ham vekk fra en aktivitet som forårsaker frustrasjon til han er i stand til å roe ned.

Alternativ behandling for Svimmelhet

Svimmelhet er en følelse av svimmelhet vanligvis ledsaget av en spinnende følelse. Personen kan føle at rommet snurrer rundt mye som de er på en merry-go-round. Dersom svimmelhet vedvarer, kan det føre til fall eller besvimelse siden personen blir ubalansert. Hvis du har hyppige svimmelhet, bør du råde helsepersonell, som de kan være i stand til å foreskrive en behandling for deg.

Naturlige behandlinger for Svimmelhet

Unn svimmelhet med en blanding av salt, eddik, sennep, nacho ost, pepper og cayenne blandes i like deler til en kopp vann, ifølge Natural hjem rettsmidler. Drikker denne blandingen forbedrer blodsirkulasjonen, som i sin tur fjerner hode og gjør personen føler jevn. En annen løsning for å prøve er sitronsaft, salt, pepper og vann.

Bland honning med eple cider eddik for en svimmelhet behandling. Hvis du spiser yoghurt, bland appelsin, sitron og mandarin skreller inn i yoghurt og spiser yoghurt. Din svimmelhet bør snart forsvinne.

Hvis du ikke føler du kan spise, prøve å drikke kamille eller peppermynte te å avlaste svimmelhet. Du kan også drikke ren ingefær juice eller blande ingefær juice med honning for en svimmelhet behandling.

Livsstil behandlinger for Svimmelhet

Sett deg ned og plassere hodet mellom knærne til spinning sensasjon begynner å avta. Alternativt, hvis noen er tilgjengelig for å hjelpe deg å ha den personen dekke ørene med hendene og deretter langsomt slipper ørene. Hvis du er alene, kan du prøve å puste så sakte og så dypt som mulig. Den dype pust bidrar til å gjenopprette karbondioksid balansen i kroppen din forårsaker svimmelhet å avta. En annen metode for å avlaste svimmelhet er å presse huden mellom øyenbrynene.

Et annet hensyn er å huske at visse kroppsbevegelser kan utløse en svimmel. For noen mennesker, kan dette være på jakt opp; for andre kan det være plutselige bevegelser, for eksempel å få opp for fort eller snu for fort. Hvis du får hyppige svimmelhet, prøv å unngå brå bevegelser og holde øynene fokusert rett foran deg så mye som mulig.

Kosthold og medisiner

Visse matvarer kan føre til svimmelhet hos noen mennesker. Hvis du får svimmel rett etter spising, holde en matdagbok slik at du husker hva du spiste. Hvis du finner ut at hver gang du spiser en bestemt mat du får en svimmel spell kort tid etterpå, bør du vurdere å eliminere at mat fra kostholdet ditt.

Medisiner, både over disk og reseptbelagte, kan forårsake svimmelhet til bestemte personer. Hvis du synes du har svimmelhet ofte etter å ha tatt medisinen din, informere helsepersonell slik at hun kan endre din medisin til noe som ikke har som bivirkning for deg.

Stress Effekter på erektil dysfunksjon

Mens erektil dysfunksjon kan være en urovekkende og pinlig tilstand, er det som oftest et symptom på stress. Ereksjon er kontrollert av en ufrivillig del av hjernen som også styrer svar som rødmende og gåsehud. Stress kan påvirke denne del av hjernen og i sin tur føre til erektil dysfunksjon.

Autonome nervesystemet (ANS)

Det er to deler til det autonome nervesystemet: den sympatiske, som omhandler seksuell opphisselse og din fight-or-flight respons; og det parasympatiske, noe som bidrar til å roe ned kroppen. Penis blir kontrollert av begge disse deler av ANS, og begge må arbeide i tandem for riktig funksjon.

Effekter

Ved høye nivåer av stress, er disse to deler av ANS er ute av innretting. I noen tilfeller, overcompensates kroppen og det parasympatiske inndata ikke når penis, noe som gjør en ereksjon umulig. I andre situasjoner kan en mann få ereksjon, men det er en økning i sympatisk innspill og han vil miste den ereksjon.

Nivåer av stress

Det tar svært lite stress å forstyrre flyten av sympatiske og parasympatiske innspill. Dette gjør erektil dysfunksjon en noe vanlig symptom.

Sykdom

Hvis et menneske er i stand til å oppnå en ereksjon i søvne, er det et tegn på at problemet med erektil dysfunksjon er relatert til belastning og ikke sykdom.

Managing Stress

Læring avslapping teknikker, kognitiv terapi og trening er alle måter å redusere stress. Med en reduksjon av stress, vil erektil dysfunksjon oftest løse seg selv på egen hånd.

Hvordan rengjøre en Medela

Hvordan rengjøre en Medela


Medela teknologi har avansert siden deres første manuell brystpumpe ble introdusert i 1983 Nå er selskapet leverer ammende kvinner med en 2-Phase Expression-teknologi som bedre etterligner den naturlige suge bevegelse av en baby så mer melk kan produseres på kortere tid. Når du bruker en Medela brystpumpe, er det alltid viktig å rense systemet etter hver bruk, slik både baby og mor holde seg frisk og fri for bakterier.

Hvordan rengjøre en Medela

Koble fra alle deler som kommer i kontakt med morsmelk. Disse delene omfatter breastshields, kontakter, ventiler, membraner, flasker og caps. Det er viktig å skille delene slik at de kan rengjøres skikkelig.

Vask alle delene i såpe, varmt vann. Skyll med rent vann.

Legg brystpumpedeler på et håndkle til tørk. Du ønsker ikke å lagre eller montere deler til de ikke lenger har fuktighet på dem. Når tørr, dekke deler før neste bruk.

Rengjør posen og membran cap ved å tørke av dem med en fuktig klut. Ikke bruk en våt klut, som du ikke vil at fuktighet trenger inn i mellomgulvet.

Undersøk slangen etter hver bruk for å se etter kondens eller morsmelk. Hvis kondens er funnet etter at du er ferdig med pumping, deretter fortsette å kjøre pumpen med rørene festet for et par flere minutter eller til den er tørr. Du trenger ikke å rengjøre slangen etter hver bruk, men om nødvendig, ta av slangen og vaske den i såpevann og deretter skylle den i rent vann. Heng slangen tørke eller fest den til pumpe og kjøre pumpen for aa par minutter før slangen er tørr.

Hint

 • Alle deler kan vaskes i oppvaskmaskin. Pass på at delene er tørre før du lagrer eller bruker dem.
 • Medela Quick Clean Mikro Poser kan brukes for å rense de brystpumpedeler i mikrobølgeovn. Hver pose har instruksjonene som er trykt på baksiden som detalj hvor mye vann du bruker og den maksimale kapasiteten. Du kan ikke rense de SoftFit breastshields i Medela Quick Clean Mikrobølgeovn Vesker.
 • -Før Første gangs bruk:
 • Medela instruerer bryst pumpe mødre til å rengjøre enheten og deler før første gangs bruk. Unassemble alle deler av breastpump som kommer i cantact med morsmelk: breastshields, kontakter, ventiler, membraner, flasker og caps. Sett delene i kokende vann i 10 minutter og lå på et håndkle til tørk. Du trenger ikke å rense slangen før første gangs bruk.
 • Du kan ikke vaske pumpen eller powercord.

Hva bør barn spise for å gå ned i vekt?

Sunt vekttap begynner med å utdanne barna om kloke valg av mat. En enkel metode for å lære korrekt porsjonsstørrelsen er å lære et barn å fylle halvparten av en 9 tommers middagstallerken med frukt og grønnsaker, en fjerdedel av platen med protein og en fjerdedel av platen med karbohydrater. Sunn snacks hele dagen som rå grønnsaker, frisk frukt eller en liten porsjon nøtter bør oppmuntres og gjøres lett tilgjengelig. Måltidene bør spises sammen i en familie setting når det er mulig og aldri foran en datamaskin eller TV. Pakking en næringsrik lunsj for skolen tar ekstra innsats, men er avgjørende i å hjelpe et barn skal lykkes i å miste vekt. Som foreldre vi kontrollere hva mat kommer inn i våre hjem, og vi modellere spiseatferd. Hvis vi ikke er villige til å være gode rollemodeller eller gi sunne alternativer, kan vi ikke forvente at våre barn å gå ned i vekt.

Frukt og grønnsaker

Barn er naturlig tiltrukket av fargen. Oppfordre barna til å spise en regnbue av mat farger i løpet av dagen. Frukt og grønnsaker kan skape en rik fargepalett full av et bredt spekter av smaker og teksturer. Frukt og grønnsaker som varierer i fargetone fra dyp gul til dyp rød er høy i karotener, viktige antioksidanter. De spenner fra rødlig til lilla og blått og svart er høy i anthocyaniner, en annen viktig phytochemical. Grønn mat, de strålende bladgrønnsaker som grønnkål og spinat, er fulle av viktige næringsstoffer, inkludert omega-3 essensielle fettsyrer. Frukt og grønnsaker er også høy i fiber. En enkel måte å forklare viktigheten av fiber til barna er å sammenligne dem med en rengjøring tjeneste som reiser gjennom kroppen å sørge for at alle de "søppel" blir blåst ut. Fiber er også viktig for å gjøre en kroppen føles full.
Mens innkjøp av mat, oppmuntre barna til å hjelpe deg å velge en regnbue av forskjellige frukter og grønnsaker. Barn er ofte fascinert av merkelig formede frukter og grønnsaker. Barn er mer villige til å prøve nye matvarer da de var en til å sette den i handlekurven. Gjennom hele dagen diskutere hva farger av matvarer barnet ditt har spist. Snart ungen din vil gi deg beskjed når et måltid er for monokromatisk. Fyll opp halvparten av tallerkenen med frukt og grønnsaker til hvert måltid.

Helkorn

Ikke alle korn matvarer er skapt like. Når ingrediensene er oppført på siden av emballasjen, er de oppført fra størst til minst konsentrasjon. De tre første ingrediensene i Kashi GoLean Crunch er: hele havre, langkornet brun ris og rug. De tre første ingrediensene i Kelloggs Apple Jacks er: sukker, maismel og hvetemel. Lær barnet ditt å ta deg tid til å sjekke ingrediensene på emballasjen. De tre første vil gi deg en idé om hvordan en mat vil påvirke vekttap mål.

Det er i utgangspunktet tre deler til en korn frø: kli, stivelse og bakterie. Kli gir fiber, B-vitaminer og spormineraler; stivelse er rik på protein og karbohydrater; og spiren inneholder vitamin E, B-vitaminer og andre antioksidanter. Raffinert korn har kli og kim fjernet fra korn frø, slik at bare stivelse. Størstedelen av fiber, vitaminer, mineraler og antioksidanter er blitt fjernet fra korn, slik at de ikke er tilgjengelige for å hjelpe ernære økende mengde. Matvarer som har et høyere fiberinnhold ta lengre tid for kroppen å fordøye og holde kroppen mett lenger.
Spille et spill med barna på matbutikken. Lær dem å se på de tre første ingrediensene. Sjekk for å se om ordet "hele" kommer før korn. Er en "fullkorn" en av de tre første ingrediensene? La dine detektiver avgjøre om en matvare passerer denne enkle testen. Hvis ja, så det kan gå i vogna; Hvis ikke, går den tilbake på sokkelen. La barna oppdage for seg selv hvorfor de syv-korn brød er et sunnere valg enn hvitt brød. Fyll opp en fjerdedel av platen med korn-baserte næringsmidler.

Belgfrukter, fisk og fjærfe

Belgfrukter (bønner, erter, linser og soyaprodukter) kombinerer vakkert med hele korn matvarer for å lage deilig mat. Bønner er rike på proteiner og komplekse karbohydrater, høy i fiber, lite kalorier og inneholder kalsium, jern og andre næringsstoffer. Bønner er også billig.
Fisk er høy i protein og lavere i usunt fett og kalorier enn andre typer kjøtt. Fet fisk som laks og makrell er høyere i omega-3 fettsyrer, som er gunstig for sunn utvikling av hjernen. Det brede utvalget av arter av fisk og ulike metoder for matlaging gir masse deilig valg for deg og barna dine.
Fjørfe er høy i protein og lavere i usunt fett og kalorier enn kjøtt fra firbente dyr, spesielt når huden er fjernet. Fjørfe er også høy i B-vitaminer, niacin og selen.
Protein utgjør 15 prosent av legemet, for det meste i musklene, men forskjellige typer av proteiner i kroppen inkluderer enzymer, hormoner, immunfaktorer og blod-koagulerende faktorer. Våre organer bruke aminosyrer for å lage proteinet. Elleve av disse aminosyrer kroppen kan være for seg selv, men det finnes ni for at vi skal komme i form av mat. Å spise belgfrukter, fisk og fjærkre gir våre organer med disse ni aminosyrer. Litt går en lang vei; bare en fjerdedel av en 9-tommers middag plate skal fylles opp med protein-baserte matvarer. Tenk på disse som "sider" i stedet for hovedretten.
Gjør det til en familie mål å prøve en ny fisk oppskrift i uken. Du vil begynne å utvikle en familie samling favorittfiskeretter. La barna rangere oppskrifter, gi dem en gjennom fem stjerner. La de rettene tjener fire eller fem stjerner blitt en vanlig del av familien måltider.

Snacks

Ha sunne snacks valg tilgjengelig. Å spise hver tredje time bidrar til å regulere blodsukkeret, redusere "Jeg er skrubbsulten" sensasjon. Hold frisk frukt der barna kan ha lett tilgang. Hold en beholder med skiver grønnsaker for en rask og enkel snack. Craving noe salt? Prøv air-poppet popcorn med ølgjær; ikke bare er det velsmakende, men ølgjær pakker ekstra næringsstoffer. Dying for noen potetgull? Prøv å spise et stort dill pickle stedet.

Dessert

Bare fordi du prøver å hjelpe barna med å gå ned i vekt betyr ikke at dessert må være forvist fra familien måltid. I stedet, som med andre mat valg, hjelpe barna planlegger å nyte dessert i et riktig forhold. Det finnes et bredt utvalg av deilige desserter som er stor på smak og vil ikke sabotere en dag med å spise sunt. For eksempel: fire sjokolade-dyppet jordbær servert med en spiseskje av nonfat pisket topping; en servering av fettfri vanilje pudding servert med banan skiver og toppet med en spiseskje Graham cracker smuler; en servering av fettfri sjokolademousse pudding med en spiseskje av fettfri pisket krem ​​og drysset med en sjokolade graham cracker. Eller lage din egen mini iskrem smørbrød med nonfat iskrem og redusert fett Nilla wafers. Fire av disse mini smørbrød gjøre en utmerket skyld-fri dessert. Barn elsker å hjelpe på kjøkkenet, så sørg for å la dem inn på handlingen!

Drikkevarer

Vann bør være drikke av valg når du arbeider mot vekt-tap mål. Drikkevann forbedrer fett tap; bekjemper plager som tretthet, hodepine og ryggsmerter; reduserer sult sensasjoner; og fukter huden, bidrar holde en ungdommelig glød. Sørg for at barna har tilgang til vannflasker til alle tider.
Andre drikker som juice og brus er raske måter å få en masse kalorier på svært kort tid. Hvis du velger å la barna ha tilgang til disse drikker, holde porsjonsstørrelsen til 6 gram. Måle det ut med et målebeger.

Hvor mye vann trenger du Daily å miste vekt?

Vann spiller en svært viktig rolle i å holde kroppen fungerer på en sunn måte. Når du er på en diett, er det spesielt viktig å sørge for at du får nok vann, ikke bare for å hjelpe deg å miste vekt, men å holde deg hydrert og energisk. Du kan se om du får nok vann for vekttap ved å bestemme dine behov for vann og måle vanninntaket, eller ved å lytte til og ser til kroppen din etter ledetråder.

Funksjon

Over halvparten av den menneskelige kropp består av vann, slik at vann en viktig del til hver kroppsfunksjoner. Ifølge Dietnation.com, hjelper vannet bære giftstoffer fra kroppen din, bidrar til å øke stoffskiftet, bidrar til å regulere sult, bidrar til å regulere kroppens temperatur og holder øyne, ører, nese, hår og huden fuktig.

Vanninntaket

Mange ting påvirker hvor mye vann du trenger å drikke på en daglig basis. CaloriePerHour.com sier ting som aktivitetsnivået ditt, klimaet du bor i, din vekt og ditt kosthold påvirke dine daglige vannbehov. I tillegg sier CaloriesPerHour.com hvis du spiser matvarer som har et høyt vanninnhold, kan du trenger mindre vann enn noen som ikke spiser en diett av vann-rike matvarer. Som blir sagt, det er generelt en god tommelfingerregel å ta sikte på å drikke åtte, 8 oz. glass vann om dagen.

Vann og kosthold

Ifølge CaloriesPerHour.com, når du er på en diett, og prøver å gå ned i vekt, må du drikke ekstra vann for et par grunner. Ekstra vann i kosten vil hjelpe hjelpe fettforbrenningen prosessen, hjelpe fiber reise gjennom fordøyelsessystemet og hjelpe deg til å føle fyldigere lenger. I tillegg, når du starter en diett, du vanligvis mister en viss vekt med en gang. Dette er hovedsakelig vann tap. Å hindre deg fra å bli dehydrert i løpet av denne tiden, må du sørge for at du drikker nok vann. For å finne dine eksakte behov for vann mens slanking, sjekk ut vannet kalkulator på Dietnation.com.

Vann Bytter

Hvis du blir lei av å drikke rent vann, kan du gran opp vann med en fersk presset sitron eller en grønn te-pose. Du kan også erstatte vann med juice og noncaffeinated drikker som vørterøl. Bare vær forsiktig når du er dieting at du ikke drikker ekstra kalorier ved å prøve å finne en vann erstatning.

Flere tips

Aldri la deg selv føler deg tørst. Hvis du føler deg tørst, så kroppen din forteller deg at du allerede er litt dehydrert og du ikke har drukket nok vann. Kroppen din forteller deg også når du får nok vann når urinen er en blek gul farge. Hvis urinen er mørk gul, begynne å drikke.

For å hjelpe deg å huske å drikke vann, bære den med deg overalt. I bilen, på kontoret, ved sengen - disse er alle gode steder å holde en flaske med vann. CaloriePerHour.com sier også det er en god idé å starte dagen rett ved å drikke et par glass vann først i morgen i stedet for kaffe.

Den beste vekttap rutine

Den beste vekttap rutine


Den beste vekttap rutine er en som innebærer å spise mindre meningsløse kalorier og utføre trening for å forbrenne kalorier. Vekttap skjer med deg brenne 3500 flere kalorier i en gitt tidsramme enn du forbruker. Mens begrepet vekttap er enkel å forstå, vil det ta en bevisst og kontinuerlig innsats for å gjennomføre endringer i livet ditt.

Reduser Kalorier

Den grunnleggende forutsetningen til vekttap er å forbrenne mer kalorier enn du spiser. Det er ikke nødvendig å delta i et vekttap klubb eller å prøve en kjepphest diett plan. Det er et par av rask og lett å spise vane endringer du kan gjøre for å spare hundrevis av daglige kalorier. En slik handling er å begrense salt (natrium) inntak. For mye natrium vil skape vannretensjon som til slutt fører til vektøkning. Det er også bra for å unngå brus. Disse bærer ca 150 kalorier per boks med tomme kalorier. Du kan drikke din vei til en ekstra 500 kalorier per dag lett fra 3,5 drinker. Drikk vann i stedet. En annen fin måte å redusere normal kalori og fett inntaket er fra biff forbruk. Mens biff er en god kilde til protein, spiser for mye fet biff er ikke bra for kroppen. Bare kjøpe magert kjøtt. Hvis det har en 90 prosent eller større lean rating, er det et godt kjøp. Begrense biff deler til totalt tre gram.

Cardio Program

Målet med en cardio programmet er å skape litt aktivitet. Du må øke mengden av kroppsbevegelser du deltar i på en daglig basis. Cardio er beskrevet som enhver aktivitet som øker pulsen din over en lengre periode. Dette kan være alt fra løping, gåing, svømming, sykling, spille tennis, basketball, golf eller ved hjelp av en elliptisk maskin. Du kan brenne store mengder kalorier ved å delta i en form for konsekvent cardio. Kroppen må bruke energi for å skape bevegelse. Energi er funnet i form av brennende kalorier og fett. Dette bør gjøres aktivitet i et tidsrom på 20 til 60 minutter hver økt. Cardio bør utføres fra tre dager i uken til hver dag, avhengig av din form og evne.

Styrketrening

En av de beste måtene å maksimere vekttap er inkorporering av en styrke treningsprogram. Dette vil bidra til å brenne kalorier, øke metabolismen og tone kroppen. Fordelen med å gjøre et slikt program er at etter en muskelbyggende trening, vil kroppen fortsette å brenne kalorier for minst de neste 24 timene. Dette skjer på grunn av muskel sammenbrudd og gjenoppbygging. Denne prosessen krever store mengder energi, hvilket innebærer at kroppen vil brenne kalorier gjennom hele denne prosessen. Det er best å gjennomføre styrketrening på dager der cardio ikke blir gjort. Begrense disse styrke-bygningen treningsøktene til bare to eller tre dager i uken i 20 til 40 minutter per økt. Aldri gjøre styrke bygningen treningsøktene på back-to-back dager som kroppen trenger 24 timer for å komme seg. Det er ikke nødvendig å løfte tunge vekter. Målet med styrketrening for å gå ned i vekt er å løfte lette vekter med høyere repetisjoner. Noen øvelser som du kan utføre, men er ikke begrenset til er benkpress, knebøy, push-ups, utfall, militære trykk, crunches og etappe reiser.

Hvordan få vekttap resultater med SparkPeople.com

Hvordan få vekttap resultater med SparkPeople.com


Sparkpeople.com er en gratis Internett-basert vekttap programmet. Den har en enorm gruppe av folk på stedet som er aktivt miste vekt. Sparkpeople.com er en fantastisk ressurs for folk som sliter med livsstilsendringer som følger vekttap. Det er et flott program som leder deg trinn for trinn gjennom vekttap prosessen.

Hvordan få vekttap resultater med SparkPeople.com

•  Bli Sparkpeople.com. Registrering er gratis, samt alt innholdet på nettstedet. Du vil ha et unikt brukernavn og passord. Når du registrerer deg, er det ulike alternativer tilgjengelige for deg på kontoen din. Velge å ha dine vekttap mål og nåværende vekt postet slik at andre kan se.

Start sakte. Ikke prøv og gjøre alt på en gang. Følg instruksjonene på nettstedet nøye og ikke bombardere deg selv med nye mål. Start med Fast Break delen, og ikke gå videre før du har mestret det. Det finnes fire seksjoner til tenn diett. Bli vel oppnådd på hver før du går videre.

•  Gå til nettstedet daglig. Dette er en vane som virkelig vil hjelpe din suksess på nettstedet. Du må være en konsekvent deltaker på nettstedet for å feste med det. I begynnelsen kan du føle deg litt obsessive om området, men det vil balansere ut i tid.

Bli med et team. Sparkpeople.com er full av mennesker som deler dine interesser og utfordringer. Det er mange lag som vil være godt egnet for deg. Hvis du ikke finner et lag som vil fungere for deg, starte en. Folk på laget ditt vil bli din støtte systemet og er en viktig del til vekttap.

Bli med utfordringer. Hvem som helst kan delta i eller starte en utfordring. Utfordringer er en fin måte å hoppe starte din motivasjon. De fleste utfordringene er ganske generisk, slik at du kan skreddersy dem til dine egne behov. For eksempel er det utfordringer å passe inn i mål jeans innen en bestemt dato. For én person, kan det bety å miste 5 pounds, og for en annen, 15.

Ikke juks. Hvis du har en dårlig spise eller trene dagen, logger den. Dette vil tillate deg å se din suksess og downfalls sammen. Ved å være ærlig med deg selv, vil du se store forbedringer langs vekttap reisen som du sakte bedre.

Innruller en venn til å bli med deg. Kompisene på nettstedet er stor, men det er ingenting som å ha en lys levende person til å hjelpe oppmuntre deg på. Vei inn med din venn, ta målinger og trene sammen. Dette vil holde deg motivert og på rett spor til vekttap.

Hint

 • Kontakt lege før du begynner på et vekttap eller treningsprogram.