Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en dobbel hake for menn

Den fryktede dobbel hake er umulig å skjule og kan virke umulig å bli kvitt. En dobbel hake utvikler for et par grunner. Hvis du er yngre, er det på grunn av vektøkning. Som du alder, din hud sags og musklene mister noe av sin ungdommelige tone som også kan føre til en dobbel hake.
Å bli kvitt en dobbel hake, må du fokusere på å miste vekt sammen med stramme huden og toning musklene i nakke og kjeve. Dette kan oppnås på en rekke måter. Selv om du har en predisposisjon mot å få fett i halsen, kan du likevel bli kvitt din dobbel hake.

Hvordan bli kvitt en dobbel hake for menn

Bli kvitt en dobbel hake for menn

•  Bytt til en godt balansert diett som er høyere i protein og lavere i mettet fett og stivelsesholdige karbohydrater. Dette vil tillate deg å gå ned i vekt over hele kroppen. Den høye protein vil fremme muskelvekst som vil føre til økt metabolisme og videre vekttap.

Begynn en god øvelse regime som inkluderer kardiovaskulære øvelser som løping samt vekttrening for å hjelpe stramme og tone musklene i hele kroppen. Selv når du arbeider andre musklene i kroppen, er dine nakke og kjevemusklene jobber statisk eller i noen tilfeller som sekundære movers.

Bruk litt av din gym tid på en gruppe av øvelser som spesifikt retter nakkemusklene. De fleste treningssentre vil ha en hals forlengelse maskin som vil tillate deg å utføre fire grunnleggende nakke øvelser.
For å utføre den første øvelsen du bare sette pannen mot en pad på maskinen. Mens du holder kroppen din immobile og rett opp og ned du trykker fremover med nakkemusklene til haken berører toppen av brystet og deretter sakte la hodet for å komme tilbake til en rett opp og ned posisjon. Utføre denne øvelsen til fronten og baksiden. Det bør også være en maskin som gjør at du kan utføre øvelsen på både venstre og høyre side.

Utfør platysma øvelser hjemme. Grunnen til at du bør utføre denne øvelsen hjemme er fordi du ser dumt å gjøre det offentlig. Denne øvelsen utføres ved å åpne munnen bred og strekker kjeven og underleppen over den øverste raden av tennene dine. Det resulterer i en dum ansikt, men det gjør utøve platysma muskelen som går langs haken og nedover halsen. Ved toning denne muskelen kan du bidra til å bli kvitt en dobbel hake.

5 Ha god holdning. Ved å lute i setet eller mens du står, oppretter du slakk i kjevemusklene. Fortsatt dårlig holdning kan bidra til å øke løshet av hud og muskler rundt halsen. God holdning kan hjelpe med ryggproblemer i tillegg.

Begynn tyggegummi på en jevnlig basis. Tyggegummi fungerer musklene i nakke og kjeve, og kan bidra til å holde dem tonet. Du bør holde deg til sukkerfri tyggegummi for å forebygge tannråte. Tyggegummi er vane som vil utøve din kjeven og bidra til å bli kvitt en dobbel hake for en mann.

Hint

  • Utføre alle nakke øvelser sakte for å få maksimal muskelkontraksjon og også bidra til å forebygge skader. Din hals er sterk, men svært utsatt for skader.
  • Husk at bare fordi du målrette nakke og kjeve med en øvelse, det betyr ikke at du vil brenne fett i dette området. Den kalles spot reduksjon myte. Når du brenner fett på kroppen din, brenner du det over hele kroppen din i henhold til genetisk predisposisjon for lagring og brenne fett. Bruk alltid vektløfting belte når du utfører dine vekt trening øvelser for å hindre skade på korsryggen.