Digidexo.com

Hvordan identifisere HIV-relaterte herjer

Hvordan identifisere HIV-relaterte herjer


HIV-relaterte herjer oppstår når en person smittet med AIDS-viruset opplever vekttap på 10% eller mer av deres totale kroppsvekt når de ikke kjemper en infeksjon, og har ikke justert sine spise-og mosjonsvaner. HIV-relaterte herjer forskjellig fra sult. Når kroppen er sultne, den bruker fettreserver først. HIV-relaterte herjer, men angriper protein butikker og muskler. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å identifisere HIV-relaterte herjer.

Hvordan identifisere HIV-relaterte herjer

Slik Identifisere HIV-relaterte herjer

Flex alle ledd og skrive ned hver joint som hurts.HIV-relaterte herjer kan forårsake smerte og ømhet i ledd og muskler.

2 tur i et jevnt tempo fra den ene ende av huset til den andre. Hvis dette kort spasertur gjør deg trett, eller hvis armer og beina føles tung når du flytter, kan dette være et tegn på at kroppen din bruker muskler og protein butikker for energi i stedet for å brenne kalorier og fett butikker. Limb tyngde er vanlig blant mennesker som lider av HIV-relaterte herjer.

Husk dine siste conversation.Was det vanskelig å holde din del? Leddsmerter og tretthet kan påvirke din mentale tilstand i tillegg, noe som gjør det vanskelig å huske ting og hemme uformell samtale.

Start en søvnlogg. For en uke, holde oversikt over hvor mange timer du sover, og hvordan du føler deg i løpet av dagen. Hvis du er for søvn, men fremdeles føler deg sliten, kan dette trøtthet skyldes HIV-relaterte herjer.

Hold styr på weight.Weigh deg selv minst to ganger i uken. Skriv ned din vekt og dato hver gang. Hvis du ikke øke standard mengde trening eller starte en ny diett, men fortsetter å gå ned i vekt, kan dette være en god indikator på HIV-relaterte herjer.

Ring legen din. Fordi HIV og AIDS behandlinger er fortsatt svært eksperimentell, må du holde legen informert om din tilstand til enhver tid. Han eller hun kan vite av en ny behandling for HIV-relaterte herjer eller har en annen idé om hva som forårsaker vekttap. Rask handling kan redde livet ditt.