Digidexo.com

Fracture Pain Relief

Bein kan fraktureres for et antall grunner. En av de vanligste måtene er trauma på grunn av et fall eller skade. Den andre vanlige måten er en stress brudd. Stress frakturer oppstår fra repeterende kraft som løping. Over tid legger kjører stress på beina i føttene og leggene, og kan føre til en liten sprekk å danne. Uansett hva handlingen var som forårsaket et brudd, brukket bein er smertefullt, men kan ofte bli behandlet hjemme. Det er imidlertid viktig å alltid bli undersøkt av legen din hvis du tror du har lidd et brudd.

Medisiner

Medisiner er den beste måten å lindre smerte og hevelse fra et brudd. Tylenol er anbefalt for smertelindring; to tabletter bør tas hver fjerde time. Noe forskning har vist at NSAIDs som Advil og Motrin kan forstyrre helbredelses av bruddet, ifølge Mayo Clinic hjemmeside.

Is

En is pakken kan plasseres på bruddstedet tre til fire ganger om dagen i 10 minutter om gangen. Isen pakke vil være ekstremt kaldt, så lå et tynt håndkle over området og deretter plassere ispose på håndkleet. Hvis du ikke har en ispose, sette isen i en Zip-Loc pose eller fuktig vaskeklut og legg på bruddstedet.

Hvile og Immobilisering

Hvile er viktig, så vel som å immobilisere brukket området hvis det er mulig. Frakturer på foten og armen kan immobilisert ved hjelp av en spenne eller stropp. En spenne eller stropp vil holde foten eller armen fra å bevege seg for mye, hindrer smerte samt ytterligere skade. Hvis et brudd har forekommet til foten, holde av foten som anbefalt av legen din. Legge press på foten vil legge vekt på bruddet, forårsaker smerte. Følg legens ordre ved behandling av et brudd slik at det kan gro skikkelig.