Digidexo.com

lavt progesteron fruktbarhet

Hvordan behandle lavt progesteron nivå Naturligvis

Progesteron er et hormon som regulerer human seksuell utvikling. Hos kvinner, fungerer progesteron i konsert med østrogen for å regulere menstruasjonssyklusen og er nødvendig for fruktbarhet og graviditet. Kvinner i fertil alder med lavt progesteron nivå kan være nødvendig å øke progesteron nivåer hvis de står overfor ufruktbarhet.

Hvis du er ute etter naturlige alternativer til progesteron kremer og injeksjoner, her er noen trinn du kan ta for å behandle lav progesteron naturlig.

Hvordan behandle lavt progesteron nivå Naturligvis

•  Snakk med en herbalist om urter som kan behandle lav progesteron. Klaseormedrue, røde bringebær og chasteberry har blitt brukt i århundrer for å behandle en rekke kvinnelige fruktbarhet problemer, lenge før det ble kjent at fruktbarhet styres av hormoner. Disse urtene virker ved å spørre våre organer for å produsere mer.

kvinner med lav progesteron ofte har lave nivåer av vitamin C, E, B6, magnesium og sink. Selv om årsak / virkning natur lav progesteron og vitaminmangel er uklart, det er noen bevis for at å ta ekstra vitamin kosttilskudd kan hjelpe.

og til lav progesteron kompliseres av høye nivåer av andre hormoner, spesielt østrogen. Hvis du har testet for forhøyet østrogennivå (østrogen dominans), unngå matvarer og urter som er kjent for å øke østrogennivået. En ubalanse i høy østrogen og lavt progesteron kan bidra til infertilitet.

kan øke progesteron-nivåer raskere med kremer, suppositorier og injeksjoner. Hvis du ønsker en naturlig kilde, prøv progesteron kremer som stammer fra meksikanske yam. Meksikansk yam inneholder diosgenin som omdannes til progesteron i laboratoriet ved en enkel kjemisk reaksjon.

Den store fordelen med å bruke naturlige kilder av progesteron er at syntetiske hormoner ikke kan helt overens med hormoner som produseres i kroppen vår. Ta kosttilskudd som oppmuntrer kroppen til å produsere mer progesteron.

Lavt progesteron Symptomer

Kroppen bruker kolesterol til å gjøre progesteron, østrogen og testosteron hormoner. Progesteron er et viktig hormon for fremstilling av livmoren for en menstruasjonssyklus og å opprettholde svangerskapet. Som kvinner når tredvene, nivåer av progesteron begynner å avta. Etter den tid en kvinne når overgangsalderen, kan progesteron nivå bli redusert til halvparten av beløpet. Disse senke nivåene skaper en rekke problemer.

Uregelmessige menstruasjonssykluser

Perioder begynne hver 24. til 29 dager; imidlertid mange kvinner har dem hver 23-35 dager. Når en kvinne kommer inn i scenen før menopause kalles perimenopause, kan hun begynne å ha færre perioder. Progesteron bestemmer lengden og mengden av blødning. Uteblitt eller spotting mellom perioder kan tyde på lave nivåer av progesteron. Menopause starter 12 måneder etter den siste perioden. Noen kvinner glemmer å overvåke sine sykluser. Legg datoen for din periode i kalenderen, slik at du kan vurdere om du har uregelmessig menstruasjon.

Blodpropp

Mange kvinner med lavt progesteron nivå har blodpropp i sin periode blod. Blodpropp ser ut som røde massene av vev og er vanligvis kaster mot slutten av perioden. De er forårsaket av antikoagulanter utgitt av kroppen for å forhindre for blod fra å koagulere i løpet av perioden. Men hvis perioden flyt er tung, så antikoagulantia ikke har tid til å jobbe, noe som fører til blodpropp. Progesteron nivåer bestemme blodstrøm; derfor kan svingninger mellom østrogen og progesteron nivå føre til en tyngre flyt og blodpropper.

PMS

Progesteron bidrar til å holde en kvinnes følelsesmessige velvære. Lave nivåer av progesteron kan føre til flere forekomster av PMS, depresjon, angst, nervøsitet og irritabilitet. Noen PMS symptomer kan faktisk bli forverret av søvnløshet eller søvnproblemer. Søvnforstyrrelser ofte oppstå for kvinner enten med lav progesteron eller går gjennom perimenopause.

Fibrocystic bryster

Tilstanden fibrocystic bryster er preget av noncancerous cyster i brystene. Vanligvis vil en kvinne begynner å føle klumper to uker før mensen. Dette er forårsaket av overskytende fluid fyller opp celler i bryst. Lymfesystemet ikke er i stand til å utføre vannet og brystene begynner å svelle. Progesteron fungerer som et diuretikum og lave mengder av dette hormonet øker risikoen for å få bryst fibrocystic. De fleste cyster er ufarlige selv om de er smertefulle. Har legen din undersøker brystene dine hvis du begynner å føle en klump. Utføre regelmessige brystundersøkelser for å være sikker på at du ikke utvikler en cancerous klump.

Lav Libido

Alle tre hormoner spiller en rolle i en kvinnes seksualitet. Testosteron fremmer seksuell lyst, østrogen smører skjeden og progesteron øker libido. Hvis alle tre hormoner er lav, så sex ville ikke bare ikke være ønskelig, men også smerte, på grunn av vaginal tørrhet. Vektøkning forbundet med lav progesteron kan også føre til en lav libido. Spør legen din om å ha hormoner sjekket om du mistenker lavt progesteron.

Risiko for lavt progesteron nivå tidlig i svangerskapet

Progesteron er et hormon som produseres av eggstokkene som er ansvarlig for jevning slimhinnen i livmoren og forbereder den for implantering av et befruktet egg. Kvinner som lider av lavt progesteron nivå før unnfangelse og under eggløsning kan ha en vanskelig tid å bli gravid. De som klarer å lykkes unnfange er en økt risiko for spontanabort uten riktig mengde progesteron trygt opprettholde svangerskapet.

Funksjon

Under en kvinnes reproduktive syklus, er egget frigjøres fra follikkelen, kalt corpus luteum, som produserer progesteron for ca 12 til 16 dager. Etter befruktning, fortsetter corpus luteum å produsere progesteron inntil placenta overtar på 10 uker. Progesteron opprettholder en sunn graviditet før fødsel, og uten tilstrekkelige mengder av hormonet vil oppstå en spontanabort. Det forhindrer livmorkontraksjoner, hemmer immunresponser og reduserer prostaglandiner, som er hormonelike stoffer som kontrollerer blodtrykket.

Identifikasjon

Progesteron naturlig stiger betydelig etter eggløsning i forberedelse til livmoren for å motta et befruktet egg. Ved å kartlegge basal kroppstemperatur hver måned før unnfangelsen, kan en kvinne anslå hvis hennes progesteron nivåene er tilstrekkelig. En økning i progesteron er ledsaget av en økning i kroppstemperatur, altså, hvis kroppstemperatur ikke stiger konsekvent etter eggløsning en helsepersonell bør kontaktes for å avgjøre om alle hormonene er på de anbefalte nivåene.

Betraktninger

Kvinner som har utilstrekkelig progesteron produksjonen kan også ha lavt østrogennivå da østrogen er ansvarlig for å regulere progesteron. Østrogen og progesteron arbeide sammen intrikat å sikre riktig fosterutvikling gjennom hele svangerskapet. Mens testing spesielt for progesteron nivå er ikke rutine på mange helseinstitusjoner på grunn av kostnadene og uerfarenhet til helse tolkninger, helsepersonell kan utføre en enkel blod, urin eller spytt-test for å avgjøre om andre hormoner, inkludert østrogen, er på tilstrekkelig nivå.

Forebygging / løsning

Progesteron kremer kan brukes etter eggløsning for å supplere en kvinnes naturlig progesteron. Også, kan vaginal progesteron stikkpiller bli brukt en-to ganger per dag starter en dag eller to før eggløsning og fortsetter i opptil 11 uker etter at eggløsning har funnet sted. Progesteron kosttilskudd er designet for å øke progesteron som eggløsning og fortsetter etterpå, men er neppe å heve progesteronnivåene riktig mengde hvis den startes etter å ha fått en positiv graviditetstest.

Advarsel

Kvinner med lavt progesteron nivå og som vurderer bruk av progesterontilskudd bør diskutere mulige risikoer og bivirkninger med helsepersonell. Progesteron kosttilskudd bør bare brukes under tilsyn av en lege og doseringsanvisningen bør følges nøye. Kontakte helsepersonell umiddelbart hvis noen bivirkninger blir lagt merke til mens du tar progesteron kosttilskudd.

Tegn og symptomer på lavt progesteron

Tegn og symptomer på lavt progesteron


Lavt progesteron symptomene vil påvirke de fleste kvinner i sin levetid, særlig når overgangsalderen nærmer seg. Lavt progesteron symptomene er ofte forbundet med høyere nivåer av østrogen i kroppen, eller østrogen dominans. Fallende progesteron nivåene er ofte en av de første tegnene på at overgangsalderen nærmer seg, noen ganger mange år før selve overgangsalderen. Fordi hormonene progesteron og østrogen er ment å være i harmoni med hverandre, når økende nivåer av østrogen presentere seg selv, slik tilfellet før overgangsalderen, blir progesteron redusert i kroppen.

Funksjoner

Progesteron er primært laget i eggstokkene i løpet av tiden før og etter menopause. Det er imidlertid også produseres i hjernen og de perifere nerver. Det viktigste formålet er å støtte livmoren under svangerskapet, og er tenkt å være et muskelavslappende middel, mens hindre premature rier. Progesteron også påvirker funksjonen til hjernen, som produserer en følelse av ro. Den har en sederende effekt og fremmer bedre søvn.

Symptomer

Kvinner som opplever lavt progesteron nivå som de nærmer seg overgangsalderen kan ha noen av følgende symptomer: premenstruelle migrene, PMS-symptomer, uregelmessig eller tunge perioder og angst og nervøsitet. Noen kvinner kan også oppleve, hetetokter, skyet tenkning, dårlig søvn, vaginal tørrhet og tap av seksuell lyst. Andre tegn på lavt progesteron nivå kan omfatte rynkete hud, bryst problemer, problemer med å miste vekt og væskeretensjon.

Østrogen Dominans og lavt progesteron Effects

Østrogen dominans spiller en stor rolle i lavt progesteron nivå. Når østrogennivået ikke er tilstrekkelig balansert med progesteron, kan kvinner oppleve vektøkning, smertefull hodepine, dårlig humør, kronisk tretthet og tap av interesse for sex. Disse er alle klassiske symptomer på lavt progesteron nivå, og er klinisk kjent som premenstruelt syndrom og kan godt påvirke kvinner eksponentielt i tiden før overgangsalderen.

Østrogendominans kan også være en medvirkende faktor til utvikling av brystkreft, på grunn av østrogenets proliferative effekter. Østrogen dominans og lavt progesteron nivå kan stimulere fibrocystic bryst sykdom. Denne tilstanden kan bli behandlet ved å øke progesteron-nivå med en naturlig progesteron supplement.

Osteoporose og Fibroids

Lavt progesteron nivå alltid innebære en østrogen dominans. Dette dominans kan føre til en reduksjon i dannelsen av nye bein i en kvinnes kropp ved noe som kalles osteoblaster. Dette er de cellene som er ansvarlig for bein skaperverket og ny vekst. Dette kan være en ledende årsak til osteoporose.

Fibroids kan også dannes lettere i en kvinnes kropp på grunn av lavt progesteron nivå og en økning i østrogennivået før overgangsalderen. Vanligvis fibroids en tendens til å krympe etter overgangsalderen når østrogennivået falle betydelig fordi en kvinnes eggstokker ikke lenger gjør østrogen. Kvinner som får naturlig progesteron for å heve deres nivå, ofte oppleve en reduksjon i størrelsen på sine fibroids, og kan også oppleve en komplett atrofi av fibroids.

Menstruasjon og livmorkreft

Kvinner som menstruerer og er østrogen dominerende, sammen med lave nivåer av progesteron, kan ha uregelmessige perioder. Korrigere dette problemet innebærer å gjøre livsstilsendringer, og også inkludert en naturlig progesteron produkt. Leger kan enkelt utføre en enkel blodprøve for å fastslå nivået av progesteron under visse tider av måneden.

Kreft i livmor, eller livmorkreft, utvikler ofte der det er betydelig østrogen dominans kombinert med svært lave nivåer av progesteron. Dette kan forebygges ved bruk av naturlig progesteron. Diskutere dette alternativet med legen din, sammen med andre behandlinger.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk og høyt blodtrykk er ofte symptomer på at noe er galt med nivåer av progesteron i kroppen. Disse sykdommene ofte oppstår med østrogen dominans. Ved hjelp av en naturlig progesteron krem ​​vil ofte hjelpe med dette problemet.

Betraktninger

Hvis du opplever de klassiske symptomer på lavt progesteron som redusert sexlyst, uregelmessig menstruasjon, oppblåsthet, humørsvingninger, vektøkning og hodepine, bør du kontakte lege eller naturlig helsepersonell. Hun kan hjelpe deg med å finne den beste behandling plan, som kan omfatte naturlig progesteron tilskudd.

Tegn og symptomer på lavt progesteron tidlig i svangerskapet

Tegn og symptomer på lavt progesteron tidlig i svangerskapet


Hormonproduksjon under graviditet, spesielt i de tidlige stadiene, er avgjørende for utviklingen av fosteret og riktig funksjon av organer av moren. Normal produksjon av hormoner, blant annet progesteron, er betydelig økt i løpet av svangerskapet, spesielt av den tredje trimester. Dette er grunnen til overvåking progesteron nivåene er så viktig i svangerskapskontroll. Uten tilstrekkelig tilstedeværelse av progesteron under svangerskapet, kan uteruskontraksjonene oppstå som kan føre til for tidlig fødsel. Lave nivåer av progesteron også vil inhibere vekst av nye blodårer som gir næring til fosteret.

Progesteron

Progesteron er et steroid hormon som er viktig for reproduksjon prosessen. Progesteron er jevnlig produsert i eggstokkene og hjernen i løpet av menstruasjonssyklusen ved en kjemisk prosess som bryter ned kolesterol molekyler gjennom dobbel oksidasjon. Progesteron produksjonen begynner på den første dagen for eggløsning og fortsetter i de neste 12 til 15 dager. Under graviditet, fortsetter progesteron for å bli produsert av eggstokkene til slutten av den første trimester, ved placenta overtar produksjon. Progesteron blir mer og mer avgjørende for utviklingen av fosteret og for å opprettholde tilstrekkelig blodsirkulasjon i livmoren.

Spotting

Det vanligste symptomet på lave nivåer av progesteron og humant choriongonadotropin hormon (hCG) er blødning i de første ukene av svangerskapet. Mens det kan være andre årsaker til dette, noen småblødninger som oppstår, spesielt hvis det er ledsaget av kramper, kan være en indikasjon på lave nivåer av progesteron. Mens den gamle standarden for testing for lave hormonnivåer som kalles for spesielle blodprøver først etter en tredje abort, er flere fødselsleger erkjenner behovet for tidlig påvisning av lavt progesteron nivå.

Ømhet

Selv blod spotting er den vanligste indikasjon på mulig progesteron mangel tidlig i svangerskapet, til kvinner som har blitt funnet å være mangelfull i progesteron under svangerskapet har rapportert økt ømhet i brystene og nedre ryggsmerter kombinert med småblødninger i første trimester. Disse symptomene av seg selv ikke kan være en indikasjon på lave nivåer av progesteron, og kan skyldes andre ting som finner sted i kroppen, så som vekst av melkeproduserende celler og fibrocystisk svelling. Men hvis spotting som skjer og andre symptomer oppstår, kan det være et tegn på lav progesteron produksjon.

Behandlinger

Ved mistanke om utilstrekkelig progesteron produksjon, kan blodprøver se etter nivåer av progesteron og hCG. Ifølge Dr. John Lee of DiagnoseMe.com, når progesteron mangel er fastsatt, progesteron kosttilskudd kan være foreskrevet. Det finnes flere typer kosttilskudd tilgjengelig, inkludert vaginale stikkpiller, hormon injeksjoner og muntlig kosttilskudd. Mens det har vært nye utbygginger i aktuelle hormonelle kremer som har blitt rapportert å ha noen suksess, mener noen i det medisinske establishment indikerer at aktuell kremer ikke kan ha en betydelig effekt på å opprettholde riktig nivå av hormoner under tidlig graviditet.

Medisinske råd

Råd fra en hederlig OB / GYN bør alltid søkes av enhver kvinne som mistenker at hun kan være gravid, spesielt hvis det er noen symptomer på progesteronmangel i de tidlige stadier. Sjansen for tidlig fødsel, svangerskap utenfor livmoren (en graviditet utenfor livmoren) og spontanabort kan bli sterkt redusert ved å opprettholde riktig nivå av progesteron. Dette vil sikre sunn fostervekst, vil beskytte fosteret fra bakteriell infeksjon og vil gi verdifull informasjon for en vellykket leveranse.

Holistisk tilnærming til behandling av lavt progesteron nivå

Progesteron er et hormon som produseres i eggstokkene for å forberede livmoren for implantasjon av det befruktede egget som fører til graviditet. Dette hormonet er et avgjørende element i unnfangelsen og i utviklingen av embryoet.

Årsaker til lav progesteron

Lav progesteron nivå kan føre til en avbrutt graviditet. Det er mange faktorer som kan føre denne høsten i hormon telle: Stress, usunt kosthold, østrogen dominans i kroppen, mangel på mosjon, overgangsalder og noen medisiner, for å sitere den vanligste.

Symptomer

Når nivået av progesteron faller, kan noen av de følgende symptomer overholdes:
• Hetetokter
• Redusert seksuell lyst
• Depresjon
• fibrocystic bryster
• Vektøkning
• Uregelmessig menstruasjonssyklus
• Infertilitet
• Tyreoideadysfunksjon
• Galleblæren sykdom
• Lavt blodsukker
• Panikkanfall
• Vann oppbevaring
• Vaginal tørrhet
• Tretthet
• tap Minne
Tatt i betraktning viktigheten av progesteron i utviklingen av embryoet, er det viktig at en nøyaktig telling av progesteron-nivået er laget, slik at en passende forebyggende og korrigerende behandling kan initieres.

En helhetlig tilnærming

En helhetlig tilnærming bør vurdere de psykologiske, fysiske, åndelige, sosiale og miljømessige pasientens behov. Hvilken behandling er nødvendig? Gitt progesteron teller, bør hva korreksjon bli innført? Er det behov for progesteron terapi? I så fall må pasienten bli minnet om viktigheten av går riktig med terapi.
I tillegg, for en helhetlig tilnærming for å lykkes, må pasienten være klar over disse viktige aktiviteter:
• overvåking hormon lesing
• syklus kartlegging
• kontrollere stressnivået
• redusere eksponering for giftstoffer via en vanlig leveren detox
• delta i regelmessig mosjon
• opprettholde ideell høyde-vekt-forhold
• holde kolon i sjakk
• unngå raffinert og bearbeidet mat
• ta kosttilskudd regelmessig
• drikker 8-10 glass vann
• unngå koffein
• avslapning / meditasjon
Den andre vinkelen til en helhetlig tilnærming er åpenhet for å behandlingsmetoder. Selvfølgelig, det er konvensjonell medisin ansette syntetiske stoffer og andre forberedelser. Så det er alternativ medisin som fremmer bruk av ikke-legemidler for behandling.

Tradisjonell kinesisk medisin

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) gjør bruk av urtemedisin avledet fra røttene, Barks, blomster og frukter av medisinske planter til å behandle lidelser i kroppen, inkludert hormonell ubalanse. Det fremmer også akupunktur for å frigjøre kroppen fra smerte og stress.

Naturmedisin og Aromaterapi

En annen behandling type er naturmedisin, en disiplin som tror på kroppens evne til å helbrede seg selv. Den bruker mat, mosjon og varme for å hjelpe kroppen i sin naturlige helbredelsesprosessen.

Og, selvfølgelig, det er aromaterapi, en metode som tror på den helbredende kraft av essensielle oljer når massert til de deler av kroppen som er fortvilet.

Hvordan identifisere en Kroppens Mangel på progesteron

Hvordan identifisere en Kroppens Mangel på progesteron


Progesteron er et meget viktig hormon i en kvinnekroppen. Progesteron bidrar til å gi et fruktbart miljø for fosteret utvikling samt for unnfangelse. Det er mange forskjellige grunner til en kvinnes kropp kan være mangler progesteron. Disse trinnene vil hjelpe deg å identifisere årsaken din egen kropp kan mangle progesteron.

Bruksanvisning

En figur din fruktbarhet syklus. Dette kan virke tidkrevende og en problemfri, men er vel verdt det når du er ferdig. Kartlegge din fruktbarhet syklus består av å ta temperaturen, sjekker slimet i livmorhalsen, holde styr på når menstruasjonen startet, og også når du hadde sex (se Ressurser).

Ha en blodprøve etter eggløsning. Gjør en avtale med legen din for å ta en blodprøve for å hjelpe deg å finne dine progesteron nivå. Diskuter med legen din eventuelle bekymringer du måtte ha og spørre om metoder for å hjelpe deg å øke progesteron nivået hvis nødvendig.

Time din lutealfasen. Din lutealfasen er når mensen vesener, ved eggløsning, ender deretter dagen før perioden er over. Hvis din lutealfase er mindre enn ti dager, som er en indikasjon på din progesteron nivåene er lave.

Konsulter legen din for å se hvilke muligheter du har til å øke nivåene. Også snakke med legen din om årsaker og symptomer på lavt progesteron for å se om du kan øke dem bare ved å endre en del av din livsstil.

Tips og advarsler

 • Hvis du prøver å concieve, kan det være lurt å konsultere legen din før du prøver noe nytt for å kontrollere at det ikke vil påvirke en graviditet.

Hvordan virker Progesteron fungerer?

Progesteron spiller en stor rolle i den kvinnelige fruktbarhet syklus. Senket progesteron nivå kan føre til infertilitet, abort og premenstruelt syndrom (PMS) symptomer. Forstå hvordan progesteron virker i kroppen og hvordan du kan øke nivåene ved behov kan bidra til å lindre vanlige reproduktive problemer.

The Fertility Cycle

Den gjennomsnittlige kvinnes fertilitet 28-dagers syklusen kan deles i tre faser. De to første består av menstruasjon og eggløsning, men progesteron spiller en viktig rolle i den siste fase, også kalt lutealfasen. Etter eggløsning, hårsekken som slippes egget blir gul og kalles nå en corpus luteum. Corpus luteum utskiller progesteron, et grunnleggende kvinnelige hormonet. Progesteron har flere effekter på kvinnens fruktbarhet syklus.

Progesteron er Effekter

For de 10 til 14 dager umiddelbart etter eggløsning, forhøyet progesteron nivåer sørge for at slimhinnen i livmoren opprettholder sin rike, tykk blodtilførsel å ernære et befruktet egg. Progesteron undertrykker påfølgende eggløsning i løpet av de luteal faser. En kvinnes hviler kroppstemperatur - hennes basal kroppstemperatur - forblir forhøyet med om lag 0,4 grader på grunn av den bølge av progesteron. I tillegg, i løpet av denne tiden slimet i livmorhalsen blir tykkere og danner en plugg i livmorhalsen og livmorhalsen senker. Alt dette er å fremstille legemet for en mulig implantasjon og graviditet umiddelbart etter eggløsning.

Progesteron og fruktbarhet Problemer

Når en kvinne har lavt progesteron, kan hun ha forkortet luteal faser. Dette kan være spesielt problematisk for en kvinne prøver å bli gravid, da dette mangel på progesteron hindrer et egg fra implanteres i livmoren før livmorhals fôr er utgytt i form av månedlige menstruasjon. Lav progesteron kan også forårsake premenstruelt syndrom (PMS) og en generell ubehagelig følelse i lutealfasen. Også kvinner som har senket nivået av progesteron kan oppleve spontanaborter, som kroppene deres ikke gjør nok for å opprettholde en graviditet.

Løsninger

Å bekjempe lavt progesteron nivå, Marilyn Shannon, forfatter av "Fruktbarhet, Cycles og ernæring," anbefaler å ta 200-800 milligram av vitamin B6 daglig. Vitamin B6 kan forlenge lutealfasen, og dermed gir et befruktet egg til implantatet. Hevet progesteron nivå dette tillegget gir vil også bringe lettelse for dem som lider med PMS.

Andre behandlinger

Syntetiske behandlinger for å heve progesteron nivå også eksisterer. Provera - syntetisk progesteron - kan være foreskrevet for langvarig menstruasjonsblødning på grunn av en hormonell ubalanse. P-piller kan også være effektivt. I tillegg kan progesteron kremer være gunstig for å holde det rike cervical foring intakt i løpet av fruktbarhet syklus. Menopausale kvinner kan finne lindring fra disse kremene, som progesteron nivåer nedgang som kvinne aldre.

Bruke naturlig progesteron når du prøver å bli gravid

Leger foreskrive progesteron tilskudd for pasienter som prøver å bli gravid og lider av amenoré (ingen menstruasjon) og for pasienter som lider av tilbakevendende abort på grunn av mangel på progesteron.
Hos pasienter som lider av amenoré, leger bruker progesteron dosering for å manipulere nivåene av progesteron i en kvinnes kropp, slik at det er et fall i nivået. Denne nedgangen i progesteron utløser endometrium (slimhinnen i livmoren) til å kaste, og dermed forårsaker menstruasjon.

Lave nivåer av progesteron kan føre til spontanabort hos pasienter som lider av tilbakevendende graviditet tap. En tilstrekkelig mengde av progesteron er nødvendig for å skape et sunt miljø som en voksende baby kan feste. For disse pasientene kan en lege foreskrive progesteron for å hjelpe etableringen av et sunt livmor miljø.

Bruke naturlig progesteron når du prøver å bli gravid

Amenoré

•  Besøk en spesialisert lege for vurdering og behandling instruksjoner. Legen kan forskrive en naturlig form for progesteron for å stimulere menstruasjon.

Ta medisiner som anvist. Legen kan foreskrive en muntlig eller vaginal form for progesteron. Imidlertid kan legen også anbefale en 5 til 10 mg daglig injeksjon i 5 til 10 dager.

Hvis legen foreskriver den muntlige progesteron, ta medisinen gjennom munnen, en gang om dagen, i 10 dager. Legen kan foreslå å ta en 400 mg pille på kvelden.

Hvis legen foreskriver vaginal gel form av progesteron, gjelder den foreskrevne mengde (vanligvis 45 til 90 mg) én gang annenhver dag (eller som anvist). Legen kan gi opptil seks anvendelser av behandlingen.

Gjentatte spontanaborter

Besøk en ufruktbarhet ekspert for en evaluering inn i årsaken til spontanabort. Legen vil anbefale en rekke tester for å utelukke andre årsaker. Hvis han oppdager lavt progesteron nivå som en potensiell årsak, vil han mest sannsynlig foreskrive progesteron støtte.

Test for eggløsning ved hjelp av basal kroppstemperatur kartlegging eller en over-the-counter ovulation Predictor kit. Legen vil mest sannsynlig anbefale begynner behandlingen ved tidspunktet for eggløsningen.

Når eggløsningen skjer, begynner å ta den foreskrevne mengden av progesteron, som foreslått av legen, en eller to ganger daglig. Legen kan anbefale å ta 100 til 200 mg piller enten muntlig eller vaginalt.

Fortsett behandlingen som instruert av legen. Hvis graviditet ikke oppstår og menstruasjon begynner, avvikle progesteron før neste syklus. Dersom graviditet oppstår, kan legen anbefale progesteron støtte til tolvte uke av svangerskapet.

Hvordan Progesteron piller?

Hvordan Progesteron piller?

Hva er progesteron?

Progesteron er et naturlig forekommende hormon som utskilles hovedsakelig av corpus luteum (i eggstokkene), men også av binyrene i mindre mengder, og i placenta under graviditet. Lav progesteron kan føre til symptomer som menstruasjonsforstyrrelser, infertilitet eller skjoldbrusk dysfunksjon blant andre symptomer.

Hva Progesteron Does

Når fungerer som den skal, utskillelsen av progesteron tykner Slimhinnen at implantasjon av et egg. Hvis egget ikke blir befruktet, opphører produksjonen og foring er utgytt, sammen med ubefruktet egg. På grunn av denne prosessen, kvinner som har lav progesteron blir gravid og abortere, eller kan oppleve problemer med implantering skjer helt.

Hvordan Progesteron piller arbeid

Progesteron behandlings piller blir brukt til å normalisere lave nivåer og kan være naturlig eller syntetisk. Et sunt miljø er opprettet i livmoren ved å øke lavt progesteron nivå til normalt nivå. Blodkar utvikling økes, og en tykkere foring er dannet. Dette er gunstig i å regulere unormale menstruasjonssykluser.

Progesteron i prevensjon

I de fleste p-piller, er progesteron sammen med østrogen og tatt muntlig. Når progesteron serumnivået er høyt, er miljøet i livmoren ikke lenger støttende av implantasjon, derfor graviditet forhindres. I løpet av en uke av menstruasjonssyklusen, kan en placebo pille tas, slik at progesteron nivåer for å slippe. Den tykke fôr er utgytt og menstruasjon inntreffer.

Hormonbehandling

Progesteron har normalt en naturlig balanse med østrogen under en kvinnes pre-menopausale år. Under en kvinnes peri-menopausal stadium, er denne balansen forstyrres når progesteronnivået synker. Denne ubalansen kan skape symptomer som lav libido, uklar tenkning, ømme bryster og depresjon. Disse menopausesymptomer kan bli behandlet ved å supplere systemet med progesteron til å gjenopprette denne balansen.

Hvordan kan jeg øke min Progesteron Do?

Som alle hormonnivåene, er det viktig for kvinner å opprettholde et jevnt nivå av progesteron. Symptomer på utilstrekkelig progesteron nivå inkluderer menstruasjonsproblemer, hudproblemer, humørsvingninger og depresjon. Hvis du mistenker at du kan ha en progesteron-mangel, bør du oppsøke lege for å ha hormonnivået testet. Når du har bestemt du mangler progesteron, er det flere ting du kan gjøre for å øke progesteron. Både kjemiske og naturlige behandlinger er tilgjengelige.

Hvordan kan jeg øke min Progesteron Do?

•  Snakk med legen din før du starter noen progesteron behandlingsopplegg. Mens det er naturlig progesteron kosttilskudd tilgjengelig, må du snakke med legen din før du tar noen behandling. Hvis du ikke egentlig har lavt progesteron nivå, kan du skade kroppens normale funksjon ved å ta progesterontilskudd.

Bruk progesteron krem. En slik krem ​​eller lotion inneholder progesteron i den. Du bare gni det på hvilken som helst del av kroppen din, bortsett fra brystene. Progesteron absorberes inn i huden din, og kroppen din distribuerer den ekstra progesteron som nødvendig. Selv om hyppigheten av søknaden vil variere fra person til person, avhengig av dine spesielle hormonnivåene, de fleste kvinner gjelder mellom 01.08 til 01.04 teskje krem ​​daglig.

Ta progesteron kosttilskudd. Slike kosttilskudd er vanligvis behandlet fra yam eller soya røtter, og inneholder naturlige former for progesteron. Nøyaktig dosering vil avhenge av de spesifikke kosttilskudd du kjøper.

Snakk med legen din om resept progesteron behandling. Medisiner som Provera, Primulut og Duphaston all øke progesteron nivå. Som enhver hormonbehandling, disse medikamentene bære potensielle bivirkninger som vektsvingninger, humørsvingninger og tretthet.

forbruker Vitamin C Vitamin C har vist seg å øke progesteron-nivåer i kvinner. Få det naturlig fra sitrusfrukter og juice. Du kan også ta en vitamin C supplement.

Få sink daglig. Sink er avgjørende for riktig progesteronproduksjon. I tillegg til kosttilskudd, kan du finne sink naturlig via kjøtt, fisk og belgfrukter. Unngå koffein og alkohol som de inhiberer kroppens evne til å absorbere sink skikkelig.

Hold oversikt over alle dine behandlinger. Legg merke til dato og klokkeslett, type behandling og dosering beløp. Også registrere eventuelle bivirkninger du føler som et resultat av behandlingen. Ta denne posten med deg til neste legebesøk.

Hint

 • Opprettholde en sunn livsstil. Riktig ernæring, mosjon og søvn er nøkkelen til vanlige hormonnivåer.
 • Se en lege umiddelbart dersom du opplever negative bivirkninger som følge av eventuelle progesteron behandling.

Fordeler med progesteron krem

Progesteron er et kjønnshormon, sammen med østrogen og testosteron. Kroppen produserer naturlig dette hormonet i eggstokkene eller testiklene med mindre mengder laget av binyrene. Dens primære funksjon hos kvinner er å forberede kroppen for graviditet og opprettholde svangerskapet når det har skjedd, men det også regulerer menstruasjon og fungerer sammen med østrogen for å balansere det endokrine systemet. Progesteron spiller en mindre rolle for menn som en forløper til kortisol og moderator av andre hormoner. Kvinner ofte kan dra nytte av bruk av progesteron krem, ifølge forfatter og lege John R. Lee.

Funksjon

I en normal menstruasjonssyklus, dominerer østrogen første halvår (fra dag en av mensen til eggløsning) og progesteron dominerer den andre halvdelen. Østrogen viktigste jobb er å forårsake celler for å formere seg, mens progesteron rolle er at av en verge, så å si, å sørge for at cellene dør av naturlig og fortsette syklusen, og dermed holde balansen. Når østrogen går uten motstand, fordi progesteron er for lav, slike forhold som premenstruell syndrom (PMS), kan endometriose, muskelknuter og til og med kreft oppstår.

Fordeler

Virkningene av progesteron i kroppen er mange. Ifølge Lee, de inkluderer: beskyttelse mot bryst fibrocysts, bruk av fett til energi, en naturlig vanndrivende, en naturlig antidepressant, fremmer normale søvnmønster, reduserer hetetokter, normaliserer blodsukkernivået, normaliserer blodpropp, gjenoppretter normal libido, gir deg korrekt celle oksygennivåer, bidrar til å hindre brystkreft og livmorkreft, stimulerer ny bendannelse, forhindrer autoimmune sykdommer, og det er nødvendig for overlevelse av embryo.

Identifikasjon

Når en kvinne når overgangsalderen eller perimenopause, scenen frem til opphør av menstruasjon, eggstokkene sakte ned og deretter opphøre eggløsning. Uten eggløsning, trenger eggstokkene ikke produserer progesteron. Andre faktorer av lavt progesteron nivå kan være dysfunksjonelle follikler på grunn av miljømessige xenoestrogen eksponering, ernæringsmessige mangler, dårlig kosthold og stress. For lite progesteron fører til østrogen dominans og dermed hormonelle ubalanser som PMS, samt typiske menopausale symptomer som hetetokter, nattesvette og humørsvingninger.

Løsning

Hvis kroppen din ikke er i stand til å produsere nok progesteron, så tilskudd er tilrådelig heller enn å forlate østrogen uten motstand som fører til en rekke sykdommer og problemer. Fordi progesteron krem ​​er oljebasert, sa Lee i sin bok "Hva Legen kan ikke fortelle deg om overgangsalder," den mest effektive måten å absorbere det er transdermalt, eller gjennom huden, snarere enn å ta en pille muntlig eller via injeksjon. Både kvinner i overgangsalderen og de som fortsatt eggløsning, men lider av PMS symptomer eller fibroid cyster kan trygt ta denne kremen. Vanligvis du bruke den til huden din under lutealfasen, de to ukene fra eggløsning til starten av perioden, i doser som etterligner hva kroppen din normalt ville produsere. Innen tre måneder eller så bør du begynne å se resultater.

Advarsel

Når du velger en supplerende progesteron krem, sørg for at det er naturlig, ikke syntetisk. Syntetiske kremer kalles progestin, som har noen av fordelene med naturlig progesteron, men mange uønskede bivirkninger at progesteron ikke, ifølge National Institutes of Health.

Virkninger av lav progesteron

Hormonet progesteron, som navnet tilsier ("pro-Gest." Som betyr "pro-svangerskap"), er avgjørende for en sunn graviditet. En gang rundt 30 år, progesteron nivåer i kvinner begynne en gradvis nedgang. Med tiden vil det sannsynligvis oppleve i det minste noen av de mange symptomer og tegn assosiert med lavt progesteron-nivåer.

Varierende hormoner

Når du går gjennom overgangsalderen overgangen, kroppens produksjon av østrogen og progesteron ebber og strømmer. Disse hormonelle variasjoner er kilden til de mange endringene kroppen din går gjennom i løpet av årene frem til overgangsalderen.

Tegn på lavt progesteron nivå

Lavt progesteron nivå kan skape kaos på en kvinne både fysisk og følelsesmessig. Hun kan bli ukarakteristisk emosjonelle, engstelig, irritabel og nervøs. Det er også mulig at hennes søvn vil bli kompromittert. Hun kan vekke flere ganger i løpet av natten, ute av stand til å falle inn i en dyp og rolig søvn. Som et resultat hun vil våkne opp trøtt, som bare legger til hennes emosjonelle skjørhet.

Smerter og hevelse

Et annet symptom på lavt progesteron er smertefulle eller hovne bryster spesielt i dagene før menstruasjon. Det kan også være tyngre enn normalt blødning under perioder. Andre mulige tegn på lavt progesteron er hevelse i hender, føtter eller mageområdet. Hodepine og mulig vektøkning er også vanlige plager.

Behandling av lavt progesteron nivå

Siden enhver kvinnes kropp er annerledes, progesteron erstatning behov er svært individualisert. Dine unik genetisk sminke, kosthold og livsstil, vaner og medisinske tilstand må tas i betraktning. Legen din vil regelmessig teste hormonnivået til de har stabilisert seg gang etter menopause.

Progesteron Replacement

Naturlig progesteron som produseres i kroppen ikke er identisk til de "progestiner" som finnes i standard hormonerstatningsbehandling. Denne mindre forskjell har potensial til å forårsake store problemer.

En studie utført av kvinner Health Initiative fant at små forskjeller mellom progestins og progesteron øker svakt risikoen for brystkreft, hjertesykdom og blodpropp.

Bioidentical progesteron

Ifølge Mayo Clinic, bruker en sikker og effektiv progesteron terapi bioidentical hormoner. Bioidentical hormoner er kjemisk identisk med naturlig progesteron. De er tilgjengelig i over-the-counter kremer og på resept.

Less is more

Hvis du bestemmer deg for å prøve bioidentical progesteron, ta den minste dosen mulig som vil lindre overgangsplager for den korteste tidsrom.

Bruken av bioidentical progesteron som en langsiktig anti-aging produktet er sterkt frarådes.

Du bør alltid rådføre seg med legen din før du starter noen form for progesteron replacement therapy.

Lav progesteron behandling

Progesteron er en viktig kvinnelig hormon, spesielt under graviditet. Dette hormonet åpner for et fruktbart miljø der et foster kan vokse og utvikle seg. Den er laget av eggstokkene løpet av eggløsning periode, og fortsetter å bli produsert under graviditet for å tilveiebringe en stabil vekstmiljø for en baby ved å motvirke hormonet østrogen. Når progesteron produseres i lavere nivåer, det ikke klarer å hjelpe til reproduksjon ved å stimulere vevsvekst i livmoren. Lav progesteron kan være indisert ved tilstedeværelse av symptomer, inkludert slike omfattende bivirkninger som infertilitet, vektøkning og panikkanfall.

Hydroxyprogesterone

Hydroxyprogesterone behandling er meget vanlig hos kvinner med lavt progesteron og innebærer en injeksjon av naturlig progesteron i kroppen. Behandlingen kan administreres til kvinner som går gjennom for tidlig arbeid som et middel til å hindre tidlig levering. Slike injeksjoner ofte tilbys til kvinner går gjennom overgangsalder å lindre symptomer som hetetokter. Disse injeksjoner er sunt for kvinner med lav progesteron, da de reduserer risiko for osteoporose og øke seksuell lyst.

Medroxyprogesterone

Fordi komplikasjoner fra lavt progesteron nivå og høye østrogennivået kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert østrogen-relaterte livmorkreft medroksyprogesteron --- administreres som en muntlig tablett eller injeksjon --- er et nyttig middel. Det er en form for progestin og har et bredt utvalg av applikasjoner, fra å hjelpe en kvinne med AIDS bivirkninger å lindre unormal menstruasjonsblødning. Som sine programmer er tilnærmet uendelige, dette progestin ofte blir funnet som tilsetning til prevensjonsmidler, slik som Depo-Provera).

Progesteron

Enkle hjelpemidler som bruker progesteron selv kan kjøre gamut fra medisinsk testet, trygt foreskrevet injeksjoner eller orale doser til urte behandlinger som ikke har gjennomgått skikkelig testing for effekt eller sikkerhet. Progesteron injeksjoner og kremer kan anbefales som behandling for lavt progesteron, og slike behandlingsregimer bør overvåkes nøye av en lege. Noen kvinner som kan være leery av medisinen kan slå til alternative løsninger som for eksempel meksikanske yams eller soyaekstrakter. Mange naturmidler har ikke blitt testet eller klarert av føderalt lisensiert medisinske myndigheter og bør gis med ekstrem forsiktighet. Oftent, leger holde seg borte fra slike former for behandling som de pleier å ha uforutsigbare bivirkninger og ubetydelige resultater i kliniske studier.

Hvordan behandle lav progesteron

Når en kvinnes progesteron nivåene er lave, kan dette skape problemer. Progesteron er et reproduktive hormon som produseres når en kvinne ovulates. Det er avgjørende i å forberede livmoren for egg implantasjon og opprettholde en graviditet. Hvis du ikke er regelmessig eggløsning, og dermed ikke produserer progesteron, er du i faresonen for infertilitet. Hvis du er peri-menopausal eller i overgangsalderen, kan de senket nivået av progesteron påvirke hvordan du føler deg. Det finnes metoder for behandling av lavt progesteron nivå, men, som alltid, vurdere både fordeler og ulemper med å gjøre dette.

Hvordan behandle lav progesteron

Lær Fakta og Risiko

Betrakt ved hjelp av progesteron suppositorier, selv om de ikke har vist seg å være uhyre effektiv. Dersom foreskrevet under en graviditet, kan stikkpiller faktisk føre til en graviditet som er ikke-levedyktig til å vare lenger enn det burde, ifølge Pregnancyloss.info.

Progesteron kan også gis i en pille som heter Clomid. Dette er tatt for fem dager tidlig i menstruasjonssyklusen for å piffe opp produksjon av hormoner. Det er effektivt, men en fjerdedel av kvinnene som har tatt det vil produsere mindre cervical mucus, som kan øke infertilitet snarere enn redusere den, bemerker Pregnancyloss.info. Dr. Mary Davenport påpeker at det er betydelige forskjeller i progesteron og østrogennivået hos kvinner som korrelerer til abort versus de kvinnene som har vellykkede svangerskap. Hun legger til at Clomid vil tynne slimhinnen i livmoren og redusere cervical mucus, men det finnes måter å motvirke disse problemene.

Velge hormonbehandling (HRT) hvis du er i overgangsalderen er et alternativ. Progesteron er inkludert i hormonpille, spesielt hvis du fortsatt har livmor. Progesteron arbeider for å motsette seg kreft spørre effekter som østrogen har på endometriet, eller livmorslimhinnen. I tillegg hjelper progesteron eliminere søvnløshet, reduserer angst og hjelper med å bevare og gjenoppbygge bein. Men husk at det er risiko forbundet med HRT.

bli informert om at når en gravid kvinne har vanskelig å opprettholde en graviditet, betyr progesteron tilskudd synes å være effektiv hvis det er gitt for en lutealfase defekt. Dette betyr at corpus luteum, som utvikler sammen med egg ved eggløsning, ikke produserer tilstrekkelige mengder av hormoner for å opprettholde en graviditet. I dette tilfellet er progesteron startet 48 timer etter eggløsning for å prøve å korrigere hormonsvikt.

Tenk at når progesteron nivåer slipp, kan dette skape problemer med kortikosteroid produksjon, i henhold til prosjekt-aware.org. Når progesteron avtar, hjernen og binyrebarken bør ta over produksjonen av progesteron, som er ment å være laget av eggstokkene; Men binyrene til mange kvinner er så utmattet at de ikke kan påta seg denne funksjonen.

Hint

 • Spør din lege om å ta progesteron. Det antas å være effektive i behandling av premenstruelt syndrom (PMS) og dens tilhørende humørforstyrrelser. Progesteron kan tas via en vaginal stikkpille eller rektal. Ikke mange kvinner bruker oral progesteron.
 • HRT har blitt assosiert med en øket risiko for brystkreft, demens og hjertesykdom.

Formålet med progesteron krem

Progesteron krem ​​er en bio-identisk hormon og er ikke for prevensjon, som forvirrer mange som til sin rette bruk. Progesteron krem ​​bidrar til å balansere hormonelle forstyrrelser forårsaket fra overgangsalder og perimenopause, PMS, polycystisk ovariesyndrom (PCOS), stress, og infertilitet.

Overgangsalder og perimenopause

Når østrogennivået faller under overgangsalder og perimenopause, progesteron nivåer slipp også forlate for mye østrogen uten nok progesteron i kroppen til å motsette seg det. Progesteron er gunstig i å bringe hormonene i balanse og stoppe symptomene ofte forbundet med overgangsalder og perimenopause.

PMS

Roten av PMS er vanligvis enten et problem med binyrene eller en progesteron mangel. Progesteron krem ​​er ofte brukt for å eliminere symptomene på PMS.

PCOS

Selv om den eksakte årsaken til polycystisk ovariesyndrom ikke er kjent, er en ting alle PCOS lider har til felles lavt progesteron nivå. Ifølge University of Oregon, "unge kvinner med PCOS er ofte behandles med progesteron eller p-piller for å regulere sine perioder og senke sine mannlige hormonnivåer."

Infertilitet

Adrenal hormoner er de første hormoner for å adressere i tilfelle av belastning; men kronisk stress påvirker den reproduktive hormoner også.

Infertilitet

Hormonell ubalanse er ofte ved roten av ufruktbarhet problemer. Bio-identisk progesteron øker fruktbarheten i disse situasjonene.

Naturlig progesteron krem ​​bivirkninger

Naturlig progesteron krem ​​bivirkninger


Naturlig progesteron krem ​​er en trygg og effektiv form for hormonbehandling. Men det er slikt som for mye av en god ting, og, bare fordi det er naturlig, betyr ikke at det ikke kan føre til problemer. Bivirkninger av naturlig progesteron krem ​​blir forårsaket ved bruk av for mye. Mens du bruker krem, får hormonnivået testet hvert halvår for å sikre at dette ikke blir et problem for deg.

Søvnighet

Den minst problematiske bivirkning av å bruke for mye progesteron krem ​​er søvnighet. Dette er en korttidseffekt som skyldes bruk av for mye av kremen på en gang, i motsetning til for mye av det å bygge opp i systemet.

Hvis du befinner deg trøtt eller gjesper mye mens på kremen, er det et tegn kan være lurt å snakke med helsepersonell. Han kan redusere dosen din etter å ha tatt nødvendige testene.

Progesteron Load

Mange kvinner som starter en progesteron krem ​​behandling starte det fordi de opplever symptomer på lavt progesteron: tretthet, ømme bryster, lav libido, oppblåsthet, humørsvingninger, tretthet og vaginal tørrhet. Når man tar naturlig progesteron krem, hvis hormonnivået ikke overvåkes, kan kremen begynne å bygge seg opp i systemet og plutselig, vil disse symptomene kommer tilbake.

Ikke selvmedisinering. Fordi symptomene på lavt progesteron og høy progesteron er identiske, den eneste måten å vite om du har for mye eller for lite progesteron i kroppen din er å ha hormonnivået testet av en medisinsk faglig. Hvis du tror at progesteron er fortsatt for lavt og du tar mer, men nivået ikke er for lavt, du bare gjør problemet verre.

Adrenal Problemer

En av de mer ekstreme bivirkninger av for mye naturlig progesteron krem ​​er at det forstyrrer adrenal funksjon. Binyrer er kjertler som ligger over nyrene som produserer din "fight or flight" hormoner, som kortisol. Ifølge Dr. Joseph Mercola, hvis arbeid i naturlig hormonbehandling var med å legge grunnlaget for dagens medisinske syn på naturlige hormoner ", når man først bruker krem, det er ikke noe problem her som de fete butikker er svært lave. Men som tiden går, akkumulerer kremen og bidrar til avbrudd i adrenal hormoner som DHEA, kortisol og testosteron. "

Det er hans syn, og visningen av andre, inkludert de på WomentoWomen.com, at binyrene problemer bør alltid tas opp før du legger naturlig progesteron krem. I mange tilfeller, å løse et underliggende adrenal problem gjør progesteron krem ​​unødvendig.

Tegn og symptomer på høy progesteron i svangerskapet

Tegn og symptomer på høy progesteron i svangerskapet


Progesteron nivåer spiller en svært viktig del av svangerskapet. Nivåene av progesteron i systemet kan bidra til å fastslå eggløsning, unnfangelse og betingelser for graviditet. Dine nivåer av progesteron kan hjelpe din omsorgsperson avgjøre bestemte tider av menstruasjonssyklusen. Progesteron nivåene vil vanligvis fortsette å stige i løpet av svangerskapet. Som din progesteron nivåer stige, kan det også føre til kroppstemperaturen til å stige også.

Tidlig graviditet og høye nivåer av progesteron

Tidlig i svangerskapet, er det helt naturlig for dine progesteron nivåene å stige. De stiger som fosteret vokser. Hvis du har høye nok nivåer av progesteron, kan det faktisk sette deg til å sove. Dessuten kan et høyt nivå av progesteron gjøre deg bli forstoppet fordi det bremser maten beveger seg gjennom tarmen, noe som gjør det vanskeligere å ha avføring.

Hvis du har et uvanlig høyt nivå av progesteron tidlig i svangerskapet, kan det også bety at du har multipler - tvillinger eller trillinger. Noen ganger økte nivåer av progesteron kan indikere problemer i tillegg. Høyere nivåer av progesteron kan noen ganger tyde cyster på eggstokkene, molare svangerskap (ikke-levedyktig svangerskap) og noen ganger eggstokkreft.

Graviditet og lavt progesteron nivå

Under graviditet, vil noen kvinner oppleve lavere nivåer av progesteron. Dette betyr vanligvis en graviditet utenfor livmoren, abort og kan også hjelpe leger overvåke høyrisikosvangerskap. Lave nivåer av progesteron er noen ganger sett på kvinner som har utviklet toxemia senere i svangerskapet. Noen ganger lavere nivåer av progesteron er ofte sett med spontanaborter i løpet av de første 12 ukene av svangerskapet.

Hva er de normale områder av progesteron under svangerskapet

Dine progesteron nivå vil variere før graviditet og under graviditet. I gjennomsnitt vil dine nivåer av progesteron før svangerskapet varierer 1-28 ng / ml. Fra unnfangelse til 12 uker av svangerskapet, er normalområdet vanligvis 9-47 ng / ml. Etter 12. uke av svangerskapet, kan det normale utvalget av progesteron være mellom 17-146 ng / ml. Når du har nådd 28 uker gjennom fødsel, kan progesteron nivåene varierer 55-200 ng / ml. Din medhjelper kan bestille tester før og under svangerskapet for å bestemme nivåer.

Naturlig Progesteron Cream & polycystisk ovariesyndrom

Naturlig Progesteron Cream & polycystisk ovariesyndrom


Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en endokrin, metabolsk tilstand som påvirker 6 til 10 prosent av kvinner, ifølge Dr. Samuel Thatcher. Selv om det er ingen kur for syndromet, har noen kvinner funnet lindring fra sine symptomer ved å bruke naturlig progesteron krem.

Progesteron og PCOS

Kvinner med PCOS har ofte kronisk lavt progesteron nivå, noe som kan føre til manglende menstruasjon og infertilitet.

Progesteron Cream

Kvinner med PCOS kan bruke naturlig progesteron krem ​​for å forbedre nivået av progesteron i kroppen, i motsetning til å bruke progesteron stikkpiller eller mikstur progesteron behandling.

Velge en Cream

Mens det er mange progesteron kremer tilgjengelig, eksperter som Dr. John Lee anbefaler kremer som inneholder 450 mg til 500 mg av progesteron per unse.

Hvordan den brukes

Kvinner påfør en liten mengde progesteron krem ​​til huden på ulike tidspunkter i løpet av sine sykluser, avhengig av hva de håper å oppnå: å menstruere, eller for å opprettholde en graviditet.

Virker det?

Lite empirisk bevis eksisterer som til effektiviteten av progesteron krem ​​i behandlingen av PCOS, men anekdotiske bevis er det nok av. Mange kvinner slår til progesteron krem ​​etter besøk til sine leger har vært unhelpful.

Selvmedisinering

Ifølge Dr. Jeffrey Dach, "The progesteron krem ​​kan lykkes gjenopprette sykluser i mange tilfeller. Imidlertid er selv-medisinering anbefales ikke." Han oppfordrer kvinner til å se sine leger for behandling og oppfølging.

Hvordan øke Progesteron Naturligvis

Hvordan øke Progesteron Naturligvis


Progesteron er et steroidhormon av klassen av hormoner som kalles progestogener. Dette hormonet forekommer naturlig i menneskekroppen. Det spiller en rolle i den kvinnelige menstruasjonssyklusen og svangerskap i svangerskapet, samt å ta del i den befruktning av egg og embryo utvikling i løpet av svangerskapet. Andre roller av progesteron inkluderer opptre som en anti inflammatorisk agent, som regulerer immunresponsen, normal blodpropp og forebygge livmorkreft ved å regulere effekten av østrogen i kvinnekroppen.

Hvis den menneskelige kroppen ikke produserer nok progesteron i den kvinnelige på egen hånd, er det noen effekter. For eksempel bidrar progesteron til lavere østrogennivå, så for lavt progesteron nivå kan føre til økt PMS symptomer og vanskelige perioder for kvinner. Kvinnen kan også oppleve humørsvingninger og irritabilitet. Denne artikkelen vil utforske hvordan å øke progesteron nivåer naturlig.

Bruksanvisning

•  Innse at det er ingen kjente måter å date for å stimulere kroppen til å lage sin egen progesteron utover det den allerede gjør. Hva dette betyr er at du må faktisk ta noen form for supplement, naturlige eller syntetiske, for å øke nivået av progesteron.

•  Finn ut om din progesteron nivåene er faktisk for lavt. Ta en tur til legen for å finne ut dette gjennom testing av hormonnivået. Du ønsker ikke å begynne å ta naturlig progesteron tilskudd hvis du ikke trenger det, fordi det finnes også negative effekter for altfor høye nivåer av progesteron i kroppen. Dessuten kan selv naturlige kosttilskudd har bivirkninger.

Bestem hva kroppen din trenger. Legen din vil fortelle deg hvor lavt progesteron nivåene er, og dermed hjelpe deg å avgjøre hva kosttilskudd du trenger. Naturlige kosttilskudd kommer vanligvis fra plantekilder, som for eksempel soya og yam røtter, og kommer i form av injiserbare produkter, intravaginal, intradermal og muntlige formler. Den naturlige oral progesteron er bare tilgjengelig på resept fra legen din.

Finn naturlig progesteron kosttilskudd for å kjøpe. Naturlig progesteron kosttilskudd er tilgjengelig over disk bortsett fra den muntlige formelen. Du finner disse på internett. Ett produkt tilgjengelig på internett er naturlig progesteron krem, utviklet av et firma som heter Source Naturals, nettsted oppført i ressursene.

Bruk naturlige alternativer til progesteron som har samme eller lignende effekter. En slik naturlig alternativ er pregnenolone, som selges over disk. Pregnenolon finnes i menneskekroppen, og legemet omdanner det til progesteron. Så kan ta pregnenolone bidra til å øke dine nivåer av progesteron.

Ta et ikke-steroid supplement som hjelper avtale med et bestemt problem forårsaket av lavt progesteron nivå i stedet for en som dekker alle områder. For eksempel, hvis du tar Mind Power Rx, hjelper det med mental skarphet (noe som progesteron øker i kroppen på egen hånd når du er i riktig nivå.)

Fortsett å gå til legen din for å overvåke og kontrollere dine progesteron nivå. Du ønsker ikke å la progesteron nivået blir for høyt ved å ta reseptfrie progesteron og tillate nivåene å gå ukontrollert!

Tips og advarsler

 • Progesteron erstatningsterapi kan bidra til å opprettholde nivåer av progesteron i kroppen.
 • Selv om syntetisk progesteron er kun tilgjengelig gjennom en resept, kan du finne alternativer som pregnenolone og naturlig progesteron over disk.
 • Ved menopause, en kvinne progesteronnivåer faller til nesten null.
 • Du ønsker ikke å øke progesteron nivå for høyt, så det er bivirkninger følte med for høye progesteron nivå også!
 • Syntetisk progesteron, i form av progestiner, har mange uønskede bivirkninger. Dette er hva som gjør naturlig progesteron ønskelig.
 • Progesteron kosttilskudd er vanskelig å absorbere i kroppen. Tillegget trenger å være i en olje for å hjelpe absorpsjon, for eksempel jordnøttolje.