Digidexo.com

Blir blodtrykket påvirket av alkohol

Hvordan er Fetus Påvirket av alkohol og røyk?

Hvordan er Fetus Påvirket av alkohol og røyk?


Hver fosteret er opptatt i alle faser av vekst for å utvikle seg til et sunt menneske. Livmoren må være et trygt miljø for disse endringene og veksten skal skje, med liten påvirkning fra ytre påvirkninger. Røyking og drikking av alkohol tilbudet ingenting sunt for noen fosteret. Røyking og drikking under svangerskapet er ekstremt farlig for et foster fordi ingenting beskytter mot de skadelige effektene.

Fakta

Alkohol skader fosteret hjernen ved å krysse placenta og inn i fetusâ € ™ blodet gjennom navlestrengen. Blodet alkoholinnholdet er mye høyere for fosteret enn det er for mor og det er fortsatt i blodet lenger fordi det ikke kan bryte alkohol ned måten en voksen kropp kan, i henhold til føtalt alkoholsyndrom Center.

Røyking er like farlig for fosteret fordi det kan føre til morkakeløsning, spontanaborter og premature fødsler.

Brain Disorders

Røyking er knyttet til mange føtale atferds og nervøse lidelser, ifølge en artikkel publisert på Dr. Spockâ € ™ s hjemmeside. Premature babyer kan oppleve lærevansker hele livet. Den fetusâ € ™ hjernen kan ikke utvikle seg riktig på grunn av denne mangelen på oksygen, noe som kan føre til misdannelser eller nevrologiske lidelser.

Alkohol kan føre til føtalt alkoholsyndrom, og kan føre til følelsesmessige problemer, lærevansker og mental retardasjon.

Lav fødselsvekt

Røyking og alkohol nesten dobler risikoen for å ha en lav fødselsvekt baby, i henhold til March of Dimes. Røyking forsinker hastigheten ved hvilken fosteret vokser og øker risikoen for for tidlig fødsel. Premature babyer står overfor en rekke alvorlige helseproblemer, som kan føre til livslange funksjonshemminger.

Vekst Problemer

Kvinner som røyker mens de er gravide utsette fosteret for nikotin og karbonmonoksid, som reduserer oksygentilførselen og bidra til en nedgang fosterets vekst, ifølge March of Dimes.

En nedgang i fostervekst også skjer med føtalt alkoholsyndrom. Ikke bare er veksten hemmet i livmoren, men barnet fortsetter også å henge bak vekst-messig gjennom barneårene.

Andre Risks

Alkoholforbruket av gravide kvinner øker risikoen for spontanabort, og det er bevis som tyder på det kan bidra til dødfødsler, i henhold til March of Dimes. Stadig drikking i løpet av første trimester øker sannsynligheten for dødfødsel til 56 prosent. Barn av drikking mødre har felles kjennetegn, inkludert små øyne, tynne øvre lepper, melder March of Dimes. Deres organer er også i fare for feil utvikling.

Røyking under svangerskapet kan fører til vaskulær sykdom, som påvirker blodtilførselen til fosteret. Placentas av røykere ser eldre enn de burde, fordi blodårene blir hindret og forkalket, ifølge Dr. Spock.

Advarsler

Det er ikke mengden av alkohol anses trygt for gravide kvinner. Den sunneste valget er å ikke drikke i det hele tatt. Men drikking atferd som plasserer et foster i større fare er overstadig drikking og forbruker mer enn syv drinker per uke, ifølge March of Dimes. Gravide kvinner bør slutte å røyke, i hvert fall for varigheten av svangerskapet.

Kan Spleen bli påvirket av alkohol?

Kan Spleen bli påvirket av alkohol?


Milten indirekte føles virkningene av overdrevent inntak av alkohol. Langvarig alkoholmisbruk fører til en type leversykdom som i sin tur fører til milten for å forstørre til en unormal størrelse.

Spleen Funksjon

Milten filtre og ødelegger skadet blodceller. Dette organet produserer også hvite blodceller og bidrar til å hindre smitte, blant andre funksjoner.

Liver

Leveren behandler alkohol, slik at det kan forlate kroppen. Alkoholmisbruk, som overburdens leveren, kan føre til en tilstand som kalles alkoholisk levercirrhose.

Skrumplever

Skrumplever, som kan forårsake død, erstatter sunt leveren vev med arrvev. Skrumplever kan forårsake leverkreft, nyresvikt og en forstørret milt, en tilstand kalt splenomegali.

Splenomegali

En forstørret milt fungerer ikke skikkelig. Ifølge Mayo Clinic, ofte ingen åpenbare symptomer på splenomegali vises, selv om noen mennesker kan oppleve magesmerter, hyppige infeksjoner, tretthet og de kan blø lett.

Behandling

Initial behandling av skrumplever-indusert splenomegali krever avholdenhet fra alkohol. I alvorlige tilfeller av splenomegali, kan kirurgisk fjerning av milten oppstå.

Hvordan Alkohol og koffein påvirke blodtrykket

Hvordan Alkohol og koffein påvirke blodtrykket

Innledning

Blodtrykket er måling av blodets kraft på veggene i blodårene. Blodkar inkludere arterier, vener og kapillærer. Blodtrykket er et viktig begrep, som det hjelper drive oksygen og næringsstoffer kroppen trenger for å overleve gjennom hele systemet. Dessverre, når blodtrykket blir for høyt, kan det potensielt skade blodkar. To stoffer som kan bidra til høyere blodtrykk, når den ikke brukes i moderate mengder, er alkohol og koffein.

Alkohol

Ifølge American Heart Association, kan drikke alkohol i moderate mengder har potensielt gunstige effekter på hjertet. Men "i moderate" betyr bare en eller to drinker per dag for menn, og bare én drink om dagen for kvinner. Når du begynner å forbruke mer enn dette, kan blodtrykket begynner å bli negativt påvirket. Alkohol gjør dette først ved å forstyrre blodtilførselen til hjertet ved å skyve næringsrikt blod fra hjertet. Alkohol er også høy i kalorier, som bidrar til fedme, som i sin tur også øker blodtrykket. Ifølge Mayo Clinic, hvis du for tiden tar medisiner for høyt blodtrykk, kan alkohol forstyrre deres evne til å arbeide, setter du på en enda høyere risiko for farlig høyt blodtrykk nivåer.

Koffein

Koffein kan også være gunstig i moderate mengder. Ifølge menns helse, koffein kan bidra til å holde dopamin molekyler aktiv og kan også bidra til å bekjempe Alzheimers. Men akkurat som alkohol, når den ikke brukes i moderate mengder, koffein kan også ha skadelige effekter på blodtrykket. Koffein påvirker blodtrykket ved å begrense blodårer. Det gjør den ved å binde med adenosin reseptorer i kroppen, som blokkerer adenosin fra å være i stand til å fungere korrekt. Adenosin er et hormon som er delvis ansvarlig for å hjelpe å holde blodårene bred nok for blodet å passere gjennom enkelt. Koffein stimulerer også utgivelsen av adrenalin og kortisol fra binyrene. En av bivirkningene av utgivelsen av disse kjemikaliene inn i blodstrømmen er en økning i blodtrykket.

Effekter av alkohol på nyrer

Nyrene er involvert i viktige kroppslige prosesser. Forbruket av alkohol har evnen til å gå på akkord med ytelsen til nyrene. Dette i sin tur har potensial til å generere alvorlige konsekvenser for nyrene og deres evne til å opprettholde kroppslige prosesser. Metabolske reaksjoner kan også modifiseres dersom nyrene er påvirket av alkohol.

Major Funksjoner av nyrene

Nyrene regulerer mengden og strukturen av væske og elektrolytter i kroppen din. De hjelper klart avfall fra celler og hjelp i bidrag av næringsstoffer som hjelper skjema celler samt gi stabile forhold for cellene å fungere. De hjelper til å normalisere den syre-base-likevekten av cellen og også produsere hormoner.

Alkoholens effekt på hydrogenionekonsentrasjonen

Hydrogen-ion-konsentrasjon eller syre-base-likevekten er avgjørende for nøyaktig metabolske reaksjoner. Hvis nøyaktige nivåer blir avbrutt av alkohol, kan forstyrrelser som lave nivåer av fosfater føre til hyperventilering og lav syre.

Induced Urin Flow

Innen 20 minutter, kan alkohol har en negativ reaksjon på urin flyt. Det kan øke urinstrøm, forårsaker en endring i konsentrasjonen av elektrolytter i blodet, særlig antidiuretisk hormon som stimulerer nyrene å bevare væsker. Dette i sin tur motvirker vannet blir tatt tilbake av legemet og dermed øker elektrolyttnivåene i blodet.

Elektrolyttnivåer

Natrium, fosfor, magnesium og kalium er alle elektrolytter som er berørt på en negativ måte fra forbruk av alkohol. Alle celler, hovedsakelig nevroner i hjernen din, er avhengig av nivåer av disse elektrolyttene være stabil. Når elektrolyttnivåer blir forstyrret, har hjernen problemer med å regulere kroppslige prosesser og endringer i atferd oppstår.

Blood Pressure

Høyt blodtrykk kan føre til kronisk nyresykdom. Inntak av alkohol kan øke blodtrykket til et usunt nivå. Alkohol inneholder også mye kalorier som kan føre til vektøkning - en medvirkende årsak til høyt blodtrykk. Alkohol kan også endre effekten av enkelte blodtrykket medisiner.

Diabetes

Personer med diabetes er utsatt for kronisk nyresykdom. Forbruk av alkohol kan endre leverens evne til å produsere glukose. Når alkoholen har kommet inn i leveren, vil den ikke produsere glukose igjen inntil alt av alkoholen er fjernet fra kroppen. Dette kan føre til lave blodsukkeret hos diabetikere. Alkohol inneholder også mye kalorier; for diabetikere prøver å kontrollere blodsukkeret med kosthold og mosjon, kan dette være et problem.

Alkohol & Low diastolisk blodtrykk

Folk blir stadig advart om at alkohol kan være farlig. Alkohol kan ha en innvirkning på hjernens funksjon, lever, vekt og blodtrykk. Noen mener forbruket av alkohol kan redusere diastolisk blodtrykk.

Definisjon

Blodtrykket blir målt med to tall. Det første tallet er det systoliske nummeret. Det systoliske nummer er trykket av blodet når hjertet slår. Det andre tallet er det diastoliske nummeret. Den diastoliske nummer er trykket av blodet når hjertet er avslappet.

Fakta

Ifølge High Blood Pressure.com, mange studier viser at alkohol og blodtrykket er i slekt. De fleste av disse studier antyder faktisk at alkohol øker blodtrykket. Rundt syv prosent av alle høyt blodtrykk tilfeller kan være knyttet til alkoholforbruk og 25 prosent av hypertensjon tilfeller er relatert til alkohol.

Misforståelse

En av grunnene til at folk tror alkohol kan føre til lavere blodtrykk er på grunn av en studie gjort av Internal Archive of Medicine. Resultatene tyder på at alkohol senker det diastoliske blodtrykk, men undersøkelsen var begrenset til et meget lite antall personer og studien var bare for en 24-timers periode.

Risiko

Hvis de fleste av studiene er riktige og alkohol øker blodtrykket, kan drikke alkohol være svært farlig. Høyt blodtrykk kan skade arterier, hjerte, hjerne og nyrer. Ofte er det ingen advarsel synger for høyt blodtrykk. Det er derfor høyt blodtrykk er kjent som "the silent killer."

Behandling

Tiltak kan iverksettes for å senke blodtrykket. Spise et bedre kosthold, trene oftere og ta visse medisiner kan alle lavere blodtrykk. En annen måte å unngå høyt blodtrykk, er å begrense mengden av alkohol du forbruker.

Fysiske virkningene av alkohol avhengighet

En avhengighet til alkohol vil føre til alvorlige fysiske plager over tid. Alkohol er en depressant som har en dyptgående virkning på sentralnervesystemet. I tillegg til å senke dine hemninger, svekker alkohol dømmekraft, tale og muskuløs koordinering. Visse områder av hjernen kan bli trykket av alkohol-avhengighet, noe som resulterer i tap av hukommelse og tretthet. Andre fysiske effekter fra alkohol avhengighet oppstår i leveren, fordøyelseskanalen og andre deler av kroppen.

Effekt på lever

Alkohol avhengighet kan føre til live for å bli opphisset av en sykdom som kalles alkoholisk hepatitt. Denne svelling kan resultere i arr vev, og over tid, kan utvikle seg til en skrumplever. Leveren mister friskt vev til arrdannelse før det ikke lenger fungerer. Noen av de fysiske symptomer på disse sykdommene inkluderer magesmerter, kvalme, oppkast, gulsott og mental forvirring.

Fordøyelsesproblemer

Når alkohol inflames mageslimhinnen det fører til en tilstand som kalles gastritt. Dette problemet har evnen til å forhindre absorpsjon av vitaminer som folinsyre og tiamin som er nødvendig for god helse. Når alkohol avhengighet skader bukspyttkjertelen, kan det ikke lenger produserer visse enzymer som er viktige i bearbeider proteiner, karbohydrater og fett. Stoffskiftet påvirkes også når bukspyttkjertelen er skadet av tung drikking.

Diabetes

Folk som lider av diabetes kan bli sterkt påvirket av alkohol avhengighet. Alkohol vil holde glukose som finnes i leveren fra å bli sluppet ut i blodet. Dette vil igjen øke sjansene for å utvikle lavt blodsukker, også kalt hypoglykemi. Diabetikere med høyt blodsukker vanligvis ta insulin for å senke blodsukkeret. Den ekstra belastningen av alkoholens effekter kan presse blodsukkeret for langt ned.

Effekter på andre organer

Høyt blodtrykk og skade på hjertemuskelen kan bli fremskyndet av alkoholisme. Dette setter deg i fare for å lide et slag eller har et hjerteinfarkt. Strokes kan forårsake alvorlig skade hjernen når hjernen er ute av blodet. Nyresykdom har vært kjent for å utvikle seg i mennesker som bruker overskytende mengder alkohol.

Andre effekter

Erektil dysfunksjon hos menn og avbrudd i kvinners menstruasjonssyklus har vært forbundet med effekten av alkohol. Gravide kvinner som er avhengige av alkohol risiko spontanabort og ta risiko sine barn blir født med føtalt alkoholsyndrom. Alkohol kan også påvirke beinmasse, forårsaker tynning deres ben, slik at brudd er mye mer sannsynlig å skje. Nummenhet i føtter og hender, demens, og en økt utsiktene til utviklingskreftformer som kreft i leveren, hals og tykktarm er andre mulige fysiske virkningene av en alkohol avhengighet.

Hvordan virker alkohol påvirke leveren din?

Forbruk av alkohol

Etter at du svelge alkohol den lander i magen og begynner å bli absorbert i kroppen din. Alkoholen beveger seg inn i blodet i magen og tarmene direkte gjennom veggen i magesekken. Før denne alkohol-Laden blod inn i blodet den gjør sin vei til leveren. Selv leveren gjør mer av dehydrogenase-enzymet, det enzym som bidrar til å forbrenne alkohol, enn noe annet organ i kroppen er det fremdeles sterkt påvirket av alkohol. Alkohol er en krevende kraft i leveren krever leveren til å sette til side sine normale aktiviteter for å forbrenne alkoholen. Faktisk kan metaboliserende store mengder alkohol endret permanent levercellestruktur, som i sin tur svekker dets evne til å metabolisere fett. Fat forblir i leveren i stedet for å bevege seg ut i kroppen og blir brukt. Ved hjelp av leveren for fettlagring skaper en fettlever.

Viktigheten av leveren

Hvis leveren er gitt mer alkohol enn den kan forbrenne i en time (ca. 1/2 gram) alkohol strømmer ut inn i andre deler av kroppen. Alkoholen fortsetter å sirkulere i kroppen før leveren er i stand til å forbrenne den. Dette kan være en svært langsom prosess, avhengig av hvor mye alkohol har blitt konsumert. Det er også svært taxing på leveren og hvis fortsatte over et tidsrom kan permanent skade leveren. Leveren er en hovedkomponent av metabolismen i kroppen, men den håndterer også glykogenlagring, syntesen av plasmaproteiner, produksjon av hormoner, og avgiftning av kroppen. Hvis du putter noe i munnen og svelger det, så leveren vil samhandle med det på et tidspunkt. Uten en fungerende lever et organ ikke kan overleve.

Alkohol-og leverfunksjon

Det er tre hoved sykdommer forbundet med overflødig alkoholforbruk --- fettlever, alkoholisk hepatitt, og alkoholisk levercirrhose. Over-taxing leveren med alkohol begynner å skade og til slutt drepe levercellene. Selv om en kropp kan fortsette å fungere med færre leverceller fortsatt forbruk kan øke dette tapet over tid. Sammenkoble dette med fibrose (arrdannelse) i leveren, som begynner å påvirke celleveksten, og du har levercirrhose. Denne kombinasjonen er sett i stordrikkere av ti eller flere år. Fettlever (Steatose) kan reverseres dersom alkoholforbruk er stoppet og er vanligvis sett i stordrikkere. Noen ganger med fettlever utvikle inflammasjon, arrdannelse i levervevet og i alvorlige tilfeller, hepatitt. Alkoholisk hepatitt kan presentere seg selv i varierende grad. Alvorlige tilfeller kan føre til leversvikt. Kroniske drinkers som overstadig drikke er svært utsatt for alkoholisk hepatitt.

Alkoholisme: Er det Lært eller arvelig?

Alkoholisme: Er det Lært eller arvelig?


Alkoholisme er ansett som en sykdom. Karakteristikkene av alkoholisme er en konsekvent trang til alkohol, uttak når alkohol ikke kan forbrukes, en manglende evne til å kontrollere drikking og en øket toleranse i forhold til virkningene av alkohol. Alkoholisme er forårsaket av både arv og miljø, selv om ingen av disse faktorer sikrer at en person blir et alkoholisk.

Genetikk

Medical News dag rapporterer at to typer av gener har blitt studert som har demonstrert at det er en genetisk kobling til alkoholisme. Genene er DRD2 og de genene i DRD2 regionen. Medical News Today rapporterer videre at mye av forskningen knyttet til gener og alkoholisme, har imidlertid vært inkonsekvent på grunn av den generelle forsknings konsentrasjon på bare DRD2 genet, uten fokus på de omkringliggende gener assosiert med DRD2. Ikke desto mindre, for genene til å bli aktive, må de utsettes for miljømessige utløsere.

Miljø

Miljø spiller en betydelig rolle i alkoholisme. De med genene for alkoholisme er utsatt for elementer innen sitt miljø som i hovedsak vil vekke de gener og begynner alkoholisme i den enkeltes liv. Elementer som lever i et miljø der en eller flere personer konsekvent drikker alkohol, eller bor i et miljø som er stress-fylt, kan be den enkelte til å begynne å drikke. Imidlertid kan personer som ikke har den genetiske bakgrunnen for alkoholisme også bli påvirket av disse miljøfaktorer og til slutt slå til alkohol som et middel for å takle livet.

Foreldre

Foreldre til alkoholikere kan eller ikke kan bære genet for alkoholisme og passere at genet til sine barn. Likevel, hvis foreldre eller foreldre til et barn misbruker alkohol eller andre stoffer, er de utsette barnet til alkohol, og derfor undervisning en lært atferd som kan være gått ned til barnet. Dette er fordi som barn utvikler han etterligner atferd av troverdige voksne i hans liv. Når at barnet konsekvent vitner en forelder drikker alkohol, vil at barnet ofte lære å tro at atferden er akseptabel og papegøye på atferdsmønster. I tillegg, mødre som drikker alkohol når de er gravide kjøre risikoen for å levere babyer som allerede er avhengige av alkohol, eller som har fødselsskader i forbindelse med alkohol, for eksempel i føtalt alkoholsyndrom (FAS).

Arvelighet

Alkoholisme har vist seg å være arvelige i mange familier. Likevel, ikke alle familier som har en historie med alkoholisme har genene for alkoholikere. Heller ikke en historie med alkoholisme i en familie garanti for at alle medlemmene vil etterhvert bli alkoholikere. En familiehistorie med alkoholisme kan godt begynne med en person i familien som har hatt noen eksponering mot alkoholisme hodet.

Alkoholisme Innenfor Befolkning

MedicineNet.com forklarer at fordi alkoholisme skyldes både arv og lært atferd, er det viktig å forstå hvilke samfunnsgrupper er mest påvirket av alkoholisme. I USA er det ca 17 millioner mennesker som er alkoholikere, og menn er mer sannsynlig å bli alkoholikere enn kvinner. Befolkningen med størst antall alkoholmisbrukere er i alderen 18-29, mens de over 65 år er minst sannsynlig å misbruke alkohol. Til slutt, den yngre at en person begynner å drikke alkohol, jo mer sannsynlig at hun er å bli alkoholiker.

Fysiologiske effekter av alkoholisme

Fysiologiske effekter av alkoholisme


Ifølge Alkohol Helse og Forskning World, 14 millioner amerikanere i dag oppfyller kriteriene for å bli diagnostisert med en alkohol avhengighet. Denne avhengigheten kan fort bli alkoholisme. Alkoholisme er en progressiv og kronisk sykdom, som hvis venstre ubehandlet kan føre til døden. Virkningene av alkohol kan være både kortsiktig og langsiktig. I begge disse tilfeller kan de fysiologiske effektene være ødeleggende både for den person som er involvert, så vel som de rundt dem.

Koordinering

En av de viktigste kortsiktige fysiologiske virkningene av alkohol er et tap av koordinasjon. Alkohol er klassifisert som et dempende stoff. Dette betyr at når det svelges, kjemikalier i alkohol undertrykke de funksjoner i kroppen, eller forsinker dem. De første par drinker vil umiddelbart føre til at musklene til å slappe av. Men når alkoholnivået i blodet har nådd sine grenser, resten av kroppen vil også begynne å være så avslappet at du ikke lenger har full kontroll over musklene selv. Uten muskelkontroll koordinering din blir hardt rammet som gjør det vanskelig å gå, snakke, eller selv gjøre noen andre funksjoner som krever motoriske ferdigheter.

Judgement

Annen kortsiktig fysiologisk effekt av alkoholisme er hjernen problemer, spesielt med den delen av hjernen som har å gjøre med din evne til å gjøre det klart dommer. Når alkoholen når hjernen din, kan det føre til at nervesignaler til å bli mistet eller forvirret. Det også dramatisk bremser ned muligheten for hjernen din til å behandle signaler. Når hjernen din mister sin evne til å tenke og resonnere, trenger du ikke lenger tenke på dine handlinger før du utfører dem. Alkohol kan også påvirke hukommelsen slik at du ikke bare til ingen foreta en riktig beslutning, men også få deg til å glemme den avgjørelse som du har gjort. Dette kan være farlig som det ikke bare setter den som drikker i fare, men det også setter de rundt dem i fare. Dette fysiologisk effekt er den viktigste årsaken til de fleste fyllekjøring ulykker og dødsfall.

Skrumplever

En av de mest skadelige langtids fysiologiske virkningene av alkohol er levercirrhose. Faktisk, ifølge Center for Disease Control, er levercirrhose den niende største dødsårsaken for voksne i Amerika. Når du drikker kroppen din ser alkohol som en gift. Slik det fungerer dobbelt så hardt for å sørge for at alkohol er filtrert ut av kroppen din så raskt som mulig. Orgelet ansvarlig for avgifte alkohol fra systemet er leveren. Leveren kan normalt håndtere små mengder alkohol. Imidlertid, jo større mengde alkohol leveren trenger å filtrere, jo mindre det kan fungere på sin normale prosesser med fett, proteiner og karbohydrater. Den resulterende problemet er enten en skadet leveren, fettlever, eller arr vev som er kjent som cirrhose.

Blood Pressure

En annen langtids fysiologiske effekt av alkoholisme er en usunn forandring i blodtrykket. Små mengder alkohol har vist seg å hjelpe blodtrykket ved å redusere dårlige kolesterolet og øke gode kolesterolet. Men utover de to glass grensen, kan alkohol ha usunne effekt på blodtrykket. Ifølge Mayo Clinic, kan de som lider av alkoholisme redusere sine systolisk blodtrykk etter 2 til 4 millimeter kvikksølv, og deres diastolisk blodtrykk med 1 til 2 millimeter. Alt fra bare å redusere sitt daglige alkoholinntak.

Seksuell funksjon

I en 1987 studie av medisinske forskere Gavaler og Van Thiel, ble det oppdaget at misbruk av alkohol kan ha ødeleggende effekt på den mannlige testiklene. De mannlige testiklene er i stor grad ansvarlig for begge nivåer av testosteron og sperm produksjon. I denne studien ble det funnet at når en manns blod alkohol nivå når over 0,25 prosent (eller omtrent fem drinker) muligheten for testiklene til å produsere sperm samt testosteron er dramatisk redusert. Uten tilstrekkelige mengder testosteron mannen kan også oppleve andre seksuelle dysfunksjoner, slik som mangel på seksuell lyst eller erektil dysfunksjon.

Hvordan redusere effekten av alkohol

Hvordan redusere effekten av alkohol


En kveld i baren eller over en lang, rolig middag med venner ofte inneholder alkohol. Mens noen netter du kan la alt henge ut, noen ganger du ønsker å ta det med ro - kanskje du har et tidlig møte, eller du trenger å bo ganske edru å lese barna sine godnatthistorie. Mens det er ingen magisk pille for å holde deg fra å bli full, vil noen forholdsregler redusere effektene av alkohol.

Bruksanvisning

•  Spis noe. Mat i magen og tynntarmen - hvor alkohol kommer inn i blodet - bidrar til å forsinke absorpsjon, svekke dens virkning. British Broadcasting Corporation melder at noen undersøkelser finner at fet og rik mat spesielt forsinke prosessen, noe som gjør det lettere for kroppen å håndtere alkohol.

Pass klokken. En generell tommelfingerregel er at kroppen lett kan behandle en drink per time, i hvert fall for de fire første timene. Hvis du ikke komme i forkant av denne hastigheten, vil du ikke bli full.

drikke drikker med lave eller høye alkoholinnhold. Legemet mest lett absorberer alkohol fra drikkevarer som er 10 til 30 prosent alkohol etter volum. Fordøyelseskanalen tar sin tid med priser under 10 prosent, slik som det som finnes i de fleste øl. Høyere priser, over 30 prosent, irritere fordøyelseskanalen, så den produserer mer slim. Dette bremser absorpsjon.

Klargjør for kvelden ved å være uthvilt. Hvis du er lei, er leveren mer svak ved behandling alkohol, som betyr at du vil ha en høyere blodalkoholinnhold. Blir lei forstørrer også alkoholens virkning som en depressant.

Smoke. Gjerne dette er forferdelig råd fra et helsesynspunkt, men BBC har rapportert på forskning som viser at nikotin kan holde alkohol fra å gjøre sin vei til tarmene, det viktigste stedet for absorpsjon i blodet.

Drikk mye vann eller andre ikke alkoholdige drikker i løpet av kvelden. Dette vil hjelpe deg sakte ned forbruket av alkohol, både ved å fylle deg opp slik at du drikker mindre, og ved å bremse hastigheten som du drikker. I tillegg har et glass eller to med vann før du går til sengs. Det vil ikke påvirke din tilstand akkurat da, men det kan lindre dehydrering som kommer med å drikke - og resulterer i det fryktede alkohol effekt, en bakrus.

Tips og advarsler

  • Koffein har ingen peiling på hvordan du er påvirket av alkohol. Det kan få deg til å føle deg perkier, motvirke alkoholens dempende effekt, men du vil fortsatt være beruset.
  • Hvis du drikker, utpeke en driver. Selv om du tar alle forholdsregler tilgjengelig, vil du fortsatt ha alkohol i systemet, og det vil fortsatt påvirke din reaksjonstid og evner.

Hvordan alkohol påvirker kroppen

Alkohol er ofte brukt i sosiale situasjoner. I USA er det lov å drikke alkohol når du er 21 år eller eldre, og mange ganger det er sosialt akseptabelt å være "pussa" eller "summet". Men alkohol påvirker folk forskjellig avhengig av flere variabler som høyde og vekt, og virkningene av alkohol på kroppen kan variere fra mindre kortsiktige problemer som utydelig tale til store langsiktige problemer som skrumplever. Alkohol kan være dødelig i store doser eller når du bruker et motorkjøretøy.

Faktorer som påvirker Alkohol Toleranse

Mange faktorer avgjør effekten av alkohol på en enkeltperson, inkludert en persons vekt, høyde, alder, kjønn, mengden av mat som forbrukes, og mengden alkohol konsumert. Det er viktig å merke seg at menn og kvinner blir påvirket av alkohol på en annen måte. Hvis en mannlig og kvinnelig av samme vekt og høyde konsumere den samme mengde alkohol, typisk vil den kvinnelige ha flere bivirkninger fra alkohol enn hannen. WebMD sier at dette skyldes det faktum at kvinner har mindre vann og mer kroppsfett enn sine mannlige kolleger.

Short-Term Effekter av alkohol på kroppen

De kortsiktige virkningene av alkohol på kroppen inkluderer redusert hemming, pratsomhet, sløret tale, svekket dømmekraft, dårlig koordinasjon, desorientering, forvirring, hukommelsestap, søvnforstyrrelser, kvalme, svimmelhet og oppkast. Selv i små doser, er en persons evne til å betjene et motorkjøretøy sterkt svekket. Bakrus også skyldes alkoholforbruk. En bakrus inkluderer vanligvis en hodepine, kvalme, ekstrem tørste, svimmelhet og tretthet.

Alkohol er svært ofte brukt i sosiale situasjoner fordi folk mister sine hemninger etter et par drinker. Mange mennesker føler seg mer trygg, mer pratsom, behovet for å briljere og samlet, mer avslappet.

Langtidseffekter av alkohol på kroppen

Alkohol kan være vanedannende, noe som fører til alkoholisme. En rapport gjort på Virginia Tech-universitetet sier at langvarig bruk av alkohol kan føre til hukommelsestap, personlighetsforandringer, økt mottakelighet for sykdommer og kreft, alkohol-avhengige hepatitt, levercirrhose, høyt blodtrykk, hjertesykdom, redusert muskelmasse og anemi . I tillegg sier DrugFree.org at å drikke alkohol mens de er gravide kan føre til føtalt alkoholsyndrom, psykisk utviklingshemning og fysiske misdannelser.

WebMD sier at når folk lider av alkoholisme og prøver å slutte å drikke, kan de gjennomgå abstinenssymptomer som angst, kvalme, oppkast, skjelving, hallusinasjoner, forvirring og irritabilitet. Disse symptomene kan starte så tidlig som 4 timer etter inntak av den siste drink og kan vare noen dager.

Advarsler

Inntak av store mengder alkohol på en gang kan føre til alkoholforgiftning. College Drinking av National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme (Niaa) rapporterer at tegn på alkoholforgiftning ikke blir i stand til å vekke en person, koma, kramper, langsom eller uregelmessig pust og hypotermi. Virkningene på kroppen hvis alkoholforgiftning går ubehandlet er beslag, varig hjerneskade og død.

Myter

Det er mange oppfatninger som spiser mat, drikker koffein, sover det av eller går den av kan fremskynde tankevekkende prosess. Dette er faktisk bare myter. Alkohol er absorbert inn i blodet gjennom magen og tynntarmen. Spise mat bremser bare ned absorpsjon prosessen. Når en person sover eller går, er alkohol fortsatt blir absorbert i blodet. Det eneste som har vist seg å edru opp en person under påvirkning av alkohol er tid.

Alkohol Fakta for kvinner

Alkohol Fakta for kvinner


Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), 60 prosent av kvinnene i alderen 18-44 drikke alkohol og cirka 30 prosent av dem er binge drinkers. CDC definerer overstadig drikking som forbruker "fem eller flere drinker på en enkelt anledning, for menn, eller fire eller flere drinker på en enkelt anledning, for kvinner, vanligvis i løpet av ca 2 timer." Moderat til tung alkoholbruk kan ha ødeleggende effekt på en kvinnes kropp.

Funksjon

På grunn av en kvinnes kropp kjemi og struktur, kan det ikke forbrenne alkohol måten en manns kropp kan. Snarere, absorberer den kvinnelige kroppen et høyere beløp det, som effektivt betyr at kvinner har høyere blod nivåer av alkohol enn menn med tilsvarende vekst som drikker samme mengde alkohol. Derfor tar alkohol effekt raskere og varer lenger i kvinners kropper.

Helse Issues

Fordi kvinner er mer påvirket av alkohol, er deres helse også. Kvinner som er stordrikkere sette seg større risiko enn menn for en rekke helseproblemer. Risikoen for leversykdom er høyere, muligheten for hjerneskade er større og vises raskere, er risikoen for skade på hjertet blir høyere og risikoen for utvikling av mange typer av cancer økes.

Betraktninger

Å drikke alkohol fører til svekket dømmekraft og er assosiert med høyere tilfeller av seksuelle overgrep. Dette gjelder spesielt for unge kvinner ved høyskoler og universiteter. Kvinner som drikker mye har vært kjent for å praktisere usikker sex i beruset tilstand, noe som fører til en større sjanse for å pådra en seksuelt overførbar sykdom og bli gravid.

Om påvirket Krakk hos barn

Når et barn utvikler påvirket avføring, kan det være et resultat av forstoppelse eller en tilstand som kalles encopresis. Det kan være mange grunner til barnet ditt har problemer med påvirket avføring, for eksempel kosttilskudd, pottetrening, eller stress. Selv om det kan være en frustrerende opplevelse for deg, kan det være direkte smertefullt for barnet ditt. Det finnes ulike måter å behandle denne tilstanden, men alltid konsultere barnelege før du velger en behandling.

Kronisk forstoppelse

Ifølge Mayo Clinic, er forstoppelse hos barn preget av svært få avføring. Når barnet endelig har avføring, kan avføringen være hard og ser ut som små pellets. Når barnet ditt har forstoppelse, kan det skyldes kostholdet (dvs. for mye junk food eller ikke nok væskeinntak). Dessuten kan pottetrening gjøre barnet ditt ønsker å unngå å bruke på badet, som kan resultere i avføring bygge opp i tarmen.

Symptomer på forstoppelse

Du vil kjenne barnet ditt er forstoppet fordi han ikke kan ha avføring i flere dager. Han kan nekte å passere en krakk fordi det er for smertefullt. Til tider kan barnet klage magen gjør vondt, eller at han føler seg syk i magen hans. Selv om det kan være overraskende, kan blod dukke opp på overflaten av avføringen.

Advarsel

Selv om barnet ikke kan ha avføring i noen dager, ifølge Mayo Clinic, er det svært viktig å se en lege hvis han ikke har bestått krakk for mer enn to uker. Hvis han begynner å kaste opp, har feber, vekttap, eller hevelse i magen, eller opplever en rektal prolaps (der tarmen kommer ut av endetarmen), se en lege umiddelbart.

Enkoprese

Enkoprese er et resultat av sterkt påvirket avføring fra barnet ditt nekter å bruke toalettet. Ifølge Mayo Clinic, vil avføringen begynner å samle seg i barnets endetarm og tykktarm. Når barnet ditt blir så påvirket, kan flytende avføring lekke ut.

Årsaker

Vanligvis vil barn som utvikler encopresis få det etter at de har vært potty trent. Siden encopresis skyldes forstoppelse, kan barnet ditt nekter å bruke toalettet. Krakk blir mer påvirket, noe som gjør bruk av toalettet mer stressende for barnet ditt. Noen barn også utvikle encopresis som et resultat av å bli bleie for tidlig, eller på grunn av en traumatisk situasjon.

Symptomer på Enkoprese

Hvis barnet ditt lider encopresis, vil han ha flytende avføring som vises i undertøy. De fleste ganger, vil barnet ikke ønsker å gå på do, eller vil prøve å motstå. Noen ganger kan barnet ikke vil spise, eller vil klage på å ha en buk verke. Hvis han har avføring, kan hans avføring være svært store (til poenget med clogging toalettet), eller han kan anstrenge seg for å presse ut avføringen.

Behandling

Det er viktig å søke legehjelp for barnet ditt hvis han har påvirket avføring. Ikke bare er det smertefullt, men det kan også være traumatiserende. Ditt barns barnelege kan anbefale kosttilskudd endringer, og i alvorlige tilfeller, bruk av avføring myknere, som laktulose eller melk av Magnesia. Bruk aldri noe annet enn det legen anbefaler. Øke ditt barns væske og fiber inntak kan også hjelpe.

Hvorfor blodtrykket opplesninger Vary

Hvorfor blodtrykket opplesninger Vary


Blodtrykket lesing gjenspeiler kraften av blodet sirkulerer gjennom blodårene dine til enhver tid. Mens det er vanlig for blodtrykket til å variere litt i løpet av din våkne og sovende statene, i henhold til kroppens naturlige døgnrytme, flere faktorer, som for eksempel kosthold og aktivitet, kan påvirke målingene på andre tidspunkter.

Funksjon

I de fleste, blodtrykket øker i morgen før de kommer ut av sengen, og det fortsetter å stige gradvis til midt på dagen når det flater ut. I kveld begynner det å slippe igjen. Dette er kroppens naturlige døgnrytmen og aktivitetsnivå eller ulike søvnmønster påvirker ikke det. Den eneste gangen kroppens døgnrytme er bekymringsfullt er når du allerede lider av høyt blodtrykk.

Identifikasjon

To tall utgjør blodtrykket, det systoliske og diastoliske. Det systoliske er den øvre rekke, og det diastoliske er den nedre rekke. En normal systolisk lesing er mellom 90 og 120, og en normal diastolisk lesing er mellom 60 og 80. Hvis det systoliske er mellom 120 og 140 og det diastoliske er mellom 80 og 90, blir blodtrykket forhøyet. Høyt blodtrykk avlesninger for det systoliske er mellom 140 og 160 og mellom 90 og 100 for det diastoliske. Målinger over dette er svært høy, og signalisere en potensiell medisinsk nødstilfelle.

Andre faktorer

Andre faktorer forårsake variasjoner i blodtrykket, og ved å styre dem; du kan være i stand til å senke blodtrykket. Mat med høyt kalium kan redusere blodtrykk og ved å senke forbruket av mettet fett, kan du senke kolesterolet, noe som resulterer i et lavere blodtrykk. Koffein, som finnes i cola, kaffe og te, midlertidig hever blodtrykket så drikke dem i moderasjon. Røyking kan også føre til en midlertidig økning i blodtrykket.

Betraktninger

Stress spiller en viktig rolle i din fysiske helse og velvære. Ikke bare stresset føre til en midlertidig økning i blodtrykket, i løpet av tiden du er engstelig, setter kronisk stress scenen for å utvikle langsiktige høyt blodtrykk. Bruk avspenningsteknikker, for eksempel kontrollert pusting eller meditasjon for å kontrollere stress relatert høyt blodtrykk.

Forebygging / løsning

Du kan aldri utvikle høyt blodtrykk hvis du følger et sunt kosthold, lite mettet fett og salt, med massevis av frisk frukt, grønnsaker og helkorn. Opprettholde en sunn vekt og trene regelmessig vil også redusere risikoen. I tillegg begrense forbruket av alkoholholdige drikkevarer.

Advarsel

Konsultere legen din om store svingninger i blodtrykket på 20 eller mer for enten systolisk og diastolisk tall. I tillegg, spør din lege om et sunt kosthold og mosjon plan for å senke høyt blodtrykk til trygge nivåer.

Hjem tiltak for å redusere blodtrykket

Hjem tiltak for å redusere blodtrykket


Høyt blodtrykk kan ofte være en symptomfri sykdom, og er ofte bare oppdaget under en rutinemessig medisinsk eksamen. Et sunt blodtrykk lesing er mellom 120/80 for personer i alderen 30-50, og litt øker med alderen. Det er mange hjem rettsmidler som vil bidra til å redusere et høyt blodtrykk lesing. Disse, kombinert med en sunnere livsstil, vil redusere blodtrykket effektivt og med letthet.

Betydning

En av de første tingene du trenger å bedømme om du opplever høyt blodtrykk er å få en nøyaktig avlesning fra legen din. Det bør rutinemessig kontrolleres hvert tredje år, eller oftere dersom din lege finner det nødvendig. Når du har en nøyaktig lesing, vil du vite hvordan du går frem med behandlingsplanen. Konvensjonelle behandlinger inkluderer betablokkere eller ACE-hemmere. Noen ganger er disse foreskrevet sammen med diuretika, som vil hjelpe kroppen eliminere væske. Sammen med medisiner, vil du mer enn sannsynlig bli bedt om å gjøre positive endringer i livsstil. Noen av disse endringene kan kombineres med en naturlig hjemme rette strategi.

Vekttap og mosjon

En av de mest grunnleggende ting du kan gjøre for å senke blodtrykket er å gå ned i vekt. Selv miste ten pounds kan senke høyt blodtrykk lesing av flere punkter. Inkludert øvelse i dine daglige aktiviteter er en optimal måte å gå ned i vekt og bli sunnere. Prøv å legge til bare tretti minutter daglig mosjon, mer hvis mulig. Folk som trener regelmessig vil vanligvis ha lavere blodtrykk. Turgåing, svømming, sykling og dans er alle ideelle aktiviteter.

Fordeler med livsstil endringer

En grunnleggende hjem middel for å redusere høyt blodtrykk er å slutte å røyke. Det er virkelig ikke en ting du kan gjøre som vil ha en større innvirkning på helsen din. Røykere med høyt blodtrykk, har en økt risiko for hjertesykdom.

Eliminere alkohol fra livet ditt er et annet hjem rette i riktig retning. Alkohol er høy i kalorier, og hvis du får i deg nok av det, vil du gå opp i vekt, og som kan ha negativ innvirkning på blodtrykket. Gi opp alkohol for godt, og merker en markant forbedring i din helse.

Effekter av Sunt kosthold

Spise et sunt kosthold som inneholder grønnsaker, frukt, sunn korn og nøtter er et flott middel for høyt blodtrykk som du kan gjøre hjemme, samt når du spiser ute. Prøv å ikke spise så mye rødt kjøtt, og innlemme mer fisk og hele matvarer i kostholdet ditt. En god tommelfingerregel er å spise noe grønt til hvert måltid. Dette kan være utfordrende, men det er en enkel måte å gjøre en livsstilsendring.

Unngå å bruke salt på bordet. Natrium-rik mat oppmuntre høyt blodtrykk. Eliminere salt fra din matlaging. Les mat etiketter for å finne ut hvor mye natrium er i maten du kjøper. Det er en utrolig mengde natrium i de fleste bearbeidet mat. Velg de nedre natrium versjoner hvis de er tilgjengelige. Season din hjemmelaget mat med urter og krydder for like mye smak, uten natrium.

En koffein-Free Life

Å gi opp koffein kan være en utmattende prosess, spesielt hvis du har vært avhengige av å drikke kaffe eller koffeinholdige drikker i lang tid. Koffein er kjent for å øke blodtrykket, så velg koffeinfri stedet. Bytt til urtete som grønn te, og holde koffein på et minimum. Gitt tidspunkt, vil du være i stand til å sparke koffein vane og fortsatt fungere i løpet av dagen.

Gode ​​Foods

Noen spesifikke matvarer som kan senke blodtrykket er bananer, som er høy i kalium; selleri, en annen god mat for å senke blodtrykket; tofu, melon og linser. Selv sjokolade har helsemessige fordeler som kan redusere blodtrykket, men sørg for å feste med mørk sjokolade for det beste resultatet. Bare ikke spise for mye sjokolade!
Selleri i særdeleshet har vært brukt siden greske ganger som en bakrus kur og en blod tynnere. Det reduserer blodtrykket ved å slappe av muskelvev i blodårene, noe som forbedrer blodstrømmen.

Melon har et høyt kaliuminnhold, noe som gjør dem til en god kandidat for å senke blodtrykket.
I tillegg, poteter har helsefordeler som strekker seg til høyt blodtrykk. Deres juice har antibiotiske egenskaper, og bidrar til å redusere høyt blodtrykk.

Innlemming en endring i kosthold, mosjon, begrense alkohol og koffein, vil bidra til lavere blodtrykk hos de individer som er utsatt for høyt blodtrykk symptomer. Men før du tar fatt på en ny livsstilsendring program, bør du kontakte lege. Det kan fortsatt være nødvendig å ta blodtrykket medisiner som du innlemme noen hjemme rettsmidler i det daglige liv.

Hvorfor er blodtrykket opplesninger Different i begge armene?

Blodtrykket i begge armer kan variere noe, men forskjellen i en frisk person bør være ubetydelig. En stor forskjell i de blodtrykksavlesninger av begge armer tyder på at det er en klar underliggende problem.

Blood Pressure

Blodtrykket er representert ved to tall. Den øverste rekke er representativ for det systoliske trykket. Systolisk trykk er maksimalt trykk av blod fra hjertet. Jo lavere tallet er det diastoliske trykk, som er mengden av trykket mellom slag i arteriene. Hvis forskjellen er mer enn 10 mm Hg kan det være et problem med blodstrøm på grunn av constricting arterier.

Normalt blodtrykk Difference

Helsepersonell vil vanligvis ta blodtrykket i begge armene og deretter velge en som har høyere verdi. I hver undersøkelse etter det, blir blodtrykket tatt fra kun den arm som ga den høyeste avlesning.

Sykelighet og dødelighet

Ifølge forskning utført av Andrew A. Skolnick (2002), en stor forskjell i blodtrykk (over 15 mm Hg) mellom armene tyder på økt sykelighet og dødelighet. Denne forskjellen kan oppstå på grunn av perifer vaskulær sykdom; pasienten kan være i faresonen for å utvikle hjerte (hjerteproblemer) og cerebrovaskulær (f.eks hypertensjon) forhold.

Medfødte tilstander

Det er foreslått at hvis armene har en forskjell på 10 mm Hg, deretter en rekke målinger bør tas for neste uke. Disse bør tas etter at du har hvilt i minst 5 minutter. Hvis etter uken er det fortsatt en forskjell i målinger av de to armene på minst 10 mm Hg, så din lege vil prøve å finne ut årsaken til forskjellen. Denne forskjellen kan oppstå på grunn av en underliggende medfødt tilstand som tynning av arteriene i armer eller bryst. Noen andre arterielle forhold kan være plaketter eller blodpropp.

Alder

Til tider alder kan være ansvarlig for økningen i blodtrykk mellom armene. Det kan ikke være noen annen patologi tilstede. Hos voksne over en alder av 50, er det vanligvis en økning i forskjellen i trykket av armene blod. Imidlertid bør stige aldri tas på vanlig måte hvis den er over 15 mm Hg.

Aortadisseksjon

En annen årsak til en forskjell i blodtrykket er en aortisk disseksjon, vanligvis kjent som en rift i arterieveggen. Korrelasjonen er lite, men betydelig. En annen vesentlig årsak til økning i blodtrykket forskjell på begge armene kan være noe som kalles en subclavia stjele. Dette er da subclavian (brystet) arterien blir blokkert, noe som gir opphav til en blodtrykksforskjell på 20 mm Hg eller mer.

Behandling

For å diagnostisere tilstanden, bør et kontrastforsterket CT av brystkassen gjøres for å oppheve noen av de mulige tilstander. En vaskulær ultralyd kan også hjelpe, men CT ville gi en mer detaljert visning.

Medisinske Symptomer på alkoholisme

Alkoholisme er en alvorlig sykdom som kan manifestere seg på mange måter. Den eksakte årsaken til hvorfor noen blir avhengige av alkohol og hvorfor andre ikke er ukjent, men det er en sykdom som går på tvers av alle linjer. Alle i alle aldre fra alle løp, kjønn eller sosial klasse kan bli avhengige. En av de alvorlige farene er at en alkoholiker kan gå i årevis uten å drikke en dråpe og deretter begynne å drikke igjen uten mulighet til å stoppe. Hvis du kjenner igjen noen av disse symptomene på deg selv eller andre, kan du kontakte en medisinsk faglig / rådgiver.

Toleranse

En åpenbar medisinsk symptom på alkoholisme er en betydelig økt toleranse for alkohol. En alkoholiker kan drikke store mengder alkohol uten at noen andre vite at de er beruset. Dette skyldes kroppens kjemiske balanse blir stadig mer vant til alkohol.

Mentale endringer og Minneproblemer

En alkoholiker gjennomgår også mentale forandringer, som kan inkludere paranoia, irrasjonell frykt, og mistet interessen for aktiviteter som alkoholiker tidligere likte. Alkoholikere har problemer med å huske og kan opphøre å huske hele kvelder med drikking. De kan også begynne å vise tegn på forvirring. Dette er på grunn av alkohol påvirker hjernen.

Depresjon

Depresjon kan ofte bli et problem med alkoholikere. Alkohol har en tendens til å gjøre de vanlige følelser av depresjon verre etter den høye slites av, og kan også føre til en utbruddet av depresjon.

Pågående smerte og sykdom

Oppkast, kvalme og magesmerter kan oppstå ganske konsekvent for alkoholikere. Disse kan også hjelpe bidra til spiseforstyrrelser.

Hjerteproblemer

Mange langsiktige problemer kan oppstå på grunn av alkoholisme blant annet hjertesykdom, høyt blodtrykk og blodpropp. Disse problemene og andre, føre til lavere levetid hos alkoholikere.

Leverproblemer

Et vanlig problem at resultatene fra alkoholisme er leverbetennelse, kalt alkohol hepatitt. Denne hepatitt kan deretter slå inn cirrhose i leveren, noe som over tid kan føre til leversvikt.

Andre langsiktige problemer

Søvnproblemer, bukspyttkjertel sykdom, et svekket immunforsvar, og seksuell dysfunksjon er alle problemer som kan påvirke alkoholikere.

Alkohol og magesmerter

Overdrevent alkoholforbruk kan føre til en rekke av mageproblemer, fra en natt med oppkast til et alvorlig tilfelle av gastritt. Magesyre nivåer er påvirket av alkohol, og mye drikking kan føre til ubehag eller irritere tilstander (slik som magesår) som du allerede har. Hvis du har magesmerter, er det best å unngå å drikke alkohol før du snakke med legen din.

Alkohol og magen

Ifølge University of Michigan Health System, kan alkohol påvirke magen på flere måter. Alkoholinntak kan føre til en økning av magesyre, som kan irritere organ. Det kan også føre til en tilstand som kalles gastritt, som er irritasjon av mageslimhinnen største. Hvis du har magesår, kan alkohol irritere dem og forårsake smertefulle flareups.

Oppkast

Drikke til overmål vil føre til kvalme og oppkast. Alkohol irriterer magen og oppkast er kroppens forsøk på å kvitte seg med et giftig stoff. Denne typen ubehag i magen er ikke kronisk; Snarere er det brakt videre av anfall av tung drikking.

Halsbrann

Ifølge Halsbrann Alliance, løsner alkohol ventilen som holder syre i magen. Denne syren kan sive inn i spiserøret, noe som kan føre til smerter og ubehag.

Gastritt

GICare, et nettsted om sykdommer i fordøyelsessystemet, påpeker at sosiale drinkers ikke trenger å bekymre deg for gastritt. Det er alkoholmisbruk som forårsaker denne lidelsen. Symptomer kan være magesmerter, oppkast og tap av appetitt. Denne tilstand kan også forårsake blødning i magen. Legen vil diagnostisere denne tilstanden med en endoskopi av magen.

Magesår

Magesår er en liten lesjon i slimhinnen i magen, og de kan forårsake magesmerter under flareups. Ifølge Mayo Clinic, kan alkohol irritere slimhinnen i magen og forverre magesår. Hvis du har et magesår, bør du avstå fra å drikke eller bare drikke moderat. Sørg for å snakke med legen din om drikking og denne tilstanden.

Snakk med legen din

Hvis du tror du opplever alkoholrelaterte magesmerter, eller hvis du ønsker å vite hvordan alkohol kan påvirke en mage tilstand som du har, må du snakke med legen din. Han vil være i stand til å løse dine spesifikke spørsmål og bekymringer.

Slik unngår påvirket tann

Slik unngår påvirket tann


En påvirket tann oppstår når en tann har ikke nok plass eller er plassert feil, hindrer riktig justering i munnen. Mest påvirket tann forekomster involvere tredje jekslene, ofte kalt visdomstenner, som gjerne kommer i en alder 17-21 eller år senere. Påvirket tenner kan forårsake smerter, infeksjoner og skader på nærliggende tenner og røtter. Pågående infeksjoner knyttet til tenner eller røtter kan ha langsiktige konsekvenser og er forbundet med hjertesykdom, så det er viktig å ha dem behandlet med en gang. Her er hvordan du kan forhindre en påvirket tann.

Bruksanvisning

Hindre Påvirket tenner

•  Planlegg og delta dental eksamener og tenner rengjorde to ganger i året. Sørg for å ha tennene røntget å se på tilstedeværelsen av jekslene eller feiljustert tenner som kan bli påvirket som de kommer inn. Barn i deres midten av tenårene skal ha røntgenbilder for å oppdage muligheten for fremtidig påvirket visdom tennene.

Diskuter med tannlegen din tilstedeværelse av tredje jekslene som er sannsynlig å bli påvirket. Hvis du ikke er sikker på om hans råd, få en annen mening for å bekrefte at fjerning av visdomstenner er nødvendig. Visdomstennene er vanligvis fjernet av en kjevekirurg, og du trenger en henvisning fra tannlegen din.

Sørg for at du får skikkelig tann oppmerksomhet for tennene før de blir alvorlig påvirket. Siden det vanligvis ikke er nok plass i kjeven for det tredje sett av jeksler, kan fjerning være den eneste muligheten. Hvis ja, er det best å ha prosedyren gjort så snart som mulig, snarere enn å la roten til å vokse og tennene til å bli mer påvirket og forårsake mer skade på omliggende området.

Kontroller at prenatal ernæring og barns tidlige dietter er optimal. Ifølge den berømte tannlege og forsker, er Weston A. Price, det store flertallet av tann sykdommer oppleves av barn og voksne forårsaket av dårlige eller mangelfulle dietter. Han anbefaler spesielt å ta tran sammen med rå melk for å sikre riktig dental utvikling.

Innse at det ofte er lite du kan gjøre for å hindre at en påvirket tann når du når voksen alder. Din kjevestørrelsen er satt, og ofte er det rett og slett ikke plass til den tredje jekslene.

Tips og advarsler

  • Spis hele, nærende mat under svangerskapet for å sikre riktig ansikts og palle utvikling i din baby. Dette vil forbedre sin tannhelse inn i voksenlivet.

Denaturert alkohol Spesifikasjoner

Denaturert alkohol Spesifikasjoner


Denaturert alkohol er en fargeløs, flytende form av alkohol til hvilke kjemikalier tilsettes for å endre den kjemiske sammensetningen av produktet, slik at det er giftig for mennesker når de konsumeres. Denaturert alkohol er vanligvis etanol med kjemikalier, inkludert metanol, isopropanol og tilsatt bensin for å endre formålet med alkohol.

Etanol

Etanol er en form av alkohol som vanligvis brukes for denaturerende; dens kjemiske sammensetning er CH3CH2OH. Etanol, også kjent som korn eller etylalkohol, kan brukes for sin alkoholiske effekt på det menneskelige legeme. Når etanol, eller enhver annen form for alkohol, blir brukt til å lage denaturert alkohol, blir proteinene innenfor alkohol endret ved introduksjon av en annen form av alkohol. Den andre formen av alkohol som innføres uncoils alfa- og beta-helix ark innen etanol protein til en uregelmessig form, slik at sammensetningen av den alkoholen som skal endres.

Rubbing Alcohol

En av de mest brukte former av denaturert alkohol er isopropanol, som ofte selges i apotek og lagrer hele USA rensevæske er vanligvis bygget opp av en 70 prosent alkohol-oppløsning, med 30 prosent vann tilsatt til alkoholblandingen. Kjemikaliene lagt til rubbing alkohol skaper en giftig kjemisk med en stygg lukt som kan forårsake reaksjoner som blindhet når det forbrukes. Når den plasseres på huden, isopropanol desinfiserer skadede og betente områder ved å bryte ned den bakterielle celleveggen av huden, og denaturerer proteinene i cellene i huden. En sterkere oppløsning av 95 prosent ikke ville ha samme virkning som en 70 prosent løsning, med 95 prosent denaturert alkoholløsning blokkerer banen av alkoholen i væsken fra å komme inn i cellene i kroppen.

Drivstoff

Etanol er en form for alkohol som har vokst som en form for fornybar energi som avhengigheten av den menneskelige rase på fossilt brensel avtar. Etanol blir denaturert ved tilsetning av bensin til å lage en denaturert alkohol som er en høy oktan stand til å skape energi ved forbrenning i en forbrenningsmotor. Å denaturere etanol for fornybare drivstoff, er bensin som vanligvis legges til drivstoff i forskjellige blandinger for å lage drivstoff stand til å utføre på forskjellige nivåer. Vanlige etanolblandinger er E10, som består av 10 prosent og 85 prosent etanol bensin, og E85, en høyere kapasitet drivstoff med 85 prosent og 15 prosent etanol bensin.

Lover

Den kjemiske tilsettes til alkoholen for å denaturere det vanligvis er farlig og fører til problemer når det forbrukes. Den giftige natur denaturert alkohol har resultert i innføring av regler og forskrifter av den amerikanske føderale regjeringen om lagring og bevegelse av denaturert alkohol produkter.