Digidexo.com

Cure for Candidiasis & Halitosis

Cure for Candidiasis & Halitosis


Halitose er et symptom på candidiasis, som er en overproduksjon av Candida albicans i tykktarmen og fordøyelsessystemet. Candidainfeksjon kan være forårsaket av en overbruk av bakterier, kortikosteroider, stress og til og med et dårlig kosthold. Hvis venstre ubehandlet, kan denne tilstanden føre til mange andre helseplager og sykdommer. Den beste kur for Candida overvekst er en kombinasjon av kosthold, probiotika og kolon rensing.

Diet

Candida overvekst kan lage perforeringer ("leaky gut") i tynntarmen, forårsaker ufordøyd mat, giftstoffer og bakterier å gå inn i blodbanen. Denne forråtnelse av mat sammen med infeksjonen kan anspore candidiasis i munnen. Dette kan føre til dårlig ånde. Den beste kur for candidiasis og halitosis er en endring i kostholdet. Siden Candida strømmer på sukker og gluten, bør du fjerne disse elementene fra kostholdet ditt. Spis brun ris brød og pasta istedenfor hvete, som inneholder høye nivåer av gluten. Også, spise mat med aspartam og aspartam i stedet for sukker. Melk inneholder også gluten og sukker. Brun ris melk og mandelmelk lage effektive substitutter.

Du kan fortsette å spise kjøtt, yams, de fleste nøtter, bønner og grønnsaker mens slåss candidiasis og halitosis. Også korn som hirse, bokhvete, kamut, amaranth og basmati ris er glutenfri. Grønnsaker er spesielt viktig for noen Candida overvekst problem. Grønnsaker inneholder fordøyelsesenzymer, som kan drepe overflødig systemisk gjær. Disse matvarer også stimulerer fagocytose av prosessen, når det hvite blodceller rense blodet. Denne prosessen eliminerer usunne celler slik som de som inneholder gjær Candida, deres toksiner og deres parasitter. Prøv juicing eller blande grønnsaker (dvs. agurk, selleri, reddiker) for en høyere absorpsjonshastigheten av vitaminer og mineraler.

Probiotika

I tillegg til endringer i kostholdet, probiotika er viktig for å eliminere candidiasis og halitosis. Probiotika er "vennlige" bakterier som kan fylle kroppens naturlige bakterier. Mange av disse bakteriene blir drept av under en candidiasis infestation. Påfyll av bakterier gir et fiendtlig miljø for Candida. Det overskytende gjær vil til slutt dø av. Du kan kjøpe probiotika på en helsekostbutikk. De nye perle-formet probiotika er designet for å overleve magesyren slik at de kan arbeide i de små og store tarmen. Yoghurt og kulturmelk inneholder også probiotika. Men se på sukkerinnholdet. Spis yoghurt vanlig eller konsumere de som inneholder sukker erstatter.

Kolon renser

Du har to alternativer på Kolon Rensing: Kolon rensing kits eller colonic vanning. Kolon rensing kits inneholder matvarer og urter som dreper systemisk gjær. Colonic vanning innebærer spyling tykktarmen med ozonbehandlet vann. Begge metodene kan fjerne fecal forstoppelser i kolon hvor gjær, parasitter og giftstoffer pleier å samles. Fjerne plakk-lignende buildups vil forbedre kroppens evne til å absorbere næringsstoffer. Candidainfeksjon vil gro over tid, så bør din halitosis.