Digidexo.com

Oppstøt gastritt

Hva er Erytematøse gastritt?

Gastritt oppstår når slimhinnen i magesekken blir betent eller irritert og kan også henvise til erosjon av slimhinnen. Erytematøst oppstår når det er rødhet i huden på grunn av utvidelse av blodårene. I noen tilfeller er det en normal respons på grunn av betennelse, og kan fremskynde tilheling. Imidlertid kan tilfeller av alvorlig blodkar dilatasjon svekke og i tid sprekke og forårsake blødning i området.

Typer og årsaker

Gastritt kan enten være akutt eller kronisk. Akutt gastritt er kort sikt og er vanligvis mindre enn seks måneder, og er ofte forårsaket av inntak av matvarer som irriterer og erodere mageslimhinnen, inkludert alkohol eller narkotika. Kronisk gastritt er ofte autoimmune opprinnelse, men kan også være forårsaket på grunn av stress, kroniske sår eller kreft og forekommer i mer enn seks måneder. Infeksjon fra Helicobacter pylori, noe som er et bakterie i slimhinnen, er en vanlig skyldige av gastritt.

Diagnose

Ikke-invasive prosedyrer inkluderer ultralyd, MR (magnetisk resonans imaging) og CAT scan (beregnet aksial tomografi). Invasive prosedyrer som endoskopisk undersøkelse kan tydelig se rødhet i erytematøst gastritt; tegn på utviklings lesjoner og blødninger kan sees med denne prosedyren. H. pylori-infeksjoner kan bestemmes via urea pustetest.

Tegn og symptomer

Anoreksi vil følge etter gastritt. Det er en vanlig reaksjon av legemet for å minimere skade på mage hvis mavesyre kontinuerlig skilles ut på grunn av å spise. Kvalme og oppkast kan også oppstå dersom mat er introdusert tvinges til mage-tarmkanalen. Det kan også være magekramper, diaré og feber. I alvorlige tilfeller kan smertefri gastrointestinal blødning oppstå hvis det perforasjon i slimhinnene eller ødelagte blodkar.

Ledelsen

Avhengig av faktiske årsaken til gastritt, intervensjoner er forskjellige i hvert tilfelle. Medisinsk ledelse innebærer kosthold, væske og multi-medikamentell behandling. En flytende eller tørt diett kan redusere belastningen på magen i fordøyelsen. Antibiotika er også indisert hvis det er forårsaket av en infeksjon. Antacida, protonpumpehemmere og histamin blokkere i medikamentell behandling hjelpemiddel mage healing ved å redusere surhet i magesekken, og dermed gjør miljøet egnet for mage mucosal regenerering. På grunn av sin hyperacidic virkning på magen, bør alkohol stoppes. Fluid erstatning er også et must hvis dehydrering oppstår på grunn av anoreksi, mye oppkast og dehydrering. Kirurgi som en siste valg er utført hvis vev død eller alvorlig blødning har oppstått. Helse undervisning om sykdommen kan være til stor hjelp for pasienten. Det forbedrer sykdom prognose og reduserer mulig gjentakelse.

Forsiktig

Gastritt kan slå hvem som helst når som helst. Kunnskap om tilstanden kan spare penger, tid og liv. Tegn og symptomer bør ikke ignoreres. Et sunt kosthold og livsstil er av største betydning. Inkludert mosjon og et vanlig besøk til legen, ledelse og behandling av sykdommene er meget mulig.

Gastritt Symptomer

Gastritt er en tilstand der slimhinnen i magesekken blir betent. Mange lider kan ikke innse at dette magesmerter er noe mer enn en "magen verke." Derfor er det viktig å gjenkjenne symptomer og vite når du skal se en lege, så det er medisinske behandlinger tilgjengelig som vil hjelpe lindre smerten og kurere tilstanden.

Typer

Det finnes to typer av Gastritt: Akutte og kroniske. Akutt gastritt oppstår meget plutselig og kan herdes i løpet av relativt kort tid. Kronisk gastritt er en stadig økende, gradvis skade i mageslimhinnen.

Risikofaktorer

Du kan være en kandidat for Gastritt hvis du blir utsatt for trafikk, urent forhold. Dette kan føre til en infeksjon av Helicobacter pylori, en bakterie kjent for å forårsake betennelse i deler av magesekken, noe som kan føre til sår eller til og magekreft. Andre risikofaktorer for Gastritt inkluderer alkoholisme eller røyking. Eldre, gravide og de med genetiske lidelser har også en forhøyet risiko for å pådra gastritt.

Symptomer

Noen symptomer å se opp for er hyppig fordøyelsesbesvær og halsbrann, uvanlig smerte i mageregionen, et plutselig tap av matlyst, oppkast blod, kvalme eller uvanlig mørk avføring. Hvis du merker noen av disse symptomene over enhver tid, ta kontakt med en lege så snart som mulig.

Diagnose

Gastritt, kan generelt bli diagnostisert basert på beskrivelsen av symptomene hos pasienten. Imidlertid, dersom pasienten ikke kan gi uttrykk for smerte han føler meget godt, kan legen bruke andre metoder for å danne en diagnose. Blodprøver vil avdekke tilstedeværelse av Helicobacter pylori, noen lave celletall, eller graviditet. Videre kan en endoskopi (et kamera undersøkt i magen for å kontrollere inflammasjon) også utføres.

Behandling

Den gode nyheten er at Gastritt er 100 prosent behandles. Gitt arten av sykdommen, selv om, vil hver behandling være litt forskjellig basert på årsaken til tilstanden. Gastritt kan være forårsaket av en infeksjon, noen autoimmune tilstander, galle reflux eller en blodsykdom som kalles pernisiøs anemi (mangel på vitamin B-12 i blodet).

I mange tilfeller vil behandlingen bestå av flere endringer i livsstil. Legen kan anbefale at pasienten opphøre forbruker noe alkohol eller tobakksvarer. I noen tilfeller kan det hende at pasienten ikke få lov til å drikke kaffe eller soda for en stund. Legen vil alltid foreskrive en veldig spesifikk, fiber-rik diett.

I de fleste tilfeller, men er nødvendig for medisinering. Hvis Gastritt er forårsaket av en Helicobacter pylori-infeksjon, er en "trippel terapi" vanlig brukt. Legen vil foreskrive tre separate medisiner, vanligvis en protonpumpehemmer for å redusere mage syre produksjon, samt to antibiotika. Andre medikamenter som kan bli foreskrevet omfatter antacida å avlaste halsbrann, H2-blokkere for å inhibere sekresjon av magesyre, eller et sukralfat for å skape et dekke over sår, og dermed forebygge ytterligere skade.

Hvordan lage Natural Hjem behandlinger for Gastritt

Hvordan lage Natural Hjem behandlinger for Gastritt


Gastritt er et begrep som brukes for å beskrive irritasjon, betennelse eller infeksjon i mageslimhinnen, noe som fører til feil fordøyelse, gass, ubehag og noen ganger sår. Tradisjonelle behandlinger for gastritt inkluderer ofte dyre reseptbelagte medisiner som faktisk kan gjøre noen tilfeller verre eller har andre uønskede bivirkninger. Heldigvis, noen av de beste og mest effektive behandlinger for gastritt er trygge og naturlig hjemme rettsmidler. Les videre for å lære å lage naturlig hjemme behandlinger for gastritt.

Hvordan lage Natural Hjem behandlinger for Gastritt

Tygg 1 ts. av ajwain, med en klype salt, da gastritt symptomene blusser opp. Ajwain har blitt brukt som en naturlig behandling i århundrer for å roe fordøyelsesbesvær, gass og andre symptomer på gastritt.

Kombiner 1 ts. av fersk ingefær og en hel potet i en blender til godt blandet. Sil massen og drikke juice 20 til 30 minutter før måltider, for å hjelpe berolige magesmerter, øke fordøyelsen og lindre symptomene på gastritt som ofte oppstår etter måltider.

Rull 1 ts. av stekt fennikel og to fedd hvitløk i en drue blad og tygge grundig før du svelger. Denne naturlige gastritt behandling umiddelbart kan lindre symptomene og er spesielt gunstig når det tas etter måltider.

Drikk kokos når symptomene blusser opp og tygge fersk kokos hele dagen som en naturlig gastritt behandling. Kokosmelk er en spesielt nyttig middel, og kan berolige gastritt symptomer innen en time eller to av drikker med varige effekter.

Limit eller unngå helt stimulerende midler som forårsaker og forverre gastritt. Ting som alkohol, tobakk, raffinert sukker, kaffe, krydder og chili, kullsyreholdige drikker, inkludert vann, og pickles bør fjernes fra kostholdet ditt.

Hvordan identifisere gastritt

Gastritt er en alvorlig og smertefull fordøyelse uorden, der mageslimhinnen blir betent eller irritert. Flere faktorer bidrar til gastritt som alkohol misbruk, overforbruk av anti-inflammatoriske medisiner og infeksjoner. Heldigvis er tilstanden behandles. Men før du kan behandle gastritt, må du identifisere symptomer.

Hvordan identifisere gastritt

En opplever kvalme eller pågående urolig mage. Mange fordøyelsessykdommer forårsake ubehag i magen. Derfor er det viktig å utelukke andre tilstander. Imidlertid er urolig mage eller kvalme et vanlig symptom med gastritt. Ubehag oppstår vanligvis etter måltider.

avtale med konstant abdominal oppblåsthet. Hvis du har gastritt, du sannsynligvis har abdominal oppblåsthet. Dermed kan klærne føles stram, og magen kan stikke ut. I tillegg, abdominal oppblåsthet forårsaker en generell ubehagelig følelse, som gjør det vanskelig å sove eller slappe av.

Oppkast mat eller blod. Oppkast blod er ikke normalt. Hvis dette skjer, må du se en lege. Siden gastritt forårsaker magebetennelse og dårlig fordøyelse, kan oppkast være en vanlig foreteelse. Imidlertid kan medikamenter avgjøre en magesyre.

mister matlysten. Symptomer på gastritt variere fra person til person. Derfor kan du oppleve et tap av matlyst. Som et resultat, kan du oppleve vekttap.

Kjøps avføring som er mørk eller blodig. Igjen er blod i mave-tarmkanalen ikke er normal. Men, hvis du har gastritt, du må av mørk, tjæreaktig avføring, eller oppdager blod i avføringen. Likevel, informere legen din om eventuelle avføringsendringer, da dette kan indikere en mer alvorlig tilstand som tykktarmskreft.

Observer at symptomene intensivere etter å ha spist krydret mat. Hvis du har gastritt, er det best å holde seg borte fra varme eller krydret mat. Disse matvarer kan irritere mageslimhinnen.

Om gastritt

Gastritt er en smertefull tilstand som oppstår når mageslimhinnen blir betent. Begrepet gastritt refererer ikke til en enkelt sykdom. Snarere er det et vidt begrep som omfatter flere ulike forhold som forårsaker betennelse. Hvis venstre ubehandlet, kan gastritt intensivere og føre til alvorlige fordøyelsesproblemer. Derfor er det viktig å identifisere symptomer på mage betennelse, og ta skritt for å stoppe gastritt.

Typer

Det finnes to typer gastritt: akutte og kroniske. Akutt gastritt er plutselig betennelse i mageslimhinnen. Episoder er vanligvis kort; kan imidlertid lider erfaring intense symptomer. På den annen side, utvikler kronisk gastritt sakte over tid. Kronisk gastritt kan oppstå på daglig eller ukentlig basis, der lider avtale med milde og alvorlige symptomer. Ofte ganger, kronisk gastritt forårsaker ingen symptomer.

Identifikasjon

Symptomene på gastritt variere. Symptomer assosiert med akutt og kronisk gastritt inkluderer svie eller smerter i øvre del av magen, oppkast, kvalme, fordøyelsesbesvær, vekttap og raping. Fordi gastritt kan etterligne andre gastrointestinale lidelser, leger be om en rekke medisinske undersøkelser for å bekrefte en diagnose. Blodprøve og en avføringsprøve er nødvendig for å identifisere anemi, som kan indikere blodtap eller mageblødning. I tillegg kan pasienter må gjennomgå en øvre GI endoskopi, som X-ray er mage-tarmkanalen og ser for misdannelser.

Effekter

Selv gastritt er ikke en livstruende tilstand, kan det føre til alvorlige gastrointestinale problemer. Hvis venstre ubehandlet, blødninger og sår kan utvikle seg i magen. Og i tilfellet av kronisk gastritt, kan pågående inflammasjon påvirker celler av mageslimhinnen og forårsake mageslimhinnen til tynt, noe som øker risikoen for magekreft.

Årsaker

Skade på mageslimhinnen er den viktigste årsaken til gastritt. Flere faktorer bidrar til gastritt. Disse inkluderer bakteriell infeksjon, overforbruk av smertestillende midler (disse medikamentene kan forårsake mage blødning), alkoholmisbruk (eroderer mageslimhinnen), kroppslig stress fra skade eller operasjon, eller blir diagnostisert med en autoimmun eller bindevevssykdom som angriper cellene i mageslimhinnen.

Betraktninger

Medisiner er tilgjengelige for behandling av gastritt. Imidlertid kan sufferers gjøre livsstilsendringer og behandle tilstanden naturlig. Visse matvarer kan utløse gastritt symptomer. Disse inkluderer krydret mat, syrlig mat og kullsyreholdige drikker. Identifisere problem matvarer og eliminere disse fra kosten kan bedre symptomene. Videre opprettholde en sunn vekt, trene tre ganger i uken i 30 minutter og læring stress management teknikker kan forbedre fordøyelsen helse og bidra til å lette gastritt symptomer.

Atrofisk gastritt Symptomer

Atrofisk gastritt er en tilstand der den slimete fôr i magen er betent og vevet begynner å bli ødelagt. Når gastrisk vev blir ødelagt, blir det erstattet av fibrøs og tarm-vev, som da begrenser magens sekresjon av stoffer som pepsin og saltsyre. Når dette skjer, vil folk utvikle magen og fordøyelsesproblemer. I noen tilfeller er atrofisk gastritt en autoimmun lidelse. Men i andre tilfeller tilstanden kan være forårsaket av miljøfaktorer, inkludert en viss type infeksjon. Som med mange typer gastritt, atrofisk gastritt ofte utvikler med få eller ingen symptomer.

Fordøyelsesbesvær

Et symptom på atrofisk gastritt er fordøyelsesbesvær, sure oppstøt eller gastroøsofageal reflukssykdom. Preget Disse forholdene er vanligvis preget av smerter i øvre del av magen, oppblåsthet og mer hyppige raping.

Kvalme

Kvalme og noen ganger oppkast kan være et tegn på atrofisk gastritt. Kvalme er oftere et symptom på andre typer gastritt, men atrofisk gastritt pasienter noen ganger opplever tilstanden også.

Mangel på matlyst

Noen mennesker med atrofisk gastritt kan merke at deres appetitt har avtatt. I noen tilfeller kan denne mangel på appetitt utvikle seg på grunn av andre vanlige symptomer som kvalme og oppkast, som gjør det mindre ønskelig å spise.

Vekttap

Noen atrofisk gastritt pasientene kan oppleve vekttap som følge av tilstanden. Igjen, i mange tilfeller er dette vekttap kan skyldes andre tegn og symptomer som kvalme og oppkast og mangel på matlyst.

Diagnose

Gastritt kan vanligvis bli diagnostisert basert på en fysisk eksamen og spørre en pasient om hennes symptomer. For å finne ut hvilken type gastritt en person lider av, kan en lege bestille noen diagnostiske tester. En vanlig test i diagnose er en endoskopi, hvor mageslimhinnen kan ses når et fleksibelt rør er plassert i magen. Leger kan også bestille en biopsi av magen vev for å få en nærmere undersøkelse.

Behandling

Atrofisk gastritt har ingen kur, men flere stoffer er tilgjengelig for å lindre symptomer, inkludert antacids, protonpumpehemmere og histamin-2-blokkere. Og fordi atrofisk gastritt vil til slutt føre til en vitamin B12 mangel, vil pasienter krever injeksjoner.

Symptomer på akutt gastritt

Gastritt er en medisinsk tilstand som ofte er preget av betennelse og irritasjon i fôr av magen. Denne betennelsen er oftest forårsaket av infeksjoner (ofte bakteriell infeksjon). Men ifølge de ansatte på Mayo Clinic, ulike andre faktorer som kontinuerlig bruk av smertestillende, overdrevent inntak av alkohol og traumatisk skade blant annet blir ofte betraktet viktigste faktorene som fører til gastritt hos individer. Gastritt er ikke ofte ansett for å være livstruende, men det fører til mye smerte og ubehag for pasientene. Selv om det i visse alvorlige tilfeller gastritt kan forårsake magesår og øke sjansene for å utvikle magekreft.

Typer av Gastritt

Gastritt er generelt klassifisert i to hovedkategorier: akutt gastritt og kronisk gastritt. Akutt gastritt er definert som en form for gastritt som oppstår plutselig, og er ofte for en kort tidsperiode. På den annen side er kronisk gastritt en lengre varig form som utvikler seg langsomt. Akutt gastritt er funnet å være mer vanlig enn kronisk gastritt. Det finnes ulike symptomer og tegn som ofte er forbundet med akutt gastritt. Noen av de vanligste symptomene er klarlagt og listet opp nedenfor.

Pain

Smerte er en av de vanligste symptomene som er ofte forbundet med akutt gastritt. Personer som lider av akutt gastritt ofte oppleve en gnager eller en brennende smerte i øvre mageregionen av kroppen. Denne smerte ofte kan spre seg til andre deler av kroppen, så vel som på baksiden og den sentrale del av abdomen, og det vanligvis forverres under spising.

Oppkast

Et annet vanlig symptom assosiert med gastritt er mye oppkast. Ofte avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden, er spy vanligvis klare eller grønnaktig gul i fargen. Men i ekstreme og alvorlige tilfeller av akutt gastritt, spy av individer har ofte spor av blod, som kan gjøre det vises gråsort eller brunaktig i fargen.

Raping og oppblåsthet

Personer som lider av akutt gastritt ofte opplever kontinuerlig raping og oppblåsthet. Raping hjelper ofte i midlertidig redusere smerten av pasienten, men det fritar ikke personen fra smerten permanent. På grunn av den kontinuerlige følelsen av raping eller oppblåsthet, enkeltpersoner ofte får en følelse av fylde i øvre mageregionen like etter å ha spist.

Andre vanlige symptomer på akutt gastritt

Andre vanlige symptomer assosiert med akutt gastritt inkluderer tap av appetitt, vekttap, kvalme, dårlig fordøyelse og hikke ..

Har Acid Reflux har noe å gjøre med gastritt?

Acid reflux (også kjent som gastroøsofageal refluks, eller GERD), og tilstanden kalles gastritt --- som er betennelse i mageslimhinnen --- er to svært forskjellige forhold. Selv om begge do bære magen til en viss grad, og begge kan bli behandlet med syre undertrykkende terapi, betyr en tilstand ikke føre til den andre.

Gastroøsofageal refluks (GERD) Definert

En ventil som er ment å skille spiserøret fra magesekken (kjent som den nedre esophageal ventilen - LES, for kort), ikke fungerer som det skal i de personer som har GERD. Derfor kan mageinnholdet strømme tilbake opp gjennom spiserøret, og til hele veien inn i individets munn, på grunn av den defekte ventil.

GERD Symptomer

Symptomer på mat tilbake fra magesekken opp i spiserøret under ulike faser av fordøyelsen kan inneholde: oppgulp av mat, halsbrann, brystsmerter, sår hals, hoste, og en hes stemme. Men er det noen enkle ting som kan gjøres for å hindre GERD symptomer.

Unngå mat som er høy i fett (stekt kylling) er en ting du kan gjøre for å hindre GERD symptomer. En annen er å spise mindre. Inntar fettrik mat og overspising ved måltider vil føre les ventil til å svekke, noe som gjør GERD mer sannsynlig.

Gastritt Definert

Gastritt, en inflammasjon i mageslimhinnen eller infeksjon i magen, gjør en individuell følsom for syre i sine egne mager. Denne følsomheten kan variere i smerte alvorlighetsgrad fra mild til brenning, og det kan gi symptomer som kvalme og dårlig matlyst. Imidlertid, i motsetning til GERD, det påvirker ikke i spiserøret i det hele tatt.

Gastritt: Mange årsaker

Tilstanden gastritt er oftest forårsaket i USA med ett av to ting: bruk av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) eller hyppig bruk av aspirin, ifølge MSNBC online nettsted.

Imidlertid, alkohol, kan sigarettrøyk, så vel som andre medisiner (som antibiotika) føre denne tilstanden også. I tillegg kan bakterier forårsake mage-infeksjon, noe som resulterer i gastritt også. De vanligste bakteriene som ber denne tilstanden er Helicobacter pylori, og krever antibiotikabehandling.

Betydelig

Både sure oppstøt og gastritt kan behandles naturlig eller med syre-undertrykkende midler. Men disse syre-undertrykke narkotika bare hjelpe mot halsbrann og smerter i magen. De kan ikke styrke les ventil (for å beskytte mot GERD), og de kan ikke beskytte magens foring mot betennelse eller infeksjon (som forekommer i gastritt).

Gastritt Tilstand og Symptomer

Gastritt Tilstand og Symptomer


Gastritt er en smertefull helsetilstand som involverer betennelse i mageslimhinnen. Som fôret bryter ned, syrer som brukes for fordøyelsen brenne veggene i magesekken. Ulike faktorer kan føre til gastritt, og symptomer kan også variere avhengig av arten og alvorlighetsgraden av din tilstand. Gastritt forårsaker stort ubehag og kan føre til flere farlige helseproblemer hvis ignorert. Kontakt lege dersom du opplever symptomer hyppig assosiert med gastritt.

Årsaker

Gastritt har flere forskjellige årsaker. Bakteriell infeksjon er en av de viktigste årsakene til denne tilstanden. Helicobacter pylori bakterie-infeksjoner er kjent for å bryte ned magens beskyttende belegg, som fører til smerte og indre skader. Parasittinfeksjon kan også forårsake gastritt. Visse piller, som aspirin og ibuprofen, kan også forårsake akutt gastritt. Problemer kan oppstå når en person tar store mengder av slike piller over en lengre tidsperiode. Stress er en annen skyldige, som fører til en økning i destruktiv magesyre. Overdreven alkoholbruk også skader mageslimhinnen, som fører til gastritt. Andre helsemessige forhold knyttet til utvikling av gastritt inkluderer HIV / AIDS og Chron sykdom.

Risiko

Gastritt viser noen alvorlig risiko, spesielt når venstre ubehandlet. Ifølge Mayo Clinic, en av farene ved gastritt er den økte risikoen for magekreft. Andre risikoer inkluderer utvikling av smertefulle magesår. Den gode nyheten er at mange tilfeller av gastritt er lett å behandle, og de fleste mennesker leges raskt.

Symptomer

Burning smerter i magen er tegn på gastritt. Mange ganger er slike smerter forårsaket av enkle dårlig etter å ha spist noe syrlig eller krydret. Ikke bry deg om dine symptomer er sjeldne. Imidlertid gjentakende brenning og syrefordøyelsesbesvær, samt overdreven oppblåsthet og gass, er indikatorer på gastritt. Andre symptomer er kvalme og oppkast.

Akutt gastritt

Akutt gastritt kommer plutselig og varer bare en kort stund. Det vises vanligvis i form av kvalme og brennende smerter i øvre del av magen. Denne form for gastritt er mindre alvorlig, og er vanligvis forårsaket av forbruk av problematiske matvarer og piller. For eksempel kan en person oppleve akutt gastritt etter å ha drukket tungt og spise krydret mat natten før.

Kronisk gastritt

Kronisk gastritt er en mer alvorlig tilstand. Følelser av ubehag gradvis øke over tid før en person føles murrende smerte og tap av appetitt nesten hver gang han spiser. Helicobacter pylori bakterien infeksjoner ofte føre til kronisk gastritt. Se etter blod i oppkast eller avføring, et tegn på intern mage blødning som følge av gastritt.

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Gastritt er en betennelse i mageslimhinnen. Denne betennelsen fører til fôr for å utvikle sår, som muligens utvikle seg til smertefulle magesår. Utbruddet av gastritt skjer plutselig i noen tilfeller, og i andre, det kommer på etter hvert. Her er noen symptomer på gastritt.

Hvordan identifisere symptomer på Gastritt Betennelse

Hvordan identifisere symptomer på gastritt

Boblende magen. Hvis du oppdager en pågå problem med magen opprørt ledsaget av smerte, kan det være lurt å holde styr hvis problemet ditt er mat relatert eller muligens gastritt.

Hyppige fordøyelsesproblemer. Alle på et eller annet tidspunkt har en bout med dårlig fordøyelse; Men hvis du merker at du hele tiden tar fordøyelsesbesvær medisiner uten store lettelse problemet er muligens alvorlig.

•  Redusert appetitt. Spise mindre på grunn av kronisk magesyke, smerte og kvalme er et annet symptom på gastritt.

stikkende smerter. En beskrivelse av gastritt smerte er en som ser ut til å gå rett gjennom kroppen din fra foran til bak. Smerten begynner i øvre venstre del av kroppen din og utstråler gjennom ryggen.

Oppkast opp uvanlig substans. Oppkast opp et stoff som er klar, grønn, gul, smykket med blod eller alt blod er et tegn på en alvorlig mage betennelse som trenger øyeblikkelig legehjelp.

Lær uvanlig gastritt symptomer. Noen mindre vanlige symptomer på gastritt er svett med en rask hjerterytme, kortpustethet, brystsmerter. Andre mindre vanlige symptomer er blodig avføring, eller veldig stygg luktende avføring.

Hvordan virker Hevelse oppstå?

Enten det er forårsaket av en bie stikk eller en forstuet ankel, alle har opplevd hevelse på et eller annet tidspunkt. Hevelse, også kjent som ødem, er en del av kroppens inflammatorisk prosess, noe som bidrar til legemet når den blir skadet. Å vite hvordan hevelse oppstår kan gjøre det lettere å tolerere når det skjer med deg.

Kroppene våre gjennomgå den inflammatoriske prosessen nesten enhver tid en skade eller vevsskade oppstår. Sammen med rødhet, varme og smerte, er hevelse et tegn på inflammatorisk prosess på jobb. Når en del av kroppen blir skadet, blir kjemikalier som frigjøres som virker på de minste blodårer, kalt kapillærene. Slike kjemikalier forårsaker kapillærene til vasodilate eller bredere, og dermed fører til både en økning i blodstrøm og en lekkasje av væske inn i det skadde området. Den gjør det også smitte-kampene celler til å gå inn i skadestedet. Hevelse oppstår som et resultat av denne fluidlekkasje inn i de omgivende vev. Selv om den inflammatoriske prosessen er fordelaktig når det gjelder å hjelpe kroppen til å helbrede, er noen ganger lokal hevelse en mindre nyttig side-effekt, så er det ofte behandles ved bruk av is, varme, kompresjon, høyde og ikke-steroide eller steroide anti inflammatoriske medisiner.

Hevelse kan også skje systemisk eller gjennom hele kroppen. Så det er generelt referert til som ødem. Det skjer i utgangspunktet på samme måte som lokal hevelse, men innebærer større områder av kroppen. Vanligvis, når generalisert ødem inntreffer, medfører det ikke bare midlertidig lekkasje av fluid inn i vevet som en respons til skade, men også et problem med fluidet blir reabsorbert av blodkar. Lymfesystemet, som også er ansvarlig for absorpsjon av væsken i hele kroppen, kan også være ødelagt, noe som fører til ytterligere problemer svellende. Hevelse av denne art er vanligvis sekundært til en mer alvorlig medisinsk tilstand eller sykdom, som for eksempel graviditet, kreft eller nyresvikt.

Hvordan virker dårlig ånde oppstår?

Hvordan virker dårlig ånde oppstår?

Definisjon

Dårlig ånde er en faktisk medisinsk tilstand som kalles halitosis. Det er definert som enhver lukt som i ikke hyggelig som kommer fra luften en person puster ut. Dårlig ånde er flaut og ikke svært tolerert av andre. Det bør tas opp.

Foods

Den mest åpenbare årsaken til dårlig ånde oppstår på grunn av visse matvarer en person spiser. Hvitløk, løk og kaffe topper listen. Hvis en person spiser en stor mengde hvitløk det kan også påvirke pusten i et par dager. Den eneste løsning på dette årsaken til dårlig ånde er å unngå de matvarer. Du kan også være lurt å velge å begrense de matvarer til de dagene du ikke har tenkt på å gå ut.

Plakk bygge opp

Når en person ikke praktisere god tannhygiene og ikke får rutinemessige cleanings, bygger plakk opp på sine tenner. Foods så holde seg til plakk og begynner å forfalle. Tenk deg forlate et stykke av mat i kjøleskapet i lang tid. Hva skjer med det? Det begynner å gå dårlig og avgir gasser som lukter fryktelig. Det samme skjer når maten sitter fast i munnen. Munnvann vil bare maskere lukt for en kort tid, og vil ikke herde på problemet. Du trenger å se en tannlege og få en grundig rengjøring. Etter at daglig hensyn til rengjøring av tennene og munnen bør være en prioritet.

Morning Breath

Det er vanlig for de fleste enkeltpersoner til å våkne opp med morgenånde. Dette er fordi spytt tørker opp om natten mens en person sover. For å redusere mengden av morgenånde du har, drikk rikelig med vann. Du kan også tygge litt tyggegummi før sengetid som får spytt kjertler jobbe ekstra hardt. Dette vil holde munnen fuktig lengre enn normalt i løpet av natten.

Andre medisinske tilstander

Dårlig ånde kan også være et resultat av en medisinsk tilstand. Sure oppstøt, leversykdommer og nyresykdommer har alle vært kjent for å forårsake dårlig ånde. Den eneste løsningen er å ta den underliggende sykdommen. Du må søke medisinsk behandling fra fastlegen din, samt noen spesialister til å få dette under kontroll.

Hvordan virker en gjær infeksjon oppstår?

En hårfin balanse

Gjær og bakterier som lever i en delikat balanse i vagina. Tar antibiotika kan drepe de gode bakteriene som holder gjær i sjakk. Mange kvinner opplever vaginal gjær infeksjoner etter å ha tatt et kurs av antibiotika. Noen aktuelle antibiotika kan også ha denne virkning, spesielt på hudoverflaten infeksjoner. Hvis du oppdager at du alltid får en gjær infeksjon etter å ha tatt antibiotika, be legen om å forskrive en gjær infeksjon behandling, bare i tilfelle.
Regelmessig skylling vasker også bort gunstige vaginal bakterier og kan gjøre kvinner utsatt for en overvekst av gjær. For denne og andre grunner, er det aldri en god idé å douche mindre regissert av legen din.

Årsaker

Gjær blomstrer i varme, fuktige forhold, som de i kjønnsorganene. Iført strømpebukse, en våt badedrakt eller svett treningsklær for lange perioder gir den perfekte fuktig habitat for gjær til å trives i. Holde huden ren og tørr, og fjerne skitne, våte klær så snart som mulig vil gå en lang vei mot forebygge en infeksjon.
Du blir kanskje overrasket over å høre at gunstige forhold også oppstå som følge av høyt blodsukker. Ukontrollerte diabetes kan utløse vanlige, vedvarende gjær infeksjoner fordi høyt blodsukker fører til glukose-rik vaginale sekreter som gjær lett lever av.

Vaginal Miljø

For noen kvinner, gjærinfeksjoner tennes hver gang det er en endring i vaginalmiljøet. Disse endringene kan variere fra naturlige hormonelle forandringer i menstruasjonssyklusen, en irritasjon forårsaket av en bestemt stoff eller fargestoff, graviditet, orale prevensjonsmidler eller en ny seksualpartner. Som vagina opplever en hormonell eller endring blir irritert, kan vaginale sekresjoner øke eller redusere, å endre mengden av fuktighet i skjeden samt gjær-to-bakterie-forhold.

Andre årsaker til endring i vaginal miljøet er dårlig hygiene, bruk av parfymerte vaginal renseprodukter eller spray, såpe eller vaskemiddel allergier, dårlig ventilert klær eller undertøy, og overgangsalder eller medisiner bivirkninger.

Svekket immunforsvar

Kroppens immunsystem spark vanligvis i å bidra til å bekjempe spirende infeksjoner, og noen ganger kan dette være nok til å stoppe dem i deres spor. For mennesker som lider av nedsatt immunforsvar, kan det ikke være tilfelle. Personer med immunsystem lidelser som HIV, kan folk på immunsuppressive legemidler, eller personer med visse typer kreft lider av hyppige gjær infeksjoner. I samme grad, kan folk som opplever vanlig tretthet, stress, dårlig kosthold eller mangel på mosjon også finne seg utsatt for gjær infeksjoner på grunn av svekket immunforsvar.
De fleste kvinner vil få minst én gjær infeksjon i sin levetid. Hvis gjær infeksjoner bli tilbakevendende eller vedvarende, identifisere potensialet årsaken (e) av infeksjonen kan gå en lang vei mot fremtidig forebygging.

Hvordan virker en punktert lunge oppstå?

Hva er en punktert lunge?

En punktert eller kollapset lunge er også kjent som en pneumothorax. Den er forårsaket av luft å komme inn i pleuralhulrommet, som er rommet i thorax rundt lungene og andre organer. Det fører til plutselig kortpustethet, intens smerte i brystet og ryggen, og kan føre en person til å bli blått. Fordi puste kan bli svært vanskelig i disse forholdene, kan hypoksi (oksygenmangel i blodet) føre til bevisstløshet og koma. I tillegg kan det forårsake store skader årer som fører inn i hjertet blir hindret, får hjertet til å pumpe mindre blod enn det burde.

Akutte Årsaker Pneumothorax

Noen ganger kan pneumothorax oppstå spontant på grunn av lungevevet sprekker. Dette er mest vanlig hos unge menn, spesielt de med Marfans syndrom. Marfans er en sykdom i bindevevet, noe som gjør at veggene i lungen skjør og utsatt for riving.
Lungekollaps kan også skje på grunn av en bryst skade, slik som et stikk sår eller en brukket rib. Endelig kan en kollapset lunge også skje på grunn av barotraume, som er en type av skade som er forårsaket av trykkforskjeller inne i kroppen og utsiden av det. Dette kan skje med dykkere som overflaten for fort eller under raske endringer i trykk, for eksempel når trykket synker raskt i et fly.

Kroniske Årsaker til en punktert lunge

Lunge punkteringer kan også oppstå på grunn av andre forhold. For eksempel kan kroniske lungesykdommer slik som astma og emfysem forårsake punktert lungene. Akutte og kroniske infeksjoner kan også føre til at lungene å punktere.
Disse sykdommene forårsake skade og fortykning av lungevev, som kan bryte sammen dens elastisitet og få den til å rive lett. Andre forhold, som for eksempel tuberkulose og lungekreft, kan fysisk trenge lungeveggen fra innsiden og ut, forårsaker det å punktere.

Hvordan virker en tarmobstruksjon oppstå?

Symptomer

Tarmobstruksjon oppstår når tarmen er blokkert, enten mekanisk (bokstavelig talt blokkert av) eller funksjonelt, som ikke tillater mat til å passere langs den normale prosess for fordøyelsen. Hindringer kan oppstå som en følge av problemer med tarmlumen (det lumen er den innvendige veggen av tarmen), i tarmveggen, eller utenfor tarmen. Vanlige symptomer på en tarmobstruksjon er smerter og hevelse i magen, oppkast (som kan inkludere oppkast av avføring) og forstoppelse.

Årsaker til Small tarmobstruksjon

Små tarmobstruksjon, også kjent som obstruksjon av tynntarmen kan skje på grunn av en rekke årsaker. I noen tilfeller kan abdominal kirurgi føre veggene i tynntarmen til å holde sammen. Hernias som omfatter deler av tynntarmen, kan også føre til at det blir blokkert. Svulster kan også føre til liten tarmobstruksjon. En annen type blokkering, kalt strikturer, oppstår når veggene i tynntarmen svelle og blokkere av området. Dette kan være på grunn av Crohns sykdom eller fra en mangel på blod. Endelig kan fremmedlegemer, slik som gallesten og svelget elementer blokkere tykktarmen.

Årsaker til Large tarmobstruksjon

Fordi den store tarmen kommer etter tynntarmen, og er større i diameter, kan det være vanskeligere å hindre. Ikke desto mindre, enkelte typer av tumorer er i stand til å blokkere av forholdsvis stor plass. Igjen, kan brokk som brytes rundt tarmen også blokkere den av. Inflammatorisk tarmsykdom, samt "snille strikturer" (som er essensielt hevelser i tarmveggen som ikke har noen kjent årsak) kan også blokkere av tarmen. Endelig kan avføring også blitt sittende fast, hindrer enden av tykktarmen.

Sent oppstått Menopause

Sent oppstått Menopause


Sent oppstått overgangsalderen kan ikke være et tegn på noe reelt problem. Det har vært forbundet med risiko for visse lidelser. Men sent innsettende overgangsalder har også blitt kjent for å ha positive helseforeninger. Menopause skjer i en kvinnes kropp etter menstruasjon har opphørt. Ingen spesifikke eller riktig alder finnes for utbruddet av overgangsalder. Kvinner som utvikler menopause senere enn andre kvinner, statistisk sett, har sent innsettende overgangsalder.

Definisjon

Kvinner vanligvis starter stille symptomer på overgangsalder rundt 45 år Sent oppstått overgangsalder har ingen spesifikk definisjon, men vil bli vurdert overgangsalder som begynner vel etter fylte 45. En kvinne som begynner overgangsalder i en alder av 46, for eksempel, ikke kan sies å ha sent innsettende overgangsalder. Men en kvinne som starter overgangsalderen på 55 år eller 60 ville være.

Betydning

Sent oppstått overgangsalder har vært forbundet med risiko for brystkreft. Kvinner som begynner overgangsalder etter fylte 55 har høyere risiko enn kvinner som begynner overgangsalder på rundt 45, for eksempel, ifølge healthsearches.org.

Brystkreft

Sent oppstått overgangsalderen kan bidra til risiko for brystkreft på grunn av østrogennivå. Østrogen er et hormon som er tilstede i begge kjønn, men i høyere nivåer i kvinner. Kvinner som har sent innsettende overgangsalder kan ha høyere nivåer av østrogen i løpet av sin levetid. Østrogen fører til cellereplikasjon i kroppen. Så når østrogen er til stede i nivåer som er for høy, hormonet som en gang var avgjørende for den reproduktive systemet blir en fiende, forårsaker brystkreft.

Medvirkende faktorer

Forskning publisert i 1988 av den japanske Journal of Cancer Research undersøkt årsakene til tidlig forekomst av første menstruasjonssyklus (menarche) og sent innsettende overgangsalder og viste kvinner med sent oppstått overgangsalder viser lignende egenskaper. De har en tendens til å være større enn vanlig, for eksempel, og forbruker mer skalldyr. Tidlig menarche er også forbundet med risiko for brystkreft.

Mulige fordeler

Ta hjertet, siden de forhøyede nivåer av østrogen over levetiden som forårsaker sent innsettende overgangsalder er også assosiert psykiske fordeler som varer inn i alderdommen. Forskere Robert N. McLay, Ph.D., MD; Pauline M. Maki, Ph.D .; og Constantine G. Lyketsos, MD, MHS, publisert i Journal of Neuropsychiatry og kliniske Neurosciences i 2003 resultatene av en studie som viste at kvinner med sent innsettende overgangsalder og kvinner som aldri føder et barn viser mindre av nedgangen i kognitiv evne som vanligvis oppstår i alderdommen.

Betraktninger

For maksimal effekt, unngå røyking. Selv om, ifølge forsker publisert i den japanske Journal of Cancer Research i 1988, røyke sigaretter hemmer sent innsettende overgangsalder, det kan også øke risikoen for kreft. Dette, selvfølgelig, er ikke ideelt for noen allerede opplever forsinket menopausale symptomer. Bor i en stor by eller byområde redusere sannsynligheten for sent innsettende overgangsalder.

Tidlige symptomer som kan oppstå i Akutt Lyme sykdom

Lyme sykdom, så kalt fordi det opprinnelig ble anerkjent i Lyme, Conn., Er forårsaket av borelia burgdorferi bakterier, og som overføres av flått.

Utslett

Selv om ikke i alle Lyme tilfeller kan en blink utslett vises på flåttbitt stedet og kan oppstå i løpet av timer til måneder etter bittet.

Hodepine

En vanlig bivirkning av tidlig Lyme sykdom er en vedvarende eller tilbakevendende hodepine.

Fatigue

Ekstrem trøtthet er også en sterk indikator på Lyme. Det kan være alt fra manglende evne til å vekke fullt på å våkne til anstrengende for lett hele dagen.

Influensalignende symptomer

Tidlig Lyme sykdom kan føle seg som influensa, med smerter og en generell "kjøre" følelse. Det er en av de symptomene som forårsaker Lyme å bli feildiagnostisert som noe annet.

Fever

Siden Lyme sykdom er en infeksjon, er kroppens naturlige forsvar for å produsere en feber å drepe den.

Hvorfor Har Hypertensjon oppstå?

Hvorfor Har Hypertensjon oppstå?

Genetiske faktorer kan disponere en person til høyt blodtrykk

En ubehagelig sannhet er at mange mennesker arve en høy risiko for hypertensjon fra foreldre eller andre medlemmer av familien. Skuffende, har en mangel på forskning ikke klart å avdekke de spesifikke gener som kan føre til høyt blodtrykk. Hypertensjon er ikke sannsynlig å være knyttet til nærværet av et enkelt, skyldig genet. Snarere flere gener spiller en polygenic rolle i å bidra til en persons tilbøyelighet for høyt blodtrykk. I de senere årene har genetiske forskere oppdaget en sterk sammenheng mellom hypertensjon og genet REN, som er en viktig komponent til renin-angiotensin-aldosteron-systemet.

Forhøyede natrium nivåer kan bidra til nyresvikt

Salt er en viktig stift av menneskets diett. Men hvis det ikke er inntatt i moderate mengder, kan det være årsaken til alvorlig hypertensjon eller død. Celler i en persons kropp krever natrium som er hentet fra salt for å fungere riktig. Sammen med kalium-, natrium-funksjoner for å støtte helsen ens kardiovaskulære system. Men i store doser, kan natrium skape komplikasjoner. Hvis en persons nyrer er overveldet fra å prøve å behandle et overskudd av natrium, vil det blokkere blodgjennomstrømningen i nærområder. Som svar, vil denne personens karsystemet øke blodtrykket for å hjelpe nyrene skylle natrium ut. Blodtrykket vil stige i hele kroppen som et resultat av dette nyresvikt, eller den manglende evne for en persons nyrer å fungere skikkelig.

Utgivelsen av stresshormoner Stimulerer en økning i hjertefrekvensen

Stress, enten det er positivt eller negativt i naturen, kan føre til en persons hjertet til å slå raskere. For eksempel fotballspillere som konkurrerer i Super Bowl er ofte under mye stress, uavhengig av om deres lag vinner eller taper spillet. Når stresshormoner frigjøres, fag oppleve en innstramming av blodårer nær hjertet og en forhøyet puls. Stress kan også oppstå på cellenivå inne i en persons legeme i form av oksidativt stress. Denne ubalansen fører til ustabile oksygen molekyler til form, noe som skape kaos innen membraner i en persons celler, noen ganger skade DNA informasjon og skape forhold som kan fremme HIV-replikasjon.

Hvordan virker Acid reflux oppstår?

Hvordan virker Acid reflux oppstår?

Acid bygge opp

Acid bygger seg opp i magen for å hjelpe til med fordøyelsen. Dreven syre produksjon kan resultere fra å spise visse matvarer. Krydret mat spesielt trigger syre produksjon. Ulike matvarer kan være utløsere av acid reflux i forskjellige mennesker. Disse kan omfatte alkohol, kullsyreholdige drikker, fet mat, sitrus, mynte, pepper, eddik, tomat og sennep. Syre kan også bygges opp som et resultat av stress. Stram midje band kan også bidra til buktrykket som kan føre til sure oppstøt.

Acid Sikkerhetskopierer Into spiserør

Acid reflux er når syre og pepsin utskilles i magen ryggen opp i spiserøret. Dette skjer fordi den lavere spiserør lukkemuskel, som skiller den fra magen i spiserøret, er åpen. Som magen spyr naturligvis under fordøyelsen, syre og pepsin sprut opp inn i den nedre øsofagus. Syre og pepsin spise bort på slimhinnen i spiserøret, noe som kan føre til en smerte eller brennende følelse. Acid reflux kan oppstå og ikke bli følt i noen mennesker, selv om skaden er fortsatt skjer. Andre symptomer som kan indikere tilstedeværelse av acid reflux er heshet, tørr hoste, føles som om det er en klump i halsen, problemer med å svelge, sår hals, vedvarende hikke, erosjon av tannemaljen og kvalme.

Nedre spiserør sphincter

Grunnen til den nedre øsofagus sphincter forblir åpen, kan variere. Hormoner under svangerskapet kan slappe av sphincter musklene. Stress, fedme og alder kan alle bidra til lukkemusklene ikke klarer å lukke riktig. Den nedre esophageal sphincter åpner tidvis selv når de ikke svelger. Under raping lukkemuskelen vil slappe av å tillate svelget luft å unnslippe. Ofte vil dette også forekomme med en boble av syre inn i spiserøret. Når fastsetter det er unormal for sphincter å åpne. I en øvre endoskopi klaffene av lavere esophageal sphincter vises flat og mer lax hos pasienter med hyppige sure oppstøt.

Night Time Acid Reflux

Kroppen har naturlige forsvar mot sure oppstøt. Under våkne timer tyngdekraften bidrar til å tømme enhver tilbakeløpsbehandlet syre tilbake i magen. Naturlige bikarbonater i spytt hjelp til å nøytralisere noen av syre som spruter mot slimhinnen i spiserøret. Svelgeverket vasker syren tilbake i magen. Siden spyttproduksjon og svelge pause under søvn og tyngdekraften ikke lenger bidrar til å holde magesyre fra å strømme inn i spiserøret, er syre refleks verre om natten.

Hvordan virker Halsbrann oppstår?

Hvordan virker Halsbrann oppstår?

Hva er halsbrann?

Halsbrann kan være en særlig smertefull type vev irritasjon, selv om det ikke er en sykdom, og er vanligvis ikke en indikasjon på et alvorlig tilstand. Det er en ganske vanlig følelse som er forårsaket av magesyre spruting ut av magesekken og inn i spiserøret. Halsbrann er preget av en brennende følelse i hele esophageal området inkludert bryst, nakke og hals. Til tross for navnet, har halsbrann ingenting å gjøre med hjertet.

Hva forårsaker halsbrann Symptomer

Det er en ventil hvor spiserør og mage connect kalt spiserørlukkemuskel. Denne ventilen åpner for å la maten går inn i magen, og for å la gass og spy komme ut, men er ment å forbli lukket resten av tiden. Grunnen til dette er at maten er fordøyd av etsende magesyre som kan forårsake smerter og skader hvis de berører mer følsomt vev i spiserøret. Noen ganger kan imidlertid åpnes øsofageal sfinkter når det ikke er ment å, eller den ikke slutter tett, slik at magesyre å sprute eller sive ut av magesekken og inn i spiserøret. Dette kan skje som en og annen bivirkning til en rekke matvarer, medisiner eller aktiviteter, men det kan også oppstå som en del av en kronisk tilstand som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Faktorer som øker Halsbrann Risk

En av de mest vanlige stimuli som fører til halsbrann er mat. Visse typer krydret, fet, stekt og sitrus-pakket mat, samt alkohol og brus, kan skape optimale forhold for halsbrann. Overspising nesten alle typer mat kan skape en halsbrann blusse opp også.
Halsbrann kan noen ganger være forårsaket av contorting eller begrense legemet. Visse sittende, sove og aktivitetsbaserte stillinger kan føre til esophageal sphincter å åpne. Iført altfor trange klær kan også forårsake mage syre lekkasje. Hormonelle svingninger har også vist seg å øke halsbrann forekomst hos gravide kvinner.
Røyke sigaretter og ta visse over-the-counter og reseptbelagte legemidler kan føre til en rekke bivirkninger som svekkelse av esophageal sphincter, en økning i mengden av magesyre produsert, og skade esophageal fôr, som alle bidrar til forekomst og intensitet av halsbrann bluss-ups.