Digidexo.com

Informasjon om Barnas høreapparater

Høreapparater er elektroniske enheter som brukes til å hjelpe mennesker med ulike nivåer av hørselstap. Høreapparater brukes i barn så unge som fire måneder gammel, ifølge American Språk-tale-Hearing Association.

Betydning

Høreapparater ikke bare hjelpe barna hører, men de gjør det mulig for barn med hørselstap å ha bedre å snakke og lytte ferdigheter, i henhold til Boys Town National Research Hospital.

Hørselstap tester

Før barna kan få et høreapparat, må en spesialist for å undersøke graden av hørselstap. Under en visuell forsterkning auditiv, audiografer måle hvor godt barna svare på lyder som kommer fra et høyttalersystem, ifølge en artikkel av audiograf Jillyen Kibby på medicinenet. Play auditiv er en test der barn blir bedt om å fullføre en oppgave når de hører en lyd.

Betraktninger

Når du får et høreapparat for et barn, er det viktig for foreldre å se på forsterkning av lyder, muligheten til å plukke opp lyder av ulike frekvenser og nivåer av loudness.

Bak-øret høreapparater

Behind-the-øret høreapparater, som inneholder en ørepropp, rør og shell delen, er vanligvis brukes i barn, ifølge Høreapparater 101 (Resource 1). Disse høreapparater bruker sterkere batterier, er laget av et mykere materiale, og er lettere regulerbar enn andre høreapparater.

Digital og Analog høreapparater

Analoge høreapparater forsterke lyder av ulike frekvenser på samme måte og krever ofte barn til å endre volumer for høyere og mykere lyder, men de er rimeligere, ifølge Helpkidshear.org (Resource 3). Digitale høreapparater forsterke lydene i henhold til deres volum, men kan være mer kostbart.