Digidexo.com

trommehinne har vokst inn til mellomøre

Hva er årsakene til mellomøret Bone Thickening?

Hva er årsakene til mellomøret Bone Thickening?


Mellomøret har tre bein kalt incus, Malleus og stigbøylen. Lyd forårsaker vibrasjoner i hvert ben når den berører den neste i formasjonen, og videresender den til det indre øret. Når den når det indre øret, har lyden økt syv ganger større enn det var opprinnelig. Øret bein er de minste bein i kroppen. Fortykkelse av disse beina kan føre dem til ikke å vibrere, noe som resulterer i otosklerose.

Årsaker

Forskning har unnlatt å gi noen konkret årsak til otosklerose. Det antas å være arvelige, og kan være et resultat av en defekt gen. En sjanse for å pådra seg sykdommen gjennom en av foreldrene er 25 prosent. Hvis begge foreldrene har tilstanden det dobler risikoen. Tilstanden er den viktigste årsaken til døvhet blant unge voksne.

Ti prosent av USAs befolkning er berørt. Otosklerose påvirker kaukasiere og mennesker av asiatisk anstendig mer enn andre raser. Kvinner har en tendens til å ha sykdommen mer enn menn. Muligheten for hormonelle endringer under graviditet kan utløse sykdommen. Ifølge National Institute on døvhet og Other Communication Disorders bevisene tyder på at virusinfeksjoner som meslinger kan forårsake sykdommen.

Den amerikanske Hearing Research Foundation rapporterte i 2002 at en autoimmun forbindelse ble funnet i en familie som led av tilstanden. En mutasjon var til stede i et gen for kollagen.

Hørselstap

Otosklerose utvikler seg langsomt og kan føre til total døvhet siden det påvirker begge ørene. Den langsomme progresjon kan føre til at noen mennesker til å utsette behandlingen, ikke innser at hørselstap er gradvis finner sted. Bein i mellomøret bli mer herdet, å miste fleksibilitet og forårsaker bein vibrasjoner til å bli svak og ineffektiv.

Hørselstap kan starte så tidlig som 15 år, men kan forekomme så sent som 45 år Svimmelhet eller en ubalansert følelse kan forekomme. Tinnitus, en ringing i øret, er til stede i omtrent 75 prosent av personer med otosklerose.

Diagnose og behandling

En hørselstest kan avsløre hvor mye tap hørsel har oppstått, men det er ulike årsaker til hørselstap. En mikroskopisk undersøkelse av den midtre og indre øret i et sykehus, kan være nødvendig for å bestemme den egentlige årsaken.

Hvis tilstanden ikke har kommet til cochlea som ligger ved siden av de tre midterste øre bein, kan en bærbar høreapparat gjenopprette noen hørselsfunksjon. I noen tilfeller en stapedectomy kan være nødvendig å gjenopprette hørselstap. Det innebærer å fjerne stigbøylen og erstatte den med en protese.

Behandling for føflekkreft som har spredd seg til lymfeknuter

Melanom er en dødelig form for hudkreft. Behandling er mye mer effektivt hvis kreften oppdages tidlig og fjernet med kirurgi. Melanom som har spredd seg til lymfeknuter er mye vanskeligere å behandle. Melanom som har spredt seg til fjerne lymfeknuter har en dårlig prognose. Ifølge University of Florida Shands Cancer Center, bare fem til ti prosent av pasientene diagnostisert med melanom som har spredd seg utover de lokale lymfeknuter overleve siste fem årene.

Kirurgi

Kirurgi er vanligvis brukes til å behandle melanom og føflekkreft som har spredd seg til lymfeknuter. Den primære kreftsvulsten er fjernet sammen med tilstøtende hud og regionale lymfeknuter. Fordi det er en så høy risiko at noen kreftceller blir liggende igjen etter operasjonen, er flere behandlinger som stråling eller cellegift vanligvis gitt også. Fjerning av lymfeknuter kan forlate pasienten med nummenhet og hevelse, eller lymfødem.

Immunterapi

Immunterapi holder mest lovende for behandling av melanom i lymfeknuter i alle behandlinger i bruk i dag. Dette antas å være sant på grunn av de få tilfeller av spontan remisjon på posten. Shands Cancer Center sier leger tror de ettergivelse oppsto på grunn av en immunrespons som avviste kreft som kan dupliseres med immunterapi. Interferon og interleukin er to immunterapi legemidler som brukes i dag. Begge disse har betydelige bivirkninger som inkluderer lavt blodtrykk, kortpustethet, infeksjoner og hjertefeil.

Stråling

Stråling er ikke effektiv for alle typer melanom. Det fungerer best hos pasienter som har mindre svulster. Intern stråling, som innebærer å implantere radioaktive frø inne i kroppen, blir brukt til å behandle melanom av øyet. Gamma kniv terapi, som bruker en nøyaktig fokusert gammastråle, brukes til å behandle kreft når den har spredt seg til hjernen.

Kjemoterapi

Kjemoterapi brukes til å behandle melanom som har spredd seg til lymfeknuter. Det er noen ganger brukt i kombinasjon med immunterapi eller strålebehandling. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan ingen aktuelle kjemoterapi narkotika kurere melanom. Kjemoterapi brukes til å bremse utviklingen av melanom og forlenge livet.

Palliativ Therapy

Palliativ omsorg er gitt til pasienter med føflekkreft som har spredt over hele kroppen, og kan ikke bli kurert. Målet med denne behandlingen er å lindre smerte og ubehag som best som mulig og forbedre kvaliteten på livet. Dette kan kreve strålebehandling, kjemoterapi eller kirurgi for å fjerne eller krympe smerte forårsaker svulster.

Hvordan bli kvitt veggedyr Hvis du ikke har råd til en Exterminator

Hvordan bli kvitt veggedyr Hvis du ikke har råd til en Exterminator


Veggedyr er ikke bare fiktive skadedyr fra barndommen rhymes. I virkeligheten, de er små, flate, rødbrune insekter som kan leve i din madrass og de mørke hjørnene av ditt hjem, venter på å mate av blod av din familie og kjæledyr. Hvis du har veggdyr, vil du ønsker selvsagt å bli kvitt dem så snart som mulig. Hvis du betaler for en profesjonell er ikke noe du har råd til, trenger du ikke å gi opp håpet og leve med uønskede gjester. Lær hvordan å frigjøre ditt hjem av disse plagsomme skadedyr uten å bringe inn hjelp utenfra.

Bruksanvisning

•  Gjennomføre en grundig inspeksjon av hjemmet ditt. Finne veggdyr er viktig for målrettet rengjøring og fjerning. Demontere sengen og sjekke madrassen, boks våren, seng ramme og hodegavl. Vær oppmerksom på at veggdyr er sannsynlig å skjule innenfor madrassen og kan ikke alltid være synlig. Sjekk også mørke, bortgjemte områder som bak møbler, hjørner, gulvlister, vindusrammer og draperier. Veggtepper og møbler er også områder hvor veggdyr kan skjule.

Samle sengetøy og klær. Vask dem i varmt vann i vaskemaskinen og tørk dem på den varmeste innstillingen. Hvis klærne er tørr-ren bare, sette elementene i en vaskepose og kjøre gjennom den varme tørketrommelen bare.

Vacuum hjemmet ditt grundig. Flytt møbler bort fra veggene og støvsuge alle områder av hjemmet ditt, inkludert sengen. Bruk vakuum vedlegg å nå trange hjørner og vakuum baseboards og andre sprekker. Når du er ferdig, legger vakuumpose eller innholdet i støvsuger beholderen i en lufttett søppelpose og kast.

Eliminer eventuelle årsaker eller risiko for re-infisering. Forsegle eller fylle eventuelle sprekker i vegger eller rundt stikkontakter. Fjern eventuelle reir eller vill-dyr sengetøy som kan være i nærheten av hjemmet, da disse er også potensielle kilder til veggdyr.

Kjøp en ny seng. I noen tilfeller kan sengen bli så infisert at det er umulig for deg å tro at du har bli kvitt veggedyr. Sett din madrass i en lufttett pose og kast alle deler av sengen. Eliminer alle veggdyr fra hjemmet ditt før å bringe inn en ny seng.

Tips og advarsler

  • Tar med sengetøy og klær til renseri vil øke din risiko for å medvirke til spredning av veggedyr.

Hvordan finne personlig helseforsikring du har råd til

Hvordan finne personlig helseforsikring du har råd til


Dersom arbeidsgiveren din ikke tilbyr gruppe helseforsikring, hvis du er mellom jobber, eller hvis du er selvstendig næringsdrivende, finne rimelig individuell helseforsikring kan være svært utfordrende. Med det store antall villedende helsepolitikk annonsert på internett, er det ofte vanskelig å skille de legitime og hensiktsmessig politikk fra den ineffektive, eller til og med falske, produkter. Ved å bruke trygge og sikre metoder, kan du raskt og enkelt finne personlige helseforsikring du har råd til, og unngå muligheten for å bli lurt eller venstre uten tilstrekkelig forsikring beskyttelse.

Bruksanvisning

Ta kontakt med din statens Insurance Department. Helseforsikring er regulert på statlig nivå, og noen legitim forsikringsselskap som ønsker å drive forretninger og selge politikk må være registrert med statens Insurance Department. Ved å ringe Insurance Department, kan du få en liste over godkjente forsikring bærere, samt ytterligere informasjon om å identifisere villedende eller falske organisasjoner.

Kontakt forsikring bærere. Ved hjelp av listen over godkjente helseforsikringsselskaper som tilbys av Insurance Department, kontakte hver transportørens salg divisjon. Mange helseforsikring selskaper vil akseptere informasjons forespørsler via e-post, samt telefon, så sørg for å besøke flyselskapenes nettsteder også. Hvis telefonnumre er ikke tilgjengelige på listen over godkjente forsikringsselskaper, kan Directory Assistance gi viktigste telefonnumre.

Skaffe sitater. Forklar situasjonen din til salgsrepresentant, eller beskrive det i en e-post. Ved å gi selskapet med spesifikk informasjon om deg selv, din familie, dine økonomiske evner og en oversikt over din helsetilstand, vil representanter være bedre i stand til å strukturere og anbefaler helseforsikring planer som vil være mest hensiktsmessig og fordelaktig for din situasjon. Forespørsel sitater for hver tilgjengelig individuelle helseforsikring politikk solgt av at transportøren. Gi den metoden der du ønsker sitater returneres ved å gi representanten din e-postadresse eller faksnummer.

Undersøke og sammenligne politikk. Når sitater har blitt returnert, gjennom informasjon og fordeler oppsummeringer og sammenligne dem med andre sitater du har mottatt. Betale spesiell oppmerksomhet til eventuelle begrensninger, utelukkelser eller forbud som finnes i politikken. Noen planer har begrensede fordeler, og vil bare betale spesifiserte beløp for visse prosedyrer, slik at du ansvarlig for eventuelle gjenværende saldo. Planer med egenandeler kan være billigere, men krever at du betaler hele kostnaden for noen behandling før transportøren vil begynne å bidra. Co-forsikring planer kan være rimelig i forhold til andre retningslinjer, men bare fordi prisen for behandlingen er delt mellom deg og forsikringsselskapet basert på en forhåndsdefinert prosentandel av kostnadsdeling. Du må også vurdere de økonomiske konsekvensene at den månedlige premie kan ha på din evne til å forbli økonomisk løsemidler. Velg en helseforsikring plan med en månedlig premie som er innenfor dine evner, og out-of-pocket utgifter som du realistisk kan ha råd til å betale hvis du trenger behandling.

Be om et program. Når du har undersøkt alle tilgjengelige personlig helseforsikring sitater og valgt den beste du har råd, be om en søknad pakke fra transportøren. Ring eller e-post til salgsavdelingen, eller laste ned skjemaer fra forsikringsselskapets hjemmeside.

Fyll ut og returner papirene. Fyll ut helseforsikring programmet i så mange detaljer som mulig og gi all nødvendig informasjon. Svare på relevante spørsmål vil bidra til å unngå potensielle forsinkelser i behandlingen av papirene. Når du har fullført den personlige helseforsikring program, sende det til forsikringsselskapet carrier sammen med en sjekk for første måneds premie.

Tips og advarsler

  • Vurdere verve tjenestene av en uavhengig helseforsikring megler. Disse fagfolk er posisjonert for å fungere som din bindeledd til forsikrings bærere, og de kan forklare politikk eller generere sitater svært raskt.

Hva kan du gjøre hvis du ikke har nok penger til å ha råd til forsikring?

Hva kan du gjøre hvis du ikke har nok penger til å ha råd til forsikring?


Ifølge Kaiser Family Foundation, er den gjennomsnittlige årlige kostnadene for helseforsikring $ 13 375 for en familiepolitikk som er kjøpt gjennom en employerâ € ™ s gruppe plan. Kostnaden er enda større for de som må kjøpe individuelle helseplaner i det private markedet. Kaiser Family Foundation bemerker også at familie helse forsikringspremier steg 131 prosent mellom 1999 og 2009. I tillegg til kostnadene for disse premiene, policy-holdere er også ansvarlig for egenandeler, co-betalinger og co-forsikring. Hvis du ikke har råd til helseforsikring for deg og din familie, er det noen alternativer som lar deg få tilgang til rimelige helsetjenester.

Medicaid

Medicaid er en føderale og statlig finansiert helseprogram for lavinntektsfamilier og enkeltpersoner. Alle med en inntekt mindre enn den føderale fattigdom standard er kvalifisert for helse dekning gjennom Medicaid. Andre er også kvalifisert for programmet, inkludert lav inntekt gravide kvinner, familier med barn og blinde og funksjonshemmede. Medicaid er tilgjengelig i hver stat i USA, men valgbarhet varierer på tvers av delstatene. For å finne ut om du er kvalifisert, kan du kontakte stateâ € ™ s Medicaid kontor gjennom kontaktinformasjon tilgjengelig på CMS.gov.

Helse Programmer

Hvis du ikke kvalifiserer for føderal helseforsikring assistanse, kan du ha noen lokale lavkost helsetjenester alternativer. For eksempel, tilbyr Vaccines for Barn program gratis vanlige barne vaksinasjoner, uavhengig av inntekt. Deltagende leverandører inkluderer mange barneleger, sykehus, klinikker, skoler og lokale helse avdelinger. I tillegg mange lokalsamfunn har non-profit klinikker og velværesentre som gir primære omsorg til pasienter til en pris de har råd til. Helsepersonell priser er basert på pasientens inntekt og er ofte gratis. Andre muligheter er campus helseklinikker på de fleste store universiteter og over-the-telefon omsorg fra lavkost tjenester som Teladoc.

Affordable Care Act

I 2010 vedtok kongressen Affordable Care Act, som søker å utvide rimelige helsetjenester til alle amerikanere innen år 2014. På den tiden, med lave til middels inntekt enkeltpersoner som ikke kvalifiserer for Medicaid vil motta en skatt kreditt for å hjelpe til med helseforsikring premiene er kjøpt på det private markedet. Alle amerikanere vil bli pålagt å bære helseforsikring, eller andre betale en årlig bot, som vil være det høyeste av $ 750 per person eller to prosent av årlig inntekt. I januar 2014, vil loven også gjøre det ulovlig å nekte dekning til enhver person på grunn av en pre-eksisterende tilstand.

Frivillig arbeid Assistanse

Hvis du er usikker på hva helseforsikring alternativer du er kvalifisert for, Stiftelsen for helse dekning Education tilbyr assistanse via telefon og online 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Live operatører er tilgjengelige for å hjelpe deg med å finne rimelig helse dekning i staten, og de kan også informere deg om dine rettigheter under COBRA hvis du nylig mistet jobben din. Stiftelsen kan også være i stand til å finne fordeler du ikke er klar over at du er kvalifisert for. For eksempel, hvis du er under 26 år, er du kvalifisert som en avhengig av dine foreldres helse-forsikring, uavhengig av om du bor sammen med foreldrene dine, er gift eller er kvalifisert for en arbeidsgivers helseplan. For å få hjelp til å finne dekning, ringe USA Uninsured Hotline på (800) 234-1317.

Hva er tegnene på at lungekreft har spredd seg til Bones?

Det er to typer av kategorier for lungekreft. Ikke-småcellet lungekreft er der kreften vokser sakte. Småcellet lungekreft sprer seg raskt. I tillegg til spredning til andre organer i kroppen, kan lungekreft spre seg til bein. Når kreften sprer seg til skjelettet, kan det føre til smertefulle og ødeleggende symptomer.

Bone Pain

Det vanligste symptomet på lungekreft sprer seg til skjelettet, er en alvorlighetsgrad i smerte, vanligvis rundt ryggen og brystkasse-området.

Sensations

En person kan oppleve nummenhet i ekstremitetene, særlig i armene.

Metastatisk sykdom

Når benet i ryggmargen blir cancerøs på grunn av spredning av lungekreft, oppstår metastatisk sykdom. Det er der spinal bein presser på ryggmargen som kan føre til lammelser eller nevrologiske (innen muskler og ledd) smerte.

Lambert-Eaton syndrom

I alvorlige tilfeller der lungekreft har metastisized, hoftemusklene blir svake. Det blir vanskelig å stå fra sittende stilling.

Får behandling

Hvis du begynner å oppleve en høy feber, frysninger, nattesvette, eller hurtig vekttap, kontakt lege for å få en diagnose. Disse typer symptomer er vanlige når kreften har spredt seg fra lungene.

Testing

De fleste leger vil gjennomføre en x-ray, bein skanning, imaging tester, eller CT-skanning av kroppen din for å se om lungekreft har spredt seg til skjelettet.

Hva Insect har blitt brukt til å behandle skallethet

Hva Insect har blitt brukt til å behandle skallethet


Det er mange behandlinger som er rettet mot enten gjenopprette hår eller rett og slett stoppe håravfall. Disse spenner fra populære medisiner som Rogaine til spesielle kammer som fremmes som reaktiveres follikler til håret erstatning kirurgi. Selv om det ikke lenger er i favør, var det en gang en tid selv når et insekt ble antatt å være en effektiv behandling av skallethet.

Identifikasjon

Den spanske flue eller blemme bille er oftest funnet i Sør-Frankrike og Spania, men det kan bli funnet i hele Vest-Asia og Sør-Europa. Det er en halv tomme lang, lys grønn og bor på oliventrær og kaprifol. En aktiv ingrediens i insektet er cantharadin.

Historie

Hippokrates, "Father of Medicine," jobbet med spanske fluer som mulig medisinering rundt 500 f.Kr. i Hellas. Til tross for det mange tror av tiden at sykdommer var forårsaket av overtro, sinne av guder eller onde ånder, Hippokrates trodde de kunne spores tilbake til fysiske problemer i kroppen. Dette førte til at han først male opp spanske flue i et forsøk på å behandle ødem (da kjent som dropsy) - en opphoping av væske under huden - og amenoré - når en kvinne i reproduktiv alder ikke opplever en menstruasjonssyklus.

Betydning

Cantharadin er kaustisk, slik at når den anvendes på en hvilken som helst del av kroppen, fører det til irritasjon. Dette var Hippokrates 'håp i de tilfellene han behandlet: at ved å bruke bakken insekt, ville væske løsnes fra huden eller menstruasjonssyklusen ville bli tvunget tilbake til.

Faktisk, moderne medisin vet nå at cantharidin er giftig for både mennesker og dyr. Det kan forårsake forstyrrelser i mage-irritasjon, oppkast og død. Det brukes nå nesten utelukkende av veterinærer som et sviende agent og counterirritant.

Bruksområder

I århundrene etter Hippokrates, ble cantharadin brukes til å behandle revmatisme, gikt og mange andre plager. Det har blitt brukt til å behandle forstoppelse, som en kjærlighet potion og som et afrodisiakum.

På 1800-tallet ble mange "mirakelkurer" som selges til å behandle stort sett alt som feilte deg. One, kjent som Barry Tricopherous, lovet å vokse hår på skallede hoder. Den ble fremstilt av 97 prosent alkohol, 1,5. prosent lakserolje og 1 prosent cantharadin. I denne elixir samt andre produkter gjennom hele århundret, ble cantharadin plasseres direkte på hodebunnen til å produsere blemmer, også kjent som vestication. Tanken var at blemmer ville samle blod i hodebunnen, noe som gir døde eller døende hårsekkene med mer næring, og dermed føre til mer vekst. I stedet, det meste bare forårsaket smerte.

Ironi

Hippokrates, som slet med skallethet selv, til slutt prøvde spanske flue i en blanding med pepperrot, due droppings og andre krydder. Han gned løsningen på hodet - uten å lykkes. Som vi nå vet, er cantharadin faktisk giftig for mennesker, og dermed sette mannen som startet moderne medisin i fare for å bryte sin egen ed først gjør ingen skade.

Tegn og symptomer på prostatakreft som har spredt seg til Bones

Ifølge overvåknings-, epidemiologi og sluttresultatet (seer) Program, er prostatakreft den nest største årsaken til kreftrelaterte dødsfall hos menn i USA. Når prostata kreft blir oppdaget, er afrikansk-amerikanske menn mer sannsynlig diagnostisert som avansert og dø av kreft enn andre etniske grupper. Som med en hvilken som helst kreft i fremskredne stadier, prostatakreft kan spre seg til andre deler av kroppen.

Detection

The Mayo Clinic sier at for de fleste menn, er prostatakreft først oppdaget under en rutinemessig screening for eksempel en prostataspesifikt antigen (PSA) test eller en digital endetarms eksamen (DRE). Én av seks menn vil bli diagnostisert med kreft i prostata i løpet av livet.

Betydning

Ifølge Prostate Cancer Foundation, er prostata kreft celler som sprer seg til beinet kjent som prostatakreft benmetastaser.

Metastaser

Metastaser blir først oppdaget da prostata kreftceller spredt utover påvirker bekken ben, korsryggen og øvre lår. Mange menn opplever bekkenområdet smerte som et første tegn på at kreften kan ha spredd seg til beinet, i henhold til Prostate Cancer Foundation.

Symptomer

Symptomer og tegn på at nedbrutt kreft har spredt seg til skjelettet inkluderer kompresjon av ryggraden, kontinuerlig bensmerter og benbrudd.

Advarsel

Siden merkbare symptomer i de tidlige stadier av prostatakreft er vanligvis ikke oppleves av pasienter, er mange tilfeller av prostatakreft oppdages ikke før kreften har spredd seg utover prostata, ifølge Mayo Clinic.

Hva er behandlingen for tykktarmskreft som har spredd seg til leveren?

Ifølge nettstedet Medline Plus, er tykktarmskreft en av de mer dødelige typer kreft i USA, noe som resulterer i flere dødsfall enn noen annen type. Hvis venstre ubehandlet, vil tykktarmskreft etter hvert spredt over hele kroppen til andre vev og organer. Denne prosessen kalles metastase, og når den forekommer, overlevelsen for tykktarmskreft faller til en forholdsvis lav 8 prosent. Behandlinger for tykktarmskreft som har spredd seg til leveren hovedsakelig består av metoder for å øke pasientens komfort mens bremse sykdommen så mye som mulig.

Behandlingsmålene

Forstå at der tykktarmskreft har spredt seg til omkringliggende organer som lever, behandlingstilbud blitt mye mer ekstreme i naturen og begrenset i evne. På dette punktet har kreft nådd stadium IV, som signaliserer metastatisk kreft, noe som gjør det lite sannsynlig at en full remisjon vil noensinne bli tvunget. Derfor blir målet for behandling for å utøve disse tilgjengelige metoder som vil kontinuerlig bremse kreft evne til å utvikle seg samtidig som mål å forlenge pasientens liv så mye som mulig.

Behandling Alternativer

Rådfør deg med legen din for å bestemme den beste av de fire følgende alternativer for tykktarmskreft som har spredt seg til leveren. Ifølge National Cancer Institute, etter at kreften sprer seg til leveren, allment aksepterte behandlingsmetoder omfatter en kombinasjon av kjemoterapi og kirurgi, radiofrekvensablasjon, cryosurgery eller kliniske studier.

Kjemoterapi og operasjon består i først ved hjelp av kjemoterapi (anvendelse av farlige kjemikalier for å ødelegge så mye av kreftvev som mulig) å krympe svulsten, forhåpentligvis avgrense det til ett organ eller område av kroppen, og deretter å fjerne det infiserte området med manuell operasjon. Behandling av denne typen er vanligvis palliativ i naturen, noe som betyr at den er konstruert for å bare lette pasientens smerte og kjøpe tillegg tid.

Radiofrekvensablasjon er en prosedyre som utnytter bruken av målrettede radiobølger til å overopphetes og ødelegge kreftceller. Ifølge Mayo Clinic, er det en ikke-invasiv prosedyre med minimale risikoer som opererer best mot mindre kreft. Således er hensikten med radiofrekvens ablasjon i denne sammenheng bare å forsinke ytterligere spredning av tumoren.

Cryosurgery består av frysing svulsten å immobilisere og drepe kreftcellene. Når frosset, så mye av tumoren som mulig er skåret ut ved hjelp av manuelle kirurgiske prosedyrer. Dette blir normalt utført ved anvendelse av flytende karbondioksyd eller flytende nitrogen.

Endelig er innmelding i en klinisk studie et siste alternativ for personer som har kreft i tykktarmen med spredning til leveren. Kliniske studier er studier designet for å undersøke muligheten for nye typer behandling for kreft. Mens disse anses lange skudd så langt som effektivitet, kan bidrag til vitenskapen gjør det verdt det for pasienter som er ute av andre behandlingstilbud.

Medical Care for dem som ikke har råd til å betale

Medical Care for dem som ikke har råd til å betale


I motsetning til store deler av Europa og Canada, vil ikke USA tilbyr ikke en enkelt-betalerens helsevesen som dekker alle sine borgere. Medisinsk omsorg alternativer for lav inntekt enkeltpersoner i USA er begrenset. Men fattige mennesker som blir syke eller lider skader har noen alternativer for helsevesenet, og noen av disse er gitt av regjeringen, andre ved private organisasjoner.

Medicaid

Medicaid gir medisinske ressurser omsorg for lav inntekt enkeltpersoner. Hver stat forvalter Medicaid i henhold til sine egne regler, sammen med habilitetsregler pålagt av den føderale regjeringen. Medicaid gir ikke kontantstøtte for begunstigede. I stedet gjør programmet betaling til leger og medisinske helseinstitusjoner som gir omsorg til ubemidlede pasienter. Bare USA borgere og lovlige innvandrere er berettiget til å motta Medicaid fordeler. Barn som er borgere eller lovlige innvandrere kan kvalifisere for Medicaid fordeler, selv om foreldrene er ikke kvalifisert. Et barn som bor i din husholdning kan også være kvalifisert for Medicaid, fordi fordelene er basert på hans egen inntekt, ikke din, ifølge Centers for Medicare og Medicaid Services.

SSDI og Medicare

Social Security Funksjonshemming Forsikring, eller SSDI, gir direkte utbetalinger til personer under 65 år som har gjort tilstrekkelige bidrag i løpet av sin arbeidslivet for å kvalifisere for Social Security, og som er i stand til å vise at deres funksjonshemming eller sykdom som gjør det umulig for dem å fortsette å arbeide. Konvensjonell Medicare gir medisinske fordeler for pensjonerte personer over 65 år som har gjort tilstrekkelige bidrag i løpet av sin arbeidslivet for å kvalifisere seg for programmet. SSDI mottakerne har også vært berettiget til å motta Medicare fordeler å dekke deres medisinsk behandling siden 1972.

Ideelle Health Care Agencies

Mange sykehus opererer som ideelle organisasjoner og motta midler fra den føderale regjeringen under Hill-Burton-loven av 1946, i henhold til Missouri Foundation for Health. I bytte, må sykehusene tilby "veldedighet omsorg", eller behandling på liten eller ingen kostnad, for fattige pasienter som ikke har helseforsikring. I tillegg, medisinske klinikker og helseorganisasjoner lands gi medisinsk hjelp for svært lav eller ingen kostnad for folk som ikke har forsikring, eller som ikke har råd til å betale for medisinsk behandling out-of-pocket. Du må kanskje gjennomgå en screening prosess for å finne ut om du kvalifiserer til ytelser eller for å finne ut hva prisen du betaler for fordeler. Kvalifisering for fordeler kan bli bestemt av din alder, inntekt, om du har forsørges som bor i din husstand eller andre faktorer.

Federal Emergency medisinsk behandling og Ap loven

For mange fattige mennesker, serverer ER som en primær medisinsk pleie leverandøren. Den akuttmedisinsk behandling og Ap loven, eller EMTLA, ble inkludert som en del av Consolidated Omnibus Budget Avstemming Act av 1986, eller COBRA. EMTLA forbyr sykehus som har plass til nye pasienter fra å slå noen bort fra legevakten. Loven ble revidert for å inkludere den såkalte 250-Yard regel som pålegger sykehusene å behandle pasienter som ligger i umiddelbar nærhet til sine anlegg etter Christoper Sercye døde i 1998 fra skuddsår da Ravenswood Hospital nektet å sende helsearbeidere ut for å hente ham når hans venner førte ham til et smug i nærheten av sykehuset, ifølge EMTLA.com.

Hva gjør du når du ikke har råd til privat helseforsikring?

Kostnaden for privat helseforsikring kan bli for dyrt for noen arbeids amerikanere og de som er på faste inntekter. Flere alternativer finnes for de som ønsker å få rimeligere dekning. Disse kan omfatte arbeidsgiver-finansierte helsetjenester, helse dekning bassenger og visse offentlige programmer dersom søkeren er gammel nok eller har lav inntekt.

Arbeidsgiver-Sponsored Health Care

Hvis du ikke har råd til privat helseforsikring på egen hånd du kan være i stand til å ha råd til dekning gjennom arbeidsgiver-sponset helse dekning. Mange større bedrifter tilbyr helsemessige fordeler til heltidsarbeidere. Dersom du er kvalifisert for en slik plan kan det være en smart økonomisk beslutning om å dra nytte av hva fordelene tilbys. Arbeidsgiver-baserte helseforsikring kan være billigere enn privat helseforsikring dekning fordi bedrifter er i stand til å forhandle gruppepriser for dekning, noe som kan senke premiene for alle deltakerne. De nødvendige for å delta i dette programmet midler er vanligvis trukket fra lønnen din, slik at du ikke trenger å bekymre deg om å sette penger til side for å betale for det.

Prioriterte-Provider Organization

En foretrukket-leverandør organisasjon nettverk, eller PPO, er en helseplan hvor en gruppe forbrukere samle ressurser for å skape forhandlingsmakt i å få lavere avgifter for medisinske tjenester som legebesøk og reseptbelagte legemidler. Ifølge Counselling Resource hjemmeside, er en PPO ikke en helseforsikring plan, så alle unge eller gamle kan delta i et nettverk uten behov for en fysisk eller innsendt medisinsk historie. Per februar 2011, kan kostnadene ved å delta i en PPO variere fra så lite som $ 20 til $ 70 per måned.

Medicaid programmer

Hvis du har en begrenset inntekt du kan være kvalifisert for Medicaid dekning. Dette helseforsikring dekning betaler helsepersonell direkte. Avhengig av reglene i din spesielle tilstand, kan du ha en liten co-pay tilknyttet din Medicaid dekning. Dette betyr at du kan bli pålagt å betale en liten del av de totale medisinske kostnader. Hver stat har sine egne inntektskrav for Medicaid valgbarhet, så det er viktig å sjekke med din statens Medicaid Services avdeling for å finne ut om inntekten er lav nok til å kvalifisere for ytelser.

Medicare dekning

Hvis du er en eldre amerikaner som ikke lenger har råd til høye premier i forbindelse med privat helseforsikring, kan det være på tide å bytte til Medicare som din primære helsepersonell. Medicare er en statlig finansiert program som gir helsehjelp til pensjonister som er 65 og eldre. Medicare er delt opp i fire deler: A, B, C og D. Medicare del A gir sykehusdekning og er garantert for alle Medicare mottakere. Deler B og C gir ekstra medisinsk dekning for ting som legebesøk for en liten månedlig avgift. Medicare del D gir reseptbelagte stoffet dekning for en ekstra månedlig avgift. Du er kvalifisert for alle deler av Medicare bestemmes av Social Security Administration.

Hvordan fortelle om HPV har forvandlet seg til livmorhalskreft

HPV, eller humant papilloma virus, er et virus som rammer flest kvinner, og kan forårsake kreft. Selv om det er mer enn 30 typer av HPV, bare to til fire er kjent for å forårsake kreft. Mens HPV får mye oppmerksomhet i disse dager, de fleste med HPV ikke vet at de har det og er fri for symptomer. Men HPV kan slå seg til livmorhalskreft hos noen kvinner. Å vite hva du skal se etter er avgjørende.

Bruksanvisning

•  Kjenn symptomene på livmorhalskreft. Mens mange av symptomene er tegn på andre forhold, kan en kombinasjon av symptomer tyder på at livmorhalskreft har utviklet. Noen av de viktigste symptomene på livmorhalskreft inkluderer unormal blødning, en usedvanlig tung utslipp, bekkensmerter og smerter ved vannlating. Noen kvinner rapporterer også opplever blødninger mellom menstruasjonene, etter skylling eller etter samleie.

Få regelmessige celleprøver. Livmorhalskreft oppdages gjennom celleprøver, så får regelmessige celleprøver er viktig. En celleprøve kan oppdage umodne kreftceller før de slår seg til kreft, slik at pasienten får omsorg tidlig. De fleste kvinner bør få celleprøver hvert år eller annet hvert år.

Få sjekker oftere enn en kvinne uten HPV hvis legen din anbefaler det. Hvis du har HPV, ofte din gynekolog vil anbefale deg å få celleprøver oftere, selv så ofte som hver 3 måneder hvis du er på en særlig høy risiko.

opplyse deg om HPV og livmorhalskreft, som kan hjelpe deg å forstå din HPV diagnose og risikoen for livmorhalskreft i noen med en positiv HPV-test. God medisinsk behandling kan beskytte deg mot en lang kamp med livmorhalskreft, fordi når kreften oppdages i tidlig stadium utvinningsgraden er svært høy.

Hvordan Tune inn til underbevissthet sinn

Menneskesinnet er sammensatt av to deler: det bevisste sinnet og det ubevisste sinn. Det bevisste sinnet er den tenkende delen av hjernen, mens det ubevisste sinn er følelsen en del av hjernen, samt den delen som lagrer minner. Underbevisstheten er også ansvarlig for de kroppsfunksjoner som forekommer regelmessig uten å kreve noen trodde, inkludert pust, fordøyelse og organfunksjon. Tappe inn i din underbevissthet tankene kan hjelpe deg påvirke positive forandringer i livet ditt.

Bruksanvisning

•  Bestem hva du ønsker å endre. Uansett hva det er du ønsker å endre, kan du bringe forandring om ved tuning på din underbevissthet sinn. Enten du vil ha mer penger, bli sunnere eller gå ned i vekt, kan din underbevissthet sinn hjelpe deg å oppnå disse målene. Det første trinnet i å gjøre dette er å finne ut hva det er du ønsker å endre. Vær konkret og starte med en eller to ting.

Opprett positive affirmasjoner. Lag en kort, positiv setning knyttet til målet ditt. Du trenger for å holde det så kort som mulig for at den skal være effektiv. Et eksempel på en kort, positiv aksept er "Jeg er på min idealvekt."

Gjenta affirmasjoner daglig. Selv om du kan gjenta disse affirmasjoner som helst, for eksempel mens du kjører eller tar en dusj, til de beste tidene si dem er når du først våkner opp og når du sovner om kvelden. Gjør det til en vane å oppgi dine affirmasjoner flere ganger først i morgen og siste ting om natten. Dette er når din underbevissthet er mest mottakelig.

Tenk subliminal opptak. En annen optimal tid å innføre positive endringer i din underbevissthet sinn er mens du sover. Dette kan gjøres ved hjelp av subliminal meldinger, som er spilt inn under noen form for beroligende musikk eller hvit støy. Hvis du lytte til opptakene, vil du ikke høre meldingene, men underbevisstheten vil gjenkjenne dem og begynne å gjøre endringer tilsvarende.

Få nye positive affirmasjoner som trengs. Når du har lastet tappet på din underbevissthet sinn og tegnet positive endringer, kan du opprette nye affirmasjoner for å fortsette å gjøre endringer i livet ditt. Mulighetene er uendelige for de som tror dette vil fungere og gjenta affirmasjoner daglig.

Logge inn til Blå Kors og Blue Shield

Logge inn til Blå Kors og Blue Shield


Blå Kors og Blue Shield yte helsehjelp dekning for amerikanerne. Du kan logge deg på Anthem nettsted, som opererer for alle stater i USA. Derfra kan du få tilgang til Blå Kors og Blue Shield informasjon. Gå til din online konto tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

Start en nettleser. Naviger til Anthem Blå Kors og Blue Shield webområde.

Skriv inn brukernavn og passord på anviste bokser.

Klikk på "Logg inn" knappen. Vent til neste side for å laste, som vil vise din konto.

Tips og advarsler

  • Klikk på "Registrer" hvis du ikke har en Blå Kors og Blue Shield online konto. Du trenger ditt medlemskort for å opprette en online-konto.
  • Du kan vise dine påstander og dekning og foreta betalinger gjennom Blå Kors og Blue Shield webområde.

Hvordan virker en Otolaryngologist se inne i mellomøret?

Hvordan virker en Otolaryngologist se inne i mellomøret?


Hvis du opplever en ørebetennelse eller hørselstap, kan det hende at otolaryngologist mistenker eksistensen av veksten innenfor mellomøret. Hun kan bestille en avbildning test slik at hun kan se inni mellomøret.

Middle Ear

Mellomøret ligger utenfor øregangen og trommehinnen. Den inneholder tre små bein som er involvert i å høre. Hvis du har vekst i øret eller en alvorlig ørebetennelse som sprer seg, kan din otolaryngologist trenger å vise mellomøret å diagnostisere problemet.

CT Scan

Fordi mellomøret er ikke synlig utad, kan din otolaryngologist bruke en CT scan for å vise det. Ikke-invasive, gir en CT scan leger med et todimensjonalt tverrsnitt av mellomøret. Leger bruker scan for å identifisere en vekst i mellomøret, eller for å se om en infeksjon har spredd seg.

Betraktninger

Røntgen og MR imaging tester kan også gi en oversikt over din mellomøret. For de vanligste grunnene for å måtte vise mellomøret og for kirurgisk planlegging, gir en CT scan det beste bildet.

Hva er behandlingen for nyrekreft som har spredd seg til lymfeknuter?

Ifølge The American Cancer Society, er nyrekreft forårsaket av kreftnyreceller som vokser til å danne en svulst. Selv om de fleste nyre kreft blir oppdaget før de sprer seg til andre organer, kan disse svulstene vokse seg stor før deteksjon. Noen symptomer på nyrekreft inkluderer tap av appetitt, vekttap, ekstrem trøtthet, og anemi. Nyrekreft kan også føre til skjelettsmerter og kortpustethet. Når det er lymfeknute involvering, er kreft vanligvis i stadium II eller III.

Spredd seg til lymfeknuter

Lymfeknuter er små-bønne formet immunsystemceller som bekjemper infeksjoner i kroppen. Ifølge Anmeldelser i Urology nettsted, bør pasienter med Stages III og IV nyrekreft gjennomgå en begrenset lymfeknutedisseksjon (LND) kirurgi, som innebærer fjerning av flere lymfeknuter nærmest nyrene for å teste for tilstedeværelse av kreft. Pasienter med grovt positive lymfeknuter bør gjennomgå en mer omfattende kirurgi med LND omfatter fjerning av flere lymfeknuter. Den type LND prosedyre avhenger av hvor langt sykdommen har spredd seg.

Med denne operasjonen, risikoer inkluderer lymfe lekkasje, blødninger og skader på surround vev. Til tross for noen av risikoene, kan operasjonen redusere risikoen for lokalt tilbakefall, gi mer nøyaktig iscenesettelse, og føre til en kur hos pasienter med metastatisk sykdom ved å fjerne de berørte lymfeknuter. I tillegg til denne operasjonen, de fleste pasienter krever en kombinasjon av behandlinger for å håndtere sine nyrekreft.

Andre behandlinger

Under noen av de stadier av sykdommen, bør pasientene få støttebehandling, symptomlindring, eller palliativ omsorg. Dette kan omfatte håndtering av pasienter følelsesmessige og praktiske problemer, så vel som å lindre noen av de bivirkninger av behandlingen.

Pasienter kan også gjennomgå tre typer nephrectomy surgies: radikale, enkle eller noe. Radikal kirurgi er når hele nyre, adrenal kjertel, og noen av vevet som omgir vevet er alle fjernet. Enkel kirurgi bare fjerner nyrene. Pasienter i Stage jeg kan ha denne prosedyren. Delvis operasjon fjerner bare en del av nyrene, hvor tumoren er plassert. Pasienter med bare én nyre, to kreft nyrer, eller en fire-centimeter tumor kan ha denne prosedyren.

Early Detection

Det er fire stadier av nyrekreft. I fase I, måler svulsten syv centimeter eller mindre. I Stages II og III, vokser svulsten mer enn syv centimeter og / eller vokser i nærheten av en lymfeknute, binyrene, eller hovedpulsåren. I trinn IV, kan kreften spre seg utover i vevet som omgir området, to eller flere lymfeknuter, eller andre organer slik som lungene, bukspyttkjertelen, eller tarmen.

Nyrekreft er lettere å behandle før det er spredning til lymfeknuter, så tidlig påvisning er nøkkelen. Nyrekreft kan oppdages ved en omfattende fysisk undersøkelse, tester, og en gjennomgang av din helse historie. Urin- og blodprøver kan påvise blod i urinen og funksjonen til nyrene. Andre tester inkluderer magnetic resonance imaging scan (MRI) og intravenøs pyelogram scan (IVP). Disse skanner oppdager mykt vev i kroppen og fremheve noen svulster som finnes i nyrene.

Hjelp for folk som ikke har råd til helseforsikring

Hjelp for folk som ikke har råd til helseforsikring


Ifølge Factcheck.org, et prosjekt innen Annenberg Public Policy Center, to tredjedeler av de millioner av uforsikrede amerikanere er nær eller under fattigdomsgrensen som er definert av den føderale regjeringen. Offentlige etater, frivillige organisasjoner og for-profit selskaper tilbyr gratis og rimelig hjelp til uforsikrede amerikanere behov for helsetjenester.

Betraktninger

Den føderale regjeringen tilbyr en helsetjenester program som heter Medicaid for lav inntekt amerikanske borgere som er administrert av statlige myndigheter. I tillegg er mange stater tilbyr rimelige helsetjenester programmer, men etter først til mølla basis. Vanligvis er en person kvalifisert for et slikt program bare hvis hun kan produsere dokumenter som beviser at hun har en lav inntekt som oppfyller programmets krav. I Washington State, krever grunnleggende helse-programmet deltakerne til å ha et inntektsnivå som er fra 0 til 200 prosent av fattigdomsgrensen i tillegg til å møte andre krav. Basic Health programmet, som tilsvarende programmer i andre stater, gir tilgang til et nettverk av leger. På grunn av budsjettbegrensninger og høy etterspørsel, har programmet ofte en venteliste.

Visse pasientgrupper

Medicare er en statlig støttet program for amerikanere 65 år eller eldre som har jobbet i minst 10 år til en Medicare-dekket jobb. Yngre personer med visse funksjonshemninger er også kvalifisert. Programmet er åpent for alle inntektsnivåer.

Alternativ

Flere private selskaper tilbyr tilgang til rabatterte helsetjenester for en fast avgift. Slike planer er ikke forsikring, og noen ganger krever co-betaler eller refusjoner. Rabatt helse planer bare tilby helsetjenester til en noe lavere pris.

Funksjon

Mange byer har helseklinikker som tilbyr lav pris eller gratis omsorg og konsultasjon. San Francisco City Clinic tilbyr et bredt spekter av tjenester, inkludert STD tester, graviditetstester og HIV partner rådgivning. Mange høyskoler og universiteter tilbyr også lav pris eller gratis helsetjenester til studenter. Fasilitetene er minst delvis finansiert av student kontingent inkludert i skolepengene.

Advarsel

Siden tradisjonelle helseforsikring er ikke overkommelig for alle, noen mennesker bruker akuttmottakene på sine lokale sykehus som sin eneste kilde til medisinsk behandling. Ikke å ha regelmessige medisinsk sjekk ups og ikke ha tilgang til forebyggende behandling, kan føre til store legevakten vesenet regninger for behandling av forebygges forhold.

Slik sender du inn til Medicare for en Wig

For noen individer, en av de mest ødeleggende følelsesmessige kostnadene ved et slag mot kreft er håravfall. Mens moderne kreftlegemidler utgjøre mindre av et hår tap problem enn tidligere generasjoner av kjemoterapi narkotika, forblir håravfall et problem for tusenvis under behandling. Medicare ikke direkte betaler for parykker, selv med en resept eller når håret tapet skyldes en medisinsk tilstand. Men du kan ha noen andre alternativer.

Bruksanvisning

Få en resept for en parykk eller parykk. Legen din kan bli enige om å skrive en hvis du mister håret på grunn av kreft, kjemoterapi eller en beslektet tilstand, eller rett og slett på grunn av en hud eller hodebunn lidelse.

Meld deg på Medicare Del B. Dette er en valgfri Medicare-programmet som dekker legehjelp og holdbare medisinsk utstyr kostnader, samt lab avgifter. Du vil sannsynligvis nødt til å avvente en åpen påmelding periode og betale en månedlig premie. Medicare Del B ikke betaler direkte for parykker; Det er imidlertid en forutsetning for deltakelse i del C, Medicaid Advantage.

Meld deg på Medicare Advantage, del C. Dette er en måte for kvalifiserte eldre å få tilgang til sine Medicare fordeler gjennom kontrahering med en administrert omsorg selskap. Medicare betaler ikke for parykker, men noen klarte omsorg selskaper gjør. Individuelle planer variere, så sjekk med administrerte omsorg selskapet sponse din plan. Igjen, vil du sannsynligvis nødt til å vente til åpen påmelding periode for å søke om Medicare Advantage.

Send inn kravet til Medicare Advantage selskapet i henhold til sin politikk og prosedyre manuell. Du må kanskje gjøre parykk kjøp på en butikk som ofte serverer folk med medisinske problemer, og er kjent med behandling forsikringskrav.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan få dekning, snakk med onkolog. Kanskje du kan få kontaktopplysninger om en organisasjon som gir gratis eller rabatterte parykker til ofre for hår tap på grunn av medisinske tilstander som ikke er i stand til å ha råd til sine egne.

Hvordan få Medical Care for folk som ikke har råd til medisinsk forsikring

Mange amerikanere står overfor utfordringen med å finne kvalitet medisinsk behandling til en rimelig pris, men noen har ikke råd selv rimelig dekning. Hvis du har et hjerteinfarkt, i ferd med å føde eller midt i noen annen medisinsk nødstilfelle, kan et sykehus ikke snu deg bort, ifølge Legal Aid Society. Men hvis du trenger rutine eller forebyggende behandling, vil du må trykke noen andre kilder til gratis eller billig medisinsk behandling.

Bruksanvisning

•  Snakk med fastlegen din, hvis du har en. Fortell henne at du har problemer med å betale for helsesektoren. Hun kan være i stand til å henvise deg til noen lokale ressurser som kan hjelpe. Hun også kan tilby å redusere regningen din, spesielt hvis du betaler i sin helhet i kontanter, eller for å gi deg en betalingsplan.

Oppsøk hjelp fra staten. Hvis du er over 65, er du kvalifisert for Medicare, den føderale helseplanen for eldre. Men hvis du er yngre, har du fortsatt kan kvalifisere for Medicaid, regjeringen plan som gir omsorg for lav inntekt mennesker. Ifølge MediLexicon International Ltd. Medicare, enkelte stater etablere kvalifikasjonene for Medicare, så sjekk med din tilstand Medicare kontoret.

Dra nytte av gratis klinikker og omsorg som tilbys gjennom kommunale helsemyndigheter. De fleste byer har gratis medisinske klinikker som tilbyr gratis eller vesentlig redusert omsorg og forebyggende programmer. I tillegg har mange byen eller fylkes helse avdelinger tilbyr gratis eller redusert kostnader screenings og forebyggende behandling.

Søk om gratis resepter. Hvis du har et løpende behov for reseptbelagte medisiner, sjekk ut de ressursene som er tilgjengelige gjennom Partnerskap for Prescription Assistanse på www.pparx.org, eller spør din behandlende lege om produsenten av medisinen har et program for å gi narkotika uten eller med redusert kostnaden.

Tips og advarsler

  • Vokt dere for nettapoteker som tilbyr "gratis resepter", og aldri slippe ditt kredittkort eller bankkonto informasjon til disse selskapene.

Hvor mye vekt har brystimplantater Legg til deg?

Brystforstørrelse er en kirurgisk prosedyre utføres av en plastisk kirurg som endrer formen på bryst ved hjelp av brystimplantater. Grunn for å ha prosedyren kan være kosmetisk inkludert korrigere sagging brystene, forstørrelser mindre bryster eller øke fasthet av brystet. Styrking er også gjort som en rekonstruktiv tiltak for å gjenopprette form etter en delvis eller fullstendig mastektomi.

Typer

Brystimplantater er tilgjengelig i forskjellige størrelser, former og teksturer for å imøtekomme en rekke kroppstyper og estetiske behov. Brystimplantater er tilgjengelig i enten en saltvann eller silikon gel fylt elastomer shell. Tilleggsvariabler for implantater inkluderer en kontur eller rund form eller en glatt eller strukturert overflate.

Størrelser

Bryst implantat størrelse avgjør hvor mye implantatet veier. Vanlige beregninger er en oz. av vekt pr kubikkcentimeter volum (cc) av fluid i implantatet. For eksempel, hvis et implantat har 480 ml av væsken, den veier ca. £ 1 To implantater med 480 ml av væske pr implantatet ville veier ca. 2 kg.

Innvirkning på kroppen

Virkningen av implantater på en persons kroppsvekt er basert på hvor store implantater er. De fleste brystimplantater veie totalt ca 3/4 kg til £ 1 for to implantater, en i hvert bryst. Denne størrelsen ikke signifikant påvirke en persons kroppsvekt.

Større implantater kan påvirke en persons kroppsvekt, avhengig av mye væske blir brukt i hvert implantat. Kroppsvekt vil bli påvirket i takt med vekten av implantater.

Effekter

Brystimplantater gjør ikke hindre muligheten til å amme. Implantater påvirker ikke sportsaktiviteter, men idretter som krever sidebevegelser som golf eller tennis kan kreve justeringer i svingende bevegelse. Solarium er ikke skadelig for brystimplantater.

Advarsel

Vanlige risiko og bivirkninger til bryst implantat kirurgi er arrdannelse rundt snittet området, hematom, implantat deflasjon, infeksjon og fasthet av brystene.

Brystimplantater obskure om lag 25 prosent av brystvev når gjennomføre en mammografi. En National Cancer Institute studie fant at kreft i 55 prosent av pasienter med implantater ble ikke oppdaget under mammografi prosessen. Mammogram teknikere bør være oppmerksom på eventuelle brystimplantater for effektivt å kunne gjennomføre en mammogram.