Digidexo.com

Langvarig hoste hos barn

Foreldre er ofte forvirret når barnet opplever en langvarig episode av hoste. Høre barnet hoste kan føre til at du bekymre deg, men betyr ikke nødvendigvis at det er et alvorlig problem. Hoste hos barn er et vanlig symptom som vanligvis følger med vanlig forkjølelse virus. Langvarig hoste i barn i følge med pustevansker kan bety en alvorlig underliggende tilstand som bør behandles av barnelege umiddelbart.

Årsaker

Ifølge leger og medisinske utvalget av rådgivere for Kidsgrowth.com, kan barn som har hatt en forkjølelse eller tilbakevendende back-to-back forkjølelse lider av en langvarig hoste som kan vare opp til tre uker. Kroniske infeksjoner i bihuler og luftveier, astma og allergier kan også føre til langvarig hoste hos barn. Ifølge American Academy of Allergy, Asthma and Immunology, barn som lider av en langvarig hoste kan også være lider av post nasal drypp, sure oppstøt, en bakteriell infeksjon i nedre luftveier, en inhalert fremmedlegeme, en irriterende hoste som følge av eksponering til miljøgifter som sigarettrøyk og kan også være en vane hoste.

Hjem Behandling

Vanlige behandlinger for langvarig hoste i barn kan inkludere å plassere en fordamper i barnerommet om natten. Prøv å legge til noen viktige oljedråpene, for eksempel peppermynte, eukalyptus eller rosmarin å ytterligere berolige hoste. Eliminere all eksponering for sigarettrøyk og vanlige irritanter, for eksempel støv, kjæledyr dander og mold. Langvarig hoste som påvirker barnets søvn kan bøtes på med kortsiktig bruk av slimhinneavsvellende midler og hostedempende midler. Ta kontakt med din barnelege for veiledning om all bruk av over-the-counter medisiner som mange er ikke egnet for bruk i små barn.

Profesjonell behandling

Primær behandling for langvarig hoste hos barn er basert på den underliggende årsaken til symptomet. Langvarig hoste hos barn forårsaket fra bakterielle infeksjoner kan behandles med antibiotika. Langvarig hoste forårsaket av virusinfeksjoner er ikke vellykket behandlet med antibiotika og må gå sin gang. Barn i skolealder kan ha nytte av hostedempende midler, men total kontroll over hoste symptomer er ofte ikke garantert. Vedvarende hoste som følge av acid reflux vil kreve medisiner for å lindre reflux symptomer. Langvarig hoste som følge av astma behandles med medikamenter for å avlaste bronkial inflammasjon, så vel som forstøverpuste behandlinger for å lette pusting og redusere hoste. Vedvarende hoste forårsaket av allergi, bihulebetennelse eller post-nasal drypp, kan bli behandlet av barnelege med reseptbelagte medisiner for å lette allergisymptomer, klare opp bihulebetennelse og redusere nasal drenering resulterer i hoste symptomer.

Betraktninger

Langvarig hoste hos barn som er en vane hoste en tendens til å forsvinne om natten. I henhold til den medisinske brett av barneleger ved KeepKidsHealthy.com, eldre barn har en tendens til å utvikle sykdommen, også kjent som psykogen hoste, som et resultat av stress. Psykogen hoste høres ut som en tørr, hakkende hoste og kan bøtes på ved en kort prøve bruk av hostedempende midler.

Advarsel

Langvarig hoste ledsaget av pustevansker kan bety at barnet ditt har lungebetennelse. Barn med lungebetennelse kan oppleve langvarig, produktiv hoste med grønt slim som er ledsaget med pustevansker. Langvarig hoste hos barn sammen med hyppige infeksjoner, fettete, illeluktende avføring og dårlige vekstrater kan bety cystisk fibrose og bør behandles av barnelege umiddelbart.