Digidexo.com

Ørebetennelse Rengjøring

Rengjøring er et viktig skritt i å hjelpe deg å komme over smerten og ubehaget ved en ørebetennelse. Det kan gjøre hele forskjellen i hvor raskt du gjenopprette, så lær deg litt om trinnene du kan ta for å sikre at du holde din ørebetennelse ren.

Løsningen

En effektiv løsning for ørebetennelse rengjøring kan være laget av isopropanol og destillert hvit eddik. Eddik er en stor antibakteriell, mens rubbing alkohol også vil desinfisere, bidra til å fjerne overflødig væske og bryte opp blokkeringer.

Ringe og Administrasjon

Bland løsningen i like deler eddik og isopropanol og samle en liten mengde inn i en dropper. Ligge på siden med den infiserte øret vendt opp. Slippe inn tre eller fire dråper eddik-alkohol. Ikke flytt i fem til 10 minutter; deretter sitte opp og samle noen left løsning i en vaskeklut. Deretter bruker du en bomullspinne til å forsiktig fjerne væske eller voks buildup. Gjør dette tre til fire ganger om dagen for varigheten av ørebetennelse.

Tips

For ekstra komfort, spesielt hvis du er i smerte, kan du prøve å plassere en varm klut over øret etter å slippe i løsningen. Dette vil ytterligere bidra til å bryte opp enhver blokkering og kan gjøres mellom behandlingene for smerte. Du kan også ta en over-the-counter smertestillende, for eksempel Tylenol.

Andre Solutions

Hvis du føler at denne løsningen er ikke å bidra til å rydde opp din infeksjon eller du vil prøve noe annet, er det noen andre at-home rettsmidler forvaltes på samme måte: hydrogen peroxide blandet med litt vann, hvitløk juice, eple cider eddik og grapefruktkjerneekstrakt. Du kan snakke med en farmasøyt eller herbalist å finne en som kan fungere best for deg.

Advarsler

Hvis ørebetennelse eller smerte blir mer alvorlig, bør du oppsøke lege umiddelbart.
Hvis infeksjonen ikke har ryddet opp etter en uke eller så, gå til legen din.