Digidexo.com

midd i øyevippene

Behandling for Face Midd

Behandling for Face Midd


Face midd, også kjent som hårsekken midd, trives på nesten alle ansikter. En medisinsk tilstand som kalles demodicosis resultater når for mange ansikt midd lever på det samme ansiktet. Demodicosis er normalt ikke en alvorlig sykdom, men ansikt midd kan få over en infisert ansiktet når mennesket vertens immunsystem er kompromittert (for eksempel ved en HIV-infeksjon). Legene har ulike metoder for å behandle demodicosis.

Symptomer

Hårsekken midd lever på mange deler av menneskelig ansikt, men spesielt favorisere ører, nese og øyevipper. For mange midd forårsake kløe, flassing, tørrhet, rødhet og betennelse på infiserte områder. Symptomer påvirke noen, noen eller alle områder i ansiktet der midd lever. En alvorlig angrep av ansikt midd på øyevippene (den vanligste område) kan føre til tap av vippene, blefaritt (betennelse på øyelokkene) og synsproblemer.

Forebygging

Face midd elsker fet hud og døde hudceller, siden de spiser begge stoffene. For å unngå opphoping av hudfett, vaske ansiktet ofte med ikke-såpe rensemidler. Tea tree olje er en lege-anbefalt valg for dette formålet. Unngå fet sminke, som den bidrar til problemet med fet hud. For å unngå opphoping av døde hudceller, peeling (skrubb) ansiktet innimellom. Facial hygiene for hele familien er nøkkelen til å hindre demodicosis.

Diagnose

Hvis symptomene på demodicosis er til stede, er det på tide å oppsøke en lege for diagnose. Det er minst to forskjellige typer av demodicosis, inkludert primære og sekundære varianter, og behandlinger variere for hver type. Behandlinger varierer også avhengig av plasseringen og intensiteten av angrep av hårsekken midd. En lege kan ta ansikts hår eller hud-prøver som en fagmann vil se at under et mikroskop, som er nødvendig for å kunne se små ansikt midd.

Behandling

En lege kan anbefale en hudlege (hud lege) eller øyelege (øyelege) for behandling demodicosis. Noen mulige behandlinger for moderat demodicosis scrubber berørte områder med baby shampoo, teknisk sprit, kvikksølv oksid eller konsentrert tea tree olje. En lege kan forskrive en aktuell (påføres huden) insektmiddel som permetrin krem ​​eller en aktuell antibiotika som erytromycin for tunge angrep. Alvorlig demodicosis, som ofte følger med HIV er behandlet med oral ivermectin. Ikke forsøk å selv godbit; en lege råd er nødvendig.

Oppfølging

Etter behandling demodicosis, kan en lege anbefaler fortsatt ansikts skrubbing med baby shampoo for å lindre symptomene. Påføring antibiotisk salve om natten vil hemme ansikt midd reproduksjon, og dermed holde midd populasjoner ned. De samme tiltakene som er nyttige for å forebygge demodicosis er også anvendelige ved oppfølging. Riktig oppfølging sikrer at hårsekken midd angrep vil enten bli kontrollert på et akseptabelt nivå eller avskaffes helt. Demodicosis vil ikke tilbake så lenge pasienten fortsetter med forebyggende tiltak.

Hvordan behandle håret midd hos mennesker

Hvordan behandle håret midd hos mennesker


Hår midd finnes oftest på en persons øyevipper og bryn, og vanligvis ikke forårsaker noen symptomer. Men hos personer med mangler i deres immunsystem, de har vært knyttet til ulike helsemessige forhold, inkludert akne, eksem, rosacea, og håravfall.

Demodex folliculorum og dermodex brevis er de to hovedtyper av hår midd hos mennesker. De lever i hårsekkene, og i talgkjertlene (olje glands) hhv. De er begge referert til som demodicosis. Avhengig av hvilken form for hår midd du har, og hvilke symptomer håret midd produserer på ansiktet eller i håret ditt, kan du velge en rekke behandlinger for din demodicosis.

Bruksanvisning

Hair Midd Treatment fra din hudlege

•  Besøk din hudlege. De vil være i stand til å diagnostisere hva slags hår midd du har ved å sette en av dine øyevipper under et mikroskop.

Hvis du har hår midd, vil hudlege lokke dem til overflaten av hårsekken med et kjemisk middel, og deretter behandle øyelokkene og bryn med en 0,5% proparacaine løsning. Etter fem minutter, vil de søke en løsning av 70% alkohol.

Gjenta disse behandlinger på hudlege i tre uker.

Fortsett å behandle håret midd hjemme i mellom besøk til hudlege.

Hjem behandlinger for hår Midd

Hvis du har en diagnose av hår midd, forkaste all øyesminke. Ikke ha en hvilken som helst i løpet av varigheten av behandlingen, omtrent en måned.

Desinfiser alle sengetøy og håndklær for å hindre ny infeksjon. Kjøpe nye puter.

Sjekk din samboer og barn; hvis alle har et hår midd problem, vil alle trenger å bli behandlet.

Sjekk kjæledyr for noen tegn på skabb, og behandle dem deretter.

Scrub øyelokkene og bryn to ganger daglig med baby shampoo fortynnet med vann for å gi en 50% utvanning.

Påfør 50% tea tree olje med 50% Macadamia nøtteolje nøye til vipper og bryn med bomull tips applikatorer. Få oljen inn i de lash røtter og langs vippene for å drepe eventuelle egg. Unn øyenbrynene også.

Påfør antibiotisk salve du har fått foreskrevet inntil symptomene rydde opp. Kvikksølv oksid 1% salve, pilokarpin gel eller tetracain er de vanligste behandlinger for hår midd.

Bruk tea tree olje såpe for å vaske ansiktet daglig.

Fortsett med alle behandlinger inntil symptomene forsvinner. En tur retur hudlege vil avgjøre om du har fjernet håret midd.

Tips og advarsler

 • Hvis inflammasjon er tilstede, kan den dermatolog foreskrive en kombinasjon steroid-antibiotisk salve i en uke.
 • Hvis håret midd har forårsaket alvorlige hud symptomer som akne eller rosacea, kan antibiotika som tetracyklin være foreskrevet. Fullfør alle doser av salver eller antibiotika for å fjerne håret midd.
 • Tea tree olje er en naturlig antinflammatory med antiseptiske egenskaper, og utmerket for nedslående akne.
 • Vær forsiktig når du bruker noen sterk løsning langs øyevippene.
 • Ikke glem å behandle øyenbrynene også.
 • For menn, bør disse behandlingene inkluderer behandling av ansiktshår, slik som bart, skjegg og kinnskjegg. De bør kanskje vurdere å barbere ansiktshår nøye.

Midd i hårsekkene

Midd i hårsekkene


Selv om ideen er ikke en hyggelig en, folk flest har midd som lever i deres hårsekker. Disse midd er vanligvis ufarlige, men hvis du tror de skaper problemer så bør du søke hjelp fra en hudlege.

Demodex folliculorum

Ellers kjent som hårsekken midd, demodex folliculorum er mikroskopiske midd som lever i menneskelige hårsekker og lever av hudceller. De er wormlike men har åtte bein; hver etappe har klør og munnen har skarpe munnstykker som kan grave i menneskelig hud.

Forekomst

Demodex midd er svært vanlig hos mennesker og forekommer over hele verden. Ifølge en pressemelding fra University of Florida entomologi og Nematology Department, 96-98 prosent av alle mennesker har disse midd.

Beliggenhet

Disse midd kan oppstå hvor som helst på kroppen, men finnes oftest rundt hårsekkene i ansiktet og i røttene av øyevippene.

Life Cycle

En demodex midd vil tilbringe hele sitt liv på sin menneskelige vert. Fra egg gjennom voksenlivet, bare varer livet sitt ett femtiåtti og en halv uke.

Problemer

Mens Demodex midd er generelt ufarlig for mennesker, kan de forårsake kløe hos noen mennesker. Ifølge forskning fra University of Florida, kan disse midd også være knyttet til andre problemer, for eksempel akne, hudsykdommer og tynt hår.

Hvordan bli kvitt øyenvippe Midd

Hvordan bli kvitt øyenvippe Midd


Øyenvippe midd er små parasitter som lever i hårsekkene av øyenvippe røtter. Mens ifølge Websters Ordbok folk flest har midd naturlig, noen individer har en allergi mot dem. Røde øyne, hovne øyelokk og flassende hud eller utslett er vanlige allergiske reaksjoner. Infeksjonen som øyen midd kan forårsake er kjent som demodicosis. Behandle infeksjonen raskt og fullstendig vil bidra til å forhindre fremtidige episoder.

Bruksanvisning

•  Vask ansiktet og øyepartiet med en mild no-tåre babyen såpe. Fortynn babyen såpe med vann for å lage en 50/50 løsning. Forsiktig skrubbe med en vaskeklut to ganger om dagen.

Påfør en dråpe tea tree olje fortynnet med vann til hvert øyenbryn, samt en dråpe i hvert øyevipper, fordi midd som lever i brynene lett kan falle ned i øyevippene.

Kast bort all din øye make-up og kjøpe nye elementer. Unngå å ha på noen make-up i minst en uke, for å holde området rent.

Vask laken og putevar på regelmessig ukentlig basis.

Planlegge en avtale med legen din hvis problemet vedvarer. Legen din kan forskrive en aktuell antibiotika salve for å hjelpe drepe midd og rydde opp i problemet.

Tips og advarsler

 • Opprettholde en sunn tidsplan for rensing for å hindre ytterligere øyevipper midd problemer.
 • Vær forsiktig så du ikke overcleanse området, da dette kan forårsake tørr og ytterligere irritasjon.

Hvordan Kill midd Med en parasitt Zapper

Dr. Zachary Huang, førsteamanuensis og forsker ved Michigan State University, oppfant den spartanske MiteZapper, en batteridrevet varmenett som dreper Varroa midd som har vært truende honningbien. Honningbien spiller en viktig rolle i landbruket ved å gi pollinering. Den Varroa mite angriper honningbie av fôring på kombinasjonen av blod og væske inne i en bie. Varroa midd invaderte USA i 1987, og er i stand til å drepe en hel bikolonien innen ett til to år hvis den forblir ubehandlet. I 1995 Michigan hadde 92.000 bee kolonier, med 30.000 bier i hver enkelt. Men etter 2003 har antall kolonier hadde falt til 65.000 på grunn av Varroa midd infestation. Så, Huang oppfinnelse, den spartanske MiteZapper er en håpefull ikke-kjemisk løsning som forhåpentligvis vil holde midd populasjoner i sjakk og lagre honningbie befolkningen i USA The Spartan MiteZapper er for tiden i produksjon.

Hvordan Kill midd Med en parasitt Zapper

Bruke Spartan MiteZapper

•  Gå til http://www.mitezapper.com/ å se når den spartanske MiteZapper er klar for kjøp. Det er i produksjon. Når du er i stand til å kjøpe MiteZapper kan du bruke den til å drepe Varroa midd i en bikube uten å skade honningbier.

Hvis du vil bruke, vil du ikke trenger å åpne bikube.

Plasser MiteZapper varmeelement ved stiftelsen av drone kam (basen der arbeideren bier som bygger sine voksceller).

Hekt de to terminalene på midd zapper til et batteri for 1 til 5 minutter. Den MiteZapper vil begynne oppvarming.

Regulere varmen etter behov inntil midd er døde: Du kan stille MiteZapper skrur seg av når den når 44 grader celsius, slik at bare midd er drept og drone bier er igjen uskadd. Elektrisitet som går gjennom varmeelementet vil produsere varme og drepe både drone puppe og midd. Biene vil fjerne døde eller døende stamfisk og gjør det klart for dronningen honningbie å legge egg igjen etter 3 - 5 dager.

Gjenta denne behandlingen annenhver uke for å fortsette å drepe av alle Varroa midd.

Life Cycle of Midd

Øremidd, eller Psoroptes cuniculi, kan være et reelt problem for dyreeiere, som de kan føre til stress og ubehag for kjæledyr. Disse skapningene er edderkoppdyr, som edderkopper. Som insekter, midd har livssykluser der de forvandle seg til ulike kroppstyper på hvert trinn. Hele livsløpet til en øremidd dekker ca 21 dager.

Egg

Som insekter, midd starter ut som egg. Midd legger egg i øret voks og død hud av dyr.

Larva

Etter omtrent fire dager, eggene klekkes til larver. Mite larvene har seks bein og vil forbli i denne fasen i fire dager før de begynner å molt.

Protonymph

Etter å skifte ham for 3 til 10 dager, blir larvene åttebeinte protonymphs.

Voksen

De protonymph molts til en voksen midd, som deretter kan pare seg og legge egg.

Død

Etter ca 21 dager, dør den voksne midd.

Hva er Itch Midd?

Kløe midd er mikroskopiske edderkoppdyr som er kjent for å bite mennesker og andre dyr. Deres bite forårsaker irritasjon på huden, noe som resulterer i en kløe. De er klassifisert som edderkoppdyr fordi de har åtte bein, men de har liten likhet med edderkopper. Kløe midd er anerkjent som parasitter på grunn av deres behov for en vert for å overleve fordi deres infestation har en ødeleggende effekt på helsen til vertsdyret.

Forskjellige typer Itch Midd

Kløe midd er et navn bruk for å beskrive en rekke forskjellige typer midd. De viktigste forskjellene mellom de typer midd inkluderer hvor de bor og hva de lever av. Straw kløe midd lever i lagrene av avlinger som halm og frø, og mens deres viktigste matkilde er insekter, vil de bite på mennesker og andre dyr hvis de kommer i kontakt med dem. En annen midd som er kjent for å bite mennesker er Oak Leaf Gall midd, en art som vanligvis lever av insekter og larver lagt i blader og bark. Andre kløe midd inkluderer gnager kløe midd, fugle kløe midd og husstøv kløe midd, som alle kan bite mennesker.

Risiko som utgjøres av Itch Midd

Kløe midd er en plage, men generelt er ikke livstruende. Kløe midd er utbredt over hele verden og påvirke mange typer forskjellige dyr, insekter og planter. Klør som de forårsaker er gjennom deres bite, fordi det irriterer huden og forårsaker betennelse. Kløe midd er mikroskopiske, og svært vanskelig å se med det blotte øye. Dessverre, kan infestations oppstå lett hvis de har en matkilde. I Infestation situasjoner, kan folk bli bitt flere ganger, forårsaker mye ubehag. Andre helserisiko kan også presentere seg selv. Husstøv kløe midd har vært kjent for å forårsake allergiske reaksjoner hos mennesker som inhalerer deres kropper og avføring mens innendørs. Kløe midd også er ansvarlig for hudsykdommen skabb.

Skabb Itch Mite

Skabb er en smittsom sykdom forårsaket av hud Sarcoptes scabiei midd, også referert til som skabb midd klør. Folk kontrakt skabb etter skabb kløe midd hell Burrows inn i en vertens hud, der det bor og legger sine egg. Når disse larvene klekkes, de beveger seg i huden og lever av verten, mens de utvikler seg til voksne. Når skabb kløe midd blitt etablert i verten, vil de spre seg raskt til de er behandlet. Alvorlig kløe, sår utslett og skorpedannelse i huden er symptomer på å ha skabb.

Forebygging og behandling av skabb

Mens god generell hygiene er vanligvis nok til å hindre skabb, er det mest vanlig fanget fra å komme i kontakt med en bærer av skabb midd klør. Den midd kan overleve utenfor menneskekroppen for opp til noen få dager. Det kan være vanskelig å hindre skabb fordi når symptomene er tydelig, er det allerede for sent. Vask sengetøy, håndklær, klær og alt annet som har kommet i kontakt med noen som mistenkes for å ha skabb i en vaskemaskin på en varmtvannsinnstilling og tørk elementene på en høy varme omgivelser. Når skabb har blitt diagnostisert, er det viktig å ikke berøre andre mennesker og til å søke behandling umiddelbart. Skabb kan kureres ved hjelp av permetrin krem ​​og antiparasittære medisiner som Ivermectin. For å lindre symptomene på kløe, er antihistaminer brukes.

Midd som påvirker mennesker, Cats & Dogs

Midd som påvirker mennesker, Cats & Dogs


Mange arter av midd kan angripe dine kjæledyr eller deg. Noen få er vanlig. Din hund eller katt kan havnen ett eller flere om gangen, og utilsiktet infisere deg også. Nesten alle midd føre til intens irritasjon og kløe. Mens det er flere behandlinger, både medisinske og naturlig, må du finne ut hvilken midd fører til problemer for å bestemme riktig effektiv behandling. Din veterinær eller lege vil teste huden scrapings for identifisering.

Sarcoptic scabei Midd

Sarcoptes scabei mite forårsaker skabb hos hunder og skabb hos mennesker. Midd hule under huden, forårsaker kraftig kløe, og kan utløse en allergisk reaksjon. Når de kvinnelige innskudd hennes egg under huden, huden vil bli tykkere og danner skorper. Hunden vil miste oppdateringer av hår. Åpne sår under skorper, og de som dannes av den alvorlige graving, kan bli infisert. Venstre ubehandlet, vil midd reprodusere og spre seg over hele kroppen. Dette kan være fatalt. Når identifisert, behandle skabb lett med ernæring, bading og medisinering.

Ifølge Michael F. Potter ved University of Kentucky, kan Sarcoptes scabei midd infisere mange pattedyr inkludert mennesker. Skrape former åpne sår som kan bli infisert. Imidlertid er infeksjonen lett behandles.

Notoedric Mange Midd

Michigan State University sier at notoedric skabb midd oftest smitter katter. Denne katten skabb begynner vanligvis i ansiktet og hodet, og deretter sprer seg til forbena og andre deler av kroppen. Midd forårsake alvorlige kløe og tap av pels. Selv om de må fullføre sin livssyklus på katter, kan midd overfører til hunder og mennesker gjennom kontakt. De vil forårsake kløe, hos hunder, og muligens noen hår tap mot riper. I et menneske, de ofte forårsake kløe dermatitt.

Otodectes cynotis (Ear Midd)

Øremidd ofte infisere hunder, katter og kaniner. De sjelden smitte til mennesker. Midd går dypt inn det ytre øret og forårsaker kløe, irritasjon og betennelse. Kombinasjonen av voks og eksudater beveger seg utover til det ytre øret. Kjæledyret rister på hodet og graver voldsomt, forårsaker åpne sår. Midd kan gå dypere inn i ørekanalen og forårsake kramper og anfall hvis den ikke behandles. Hygiene, kan hjem rettsmidler og medisiner effektivt eliminere dem. Mike Richards, DVM, av VetInfo sier at øremidd er smittsomt.

Cheyletiella Midd

Alameda County vektorkontroll lister Cheyletiella midd som i forbindelse med hunder og katter. De spres gjennom direkte kontakt og forurensning av fellesarealer, som sengetøy. Disse midd kan gi irritasjon og mild hårtap hos kjæledyr. Imidlertid kan en mild Infestation viser ingen symptomer. Cheyletiella midd kan midlertidig smitte til mennesker og forårsake irritasjon med litt kløe. Fordi de ikke kan fullføre sin livssyklus på et menneske, vil infeksjonen være begrenset.

Demodex Canis

Demodex canis midd lever i hårsekkene av hunder. Vanligvis, viser en hund ingen symptomer med mindre dens immunsystem er stresset. Deretter midd føre til røde skabb, med håravfall og tørr, flassende hud. Din veterinær vil behandle hunden din med en av flere medisiner. Selv om midd ikke vil leve på mennesker eller andre dyr, kan de føre til utslett ved kontakt.

Hvordan Kill midd på Hånd

Hvordan Kill midd på Hånd


Vurderer sin størrelse, kan midd være overraskende vedvarende og vanskelig å drepe. Det er relativt enkelt å bli kvitt midd på hendene, men du bør også finne ut hvor du plukket dem opp og bli kvitt det området av midd.

Bruksanvisning

Solution Method

Bland to spiseskjeer med Roach Prufe med to kopper Epsom salt i en halvliter vann.

Coat hendene med løsningen.

Blås tørke hendene på en lav innstilling for å tørke løsningen på huden din.

Gold Bond Method

Skyll hendene grundig.

Tørk hendene helt.

6. Påfør Gold Bond Medicated Menthol Powder til hendene dine.

Hvilken type Midd bite mennesker?

Hvilken type Midd bite mennesker?


Midd er små leddyr som er relatert til flått og chiggers. Et flertall av midd vil aldri komme i kontakt med mennesker, men de som gjør bite et menneske kan påvirke at individets helse. De fleste mite biter forårsake hudirritasjon og intens kløe. De vanligste typer midd som biter mennesker er listet nedenfor.

Fuglemidd

Noen midd som normalt lever av fjærfe og ville fugler kan bite mennesker når deres verter forlate reiret eller dø. Disse mite biter vanligvis produserer en ekstremt kløende utslett og er ofte merket med en liten, klar blemme. Fuglemidd ikke bo på mennesker veldig lenge.

Gnagere Midd

De to typer gnagere midd som oftest biter mennesker er den tropiske rotte midd og huset muse midd. Bitt av et hus muse midd produserer et kløende, rødt utslett rundt bittet. Den tropiske rotte midd bitt er ganske smertefullt, forårsaker ekstrem kløe og hudirritasjon.

Korn Midd

Korn midd ofte bite mennesker som er håndtering av korn, høy eller tørket frukt. Denne type midd er spesielt vanlig i fuktige, mugne områder. En korn mite bite fører til utslett og kan utløse luftveisproblemer hos noen individer.

Straw-Itch Midd

Straw-klø midd lever av snutebiller, korn møll og andre insekter som hjemsøke lagret korn. Mennesker er ofte bitt når de håndterer høy, halm, gress, frø eller blader der halm-klø midd lever. Bites vil føre til en intens, kløende utslett.

Skabb midd

Skabb midd graver dypt inn i menneskelig hud og forårsake en vedvarende og svært kløende utslett. Dette utslett ofte danner i grå linjer rundt bittet.

Virkningene av støv midd allergi

Støvmidd er små organismer som samler seg på møbeltrekk, sengetøy og hud. De kaster avføring og mikroskopisk hud partikler som transport gjennom luften og på kjæledyr og mennesker, dvelende og legger egg på huden, tekstiler, dander og organiske materialer. Støvmidd fremme husholdning støv, en miljø inhalant som forårsaker allergisk rhinitt, allergisk bihulebetennelse, allergisk astma og allergirelaterte hudsykdommer hos mennesker og dyr.

Identifikasjon

Støvmidd er spesielt rik på madrasser, sengetøy og puter på grunn av økte mengder av menneskelig hud, hår og sekreter som gir et ideelt miljø for egg klekking. Personer med støv midd allergi kan oppleve mer uttalte symptomer når de skal sove, forårsaker ubehag, lunger, hoste, pustevansker, kløe, søvnløshet og relaterte trøtthet. Elveblest, kan utslett og eksem skyldes hudkontakt med høye konsentrasjoner av støvmidd. Beskyttende og allergivennlige belegg for madrasser, puter og sengetøy er nyttig for å redusere støv midd populasjoner innenfor et soverom.

Effekter

Støvmidd er ufrivillig inhalert gjennom øyne, nese og munn, og er uunngåelig i et omfang ettersom alle boliger samle støv, hud og hår som midd mate på. Effektene av støv midd allergi inkluderer allergisk rhinitt symptomer på nesetetthet, nysing, hoste, kløende og rennende øyne, rennende nese og hodepine på grunn av histamin responser som forårsaker slimhinnene til å bli betent. Allergiske bihulebetennelse symptomer på ansikts press, tett nese, migrene og ørebetennelser kan utvikle på grunn av støv midd innånding.

Betraktninger

Som støvmidd inn i kroppen, kan symptomene på allergisk astma begynne innen øyeblikk på grunn av midd fôr luftveiene, lungene og nesegangene med mikroskopiske støvpartikler og midd avføring. Effekter av støvmidd på allergisk astma inkluderer: hvesing, kortpustethet, tetthet i brystet, lunger, kronisk hoste bronchospasms og astmaanfall. Inhalatorer, antihistaminer, kortikosteroider og forstøver behandlinger kan bidra til å lindre symptomer som følge av støv midd innånding ved å utvide luftveiene, lettelser puste og forebygge alvorlige angrep.

Advarsel

Dyr bære midd som kan føre til utvikling av skabb, en tilstand som forårsaker allergiske hudsykdommer, nedsatt immunforsvar og smitte dermatitt. Skabb, demodectic og Cheyletiella er typer parasittiske midd hostet og fraktes med dyr. Midd angrep resultere i symptomer på kløende hud, rosa, rød eller svart misfarging og flekker av håravfall på kjæledyr. Midd kan overføre til mennesker og overflater gjennom minimal kontakt som klining, gni mot eller sove på. Vedlikehold av hund senger, regelmessig stell og lege-foreskrevet antibiotika, antihistaminer eller anti-soppmidler kan behandle skabb og redusere midd reproduksjon og effekter.

Forebygging / løsning

Støvmidd trives i høy luftfuktighet, trenger fuktighet og vann for å overleve. Store høyder og tørre klima anses fiendtlige miljøer for midd. Avtagende innendørs luftfuktighet gjennom bruk av godt dusted og jevnlig vedlikeholdt avfuktere, fans og luftrensere kan resultere i mindre populasjoner, som fører til bedre luftkvalitet og helse for allergiske personer. Avtagende støv midd utløser midler, for eksempel aske, sot, muggsporer, jord, dander og pollen ved støvsuging, støvtørking og rengjøring regelmessig hjelpemidler i reduksjon av midd.

Hvordan Vask øyelokkene og øyevippene hvis du har kronisk blefaritt, beste måten å gjøre Øyelokk ScrubsBlefaritt, eller flassing og betennelse i øyelokkene, er en svært vanlig arvelig tilstand. Denne tilstanden er kronisk og bør opprettholdes for å unngå refleks ups.

Bruksanvisning

•  Skyll øyelokkene og øyevippene med varmt vann.

Plasser en liten mengde Selsun Blå shampoo m / selen sulfide på en ren vaskeklut. Med varmt vann fra springen jobbe opp skum i vaskeklut.

Pakk vaskeklut rundt tuppen av fingrene. Lukk øynene tett og forsiktig skrubbe øyelokkene med vaskeklut pakket rundt fingertuppene. Vær spesielt oppmerksom på skrubbe bunnen av øyevipper. Konseptet er at du er "sjamponering" øyevippene og øyelokk som du ville shampoo håret og hodebunnen. Skrubb både øvre øyelokk og nedre øyelokk i 10 sekunder. Husk å skrubbe forsiktig. Ikke vær aggressiv eller overivrige med skrubbing.

Å holde øynene godt lukket skylle sjampo av med varmt vann fra springen.

Gjør øyelokk scrubs på daglig basis. To ganger om dagen ville være best. Blefaritt er en kronisk tilstand. Det finnes ingen kur eller løsning. Du må opprettholde rene øyelokk og øyevipper på daglig basis. Noen mennesker kan oppleve "blusse opp" av blefaritt selv med vanlige øyelokk skrubb. I så fall ser øyet lege fordi du kan trenge reseptbelagte anti-inflammatorisk og anti-biotiske øye medisiner.

Holde blefaritt under kontroll og vedlikeholdes er viktig fordi hvis øyevippene er skitne, vil det være en overvekst av bakterier, mye mer enn den normale bakteriefloraen. Dette miljøet fremmer Sties i øyelokkene, bakteriell infeksjon på overflaten av øyeeplet og forsinket hypersensitivitetsreaksjon å staph giftstoffer der hornhinnen vevet vil bli kompromittert og skadet.

Selsun Blå shampoo fungerer bedre enn "ingen flere tårer" baby shampoo. Tro det eller ei Selsun Blå svir mindre enn "ingen flere tårer" baby shampoo. Ja, "ingen flere tårer" baby shampoo gjør brodd. I tillegg Selsun Blå er formulert for flass som er nøyaktig hva som er på øyelokk / øyevippene hvis du har blitt diagnostisert med blefaritt.

Tips og advarsler

 • Flass, enten det er på hodebunnen eller på øyelokkene / vippene, er forårsaket av gjær. Den selen sulfid funnet i Selsun Blå Shampoo er den anti-gjær.
 • Selen sulfide -> mindre flass -> redusere overdreven bakterievekst -> redusere bakterielle giftstoffer rundt øyet -> redusere sjansene for å få forsinket hypersensitivitetsreaksjon å staph giftstoffer
 • Det finnes forskjellige typer av Selsun blå Shampoo hver med sin egen aktiv bestanddel. Sørg for å lese etiketten nøye, velger du den med selen sulfid.

Hvordan Freeze og Kill Midd

Hvordan Freeze og Kill Midd


Støvmidd og allergener i deres avføring er en ledende årsak til innendørs høysnue og astma symptomer. Mens støvmidd er relativt harmløse, har om lag 10 prosent av den amerikanske befolkningen en allergisk følsomhet for dem. Støvmidd er 80 prosent vann, så å fryse dem effektivt eliminerer problemet, spesielt på mindre elementer, som draperier, ark, utstoppede dyr og kosedyr. Ved kaldere vær er det mulig å fryse større møbler utenfor.

Bruksanvisning

Sett elementer som utstoppede dyr, kosedyr, puter, gardiner og sengetøy i fryseren. Still temperaturen ved eller under 32 grader Fahrenheit (0 grader Celsius), og frys i minst 24 timer. Frysing støvmidd vil føre til at midd til å sprekke og dø fordi kroppene deres er i hovedsak vann.

Plasser større elementer, som madrasser og møbler, utenfor når temperaturen nå 32 grader Fahrenheit (0 grader Celsius). Hold elementene i et skjermet uteområde som et uoppvarmet garasje eller en veranda. Så lenge elementene holdes tørr, vil minusgrader drepe støvmidd.

Vask de mindre elementene i varmt vann, etter å fryse dem, for å fjerne eventuelle gjenværende allergifremkallende rester. De større elementer kan støvsuges etter frysing, fortrinnsvis med et HEPA-stil vakuum for å hindre frigjøring av flere allergener i luften.

Tips og advarsler

 • Frysing er en effektiv måte å drepe støvmidd, men det finnes også andre måter å holde sin befolkning ned. Støvmidd-bevis madrasstrekk og putevar er tilgjengelig. Det finnes spesielle vaskemidler og antimikrobielle luftfiltre som kan eliminere spredningen av innendørs allergener. Hyppig vask av sengetøy i varmt vann er effektivt, som er tørke av den med en fuktig klut og regelmessig rengjøring av huset.
 • Støvmidd trives i fuktige, varme områder. Hold innetemperaturen under 70 grader Fahrenheit (21 grader Celsius) og, hvis mulig, luftfuktighet under 50 prosent. Avfuktere er effektive til å kontrollere in-house fuktighet.

Bird Midd Betong Treatment

Bird Midd Betong Treatment


Fuglemidd er parasitter som er felles for varmt klima. Selv om de vanligvis overleve ved å mate fra fugle blod, de vet å hjemsøke hjem og ty til fôring av av mennesker eller familiehunder. Hvis du tror du kan ha en fugl midd infeksjon, handle raskt, som de formerer seg raskt og kan overleve uker uten en matkilde.

Hva er fuglemidd?

Fuglemidd er ovale parasitter som lever i fuktige værforhold. De er vanligvis funnet hvor fuglen har valgt å bygge sitt rede. Infestation vanligvis vil skje etter at fuglene har forlatt reiret og midd har ingen matkilde. Når dette skjer, vil midd bli mobil, flytte innendørs gjennom små sprekker i vegger og hull i taket.

Bird Mite Identifikasjon

Fuglemidd er lett gjenkjennelig fra lopper eller andre vanlige angrep. Selv om midd kan bevege seg raskt, har de ikke hoppe så lopper gjør. De voksne har fire sett med bena mens umodne midd bare har tre. De har evnen til å oppdage varme og karbondioksid som trekker dem til ansiktet og lysken av sin vert. De er mer aktive om natten, og dette er da folk vanligvis får flest biter. Midd kan også gå inn og infisere luftveiene deres hærfører.

Behandling av Infestation

Identifisere kilden til smitten. Fjern eventuelle reir, men sørg for å bruke hansker og maske. Fugler har en tendens til å velge høye steder som er skjult fra rovdyr til å bygge sine reir. For å finne reir, sjekk skorsteiner, loft, gjennomgå mellomrom, garasjer, nabotrær og kjellere. Når alle reir er fjernet, gjelder insektmiddel for å infested områder.

Hvilke typer av insektmiddel?

Det finnes mange typer insektmidler å velge mellom, men det er viktig at det er ment å brukes innendørs. Flytende eller spray insektmidler kan være mer effektivt når du trenger å gjelde i høye eller vanskelig tilgjengelige områder. Flytende insektmiddel kan komme i aerosol eller trigger flasker eller i form av en "bug bombe." Bug bomber er laget av flytende insektmidler som er satt av like før du forlater den infiserte områder. Vanligvis bør plassen være ledig i flere timer med alle vinduer og dører lukket. Støv insektmiddel inneholder generelt borsyre. Å arbeide effektivt må det påføres som et tynt lag over de infiserte områder. Hvis området er stort, kan støvinsektmidler være vanskelig å fjerne senere og vanskelig å gjelde alle de nødvendige overflater. Hvis angrepet er alvorlig, ta kontakt med en profesjonell for å sikre at smitten ikke kommer tilbake.

Hvordan bruke decongestants å behandle støv midd allergi

Hvordan bruke decongestants å behandle støv midd allergi


Bruken av over-the-counter decongestants kan bidra til å lindre noen av symptomene på støvmidd allergi, som for eksempel tungpustethet, hoste og nasal og brystet lunger. Ved å konsultere med lege eller allergolog, kan du finne den mest effektive decongestant til å passe inn i din livsstil.

Bruksanvisning

•  Besøk din lege eller allergolog for å diskutere bruk av slimhinneavsvellende midler til å behandle dine støv midd allergi symptomer. Ikke bare kan helsepersonell plukke rett over-the-counter produktet for deg, men du kan være i stand til å unngå negative interaksjoner med andre typer reseptbelagte legemidler du kan ta.

Bruk decongestants som inneholder ikke-døsig formler for å behandle støv midd allergi symptomer i løpet av dagen. Legg merke til at enkelte produkter kan fungere som et sentralstimulerende, kunstig øke energinivået blant enkelte individer, så det kan være lurt å unngå å ta disse produktene hvis du har planer om å sove i løpet av få timer.

Ta decongestants med døsighet formler for å behandle støv midd allergi hvis du trenger å få en god natts søvn. Siden støv midd aktiviteten er konsentrert i madrasser, sengetøy og puter, kan allergisymptomer være den mest alvorlige når du er i sengen, eller når du våkner opp først i morgen. De riktige decongestants kan avlaste de tøffere symptomer som kan holde deg våken hele natten, som nysing og tungpustethet.

Undersøke naturlige decongestants for en sunn måte å behandle støv midd allergi. For eksempel kan salver som inneholder kamfer, mentol eller eukalyptus bringe lettelse fra støv midd allergi når man gnir på brystet eller under nesen. Du kan også være lurt å gurgle med saltvann, noe som kan hjelpe til med å lindre brystet og tett nese i tillegg.

Kommuniser med din lege eller allergolog om effektiviteten av slimhinneavsvellende midler for å behandle støv midd allergi. Noen decongestants kan ikke frita alle dine symptomer som rennende øyne eller tørr hud, så legen kan ha å foreskrive en ekstra antihistamin for bedre resultater.

Tips og advarsler

 • For å øke effektiviteten av slimhinneavsvellende midler når arbeider med en støvmiddallergi, bør du ta skritt for å kontrollere bestanden av husstøvmidd i hjemmet ditt. Dette inkluderer å vaske alt sengetøy regelmessig i varmt vann, og erstatte gardiner og gardiner med persienner, ved hjelp av plaststøvmidd encasings for din madrass og puter og fjerne tepper i hjemmet ditt.

Hva du skal bruke til å drepe Biting Midd

Midd kan være smertefullt, bokstavelig talt. Midd feed av sine verter, typisk rotter eller fugler, bite dem og suge deres blod. Bitende midd kan forårsake irritasjon og ubehag for både kjæledyr og mennesker likt. Hvis ikke behandles, kan disse problemene raskt spiral ut av kontroll, og mer drastiske og kostbare tiltak vil måtte bli tatt. En klar indikasjon på en gnager angrep, eller en fugl problem, er en midd infestation.

Diagnostisering Problem

Som nevnt tidligere, er den enkleste måten å bli kvitt midd å kvitte seg med sine verter, som er typisk rotter eller fugler. Du vil ha midd problemer for to til tre uker etter å fikse gnager eller fugl problem, som midd kan leve av mennesker i to til tre uker, men kan ikke fullføre sin livssyklus på oss. Denne to-to-tre ukers periode kan være for mye for noen mennesker, som midd bitt kan vare i en uke eller to. Hvis du inspisere rundt hjemmet ditt, og kan ikke finne bevis for fugler eller gnagere, har du mest sannsynlig har plantemidd, som vanligvis ikke bite. Før hopping å spraye hele huset med plantevernmidler, innser at ulike plantevernmidler vil drepe ulike typer midd, og hoppe raskt til konklusjoner vil trolig gi dårlige resultater. Bruk følgende produkter for forskjellige midd problemer.

Animal Infestation

Hvis du tror du har midd fra et dyr, enten en fugl eller en gnager, eller til og med ut av lopper, kjøpe Tempo SC. Dette produktet vil hjelpe med eventuelle inside-the-husholdning midd. Dette vil bidra til å hindre at midd fra å komme inn også, så hvis du er i ferd med å gjøre med enten en gnager problem, eller en fugl hekkende problem, kan du spraye dette for å hjelpe kvitte seg med noen av de midd.

Plant Infestation

Hvis du mener at din skjerv problemet stammer fra planter, kjøpe Fruit Tree Spray. Ikke bruk dette produktet inne, og ikke spraye den på din frukt. Du kan spraye den på bladene av en plante, men det er fortsatt et plantevernmiddel. Ikke spray dette produktet på vegetabilsk planter i det hele tatt, så de er ganske skjøre og kan dø på grunn av denne spray. Bruk en konsentrasjon av tryggere såpe for å avtale med midd på mer følsomme planter.

Infestation Innenfor Walls

Et stort problem er når du innser at du har midd i veggene, på grunn av gnagere eller fugler som bor i dem. Den eneste måten å håndtere midd innenfor murene er å bruke en støv å drepe dem. Kjøp Drione Dust, og spray det inn i hullene i-mellom vegger gjennom tilgang til et loft, eller et annet sted hvor du trygt kan spraye ting uten å banke ned en vegg. Denne sprayen varer for en liten stund og er ganske sterk, så det burde bli kvitt midd ganske raskt.

Hvordan Kill midd i Klær

Støvmidd lever av flass, død hud og hår. Siden alle disse kan dukke opp på klær, klær er en hot spot for støvmidd. Disse typer midd kan virke relativt harmløse fordi de ikke bite mennesker. De er ikke engang synlig med det blotte øye. Men støvmidd og deres avføring er en av de vanligste årsakene til innendørs allergener. De kan til og med utløse astmaanfall. Holde klærne som fri for støvmidd som mulig kan begrense midd evne til å skape problemer.

Bruksanvisning

Endre innstillingene på varmtvannsberederen. The Environmental Protection Agency anbefaler at varmtvannsberedere settes til 120 grader Fahrenheit for å hindre skålding og spare energi. Men for å drepe midd du trenger for å sette varmtvannsberederen til minst 130 grader Fahrenheit.

Vask alle kan vaskes i maskin klær i varmt vann med oppvaskmiddel. Den høye varmen vil drepe midd samt kvitt klærne av rester midd later seg.

3 Tørk tøyet med den varme syklus i minst 20 minutter.

Plasser alle andre klær inne i en plastpose og forsegle den. Sett posen i fryseren i 24 timer. Den kalde temperaturen vil drepe midd, men det vil ikke kvitte seg med avføringen. La dine klær nå romtemperatur og deretter ta dem til renseri.

Hva er behandlingen for Kroppslus Midd?

Body lus midd er funnet over hele verden. Spesialbehandling er vanligvis ikke nødvendig for de som bader regelmessig og har tilgang til vaskerom. Men når diagnosen, en kropp lus krever rask og umiddelbar oppmerksomhet for å hindre at lusa sprer seg til andre.

Om Body Lice

Kroppslus legge sine egg i innersømmer på klær og i sengetøy og andre personlige effekter. Kropps lus trenger blod for å overleve og flytte til menneskelig hud å mate, noen ganger fester seg til hår på kroppen. Den lus egg (nits) er oval og vanligvis hvit eller gul i fargen. Ifølge Centers for Disease Control, egg ta en til to uker for å klekkes, etter som de blir nymfer, en miniatyrversjon av den voksne lus. Etter ni til 12 dager, nymfer slå inn voksne lus i stand til å legge egg. Den voksne lus legemet kan være tan eller off-hvitt i farge og er rundt på størrelse med et sesamfrø. Når fratatt en human vert, kroppslus vanligvis dø i løpet av fem til syv dager hvis de er ved romtemperatur.

Behandling Miljøvern

Vanligvis er ingen medisinsk behandling er nødvendig for å bli kvitt en kropp lus, så lenge den smittede personen utøver god hygiene (for eksempel daglig bading) og har tilgang til rent tøy minst en gang i uken. Body lus kan bli drept ved å vaske klær, sengetøy og håndklær infested person i vann som er minst 130 grader Fahrenheit og maskin-tørket ved hjelp av en varmlufts syklus. Inntil dette tidspunktet, kan kroppen lus som blir spredt til alle som kommer i kontakt med en infested person miljø eller personlige effekter.

Behandle Body

I de fleste tilfeller, eliminere kroppen lus er så enkelt som rutine bading og grundig behandling av sengetøy, klær, håndklær og andre personlige eiendeler. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve en over-the-counter lotion eller sjampo som Nix eller Rid. En lege kan forskrive en pediculicide kalt Lindan, en fuktighetskrem som påføres kroppen og vaskes av åtte timer senere. Fordi denne medisinen er ganske giftig, kan det ikke være hensiktsmessig for alle mennesker.

Hindre fremtidige parasittære sykdommer

For å unngå en kropp lus, unngå deling sengetøy, klær eller andre personlige effekter med noen som er smittet. Ifølge CDC, kroppen lus i USA forekommer vanligvis hos personer som ikke har tilgang til vanlige bad eller endringer av klær.

Risikoen for Body lus

Hvis ukontrollert, kan kroppen lus som blir spredt tyfus og visse typer feber under krig, uroligheter og naturlige eller menneskeskapte katastrofer.

Behandling for øyenvippe Midd

Behandling for øyenvippe Midd


Øyenvippe midd er også kjent med de medisinske vilkårene Demodex folliculorum og demodicid. De er mikroskopiske midd som bor i hårsekkene som øyenbryn og øyevipper. Disse midd er svært vanlig og er utbredt hos personer med tørr hud. Makeup, slik som øyenskygge og mascara, kan forverre en midd infeksjon hvis det ikke fjernes ordentlig. En hårsekken kan inneholde så mange som 25 øyenvippe midd. Hver midd kan leve opp til to og en halv uke.

Fysiske Kjennetegn på øyenvippe Midd

Demodex folliculorum er usynlig for det blotte øye. Dette midd har åtte bein og områder i størrelser 0,3 til 0,4 mm lange. Det er umulig å føle tilstedeværelsen av disse midd og folk flest ikke vet at de eksisterer.

Midd er klassifisert i to kjønn, mann og kvinne. Det er vanlig for kvinnelige midd å bo på en snert eller hårsekken hele livet. Mann er mer mobile og flytte fra sted til sted søker en kompis. Kvinnelige midd er i stand til å legge opp til 25 egg hver. Disse midd modnes hos larver og nå vokser opp i ca to uker. Demodex folliculorum feed på hudceller, og er som regel ufarlig.

Forebygging

Selv om det er vanskelig å hindre øyen midd, som de er så vanlig. Det er noen skritt du kan ta for å minske sannsynligheten for at du vil bli negativt påvirket av Demodex folliculorum. Alle spor av kosmetikk bør fjernes på slutten av dagen med makeup fjerner eller såpe. Bruk en ansiktsskrubb som nødvendig for å eliminere død hud og holde ansiktet godt fuktet.

Diagnose

En øyenvippe midd infeksjon kan diagnostiseres ved en utdannet medisinsk spesialist. Siden disse midd er liten og kommer ikke ut når det er lys, kan de bare bli observert under et mikroskop med minimal belysning. En lege kan ta huden og snert prøver å diagnostisere tilfeller av øye lash midd. Ofte laboratorietester er nødvendig for å utelukke andre medisinske tilstander som akne og lus.

Symptomer på en Infestation kløende hud, hår og øyenvippe tap eller skjørhet, rosacea og øyeirritasjon.

Hjem Behandlinger

Milde tilfeller av øyen midd kan behandles hjemme. Pasienten bør vaske hennes øyelokk, øyevipper og bryn en gang om morgenen og en gang før sengetid med en mild, tåre-fri sjampo og vann. En mild skrubb kan også brukes for å fjerne død hud. Såper, skrubber og salver med te-treet eller macadamia-mutter oljer har også vært effektiv i midd behandlinger. Imidlertid bør du rådføre deg med lege eller optiker før du starter noen hjemme behandlinger.

Profesjonelle behandlinger

En lege kan være i stand til å foreskrive spesielle salver for å bli kvitt øyen midd og bidra til å lindre symptomer assosiert med dem. Noen reseptbelagte antibiotika behandlinger har gitt gode resultater hos pasienter med øyenvippe midd infestation. Det kan ta mer enn ett besøk for pasienter å få de ønskede resultater.

Hva er hud Midd?

Hud midd er en gruppe av mikroskopiske organismer som borer seg ned et pattedyr hud. For mennesker, de fleste hud midd er ikke et problem. Noen, men er lett overføres og spres. I de fleste tilfeller er midd overføres fra person til person. I noen få tilfeller er midd spres av mennesker som kommer i kontakt med organismen.

Typer

Skabb, chiggers og huset støvmidd er de vanligste hud midd som påvirker mennesker.

Symptomer

Intens kløe, rødhet og hevelse i det berørte området er de vanligste symptomene på hud midd.

Transmission

Skabb er overført fra en annen infisert person, mens chiggers er plukket opp i gras, distriktene. Husstøvmidd feste til menneskelig hud og er vanlig i hjemmene.

Diagnose

Å diagnostisere hud midd, vil helsepersonell ta hudprøver og skrape det berørte området for videre undersøkelse.

Behandling

Permetrin, lindan og svovel blir ofte foreskrevet behandling for skabb. For andre hud midd, en dusj eller badekar vanligvis blir kvitt problemet.

Betraktninger

Alle sengetøy, håndklær, klær og møbler bør behandles for å stoppe videre smitteoverføring. Plantevernmidler i gården vil drepe chiggers.