Digidexo.com

Fem Ingredient Diet

De fem ingrediens kosthold er designet for å imøtekomme aktørers travle livsstil mens de ble filmet. Siden måltider bare kunne spist i løpet av korte pauser mens på settet, de måtte være rask og enkel. De fem ingrediens kosthold er et måltid som inneholder fem ingredienser en fra hver av følgende kategorier: protein, komplekse karbohydrater, fiber, fett og væsker, og som består av å spise fem måltider om dagen som tar ikke mer enn fem minutter å tilberede. Dietten er utviklet for å avdekke resultater i fem uker med fem "jukse" dager i løpet av denne tidsperioden.

Fem Ingredient Diet

De fem ingrediens diett fokuserer på å gi et balansert måltid bestående av magre proteiner som kylling bryst, fisk eller magre meieriprodukter; komplekse karbohydrater fra friske frukter og grønnsaker; fiber; sunt fett (umettet fett) og vann eller annen sukkerfri drikke.

Fem måltider skal spises om dagen inkluderer en bestanddel fra hver av de fem grupper.

I tillegg til diett, bør du bruke 25 minutter trener fem dager i uken i fem uker.

Hver søndag kan du unne deg en "jukse" dag hvor du kan spise hva du vil, men å følge fem måltid retningslinje.

Måltid Guideline

De fem måltider bør spises med en tre-fire timers gapet mellom hvert måltid. I de fleste tilfeller vil dette kreve at du spiser ditt første måltid så snart du våkner opp for å få i fem måltider om dagen før du går i dvale.

Til frokost, vurdere å spise en sukkerfri frokostblanding som inneholder både protein og fiber toppet med frisk frukt. Non-fett cottage cheese eller sukkerfri yoghurt blandet med frisk frukt og granola er også gode frokoster.

Til lunsj, supper og salater gjør gode valg. Dessuten kan du lage smørbrød bruker no-mel brød, tortilla for wraps eller riskaker.

Til middag velger mager kylling, biff eller fisk for protein, en side av friske grønnsaker som squash, brokkoli, spinat eller blomkål, med brun eller vill ris.

For de to andre måltider, bør du ha en protein shake, eggehvite omelett eller sandwich.

Måltid forberedelse

Matvarene kan tilberedes i løpet av fem minutter eller mindre fordi du bruker fem eller færre ingredienser for hvert måltid. I tillegg kan du stole hovedsakelig på miksing, blanding eller toasting. For eksempel, når du forbereder en yoghurt parfait, du vil være å blande yoghurt med frisk frukt og müsli, og i tilfelle med å lage en shake vil du blande frukt og yoghurt sammen med protein pulver, som begge tar bare fem minutter eller mindre . For å forberede en sandwich vil du bare trenger å sette ingrediensene sammen, og riste brødet hvis ønskelig. Den eneste gangen du trenger å lage noe er når du har en rå stykke kjøtt eller fisk og egg som må være forberedt. Disse elementene vil være forberedt på raskt fordi du ikke vil bli marine disse elementene, bare ved hjelp av noen tørre krydder under steketiden. Som et alternativ for å forberede raske måltider, finne ferdige produkter eller allerede grillet kjøtt så ingredienser kan settes sammen raskt.

Hva kan man forvente Under Diet

De fem faktoren kosthold er ikke en krasj diett hvor du vil kaste pounds raskt eller i løpet av dager. Du kan forvente å miste mellom én til to pounds hver uke. De lave glykemisk indeks mat (høyt protein og fiber matvarer) holde blodsukkernivået jevnt for å holde sulten fornøyd for en lengre periode for å hindre deg fra overspising eller småspising mellom måltidene. Således er diett utviklet for å tilveiebringe en sunn måte å gå ned i vekt, omtrent fem til ti pounds, i en fem ukers span. I de fleste tilfeller, hvis du søker å miste en betydelig mengde vekt, må du fortsette diett for en lengre periode.

Dietten er lett å gjøre en del av din daglige rutine fordi ingrediensene er lette å finne og måltider er enkle å tilberede.