Digidexo.com

Rask behandling for Håravfall

Mange Hårtap behandlinger annonsere raske resultater. Imidlertid, en behandling effektivitet og tiden det tar å arbeide, kan variere i henhold til årsaken til tilstanden.

Betraktninger

Ulike Hårtap behandlinger har ulike fordeler. Mens noen produkter fremme Etterveksten, andre jobber for å stoppe håravfall eller midlertidig skjule dens virkninger.

Rogaine

Rogaine (eller minoxidil) er en aktuell, FDA-godkjente behandling brukes til å regrow håret påvirkes av mannlig mønster skallethet. Resultatene er vanligvis sett innen fire måneder.

Nioxin

Den Nioxin systemet består av sjampo, balsam og aktuelle behandlinger som arbeider for å stoppe overflødig hår tap og forbedre utseendet på tynt hår. Hår kan vises tykkere på under 10 søknader.

DermMatch

DermMatch er en hårtap concealer som umiddelbart skaper en illusjon av tykkere, fyldigere utseende hår. Det fungerer ved midlertidig farging hodebunnen og belegg tynne hårstrå.

Advarsel

Overdreven hårtap kan utløses av en rekke faktorer. Det er viktig å oppsøke en profesjonell for å identifisere den mest hensiktsmessige behandlingen.