Digidexo.com

snorking munn

The Best måter å stoppe Snorking

Snorking er en søvnforstyrrelse som kan føre til alvorlige medisinske problemer. Ifølge National Sleep Foundation, rundt 90 millioner amerikanske voksne lider av snorking. I det minste, er snorking en plage. Det holder andre medlemmer av husstanden våken om natten. Det hindrer også en god natts søvn er nødvendig for god fysisk og emosjonell helse.

Sleep

Den beste stillingen for å sove er på din side. Du er mer sannsynlig å snorke når du sover på ryggen. Bruk tennisballer for å holde fra å rulle på ryggen din. Sett to eller tre tennisballer i en sokk, og knytte det stengt. Lå sokken ved siden av ryggen din, eller fest den i din pyjamas topp til hinder for å rulle på ryggen din. Sov med overkroppen hevet. Dette tar litt av presset av luftveiene og gjør at du kan puste lettere. Dette bidrar til å stoppe snorking. Sove med en munn vakt på plass kan lindre snorking. En anti-snorking munn vakt holder tennene sammen og holder underkjeven fra avslappende. Det stopper deg fra å puste gjennom munnen og snorking. Over-the-counter snorking hjelpemidler har vist seg ikke å være effektive. Nasal strimler kan åpne nesegangene for å tillate enklere å puste, men snorking som regel ikke stammer fra nesegangene. Snorking kommer i halsen.

Livsstil

Unngå alkohol og beroligende forbruk. Begge stoffene påvirke sentralnervesystemet. Alkohol og beroligende midler la musklene i halsen og kjeven slappe av og gir mulighet for snorking. Bruk av alkohol og beroligende midler har også vært kjent for å bidra til søvnapné, som er et alvorlig helseproblem. Aldri ta alkohol og beroligende midler sammen. Slutte å røyke siden som skader luftveiene og fører til snorking. Miste ekstra vekt. Overvekt legger press på luftveiene, slik at den delvis kollapse. Snorking er mer sannsynlig når luftveiene er begrenset. Unn din allergi ved å oppheve nesegangene. Blokkerte nesegangene tvinger deg til å puste gjennom munnen, og som fører til snorking. Ta antihistaminer rett før sengetid når du lider av allergi. Over-the-counter saltvannsnesespray vil også midlertidig klare bihuler og tillater å puste gjennom nesen igjen. Sove med en luftfukter på soverommet bidrar også til å stoppe snorking.

Varselskilt

Snorking er et symptom på søvnapné. Søvnapné er en alvorlig helsetilstand, siden det øker risikoen for vaskulær sykdom. Advarsel tegn på søvnapné inkluderer våkne om natten choking, ikke blir uthvilt etter en hel natts søvn, føler ekstremt trøtt i løpet av dagen og våkner opp med en hodepine. Noen med søvnapné vanligvis gevinster vekt uten noen endring i matvaner eller trening nivåer. Konsentrerer også er et problem. Noen med søvnapné vil slutte å puste mens han sov flere ganger i natt. En medisinsk-omsorg leverandøren bør behandle søvnapné.

Munn Piece å hindre Snorking

Ifølge Mayo Clinic, snorker nesten halvparten av den voksne befolkningen. Ikke bare kan det bli et problem mellom deg og partneren din, men det kan også tyde på tett nese, søvnapné eller forstørrede mandler blokkerer luftveiene. Munnstykker er tilgjengelig enten via ditt lokale apotek eller tannlege kontor. Mens noen mennesker kan hindre snorking med en foreskrevet over-the-counter talerør, kanskje noen trenger et tilpasset stykke å hindre snorking.

Snorking

Snorking begynner å skje når du Jon Blund. Mens du slapper av halsen, tungen og taket av munnen din, blir luften hindret og forårsaker disse musklene til å vibrere. Hvis du har en smal luftveier, vil vevet vibrasjon være mer kraftfulle og heve lyden av snorking. Drikking, overvekt og en merkelig nasal septum er ofte problemet. De med søvnapné har slike trange luftveier at de våkner opp fra oppbygging av karbondioksid i kroppen sin. Søvnapné gir dårlig søvnkvalitet, kan det la immunsystemet utsatt for sykdommer. Kutte ned drikking, å miste vekt og behandling av tett nese er vanligvis den første forsvar mot snorking. Men mange bruker et munnstykke for å holde sin luftpassasjen åpen.

Munnstykker

Gjør en avtale med legen din for å sikre at du ikke har å gjøre med en alvorlig medisinsk problem. Underkjevens avansement splinter eller munnstykker må kjøpes med en resept med mindre du bestiller fra en nettside ut av USA, så du blir nødt til å også gjøre en avtale med tannlegen din. Munnstykker fungerer ved å flytte kjeven og sikring tungen for å eliminere vibrasjoner og øke luftstrømmen. Selskaper som gjør mouthpiecesinclud AveoTSD, Elastic Mandibular Advancement Appliance, Herbst Teleskop Appliance og PureSleep. Sitt utløp er alle FDA godkjent for å redusere snorking. Snarere enn å få et munnstykke tilpasset utstyrt hos tannlegen, er det noen munnstykker som gir deg mulighet til å gjøre et inntrykk av tennene hjemme og sende den bort for et selskap som Pro Snore Kontroll Appliance å utforme en tilpasset munnstykke. En annen måte å tilpassede passe på munnstykket er det som kalles en "koke og bite" munnstykket. Du kjøper et munnstykke som Snore Guard og koke munnstykket og bite ned for å etterlate et inntrykk av tennene dine. Fordelene er at du får en tilpasset utstyrt munnstykke; men hvis du bite ned galt det vil ikke passe.

Custom Fitted Munnstykke

Når du gjør en avtale med en tannlege, kan de gjøre et inntrykk av tenner på tannlege kontoret å sende bort til et talerør selskap. Når munnstykket er gjort, kan tannlegen sørge for at det passer og gjennomføre årlige helseundersøkelser for å sikre at det stadig virker. Mange mennesker liker denne tilnærmingen, spesielt når de arbeider med alvorlig snorking forårsaket av søvnapné. Det gir deg også muligheten til å justere munnstykket, slik at det er helt behagelig for deg.

Hva er årsaken til Extreme tørr munn?

Hva er årsaken til Extreme tørr munn?


Munntørrhet er et resultat av ikke å produsere en tilstrekkelig mengde spytt. Xerostomia er den medisinske termen for denne tilstanden. Munntørrhet kan føre til sår på hjørnene av munnen, sprukne eller dele lepper, ånde, sår hals, problemer med å snakke, og svelgeproblemer. Det kan også endre din oppfattelse av smak, føre til en soppinfeksjon eller øke plakk på tennene, noe som resulterer i periodontal sykdom og tannråte. Det er mange årsaker til munntørrhet som lege eller tannlege bør være i stand til å diagnostisere.

Medisiner bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic, er det hundrevis av medisiner med en bivirkning av munntørrhet. Mest vanlig er depresjon og angst narkotika, antihistaminer og slimhinneavsvellende midler, anti-diaré medisiner, muskelavslappende, høyt blodtrykk medisiner, og medisiner for urininkontinens og Parkinsons sykdom.

Betingelser for eldre

Aldring alene ikke fører til tørr munn. Men eldre mennesker har en tendens til å trenge medisiner som kan forårsake tørr munn, og det er rimelig å forvente at de ville trolig ha andre aldersrelaterte forhold som kan føre til munntørrhet.

Sykdomsbehandlinger

Kjemoterapi medikamenter ofte påvirker spytt og den mengde som blir produsert på grunn av skade på friske celler i munnen. Hvis du mottar stråling til halsen eller hodet, kan det hende at spyttkjertlene bli skadet, noe som resulterer i mindre spytt. Pasienter som får hemodialyse kan også ha munntørrhet på grunn av restriksjoner på væskeinntaket.

Nerve Damage

Hvis du lider av en skade eller ha kirurgi for å hodet eller halsen, er det en risiko for skade på syvende hjernenerven som forbinder med glandula parotis. Den glandula parotis styrer ansiktsuttrykk og pannen bevegelse, musklene i nakken og spyttkjertler i fronten av munnen. Dette er den samme nerven som, hvis de blir skadet, kan det føre til Bells parese.

Lidelser / sykdommer

Noen helsemessige forhold, sammen med behandlingene for dem, kan føre til tørr munn som en av sine symptomer. Disse inkluderer Sjøgrens syndrom, Parkinsons sykdom, diabetes, angst og depresjon lidelser, bakterielle og virale infeksjoner, HIV og AIDS. Munn pusting og snorking kan også føre til munntørrhet.

Betraktninger

Både røketobakk og snus, så vel som anvendelse av alkohol, kan forverre allerede tørr munn.

Hvordan å stoppe Snorking med appetitt Aides

Munn hjelpemidler for å stoppe Snorking kommer i en rekke enheter. Disse hjelpemidlene kan kjøpes hos din lokale apotek eller medisinsk forsyning butikken. Snorking oppstår fordi tungen og tennene ikke slapper av på riktig måte, noe som resulterer i blokkering av luft. Munn hjelpemidler bidrar til å posisjonere tennene og tungen slik at luft kan strømme fritt inn og ut av munnen.

Hvordan å stoppe Snorking med appetitt Aides

Plasser en munn vakt enhet inn i munnen før du ligger ned for å sove. Et munn vakt er laget av plast og hypoallergene posisjonerer underkjeven forover. Dette gjør det mulig for tungen til å bevege seg fremover, og bedre luftstrømmen oppnås mot baksiden av halsen.

Plasser et munnstykke i munnen. Munnstykket er i samsvar med kjeven din og slapper kjeven og tungen. Ved å slappe av tungen, eliminerer det vibrasjonene som forekommer på baksiden av halsen som fører til snorking.

Snakk med legen din om tilpasset utstyrt talerør for snorking. Selskapet sender deg et kit for å ta et avtrykk av tennene dine. Send inntrykk tilbake og selskapet tilpasset design et talerør for deg. Munnstykket strammer løst vev på baksiden av munn og svelg, stoppe snorking.

Hint

  • Snakk med legen din om din snorking. Underliggende medisinske tilstander kan forårsake snorking, og behandling av disse forholdene kan løse problemet. Søvnapné er en tilstand der luftveiene blir blokkert under søvn, og tilstanden bør tas opp av legen din.

Produkter for å stoppe Snorking

Produkter for å stoppe Snorking


Snorking er forårsaket av hindret puste. Snorking kan være et resultat av medisinske tilstander som søvnapné eller anatomi av munnen. Søvnapné er en lidelse hvor du gjentatte ganger slutter å puste mens du sover. Noen ganger har en forstørret tonsil eller tykt gane kan føre til snorking. Avhengig av hvor alvorlig din snorking er, kan produktene varierer å hjelpe opphøre problemet. Hvis du er overvektig, kan miste vekt også hjelpe med snorking.

Mouth Guard

Ifølge Sleep Education, kan munnen vakter hjelpe med søvnapné, men ikke hver person vil dra nytte av en munn vakt. Å få en munn vakt krever et besøk til tannlegen for å få munnstykket plassert helt rett. Iført vakten kan bidra til å slappe din gane og hindre snorking. Ulempen med seg en munn vakt er mulig kjevesmerter, mye spytt, og smerter i kinnene.

Strimler og Sprayer

Ifølge Consumer Research, vil nese strimler ikke hjelpe kurere tilfeller av søvnapné. Nasal strimler er ment å åpne nesegangene. Hals spray hjelpe å smøre vev i halsen. Når du bruker nese strimler sammen med en spray, kan strimler og spray bidra til å stoppe milde tilfeller av snorking.

CPAP

En CPAP, eller kontinuerlig positivt luftveistrykk enhet, er slitt mens du sover. CPAP maskiner er ment for alvorlige lider av søvnapné som snorker. Du bærer en maske over nesen som styrker trykkluft gjennom luftveiene for å stoppe snorking. Iført en CPAP kan være ubehagelig, og du kan ha problemer med å sove mens iført enheten. Din lege kan foreta justeringer ved å legge til en luftfukter; Dette vil hjelpe deg å sove lettere gjennom natten.

Implantater

En prosedyre kalt Pillar prosedyren kan hjelpe deg hvis du lider av mild til moderat snorking. Tilnærmingene av flettet stenger er plassert inn i din gane. Trådene stivne, noe som bidrar til å redusere vibrasjoner av din gane når du snorker. Implantater kan føre til midlertidige bivirkninger, som sår hals, hevelse og en følelse av at noe er fast i ganen.

Slik Cure Snorking Øyeblikkelig

Snorking er en fysisk tilstand som kan følge av svak eller sterk hud i halsen som vibrerer som luften passerer fra nesen. Hvordan tungen din er plassert, blant andre årsaker, kan være en annen årsak til snorking. Og selv om den eksakte årsaken til snorking er så bredt og variert som folk som lider av det, er det noen enkle måter å hjelpe et øyeblikk kurere problemet umiddelbart.

Slik Cure Snorking Øyeblikkelig

Endre sovestilling for å forbedre luftstrømmen gjennom halsen din. For eksempel, hvis du blir liggende flatt på ryggen, bytte til en av sidene.

Hev eller senk hodet av fire inches. Hvis du bruker en pute, fjerne puten vil senke hodet betydelig, og legge en pute kan heve den effektivt.

Puss nesen med en vev å tømme ut nesegangene. Bruk en saltvannsnesespray for å lindre tung lunger.

Plasser en luftfukter direkte på din vei for å legge fuktighet til luften du puster inn. Fuktig luft vil hindre din hals og nese fra å bli irritert.

Ta en hurtigvirkende antihistamin eller allergi medisiner. Symptomer forårsaket av allergi kan føre til snorking.

Bruk en munn vakt hvis du våkner opp fra Snorking å holde munnen holdes på rett sovestilling.

Hint

  • Hold anti-snorking verktøy på nattbordet slik at de er lett tilgjengelig hvis du trenger dem i natt.
  • Hvis snorking vedvarer, kan du se en lege for å eliminere eventuelle underliggende fysiske eller medisinske problemer som en mulig årsak.

Stopp Snorking Appliances

Stopp Snorking Appliances


Snorking kan være vanskelig å bære. Det er enda mer frustrerende som det er andre som lider, typisk dine kjære. Du tror kanskje også at det synes å være noe du kan gjøre for å slutte å gjøre som ytterst ubehagelig lyd. Heldigvis, du tar feil. Det finnes en rekke effektive apparater som kan hjelpe deg å redusere støy eller stoppe snorking helt.

Anti-Snorking Puter

Snorking er sterkere når en person ligger på ryggen fordi plasseringen av hodet har en betydelig innflytelse på hvordan luften går gjennom hans nesegangene, forårsaker snorking vibrasjoner. Spesielle puter kan bidra til å sette og holde hodet i en posisjon som holder snorking til et minimum.

Muntlig apparater

Orals apparater kan være foreskrevet av en tannlege eller kjøpt over-the-counter på et apotek, avhengig av nivået av tilpasning du ønsker å få. Orale apparater vanligvis endre stilling i kjeven, og dermed redusere snorking. De bidrar til å holde kjeft, hindrer snorking lyd fra å gå ut. De har også satt kjeven litt fremover, holde tungen faller bakover og hindrer luftveiene. I tillegg kan muntlig apparater forstørre luftveiene (nese og hals passasjer) og aktiverer en jevnere inhalerer og puster.

Tongue omskolering Appliances

Tongue omskolering apparater, også kjent som tungen beholde enheter, er satt i en pasientens munn for å bevege tungen fremover og fjerne luftstrømmen. De ble designet på 1980-tallet, og har siden fått en grad av fremtredende blant tunge snorkere. Den primære ulempe ved tungefesteinnretninger er at de er noe ubehagelig.

Hvordan behandle Morning tørr munn

Ifølge dentist.net, er munntørrhet en tilstand som er spesielt vanlig når du våkner opp, fordi de tre viktigste spyttkjertlene i munnen bremse eller stoppe produksjonen mens du sover. Nervøsitet og stress også påvirke spyttkjertlene. Det er flere måter du kan behandle morgen pusten.

Bruksanvisning

Behandling Morning Munntørrhet

•  Å drikke en kopp vann første om morgenen kan lindre tørr munn, ifølge janicehealth.com.

Lukk munnen din mens du sover. Puste gjennom munnen i stedet for nesen mens du sover kan tørke ut munnen, som fører til dårlig ånde. Det kan også føre til snorking.

Drikk 2-3 glass vann før du går til sengs for å tilføre kroppen din før du går i dvale.

Sjekk bivirkninger av medisiner du tar. Mange medisiner som behandler tilstander som depresjon og søvnløshet kan forlate kroppen dehydrert, forårsaker en tørr munn, ifølge janicehealth.com. Sjekk med legen din for å se om det er noen alternative medisiner som ikke har denne bivirkningen.

Hint

  • Å drikke for mye alkohol kan dehydrere kroppen, forårsaker en tørr munn om morgenen. Før du går til sengs, drikke minst ett glass vann.
  • Munntørrhet er en av de vanligste symptomene på diabetes, ifølge breathauthority.com. Sjekk med legen din hvis dette er et problem du opplever.

Hvordan Iført en Breathe Right Strip Hjelp Snorking?

Hvordan Iført en Breathe Right Strip Hjelp Snorking?

Bakgrunn

De puster Høyre Strip er et fleksibelt plaster, ligner på en liten bandaide, som holder seg til neseryggen. Det var opprettelsen av Bruce Johnson, som led av nesetetthet. Det var populært med idrettslag fordi det bedre pust og utholdenhet. Nyheten spredde seg raskt etter Jerry Rice av San Francisco 49ers hadde det under en Super Bowl. I dag er den tilgjengelig i to farger, brun og klar. Det er også mentholated strimler og strimler for barna. Stripen er for alle som trenger hjelp med å puste og foretrekker å bruke et rusfritt aide. Puste strimler er gunstig for allergikere, mennesker med forkjølelse, personer som trener, og for dem som lider av nesetetthet eller snorking.

Slik fungerer det

Nesen har to kamre kalles neseborene. På baksiden av hvert nesebor være en smal spalte kalt neseventilen. Nese ventilen er 1/10 av en tomme bred. Som kroppen puster inn luft, passerer det gjennom neseventilen. Når plass blir blokkert, er det vanskelig å puste normalt. De puster Høyre Strip forsiktig stikker på utsiden av nesen og løfter sidene åpne, noe som åpner for mer luft passasje. En åpen munn for lettere å puste forårsaker de fleste snorking. Dersom nesegangene er klare, er det mer sannsynlig snorer til å puste gjennom nesen i stedet for munnen. Ifølge Breathe Right nettside, en uavhengig studie på snorkere viste at 75 prosent av de som ble testet hadde redusert snorking eller stripe eliminert snorking. De hevder også at det tar ca en uke før snorer begynner å puste gjennom nesen i stedet for munnen.

Andre fordeler

Puster Høyre Strips er også gunstig for dem som lider av en avveket septum, som er en sving i brusken som skiller neseborene. Det er trygt for alle, men er ikke for barn under fem år. De klare strimler fungere godt for folk som har tørr eller sensitiv hud og de mentholated strips fungerer godt for dem som lider av en kald. Bare klø stripen for å slippe damp. Det er nå et produkt som heter Breathe Right Snore Relief hals spray, som smører halsen vev. Spray baksiden av halsen 2-3 ganger før sengetid. Halsen spray er trygt å bruke sammen med Breathe Right Strips.

Årsaker, risikofaktorer og Cures for Snorking

Årsaker, risikofaktorer og Cures for Snorking


Snorking oppstår ved innånding eller utåndet luft forårsaker vibrasjoner i halsen eller nesegangene. Disse vibrasjonene skyldes en delvis blokkering som kan være plassert på hvilket som helst punkt mellom spissen av nesen ned til stemmebåndene. Studier anslår at mellom 30 og 50 prosent av den totale amerikanske befolkningen er vanlige snorkere. Flere av disse er menn enn kvinner.

Sleep Apnea

Selv irriterende for andre i nærheten, er mest snorking ufarlig. Imidlertid kan høyt og hyppig snorking være knyttet til en potensielt livstruende tilstand som kalles søvnapné. Det finnes forskjellige typer søvnapné, men alle som lider har perioder på flere sekunder under søvn når puste stopper helt. Hyppig natt waking forårsaker døsighet og konsentrasjon. Mer seriøst, kan ubehandlet søvnapné øke risikoen for hjerteinfarkt, høyt blodtrykk, fedme, hjerneslag, diabetes, depresjon, angst og uregelmessig hjerterytme (arytmi).

Behandlinger for Sleep Apnea

Den mest vellykkede behandling for søvnapné er en maskin som kalles en Continuous Positive Airway Pressure (CPAP) enhet. Via en ansiktsmaske, holder maskinen øvre luftveier åpne under søvn ved kontinuerlig å tvinge luft gjennom dem. Lider kan også bli hjulpet av det bruk av en spesiell dental munn-vakt som justerer posisjonen til kjeven og tungen. Dette må monteres av en tannlege som spesialiserer seg på søvnapné. Hvis disse er mislykket, kan kirurgi bidra til å løse problemet. Det bør bemerkes at snorking relaterte søvnforstyrrelser kan skje uten søvnapné å være den skyldige. Det er en enkel test for å foreta bestemmelsen.

Røyking og alkohol

Det er et godt etablert kobling mellom inntak av alkohol og tobakk og økt snorking. Å oppdage om en eller begge av disse er årsaken til problemet, bør snorer redusere eller slutte å drikke og røyke før det kan fastslås om dette er årsaken. Røyking og alkohol kan også øke forekomsten av søvnapné i snorer.

The Weight Issue

En person som er overvektig er mer sannsynlig å snorke. Dette er på grunn av dårlig muskeltonus og høyere nivåer av fettavleiringer i luftveiene som forårsaker dem til å begrense. Økt vekt er også knyttet til forekomsten av søvnapné. Hvis vektøkning er årsaken til en person snorking, som regel problemet vil forsvinne når den lidende mister vekt.

Andre Fysiologiske årsaker

Snorking kan være en følge av blokkeringer i neseganger forårsaket av allergi eller en infeksjon eller ved formen av nesegangene. Hormonelle endringer forårsaket av graviditet og menopause har også vært knyttet til snorking. Aldringsprosessen kan også være ansvarlig for ny snorking i begge kjønn som luftveiene kan bli smalere med alderen. En lege vil kunne gi råd om allergi eller infeksjon som påvirker luftveiene og anbefaler en behandling for å stoppe Snorking. Dersom hindringen bevirker at snorking er i nesen, er en annen behandling tilgjengelig anvendelsen av nese strimler. Produsenter hevder at disse hindrer nesebor kollaps under søvn. En person er mer sannsynlig å snorke hvis han sover på ryggen. Endre søvn posisjon til siden kan være en enkel løsning for alle snorkere.

Hvordan å stoppe Snorking med nasal Strips

Hvordan å stoppe Snorking med nasal Strips


En rekke faktorer kan bidra til å snorket som strukturelle misdannelser i nese og munn, hovne adenoids, lunger, fedme og forbruk av alkohol eller narkotika. Heldigvis nese strimler tilby et effektivt, ikke-farmasøytiske behandlingsalternativ for snorking. I et 1999, forskere ved Universitetet i Mainz School of Medicine i Tyskland fant 19 av 26 forsøkspersoner fikk betydelig mindre snorking relaterte søvnforstyrrelser når du bruker en nasal strimler. Ved hjelp av en nasal stripen er enkelt, men krever skikkelig vedheft og forberedelser før du skal sove.

Bruksanvisning

•  Vask ansiktet med varmt vann og såpe. Naturlige oljer fra huden din kan begrense klebeevne av nesen stripen. Tørk en snerpende på nesen og pannen etter vask ansiktet for spesielt fet hud.

Stå foran et speil og kjøre fingeren ned på siden av nesen din begynner i mellom øynene. Stopp fingeren når nesen føles myk i stedet for hardt, noe som indikerer slutten av brusk. Begynnelsen av den myke nesevevet er hvor du vil plassere dine nasal stripe flexor faner.

Fjern limet backing fra nasal stripe. Plasser den første flexor stripe over stedet der brusk ender langs nesen. Trekk bestemt stripe over neseryggen og fest den andre kategorien på samme sted på den andre siden av nesen. Du skal føle stripen utvide øvre neseborene utover slik at for lettere å puste.

Hvordan å stoppe Snorking Med Hypnose

Hvordan å stoppe Snorking Med Hypnose


Snorking er vanlig som folk alder. Musklene i hals og nakke mister tone; når de er løs, oppstår snorking. Men det kan bli stoppet ved bruk av hypnose, et kraftig verktøy å bruke sinnet til å overvinne muskelavslapning.

Bruksanvisning

•  Finn en kvalifisert hypnoterapeut. Hypnoterapi er ikke godkjent av FDA, så de fleste stater ikke krever lisensiering. Derfor, be om anbefalinger fra munn til munn, eller online. Sørg for at du går til noen du stoler på og føler deg komfortabel med.

•  Gå til hypnoterapeut med et åpent sinn. Det kan ta flere ganger før snorking stopper. Din hypnoterapeut vil lære din underbevissthet til å stramme musklene i nakken og halsen, slik at du ikke snorke.

Planlegger å tilbringe mellom $ 50 og $ 100 per økt. Når du vet hvordan teknikkene fungerer, spør din terapeut hvordan å duplisere sine teknikker hjemme eller se om du kan spille inn sine økter. På den måten kan du lytte til din terapeut før du går til sengs.

Nyt søvn. Du vil nå kunne sove uten snorking. Det bør være en mer avslappet, fredelig søvn.

Tips og advarsler

  • De samme metoder som fungerer for snorkere kan også arbeide for partnere av snorkere. Hvis du ikke kan få partneren din til å prøve hypnose, kan du bruke den til å slå sin snorking lyder inn bakgrunnsstøy. Det er en fin måte å få en god natts søvn.
  • Hvis du ikke kan stoppe snorking med hypnose, kan du ha en mer alvorlig type problem, som søvnapné. Disse episode faktisk føre til pusten din for å stoppe et øyeblikk og kan føre til hjertesykdom. Hvis snorking vedvarer, kan du se en søvnspesialist.

Kirurgisk Cure for Snorking

Kirurgisk Cure for Snorking


Snorking er ofte referert til som "saging av tre" på grunn av høyt, ubehagelig støy som en snorer avgir. Dette kan svekke den berørte personens søvn og forstyrre andre rundt henne. Heldigvis finnes det mange alternativer for å redusere eller eliminere snorking, inkludert tre typer kirurgiske prosedyrer. De behandler snorking ved kilden ved hjelp av ulike metoder for å eliminere vibrerende vev. Kirurgi kan tillate en kronisk snorer og resten av hennes hus for å nyte rolige netter.

Definisjon

Snorking er en tilstand der en sovende person avgir sterke lyder forårsaket av vibrasjoner i sin strupe. Som de Jon Blund, slapper hele kroppen, inkludert musklene i deres munn og svelg. Som de puster, strømmer luft gjennom halsen og forbi de avslappede vev. Vevene vibrere, noe som resulterer i en typisk lyd snorking. Som vibrasjons øker, øker lydnivået. Kirurgiske kurer for snorking redusere eller eliminere vibrasjoner ved å stramme eller fjerne problemet vev.

Formål

Kirurgi er nødvendig for alvorlig snorking fordi det kan påvirke snorker og den som sover innen hørevidde av ham. Mens mange snorkere kan sove gjennom lyden de produserer, ofte våkner den opp andre personer i husholdningen. Over tid, hindrer det andre husstandsmedlemmer fra å få avslappet søvn. Selv om snorker ikke er bevisst forstyrret av støy, kanskje hans hals vev blokkere hans luftveier. Dette er kjent som søvnapné, og mangel på oksygen kan være farlig.

Uvulopalatopharyngoplasty

Ifølge Mayo Clinic, den mest tradisjonelle kirurgi brukes til å kurere snorking kalles uvulopalatopharyngoplasty (UPPP). Denne operasjonen utføres i et sykehus eller klinikk under generell bedøvelse. Legen gjør en prosedyre lik den for en ansiktsning, men inne i halsen. Hun trimmer og strammer overflødig vev som har vært årsak til snorking gjennom sin vibrasjon.

Laser Surgery

Laser-assistert uvulopalatoplasty (LAUP) er en poliklinisk prosedyre som bruker en liten, håndholdt laser enhet for å kurere snorking. Legen forkorter en pasients myke ganen og fjerner drøvelen slik at de ikke kan vibrere og forårsake noe støy. Laser kirurgi kurerer også snorking ved å gjøre pasientens luftveier større ved å fjerne overflødig vev. Ifølge Mayo Clinic, er denne operasjonen vanligvis forbeholdt pasienter med snorking er så høyt at det forstyrrer søvnen. Normalt det ikke blir brukt for søvnapné lider.

Somnoplasty

Somnoplasty, som også er kjent som radiofrekvens vev ablasjon, innebærer bruk av lav intensitet radiofrekvenssignaler for å kurere snorking. Denne operasjonen er gjort på poliklinisk basis, og det krever bare en lokalbedøvelse. Legen bruker radiosignal til å fjerne en del av en pasients bløte ganen. Fjerningen av overskytende vev, kombinert med arrdannelse på den gjenværende delen av den myke ganen, reduserer snorking eller herder. The Mayo Clinic sier at somnoplasty er en ny prosedyre, så det eksakte nivået av effektivitet er fortsatt det forskes.

Hvorfor folk snorke når de sover?

Hvorfor folk snorke når de sover?


Snorking er et kjent problem for millioner av mennesker. Folk som snorker har trolig våknet opp utallige ganger til klager av en kjær. De som ikke snorker kan ha mistet timers søvn på grunn av høyt, noen ganger forstyrrende støy.

Hva er snorking?

Snorking beskriver støy pusting forårsaket av vibrasjon av en av strukturene i nese og munn, slik som uvula, myke ganen, faryngeale vegg eller epiglottis.

Funksjon

Folk snorke når luftrørene i halsen blir hindret. Dette skjer etter en rekke grunner, inkludert svakhet i halsmuskler, ved bruk av midler slik som alkohol eller andre stoffer, akkumulering av fett rundt halsen, tungen slippe til baksiden av munningen, ukorrekt posisjon eller en annen kjeve obstruksjon av halsen.

Betraktninger

Dreven snorking kan være relatert til obstruktiv søvnapné, en potensielt farlig søvnforstyrrelse som oppstår når luftveiene bak tungen gjentatte ganger kollapser, asphyxiating den lidende hundrevis av ganger gjennom hele natten. Søvnapné fører til søvnmangel, ekstrem tretthet, vanskeligheter med å kjøre trygt og andre risikoer tilknyttet mangel på søvn. Søvnapné har også vært knyttet til høyt blodtrykk og økt risiko for slag eller hjertesykdom.

Hvordan løse Snorking

Hvordan løse Snorking


Snorking er et vanlig problem blant voksne. Det resulterer fra en rekke forskjellige årsaker, blant annet struktur av nese og munn, søvnapné, lunger eller fedme. Snorking i seg selv er ikke nødvendigvis skadelig, men kan betegne andre problemer. Se din lege for å diskutere mulige årsaker og løsninger, spesielt hvis det forstyrrer kvaliteten på ditt eller partnerens søvn. Hvis legen finner ingen medisinsk årsak til snorking, kan du prøve en av flere hjem løsninger for å lindre snorking og gjenopprette søvnen din.

Bruksanvisning

sove på din side. For å minne deg selv, kuttet en tennisball i to og sy det inni natt skjorte. Hvis du ruller over i natt, vil struktur forårsake ubehag og minne deg på å gå tilbake til din side. Til slutt, vil du ikke trenger påminnelsen bump fordi kroppen din vil lære å holde seg på sin side hele natten.

•  Gå ned i vekt. Bære ekstra vekt på foldene i halsen legger press på luftveiene, noe som gjør det vanskelig å puste og økende snorking.

Påfør nese strimler, tilgjengelig på apotek. Pakk den selvklebende stripen og plassere hver side rett under broen på nesen. Stripen trekker øvre neseborene utover, øke luftstrømmen og redusere snorking.

Tips og advarsler

  • Se legen din umiddelbart hvis du finner deg selv å våkne opp og gisper. Dette er ofte et tegn på søvnapné, der du slutter å puste i perioder på 10 sekunder eller mer.

Munnen vakter og Snorking

Uansett årsak, snorking fører til urolige netter og dårlig søvnkvalitet for alle. Snorking er forårsaket av en blokkering i luftveiene som fører til vibrasjoner i luften over den bløte ganen og drøvelen skaper snorking lyd. Monteres av en tannlege eller kjeveortoped, munnen vakter posisjon kjeven og tungen riktig å holde luftveiene åpne for å eliminere snorking.

Underkjevens Advancement Device

To av de mest populære typene synes lik standard atletisk munnen vakter, og er godkjent av American Academy of Sleep Medicine for å holde luftveiene åpne og bistand i å forebygge snorking. En underkjevens avansement enhet er den mest brukte typen enhet å korrigere Snorking og ser mest ut som en munn vakt. MAD holder kjeven i riktig posisjon for å holde luftveiene åpne.

Tongue Omskolering Device

Tungen omskolering Enheten stopper snorking ved å holde tungen på plass for å holde luftveiene åpne mens du sover. Mengden av suksessen fått fra denne type enhet kan bli bedømt av tidlig respons; Hvis en pasient opplever stor suksess fra begynnelsen, vil det vanligvis fortsette å jobbe.

Betraktninger

Mange faktorer som generelle helse, medisinske tilstander og sovestilling vil påvirke effektiviteten av en munn vakt. For eksempel vil brukere som sover på magen eller ryggen skjønner bedre suksess enn de som sover på den ene siden eller den andre. Vanligvis brukere har en betydelig reduksjon i volumet og mengden av snorking som oppstår, noe som resulterer i bedre og mer avslappet søvn.

Chinese Remedy for å stoppe Snorking

Snorking har vært et problem for sover folk i hele tidsrom, i mange aldre, lander, raser og kulturer. Hvis du har vært mislykket med snorking behandlinger og kurer foreskrevet av vestlige utøvere, kan tradisjonell kinesisk medisin har et uutforsket løsning som vil arbeide for å kurere din snorking.

Identifikasjon

Snorking er en hard lyd som produseres når du puster mens du sover. Snorking kan komme i alle volumer og gode typer, og dens ruckus kan variere fra en knirk fløyte til en lav knurring.
Snorking er produsert av vibrasjoner som oppstår i den bløte ganen av munnen når munn og hals musklene er avslappet under søvn. Ifølge "tradisjonell kinesisk medisin, en autoritativ og omfattende guide," av Henry C. Lu, i kinesisk medisin, er det fire kategorier av årsaker til en sykdom: atmosfæriske krefter, følelser, mat og tretthet. Hver av disse årsakene kan behandles ved hjelp av bestemte kinesiske rettsmidler.

Vestlige Årsaker

I vestlig medisin, kan snorking har flere fysiske årsaker, inkludert allergier, hovne mandler og en avveket septum. Noen mennesker som er veldig overvektig begynner å snorke på grunn av akkumulert fett nær halsen. En avslappet hals skyldes alkohol eller sovepiller kan også bidra til snorking. I tillegg kan snorking oppstå på grunn av en forstørret uvula eller myke ganen, som vibrerer mer når den henger inn i pustepassasjen. Kinesisk medisin tilbyr alternative prosedyrer og urtemedisiner utviklet for å behandle de fysiske årsaker til snorking identifisert i vestlig medisin.

Herbal behandlinger

Vanlige urter som kan bistå i å rydde opp respiratoriske årsaker til snorking inkluderer ginseng, solhatt, krysantemum blomst og hvitløk, i henhold til "The One Earth Herbal Sourcebook", som anbefaler en behandling av ingefær te med honning for å behandle eventuelle øvre luftveisinfeksjoner som kan være fører til snorking. Mandarin skall brukes i kinesisk medisin for å redusere slim i lungene, som også kan vibrere og forårsake snorking lyder.

Nasal Akupunktur

Nasal akupunktur er anbefalt behandling for tilstander som involverer varme og nesesymptomer. Ifølge "leksikon Reference for tradisjonell kinesisk medisin," nasal akupunktur er utført av "nåling bestemte punkter på nesen." For varmerelaterte forhold, kaldt needling, også kjent som ren nåling, anbefales. Nese akupunktur bør utføres av en utdannet akupunktør.

Vekttap som Treatment

For noen mennesker, kan fedme være den underliggende årsaken til snorking. I tradisjonell kinesisk medisin, kaller Lu "omfattende guide" for å spise vinter melon og yam som en kur for fedme. Et eksempel på en urte behandling oppskrift for å fremstille vinteren melon er å koke om vinteren melon kjøtt i vann og konsumere det som en suppe. Vinter melon er en gourd, en populær ingrediens i kinesisk supper, som også spises som en grønnsak. Vinter melon er høy i fiber og lite kalorier, så spiser det kan gjøre at du føler deg mer full og oppmuntre vekttap.

Hvordan å rette Snorking

Snorking høyt kan føre til fiender i din egen husholdning. Snorking ikke bare avbryter søvnen din prosess, det forstyrrer søvnen til alle dem innen hørsel avstand. Medisinske tilstander, feilaktig sovestillinger, fedme og andre problemer kan alle føre til at musklene i tungen, halsen og munnen til å slappe av og forårsake motbydelige lyder. Ta hjertet, skjønt. Omtrent 50 prosent av alle voksne snorke på ett eller annet tidspunkt, ifølge Mayo Clinic nettsiden. Det er ting du kan gjøre for å hjelpe deg selv og dine hus tilpasset sove bedre.

Bruksanvisning

•  Gå ned i vekt hvis du må; fedme er en av de vanligste årsakene til at vi snorker. Selv en liten vekttap kan gjøre en forskjell i din søvnkvalitet.

Endre din sovestilling selv om det betyr å sikre en tennisball til din pyjamas topp for å hindre sove på ryggen. Sove på hver side bidrar til å kutte ned på snorking og lar tungen ikke å slappe av og skli tilbake, kutte av en del av din normale luftstrøm.

•  Prøv nese strimler som du kan kjøpe på apoteket eller dagligvarebutikk. Disse bidrar til å utvide luft passasjer for å sikre lettere å puste.

Unngå overindulging i alkohol eller beroligende midler og sovemidler som sovetabletter. Alkohol ikke lulle deg inn i en avslappet søvn; det faktisk øker sjansen for å våkne midt på natten og reduserer søvnkvalitet som oppgitt av sleepdex.org hjemmeside. Sovepiller forårsake overflødig avslapning av musklene i munn, tunge og hals som forårsaker en økning i snorking.

Ta over-the-counter medisiner hvis du er overbelastet; nesetetthet kan begrense luftstrømmen og maksimere snorking symptomer. Kontakt legen din hvis lunger eller andre allergisymptomer er kronisk.

Søk behandling og testing av en lege hvis snorking ikke er forbedret med hjemme teknikker. Du kan ha en obstruksjon eller lider av søvnapné. Å bli fratatt kvalitet søvn natt etter natt etter hvert vil påvirke din helse og generell velvære.

Hvordan å stoppe Snorking & Drooling

Hvordan å stoppe Snorking & Drooling


Snorking og siklende er utilsiktet, plagsomme og i noen tilfeller pinlig. Det er fysiologiske årsaker til snorking og siklende, samt løsninger. Snorking kan være forårsaket av overdreven vev i nesen eller halsen, eller plasseringen av tungen. Sikling kan være forårsaket av en overdreven flyt fra spyttkjertlene eller dårlig muskel tone. Konservative behandlinger kan hjelpe eller kurere disse problemene. Hvis alt annet svikter, er kirurgi et alternativ.

Bruksanvisning

Hvordan stoppe Snorking

Plasser blokker under hodet på senga å heve hodet høyere. Sove på din side kan hjelpe. Hvis du konsekvent rulle på ryggen din, sy en tennisball inn i ryggen av en T-skjorte for å holde deg fra å gjøre det.

Begrens inntak av alkohol og tømme nesegangene før du sovner. Holde åpen nasal luftveis kan hindre deg i å åpne munnen for å puste mens du sover.

Bruk en kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) masken hvis du har søvnapné. Snorking er vanlig med søvnapné og iført masken vil sikre at du får nok oksygen, noe som eliminerer behovet for deg å puste gjennom munnen.

Bruk en dental enhet, ligner på en munn vakt, som justerer kjeven og tungen for å holde luftveiene åpne.

Hvordan Stopp Drooling

Ta en medisin som legen din kan foreskrive som hemmer det parasympatiske systemet som er en del av det autonome nervesystemet som kontrollerer spyttproduksjon. Tre medisiner som kan hjelpe er glykopyrrolat, trihexyphenidyl hydroklorid og benztropin mesylate.

Har du en injeksjon av botulinum toxin A inn i spyttkjertelen. Injeksjonen gis under narkose og varer så lenge som åtte måneder.

Prøv biofeedback og hypnoterapi hvis du ikke ønsker å ta medisiner eller er på jakt etter en mindre-invasjonen løsning. Tale terapi kan hjelpe barn som sikle.

Tips og advarsler

  • Kirurgiske behandlinger varierer for både snorking og siklende. Legen din kan gi deg råd om fremgangsmåten som er best for din situasjon.

Hjem rettsmidler for å stoppe Snorking

Snorking er ikke bare forstyrrende for de som lytter til det; snorking påvirker snorer, også. Det kan redusere mengden av søvn du får, og kvaliteten på den. Før du går gjennom kirurgi eller bli koblet til pusteapparater, prøve noen av disse hjem rettsmidler for å stoppe Snorking.

Årsaker

Selv om snorking lyden blir produsert når den bløte ganen, tungen, øvre hals og drøvelen vibrerer mot hverandre, det er flere forskjellige årsaker dette skjer. Hvis man har svake hals eller tunge muskler Snorking er en vanlig effekt. Folk ofte snorke etter at de har konsumert alkoholholdige drikker eller søvn hjelpemidler, som kroppen blir mer avslappet enn normalt. De som er overvektige eller har store mandler og uvulas ofte snorke, også, på grunn av den ekstra bulk på baksiden av halsen. Alle med en tett nese, bihulebetennelse eller kulde har potensial til å snorke på grunn av blokkerte luftveier. Nasal septum misdannelser kan også føre til snorking, som kan myke ganer.

Hold Off Your Back

Noen mennesker bare snorke mens du sover på ryggen. En enkel løsning på dette er å aldri tillate at personen til å sove på den måten. Du kan finne posisjonering puter på nettet eller på flere madrass butikker. Disse består typisk av to puter. Som du ligger på din side, er en pute plassert foran deg mens den andre hviler mot ryggen din. Disse er å stabilisere deg i sidestilling, motstå din trang til å rulle på ryggen din. En annen form for pute posisjonering er en enkel liten pute, vanligvis i form av en trekant eller ball, som stropper på ryggen og gjør sove utsatt svært ubehagelig. Noen mennesker bare sy en tennisball på baksiden av en søvn skjorte. Dette er en effektiv metode for å holde en av sine tilbake.

Saline Solution

Noen mennesker sverger av snorking med bruk av over disk nesespray. På grunn av risikoen for nesespray avhengighet, ville en enkel hjemmelaget saltløsning gi et bedre valg. Dette kan gjøres med en kopp med sterilt vann, 1 ts. av natron og 1 ts. havsalt. Bland dem opp og lagre i en nesesprayflaske eller solid beholder med lokk. Du kan bruke en baby nasal pære sprøyte eller sterile medisin dropper å administrere.
Brukes om natten før du går til sengs, er nasal saltvann effektiv fordi den kan bidra til å redusere nesetetthet og andre spørsmål komplisert av en tett nese. Det fukter nesegangene, hjelper med å minske og fjerne nasal blokkering og forbedrer funksjonen av slimhinnene. Dette gjør hele det lettere å puste gjennom nesen.

Vekttap

Mosjon og vekttap er effektive naturlige rettsmidler til snorking. Trene forbedrer den kardiovaskulære helsen samtidig forbedre lungekapasiteten. Det styrker også kroppen din og gir mulighet for generell bedre helse.
Å miste vekt kan også hjelpe deg å miste din snorker. Det kan redusere bulk og fettvevet som begrense svelg og luftveier.

Sleep Slope

Hev hodet av sengen. Du kan gjøre dette ved å sette sengen opp på en murstein eller to, solide plater av tre eller ved å plassere brettet tepper mellom boks våren og madrass. Tanken bak dette midlet er å holde nesegangene fra å bli overbelastet, noe som får pusting med åpen munn, noe som kan føre til snorking.

Advarsel

Kronisk snorking kan være et tegn på alvorlige medisinske problemer. Hvis disse enkle hjem rettsmidler ikke løser dine snorking problemer, bør du snakke med din primære helsepersonell. Du kan lide av søvnapné, hjerteproblemer eller høyt blodtrykk.