Digidexo.com

psoriasis leddgikt behandling dødehavet

Hvordan få Psoriasis Leddgikt Treatment

Hvordan få Psoriasis Leddgikt Treatment


For å få psoriasisartritt behandling kan gjøres med en psoriasisartritt kosthold, kosttilskudd, eller foreskrevet medisiner fra legen din. Psoriasisartritt smerte kan være oppheve sperren på å håndtere. Årsaker til psoriasisartritt kommer fra hudens tilstand psoriasis. 30% av de som lider av psoriasis senere kan utvikle psoriasis artritt. Hvorfor psoriasisartritt utvikler er egentlig ikke kjent. De som har psoriasis er i faresonen.

Psoriasisartritt kan skje hvor som helst på kroppen din. Psoriasis har en tendens til å skje først. Når du begynner å oppleve smerte etter å utvikle psoriasis, så det er lett å skille psoriasisartritt. Psoriasis er årsaker fra immunsystemet ved et uhell angriper friske celler. Psoriasisartritt symptomer er ganske lik leddgikt symptomer. Psoriasisartritt symptomer kan føre til smerter i leddene, eller muskler. Psoriasis leddgikt smerte kan oppstå i fingeren ledd eller rygg også. Psoriasisartritt behandling er viktig, siden det kan gjøre alvorlig skade på leddene i kroppen din. De som står i fare for psoriasis er de med en familie historie med psoriasis eller psoriasisartritt, og de som er mellom 30 og 50.

Bruksanvisning

•  Spis riktig mat og opprettholde god vekt. Å være overvektig legger mer press på leddene. Du bør spise mat med høyt antioksidanter. Foods høy i antioksidanter kan redusere betennelse i kroppen naturlig. En god mengde vitamin D og kalsium bør legges til kosthold. Vitamin D kan være nyttig med psoriasis. Du bør konsultere legen din om å ta vitamin D-tilskudd.

Påfør isposer eller suge kroppen i isen. Ice er en naturlig måte å redusere betennelse i leddene. Når du føler psoriasisartritt smerter, bør du suge kroppen i isvann. Hvis det er for mye, så bruke kjøleelementer til der du føler smerte. Gjør så et par ganger om dagen, i ca 20-30 minutter.

Bruk fedd olje, merian olje, eller salvie olje for smerte. Eteriske oljer har sterke anti-inflammatorisk egenskaper. De kan være nyttige og naturlige måter å lindre smerter i leddene. Disse tre oljer er meget effektiv i å begrense smerte, sammen med hjelpe til å behandle psoriasis hudsykdommer. Fortynne disse oljene med olivenolje, og bruke ca 2-3 dråper til der du opplever smerte. Ikke ta disse oljene muntlig.

Bruk gurkemeie. Den indiske krydder kjent som gurkemeie har veldig sterk anti-inflammatoriske egenskaper. Gurkemeie kan brukes på leddene gjør et lim, deretter dekket med gasbind (curcumin i gurkemeie vil farge klær). Gurkemeie kosttilskudd er også anbefalt å ta for å bidra til å gi sterkere ledd, og redusere leddgikt smerte.

Ta omega-3 fiskeoljer. Omega-3 har vist seg å bidra til å redusere leddgikt symptomer. Omega-3 fiskeoljer kan også bidra til å redusere inflammasjon i hele kroppen. Du bør også spise mat som inneholder store mengder omega-3. Foods høy i omega-3 er fisk mat, som torsk, reker og laks. Valnøtter er svært høy i omega-3. Jordbær, grønne bladgrønnsaker og nøtter inneholder omega-3.

Snakk med legen din om psoriasisartritt symptomer. Får psoriasisartritt behandling kan bestå av over-the-counter medisiner som asprin å lindre betennelser og smerte. Hvis smerten er alvorlig nok, kan da foreskrevet medisiner anbefales. Rådfør deg med legen din om du tar noen kosttilskudd. Spesielt hvis du tar foreskrevet medisiner.

Psoriasis leddgikt og behandling

Psoriasis artritt er en form for leddgikt som rammer personer med hudens tilstand psoriasis. Vanligvis vil folk utvikle psoriasis først, og det vil utvikle seg til leddgikt. Alvorlighetsgraden av psoriatisk artritt varierer fra person til person og kan påvirke en hvilken som helst del av kroppen. Vanligvis presenterer psoriasisartritt seg i fakkel-ups, hvor personen kan føle seg relativt normalt i mellom. Det finnes ingen kur for tilstanden, som kan være ødeleggende, men ulike behandlingstilbud kan heve livskvaliteten for mennesker med sykdommen.

Symptomer

Symptomene på psoriatisk artritt, som inkluderer leddsmerter i varme og svellede ledd, har en tendens til å forverres i løpet av sykdommen. Symptomer tendens til å følge en av fem mønstre: smerte på bare den ene side av legemet, smerter i begge sider av kroppen, smerter i fingrene bare, smerter i ryggraden eller destruktiv artritt hvor ødeleggelsen av små knokler i hendene fører til skjemmende og uførhet. I alle mønstre leddene blir rød, hoven og varm å ta på. Uavhengig av mønsteret er det viktig å se en lege, fordi noen av de fem kan skade kroppen din.

Behandling

De fleste mennesker med psoriasisartritt vil bli gitt medisiner. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som ibuprofen er gitt for å kontrollere betennelse. Men å ta disse stoffene over lang tid kan være skadelig for helsen din. Kortikosteroider kan gis for å kontrollere milde fakkel-ups. Igjen, du ønsker å begrense bruken av kortikosteroider fordi de også kan skade kroppen din. Sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler er ofte foreskrevet for å begrense leddskader. Dette er saktevirkende og kan skade leveren og lungene imidlertid. Immunsuppressive medisiner og TNF-alfa-hemmere, som blokkerer proteiner som forårsaker betennelse, brukes i alvorlige tilfeller. Igjen, begge disse stoffene har alvorlige bivirkninger. Kirurgi er sjelden utført på mennesker med psoriasis artritt.

Home Care

Måten du tar vare på deg selv er en av de viktigste faktorene i battling psoriasisartritt. Regulering din vekt og lett trening er nøkkelen, fordi de bidra til å ta avlaster leddene. Cold numbs smerte og varme kan slapper musklene. Det viktigste er å tempoet selv. Kombinasjonen av leddgikt og medisiner kan la trett. Kjenn dine begrensninger og sørg for at du ikke overanstrenger seg, eller du kan forverre tilstanden din.

Psoriasis Homeopati Behandling

Psoriasis er en hudsykdom som rammer mange mennesker. Det kan være en pinlig hud problem. Mange mennesker som lider av denne lidelsen ikke ønsker å leve en aktiv livsstil, fordi de heller vil skjule enn å bli sett offentlig. Dette gjelder spesielt når deres hud er i midten av et utbrudd. Det finnes behandlinger for psoriasis, både foreskrevet og homøopatiske, og for de som foretrekker å behandle deres problem med mer naturlige produkter, har homeopatisk behandling hadde noen positive resultater.

Hva er Psoriasis?

Psoriasis er et problem der hudceller multiplisere altfor fort. Det er en defekt kommunikasjon mellom hudceller og immunsystemet, til et punkt der nye hudceller utvikle seg i løpet av dager, i motsetning til uker som de burde. Dette betyr at disse nye hudceller hoper seg opp på hverandre og kan ikke kaste rask nok til å holde huden glatt. Disse stablet opp, overprodusert hudceller slå inn lesjoner og kan se skjellende og misfarget fra resten av huden.

Homeopatiske Behandlinger

En homeopatisk behandling som kan virke usannsynlig er Carcinocin, en behandling som stammer fra kreftceller. Kali Arsenicum er en annen anerkjent homeopatisk behandling for psoriasis. Denne behandlingen fungerer godt for pasienter som lider av nervøsitet og rastløshet og er blodfattig. En homøopatisk middel som henvender mer for overvektige pasienter er Grafitt. En av de mest fordelaktig homeopatiske behandlinger for kløende, veldig tørr og flassende hud er Kali SULPHURICUM. Dette homeopatisk behandling behandler pustler som utvikler og slipper en utladning.

Mer Homeopatiske Behandlinger

Mezereum er velkjent for behandling av hodebunnen, og hud-relaterte lidelser så som psoriasis. Det hjelper behandle grovheten på huden som kan vises som læraktig, med peeling hud, skorper og chalkiness, pustler som utvikler og sive drenering, ulidelig kløende hud, kløende hodebunn, hår som bust, eller selv for en skalp som er for smertefullt å berøre . Dette er en av de mest anbefalte homøopatisk behandlinger for psoriasis, laget fra bark, rot, og stammen av en plante som kalles mezereon, eller spurge oliven.

Naturlige Preventions

Naturlig forebygging betyr å ta vare på deg selv for å bidra til å forhindre utbrudd. Noen naturlige preventions ville inkludere å få nok søvn. Uten riktig mengde søvn, blir kroppen stresset og kan ikke bekjempe infeksjoner. Det kan ikke holde immunforsvaret fungerer riktig å bekjempe psoriasis utbrudd. Å spise sunt er en annen naturlig forebygging og behandling. Kroppen kan absorbere giftstoffer fra maten du spiser, så eliminere stoffer som alkohol, koffein, rødt kjøtt og krydret mat. Den sunnere kosthold, vil jo bedre rustet kroppen din være å bekjempe utbrudd av psoriasis.

Betraktninger for hjemme behandlinger for psoriasis

Noen mennesker kan finne at å behandle deres psoriasis hjemme ikke fungerer for dem som de håpet. Hvis huden din tilstand ikke blir bedre med hjem behandlinger, eller blir verre, kan det være nødvendig å se en hudlege.

Psoriasis Negl Behandling

Psoriasis Negl Behandling


Hvis du noen gang har ledd av de gamle TV-reklame jamret "heartbreak av psoriasis," du har aldri kjent noen som led med sykdommen. Denne kronisk sykdom i immunsystemet fører tykke skjellende flekker i huden og kan være forbundet med livstruende tilstander, for eksempel hjertesykdom. Ifølge en oktober studie fra 2006 i Journal of American Medical Association, psoriasispasienter har økt risiko for hjerteinfarkt. National Institutes of Health anslår at opp til 7,5 millioner amerikanere har psoriasis, og opptil 50 prosent av disse menneskene opplever endringer i sine negler og / eller tånegler.

Identifikasjon

Psoriasis lider kan oppleve fordypninger i neglen, endringer i form av spiker, misfarging av neglen eller avløsning av neglen fra neglesengen.

Betraktninger

Psoriasis forstyrrer dannelsen av neglen, noe som gjør det vanskelig å behandle.

Injeksjoner

Steroid injeksjoner i negl har vist seg effektive i noen, men ikke alle, tilfeller. Disse injeksjoner kan være smertefullt, og resultatene kan bare være midlertidig.

Aktuelt

Aktuelle programmer med kortikosteroider, tazarotene (merkenavn Tazorac) og Calcipotriene (merkenavn Dovonex) har gitt lindring, og i noen tilfeller har resultert i remisjon.

Lysbehandling

Fototerapi med UVA-lys, i forbindelse med psoralen, kan anvendes for å gi lindring.

Psoriasis UVB behandling

Psoriasis er en hudsykdom der hudceller er skapt i et hurtig tempo av hastighet og bygge seg opp på overflaten av huden. Det kan resultere i områder av huden og hodebunnen som er røde, kløende og irritert dekket av sølv hud skalaer. Mens det er ingen kur for psoriasis, kan det behandles med aktuelle løsninger og en prosedyre som kalles UVB behandling.

UVB behandling

UV i UVB står for ultrafiolett. Det er to former for ultrafiolett lys. UVA, som er en dypttrengende for av syntetisk ultrafiolett lys, og UVB, som er mer aktuell i naturen, men fortsatt en effektiv form for psoriasis-behandling.

UVB Lysbehandling

UVB lysbehandling, ellers kjent som bredbånd UVB, bruker kontrollert behandlinger av UVB-lys for å hjelpe med mild til moderat tilfeller av psoriasis. Den kan brukes for å målrette små flekker av sykdommen, psoriasis som er motstandsdyktig mot topiske behandlinger og store områder.

Smalbånd UVB

Smalbånd UVB, ifølge Mayo Clinic, er enda mer effektiv ved behandling av psoriasis enn UVB Lysbehandling. Det kan gis to til tre ganger i uken. Selv om begge former for UVB behandling kan føre til brannsår på psoriasis pasienten, smal UVB brenner tendens til å vare lenger.

Excimer Laser

En tredje form for UVB-behandling, kalt excimer laser behandling, benytter et ubetydelig laser for å anvende en justerbar bølgelengde av det kunstige lys til bare de angrepne områder av huden. Dette sparer friske hudceller. Laseren fungerer på psoriasis plaque å kontrollere betennelser og skalering på huden. På grunn av at laseren er kraftigere enn andre former for UVB-behandling, det krever færre sesjoner for å behandle sykdommen.

Leddgikt behandling kosthold

Leddgikt er en smertefull tilstand, men heldigvis, kan noen endringer i kostholdet lette sine symptomer. Inntaket av fettsyrer, ulike næringsstoffer, mineraler, frukt og grønnsaker kan all effekt av alvorlighetsgraden av leddgikt symptomer. Noen kan bare bli funnet i kosttilskudd, men andre kan enkelt legges til dietten.

Fettsyrer

Omega-3 fettsyrer kan bidra til å lindre symptomene på leddgikt, mens omega-6 fettsyrer kan forverre tilstanden. Swap kjøtt, meieriprodukter og fjørfe for kaldt vann fisk, som for eksempel sardiner, makrell, ørret og laks. Innbytter oliven, raps, og linfrø oljer for mais, safflower, og solsikke oljer for å bidra til å øke inntaket av omega-3 fettsyrer og redusere omega-6. Valnøtter, avokado og soyabønner er også gode kilder til omega-3 fettsyrer.

Boron

Boron er et verdifullt næringsstoff for personer leddgikt. Personer med høye boron dietter utvikle leddgikt sjeldnere, og inntak av dette næringsstoffet kan hjelpe de som allerede har tilstanden. Mat kilder til boron inkluderer frisk frukt og grønnsaker. Noen drikkevann kan også inneholde bor.

Vitamin C

Vitamin C kan bidra til å lette leddsmerter som kommer med leddgikt. Mat kilder til vitamin C inkluderer frukt, som appelsiner, kiwi og grapefrukt, og grønnsaker.

Kosttilskudd

Noen kosttilskudd har vist seg å forbedre leddgikt. Disse kosttilskudd inneholder ingefær, avocado-soya uforsåpbare, chondroitin sulfate, fiskeolje, nattlysolje, brennesle, gurkemeie, glukosamin, solbær olje, og borage olje. Konsultere legen din før du starter noen supplement program.

Ineffektive Kostendringer

Gin-gjennomvåt rosiner er ofte spioneringen som en leddgikt kur; men det er ingen medisinske bevis for å sikkerhetskopiere dette kravet. Noen sier at eliminere nightshades, som poteter, tomater, auberginer og paprika, samt sure matvarer, for eksempel sukker, kaffe, rødt kjøtt, korn, nøtter og sitrusfrukter, vil lette leddgikt. Det er ingen medisinsk støtte for disse påstandene.

Enalapril og Revmatoid leddgikt behandling

I 1985 ble stoffet enalapril godkjent av Food and Drug Administration til å behandle høyt blodtrykk og hjertesvikt. Men enalapril kan være kontraindisert for de som også har forstyrrelser i bindevevet som lupus, sklerodermi, Marfans eller Sjøgrens syndrom og revmatoid artritt, eller RA, ifølge Drugs.com.

Enalapril

Enalapril er markedsført under navnet Vasotec. Det kalles også en ACE-hemmer narkotika fordi det virker å hemme eller stoppe kroppens angiotensin konvertering enzymer, eller ACE, ifølge en online Medicine Net oppføring på enalapril.

Medisinering Interractions

Hvis du har en bindevevssykdom som for eksempel revmatoid artritt, eller RA, ACE-hemmer stoffer som enalapril kan forårsake bivirkninger når den kombineres med andre legemidler foreskrevet for å behandle RA, ifølge Drugs.com. Et slikt medikament hvis bruk er kontra med ACE-hemmere, i henhold til FDA, er natrium aurotiomalat --- en oppløsning av injiserbare gull brukes for å behandle RA.

"Nitritoid Reaction"

For pasienter med høyt blodtrykk og / eller hjertesykdom, samt revmatoid artritt, bør det utvises forsiktighet ved bruk av enalapril, ifølge FDA. Kombinere medisiner som natrium aurotiomalat med enalapril kan utløse det som kalles en "nitritoid reaksjon", ifølge Medicine Net.

Symptomer

Symptomer på en "nitritoid reaksjon" omfatter generelle rødhet eller rødme i ansiktet, kvalme, oppkast og hypotensjon --- også kjent som lavt blodtrykk, ifølge Medicine Net. Hvis du opplever denne type reaksjon, bør du oppsøke lege umiddelbart.

FDA merking

Per 09.02.1988, FDA mandat tillegg av en advarsel til Vasotec etikett om faren for en "nitritoid reaksjon" når du kombinerer natrium aurotiomalat med en ACE inhbitor. Denne advarselen ble gitt i samsvar med § 505 (o) (4) av Federal Drug og kosmetikkloven, i henhold til online FDA narkotika-sikkerhetsinformasjon på Vasotec.

Hvordan behandle Psoriasis på brystene

Når psoriasis oppstår under brystene, det heter invers psoriasis. Denne typen psoriasis oppstår vanligvis i hudfolder, slik som under armene, brystene, baken og i lysken. Det er mest alvorlig i overvektige mennesker.

Bruksanvisning

•  Kjenn symptomene. Symptomer på invers psoriasis er annerledes enn andre typer av psoriasis. Røde, glatte områder på huden kan klø eller være smertefullt.

Unn din psoriasis hjemme med Dødehavet salter. Det er dokumentert at bading området med Dødehavet salter har fremmet helbredelse i psoriasispasienter, og nye utbrudd er mindre alvorlige og mindre hyppige.

Be din helse-omsorg leverandøren om Protopic og Elidel. Disse to medikamentene har godkjenning av US Food and Drug Administration for eksembehandling og synes å være effektive på psoriasis av brystet, armhulen og andre hudfolder.

Støv det berørte området med medisinert pulver, som Gold Bond, for å bidra til å holde fuktighet ut av irritasjon. Vanlig maisstivelse kan også være effektive.

Be legen om å forskrive Castellanies Paint. Denne væsken er faktisk malt på området for å tørke ut psoriasis i hudfolder. Castederm er et lignende produkt som er tilgjengelig over disk.

Tips og advarsler

  • Bruke en aktuell behandling ikke alltid fungerer godt med invers psoriasis, selv om det vanligvis er en gjær-type utslett. Huden gni sammen forverrer psoriasis under brystene.

Behandling for Pustular Psoriasis

Ubehaget ved psoriasis er en realitet for mange mennesker, men ikke mer enn de med tilstanden pustuløs psoriasis. Heldigvis er denne tilstanden en av de sjeldneste formene for psoriasis, og det finnes ulike behandlingstilbud tilgjengelig til helsevesenet og pasient.

Grunnleggende

Pustular psoriasis ses oftest hos voksne, med gjennomsnittlig alder på de med tilstanden å være 50 år gammel. Tilstanden er preget av tilstedeværelsen av hvite pustler (hevet, fylt utbrudd på huden), omgitt av rødlig hud områder.

Behandling

Tre grunnleggende typer behandling er tilgjengelig for pustuløs psoriasis: systemisk behandling, foto terapi og lokal terapi.
Systemisk eller hele kroppen terapi vil blant annet avhenge av hvilken type pustuløs psoriasis du har: noen typer er generalisert i naturen, mens andre typer er lokalisert i områder som håndflatene og fotsålene.
For pustuløse form, orale behandling med retinoider acitretin (for eksempel) kan anvendes, alene eller i kombinasjon med et annet oralt middel, psoralen, et medikament som tillater huden å være mer følsomt for ultrafiolett-A (UVA). Denne behandling er kjent som PUVA.
På grunn av faren for dehydrering fra drenering pustler og for å unngå for mye belastning på hjertet, er pasienter med generalisert pustuløs psoriasis ofte innlagt på sykehuset.
Andre typer pustuløs psoriasis som er mildere eller av en kronisk art kan først bli behandlet med bilder og / eller lokal terapi. Hvis disse behandlingene er mislykket, eller hvis tilstanden er ødeleggende fysisk, sosialt eller psykisk, kan systemisk behandling brukes.
Photo terapi beskrevet ovenfor (PUVA) kan være behandling av valget når topikal behandling har sviktet, eller når det er for mange lapper av pustuløs psoriasis å telle. Ultrafiolett-B (UVB) blir også brukt for å behandle psoriasis pustulær og kan anvendes i kombinasjon med topisk behandling (er).
Aktuelle agenter er de som er brukt direkte på huden. Behandlingen er vanligvis begynt med lokal terapi, så avhengig av suksessen til denne behandlingen, systemisk og / eller fototerapi kan igangsettes. Noen ganger to eller flere grunnleggende topiske medikamenter kan bli kombinert for å arbeide mest effektivt for den individuelle tilstand. Det er ikke uvanlig for den grunnleggende batteri av aktuelle medikamenter som skal brukes på en roterende basis for å unngå bivirkningene av de forskjellige medisiner.

Medisiner

Systemiske medisiner inkluderer Psoralen, Ciklosporin, methotrexate, Alefacept og Etanercept.
De viktigste medisiner som brukes til lokalbehandling av pustuløs psoriasis er steinkulltjære, vitamin D i en salve, krem ​​eller løsning, tree bark ekstrakt, kortikosteroider og aktuelle retinoider.

Alternativer

Andre behandlinger som brukes av noen psoriasis lider inkluderer jakt til alternativ medisin som for eksempel endringer i diett diett, bruk av kosttilskudd og reduksjon av stress. Selv om ingen av disse alternative metodene har blitt testet i kliniske studier, kan det være lurt å diskutere interesser du har i dette området med din helse-omsorg leverandøren.

Betraktninger

Oral kortikosteroidbehandling, en systemisk behandling, kan bringe noen lindring av symptomer, men når medisinen er fullført, pustuløs psoriasis ofte returnerer.
Kvinner som har psoriasis og vurderer å bli gravid bør vite at de fleste leger fraråder behandling andre som aktuell og bilde terapi under unnfangelse, graviditet og amming.
Eldre personer med et utbrudd av pustuløs psoriasis bør oppsøke lege umiddelbart da disse utbruddene kan være livstruende i den eldre befolkningen.

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle hodebunnen Psoriasis

Hvordan bruke hjemme rettsmidler for å behandle hodebunnen Psoriasis


Psoriasis i hodebunnen er en hud tilstand som kan klare seg selv (spontan remisjon), men det kan også kreve behandling. Skalp Psoriasis kan behandles ved hjelp av en rekke hjem rettsmidler:

Bruksanvisning

•  Tar, som er avledet fra kull, kan anvendes for å inhibere den raske formering av hudcellene som har en tendens til å bevirke at skalerings forbundet med hodebunnen psoriasis. Den behandler også kløe og betennelse symptomer assosiert med denne tilstanden.

Apple cider eddik er både desinfiserende og anti-inflammatorisk, bidrar til å behandle bakterielle infeksjoner av lesjoner i hodebunnen, samt noen betennelse. Bare bland en del eddik med en del vann og bruke den til hodebunnen bruke en vaskeklut.

Psoriasis generelt øker med eksponering for sol, høflighet av UV-stråler. Du trenger imidlertid å være forsiktig med hensyn til risiko hudkreft, og bruke solkrem på huden som er upåvirket av psoriasis.

Løs opp noen Dead Sea salt i en liter vann og bruke den som en skylling for håret ditt. Du kan også blande det inn i sjampo eller balsam.

Buttermilk brukt som omslag på hodebunnen kan være beroligende for psoriasis. Det hjelper også å omfatte kjernemelk som en fast del av kostholdet ditt.

Naturlig behandling for Psoriasis artritt

Naturlig behandling for Psoriasis artritt


Psoriasisartritt kan ha dobbelt betennelser og smerter fordi den kombinerer problemene med psoriasis leddgikt. Det er ingen kur, og det er anti-inflammatoriske medisiner som kan hjelpe med problemer, men mange mennesker liker å snu seg mot naturpreparater fordi de kan ha færre bivirkninger. Husk at mange av disse behandlingene ikke har blitt fullt ut akseptert av den generelle medisinske fellesskapet; konsultere legen din før du gjør noen drastiske liv eller diett endringer.

Livsstil endringer

En av de mest effektive måter å ta belastningen av av verkende leddgikt blir med er å gå ned i vekt. Dette kan redusere smerte, betennelse og brusk stress. Stretching er også svært viktig. Med praksis som yoga, kan du lære leddene å justere mer riktig. Selv om det kan skade å flytte, vil det være mye mer problematisk på lang sikt hvis du ikke flytter. Stress har i økende grad blitt knyttet til smerte, og å ha et positivt syn og praktisere avslapping kan forbedre tilstanden.

Kalde behandlinger av isen for en overarbeidet felles og varme for en varm, øm, vil hovne ledd naturligvis bidra til å lindre noen smerter og betennelser. Du må avslutte syklusen av reseptbelagte legemidler som smertestillende, beroligende og sovetabletter fordi oppbygging av toleranse av disse legemidlene kan føre til at du må ta mer og mer.

Kosttilskudd og Foods

Ta med bær og kirsebær i kostholdet ditt. De mange antioksidanter i begge typer frukt kan angripe de frie radikaler som flyter rundt i systemet ditt, og kirsebær inneholder forbindelser som kalles anthocyaniner, som kan redusere betennelse bedre enn mange over-the-counter narkotika. Prøv å ta inn mindre rødt kjøtt som det inneholder arakidonsyre, en betennelse causer. For mye sukker i prosessert mat kan også forverre leddgikt. Sukker i frukt og grønnsaker, men er mye mindre problematisk, og fiber i de matvarer kan være veldig sunt for din tilstand. Alkohol, kaffe og svart te bør elimineres. Spis mer mat med omega-3 fettsyrer (eller ta supplement), da de kan hjelpe bein vekst og anti-betennelse. Viktige vitaminer og mineraler som kan hjelpe tilstanden er vitamin A, niacinamide, vitamin B5, vitamin B12, vitamin D, vitamin E, vitamin K, selen, sink, kobber og mangan. Det er viktig å sikre at du ikke har en mangel på disse vitaminene, men du trenger ikke å konsumere dem til overmål.

Urte rettsmidler og kosttilskudd

To homøopatiske midler som kan hjelpe din psoriasisartritt er Rhus Tox og Ruta. Rhus Tox hjelper med smerter som forbedrer hele dagen med bevegelse. Ruta brukes når leddene får lett overarbeidet og få mer problematisk i løpet av dagen. Willow bark er planten som aspirin ble utviklet fra, og det kan bidra til å redusere noe av smerten. Andre potensielle urtemedisiner er pokeweed bær, gurkemeie, lakris, djevelens klo, alfalfa, yucca, ingefær og hvitløk. Noen andre naturlige kosttilskudd som kan hjelpe på problemet er quercetin, bromelain, fordøyelsesenzymer, og glukosamin sulfat.

MSM Behandling for leddgikt

Metyl sulfonyl metan, eller MSM, er en kjemisk forbindelse som forekommer naturlig i mange matvarer. Det er relatert til dimethylsulfoxyd (DMSO) som har vært en langvarig hjemme bøte for leddgikt. Ifølge NYU Langone Medical Center, bryter DMSO ned i MSM i kroppen som har ført medisinske forskere til å stille spørsmål om MSM kan være å foretrekke behandling for leddgikt.

Kilder

MSM er en svovelforbindelse som finnes i sjømat, kjøtt, kaffe, sjokolade, melk, frukt, hvitløk, løk og andre grønnsaker. MSM er også tilgjengelig som et supplement. Du kan kjøpe den i kapselform, som pulver, væske eller hudkrem. Det er ofte funnet i kombinasjon med to andre leddgikt kosttilskudd, glukosamin og chondroitin. En studie ved University of Maryland Medical Center rapporterer at 6000 mg MSM gitt smertelindring til personer med leddgikt i kneet og hadde ingen syke bivirkninger.

Sikkerhet

Siden MSM er et stoff som finnes i mat, er det tenkt å være trygg selv i høye doser. Ingen negative bivirkninger er kjent, men det er ikke kjent om MSM er trygt å administrere til gravide kvinner eller barn. Det er ikke kjent om MSM samhandler med andre medisiner. Du bør snakke med legen din før du tar MSM kosttilskudd dersom du bruker reseptbelagte medisiner.

MSM Kremer

Det er ikke klart om MSM kan lett absorberes gjennom huden som DMSO kan. Kremer og lotion som inneholder MSM kan ikke være effektiv. Hvis du bruker DMSO krem ​​for å få MSM, bør du være forsiktig. DMSO er et kjemisk biprodukt som kan inneholde urenheter. Ikke bruk industrial-grade DMSO. Ikke ta DMSO internt da dette kan føre til alvorlige bivirkninger. Mulige bivirkninger av DMSO omfatter svimmelhet, kvalme, diaré, oppkast, hodepine og irritasjon av huden.

Bruk

Mye kontrovers omgir anvendelse av MSM. Det har ikke vist seg å være effektiv, selv om den har støtte i befolkningen som leddgikt behandling. The Arthritis Foundation anbefaler at du kjøper MSM fra en etablert og anerkjent selger og foreslår at du starter med en dose på 500 mg to ganger daglig og øke mengden til du ser en effekt. Det kan ta opp til to måneder for å se resultater. Ved høyere doser, kan du oppleve magebesvær eller kramper som kan lindres ved å senke dosen. Hvis du ønsker å bruke DMSO, anbefaler Arthritis Foundation du ber legen din for en medisinsk karakter kilde fordi industriell karakter er ofte tilbys til allmennheten.

Kjemoterapi behandling av leddgikt

Kjemoterapi behandling av leddgikt


Behandlinger for leddgikt er mange, men en lite kjent alternativ er å bruke kjemoterapi for leddgikt behandling. Mens det kan virke rart å bruke de samme medikamenter for leddgikt som brukes til kreftbehandling, har narkotika vist resultater.

Type leddgikt Fordeler

Chemo stoffer blir brukt i behandling av reumatoid artritt, som er en autoimmun sykdom.

Expert Insight

Melanie Haiken av Caring.com diskuterer behandling av leddgikt med kjemoterapi narkotika, rapporterer at de stoffene brukes i mye lavere doser i behandling av leddgikt enn brukes i kreftbehandling.

Slik fungerer det

The Cleveland Clinic i Ohio sier at chemo stoffene virker på revmatoid artritt ved å redusere de prosesser i kroppen som forårsaker betennelse.

Legemidler som brukes

De mest brukte kjemoterapi narkotika brukes til behandling av leddgikt inkluderer metotreksat, Imuran og cytoxan. Disse stoffene blir noen ganger brukt i forbindelse med andre medikamenter artritt.

Side Effects

Arthritis.org rapporterer at noen mennesker kan oppleve de samme bivirkningene som skjer i kreftbehandling, men i mye mindre grad fordi stoffene brukes i mye mindre doser for leddgikt behandling.

Deksametason Behandling for Poison Ivy

Deksametason Behandling for Poison Ivy


Deksametason er et steroid medikament som er administrert oralt eller intravenøst. Dette stoffet brukes til å behandle hudsykdommer som gift eføy og andre medisinske tilstander. Leddgikt, ulcerøs kolitt og psoriasis kan behandles med deksametason.

Allergisk reaksjon

Ifølge Drugs.com, en patientâ € ™ s allergisk reaksjon på deksametason krever rask legehjelp og kan omfatte puste problemer, hud elveblest og hevelser i ansiktet.

Side Effects

Deksametason pasienter kan oppleve bivirkninger som synsproblemer, vektøkning eller depresjon som må diskuteres med lege. Blodig avføring og veldig høyt blodtrykk har skjedd med denne medisinen.

Long Term Bruk

Langvarig bruk av høye doser av deksametason kan føre til tynning hud som lett får blåmerker, impotens eller endringer i kroppsfett.

Legemiddelinteraksjoner

Pasienter som bruker aspirin, diuretika eller blodfortynnende bør diskutere riktig bruk av deksametason med en lege.

Forholdsregler

Deksametason brukere kan utvikle et svekket immunsystem og bør ikke få en lever vaksine. De bør også unngå folk som er syke, og ringe en lege hvis de blir utsatt for vannkopper eller meslinger.

Slik Cure Psoriasis hjemme

Psoriasis er en sykdom i immunsystemet som påvirker huden og gir den et skjellaktig utseende. Disse flekkene kan klø, brenne eller rett og slett vondt. I noen lider kan de virke som tykk og sprø, eller til og med myk og kan sive. Uansett manifestasjon, kan du få noen lettelse ved å gjøre noen enkle ting hjemme.

Slik Cure Psoriasis hjemme

Behandling av psoriasis hjemme

•  Opprettholde et sunt kosthold. Et dårlig kosthold kan forverre psoriasis. Design dine måltider rundt næringspyramiden. Få minst fem porsjoner med grønnsaker og frukt. Spis rikelig med grønne grønnsaker. Redusere flare-ups ved å drikke minst åtte glass vann om dagen.

Unngå matvarer som hjelper utløse flare-ups. Sukker er spesielt skadelig. Eliminere sukker fra brus og alkohol - særlig rødvin. Unngå eller kutte ned på rødt kjøtt, MSG og krydret mat. Fet mat og junk food også kan forverre tilstanden din. Og selv om disse er ellers sunn mat, bær, tomater og andre sure matvarer vil føre til utbrudd.

Ta generell vare på helsen din som sykdom kan også føre til hudutslett. Husk at psoriasis er en immunsystem uorden, så alt du kan gjøre for å øke immunsystem kan hjelpe. Vurdere å ta vitamin E (som øker immunforsvaret) og andre antioksidanter som vitamin C. Sink er også nyttig.

Sug i et varmt kar med saltvann, ved hjelp av havsalt hvis mulig. Du kan få sjøsalt fra nettbaserte forhandlere og i de fleste helsekostbutikker. Prøv å få uparfymert type. Men du kan også gå til en dyrebutikk (eller noe sted som selger saltvannsfisk) og kjøpe den miksen som brukes i akvarier å generere hav vannforhold. Suge i karet i minst 30 minutter om gangen.
Saltvann vil svi, men du kan finne det ganske beroligende.

Hint

  • Dealing with psoriasis betyr å behandle psoriasis selv når det ikke er til stede.

Hva er behandlingen for Psoriasis i skrittet?

Psoriasis er en irriterende immunsystem uorden; National Psoriasis Foundation sier at om lag 7,5 millioner amerikanere lider av sykdommen. The genital, eller "skrittet" området, er en av de kroppsområder som er sårbare for utbrudd av psoriasis. Heldigvis er mange forskjellige behandlinger er tilgjengelige for å avlaste den irritasjon.

Psoriasis Funksjoner

Ifølge National Psoriasis Foundation, vises psoriasis i genital regionen vanligvis så tørre røde sår på huden. I motsetning til andre typer psoriasis, betyr genital psoriasis ikke normalt vises skjellete.

Årsaker

Psoriasis er forårsaket av en feilaktig immunrespons mot kroppens eget hudceller. Dette over-aggressive angreps fører til en syklus der nye celler reise til hudoverflaten for raskt, og døde celler og rusk bygge opp til irriterende nivåer.

Behandlinger for Mild Psoriasis

Flere OTC og reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle mild genital psoriasis. Disse inkluderer steinkulltjære, salisylsyre, Calcipotriene, og tazarotene. Flere steroid kremer er tilgjengelige, men høyere potens steroider er vanligvis ikke anbefalt for genital regionen.

Behandling for moderat psoriasis

Sammen med topiske behandlinger, kan moderat psoriasis også behandles med lys terapi, der området er utsatt for ultrafiolett lys. UV-stråler redusere frekvensen av huden cellevekst og lindre symptomer over tid.

Behandlinger for alvorlig psoriasis

Alvorlig genital psoriasis er vanligvis behandles på samme måte som moderat psoriasis unntatt når psoriasis er til stede i andre kroppsregioner. I så fall visse immunsuppressive medikamenter som T-celle-blokkere er tilgjengelige for å redusere kroppens inflammatorisk respons.

Hvordan kan jeg stoppe min Psoriasis Fra Kløe?

Hvordan kan jeg stoppe min Psoriasis Fra Kløe?


Psoriasis er en tilstand som påvirker huden og leddene. Det fører ofte betent, skjellete, røde flekker på huden. Selv om det er ingen kur for psoriasis, kan behandle symptomene få noen lettelse. Over 7,5 millioner amerikanere lider av psoriasis, og mange nye medisiner blir introdusert til markedet hele tiden. Kan ta å finne riktig behandling en del prøving og feiling, så her er noen midler i mellomtiden for å hjelpe ubehag av kløe.

Bruksanvisning

•  Ta en kald dusj. Det kjølige vannet kan bidra til å nummen huden litt.

Ta et bad med havregryn eller et produkt som aveeno Havregryn Sug å hjelpe myke huden din. Dette kan redusere den tørre, grove lapper.

Påfør fuktighetskremer for å hindre huden fra å bli tørr.

Nyt solen. Det har blitt bevist at korte perioder med sollys kan bidra til å lindre symptomene på psoriasis.

Unngå de åpen aggravators av psoriasis: røyking, høyt alkoholforbruk og stress.

Tips og advarsler

  • Snakk med legen din om hva behandlinger kan være riktig for deg. Legen din kan være i stand til å foreskrive en behandling som kan gi noen lettelse fra symptomene på psoriasis.

Leddgikt betingelser, Pain Relief & Treatment

Artritt er en potensielt ødeleggende tilstand som kan påvirke hvilket som helst ledd i menneskekroppen. Forårsaker mild ubehag og stivhet i mildere former og sterke smerter og uførhet i alvorlige former, kan leddgikt skal forvaltes og behandles på en rekke måter. Her er en kort oversikt over de vanligste leddgikt behandlingstilbud.

Rest

Hviler en arthritic joint er en effektiv behandlingsstrategi som kan redusere leddgikt smerte og irritasjon. Unngå overdreven eller unødvendig felles bevegelse kan tillate leddgikt leddsmerter å avta og fremme bløtvevstilhelingen.

Aktivitet Modifikasjon

Høy effekt fysisk aktivitet, inkludert løping, hopping og i noen tilfeller, turgåing, kan forverre en leddgikt felles og forårsake smerte. Eliminere eller redusere deltakelse i slike aktiviteter, og erstatte dem med deltakelse i low-impact aktiviteter er en effektiv form for leddgikt behandling.

Smerte medisiner

Smertestillende medikamenter, inkludert over-the-counter, ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og reseptbelagte baserte narkotiske / opiat-baserte medisiner, kan være effektive for å redusere leddgikt smerte og blir ofte brukt til å behandle en kronisk leddgikt tilstand.

Injeksjoner

Injeksjonsterapi, som normalt består av å injisere små mengder av kortikosteroid (vanligvis kortison) inn i et artritisk ledd, er en meget effektiv behandling alternativ artritt. Felles injeksjoner bidra til å redusere leddsmerter og hevelse og bidra til å øke felles utvalg av bevegelse.

Joint Replacement

Joint erstatning er også en effektiv behandling alternativ designet for å rekonstruere en skadet ledd utnytte protese reservedeler. Leddprotesekirurgi reduserer smerter, forbedrer funksjon og gjenoppretter normal ledd anatomi, noe som gjør det til et effektivt behandlingsalternativ for alvorlig leddgikt.

Ved hjelp av Hot Packs Under Leddgikt Flares

Smerte forårsaket av leddgikt flare ups kan være så alvorlig det hindrer deg fra å nyte noen form for aktivitet. Finne smertelindring er det som opptar tankene dine, så vel som å gjenopprette bevegelse og fleksibilitet. Bruk av varmt pakker for slik lettelse har lenge tatt til orde, men det er noen ting som alle diagnostisert med leddgikt bør vite om bruk av varmt pakker i løpet av denne smertefulle tiden.

Fuktig varmeelement

Mange mennesker foretrekker fuktige varmeputer for bruk som en leddgikt behandling. Å gjøre en hjemme er billig. Få et lite håndkle vått, legg den i en solid frysepose og deretter legge det inn i mikrobølgeovnen i ca 1 minutt. Plasser varmet håndkle, fortsatt i fryseren bag, inn i en annen håndkle og deretter vikle eller plassere den på det berørte området for ikke lenger enn 15 til 20 minutter om gangen. Du kan også kjøpe en fuktig varmepute fra ditt lokale apotek eller stoff butikken.

Elektrisk oppvarming Pads

Elektriske varmeputer er en gammel standby i mange husholdninger. Det er ingenting galt med å bruke dem for smertelindring - hvis du betaler oppmerksomhet til temperatur og varighet. Varmeplatene kan gi rask lindring for verkende ledd, men hvis de er for varmt, kan du ende opp med første grads forbrenning eller verre. Varmeplatene bør gi milde varm varme, ikke varm. Aldri forlate varmen konsentrert i ett område i mer enn 20 minutter. Hvis du føler deg sliten, ikke bruk en elektrisk oppvarming pad. Det kan føre til en ulykke, brann eller brannskade.

Lag en varme grøtomslag varmeelement

Naturmidler er ofte effektive for å håndtere leddgikt smerte og skape en varm grøtomslag som deretter plasseres på det berørte området og dekket med en varm klut ofte gir smertelindring. Slike metoder ble brukt i din bestemors dag. Disse midler er like effektive i dag som de var da. Gjør et fuktig omslag med 3 ss. granulert glatte alm bark, 2 ss. mullein og 1 ss. hver av lobelia og cayenne, blandet med kokende vann. Denne deigaktig resultat kan spres som peanøttsmør på en varm, våt eller tørr vaskeklut og deretter plasseres over hovne, smertefulle områder.

Hvordan Leddgikt Treatment Fungerer på Hender & Håndledd

Hvordan Leddgikt Treatment Fungerer på Hender & Håndledd


Leddgikt behandling av hender og håndledd er i stor grad rettet mot bevaring av funksjon. Uten våre hender, håndledd og fingre, ville vi være i hovedsak ikke-fungerende. Det er noen vanligvis benyttes behandlingsmetoder som vi vil diskutere. En form for behandling kan omfatte vannterapi, terapi som er utført i et basseng miljø. Vanligvis disse bassengene er varmere enn de fleste fritids bassenger og gir bedre komfort og mobilitet til stive ledd generelt. I vannet, det trykk som utøves på hendene ved vannet bidrar til å redusere enhver hevelse som kan være til stede, og den høyere temperatur forbedrer bevegelse.

Non-invasiv, ergoterapi (OT) er en mye brukt form for behandling for hånd og håndledd leddgikt. Vanlig brukte modi for behandling kan inkludere slike aktiviteter som parafin bad (hender er dyppet i varmt parafinvoks, varmen øker blodtilførselen til hender og fingre, og bringer sårt tiltrengt healing oksygen til de områdene det også bidrar til å løsne stive ledd.). Andre OT aktiviteter kan inkludere "dagliglivets aktiviteter," eller ADL-tallet, som fokuserer på å utføre slike ting som daglig stell og måltid forberedelse til å holde hender, håndledd og fingre kvikk.

Når ikke-invasiv konservativ behandling er bare ikke nok, tidvis bruk av kirurgi for å forbedre bevegelse og livskvalitet er nødvendig. Prosedyrer kan inkludere sene overføringer, som gir økt styrke og funksjonalitet. Andre mer involvert prosedyrer kan omfatte felles implantater i håndledd og fingerledd. Disse implantatene er vanligvis laget av materiale kalt Silastic (silikonbasert) og brukes når leddene er alvorlig utartet og bevegelse er sterkt begrenset.

En kirurgisk prosedyre som av og til brukes i de mest alvorlige tilfeller av håndleddet leddgikt kalles et håndledd fusjon, eller "arthrodesis." Dette kan ofte innebære fjerning av noen av de mindre bein av håndleddet, og håndleddet felles gjort permanent stiv. Mens bevegelse er tapt, hvis det var der til å begynne med, er så smerten. Håndleddet er vanligvis "smeltet" i en posisjon av maksimal komfort og funksjon.