Digidexo.com

Slik unngår Skin Moles

Hud føflekker eller nevi, er funnet på de fleste mennesker. Noen forskere mener føflekker ble bestemt før fødselen, selv om de ikke vises før senere i livet. Hud føflekker er forårsaket når melanocytter klynge og vokse sammen. Disse cellene produserer melanin, pigment som fører til at huden å mørkne. De fleste føflekker er brun eller svart, men noen kan være hudfarget. Selv om de fleste føflekker er harmløse og muligens var forutbestemt til å dukke opp, kan du ta skritt for å hindre utbruddet, eller progresjon av hud føflekker.

Bruksanvisning

Hindre Skin Moles

Grense soleksponering. Overdreven tid i solen har vist seg å øke antall føflekker på kroppen din, så det anbefales at du unngår direkte sollys før tidlig på kvelden, når solstrålene begynner å miste styrke.

Unngå soling. UV-stråler fra solen, eller til og med de som brukes i tanning boder, kan fremskynde utseendet av føflekker eller forårsake utbruddet av hudkreft.

Bruk riktig solkrem. Å være ute i sollys er ofte uunngåelig, men bruk av solkrem når de utsettes for høye temperaturer kan hindre negative effekter på huden. De beste produktene er de vurdert SPF 30 eller høyere, og inneholder mexoryl.

Bruk verneklær. Eksponering for direkte sollys kan forebygges ved å bruke lette klær som dekker dine armer, ben og kropp.

Kjenn din familiehistorie. Det kan ikke være mulig å hindre utbruddet av føflekker som forekommer naturlig i alle, men hvis du har en familie historie av hudkreft, kan du sannsynligvis redusere sjansene for å få sykdommen ved å praktisere forebygging på et tidlig alder. Du kan redusere barnas sjansene for sykdom og tidlig utseende hud føflekker ved å gjøre det samme.