Digidexo.com

sunn meksikansk mat

Meksikansk mat for diabetikere

Meksikansk mat for diabetikere


Meksikansk mat har blitt så utbredt i dagens samfunn at det er beslektet med "syltetøy" matlaging for mange amerikanere. Meksikansk mat trenger ikke å bli gitt opp bare fordi en person som er diagnostisert med diabetes. Imidlertid bør diabetikere alltid sørge for at maten de spiser passer godt inn i sine dietter.

Diabetic Diet

Leger ved Mayo Clinic anbefaler at karbohydrater bør ikke være mer enn 45 prosent til 65 prosent av daglige kalorier. Protein inntaket bør være 15 prosent til 20 prosent av daglige kalorier og fett 20 prosent til 35 prosent av det daglige kaloriinntaket. Men dette er bare generelle retningslinjer. Daglig kalori, protein og karbohydrat inntak varierer fra pasient til pasient. Legemidlene en pasient seg kan påvirke den totale karbohydrattall pr måltid. Så det er viktig å alltid snakke med en lege om spesielle helsebehov før du legger noe mat inn i en diabetiker diett.

Salater

Salater er en flott måte å holde karbohydrater teller og kalorier under kontroll - og hvis kjøtt eller ost er lagt til, kan de være en god kilde til protein. Meksikanske salater inkludert fajita salater eller guacamole salater er et godt alternativ for å holde seg frisk. Sauser som rømme og salsa kan også brukes til salat dressing. Begge har minimal karbohydrater teller og kalorier.

Asada Steaks

Når vi leter etter sunne menyer, søk etter ordet asada. Asada betyr "grillet". Grillet biff er en stor diabetiker mat valg. Reker kan også tilsettes til en Asada plate for enda mer protein.

Pescado

Pescado, eller fisk, er også et flott sunt alternativ på en meksikansk mat restaurant. Grillet hvit fisk, tilapia, eller torsk er ofte funnet på menyen. Noen av disse fiskene gjøre gode valg for en diabetiker. Vokt dere for fisk som har blitt ramponert, stekt eller tortilla besatt. Disse er ikke gode diabetiker valg. Disse alternativene legge ekstra karbohydrater, samt kalorier og fett.

Fajitas

Fajitas, som asada biffer, er grillet. De er vanligvis servert med løk, paprika, en side av salat, guacamole, rømme og ost. Alle disse elementene er diabetiker vennlig. For de fleste diabetikere vil spise en tortilla ikke overskride deres karbohydrater teller per måltid. Fajitas kan fortsatt nytes uten tortillas. Bare bland alle sidene sammen med kjøtt og spise den med en gaffel.

Andre matvarer for å unngå

Foods diabetikere bør unngå helt når spise meksikansk mat inkluderer pre-meal tortilla chips, meksikansk ris, stekt mat, flan og stekt iskrem.

Sunn Fet mat

For de som ønsker å spise sunt eller gå ned i vekt, kan det virke rart å tenke på å spise sunn fet mat. Men når det spises i moderate mengder, matvarer med sunt fett nytte ditt hjerte ved å redusere total kolesterol i blodet ditt.
Disse umettet fett, inkludert enumettet og flerumettet fett, også redusere de totale low-density lipoprotein kolesterol nivåer i blodet. Omega-3 fettsyrer er også en flerumettet fett som fordeler ditt hjerte helse. Dette sunn fett kan senke blodtrykket og beskytte mot uregelmessige hjerteslag.

Avocado

Denne store frukten kan ikke være søt, men rik, kremet interiør fører mange til å tro det er en usunn fett. Avokado, derimot, er et godt eksempel på en mat som inneholder enumettet fett. Avocado kan være skiver på hele korn toast, i terninger i en eggehvite omelett eller servert i en klassisk guacamole.

Nøtter

Valnøtter, mandler og andre nøtter inneholder enumettet fett, sunt fett. Dette er en perfekt sunn snack når det spises i moderate mengder. En håndfull er rikelig mellom måltidene. Legg noen hakkede nøtter i salaten din, frokostblanding eller yoghurt.

Laks

Laks er en annen sunn fet mat. Denne fisken er rik på omega-3 fettsyrer og er en deilig protein for å legge til din diett. Laks kan bakes, grillet eller kokt. Flake kokt laks på toppen av salat eller kaste kokt laks med salt, pepper, skiver vårløk og kapers og tjene på et stykke toast eller bagel.

Olive Oil

Vanlig i Middelhavsdietten, er olivenolje en annen sunn enumettet fett. Spis det i moderate mengder, ikke mer enn en spiseskje per måltid. Drypp olivenolje på toppen av salatgrønnsaker eller toppes på toppen av stekte grønnsaker. Fres matvarer i olivenolje i stedet for smør.

Vegetabilske oljer

Bruk vegetabilske eller raps olje for baking, steking eller sauteing. Raps og vegetabilsk olje er høy i sunn mono og flerumettet fett. Bruk disse sunne oljer i en sauteed vegetabilske tallerken eller legge hakkede urter til en rapsolje med rødvinseddik for en deilig vinaigrette.

Hvordan identifisere Sunn & usunn mat for barn

Omfattende markedsføring av fast-food, snacks og brus næringer bidrar til å fremme usunne dietter for barn. Milliarder av annonsering dollar er brukt hvert år fremme matvarer som inneholder mye sukker, fett, salt og kjemikalier. Selskaper markedet direkte til barn, noe som gjør det vanskeligere for foreldre å håndheve et sunt kosthold hjemme. Å vite hva slags mat er bra for barn er viktig å identifisere et sunt kosthold for barn.

Hvordan identifisere Sunn & usunn mat for barn

Identifisere usunn og sunn mat for barn

•  Forstå Mat etiketter. Mat etiketter er utformet for barn i alderen fire og over, og voksne. Barn under to har forskjellige restriksjoner og behov, og du skal arbeide med din barnelege for å utvikle en passende diett for dem. Generelt sett barna fire og over har diett trenger samme som hos voksne. Foreldre bør velge matvarer som inneholder mye fiber og lite fett, sukker og natrium. Vær oppmerksom på servering størrelse, så det er fortsatt mulig å overspise på sunn mat.

2 Gi akt på barer. Mange granola barer og frokost barer tout seg selv som sunn mat, men er faktisk usunn. Det er fristende å gi barna en bar og tenke at du gir dem en sunn snack, men mange av disse barene er lastet med sukker og høy fruktose mais sirup og er rett og slett godteri barer i forkledning.

Unngå sportsdrikke. Disse blir stadig mer populært blant barn og er tenkt å være sunn, fordi de blir fortært av idrettsutøvere. Men disse drikkene er ikke sunt for barn. De er laget for å erstatte elektrolytter tapt mens svette. Med mindre barna er svett i varmen mens du trener, disse drikker bare legge ekstra sukker i kostholdet som vil bli lagret som fett.

Tror ikke på fett-frie produkter. Mange matvarer som er fettfri har ekstra sukker lagt til dem. Sukker, hvis ikke brent av, vil slå inn i fett. Fett-fri mat vil ikke gjøre en fettfri barn. Barn og voksne trenger en viss mengde sunt fett i kosten, for eksempel fett fra olivenolje, nøtter og avokado. Fjerne fett fra kostholdet også forlater de fleste barn misfornøyd, forårsaker dem til å spise mer og fører til usunn vektøkning.

Lær å velge sunn mat for barn. The Food Guide Pyramid for barn designet av US Department of Agriculture. Pyramiden fremmer sunn ernæring hos barn og tilbyr klar ernæring råd, slik som å spise en rekke matvarer, balansering mat med fysisk aktivitet, spise rikelig med fullkornsprodukter, grønnsaker og frukt, og velger en diett lav på fett, sukker og salt.

Om sunn spise mat pyramidene

Om sunn spise mat pyramidene


En sunn spising næringspyramiden er en grafikk som representerer et sunt kosthold. Spise i henhold til sunn mat pyramide anbefalinger, og du skal nå nærings mål og optimalisere langsiktige helse. Matvaregrupper er plassert på ulike steder i pyramiden for å gi sunnere mat grupper mer fremtredende enn mindre sunne matvaregrupper. Flere mat pyramidene eksisterer i dag, inkludert de som er for spesielle dietter og spesifikke populasjoner.

Historie

Først introdusert av US Department of Agriculture i 1992, erstattet Food Guide Pyramid de grunnleggende fire mat grupper for å hjelpe amerikanerne ser for et sunt kosthold. Denne første næringspyramiden ble opprettet for å representere den totale kosthold og reflektere aktuell forskning om et sunt kosthold. Frukt og grønnsaker fikk sine egne grupper, og sammen med korn, ble gjort mer fremtredende. I 2005 ble en ny næringspyramiden, kalt My Pyramid, ble utgitt. Den neste versjonen vil trolig bli lansert i 2010 med neste oppdatering av kosten retningslinjer for amerikanerne.

Funksjoner

Hver næringspyramiden bruker unike mat grupperinger, men de fleste gir den samme grunnleggende råd. Basere kostholdet på hele korn, grønnsaker og frukt; velger protein og meieriprodukter ofte; redusere mettet og trans fett og søtsaker.
Noen pyramidene er veldig klare på hvilke proteinkilder er de beste. For eksempel The Mediterranean Diet Pyramid og noen andre plasser kjøtt helt i spissen av pyramiden og i stedet fremheve bønner, belgfrukter, nøtter, fjærfe og fisk.
Selv om de fleste pyramidene anbefaler hele korn over raffinert korn, Healthy Eating Pyramid fra Harvard School of Public Health går videre og steder raffinert korn på spissen sammen med rødt kjøtt, smør og søtsaker. Til slutt, de fleste matvare pyramidene inkluderer nå noen omtale av fysisk aktivitet.

Typer

Den opprinnelige ideen om en næringspyramiden må ha vært en god en. Siden den første USDA Food Guide Pyramid, har mange organisasjoner vedtatt næringspyramiden idé. Det er Healthy Eating Pyramid fra Harvard School of Public Health, sunn vekt Pyramid fra Mayo Clinic, den Diabetes Food Pyramid, Food Pyramid for personer over 70 år, samt mat pyramidene for vegetarianer, asiatisk, latinamerikansk, og dietter Middelhavet. USDA har selv bestemt Min pyramidene for barn og for gravide eller ammende kvinner.

Misforståelse

Selv om mat pyramidene tilby retningslinjer for hvor mye du skal spise fra hver matvaregruppe på en dag, ikke bekymre deg for mye om å treffe disse målene hver dag. Kostanbefalinger er mål å møte over flere dager. Dessuten er mat pyramidene ikke ment å dekke alles kosthold. Hver næringspyramiden representerer en diett mønster.
Mens USDA My Pyramid inkluderer alle matvarer som er vanlige i norsk kosthold, kan det være lurt å velge en pyramide mer egnet til din egen mat preferanser. For eksempel kan du finne det lettest å følge den vegetarisk mat pyramide eller en etnisk mat pyramide.

Advarsel

En av de største problemene for noe mat guide pyramide er at av servering størrelse. Selv med detaljert informasjon om antall porsjoner og størrelsen på et serveringsfat, er det fortsatt vanskelig for en person å vite om tallerken pasta med tomatsaus de bare spiste var lik en, to, tre eller flere porsjoner med korn eller grønnsaker .. Dette er en spesielt viktig sak hvis du prøver å gå ned i vekt eller opprettholde en sunn vekt. Les servering størrelse informasjon nøye og veie og måle matvarer hvis det er nødvendig.

Liste over Sunn & usunn mat

Liste over Sunn & usunn mat


Per definisjon, ville en sunn diett bety en som fremmer helse og vitalitet, samtidig som det gir nok kalorier for å opprettholde en energisk livsstil. Ser på det brede utvalget av elementer på dagligvare-butikkhyllene eller menyen til enhver restaurant, er det lett å forstå hvorfor folk er forvirret om de matvarer som anses som sunt og matvarer som ikke er det.

Fordeler

Making helsebevisste valg i mat vil betale langsiktig utbytte, hjelpe deg å opprettholde en sunn og sterk kropp godt inn i senior år. Studier har bekreftet viktigheten av god ernæring i kampen for å forebygge og behandle mange sykdommer, inkludert høyt blodtrykk, diabetes, hjertesykdommer og flere former for kreft.

Fem-stjerners Foods

Foods i denne kategorien er ubehandlet, uraffinert og ekstremt næringsrik og lastet med vitaminer, mineraler, antioksidanter og essensielle fettsyrer. Velg de fleste av dine matvarer fra denne listen daglig: alle ferske frukt, grønn og rød paprika, tomater, grønne grønnsaker, asparges, yams, bygg, bønner, gulrøtter, brun ris, grønnkål, brokkoli, og alle andre grønne grønnsaker eller salat grønnsaker ; også, laks, sardiner, ørret, eggehviter, nonfat cottage cheese, skalldyr, kylling, kalkun bryst, grønn te og rooibos te.

Fire-stjerners Foods

Legg variasjon og ernæring til kosthold, kanskje mat som er lett behandlet eller som inneholder litt mer fett. Inkludert er 100% hele korn usøtet frokostblandinger, brød og pasta, mager kjøttdeig, lav-fett bakken kalkun, hele egg, fettfattig ost, rømme, yoghurt, cottage cheese, naturlig peanøttsmør, oliven, avokado, nøtter og frø, og extra virgin olivenolje.

Tre-stjerners Foods

Disse matvarer er ikke forferdelig, men de er ikke så stor heller. De fleste har tilsatt sukker eller fett, blir behandlet tungt og mye av deres ernæringsmessige verdi er borte. Bruk disse matvarene på anledningen: havregrøt, hvit ris, hvit pasta, bagels, øyeblikkelig havremel, flake korn, magert kjøttpålegg, flavored yoghurt.

Zero-2-stjerners Foods

Hvis du spiser mye av disse matvarene, er du sannsynligvis viser tegn på det med ekstra kroppsfett og helsespørsmål. Elementene nedenfor er full av raffinert sukker, mettet fett, eller laget hovedsakelig av bleiket, hvitt mel: pretzels, chips, kjeks, godteri, kjeks, loff, muffins, sukret eske frokostblanding, vanlige lunsj kjøtt, pølser, pølse, bacon , skinke, roastbiff eller svinekjøtt, smør / margarin, stekt mat, jerky, brus, donuts, pai, kake, fettuccine Alfredo, smaksatt melk, hydrogenert fett.

Betraktninger

Dårlige matvarer ikke bare smake godt, de pleier å være billigere enn sunn mat. De lave kostnadene og øyeblikkelig tilfredsstillelse faktor på fast food gjør det svært attraktivt for tenåringer og folk på et begrenset budsjett. Vurdere å handle på bondens marked eller på rabatt varehus, splitte bulk kjøp med en annen person.

Liste over sunn, fiberrik mat

Liste over sunn, fiberrik mat


Ifølge Mayo Clinic, er fiber en viktig del av dietten som har mange helsemessige fordeler som opprettholde den generelle tarm helse, bidrar til å senke kolesterolet, kontrollere blodsukkeret og hjelpe til vekttap. Kvinner bør sikte på å spise mellom 21 og 25 gram fiber per dag, og menn mellom 30 og 30 gram, rapporterer Mayo Clinic. Fiber finnes i en rekke matvarer, inkludert frukt, grønnsaker, korn og belgfrukter.

Bringebær

Bare én kopp bringebær gir åtte gram fiber, samt vitamin C, B-vitaminer, folsyre, magnesium, jern og antioksidanter. Ifølge WHFoods.com, er bringebær kjent for å bidra til å redusere betennelser og smerter, samt bidra til å administrere diabetes og allergier. Prøv å spise bringebær rå, og legger dem til korn eller blande en håndfull i en salatblanding.

Fullkornspasta

Fullkornspasta er tilgjengelig i de fleste butikker og smaker ikke vesentlig annerledes enn tradisjonell pasta. En kopp kokt fullkornspasta inneholder 6,2 gram fiber, samt protein, kalsium og kalium, sier Barilla. Substitute fullkornspasta for vanlig pasta i din favoritt retter eller prøv å kaste med dampede grønnsaker eller en lav-kalori saus.

Split Peas

Kokte gule erter gir 16,3 gram fiber per kopp og andre viktige næringsstoffer, inkludert jern, protein og vitaminene B1 og B9. Gule erter er også praktisk talt fettfri og inneholder isoflavoner og fytokjemikalier, som er kjent for å redusere risikoen for å pådra brystkreft og prostatakreft. Gule erter bringe blodsukkeret i balanse og gi energi også, sier WHFoods.com. Disse grønne eller gule belgfrukter blir ofte servert som en siderett eller brukes til å lage supper.

Havregrøt

I tillegg til magnesium, protein og vitamin B1, inneholder en kopp kokt havremel også 4 gram fiber. Ifølge WHFoods.com, havre gir kraft antioksidanter som kalles avenanthramides som bidrar til å redusere risikoen for visse typer hjerte-og karsykdommer, inkludert høyt blodtrykk og hjertesvikt. Regelmessige havre, raske havre og øyeblikkelig havremel varianter alle gir de samme helsemessige fordeler. Spis havregryn til frokost med skummet melk, frisk skiver frukt eller tørkede bær.

Artisjokker

En middels stor artisjokk gir 1,3 gram fiber. Disse næringsrike grønnsaker også inneholde protein, jern, magnesium, kalium og vitaminer B1, B2, B3, B5, B6 og B9. Å spise artisjokker er kjent for å fremme sunn leverfunksjon, lavere kolesterol og bedre fordøyelsen, melder EpicureanTable.com. Artisjokker er vanligvis dampet, stekt eller stekt så krydret med urter og serveres som en siderett. Artisjokk-baserte fall for brød eller knekkebrød er populære også.

Sunn mat i meksikanske restauranter

Sunn mat i meksikanske restauranter


Gå ut til middag er en godbit for de fleste av oss. Men spise ute kan ofte sabotere vår sunn spising plan. Mange av oss elsker god meksikansk mat, men tror at det er usunn og fetende. Med noen nøye planlegging og disiplin vil du kunne nyte mange av dine favoritt meksikanske retter og fortsatt spise næringsrik mat.

Forretter

Chips og salsa er satt foran deg, og du er skrubbsulten. Du kan be serveren ikke å bringe dem og fristelsen ville bli borte, men andre personer ved bordet ditt kan ha dem. I stedet prøve en rekecocktail mens andre er gumlet på chips å avverge sult. Du kan også be om rå grønnsaker til dyppes i salsa.

Main Course

Meksikanske restauranter har ofte store menyer med mange fotografier av fristende forrettene. Heldigvis er det ofte fisk retter å velge mellom som er lav i kalorier og fett. Du kan melde deg av kylling i stedet for biff i mange retter. Bestill myk elendige som ikke er stekt og sorte bønner i stedet for refried bønner, og unngå alle de ekstra fett.

Delene er veldig sjenerøs i de fleste meksikanske restauranter. Bestille en to-go container med måltidet og sette halvparten din hovedrett i det så snart den kommer til å unngå fristelsen, og du vil kutte ut masse kalorier.

Topping

Guacamole, pryder rømme og revet ost mest meksikansk mat. Alle disse matvarer inneholder mange kalorier og mye fett. Guacamole er det beste valget som det er laget av avokado, som er rik på vitaminer, mineraler og sunt fett.

Dessert

Fried iskrem med honning er ofte en spesialitet i meksikanske restauranter. I stedet for splurging på denne godbit, prøv å bestille litt frisk frukt eller en liten kopp vanlig iskrem hvis du ønsker å bo i sunn mat sonen.

Hvordan å spise sunn mat for å bygge muskler

Hvordan å spise sunn mat for å bygge muskler


Komme i form innebærer en hårfin balanse mellom å fjerne overflødig fett fra kostholdet ditt og konsumere protein og aminosyrer du trenger for å bygge muskler. Uten riktig kosthold og ernæring, vil du ikke være i stand til å bulk opp. Selvfølgelig, er det avgjørende å få riktig type protein. Protein kosttilskudd kan hjelpe deg å nå noen av målene, men ideelt sett hvert måltid bør inneholde vekstfremmende matvarer. Hvis du handler riktig, bør ditt daglige kosthold inkluderer de ni essensielle aminosyrer for vekst: histidin, isoleucin, leucin, valin, lysin, metionin, fenylalanin, treonin, og tryptofan.

Hvordan å spise sunn mat for å bygge muskler

1 Vare pantry med det grunnleggende. Ved å holde vanlige ingredienser tilgjengelig, har du mulighet for flere sunne, muskel bygging måltider daglig. Blant dine stifter bør være egg for protein, fet fisk for omega-3 fettsyrer, nøtter for fiber, sink og fett, rødt kjøtt for jern og B12, Tyrkia for tryptofan og ingen mettet fett og rikelig med frukt og grønnsaker for fiber og antioksidanter .

Cook med olivenolje eller linfrø. Extra virgin olivenolje er en sunn base for sauteing grønnsaker eller en enkel salat dressing. Linfrø kan brukes som en fetterstatning i baking eller blandet med yoghurt eller havremel. Det er også en kilde for protein, fiber, og til og med omega-3.

Bruk yoghurt eller kokosmelk i shakes å erstatte helmelk. Begge er lite fett, og yoghurt gir sunne bakterier. Bland med bær, te og linfrø for en sunn frokost.

Bruk brun ris og quinoa som carb stifter for å gi deg energi. Noen eksperter sier til bare konsumere karbohydrater etter en treningsøkt. Quinoa er høy i fiber og protein. Koker det som du ville ris og bland med grønnsaker.

Hvis spise ute, vurdere meksikansk mat. Avokado gir sunt fett, og er ganske mettende. Guacamole legger tomater til mix, som også gir lykopen. Rødt kjøtt og svarte bønner er en god protein alternativ, men unngå hvitt mel chips og tortillas. Meieriprodukter gir mange av de essensielle aminosyrer for muskel gevinst, men ost legger også en betydelig mengde fett i kostholdet ditt, så spiser i moderate mengder.

Drikk rikelig med vann, minst to kopper med hvert måltid. I morgen, bør du ha grønn te i stedet for å fremme vekttap og bedrer blodsirkulasjonen.

Hint

  • Working ut er den eneste måten å få muskler og miste fett. I kombinasjon med å spise riktig mat, vil en konsekvent treningsplan som kombinerer styrke og utholdenhetstrening kan hjelpe deg å legge til muskel.

Sunn mat i restauranten Ideas

Sunn mat i restauranten Ideas


Hvis spise sunnere er målet ditt, kan det være utfordrende å spise på restauranter uten å blåse din diett. Så mange fristende og fetende valg er tilgjengelige nesten overalt. Men du kan sette sammen et sunt måltid i restauranten, husk noen enkle bytteavtaler. Det hjelper å sjekke ut menyen på restauranten der du skal spise på forhånd, for å gjøre deg kjent med sunne alternativer.

Kinesisk

Ifølge National Restaurant Association, nesten 10 prosent av full-tjenester restauranter i USA er kinesisk, og er den mest populære etnisk mat i landet. De fleste kinesiske restauranter tilbyr et utvalg av fare med grønnsaker og ris, og gir deg mange alternativer for et sunt måltid. Først unngå noe stekt, slik som egg ruller, stekt kylling eller krabbe Rangoon. I stedet går for retter som inneholder grønnsaker, som for eksempel kylling og brokkoli eller dampet kål. "Grønnsaker er det viktigste i en kinesisk meny", sier Larry T. La, eier av Meiwah restaurant i Washington, er DC Seafood også et sunt valg, så gå for reker, blekksprut eller laks. Hvis din hovedrett kommer med saus, kan du bestille den på siden for å holde kalorier ned.

Italiensk

Når du tenker italiensk, kanskje visjoner av pasta, brød og kremete sauser kommer til tankene. Men det er mulig å spise lys på italienske restauranter. "Hva er bra med italiensk mat er at du kan arrangere og improvisere for å møte alles behov", sier Christi Ricchi, eier av jeg Ricchi i Washington, DC "Nøkkelen er alt med måte." Start med en lys vegetabilske salat eller minestrone suppe. Med pasta, unngå krem-baserte tunge sauser som Alfredo og carbonara, og velger i stedet for tomatbaserte sauser som marinara. Når du velger kjøtt, stokk med grillet og bakt alternativer i stedet for panerte og stekt.

Meksikansk

"Det er en feilslutning om meksikanske restauranter som det er all fløte og ost og olje," sier Susan Feniger, kokk og eier av Border Grill i Santa Monica, California. Meksikansk mat, ifølge Feniger, er også full av salater, grønnsaker, fisk, kylling og robuste naturlige smakstilsetninger som hvitløk og limesaft. Neste gang du spiser meksikansk, velge retter som inneholder hele korn og fiber, som bønner og ris eller vegetabilske lapskaus. Gå for marinert, grillet kylling og fisk, og topp måltidet med salsa eller fersk guacamole i stedet for ost og rømme.

American

Amerikanerne er kjent for sin kjærlighet til burgere, stekt mat og astronomiske porsjoner. Neste gang du spiser på en steakhouse eller all-amerikansk spisested, ense råd fra American Cancer Society. For kjøtt, gå for grillet, stekt, stekt eller bakt valg, og stokk med en 3 til 6-oz. porsjon. Fokus på dampet eller stekte grønnsaker som en siderett. For salater, gå lett på ost og krutonger, og alltid be om dressing på siden. Hold kalorier under kontroll ved å velge for vann eller iste med sitron i stedet for brus.

Sunn mat som gir deg energi

Det er viktig å ta smarte, sunne matvalg hvis energi er målet ditt. Mens mat som komplekse karbohydrater og frukt kan være åpenbare valg, det er andre matvarer som inneholder næringsstoffer som kan bidra til å øke energinivået og øke kvaliteten på helse.

Ikke hopp over frokosten

Mest mat skal konsumeres tidligere på dagen. En sunn frokost hver morgen er grunnlaget for en strømførende kropp og sinn. Magen er tom i morgen, og kroppen trenger mat for drivstoff. Et eksempel på en sunn, energi pakket frokost er en hel korn engelsk muffin med redusert sukker peanøttsmør og et stykke frukt. Innbytter kaffe med en kopp grønn te, som fortsatt inneholder koffein, men er fullpakket med polyfenoler, som kan hjelpe med fett tap.

Velg Foods høy i vanninnhold

Vann er viktig for å forhindre dehydrering. Spise mat som inneholder et høyt vanninnhold er en effektiv måte å øke energi. Det kan også bidra til å øke stoffskiftet. Vann-pakket mat inneholder vanligvis mange næringsstoffer. Eksempler på slike matvarer er frukt som appelsiner, melon, epler, ananas og bær og grønnsaker inkludert agurker, selleri, salat og tomater. Når kosten, kan disse matvarene også bidra til å avverge sult som deres høyt vanninnhold skaper en følelse av fylde.

Protein for Energy

I motsetning til det mange tror, ​​kan sunn proteinrik mat som fisk, kylling og magre meieriprodukter også gi energi. Mens kroppen bruker vanligvis karbohydrater og fett for energi, enzymer (molekyler som påskynde en kjemisk reaksjon i en levende organisme) i protein spiller en viktig rolle i kroppens metabolisme. The American Heart Association anbefaler å spise mer enn 35 prosent av det totale daglige kalorier fra fett for voksne som prøver å gå ned eller holde vekten.

Matvarer for å unngå

Vær oppmerksom på at mange selskaper gjør matvarer med etiketter som hevder å gi langvarig energi. Disse finnes vanligvis i form av energidrikker og barer. Unngå komplekse karbohydrater som cookies, godteri, kaker muffins, bagels, (med mindre hele korn) hvit ris og pasta. Mange av disse matvarene er usunn, inneholder store mengder trans-fett og kan føre blodsukkeret raskt pigg, og gir deg bare en midlertidig briste av energi.

Mat for halsbrann lider

Tenk på "trygge" mat for halsbrann og ordet "kjedelig" umiddelbart kommer til hjernen. Mange halsbrann utløsende matvarer inneholder mye fett, syre eller krydderinnhold. De er matvarer amerikanerne elsker å spise; de vi ikke ønsker å leve uten. Den gode nyheten er at ikke alle matvarer på halsbrann utløser liste forårsake symptomer i alle mennesker. Du kan kontrollere halsbrann ved læring hvilke matvarer er trygt for deg å spise og hvilke som er best unngås.

Årsaker

Personer som lider av hyppige halsbrann produserer for mye magesyre. Halsbrann oppstår når magen syrer reagerer på mat innhold. Syren ryggen opp i spiserøret og gjør at den blir betent. Betennelsen gir en brennende følelse og smerter i brystet. Andre halsbrann symptomer inkluderer en bitter eller sur smak, heshet, raping og hoste og problemer med å sove etter et måltid.

Trygg mat

Det er mange matvarer som ikke forårsaker overdreven syre i magen. Matvarer på den sikre listen inkludert cottage cheese, søtpoteter, yoghurt, fettfri ost, bakt kylling, mager kjøttdeig, bananer, og hvite eller multigrain brød.

Den trygg mat listen er ikke one-size-fits-all. Matvarer som er kjent halsbrann produsentene ikke forårsake halsbrann i alle personer. For eksempel kan appelsinjuice forårsake plutselig og ekstrem smerte, men å spise krydret meksikansk mat kan forlate deg symptom fri. Hold mat loggen for å finne matvarer som kan legges til din halsbrann-free liste og matvarer best unngås.

Fordeler

Matvarer som er trygt for halsbrann lider er utmerket for å opprettholde eller miste vekt. Disse matvarer er lavere i fett og kaloriinnhold. De fleste er høy i fiber eller protein. Matvarer som inneholder mye fiber og protein fordøye saktere i magen, noe som gjør at du føler deg mett lenger. Mange av de trygge liste matvarer er sunne snacks valg. Folk som spiser en matbit mellom måltidene er mindre sannsynlig å overspise under måltidet.

Den Taboo List

Mange matvarer er identifisert som halsbrann triggere. Disse matvarer inneholder naturlige eller tilsatte ingredienser som gjør dem vanskeligere å fordøye. Sitrusfrukter, tomater, hvitløk, løk og krydret mat er kjent halsbrann produsenter. Mat med høyt fettinnhold og fett gjør at du føler deg oppblåst, øke press på esophageal sphincter og forårsake små mengder syre til å sikkerhetskopiere i spiserøret.

Drinker med høyt koffein eller karbonatisering er kjent lovbrytere. Som høyt fettinnhold mat, kullsyreholdige drikker forårsake oppblåsthet og øke press på esophageal sphincter. Alkohol er en annen kjent halsbrann produsent.

Tips for Prevention

Unngå å spise matvarer med høy syre eller krydret innhold på tom mage. Coat magen med mat lavt på fett. Halsbrann er mer sannsynlig å oppstå etter store måltider. Spise 04:56 små måltider om å foretrekke å spise tre store måltider om dagen.

Ikke legg deg ned rett etter et måltid. Hev hodet under søvn for å forebygge eller lindre halsbrann symptomer. Sove på to eller tre puter eller plassere blokkene under føttene på sengegavlen.

Snakk med legen din om over-the-counter og reseptbelagte medisiner. Populære over-the-counter rettsmidler og reseptbelagte legemidler inneholder H2-blokkere som hindrer overdreven syreproduksjon i magen.

Ernæring fakta av rask mat

Ernæring fakta av rask mat


The United States Department of Agriculture foreslår at et sunt kosthold bør inneholde kalorier fra fett (ca 20 til 35 prosent av din totale daglige kalorier), karbohydrater (ca 45 til 65 prosent) og proteiner (ca 10 til 35 prosent). Dette betyr at for en 2000 kalori diett, bør du forbruker ikke mer enn 78g fett på en dag - en nesten uoppnåelig mål for en diett høy i fast food. Heldigvis ernæring etiketter viser at det er en rekke av sunne alternativer tilgjengelige, selv i fast food verden.

Salater

Mens salater kan virke som en relativt sunt alternativ, fast food salater er ikke alltid et bedre valg. Salater som inkluderer stekt kjøtt eller høy fett dressing kan vise seg å være høyere i kalorier og fett enn en burger eller sandwich. For eksempel inneholder en McDonalds Premium South grillet kylling sandwich 320 kalorier og 9g fett. Erstatte den sprø kylling og kalorier og fett gram øke til 430 og 20, henholdsvis. Når du velger din salat, unngå høy fett elementer som bacon, krutonger, stekt kjøtt og høy fett dressing. Hvis du absolutt ikke kan spise lite fett dressing, deretter bruke en halv pakke av full fett dressing.

Burgers

Mens salater kan inneholde en overraskende mengde kalorier, hamburgere er ofte lavere i kalorier enn du kanskje tror. Wendy grunn Jr Hamburger (uten ost) inneholder 230 kalorier og 8g fett. Derimot, Wendys 1/2-lb. burger med ost inneholder triple mengden kalorier og fire ganger fett. Vanligvis hamburgere varierer fra ca 250 til 800 kalorier med 8-42 gram fett. For å redusere fett, unngå dobbel ost, bacon og majones.

Kylling

USDA Food Pyramid anbefaler at flertallet av protein kommer fra magert kjøtt som kylling uten skinn. Mens kyllingen er generelt ansett som en mye sunnere alternativ enn en burger, kan fastfood kylling ikke være. En Chick-fil-A grunnleggende kylling sandwich inneholder 430 kalorier og 17g fett. På den annen side, har Chick-fil-A er Chargrilled Chicken Sandwich nesten halvparten av kalorier (260) og bare 3g fett. McDonalds sprø kylling wrap har 70 kalorier og 7 gram fett mer enn grillet kylling wrap. For å opprettholde en helse fettinntak, velger grillet kylling hver gang. Hvis du må ha sprø nuggets, kjøpe den minste mengden.

Sider

I de senere år har mange fast food-restauranter begynt å tilby sunnere alternativer for sine sider, slik som epler, rosiner og frukt kopper, som vanligvis inneholder omtrent halvparten av kalorier av pommes frites. En liten McDonalds bestilling av pommes frites inneholder 230 kalorier og 11g fett. Chick-fil-A er vaffel frites inneholder 420 kalorier og 24g fett. En liten Wendys yngel ordre inneholder 330 kalorier og 16g fett. I kontrast har Wendys rømme og gressløk Potato 10 færre kalorier og bare 3.5g fett. Uansett hvor tiltalende alternativer er millioner av amerikanere elsker sine pommes frites. Hvis du er en av dem, bør du vurdere å få dine frites fra Sonic eller McDonalds. Deres frites har færrest kalorier og gram fett av noen av de store hurtigmatkjedene.

Burritos

Hurtigmatkjedene er ikke begrenset til burgere og pommes frites. Qdoba, en fast food-restaurant som spesialiserer seg på meksikansk mat, er en av en rekke meksikansk stil fast food-restauranter. Fast food burritos er beryktet for sin høye kalori teller. En queso burrito laget med en hvetetortilla som inkluderer grillet kylling, ris, bønner, guacamole, ost, salat og rømme pakker 1140 kalorier og 46 g fett. Eliminere tortilla og kalorier er redusert til 810, med 38g fett. Når det kommer til quesadillas og burritos, generelt er det en god idé å dele et måltid.

Healthy Eating

Ifølge Health.com undersøkelse av næringskjeder i USA, de sunneste fast food-restauranter er Panera Bread, Jasons Deli, Au Bon Pain, Noodles and Company, Corner Bakery Café, Chipotle, Atlanta Bread, McDonalds, Einstein Bros Bagels og Taco Del Mar Likevel, når du hyppig disse restaurantene, bruke skjønn. Ikke alt på menyen er sunt. Sats på mindre porsjoner og ta tid når du spiser maten, for å unngå overspising. Du kan redusere kaloriinntaket med hundrevis av kalorier bare ved å bremse ned. Pass på å drikke rikelig med vann. Hvis du må ha brus, ikke får påfyll.

Hvordan å mate en glutenfri Toddler

Prøver å få en pjokk å spise på måltidene kan være en svært vanskelig oppgave, og en sann test av foreldrenes tålmodighet. Dessverre, fôring en pjokk glutenfrie matvarer kan virke enda mer umulig. Uavhengig av helsemessige grunner som en pjokk må spise glutenfri, er det mange tips og triks som kan få dem chowing ned på et blunk.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Småbarn er notorisk kresen eaters og kan gå gjennom mange "faser" av kjærlig eller forakte enkelte matvaregrupper. Det første skrittet til å konvertere en pjokk å spise glutenfri (GF) er ved å velge en av sine favoritter (for øyeblikket) og konvertere oppskriften til GF ingredienser. For eksempel, hvis din pjokk handler om å spise mini bagel pizza for lunsjtid, enn å prøve å tilberede en glutenfri bagel med fersk tomatsaus og skiver ubehandlet ost for å lage de samme smakene.

Bortsett fra å konvertere favorittoppskrifter, mange småbarn rett og slett misliker frukt, grønnsaker eller noe som er generelt bra for dem. Prøve å lure paletten sin ved å lage mat som smaker sukker og dekadent, men er faktisk full av sunne ingredienser. For eksempel lage en glutenfri vaffel og topp med en spiseskje av organisk mandel smør, finhakket epler og et dryss av kanel. Bare å legge så mange sunne ingredienser som mulig til oppskrifter eller mat kan gi en "buffer" av vitaminer for kresen småbarn. Prøv å blande blåbær og bringebær i pannekakerøre eller legge pureed potetmos og grønne bønner til sine egg.

De fleste foreldre med energiske småbarn stole på snack matvarer for å få dem gjennom et viktig møte eller ærend med letthet. Prøv å velge snacks som er naturlig glutenfritt, men fortsatt moro for en pjokk å spise, for eksempel økologisk frukt roll-ups eller frukt lær, eller glutenfri kornblanding i en kopp. Blandede nøtter, mini riskaker eller tørket frukt er andre fantastiske snack matvarer som kan passe inn i noen bleie bag eller veske i en hast.

Hvis du ikke ønsker å imøtekomme dine småbarn smak og vil heller "konvertere" dem til å spise sunt, enn tålmodighet er den viktigste faktoren. Prøv å utpeke en uke på kalenderen for å innføre en sunn ny mat (slik som en grønnsak eller frukt) og serverer den en gang per dag på egen hånd (ved hjelp av en morsom gaffel, bolle eller legge til en velsmakende garnityr.) Prøv å bare la din pjokk alene uten et publikum til å tilpasse seg den nye maten og med en uke eller mer av konsistens ... de bare kan prøve varen.

Ha det gøy med glutenfri matlaging og servering og din pjokk vil også. Prøv å lage morsomme oppskrifter som helst pjokk ville elske som glutenfrie grillet OST smørbrød, suppe eller "frankerne og bønner" ved hjelp av GF pølse. Hvis du er i en hast, bare kjøpe en glutenfri frosset måltid, helles i en egen rett og legge til morsomme ingredienser. Frozen makaroni og ost kan gjøres mer sunn med most avokado og tofu rømme blandet gjennom, mens en frossen meksikansk bolle skaper en morsom dyppe saus for mais chips.

Tips og advarsler

  • Holde øye ut for merkevarer i dagligvarebutikker som har glutenfrie cookies, barer og snacks spesielt laget for barn.

Jern-rik mat for barn

Jern-rik mat for barn


Jernmangel, også kjent som blodmangel, er et alvorlig problem for noen barn. En mangel på jern kan føre til utviklingsmessige forsinkelser og atferdsproblemer. Få barna til å spise sunn mat kan være ganske et ork. Litt mat rik på jern som spinat eller grønnkål vil gå oppspore hvis satt på et barns plate. Det er noen matvarer som er barnevennlige som også er rik på jern - du må bare vite hvilke.

Forsterkede frokostblandinger

Barn generelt elsker de morsomme frokostblandinger som har leker på dem eller spillene på baksiden. Disse er vanligvis lastet med sukker og ikke alltid har mye ernæringsmessig verdi. Det er langsomt endre, skjønt, og nå mange frokostblandinger som markedsføres mot barn blir beriket med vitaminer og mineraler, inkludert jern. Se nøye på pakken for å se om det er jern befestet, da disse er bedre for barn enn de med liten eller ingen jern.

Kjøtt

De fleste kjøtt inneholder en god dose av protein og jern. Begge disse er gode ting for barna. Blant de sunneste kjøtt som inneholder jern er laks og annen fisk, som barna ikke alltid gå for. I stedet prøve kalkun, magert svinekjøtt, magert kjøtt og kylling. Disse kan være i form av en hamburger eller grillet kylling fingre, som er barnevennlig. Bearbeidede versjoner av disse som kylling nuggets noen ganger inneholder lite kylling eller jern, så les pakkene nøye for å se om de virkelig er en god kilde til jern for barnet ditt.

Frukt og grønnsaker

Grønne grønnsaker og brokkoli er to jernrike matvarer som du kan ha problemer med å få barna til å spise. I stedet går for søtere frukt og grønnsaker som barna kan like, for eksempel jordbær, appelsiner, røde bananer, blåbær, bringebær og avokado. Romain salat er høy i jern og kan gå over med barn fordi den har en crunchy senter på hvert blad. Tomater har også jern, og noen barn liker dem, mens andre ikke gjør det. Du kan alltid tjene tomater i form av spaghetti og saus. Ved hjelp av en hel hvete pasta vil også øke jerninntak når du gjør spaghetti.

Meksikansk mat

Dette kan virke litt rart å inkludere meksikansk mat på en liste over barnevennlige, jern-rik mat, men biff, ost, avokado, salat og tomater er alle matvarer som er rike på jern. Bønner er også høy i jern. Å gjøre en burrito eller taco av oksekjøtt, bønner og ost er barnevennlig og har tre jern-rik mat i den. Ved hjelp av lav-fett versjoner av disse kan holde det hjertet sunt også.

Sunn Low-Fat Foods for Kids

Sunn Low-Fat Foods for Kids


Opprette sunne fettfattig mat for barna kan være morsomt for både foreldre og barn. Inkludert barna i matlaging kan du lære porsjonsstørrelser, ernæring informasjon og grunnleggende matlaging ferdigheter, som vil gi dem kunnskap de kan bruke i en mannsalder å brødfø seg selv og sin fremtidige familie.

Frukt

Barn er mer sannsynlig å prøve nye sunne, fettfattig mat hvis du presenterer dem på en morsom måte. Enhver type frisk frukt er en stor lav-fett mat for barna å spise og er lastet med næringsstoffer og vitaminer. Prøv å kutte fersk frukt i ulike former, for eksempel kiwi medaljonger eller melon baller. The Cleveland Clinic foreslår å lage smoothies ved å blande fettfattig yoghurt med en banan, juice og is (Referanser 2). Prøv å tilby dine barn frukt lær laget av tørket frukt som er presset inn i praktiske strimler. Frukt lær også er tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk og kommer i smaker som fersken, eple, jordbær og blåbær.

Grønnsaker

Grønnsaker er en annen stor lav-fett mat alternativet for barna som gir viktige vitaminer og næringsstoffer for å vokse og utvikling. Ifølge American Dietetic Association, kan du prøve å skjære gulrøtter og selleri i pinner som er lette til toppen med redusert fett peanøttsmør eller kremost og topp med rosiner for å skape "maur-on-a-log" treat (Referanser 1). Grønnsaker er også stor for å dyppe i sauser som lav-fett ranch dressing. Prøv å lage en snack tallerken med brokkoli, blomkål, skiver agurk og baby gulrøtter med en liten bolle med ranch dressing eller gjøre skiver friske tomater, overstrødd med salt og pepper med en side av lav-fett cottage cheese for en ettermiddag snack.

Morsomme Low-Fat Smørbrød

Smørbrød er en lav-fett mat alternativet for barn som kan serveres i en rekke former og størrelser. Bruk cookie cutters å kutte på ulike former i smørbrød som stjerner, ruter, hjerter eller firkanter. Lage mini-smørbrød på en redusert fett middag roll for en lav-fett, bite-sized snack eller et måltid. Du er sikker på å få et smil ut av barna dine ved å servere og "inside-out" sandwich ved å pakke lav-fett deli kjøtt og skivet ost rundt en sesamfrø brød pinne.

Fast Low-Fat Snacks

Tid er alltid nøkkelen i å forberede snacks og måltider for barn. The American Dietetic Association fremmer raske, lav-fett snacks alternativer inkluderer varmer en kopp tomat eller grønnsakssuppe og serverer med hel-korn crackere eller mikrobølgeovnen en liten bakt potet og topping den med salsa og lav-fett cheddar cheese (Referanser 1). The Cleveland Clinic antyder lage mini-pizza i en Jiff ved å sprute en lav-fett engelsk muffin med pizza saus, dryss den med fettfattig ost og mikrobølgeovnen før osten smelter (Referanser 2).

Lys Sweets

Søte godbiter trenger ikke å være forbudt med lavt fetterstatninger som en iskrem smørbrød alternativ laget ved hjelp av lav-fett frossen yoghurt spredt på to Graham sprakk. Legg skiver bananer før du setter de to Graham sprakk sammen for ekstra smak. Skrell en banan og dukkert i lav-fett yoghurt og rull den i knust frokostblanding. Sett i fryseren og tjene som en flavorful alternativ til popsicles. Samle hele familien for alternative banan deler laget av bananer toppet med forskjellige smaker av fettfattig yoghurt og drysset med granola eller knust, hel-korn frokostblanding.

Weight Watchers mat ideer

Weight Watchers bruker et system som oppmuntrer deg til å utøve del kontroll og spiser til tilfredshet over "diett mat" eller spesielle menyer. Derfor kan du få alt du vil i grunn. Dette betyr ikke at du kan spise en hel pizza til middag, og kaller det en dag, men det betyr ikke at du har fleksibilitet til å inkludere en skive sammen med noen andre sunne, mettende mat. Når du forstår hvilke matvarer kommer til å holde deg mett i lang tid, vil du begynne å se fordelene ved å spise på Weight Watchers planen.

Frokost

En typisk Weight Watchers frokost kan inkludere lav-kalori hel hvete toast med margarin, sammen med et glass melk (eller en latte) og et stykke frukt. Hvis du har mer vekt å tape og må spise mer, kan du legge et egg eller to. Denne store frokost har omtrent samme kaloriinnhold som en skål med sukkerholdig frokostblanding og juice. Likevel, fordi den inneholder protein, sunne karbohydrater og frukt, vil du forbli fornøyd langt inn i morgen.

Lunsj

Lunsj er et vanskelig måltid for mange mennesker hvis de jobber eller kjører ærend i løpet av denne tiden. Den gode nyheten er at selv en vanlig burger fra McDonalds kan spises innenfor rammen av Weight Watchers planen. Du er kanskje ikke i stand til å ha Quarter Pounder med ost, men ved sammenkobling burger med litt frukt eller en porsjon grønnsaker, du begrenser kalorier mens du holder ernæringsmessig lyd. Selvfølgelig, burgere er ikke en dagligdags ting, og andre Weight Watchers vennlige lunsjer kan gjøres hjemme og brakt på farten. En kalkun sandwich med fettfattig ost på hel-hvete brød med en håndfull av fettfritt popcorn og et eple er en idé. Husk å holde deler i sjakk og planlegge lunsjer fremover.

Middag

Middag er der Weight Watchers planen kan virkelig bli moro. Hvis du har favorittoppskrifter som du er redd vil ikke passe inn i planen din, kan du prøve å gjøre noen enkle erstatninger. Bytt ut hamburgere med kalkun eller veggisburgere. Bytt ut vanlig gammel pasta for hele hvete variasjon. Hopp brokkoli med ostesaus og prøve steking den i ovnen med litt hvitløk, salt, rosmarin og pepper. Middag er en fin tid å komme i grønnsaker du kan ha gått glipp tidligere på dagen, samt viktige sunne proteiner. Et eksempel på en Weight Watchers vennlig måltid ville være et stykke grillet laks servert med noen stekte røde poteter og en halv kopp grønne bønner.

Snacks og Desserter

Den gode nyheten er at sjokolade og chips er ikke verboten på Weight Watchers kosthold. Hvis du trener porsjonskontroll, kan du ha det iskrem fristende fra fryseren eller et kakestykke på neste kontor parti. Men det er endringer du kan gjøre i din vanlige snacking og dessert vaner som vil holde deg full og fornøyd. Pretzels er et flott alternativ til fettete potetgull. Nøtter - særlig mandler - vil fylle deg opp raskt. Pisket krem ​​enn bær gir en velsmakende dessert. I tillegg er det mange fantastiske frosne yoghurt og sorbeter på dagligvarer hyller som er lavere kalori men like velsmakende som the real thing.

Hvordan Lose jeg vekt med Ferdigpakket mat på matbutikken?

Hvordan Lose jeg vekt med Ferdigpakket mat på matbutikken?


Folk nyte fordelen av å bruke prepackaged matvarer for vekttap. En av de viktigste fordelene er del kontroll som er essensielt i enhver vellykket vekttap plan. Ferdigpakket mat tar gjette arbeid ut av å telle kalorier. De fleste produktene er mikrobølge og tilbyr en rask og praktisk måte å erstatte måltider. Disse produktene kan være høy i natrium og tilsetningsstoffer. Vær forsiktig med å gjøre lekser, og velg et produkt som er sunt, lite kalorier, og lav i natrium.

Hvordan Lose jeg vekt med Ferdigpakket mat på matbutikken?

•  Bestem deg for hvor mye vekt du ønsker å miste. Multipliser målvekten med ti. Dette vil være ditt daglige kaloriinntak mål. Hvis du ønsker å veier 140 pounds, ta 140 og multiplisere det med 10, er den daglige kalori målet da 1400 kalorier. Kontrollere hva og hvor mye du spiser er den beste starten i målet om vekttap. Velg prepackaged matvarer som oppfyller ditt daglige kalori retningslinje. Prepackaged snacks er ofte høy i sukker, sørg for å lese alle ingrediensene før du foretar et valg.

Eksperimenter med del og smak av de forskjellige prepackaged matvarer i dagligvarebutikken. Forstå hvor mye du bør spise på en sittende er like viktig som å telle kalorier. Dagligvarebutikkene har et stort utvalg av prepackaged diett mat. Finne et produkt som smaker godt, har en rekke valg, og tilfredsstiller deg på måltid tid vil hjelpe deg å lykkes i langsiktig vekttap.

Kjøp en ukes verdt av prepackaged mat. Shopping en uke av gangen vil hjelpe deg å holde deg innenfor budsjettet og holde deg fra impulskjøp. Impulskjøp er elementer som du kan se på siden av registeret som er ment å fange øyet. Unngå disse elementene til sammen vil redusere cravings du vil ha for alternative matvarer.

Gjør frokosten din største måltid. De fleste prepackaged merker tilbyr ikke frokost. Bruk friske frukter, yoghurt, havregryn og fullkornsprodukter å starte dagen. En mindre måltid bør følge for lunsj og deretter din minste måltid til middag. Innlemme dine prepackaged måltider i ettermiddag og kveld tidsplan. Hvis du er på en 1600-kalori diett, bruker 600 til frokost, 550 til lunsj, og 450 for middag. Å gå til sengs etter å ha spist en lett middag vil hjelpe deg å miste vekt raskere.

Drikk rikelig med vann. Vann hjelpemidler i fordøyelsen, spyler ut giftstoffer, oppfordrer riktig nyre funksjon, og kroppen fett frigjøres gjennom urinen. Ifølge Public Broadcasting System, ta vekten din og dele den i to, og det er hvor mange gram vann bør du drikke. En £ 100 person bør drikke 50 gram vann daglig. Start med å drikke en full åtte unse glass vann med hvert måltid. Vannet vil hjelpe deg å føle deg mett og fornøyd med hvert måltid.

Start forsiktig og endre matvaner over tid. Å gjøre for mange endringer på en gang vanligvis fører til juks eller gi opp alt sammen. Mens et hjerteinfarkt er sjelden, er risikoen der på grunn av den plutselige endringen i aktivitet. Hver uke tar en vane og endre det. Bytt ut søte drikker med vann, skifte fra hvitt brød til grovbrød, eller gå opp trappen i stedet for å ta heisen. Ta deg god tid og gjøre små endringer over tid vil hjelpe deg med å utvikle nye sunne vaner.

Øvelse tre eller flere dager per uke. Øvelsen vil bidra til å øke stoffskiftet som vil resultere i et høyere energinivå, en stress gratis livsstil og vekttap. Metabolisme er prosessen med kroppen omdanner mat til drivstoff den trenger for å fungere daglig. Turgåing er en enkel og effektiv form for trening. Walking 2500 trinn eller én kilometer vil brenne et gjennomsnitt på 100 kalorier. Velge en sunn prepackaged mat linje og kombinere den med ferske matvarer og trening vil gi deg det resultatet du ønsker.

Fettrik mat som er bra for deg

Fettrik mat som er bra for deg


Fettrik mat har et dårlig rykte som fetende og dårlig for deg. Men mens noen fettrik mat, som for eksempel animalsk fett, transfett og frityrstekt mat ikke kan være bra for helsen din, er det ganske mange sunn fettrik mat som vil hjelpe deg å miste de få ekstra pounds og gir deg all den essensielle fettsyrer kroppen din trenger.

Mandler

Mandler er en god kilde til enumettet fett, som kan bidra til å redusere kolesterolnivået, og kan hjelpe til med vekttap. De er høy i protein og inneholder nesten ingen karbohydrater. De er en god kilde til vitamin E, jern, sink, kalium og magnesium. De er også en høy fiber mat. Fytokjemikalier beta-sisterol stigmasterol og campesterol finnes i mandler og kliniske studier har vist at disse stoffene bidrar til et sunt hjerte.

Laks

Laks er en utmerket kilde til omega-3 fettsyrer. Omega-3 holder hjertet sunt, sørger for at hjernen fungerer riktig, stopper betennelser, hjelper blodsirkulasjonen og holder blodsukkeret stabilt. Laks er en god kilde til protein, med en tre-unse servering gir 18 gram protein. Laks inneholder også gode nivåer av selen, vitamin B12 og niacin.

Avokado

Selv avocados mye fett, er dette enumettet variasjon, særlig oljesyre. Oljesyre er en omega-9 fett, også finnes i olivenolje og macadamia nøtter. Studier har vist omega-9 senker kolesterolnivåer, og de som spiser det regelmessig er blitt funnet å ha lavere forekomst av kreft og diabetes. Avocados inneholder også gode nivåer av antioksidanten lutein, noe som er viktig for øye helse.

Coconut

Kokos er en annen god kilde til hjerte-sunt fett. Selv om dette er teknisk mettet fett, er det en mellomkjede triglyserid. Dette betyr at det er svært forskjellig fra den lange kjeden mettet fett. Kroppen bruker denne type fett for rask energi, i stedet for å lagre dem. Rundt 50 prosent av fettet i kokos er laurinsyre, som er antibakterielle og soppdrepende. Kokos inneholder også gode nivåer av fiber, kalium og magnesium.

Olive Oil

Olivenolje er et fast innslag i Middelhavet kosthold, og studier har vist de som regelmessig konsumerer olivenolje har lavere blodtrykk og mindre utsatt for alvorlige sykdommer som hjertesykdommer og enkelte krefttyper. Olivenolje er en omega-9 enumettet fett, og er høy i sammensetninger som kalles fenoler, som er kraftige antioksidanter.

Sunn frokost for småbarn

Sunn frokost for småbarn


Småbarn er så opptatt med å utforske sin verden og engasjere seg i nye aktiviteter som de nekter ofte å stoppe hva de gjør for å spise frokost. En sunn frokost er viktig for unge, voksende barn for å støtte kroppen sin med ernæring og lære dem sunne vaner som vil fortsette gjennom livet. Selv om du aldri skal gjøre eller tvinge barnet til å spise, tilbyr sunne valg på måltidene og sette et godt eksempel for å sikre at de får den næringen de trenger.

Fordeler

Ved å sørge for din pjokk starter sin dag med en ernæringsmessig frokost, hjelpe deg å dra nytte av hans helse ved å gi kalorier han trenger for å opprettholde en voksende kropp og sinn. En sunn frokost kan også bidra til å forbedre barnas konsentrasjon og oppmerksomhet, som han vil være mer våken og fokusert hele dagen. Hans humør også kan forbedre, minske sjansen for havari eller raserianfall senere på ettermiddagen. Starte pjokk med en sunn frokost nå vil bidra til å redusere sin risiko for fedme, kreft, diabetes og hjertesykdommer senere i livet, sier whattoexpect.com.

Ernæring

Benytt anledningen til frokost for å gi din pjokk med to essensielle næringsstoffer, jern og kalsium. De fleste småbarn får ikke de anbefalte mengder av disse næringsstoffene, og gi mat som inneholder jern og kalsium til frokost vil sikre at småbarn får sin daglige behovet. Tilby din pjokk melk, yoghurt eller ost å gi henne kalsium. Småbarn opp til 2 år bør ha helmelk, som gir mest kalorier, og barn eldre enn to er i stand til å bytte til lav-fett eller fettfri melk. Unngå å gi barnet ditt for mye melk fordi hun er i faresonen for å utvikle en jernmangel. Gi jernrike matvarer som kjøtt, bønner, korn eller korn. Gir også sunne karbohydrater og proteiner med frokost.

Tips

Hvis du ville virkelig liker barnet ditt å spise en sunn frokost, spesielt på en legens anbefaling, prøve å gjøre det mer moro for pjokk. Skjær mat til figurer, tjene en fargerik parfait laget av lag av frukt og yoghurt, lage ernærings dipping sauser av yoghurt eller piske opp en deilig smoothie laget av frukt for å hjelpe barnet å lære å spise frokost. Serve sunn lunsj mat til frokost fordi småbarn har ingen kunnskap om hva som er tradisjonell frokost mat og hva er ikke. Koke en kryptert egg sandwich, engelsk-muffin pizza eller en frokost burrito å lokke barnet til å spise. Noen småbarn er kresen og unngå vanlige frokost mat ut av ren hevn, men når de ser at sunn mat kan være morsomt og underholdende, vil de være mer sannsynlig å sitte ned og spise i morgen.

Misforståelse

Selv om de fleste foreldre tror at det er avgjørende for en pjokk å spise frokost for å opprettholde en sunn kropp, noen barn rett og slett ikke har noen interesse i å spise når de våkner. Det er for mye å utforske rundt dem, og de ønsker å begynne å lære så snart som mulig. Tilbyr alltid pjokk frokost og la ham velge mellom sunn mat, men prøv ikke å bli bekymret hvis han heller vil spille enn å spise.

Hvordan å gjøre noen raske og sunne lav-fett diett Foods

Hvordan å gjøre noen raske og sunne lav-fett diett Foods


Et riktig kosthold krever planlegging og strategi. Med en hektisk timeplan, bekvemmelighet ofte trumfer helse, men "easy", "fylling" og "sunn" trenger ikke å konflikten i din diett menyen. Ved å planlegge fremover og bruke litt kreativitet, kan du forberede masse sunn diett mat i løpet av minutter.

Hvordan å gjøre noen raske og sunne lav-fett diett Foods

•  Hvis du er en stivelse lover, er det lett å hengi seg til en haug av buttery potetmos. Poteter er faktisk en svært næringsrik mat, spesielt når det spises med huden, da de er fulle av jern, fiber og litt protein. Hva du legger til potetene gjør forskjellen mellom sunn og usunn spising. Mikrobølgeovn en potet i fem minutter og topp det med vanlig yoghurt eller cottage cheese i stedet for smør. For en barnevennlig semi-søt og god, tilsett 1 ss. honning til en kopp sweet potetmos og se dem forsvinne.

Low-fett cottage cheese er full av protein og kalsium. Prøv dette kremet, teksturert ost blandet med oppskåret frukt, for eksempel honningmelon eller appelsiner. Bland frukt og cottage cheese i en plastboks i morgen; du trenger ikke å bekymre deg for at frukten blir soggy eller harsk ved lunsjtid.

Brød kan enten hjelpe eller hindre din slanking planer. Hvitt brød gir lite næring, minimal fiber og nesten ingen protein, og det vil ikke holde deg full for lang. Heldigvis brød laget med hele hvetemel har mye mer protein og fiber, som gjør multigrain brød laget med hel hvete pluss korn som rug eller soya. To stykker av multigrain eller hele hvete toast med lavt sukker syltetøy eller honning om morgenen eller etter jobb er en rask og enkel snack som inneholder 6 gram protein, så mye som ett egg.

En lav-fett burrito er lett å lage og er mye sunnere enn en butikk-kjøpte frosne burrito. Start med å microwaving en mellomstor mais tortilla i 15 sekunder. Spre 2 ss. av svarte bønner, 1 ss. av lav-fett ost og så mye salsa som du ønsker på tortilla og rull den opp. Resultatet er en rask og næringsrik snack som har protein, fiber og noen ekstra kick fra salsa.

Angel kake, med sin myke og absorberende tekstur og relativt lavt fettinnhold, gjør en flott diett-vennlig dessert. Begynn med en skive engel mat kake og tilsett 1/2 kopp din favoritt frukt som jordbær, bananer eller blåbær. Legg en liten skvett av lav-fett pisket krem ​​og nyte. Hvis du har et par minutter, mikrobølge en 1/2 kopp frosne, usøtet frukt og hell den over angel food cake. Kaken vil absorbere de naturlige fruktjuicer, pakking ekstra smak i hvert fluffy bite.