Digidexo.com

brystsmerter rap

Hvordan diagnostisere brystsmerter og Rap

Mange mennesker lider av brystsmerter som er forårsaket av mengden av gass som befinner seg i spiserøret. Her er fremgangsmåten som vil hjelpe deg å diagnostisere årsaken til brystsmerter og hvordan bli kvitt det.

Hvordan diagnostisere brystsmerter og Rap

Hvis du lider av smerter i brystet etter å ha spist så prøve å gjøre deg rape. Drikke litt brus vil bidra til å få deg til å rape og skal avlaste trykket som er bygget opp i brystet.

Hvis raping ikke hjelper, deretter drikke et lite glass melk. Melk vil bidra til å belegge din hals, og kan avlaste trykket i brystet.

Du kan også ta en syrenøytraliserende. Dette vil redusere trykket ved å hjelpe til å stabilisere syre og "bobler" ubehagelig trykk som forårsaker.

Hvis du finner ut at du har dette presset i brystet som fører deg smerte regelmessig bør du oppsøke lege. Han vil være i stand til å foreskrive eller foreslå en daglig antacid som vil bidra til å redusere problemet.

Hvordan diagnostisere overdreven Rap

Hvordan diagnostisere overdreven Rap


Dreven raping er en pinlig og frustrerende symptom å være lider. Den konsekvente utgivelsen av gass fra magen kan føre til ubehagelige lyder og lukter, som kan forårsake kroppslig ubehag og forlegenhet i offentligheten. Dette problemet kan være et tegn på et mye større problem.

Hvordan diagnostisere overdreven Rap

Hvordan diagnostisere overdreven Rap

Tenk at din lidelse kan være forårsaket av acid reflux sykdom. Dette er en vanlig lidelse for mange mennesker. Mens en lege kan forskrive medisiner for denne lidelsen, er det flere med høy kvalitet over skranke medisiner som også kan løse overdreven raping problem.

Undersøk om din overdreven raping er forårsaket av Crohns sykdom. Denne lille omtalte lidelse er forårsaket av slimhinnen i tarmen bryte ned. En av de mange symptomer inkluderer overdreven raping.

Finn ut om du har en alvorlig fordøyelsesproblem. Rap er et direkte resultat av en overflod av gass i fordøyelsessystemet. Derfor kan overdreven raping være kroppens advarsel tegn på at det er en alvorlig fordøyelses problem brygget under huden din. Gjøre undersøkelser for å se hva andre symptomer du kan dele med spesifikke sykdommer.

Endre ditt kosthold. Denne metoden krever en stor mengde eksperimentering, men kan være effektive. Sakte fjerne enkelte matvarer fra kostholdet ditt. I noen tilfeller føre til visse matvarer raping. Ta ut spesifikke grønnsaker og kjøtt. Og hvis det ikke er problemet, kan du prøve å fokusere på hvordan maten er tilberedt, er stekt mat ofte en årsak.

Se etter de andre symptomene for irritabel tarm syndrom. Denne lidelsen gjenspeiler normalt problemer på badet. Men noen leger tilskriver dreven raping som et symptom også. Det er et vell av informasjon tilgjengelig om denne sykdommen.

Tenk hiatal brokk. Overdreven Rap kan være et symptom på hiatal brokk. En hiatal brokk oppstår når en del av magen slips gjennom et hull i mellomgulvet. Du kan også oppleve brystsmerter, kvalme eller halsbrann. Rådfør deg med helsepersonell hvis du mistenker at du kan ha en hiatal brokk.

MS brystsmerter

MS brystsmerter


Multippel sklerose, eller MS, er en neurologisk sykdom karakterisert ved ødeleggelse av myelin, et isolerende nervefiberbelegg som gjør det mulig for overføringen av nerve signaler eller impulser. MS påvirker sentralnervesystemet, som er sammensatt av hjernen og ryggmargen. Når myelin er ødelagt, nervesignaler er avbrutt og kan føre til et bredt utvalg av symptomer som er tilstede nesten hvor som helst i legemet.

Årsaker

Den årsaken til MS er ukjent, men det antas å omfatte en kombinasjon av faktorer. Områder under etterforskning er genetiske mønstre, immunologiske reaksjoner, smittestoffer, miljøfaktorer og karsykdommer. Det har lenge vært hevdet at MS er en autoimmun lidelse, der kroppen angriper sitt eget vev. Genetics blir betraktet som en faktor på grunn av det faktum at MS vises mer vanlig innen familier, selv om forskere tror at en person kan være født genetisk disponert for sykdommen, men MS må utløses av andre faktorer, muligens miljøgifter eller en bakteriell / viral infeksjon, ifølge National Multiple Sclerosis Society. En annen mulig årsak det forskes er en blokkering i venene i halsen kjent som kronisk Cerebro-spinal venøs insuffisiens, eller CCSVI.

Diagnose

Ingen definitiv test som bekrefter MS er tilgjengelig, og som sådan en kombinasjon av faktorer som må undersøkes. Medisinsk historie, en nevrologisk eksamen og tester, inkludert magnetic resonance imaging, fremkalt respons og spinalvæske analyse fra en Spinal Tap er alle verktøy som brukes til å identifisere MS. The National MS Society viser også tre kriterier som må være oppfylt for å stille diagnosen MS: bevis for nevrologisk skade på CNS minst to ganger, bevis for at disse episodene skjedde minst en måned fra hverandre og utelukker alle andre årsaker.

Symptomer

MS kan påvirke hvilket som helst system i kroppen, og kan føre til en lang rekke symptomer. Mer vanlige symptomer inkluderer: nummenhet og kribling, tretthet, balanseproblemer, svimmelhet eller vertigo, synsforstyrrelser, muskelsvakhet og spastisitet, depresjon og inkontinens. En MS symptom, eufemisk kalt MS klem, fører til et band-lignende innstramming følelse rundt overkroppen og brystet som kan være ganske smertefullt, ifølge National MS Society. Det er viktig å merke seg at MS klem er sensorisk i naturen, og er ikke en indikasjon på eventuelle hjerteproblemer.

Behandlinger

Behandlinger er ofte symptom spesifikke. I tilfelle av MS klem, kan smerte behandles med varme, topiske kremer analgetiske og / eller milde antidepressiva. Flere sykdomsmodifiserende medisiner er også tilgjengelig. Et av disse stoffene, Copaxone, er forbundet med en rekke bivirkninger, inkludert brystsmerter. I dette tilfellet, er smertene kort og innebærer rask hjerterytme og kortpustethet, og vanligvis skjer umiddelbart etter injeksjon, ifølge RxList.

Betraktninger

MS utelukker ikke andre helsemessige forhold, som sådan, alvorlige eller smertefulle symptomer bør alltid undersøkes for å utelukke andre årsaker. Brystsmerter som følge av en MS klem er ikke ledsaget av uregelmessige hjerteslag eller andre hjertefaresignaler oppført av American Heart Association, som for eksempel kortpustethet, kvalme eller smerter i nakke, kjeve eller armer. Hvis noen av disse symptomene er erfarne, selv under en MS forverring, lege bør søkes umiddelbart.

Lunge problemer som forårsaker brystsmerter

Lungeproblemer og brystsmerter er ganske vanlig og kan variere fra mindre til alvorlig. Finne årsaken til lunge tilstand er viktig for din generelle helse. Lungeproblemer som forårsaker brystsmerter kan være vanskelig å leve med, særlig hvis smertene er alvorlig. Heldigvis finnes det mange forskjellige behandlinger for det spesielle problemet du kanskje har. Imidlertid bør identifikasjon av den nøyaktige problemet overlates til en lege.

Årsaker

Noen årsaker til brystsmerter, for eksempel brystet lunger fra en forkjølelse eller bronkitt, eller pleuritt kan behandles uten å bli innlagt på sykehus. Men mer alvorlige tilfeller som lungebetennelse, bør en blodpropp i lungene eller lungekreft motta akutt behandling og kan kreve sykehusinnleggelse. Astma kan også forårsake smerter i brystet, og kan være en mer kronisk tilstand.

Identifikasjon

Identifikasjon av lungeproblemer som forårsaker smertene dine kan gjøres på en rekke måter. En lege kan være lurt å utføre blodprøver for å se etter sykdom eller infeksjoner. En brystet X-ray kan være nødvendig. En lege kan være lurt å ta en nærmere titt på lungene gjennom en CT eller MR. I noen tilfeller, for eksempel diagnose av lungekreft, kirurgi kan være nødvendig for en biopsi eller for å fjerne kreftsvulster. Dersom betingelsen er antatt å være forårsaket av astma, så allergitester kan bli utført for å bestemme den nøyaktige irriterende.

Forebygging

Ifølge Mayo Clinic, kan forebygge lungeproblemer som til slutt forårsaker brystsmerter gjøres ved ikke å røyke, å følge et sunt kosthold og trening. Denne type forebygging kan brukes for å redusere risikoen for lungekreft og lungesykdom. I tillegg, spise riktig, trene og få nok hvile kan holde immunforsvaret på et sunt nivå og hjelpe deg å avverge infeksjoner som lungebetennelse som kan føre til lungeproblemer og brystsmerter. I tilfelle av astma, hvis avtrekkeren er kjent kan unngå irritasjonsmoment som forårsaker allergi er best forebygging.

Behandling

Behandlingen for lungeproblemer og brystsmerte, vil avhenge av årsaken til tilstanden. Hvis årsaken er en infeksjon eller en kiste kaldt, kan ta antibiotika være nok. Mer alvorlige infeksjoner som lungebetennelse eller stafylokokker kan trenge mer presis behandling med intravenøs antibiotika og kan kreve et sykehusopphold. Astma pasienter kan ha behov for å ta pågående medisiner eller bruke inhalatorer å redusere tetthet i brystet som forårsaker brystsmerter. Hvis årsaken er lungekreft, kirurgisk inngrep, stråling eller kjemoterapi, kan være nødvendig.

Advarsel

Alle bør ta brystsmerter på alvor og få det sjekket ut av lege. I de fleste tilfeller, kan brystsmerter være liten. Men i noen tilfeller er det et tegn på flere vesentlige problemer som for eksempel lunge-kreft, lunge-emboli, aneurisme pulmonal eller en alvorlig infeksjon slik som lungebetennelse. Selv astma kan være dødelig hvis det ender opp med å kutte av luftveiene. I disse tilfellene, søker rask medisinsk hjelp er avgjørende for å overleve.

Kronisk hoste og brystsmerter

Kronisk hoste og brystsmerter kan være problematisk for noen mennesker. Noen kan lide i stillhet med disse vilkårene for måneder eller år før du får en diagnose av årsaken. Disse forholdene kan ha mange forskjellige årsaker, og kan til slutt påvirke personens liv på en negativ måte. Riktig diagnose av årsaken til disse problemene er viktig for effektivt å behandle dem.

Betydning

Kronisk hoste og brystsmerter kan være en betydelig tegn på en mer alvorlig problem. De kan være et tegn på at du har hjerteproblemer, lider av en sykdom som for eksempel lungebetennelse eller bronkitt eller har en dårlig reaksjon på medisiner. Det kan også være en betydelig tegn på at du lider av acid reflux, som vanligvis forårsaker hoste og brystsmerter. Hvis smertene er ledsaget av andre symptomer som innstramming og smerter i brystet og kortpustethet, oppsøke lege umiddelbart fordi du kan være å ha et hjerteinfarkt.

Årsaker

En kronisk hoste og brystsmerter kan være forårsaket av mange forskjellige ting. Mindre årsaker kan være alt fra post-nasal drypp til en luftveisinfeksjon. Medisiner som angiotensin-omdannende enzym (ACE) inhibitorer kan forårsake en kronisk hoste å utvikle, og siden ACE-inhibitorer anvendes for å behandle hjertesvikt, kan brystsmerter allerede være til stede. Andre medisinske tilstander som lungebetennelse og lungeemboli kan potensielt føre til de samme symptomene. I tillegg kan en kronisk hoste forårsake inflammasjon, noe som kan føre til brystsmerter.

Effekter

Virkningene av kronisk hoste og brystsmerter kan være mild til alvorlig, avhengig av symptomene. For eksempel hos pasienter som lider av kronisk hjertesvikt, hoste kan være konstant og kan gjøre seg gjeldende. Kronisk hoste kan føre en person til å miste søvn, lider av heshet og være ute av stand til å utøve eller føre samtaler uten å ha hosteanfall. Brystsmerter kan også ta en toll, spesielt hvis det er alvorlig. Begge problemene kan redusere en persons livskvalitet.

Identifikasjon

Problemet med kronisk hoste og brystsmerter bør undersøkes av lege. Det kan være forårsaket av en enkel, ikke livstruende sykdom som sure oppstøt, men legen din kan bestille tester for å fastslå årsaken. Legen kan også ta blodprøver, en kiste X-ray og en EKG-test for å sjekke ditt hjerte helse. Ved mistanke om en gastrointestinal problem, kan legen din gjøre en endoskopi, som innebærer å sette et kamera på en lang ledning ned i halsen for å se etter eventuelle problemer.

Behandling

Hvis hosten og brystsmerter er forårsaket av hjerteproblemer, kan legen forskrive medisiner som angiotensin reseptorblokkere, som kan forbedre brystsmerter uten å forårsake en kronisk hoste, bivirkning av ACE-hemmere. Gastrointestinale problemer kan behandles med medisiner eller kosthold endringer. Sterke brystsmerter som er hjerte-relaterte kan trenge å bli behandlet med nitroglyserin eller smertestillende medikamenter. Hvis en infeksjon som forårsaker smerte, antibiotika og / eller anticongestants kan være nok til å lindre symptomene. I tillegg kan hoste bli forbedret ved å bytte medikamenter, eller ved hjelp av et hostestill eller peppermynte.

Ikke stress forårsake brystsmerter?

Ikke stress forårsake brystsmerter?


Kronisk stress kan føre til smerter i brystet, men noen brystsmerte angir hjertesykdom. Enhver brystsmerter trenger øyeblikkelig legehjelp. Ikke overse alvorlige brystsmerter.

Immun Depresjon

Kronisk stresset binyrene undertrykke immunforsvaret og bidrar til smerter fra bronkial betennelser som influensa eller lungebetennelse.

Trauma relatert stress

Traumer fra auto ulykker, operasjoner eller fysiske overgrep kan somle i år etter en hendelse. Utløsere av traumerelatert stress kan forårsake brystsmerter. Denne brystsmerter er knyttet til posttraumatisk stresslidelse.

Angina

The American Heart Association sier at "angina er brystsmerter og kan inkludere kjeve, skulder, rygg og arm ubehag." Brystsmerter med angina er et symptom av plakk i arteriene i ditt hjerte. Spør din lege om behandling for angina.

Adrenal Stress

Binyrene frigjør adrenalin, dopamin noradrenalin og kortisol hormoner for å svare på stress. Overproduksjon av disse hormonene har ofte en skadelig effekt på hjerte og blodkar.

Følelsesmessig stress

Kroppen din kan oppleve forhøyet stresshormoner i år etter en traumatisk hendelse. Enkle livsstil endringer for å motvirke stress inkluderer meditasjon, musikk og avslappende, sammen med gang-og mosjon.

Stress Related brystsmerter

Stress Related brystsmerter


Ikke forsøk å egendiagnose alvorlige brystsmerter. Stress fra emosjonelle, fysiske og psykiske hendelser vil påvirke kroppen din. Rådfør deg med en lege om brystsmertene.

Stress og hjertet

Brystsmerter kan indikere hjertetrøbbel. Stress kan påvirke blodtrykket, hypertensjon. Ta kontakt med en kardiolog for å motta en riktig diagnose.

Hjertesykdom

Stressmestring kan redusere hjertesykdom symptomer hos både menn og kvinner. Menn opplever brystsmerter med et hjerteinfarkt. Hjerteinfarkt symptomer hos kvinner er kvalme, kjevesmerter, magesmerter, og kortpustethet.

Væskeretensjon

Dr. Howard Wayne, sier kardiolog "væskeretensjon som et resultat av stress også kan føre til brystsmerter. Et offer for stress indusert væskeretensjon kan sette på så mye som 5 til 10 kg. I 24 timer." Han skriver om andre forhold som forårsaker brystsmerter ved Noninvasiv Heart Center.

Stresshormoner

Brystsmerter fra stress er et symptom på kronisk adrenal stress. Binyrene frigjør adrenalin, dopamin, noradrenalin og kortisol hormoner. Lang sikt stress respons fra hormon overproduksjon skaper sirkulasjonsproblemer for hjertet, lungene og presser ditt immunforsvar.

Lunger

Kronisk stress svekker immunforsvaret. Problemer i lungene som lungebetennelse og pleuritt er indikasjoner på kronisk stress fører til brystsmerter.

Unilateral brystsmerter

Unilateral brystsmerter


Smerter som oppstår i brystet kan føre til angst og bekymring. Engstelse over muligheten for et betydelig medisinsk problem, som kreft, kan bli bedt om å søke medisinsk hjelp og eventuelt gjennomgå testing for å identifisere kilden til smerten.

Når skal man oppsøke lege

De med smerter som vedvarer eller forverres betydelig i løpet av flere uker bør se en lege. Imidlertid kan berørte enkeltpersoner trøste det, ifølge Mayo Clinic, er bare et tegn på brystkreft i 6:58 prosent av tilfellene smerte.

Noncyclic brystsmerter

Unilateral brystsmerter er vanligvis ikke-syklisk. Verkende eller brennende smerte er ikke ofte forbundet med en menstruasjonssyklus, og forekommer vanligvis hos kvinner som er i alderen 40 til 50 år.

Syklisk Breast Pain

Syklisk brystsmerter korresponderer med kvinnens menstruasjonssyklus, og ble den mest smertefulle ca to uker før starten av perioden, og deretter spredendedesign. Syklisk brystsmerter påvirker begge brystene og er vanligvis beskrevet som en kjedelig, verkende følelse som tilsvarer direkte til hevelse i brystene før starten av perioden.

Forebygging / løsning

Både syklisk og noncyclic brystsmerter vanligvis svarer godt til ikke-steroide anti-inflammatoriske (NSAID). Alvorlig, lokalisert smerte kan behandles med lokalbedøvelse eller steroid injeksjon, mens diffuse, bilateral smerte kan forbedre ved å bære en støttende bh, unngå koffein, og ta nattlysolje kosttilskudd.

Andre årsaker

Unilateral brystsmerter kan også stamme fra et bryst infeksjon (mastitt), traumer, bryst cyster, godartede svulster, fibromyalgi, eller muligens brystkreft.

Hva er årsakene til høyresidig brystsmerter?

Ifølge Medisin Net, "brystsmerter er en av de vanligste klagene som vil bringe en pasient til akuttmottaket. Søker umiddelbar omsorg kan være livreddende og betydelig offentlig utdanning har blitt gjennomført for å få pasienter til å få tilgang til medisinsk hjelp når brystsmerter streik. " Fordi søker riktig medisinsk behandling umiddelbart kan være livreddende, er det viktig å vite hva årsakene til brystsmerter er slik at de som plaget med brystsmerter ikke avvise det.

Beskrive Pain

Brystsmerter kan beskrives på flere måter, blant annet skarp, kjedelig, verkende, intens, intermitterende eller konstant.

Årsaker

Smerte på høyre side av brystet er vanligvis et tegn på galleblæren problemer og leverbetennelse. Andre årsaker inkluderer trakk rib muskler, lungeemboli (en eller flere arterier i lungene blir blokkert) eller lungebetennelse. Ifølge Baby Boomer Care Taker, "når er lokalisert smerte i visse områder av brystet, er det lettere å utføre en selvdiagnose og iverksette tiltak for å hindre ytterligere skade før konsultere lege." En ytterligere årsak inkluderer rib subluksasjon-et skifte eller forskyvning av et ribbein.

Rib subluksasjon

Ifølge Baby Boomer Care Taker er rib subluksasjon "tilkjennegitt av en liten forskyvning av ribbeina, som igjen genererer smerte." Smertene kan stråle ut til ryggen og bli forverret av dyp pusting. Dersom smertene vedvarer eller forverres, kan legehjelp være nødvendig.

Leverbetennelse

Skade på leveren gjennom visse sykdommer (som hepatitt) kan føre til høyresidig brystsmerter. Hepatitt er delt inn i to typer: akutte og kroniske. Akutt hepatitt varer vanligvis mindre enn seks måneder, mens kronisk varer lenger enn seks måneder. Hepatitt er vanligvis forårsaket av bakterielle infeksjoner, alkohol-bruk, soppgiftstoffer og metabolske forstyrrelser.

Galleblæren eller Pancreas Dysfunction

Fordi galleblæren og pankreas er plassert i den øvre mageregionen, kan en hvilken som helst betennelse eller problemer med disse organer forårsaker høyresidig brystsmerter.

Ifølge Baby Boomer Care Taker, kan tilhørende symptomer inkluderer kvalme, magesmerter og nedsatt appetitt. Diagnose kan kreve blodprøver og ultralyd.

Hvis du har gallestein, dette også kan føre til høyresidig brystsmerter i at det kan føre til betennelse i galleblæren. Symptomer på dette kan være skarpe magesmerter som stiger inn i brystet. Smerten, som noen ganger betegnes som jevn og alvorlig, fører til synlige endringer i et elektrokardiogram.

Andre årsaker til brystsmerter

Brystsmerter er også forårsaket av hjerteinfarkt, angina (hjerterelaterte brystsmerter), aortadisseksjon, lungeemboli (blodpropp i lungene), spontan pneumothorax (kollaps av lungene), lungebetennelse, stamme eller betennelse av muskler og sener mellom ribbeina, helvetesild (en smertefull blemmer hudutslett), lungebetennelse, astma, halsbrann og magesår.

Hvorfor brystsmerter Radiate til venstre arm?

Hvorfor brystsmerter Radiate til venstre arm?


Et symptom på et hjerteinfarkt inneholder venstre arm smerter. Andre typer av brystsmerter, men stråle ned til venstre arm i tillegg. Nervene rundt brystet og hjertet handle annerledes enn noe annet sted i kroppen. Selv om venstre arm smertene ikke alltid bety en hjertesykdom, er det ikke noe man bør ignorere.

Forklaring

Nervene i og rundt hjertet ikke nøyaktig fastslå den nøyaktige plasseringen av smerte, sier Dr. Jeffrey P. Gress, en kardiolog. Disse nervene reagerer annerledes enn nerver i ekstremiteter som vondt i nøyaktig sted for skade. Når noen opplever brystsmerter og hjertesykdommer som for eksempel et hjerteinfarkt eller angina, de ofte føler smerten i armen eller kjeven. Denne type smerte kalles referert smerte, når nevrotransmittere bli forvirret og fortelle hjernen en annen del av kroppen gjør vondt.

Årsaker

Mange forhold forårsaker arm smerter forbundet med brystsmerter. Hjerte årsaker inkluderer angina og hjerteinfarkt. Også, noen ganger virusinfeksjoner forårsaker betennelse i og rundt hjertet, som fører til perikarditt og myokarditt. Esophageal spasmer noen ganger føre til brystsmerter samt halsbrann. Begge disse forholdene kan også stråle smerter nedover venstre arm. Lungelidelser som for eksempel en lungeemboli eller astma føre til brystsmerter også, ifølge Mayo Clinic.

Advarsel

Et hjerteinfarkt representerer en av de farligste årsakene til venstre smerte arm. Noen folk feil brystsmerter som stråler til arm smerter som halsbrann. Hvis venstre arm smerter, følger imidlertid svetting, svimmelhet, kvalme og kortpustethet, gå til sykehuset eller ringe raskt etter hjelp med en gang, sier Mayo Clinic.

Tester

Siden mange forhold forårsaker brystet og venstre arm smerter, leger utføre forskjellige tester for å fastslå den skyldige. En, elektrokardiogram, sjekker hjertet og registrerer alle sine elektriske aktivitet. Blodprøver viser leger enzym nivåer. Hvis enkelte enzymer registrere høyere enn normalt, kan legene finne årsaken til arm smerter. Mange ganger, akuttmottaket leger utfører røntgenundersøkelse på pasienter klaget over venstre arm smerter. Dette gir dem et bilde av ikke bare hjertet, men også blodkar og lunger.

Behandling

Leger behandler halsbrann med over-the-counter medisiner, eller reseptbelagte legemidler hvis tilstanden fortsetter. Mesteparten av tiden, folk kan unngå halsbrann ved å bo borte fra svært fet og sure matvarer. Folk opplever angina vanligvis får medisiner som nitroglycerin for å raskt og midlertidig utvide blodårene. Personer med venstre arm smerter på grunn av et hjerteinfarkt motta en angioplastikk eller hjertebypasskirurgi, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan Stopp overdreven Rap

Hvordan Stopp overdreven Rap


Rap og bestått gass er kroppens naturlige måte å bli kvitt luften inge under fordøyelsen. Ikke uttrykke gassen kan føre til at det å bygge opp i tarmen, og at du skal føle deg oppblåst og ubehagelig å poenget med å være i smerte. Dreven raping eller gass passerer kan være pinlig og sosialt utilpass. Imidlertid kan denne prosessen kan kontrolleres. Det er ikke komplisert, og det vil gjøre at du føler deg bedre.

Hvordan Stopp overdreven Rap

eliminere kullsyreholdige drikker fra kosten som de overflødige gasser i karbonatisering bygge opp magen og resultere i raping.

Stopp tyggegummi for å unngå slik at uønsket luft å bli slukt som du produserer spytt.

Slapp av når du spiser og ta deg tid. Hvis du spiser for fort, vil mye luft blir fanget i maten som du svelger.

Drikk direkte fra et glass i lange, langsomme slurker. Ikke bruk et sugerør når du drikker fordi luften er fritt stand til å gå inn i bunnen av halm forårsaker du å svelge denne luften.

Vent til du er ferdig med å tygge og svelge mat og drikke før du begynner å snakke. Pust gjennom nesen når du tygge og svelge for å holde overflødig luft ut.

Begrens mengden av tunge, sure matvarer du spiser som meieri, løk og bønner. Unngå andre matvarer som du vet får deg til å rape i overkant for å se om de er direkte årsaken til problemet.

Hint

  • Hvis raping synes ikke å være atferdsmessig knyttet prøve å ta en fennikel, ingefær eller burdock supplement.
  • Kontakt lege hvis du er i smerte eller ikke kan løse problemet på egen hånd.

Om Pubertet brystsmerter

Om Pubertet brystsmerter


Puberteten er en spennende, forvirrende, og noen ganger smertefull tid. Som organer forandre seg og vokse, må ubehag og smerte behandles. Utviklings brystene er ømme og hovne. De kan klø og brenne og lage et ungt menneskes liv miserable. Forstå hvorfor brystene vondt i puberteten og hva som kan gjøres for å lindre smerten vil gjøre overgangen fra barndom til voksen alder en enklere reise.

Fakta

Nesten alle jenter og noen gutter opplever brystsmerter under puberteten. Når brystene først begynner å vokse, blir de kalt bryst "knopper." Disse blomstrende knopper kan føre til ubehag og smerte som de begynner å svelle. Hormonelle endringer under puberteten fortelle kroppen til å begynne å modne og forberede seg for voksenlivet. En økning i østrogen hos jenter og testosteron hos gutter oppstår ved starten av puberteten, forårsaker brystkreft vekst og ømhet. Er normal brystvekst hos gutter i begynnelsen av puberteten. Det kalles gynekomasti og er vanligvis forbigående. Når en pubescent jente starter sin periode, kan hun føle smerter i brystene rett før hennes syklus begynner.

Identifikasjon

Den første indikator på at en jente brystene begynner å utvikle er en hard knute eller klump under brystvorten. Dette klump ofte fører til smerte eller ubehag. Smerten er vanligvis mild, men kan likevel være ubehagelig for unge jenter. Brystsmerter ledsaget av andre pubertets symptomer (dvs. kjønnshår utvikling, vekst sprute) er ikke grunn til bekymring. I tillegg til brystsmerter, er en strekk eller kløe sensasjon vanlig.

Time Frame

Brystsmerter kan begynne så tidlig som 7 eller 8 år hos noen jenter. Andre jenter kan ikke begynne å oppleve brystsmerter og vekst til 12 eller 13. Når jenter utvikler bryster er hovedsakelig bestemt av gener. Over fem-seks årene, bryster gå gjennom stadier av utviklingen. Jenter kan oppleve forbigående smerter i hele denne perioden. Jenter typisk nå sitt fulle fysiske modenhet rundt 17. Brystsmerter utover dette punktet er vanligvis knyttet til menstruasjonssykluser eller graviditet.

Forebygging / løsning

Selv om brystsmerter er nesten uunngåelig i puberteten, er det tiltak for å lindre smerten. Smertestillende som for eksempel Tylenol kan være ganske gunstig. Når brystene begynner å hovne opp betydelig, vil en trening bra å støtte de nye brystene og minimere stoff gni mot brystvortene. Snakker om brystsmerter, eller snakke med din datter om hennes bryst smerte, vil lette angst hun kan føle seg i løpet av denne skiftende og forvirrende tid.

Advarsel

Mens minimal brystsmerter er en normal del av puberteten, kan noen symptomer indikerer et medisinsk problem. Utflod fra brystvortene er ikke et vanlig symptom på puberteten. Enhver væske fra brystvortene løpet av denne tiden bør rapporteres til legen din. Det er ikke uvanlig for hvert bryst for å utvikle seg på ulike priser, men hvis ett bryst knopp ser ut til å være veldig rødt, varmt, ekstremt smertefullt, eller ledsaget av feber, bør du oppsøke lege.

Brystsmerter Cure

Medisinsk kalt mastalgia eller fibrocystic endringer, er brystsmerter en tilstand som kan påvirke mange kvinner i fruktbar alder. Det er vanligvis to typer brystsmerter: cystisk og noncystic. Selv om mange frykter brystkreft, de fleste cyster er forårsaket av hormonelle endringer, aldring, menstruasjonssykluser, høyt inntak av koffein, aldring og stress. Noncystic bryster kan være forårsaket av graviditet, dårlig tilpasset bh eller etter overgangsalderen. Mens det er et bredt spekter av kurer, er det særdeles viktig å få konsistente bryst eksamener av legen din.

Diet

Endringer i kostholdet ditt kan hjelpe deg å overvinne brystsmerter. Koffein har den kjemiske methylxanthine, som fremmer blodårene i brystene til å utvide seg. Cyster begynner å dannes, sammen med verkende og ujevn. For å redusere sjansene for cyster, begrense eller unngå all koffein. Dette kan være vanskelig fordi det er i så mange mat og drikke, som kaffe, te, chai, sjokolade, energidrikker og kullsyreholdige drikker. Begynn å redusere det daglige forbruket for å unngå hodepine. Alle som har gått av kaffe cold turkey kan fortelle deg, koffein hodepine er intenst smertefullt. Væskeretensjon er en annen vanlig årsak til bryst klumper eller smerter. Mat høy i salt vil føre til brystene for å beholde vann ekstra vekt. Kutt ned på all bearbeidet mat. Likeledes har dyrefett og melke blitt funnet å fremme brystsmerter. Planlegg en diett full av frukt og grønnsaker. For protein, spise tofu, soyaprodukter og av og til fisk. Mange kvinner opplever fordelene med å endre sine dietter innenfor de første par dagene. De ser også symptomene tilbake nesten umiddelbart hvis de går av kostholdet.

Vitaminer og urter

En daglig diett av vitaminer og urter har vist seg å være svært nyttig for kvinner som lider av brystsmerter. Koenzym Q10 fungerer som en antioksidant til å spyle giftstoffer fra kroppen og støtter immunforsvaret. Mange kvinner som er lav på jod er anbefalt å ta tare. Fibrocystic bryster har vært knyttet til jod mangel. Jod vil også hjelpe dine skjoldbruskkjertelen. Primrose olje blir tatt som en kapsel for å redusere størrelsen av klumper og lindre ømme bryster. Andre viktige vitaminer og urter inneholder vitamin B, sink, bromelain, rødkløver og en godt avrundet multimineral.

Livet forandrer seg

En BH som er enten for stramt eller for stort kan forverre brystene. Gå til et varehus med et omfattende undertøy utvalg. Mange selgere er opplært til å passe bras for kundene. Sørg for at BH du velger er for komfort fremfor estetikk. Noen kvinner finner trøst i seg en sports-BH til sengs. Å sove på ryggen din vil også holde trykket av brystene. Likeledes, forfølge stress relief aktiviteter og interesser. Yoga og Pilate øvelser vil ikke bare avlaste stress, men også bygge muskler i skuldrene, abdomens og tilbake. For kvinner med en liten ramme og over gjennomsnittet størrelse bryster, vil du finne styrke øvelser svært viktig. Fortsett selv bryst eksamener minst en gang i måneden. En mammogram, sonogram eller biopsi kan bestilles for bryst cyster.

Helvetesild og brystsmerter

Helvetesild koblingen med brystsmerter er i den innledende fasen av sykdommen, ifølge Mayo Clinic ansatte. Helvetesild begynner med et rødt, smertefullt utslett eller serie av blemmer, ofte i et band fra baksiden til brystveggen. Før utslett vises pasienter kan føle smerte, svie, nummenhet eller prikking i at area.The smerte kan være intense og hvis det er i brystet det kan forveksles med et hjerte relatert tilstand, sier klinikken ansatte.

Virus

Den helvetesild virus er den samme som vannkopper-virus, varicella-zoster virus. Så alle som har hatt vannkopper kan utvikle helvetesild. Det kan ligge i dvale i mange år, og aktiveres når immunforsvar er lav, fra alder, sykdom eller medisiner, sier Mayo Clinic ansatte.

Forvirring

Pasienter kan forvirre utbruddet av helvetesild med et hjerteinfarkt fordi smerte er vanligvis det første symptomet på virussykdommen. Det kan være intens, og hvis det er i brystområdet, kan pasienter tror det er en del av et problem med hjertet, lunger eller nyrer, ifølge Mayo Clinic. "Noen mennesker opplever helvetesild smerte uten noen gang å utvikle utslett," stab si.

Smittsom

Helvetesild er en av de ikke-kardiale årsaker til brystsmerter Mayo Clinic skisserer (referanse 2) og er smittsom. Viruset kan overføres til alle som ikke har hatt vannkopper, vanligvis fra direkte kontakt med åpne sår. De vil ikke få helvetesild som følge av at kontakten Si personale, bare chickenpox.Once sår helbrede pasienten ikke lenger er smittsom. Likevel, advarer Mayo Clinic, kan vannkopper være farlig for nyfødte, gravide og alle med et svakt immunsystem og helvetesild pasienter bør unngå dem.

Betraktninger

Andre ikke-kardiale årsaker til brystsmerter er halsbrann - en brennende følelse bak brystbenet (sternum) som vanligvis følger et måltid og varer i flere timer; pleuritt - en betennelse i brystet-hulrom membran som produserer skarpe brystsmerter, spesielt når du hoster eller puster inn; og costochondritis eller betent brusken i brystkasse - smerte kan være plutselig og intens og gjøre pasientene synes det er et hjerteinfarkt, selv om hjerteinfarkt smerte er vanligvis mer utbredt.

Symptomer

Bortsett fra smerte, helvetesild symptomer er feber og frysninger, generelle smerter, hodepine og tiredness.The Mayo Clinic anbefaler at du kontakter en lege hvis du mistenker selv helvetesild. Ikke nøl hvis smerte eller utslett er i nærheten av øynene. Ikke behandle en infeksjon det kan bety permanent øyeskade. Hvis du, eller noen i din familie, har et svekket immunforsvar, se en lege med en gang, spesielt hvis utslettet er utbredt og smertefull, i brystet eller ikke.

Burning brystsmerter

Burning brystsmerter


Kroniske eller brennende smerter i brystet som kommer og går er trolig på grunn av halsbrann forårsaket av acid reflux. Reflux oppstår når magesyre unnslipper magen og slår seg ned i spiserøret. Det er mange måter å kontrollere acid reflux og stoppe brystsmerter. Nøkkelen er å gjenkjenne triggere og tiltak for å nøytralisere syre.

Identifikasjon

Pinpointing årsaken brennende smerter i brystet krever legehjelp. Legen din vil gjennomføre en rekke tester, for eksempel en barium svelge eller en esophagogastroduodenoscopy, for å se om reflux eller annen tilstand som forårsaker ubehag.

Effekter av Diet

Visse matvarer kan øke produksjonen av magesyre og forårsake brennende smerter i brystet eller halsbrann. Gjerningsmennene inkluderer sure matvarer, sitrus mat, koffein, alkohol, krydret mat, fet mat og brus.

Betraktninger

Burning brystsmerter på grunn av reflux eller halsbrann er typisk etter måltider. Redusere risikoen for en blusse opp ved å spise mindre måltider for å redusere magesyre, og ved å bo i oppreist stilling i minst to timer etter å ha spist.

Forebygging / løsning

OTC-produkter som for eksempel antacida gi rask lindring. Disse medikamentene holde magesyre i magen, og lindre symptomene på tilbakeløp som halsbrann eller brenning i brystet. Reseptbelagte medisiner er også tilgjengelig.

Advarsel

Andre faktorer som røyking eller blir overvektige også øke risikoen for reflux og brennende smerter i brystet. Bestem dere for å slutte å røyke for å bremse produksjonen av magesyre, og gå ned i vekt for å redusere presset på magen.

Pulserende brystsmerter Akkompagnert med smerter i venstre arm

Pulserende brystsmerter Akkompagnert med smerter i venstre arm


Mens brystsmerter kan ikke alltid indikere en alvorlig tilstand, er det alltid anbefales å søke legehjelp for alvorlig ubehag i brystet. Brystsmerter ledsaget av venstre arm smerter er ofte forbundet med livstruende tilstander.

Betydning

Brystsmerter betyr ofte en alvorlig medisinsk tilstand. Medisinsk behandling bør ikke utsettes.

Thoracic aortaaneurisme

Pulserende brystsmerter kan være et symptom på en thorax aortaaneurisme. Denne tilstand inntreffer når en del av aorta svekker eller buler. Hvis det berørte området skal sprekke, er pasienten i fare for alvorlig blødning.

Heart Attack

Brystsmerter i forbindelse med hjerteinfarkt kan variere fra en person til den neste. Imidlertid bør noen form for ubehag i brystet sammen med venstre arm smerter tas på alvor. Brystet og venstre arm smerte er ofte et symptom på et hjerteinfarkt eller angina.

Aortadisseksjon

En aortadisseksjon oppstår når en del av aorta indre vegg blir revet eller ødelagt. Denne tilstanden kjennetegnes av plutselige og alvorlige brystsmerter som kan stråle ut til ryggen, skuldre, armer nakke, kjeve, mage og hofter.

Galleblæren angrep

Galleblæren smerte begynner vanligvis i øvre mageområdet, men det kan reise til brystet og armen området og føre til pulserende smerter under angrepet.

Endometriose og brystsmerter

Endometriose er veldig mye en sykdom i bekkenet. Brystsmerter er ikke et symptom på sykdommen.

Definisjon

Endometriose er en tilstand noncancerous. Det oppstår når noen av vevet som utgjør innsiden av en kvinnes livmor (kalt endometrium) bryter av og vokser utenfor livmoren.

Beliggenhet

Ifølge Merck Manual, kan denne løper vev vokse omtrent overalt i kvinnens bekkenregionen - oftest i eller på eggstokkene og egglederne, på utsiden av uterus eller på baksiden av den, og i mellomrommet mellom en kvinnes endetarm og livmorhalsen.

Endometrialt vev kan også vokse på tarmen, og i rørene som fører fra nyrene til blæren og vagina, selv om veksten i disse områder ikke forekommer så ofte.

I sjeldne tilfeller kan endometrievev reise gjennom lymfesystemet til fjerne områder og vokse på utsiden av lungene eller på sac som omgir hjertet.

Endometriose Pain

Endometriose kan være smertefullt, men smerten - som selve sykdommen - er begrenset til bekkenet i alle, men de sjeldneste tilfeller. De vanligste plagene er alvorlige menstruasjonssmerter og smerter under og etter samleie.

Kvinner kan oppleve andre typer av smerte i tillegg, avhengig av hvor endometrievev har vokst. Ifølge Endometriose Association, kan kvinner med sykdommen også lider av smertefulle avføring og smerter i korsryggen.

Misforståelse

The American College of Fødselsleger og Gynekologer sier at mengden av smerte en kvinne opplever er ikke nødvendigvis en indikasjon på alvorlighetsgraden av hennes endometriose: "Noen kvinner med svak smerte har et alvorlig tilfelle andre som har mye smerte kan ha et mildt tilfelle. . "

Brystsmerter

Ifølge Mayo Clinic, hvis en kvinne har brystsmerter som kommer og går, det er mest sannsynlig forårsaket av de normale hormonelle svingninger som oppstår under kvinnens menstruasjonssyklus. Disse hormonelle opp-og nedturer kan føre til en kvinnes bryster å hovne opp og bli ømme.

Hvis en kvinne har mer konstant brystsmerter, kan det være forårsaket av en rekke faktorer, blant annet å ha store bryster eller blåmerker på bryst, tar p-piller eller hormon erstatning terapi, som lider av en fettsyre ubalanse eller, sjelden, bryst kreft.

I tillegg rapporterer klinikken at noen godartet bryst klumper forårsake smerte. Disse utvekster dannes ikke av endometrievev, men ved brystvev.

Betraktninger

En av behandlingene for endometriose er hormonbehandling, ofte i form av piller eller progestin, en syntetisk form av det naturlige hormonet progesteron. Disse behandlingene kan forårsake oppblåsthet og ømme bryster. Så mens en kvinne som lider av endometriose vil ikke ha brystsmerter på grunn av selve sykdommen, kan hun oppleve smerter i brystene som en bivirkning fra hormoner hun tar for å lindre hennes endometriose.

Hvordan Enkel brystsmerter

Brystsmerter, eller mastalgia, er en svært vanlig klage av kvinner. Brystsmerter kan være alvorlige og ødeleggende, eller svært mild. Det kan oppstå i begge brystene, eller bare en, og det er mange årsaker. Mange ganger, er brystsmerter knyttet til en kvinnes hormonnivåer, spesielt forhøyede nivåer av sirkulerende østrogen. Brystsmerter kan være forårsaket av muskelsmerter, feil montering BH, medisiner, cyster eller svulster. Du må gå til legen din for en undersøkelse. Din behandling vil være basert på sine funn. Det finnes tiltak du kan gjøre for å lette brystsmerter.

Hvordan Enkel brystsmerter

Se legen din. Du bør få en fysisk undersøkelse som vil inkludere et bryst eksamen. Legen bør vurdere brystene for å avgjøre om det noen klumper eller ujevnheter. Hvis han oppdager noe unormalt, vil han sende deg for videre testing, for eksempel en mammogram eller ultralyd av brystet.

opprettholde vekten din. Å miste vekt kan redusere forekomsten av brystsmerter ved å stabilisere nivået av hormoner. Å miste vekt vil også redusere størrelsen på brystene dine, som kan lette noe av smerten din.

Ta en smertestillende. Mange ganger, vil en over-the-counter smertestillende hjelpe lindre eller redusere brystsmerter. Sjekk med legen din før du tar smertestillende medikamenter.

Prøv vitaminer. Vitamin B6, kan vitamin E og vitamin B1 lindre smerter i brystene. Spør legen din om han anbefaler bruk av disse vitaminene for behandling av brystsmerter.

Spis en fettfattig diett. En diett som er rik på korn, kan frukt og grønnsaker fremme hormonbalansen, og dermed lette brystsmerter. Spise sunt vil også bidra til å holde vekten, som også kan bidra til å redusere smerte.

Få riktig størrelse BH. Iført en BH som ikke passer ordentlig bidrar til brystsmerter. Gå til et varehus eller en butikk som spesialiserer seg på undertøy for å være godt tilpasset for din BH. En godt passer bra vil ordentlig støtte brystene og bidra til å redusere smerter i brystene.

•  Reduser koffein. Koffein kan bidra til smertefulle bryster og fremme dannelsen av bryst cyster. Begrense inntaket av kaffe, te, sjokolade og brus kan bidra til å lindre brystsmerter.

Hint

  • Begrens inntak av natrium. For mye salt kan føre til at du beholde væske og fremme hevelse og smerter i brystene.
  • Hvis brystsmerter er alvorlig, bør du oppsøke lege med en gang. Alvorlig brystsmerter kan indikere en alvorlig medisinsk tilstand som en svulst eller bryst infeksjon.

Helsemessige fordeler av raps Vs. Olive Oil

Det finnes flere typer oljer for å velge mellom for baking og matlaging behov. Rapsolje og olivenolje er to av de mest populære oljer. Til slutt, vil du sikre at du velger den oljen med mest helsemessige fordeler.

Identifikasjon

Olivenolje kommer direkte fra oliven. Ifølge www.healingdaily.com, er det "bare vegetabilsk olje som kan brukes som det er, fersk presset fra frukten." Raps frø blir presset til å skape Rapsolje.

Olive Oil

Olivenolje har antioksidant egenskaper og er en god kilde til enumettet fett (en sunn type fett). Olivenolje kan bidra til å forebygge hjertesykdom og kreft i tykktarmen.

Rapsolje

Rapsolje er høy i omega-3 fettsyrer, som kan bidra til å forhindre hjerteinfarkt. Som olivenolje, er rapsolje høy i enumettet fett, og kan bidra til å forebygge hjertesykdom.

Betraktninger

Olivenolje er kjent for å være god for magen. Olivenolje er sett på som å ha en positiv effekt på sår og gastritt.

Misforståelse

Det er flere bekymringer som spire fra Rapsolje oss starte med en olje frø kjent som "raps." Mens raps er kjent for å være usunn, er Rapsolje ikke gjort fra raps og ikke bære noen av disse helsemessige problemer.

Hvordan å behandle brystsmerter under Sports

Når man vanligvis tenker på smerter i brystet, er det tanken på hjerteinfarkt og turer til kirurgi som går gjennom hodet ditt. Men dette er ikke alltid nødvendig eller tilfelle for mange idretter relaterte skader eller plager. Mange ganger kan en idrettsutøver opplever brystsmerter som er helt urelatert til de hjertefunksjon. Dette kan omfatte skader på muskuløs systemer, til skjelettstruktur, eller smerter i forbindelse med å puste. Denne artikkelen er ment å hjelpe dem som opplever ikke-hjerterelatert brystsmerter som gjelder idrett.

Bruksanvisning

•  Identifiser problemet. Den første utgaven i behandling av brystsmerter, er å identifisere kilden til smerten. Er brystsmerter en knivstikking følelse eller en innstramming av brystet? Betyr det føles som det kommer innenfra (dvs. har å gjøre med lungene og pustekapasitet), eller fra videre uten, for eksempel hva som kan oppleves med en muskelskade. Inntil du isolere den sannsynlige årsaken til smertene, vil du ikke være i stand til å behandle den riktig.

Unn problemet tilsvarende. Når du har isolert årsaken til smerten, vil du trenger for å ta de riktige skritt for å behandle den med omsorg det krever. Hvis det er et pusteproblem, kan det ha å gjøre med en astma problem. I dette tilfellet kan det være et riktig tidspunkt å ta et par drag av en inhalator, eller noen annen form for oral astma medisiner. Hvis det er en muskulær skade eller rive, må du behandle problemet på en helt annen måte, selvfølgelig. Viktigst, må du stoppe uansett idrett eller fysisk aktivitet du gjør på den tiden. Videre aktivitet kan bare tjene til å forverre tilstanden.

Oppsøk en lege mening. Dette er viktig og bør ikke bli oversett. Uansett hvor godt du kjenner kroppen din, kan bare en lege diagnostisere brystsmertene. Hva kan føles som en muskel eller skjelettskader kan meget vel være et dypere problem, for eksempel hjertestans i noen form. Disse smertene er ofte vanskelig å skjelne og separat. Med mindre brystsmertene kilde er beviselig opplagt, må du oppsøke en lege mening og gjøre det på en gang.

Bruk over disk smertestillende midler. Når du har funnet ut at kilden til brystsmertene er muskuløs, eller i det minste, ikke hjerte, kan du behandle det hjemme med en rekke smertestillende midler. Dette kan omfatte acetaminofen eller ibuprofen, samt aspirin. Bruk som anvist. Det er også aktuell smertestillende som du kanskje ønsker å benytte deg av, og selvfølgelig en helt annen spekter av medisiner hvis problemet er astma relatert.

Bruk varme og kulde for behandlinger. For muskulære skader, alternative varme komprimerer og kaldt komprimerer å helbrede kroppen din raskt og hindre eller redusere hevelse. Når den brukes sammen med ibuprofen, kan disse komprimerer gå en lang vei mot å gjøre den helbredende prosessen raskere.

Tips og advarsler

  • Ring 911 hvis du opplever noen plutselige smerter eller trykk i brystet.
  • Ikke forsøk å diagnostisere din egen brystsmerter.