Digidexo.com

hvorfor kramper i lår hele døgnet

Hvordan identifisere hvorfor du er konstant sliten og trøtt

Å være sliten er en vanlig konsekvens av mange livsstilsrelaterte aktiviteter. Men mange mennesker føler seg trøtt hele tiden. For dem er det viktig å identifisere kilden, slik at de kan ta det skikkelig. Denne artikkelen gir noen metoder for å gjøre det i forhold til tre vanligste årsakene til trøtthet.

Hvordan identifisere hvorfor du er konstant sliten og trøtt

utelukke medisinske forhold.

Dessverre er tretthet et vanlig symptom på en rekke medisinske tilstander (dvs. anemi, hypotyroidisme, etc). Når du prøver å finne ut hvorfor du er sliten, er det viktig å utelukke medisinske tilstander. I dette tilfellet er det viktig å rådføre seg med helsepersonell som han / hun kan utføre andre vurderinger (eller stille deg spørsmål) som kan hjelpe i å finne det ut.

Regel ut inntak av energi-zapping matvarer.

For enkelhets skyld, de matvarer som vi spiser enten gi oss energi eller tappe energien vår. Den sistnevnte typen vanligvis gir oss en rask serie av energi etterfulgt av en langsom og ubehagelig nedgang. Disse inkluderer mat som faller inn i junk food kategorien (dvs. brus, godteri barer, etc). Svært bearbeidet mat kan ha samme effekt. For å vurdere om din tretthet er relatert til din inntak, bør du ha en frokost med høy energi mat først i morgen-som en grønn smoothie (frukt smoothie med grønne bladrike grønnsaker lagt-ja, de er gode !!) Gjør dette for noen dager og se om du merker en forskjell.

regel ut følelser.

Tro det eller ei, kan negative følelser gjør at du føler deg fysisk sliten. Har du noen gang fått inn en krangel med noen, og etterpå føler at du har vært i en slåsskamp? Hvis ja, vet du hva jeg mener. Negative følelser ta mye av kroppens energi hvis vi tillater det. Hvis det er et problem i livet ditt som er veiing på deg, kan dette forklare hvorfor du er trøtt hele tiden. Vurdere å gjøre en opptelling av slike livs faktorer og finne ut en måte å løse dem. På denne måten vil du være i stand til å frigjøre den energien som har blitt bokstavelig talt bundet opp med din følelsesmessige tilstand.

utelukke vitamin og mineral mangler (Se avsnitt ressursene nedenfor for energigivende vitaminer som mange mennesker fantaserer om).

De fleste kan ha nytte av å ta vitaminer på daglig basis. Selv med vår beste innsats å spise healthly og få alt det vi trenger fra mat, vi noen ganger kommer til kort. Vitaminer kan bidra til å gi oss energi boost som vi trenger.

Årsaker til ALS

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS), bedre kjent i USA som Lou Gehrig sykdom (etter den berømte baseball-spiller som ble smittet av sykdommen), er en degenerativ sykdom som påvirker motoriske nerveceller, forårsaker nervesystemet til å utarte.

Bakgrunn

Det er tre typer av ALS. Sporadisk ALS, den mest typiske, kan manifestere seg i en hvilken som helst person. Familiær ALS, som er genetisk arvelig, er mindre vanlig. Guamanian ALS er en veldig bestemt forekomst av ALS som var frodig i Guam i 1950.

Motoriske neuroner i hjernen for å tillate kontrollere bevegelsen av musklene via nervesystemet. ALS forårsaker disse nevronene å degenerere og dø, og dermed hindre hjernen signaler fra å nå musklene. På grunn av den reduserte bevegelighet, musklene atrofi.

Denne mangelen på neural kommunikasjon ikke bare påvirker bevegelse av armer og ben, men også ens pust og andre frivillige muskelbevegelser. ALS påvirker ikke musklene som kontrollerer ufrivillige bevegelser, for eksempel hjerterytme og fordøyelse. Det påvirker heller ikke kroppens sanser, heller ikke veldig ofte påvirke øyne muskler, blæren eller tarmer.

Årsaker

Familiær ALS resultater fra tilstedeværelsen av en arvelig dominant gen for ALS. Ellers kan en tilsynelatende frisk person utvikle sporadiske ALS til enhver tid.

Den konkrete årsaken til ALS er ukjent. Det er imidlertid teorier. I en liten prosentdel av tilfellene, er det kjent at ALS er forårsaket av mutasjon av SOD1-genet, som produserer et enzym som virker som en antioksidant for å nøytralisere de farlige frie radikaler som normalt produserer celler. Det er ukjent hvordan mutasjon fører til skaden motoriske nervecellen, men denne mutasjonen står for en femtedel av familiære ALS tilfeller. En teori antyder at genmutasjon resulterer i en opphoping av frie radikaler.

Det er også en ansamling av nevrotransmitteren glutamat i spinalvæske fra pasienter ALS. Mens det er kjent at hyppig eksponering til store mengder av glutamat fører til neuron død, er det ikke kjent hvorfor dette oppbygning oppstår heller ikke hvordan det fører til ALS.

Det finnes andre, mindre begrunnet teorier for årsaken til ALS, samt, som for eksempel antistoffer som angriper motoriske nerveceller eller kontaktlinser giftige materialer.

Symptomer

Ofte første symptomene på ALS er mindre og gå ignorert før sykdommen utvikler seg. Tidlige symptomer kan omfatte muskelsvakhet, vanskeligheter med å svelge eller puste, rykninger og kramper i ekstremiteter, problemer med tale, og kortpustethet. Mange av disse symptomene er vanlig for andre sykdommer, og dermed gjør ALS notorisk vanskelig å diagnostisere. For å komplisere saken, kan ulike symptomer manifestere for forskjellige mennesker.

Oftest vil en pasient oppleve muskelsvakhet, ofte påvirker daglige aktiviteter, som for eksempel løfting og bevegelse. Denne svakheten sprer inntil lammelse oppstår.

Effekter

ALS påvirker ikke pasientens sinn, men kan føre til problemer som depresjon og problemer med hukommelse og gjør beslutninger.

Som kroppen stadig mister evnen til å styre muskulaturen, snart mister pasientens evne til å puste når membranen og brystmusklene vegg går tapt. Pasienter da kreve et ekstra apparat til å puste.

De fleste ALS-pasienter dør av respirasjonssvikt. Den gjennomsnittlige levealder for en pasient med ALS varierer mellom to og fem år etter diagnose. Imidlertid har enkelte pasienter levd over fem år.

Behandlinger

Mens det er ingen kur for ALS, kan noen pasienter se til riluzol, den første FDA-godkjente behandling for ALS. Riluzol reduserer glutamat utgivelse i nervesystemet og kan forlenge pasientens liv ved måneder. Forskere er for tiden ser mot stamceller og genterapi for potensielle behandlinger for ALS.

Ellers mest omsorg for ALS fokuserer på å forbedre pasientens livskvalitet. Ved å arbeide med ulike fagfolk, som terapeuter, leger og ernæringsfysiologer, kan pasienten forsøke å oppnå et akseptabelt nivå av komfort og mobilitet. Medisiner kan redusere effekten av ALS i forhold til kramper, tretthet, søvnproblemer og andre problemer. Lett trening kan hjelpe pasienter beholde noen mobilitet og holde arbeidende muskler og helse i sjakk.

Øyne Øvelser

Øyne Øvelser


Når praktisert regelmessig, kan øye øvelser i noen tilfeller riktig, ufullkommen visjon grunn presbyopi eller nærsynthet forbedre, og. Slike teknikker ble første gang presentert for publikum i 1920 i form av en bok av Dr. William Horatio Bates tittelen "perfekt syn uten briller."
Øvelsene i boken kombinert med avslapping og praktisert for enda 20 minutter daglig kan gi forbedringer, selv i mer ekstreme tilfeller av hva Bates kaller "eksentrisk fiksering." Begrepet refererer til synsproblemer forårsaket av øyet unnlate å riktig registrere minutt kjernen i enhver fokuspunkt. Graden av eksentrisitet fra det sentrale navet bestemmer mengden av utvisking betrakteren erfaringer.
Grunnleggende øyne øvelser brukes til å slappe av, styrke og omskolere øynene til å fokusere på det sentrale punktet i fiksering.

Øyne Øvelser

•  Plasser håndflatene over øynene dine på en slik måte at du fullstendig blokkere ut alt lys. Du kan gjøre dette mens du sitter et bord eller liggende. Ikke trykk hardt, men bare nok til å blokkere ut alle stråler av lys og ser bare svart. Det kan hjelpe å visualisere en svart objekt eller å forestille deg selv i mørket i verdensrommet. Palm i minst 10 minutter. Øynene dine vil bli veldig avslappet. Bruk denne øvelsen mellom noen av de andre, eller når øynene dine føler deg sliten.
Palming er en avspenningsteknikk. I "perfekt syn uten briller," Bates sa at pasienter kunne bli kurert av denne praksisen alene. Teknikken krever noen visualisering for å være effektive.

Tenk deg at du ser på en stor klokke. Beveger øynene 12-6 på den imaginære klokken 20 ganger. Gjør det samme fra 3 til 6. Deretter sirkel øynene dine hele døgnet, først klokken rundt, deretter mot klokken. Gjør dette 20 ganger i hver retning. Rest.

Finn et objekt på tvers av rommet og øve visning ytterkantene av det. Spore hele omrisset med øynene. Gjenta denne øvelsen 20 ganger.

Velg en farge. Bevisst merke til hvor mange objekter, enten i rommet eller utenfor, er den fargen. Hver dag kan du velge en annen farge.

Hold tommelen på en avstand foran ansiktet ditt hvor du kan se det tydelig. Fokus på tommelen. Deretter skifte fokus til et objekt 3 meter unna. Deretter sette fokus tilbake på tommelen, ser det så tydelig som mulig. Gjenta denne øvelsen 20 ganger. Rest.

Hint

  • Når det er mulig, lese uten briller eller kontaktlinser. Utføre noen aktiviteter i ditt hjem som du trygt kan gjøre uten visuelle hjelpemidler. Blink oftere. Når øynene føler deg sliten, lukke dem. Bruk palming teknikken ofte. Stress, særlig den typen som forårsaker angst, kan føre til synsproblemer. Fjern deg fra stressende situasjoner og mennesker så mye som mulig.
  • Ikke utfør disse øvelsene mens iført briller eller kontaktlinser.

Hvordan få lindring fra leggkramper

Hvordan få lindring fra leggkramper


Leggkramper er en smertefull påminnelse om slitne og overarbeidede muskler, men ved å følge noen få trinn, er raskt mulig lettelse. Leggkramper er ufrivillige sammentrekninger av musklene. De er ofte forårsaket når musklene er slitne eller overarbeidet. Kramper kan også være forårsaket av dehydrering. Etter å ha fått umiddelbar lindring fra trange og knyttede muskler, bør noen kosttilskudd skritt tas for å hindre retur av krampe.

Hvordan få lindring fra leggkramper

Bli kvitt krampe og holde det unna

Når en etappe krampe streik, umiddelbart strekke ut muskelen. Hvis det er en kalv krampe, sitte ned med beinet utvidet og trekk tærne tilbake til kneet for å strekke ut muskelen. Hvis krampe er på baksiden av låret, heve beinet og rette ut kneet. For en krampe på forsiden av låret, bøye kne og bringe kneet i brystet.

Når muskelen har avslappet, massere området for å kunne fortsette å løsne muskelen. Du kan gni området med hendene eller rulle en tennisball på muskelen.

•  Hindre krampe fra å returnere ved å anvende en varmepute eller bløtlegging i et varmt bad for å sikre at muskelen er fullstendig avslappet. Drikk rikelig med vann eller juice (seks til åtte 8 oz. Glass per dag) siden muskelkramper blir ofte utløst av dehydrering.

Hint

  • Stretching godt etter trening kan forebygge kramper. Bor hydrert, heller enn å prøve å ta igjen på væskeinntaket, vil bidra til å forhindre kramper og utmattelse.
  • Muskelkramper kan være et tegn på ernæringsmessige mangler. Se en lege hvis kramper oppstår regelmessig. Ikke strekk muskler til det punktet av smerte. Lytt til kroppen din.

Hjem rette for å bli kvitt muskelkramper

Hjem rette for å bli kvitt muskelkramper


Ifølge Medisin Net, omtrent 95 prosent av alle mennesker opplever smerte av en muskel krampe minst én gang i livet. Kramper oppstår i hele kroppen når en muskel kontrakter, men ikke slapp ikke. Disse kramper kan oppstå etter et anfall av trening, på grunn av dehydrering, et skifte i kroppsvæsker eller lavt kalsium i blodet. Flere hjem rettsmidler eller teknikker er effektiv på å lindre en muskelkrampe.

Bruksanvisning

Still et varmt håndkle på toppen av kramper området og la den forbli i 15 minutter. Varmen av håndkle bidrar til å avlaste krampe. Fjern håndkle og forsøke å bevege seg i muskelen.

Konsumere en banan. Mangel på kalium kan føre til muskelkramper, og bananer er en naturlig kilde til kalium.

Masser det aktuelle området i tre til fem minutter. Jobbe musklene i en sirkulær bevegelse for å hjelpe muskelen slappe av.

Fyll et badekar tre fjerdedeler av veien med varmt vann og tilsett en ransel av svarte sennepsfrø og to kopper Epsom salt til vannet. Hold deg i badekaret i minst 15 minutter, men ikke lenger enn 30 for å tillate sennepsfrø og varmt vann for å lette krampe.

Bøy kneet litt, og plassere alle av vekten din på den såre bein, hvis du lider av en krampe i leggen, som også er kjent som en charley horse. Dette strekker hjelper slappe av muskel.

Hvordan virker den Tens Machine Work

Smertebehandling

Det er mange måter å håndtere kronisk eller akutt smerte, inkludert legemiddelbehandling, massasje, psykoterapi, kirurgiske alternativer og chiropractic omsorg. En ikke-invasiv terapi alternativ er bruk av et TENS-enheten. Tens er akronym for transkutan (gjennom huden) elektrisk nervestimulering. Små elektroder er festet til huden på stedet av smerte, og ørsmå elektriske impulser er administrert av en liten maskin som er bare litt større enn en mobiltelefon.

Nerve Blokkering

En måte en Tens enheten kan lindre smerte er ved å forstyrre overføring av smertesignaler til hjernen. Hovedsak, nervene blir forvirret, og den opprinnelige smertesignalet aldri når hjernen, som betyr at du ikke føler smerte. I stedet vil du føle en kriblende følelse. De små trasé langs hvilken smerte meldinger blir sendt bare kan gjennomføre en enkelt melding om gangen.

Endorfin utløsning

Den andre funksjonen til en Tens enhet er å stimulere kroppen til å frigi endorfiner. Endorfiner er kjemikalier som forteller hjernen til å føle seg bra. De er gitt ut når du trener iherdig, når du spiser sjokolade eller chilipepper, og når du mediterer eller delta i sex. Det er ikke rart, da, at en Tens enheten kan bidra til å redusere smerte.

Anskaffelse av en Tens Unit

Anskaffelse av en Tens enhet krever en resept fra lege eller fysioterapeut. De er ofte foreskrevet av leger ved smerteklinikker, hvor du også får opplæring på den mest fordelaktige bruken av enheten. Noen klinikker leie Tens enheter for å sørge for at det er å gi lindring før en pasient investerer i en enhet, som kan koste opp til $ 800. Noen forsikringsselskaper dekker hele eller deler av denne kostnaden.

Ved hjelp av en Tens Unit

En lege eller fysioterapeut vil instruere deg i riktig bruk av en Tens maskin. Elektrodene er ofte festet på stedet av smerte, og noen ganger er festet på et sted mellom smerten området og hjernen. Innstillingene dial på enheten vil bestemme hvor mye av en elektrisk impuls som skal brukes, og frekvensen av de impulser. Avhengig av din tilstand, kan du bruke en Tens enhet for tre til fire timer om gangen, eller hele døgnet. Behandlinger vanligvis vare i tre til fem dager.

Hva er farene ved røkt kjøtt under svangerskapet?

Hva er farene ved røkt kjøtt under svangerskapet?


Når en kvinne er gravid, er det flere matvarer som en hun bør unngå å beskytte sin egen helse og helsen til sitt ufødte barn. I tillegg til rå fisk (sushi); tunfisk; myke, upasteurisert ost; alkohol; koffein og eventuelle upasteurisert juice eller andre produkter; kvinner bør også unngå røkt og spekemat. Disse kjøtt har en tendens til å ha høyere tilfeller av E. coli og listeria, som kan være svært skadelig for både mor og foster og forårsake alvorlig sykdom.

Utviklings Forsinkelser

Kjøttpålegg og røkt kjøtt - for eksempel kalkun, roastbiff, bologna, salami, etc .-- er ulike typer kjøtt som bør unngås så mye som mulig i løpet av svangerskapet. Mange kjøttpålegg inneholder høye nivåer av nitrater og konserveringsmidler for å holde dem friske. Disse kjemikaliene kan føre til ulike komplikasjoner i svangerskapet, inkludert fødselsskader og utviklingsmessige forsinkelser i barnet senere i livet.

Røkt kjøtt - som lox, annen fisk, vilt eller biff - er spesielt farlig fordi selv om de er kokt, kan forurense kjøttet har skjedd før eller etter at kjøttet var røkt. Forurensning oppstår når kjøttet er infisert med bakterier, som kan gjøre at personen spiser det svært syk. Noen infeksjon under svangerskapet gjør det ufødte barnet ekstremt utsatt for hjernen og kognitive forsinkelser og problemer, noe som kan påvirke læring evner, visjon og tale.

Farlige infeksjoner

Røkt kjøtt og kjøttpålegg har en høy sjanse for å bli smittet med listeria eller E. coli-bakterier. Begge former for bakterier er forårsaket av etter matlaging kjøtt og bearbeidet mat. Disse kan krysse gjennom morkaken og forårsake både mor og baby å ha influensalignende symptomer som kvalme og feber. Hvis infeksjonen forverres, kan det føre til at moren til å bli desorientert og kan føre til kramper og stivhet i hele kroppen. Gravide kvinner er spesielt utsatt fordi deres immunforsvar er oppbrukt gjennom hele svangerskapet, spesielt i siste trimester (måneder seks til ni av svangerskapet). Gravide kvinner er ikke like i stand til å bekjempe eventuelle infeksjoner som de ville når de ikke er gravide.

Graviditet Komplikasjoner

Å spise røkt kjøtt kan forårsake infeksjoner i både mor og baby, og føre til store komplikasjoner i svangerskapet - inkludert pre-term fødsel eller abort. De kan også føre til fødselsskader i ditt ufødte barn. De fødselsskader som oftest forbundet med å spise røkt kjøtt er forbundet med fordøyelse problemer og allergier hos barnet ditt. Disse effektene kan presentere seg selv i utgangspunktet, eller ta noen år å dukke opp. Det kan ikke være fullt mulig å unngå disse matvarene gjennom hele svangerskapet, men du bør absolutt begrense deg i forbruker dem.

A Home Behandling for Foot Cramps

A Home Behandling for Foot Cramps


Fot kramper skyldes ufrivillige sammentrekninger av foten muskler. Du føler kramper i tærne eller buen av føttene. De oppstår ofte i midten av natten; det er en smertefull måte å våkne. Tipsene nedenfor kan hjelpe deg med å kurere kramper når de skjer - og hindre dem fra å forstyrre din sove igjen.

Stretch & Massage

Når krampe treff, prøv å slappe av hele beinet, og forsiktig strekke foten ved å slå tærne opp. Hvis du har et håndkle eller et klesplagg, vikle den rundt foten og ta tak i endene, som en slynge, for å trekke tærne oppover med mer kraft.

Når du har strukket muskel, ta foten i begge hender og massere krampe området. Hvis du har massasjeolje, kna på krampe, forsiktig løsne musklene, inntil krampe går unna.

Før Bed

For kronisk foten kramper, vedta en pre-seng rutine for å forhindre det. Drikk en kopp lunken melk, kamille te, eller bringebær te før sengetid. Suge føttene i varmt vann og massere dem med noen dråper eterisk olje. Like før de kommer i seng, stå med føttene flatt på bakken og krølle tærne oppover.

I seng, strekke føttene så langt du kan mot slutten av madrassen. Hold den i noen minutter. Gjenta 3-5 ganger før du sovner.

Hydrate & Exercise

Kramper er ofte forårsaket av dehydrerte eller svake muskler, samt dårlig blodsirkulasjon. Du kan kjempe kramper ved å holde hydrert hele dagen. Daglig mosjon og tøyning vil bidra til å forhindre kramper; sørg for at du er spesielt rettet mot nedre halvdel. Få blodet beveger seg kraftig minst en gang om dagen, og ikke glem å bære støttende fottøy.

Tidlig graviditet Spørsmål og svar

Når graviditet testen kommer tilbake positivt, gjør det faktum at det kommer til å bli en ny baby i familien. Sammen med en følelse av oppstemthet kommer massevis av spørsmål.

Hvorfor er jeg trøtt hele tiden?

Kroppen din jobber ekstremt hardt på dette tidspunktet. Du produserer fosteret liv støttesystem.

Hvorfor får jeg gå på do hver halvtime?

Dette er på grunn av økningen av fluider i kroppen. Nyrene dine fungerer mer effektivt å rense kroppen for avfallsstoffer raskt.

Hvorfor Hurt brystene mine gjør?

De er hoven og øm på grunn av økningen av hormoner, østrogen og progesteron, er kroppen din produserer.

Hvorfor må jeg føle seg deprimert stedet for lykkelig?

Du er trolig følelsen ekstreme humørsvingninger forårsaket av endringer i kroppen din. Hvis depresjonen varer i mer enn to uker, bør du kontakte leverandøren.

Hvorfor har jeg morgenkvalme?

Ingen vet hvorfor gravide kvinner har morgenkvalme. Ikke alle gravide lider av morgenkvalme og det vanligvis går bort av den tredje måneden.

Hva er årsakene til Foot & Leg Cramps på kvelden?

Hva er årsakene til Foot & Leg Cramps på kvelden?


Nesten alle vet følelsen av å våkne opp til et ben eller fot krampe i midten av natten. Selv om legene ikke fullt ut forstår hvorfor kramper forekommer hyppigst om natten, er det noen vanlige årsaker som gjør dem mer sannsynlig.

Vanlige årsaker

Dehydrering kan være den mest sannsynlige årsaken til nattlige leggkramper. De kan også være forårsaket av et underskudd i visse mineraler, inkludert kalsium, kalium og magnesium.

Aktivitet i løpet av dagen

Leggkramper kan noen ganger være et resultat av aktiviteter i løpet av dagen. For eksempel de som trener tungt, stå i lange perioder av gangen, sitter feil, eller slitasje unsupportive sko er mer utsatt for kramper.

Graviditet

Kramper i ben og føtter er også svært vanlig blant kvinner som er gravide eller ta en p-pille.

Forebygging / behandling

For å lindre natten leggkramper, kan det være lurt å øke vannforbruket, ta et supplement, eller strekke på leggene før sengetid. Hvis du fortsatt våkne opp med en krampe, kan du hjelpe slappe av leggmuskelen ved å rette beinet og trekke tærne mot deg.

Spør legen din

Hvis disse forslagene bevise uhjelpsom og kramper fortsetter i en lengre periode, bør du kontakte lege. I sjeldne tilfeller kan kramper i bena være et tegn på mer alvorlige helsemessige forhold.

Hospice Care for døende barn

Hospice er et program som tillater folk å komme til slutten av sitt liv i et miljø som er behagelig for dem. Mange mennesker ønsker ikke å dø på sykehuset, så hospice tillater dem å dø i den komforten av deres egne hjem. Barn er også klienter eller hospice. Hospice omsorg for døende barn er en viktig del av livsprosessen av disse barna, samt healing og sorgprosessen av deres familie.

Hvem trenger Barnas Hospice

Barn som er døende er kvalifisert for Barnas Hospice. Flertallet av tiden, er hospice ment for barn som har fått en livstidsdom. Dette er barn som enten har stoppet behandling for sin sykdom eller som fortsetter behandling, men som legene har sagt at de kommer til å dø. Barnas hospice serverer barn som dør fra alle slags sykdommer, for eksempel infeksjoner, kreft, genetiske eller andre typer sykdommer eller funksjonshemninger som vil føre til døden. Alle barn som har blitt sendt hjem for å dø, eller som bor hjemme og ikke har en positiv prognose kan dra nytte av barnas hospice.

Hva omsorg er gitt

For barna i hospice-programmet, er flere typer behandling gis. Hospice arbeidere bringe inn utstyr for å gjøre barn komfortabelt, for eksempel senger og stoler som er spesielt utformet for deres tilstand. Hospice arbeidere administrere medisiner som trengs, gjøre noen behandling som er ment å gjøre barna mer behagelig, og gi smertestillende medikamenter etter behov eller instruert av leger. Hospice arbeidere også bruke tid på å snakke med barna om dødsprosessen, og snakker til og rådgivning foreldre og familiemedlemmer av barna. Hospice arbeidere å organisere tidsplaner, slik at barnet ikke trenger å være alene, og kan tilby tilleggstjenester, eller tilgang til selskaper som gjør, for eksempel rengjøring i hjemmet og matlaging, slik at foreldre kan konsentrere seg om sine barn. Hospice arbeidstakere er der for å gjøre overgangen til døden så smidig som mulig for barnet og familien.

Innvirkning på barn

Barn som har blitt sendt hjem uten håp for utvinning er vanligvis klar over at de kommer til å dø. Barn som er i hospice er vanligvis roligere, og får den omsorg og rådgivning som de trenger for å føle seg rolig og sikker. Barn blir trøstet av å være i kjente omgivelser, med sine egne senger, utstoppede dyr, leker og familie i nærheten av dem. Mange barn som går inn i barnas hospice forsone seg med sin død bedre enn barn som oppholder seg på sykehuset.

Innvirkning på Foreldre

Foreldre har støtte i form av hospice arbeidere. Arbeiderne og sykepleiere kan administrere medikamenter og gjøre de nødvendige behandlinger slik at foreldre kan konsentrere seg om å bruke tid med og snakker med sine barn. Hospice arbeidstakere er der hele døgnet rundt for å svare på eventuelle spørsmål, løse eventuelle bekymringer, og gripe inn medisinsk hvis nødvendig. Foreldre føler mer rolig, og er i stand til å få rådgivning og støtte som de trenger for å få i denne vanskelige tiden.

Betraktninger

Ulike hospice organisasjoner vil tilby ulike tjenester, så tenk på dette når du gjør ditt valg. De fleste forsikring planer dekke hospice omsorg.

Hvorfor skulle en Bone Scan Show Hot Spots i hele kroppen?

Hvorfor skulle en Bone Scan Show Hot Spots i hele kroppen?


Et bein skanning brukes til å finne problemer som ikke er i stand til å bli diagnostisert ved å vise en vanlig x-ray. Det brukes i kombinasjon med et radioaktivt sporstoff, som er en radioaktiv fargestoff som blir injisert inn i blodstrømmen. Fargestoffet samler i bein, etterlater en radioaktiv markør, eller "hot spot" som kan varsle legen din om eventuelle avvik som må tas opp.

Hva er en Hot Spot?

Hot spots er små mengder radioaktivt materiale som er igjen etter den injiserte fargestoff reiser gjennom hele skjelettsystemet. American Cancer Society forklarer at det vitenskapelige navnet for en hot spot er "technetium difosfonat", som har ingen kjente bivirkninger. Hot spots vil dukke opp på skannede bilder, svart eller grå i fargen.

Bone Absorpsjon

Mengden av radioaktivt farvestoff som absorberes av benene er avhengig av graden av sykdom eller skade. Mønsteret av absorpsjon varierer fra sykdom til sykdom. For eksempel er annerledes enn den for en infeksjon hot spot mønster som er indikativ for kreft. Ifølge John Hopkins Medicine, ville en normal bein skanning viser ingen svarte hot spots. I stedet ville hvert ben en lik mengde av grått som viser enda absorpsjon.

Infeksjon

Ifølge Cleveland Clinic, er osteomyelitt et bein infeksjon som vanligvis er forårsaket av "Staphylococcus aureus", som er en bakterie som også er ansvarlig for meticillinresistente Staphylococcus aureus, eller MRSA, infeksjon. På et bein scan bilde, er hot spots avslørt langs de ytre områdene av bein, noe som indikerer områder av infisert benvev. Sepsis kan også ses på som hot spots på et bein skanning, viser bein som har blitt smittet av andre sykdommer som en blære infeksjon.

Leddgikt og Bone Trauma

Hos noen pasienter, hot spots er et tegn på at et sted langs linjen det har vært et traume eller skade på en eller flere bein. Bones som har blitt brukket vil vise tegn til ny vekst og aktive celler som er svært absorberende og tiltrukket av den radioaktive fargestoff. Roswell Park Cancer Institute rapporterer at leddgikt vil også dukke opp i et bein scan.

Kreft

Kreft er en annen tilstand som kan sees i bein skanne bilder. Hot spots som vises i hele kroppen kan tyde på at kreften har spredd seg eller "spredning" til bein. Merck.com forklarer at de vanligste typer kreft å spre seg til skjelettet er karsinomer. Når det er flere varme flekker over hele kroppen til en pasient med kjent kreft, er benet infiltrering ofte mistenkt. Behandlinger for et slikt scenario vil som oftest bestå av en kombinasjon av stråling og kjemoterapi.

Hvorfor er min mage kramper Etter Akupunktur for fruktbarhet?

Hvorfor er min mage kramper Etter Akupunktur for fruktbarhet?


Akupunktur er en av de mest brukte former for komplementær alternativ medisin for behandling av infertilitet. Milde til moderate kramper er en ganske vanlig bivirkning assosiert med fruktbarhet-relaterte akupunktur.

Økt Blood Flow

Ifølge American Graviditet Association, kan akupunktur for fruktbarhet øke blodstrømmen til endometrium (slimhinnen i livmoren). Dette kan føre til mild krampe ligner menstruasjonssmerter.

Livmorkontraksjoner

Avhengig av de kjente eller mistenkte årsaker til infertilitet, kan en akupunktør stimulere punkter som utløser sammentrekninger i livmoren. Fleksing i livmor muskler kan føle ubehag.

Menstruasjon

Akupunktur for å regulere hormonsykluser kan bringe om en menstruasjon. Magesmerter etter akupunktur kan tyde på at menstruasjonen er overhengende.

Digestive Pain

En akupunktur sesjon kan stimulere tarmene, slik at en person kan oppleve intestinal kramper eller etter fruktbarhet akupunktur litt løs avføring.

Fordeler

Etter akupunktur for fruktbarhet, er magesmerter generelt sett på som et positivt tegn. Det indikerer at behandlingen er stimulerende de riktige punktene, og at den reproduktive organer reagerer.

Hvorfor trenger jeg krever søtsaker hele tiden?

Hvorfor trenger jeg krever søtsaker hele tiden?


Når kroppen sender ut en melding til hjernen krevende en viss mat, det skaper et sug. Disse cravings er mer betydningsfulle enn bare "Jeg vil ha en candy bar." I mange tilfeller, suget er et signal om at et organ er på utkikk etter et bestemt næringsstoff, eller signalet fra et biokjemisk ubalanse.

Ernæringsrelaterte Cravings

Cravings utstilt av gravide kvinner er det mest kjente eksempelet av nærings-cravings. Legemet sender en melding til hjernen krever en bestemt mat som inneholder et bestemt næringsstoff. For eksempel: gravide kvinner kan kreve dill pickles eller sjokolade. Pickles er høy i kalium, mens enkelte sjokolade er også høy i kalium samt caloric makt. Kalium er en sentral byggesten av blodceller.

Hormonell ubalanse

Når hormonene er ute av balanse, kroppen ønsker mat som vil skape en biokjemisk reaksjon bringe hormoner tilbake i likevekt. Lave nivåer av serotonin skape en følelsesmessig lav. Enkle karbohydrater og sukker raskt lage et utbrudd av serotonin. Dermed craves kroppen karbohydrater når under stress eller føler seg følelsesmessig lav.

Insulinnivået

Ettermiddagen snack craving er oftest assosiert med et fall i blodsukkeret. Den typiske arbeidstaker lunsj har blitt betydelig fordøyd av 15:00, og dermed kroppen ser for matvarer som vil øke insulinnivået.

Adrenal Fatigue

Høyt stress over lang tid skaper en betydelig etterspørsel på en kroppens adrenalin skapelse, forårsaker binyretretthet. Legemet deretter krever større mengder av sukker, karbohydrater, koffein og andre raske energiproduserende forbindelser. Populariteten av energidrikker kan tyde på dette er en voksende tilstand i befolkningen.

Medisinske tilstander

I kategorien av mer alvorlige forhold, kan kroniske cravings være tegn på en underliggende medisinsk tilstand som kan kreve medisinsk behandling. Hvis en craving ikke avtar med helse eller kosttilskudd justeringer, kan legehjelp være nødvendig. For eksempel, kan diabetes føre til en betydelig sug etter karbohydrater. I dette tilfellet ville en legens diagnose og råd være gunstig.

Om Paraplegic Kramper

Paraplegiske spasmer kan være ubehagelig og til og med skremmende. Denne artikkelen gir en oversikt over hvorfor spasmer oppstår, hvordan de ser ut og hvordan å bo trygt under en krampe.

Fakta

Muskelkramper er vanlig etter øvre motoriske nervecellen skader, som er den tekniske betegnelsen på å skade nerver og nerveceller i hjernen og ryggmargen. Dette skjer ofte til personer med paraplegi, en tilstand der nervene i ryggmargen har blitt alvorlig skadet og ikke lenger fullt ut kontrollere bena. Mens effekten av spasmer kan kontrolleres eller reduseres med legemidler mot kramper, spasmer er ofte tilstede i en viss grad for den varighet av den lamme persons liv.

Misforståelse

Når lammet fra livet og har en muskelspasmer, kan det noen ganger se ut som en mini anfall, som bena rykk og skjelver, ofte forårsaker hele kroppen til å riste. Til tross for sin skremmende utseende, de er som regel ikke skadelig og kan vanligvis løses med en endring i posisjon. Noen spasmer kan sende benene inn i det som kalles en extensor mønster, i hvilket knærne delvis eller helt rette. Selv om dette kan synes å en tilskuer som personen er rette bena på egen hånd, er det faktisk en spontan nervesystemet reaksjon.

Risikofaktorer

En trekning kanskje ikke virke som en så dårlig ting å forholde seg til, men når du ikke er i stand til å fullt ut kontrollere bena det kan være en sikkerhetsrisiko. Når lammet fra livet og må flytte fra en overflate til en annen, for eksempel fra seng til rullestol, må han plassere bena på en slik måte at de forblir stabile inntil han når sin rullestol. Hvis bena gå inn i en krampe under overføringen, kan de skifte så langt frem at han faktisk glir på gulvet. Dersom en omsorgsperson bistå lammet fra livet og overføring, kan en trekning forstyrre prosessen og skape en potensiell fare for både enkeltpersoner som kroppen posisjon plutselig endres.

Effekter

Selv om mange paraplegics ikke har full følelse i beina, kan spasmer fortsatt være ubehagelig og noen ganger også smertefullt. Hvis spasmer skjer om natten, kan de gjøre det vanskelig å sove. De fleste paraplegics er erfarne nok med sine egne spasme mønstre som de er i stand til å kontrollere dem ved å plassere sine føtter. Imidlertid kan nylig lammet individer finne effekten av spasmer vanskelig å styre i flere måneder.

Time Frame

De fleste spasmer ikke vare i mer enn noen få øyeblikk; men de kan forekomme ofte i løpet av dagen og noen ganger gjennom natten. De fleste paraplegics er klar over hvor ofte spasmer oppstår og hva som er normalt for dem. De bør imidlertid ta oppmerksom hvis krampene varer lengre enn normalt, eller om de blir stadig hyppigere. Dette kan betegne behovet for å endre doseringen eller typen av anti-spastisitet medisinering.

Hva er årsakene til Esophageal Kramper Etter Runde Band Surgery?

Hva er årsakene til Esophageal Kramper Etter Runde Band Surgery?


Den lap-band er et populært kirurgisk implantat brukes til å behandle fedme. En justerbar ring omkranser magen rett under mellomgulvet og reduserer mengden mat en person kan spise før mett. Etter operasjonen, noen pasienter lider esophageal spasmer, som er ufrivillige muskelsammentrekninger i spiserøret som kan føre til store smerter og forstyrre reise av mat til magen. Årsaken er ukjent, men det er visse triggere pasienter kan arbeide for å unngå.

Definisjon

Esophageal spasmer kan variere fra ubehagelig press for ekstrem smerte som stråler gjennom hele bryst og rygg. Disse spasmer faller inn i to kategorier: diffuse esophageal spasmer (DES), uregelmessige sammentrekninger i spiserøret som kan stoppe mat fra å nå magesekken, og Nøtteknekkeren spasmer, som er smertefulle og ekstremt kraftige versjoner av de vanlige glatte, koordinerte muskelbevegelser svelger. Spasmer alvorlig nok til å hindre en person å spise eller drikke nok kan være farlig fordi de kan føre til underernæring eller dehydrering.

Årsaker

Den eksakte årsaken til disse kramper er ukjent, men de kan være knyttet til en forstyrrelse av nerver som styrer prosessen med å svelge. Hvorfor noen lap-band pasienter får spasmer og andre ikke gjør det, er et mysterium, men det er noen identifiserbare faktorer som kan bidra til dem.

Medvirkende faktorer

Irritasjon av magesekken eller spiserøret synes å være nøkkelen trigger for esophageal spasmer. Denne irritasjonen kan være fra en fysisk sjokk, slik som å spise veldig varmt eller veldig kald mat, eller fra press på spiserøret eller pessar. Å spise enda litt mer enn magen holder komfortabelt kan resultere i nok press på membranen å signalet spasmer. Mat som ikke tygges tilstrekkelig kan være for store til å passe gjennom den lille åpningen av lap-band.

Når denne maten blir fanget, det fører til ekstremt ubehag og oppstøt, som er når musklene arbeider for å presse mat tilbake opp i spiserøret i en bevegelse som ligner på oppkast. Noen frukter og grønnsaker, som druer, tomater, fersken eller epler kan forårsake blokkeringer, og dermed overfylling og oppstøt, fordi deres hud ikke kan brytes ned nok ved å tygge. En lap-band som er justert med en åpning for små økninger hyppigheten av hindringer og vil føre til fast føde å støte opp mot mellomgulvet som det ville gjort i overspising.

Kjemisk irritasjon fra syre-rik mat eller sure oppstøt kan også utløse spasmer. Mat som sitrusfrukter og tomater kan være sure nok til å irritere magen eller spiserøret. Angst, noe som kan føre til at magen til å produsere for mye syre, og gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), når magen syrer og / eller galle regelmessig tilbakestrømning opp gjennom magen til spiserøret, både øke risiko for å oppleve en krampe.

Behandling

Esophageal spasmer kan bli beroliget av mange av behandlinger for GERD, inkludert antacida og kosthold modifisering. Peppermynteolje og kontrollert pusteteknikker har vært kjent for å hjelpe glatte muskelsammentrekninger. I alvorlige tilfeller kan leger foreskrive medisiner eller Botox-injeksjoner å lamme nervene som forårsaker kramper. Kirurgi brukes kun i ekstreme tilfeller.

Forebygging

Alt som kan irritere spiserøret eller magen kan være en trigger hos personer som lider esophageal spasmer. Den beste måten for lap-band pasienter for å unngå dem er å nøye følge deres kirurg & rsquo; s eller ernæringsfysiolog & rsquo; s mat retningslinjer, herunder å spise sakte, tygge maten grundig, og måle porsjonsstørrelser. Unngå veldig varm eller veldig kald mat og svært sure matvarer samt peeling skinn av frukt og grønnsaker kan også bidra til å redusere mage reaksjoner.

Hvorfor en Fever forårsake anfall?

Feberkramper

Anfall som skyldes feber tilhører en kategori som heter feberkramper. Disse anfallene er preget av risting og kramper og kommer vanligvis uten andre enn høy feber i seg selv faresignaler. I de fleste tilfeller er disse anfallene kommer og går på egen hånd og vare noen få minutter på de fleste.

Hvorfor en Fever Forårsaker en Seizure

Feberkramper er mest vanlig hos små barn. Dette er fordi en barnehjerne er fortsatt i utviklingsstadier, og er mye mer følsomme for virkningene av høy feber enn hjernen hos en voksen. Da kroppens temperatur stiger utover et visst punkt i løpet av kort tid, kan det føre til et beslag til å oppstå. Patofysiologien som forårsaker disse anfallene til å skje er ukjent for det medisinske fellesskapet. Det er imidlertid en viss grad av konsensus om at tilstanden kan være genetisk relaterte. Derfor kan foreldre som opplevde tilstanden som barn være mer sannsynlig å få barn som også opplever en febril anfall. Det er også sterke bevis som tyder på at barn som har hatt et søsken opplever feber anfall er 50 prosent større sannsynlighet for å oppleve en selv.

Risikofaktorer for Feber Anfall

En vanlig feber følger en kald er ikke en typisk årsak til en pågripelse. Oftere, disse feber er et resultat av andre barnesykdommer som ørebetennelse eller virusinfeksjoner. Disse typer av sykdommer forårsaker den plutselige økning i temperaturen som er kjent for å forårsake anfall. I sjeldne tilfeller kan mer alvorlige sykdommer som hjernehinnebetennelse eller hjernebetennelse forårsake dette topp i temperaturen.

Noen har gjort en sammenheng mellom immunisering skudd og feberkramper. Det er sant at risikoen for forekomst er høyere etter å ha en sjanse. Men er enig det medisinske miljøet at skuddet i seg selv er ikke problemet, men heller lavgradig feber som ofte følger med slike skudd.

Feberkramper er som regel ufarlig mot seg selv. Annet enn mulighetene for å skade seg selv et barn fysisk under et anfall, har få effekter blitt vist til annet enn en litt forhøyet risiko for utvikling av epilepsi hjernen.

Hva er årsakene til kramper i lårene?

Hva er årsakene til kramper i lårene?


Kramper i låret er en smertefull opplevelse brakt videre av dehydrering, stive muskler og / eller mangel på viktige mineraler og vitaminer i kroppen. Den resulterende smerte er vanligvis oppleves når en person i utøvelsen - men kan kramper oppstå når en person sover. For å lindre smerte, er det nødvendig å konsumere den nødvendige mengde av vann og næringsstoffer hver dag, og for å strekke ut såre muskler før og etter trening. I tillegg kan ligge på ryggen bidra til å midlertidig lindre kramper muskler.

Funksjoner

Kramper i låret er vanligvis forårsaket av dehydratisering, eller mangel på viktige mineraler i kroppen. Når kroppen er dehydratisert, blir for mye vann og salt tapt i form av svette, noe som resulterer i en ødeleggende smerte. Når et legeme mangler de mineraler som er nødvendige for å utføre --- inkludert kalium, magnesium og kalsium --- kroppen ikke er i stand til å regulere aktiviteten i nerver og muskler. I tillegg er ikke forbruker de nødvendige åtte glass vann om dagen kan forlate en muskel sultet for hydration den trenger. Derfor er det viktig å konsumere riktig mengde mineraler og vann hver dag for å motvirke lår kramper.

Forebygging

Lår kramper er forårsaket av dehydrering, så det er viktig å holde seg hydrert til enhver tid, og spesielt på varme dager eller mens du trener. Noen mennesker synes at å drikke mindre vann før og under en treningsøkt kan bidra til å bekjempe kramper; bør imidlertid mer vann inntas etter trening i slike tilfeller. I tillegg kan regelmessig inntak av frukt og grønnsaker med høyt magnesium, kalium og kalsium forhindre fremtidige kramper. Det er også viktig å strekke før og etter trening, ved hjelp av strekninger som spesifikt retter kramper lårmusklene.

Symptomer

En lår muskel kramper når det er skarp eller ødeleggende smerte mens du trener eller sover. Musklene berørte kan føle varmt å ta på og kan føle seg sliten eller stiv. Ofte lår kramper krever en person til å stoppe hva de gjør og vent på at smertene å avta. Smerten kan avta etter stretching, dype vev massasje eller bruk av varmeputer.

Midlertidig Treatment

Så snart kramper begynner, ligge flatt på ryggen med den berørte beinet hevet. Hvis posisjonen er ubehagelig, sette foten mot veggen for støtte. Hvis krampe er på baksiden av leggen, heve og rette den berørte beinet, hvile beinet mot en vegg eller et tre hvis ikke klarer å holde balansen. Sakte bøye kne for å bli kvitt krampe i låret. Hvis krampe er på forsiden av leggen, bøy kneet slik at kneet kommer nærmere brystet. Masser låret muskelen fast med fingrene. Forlenge beinet og dypt massere det berørte området inntil kramper går unna. Bor hydrert og ta lange, varme dusjer eller bad kan også hjelpe. For ekstra komfort, kan Epsom salter legges til badevannet for å øke muskelavslapning.

Langsiktig løsning

I tillegg til forbruker minst åtte glass vann om dagen, er det viktig å konsumere mat rik på magnesium, kalium og kalsium, noe som bidrar til å forhindre lår kramper. Ifølge United States Department of Agriculture, bløtdyr, hvit fisk, avokado, bananer og gulrot juice er alle gode kilder til kalium. Bygg, artisjokker, svarte bønner, hele hvetemel og mandler er gode kilder til magnesium. Melk, ost, yoghurt og iskrem er gode kilder til kalsium. Hvis kramper oppstår oftere eller kramper føler seg mer alvorlig, snakke med legen din, da disse kan være tegn på underliggende forhold, inkludert trombose, embolisms og fibromyalgi.

Årsaker til Kramper i låret

Årsaker til Kramper i låret

Hva er leggkramper?

Øvre leggkramper er når muskelen kontrakter i beinet. Vanligvis muskelen kontrakter plutselig og uten forvarsel, selv om du kanskje forventer leggkramper hvis du har gjort en stor mengde trening eller anstrengende aktivitet som involverer bena. En etappe krampe kan føles som noen dytter i deg i beinet, som en muskel i beinet er engasjerende uten at du flytter den, eller liker din leggben er i hovedsak fast i posisjon. Leggkramper er ikke farlig i de fleste tilfeller, men hvis du føler konsistente stikkende smerter i beinet, kan du bli lider av en blodpropp og bør gå til lege så snart som mulig.

Årsaker til leggkramper

Leggkramper er vanligvis årsaken til overanstrengelse eller dehydrering. Leggkramper er vanlig hos eldre mennesker på grunn av svekket, atrophied muskler, og gravide kvinner, på grunn av den ekstra vann og baby vekt de bærer. Leggkramper kan også være årsaken til lavt kaliumnivå i kroppen. For å forhindre leggkramper oppstår, drikke mye vann og elektrolyttholdig drikke hele dagen, spise bananer for å øke kalium, og unngå overanstrengelse, spesielt i bena.

Når Leg Cramps er Serious

I sjeldne tilfeller kan leggkramper også være et resultat av diabetes, Parkinsons sykdom, hypertyreose, levercirrhose og alkoholisme. Leggkramper er også bivirkninger av enkelte medisiner, inkludert flere blodtrykket medisiner. Hvis du tar noen nye medisiner og opplever leggkramper, ta kontakt med legen din så snart som mulig. Hvis du har noen av de sykdommer eller lidelser som er nevnt ovenfor, må du kontakte legen din og fortelle henne at du lider av leggkramper for en fullstendig medisinsk diagnose.

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING


Trening er bra for deg, så hvorfor gjør det vondt? Magesmerter etter en treningsøkt er som regel delt opp i to kategorier: muskelsmerter og mage ubehag. Verken en er behagelig, og i de fleste tilfeller, er verken spesielt farlig for helsen din. Hold deg hydrert og næring med sunn mat, tid spisingen din på riktig måte og justere intensiteten på treningen for å hindre magen fra vondt etter trening.

Dehydrering

Dehydrering kan forårsake alvorlige magesmerter, ifølge en studie publisert i 2004 utgaven av "Journal of College of Physicians og kirurger Pakistan." Svette under en treningsøkt kjøler deg av, men også øker risikoen for dehydrering hvis du ikke erstatte tapt væske. Dette gjelder spesielt når du trener i varmt vær. Forhindre dehydrering ved å drikke 16 til 20 gram vann et par timer før du starter treningen. Fortsett å drikke vann mens du trener, og følge opp din fysiske aktivitet med mer væske. The American Council on Exercise råder 16 til 24 gram for hver kilo vann tapt under trening.

DOMS og overtrening

Forsinket utbruddet stølhet er en type muskel ubehag som oppstår etter at du trener. Doms-relaterte magesmerter kan ikke vise fram til en dag eller to etter at du har engasjert magemusklene under en treningsøkt, som gjør situps. Betennelse i muskelfibre forårsaket av mikroskopiske tårer er grunnen til magen gjør vondt. Dette skjer oftest når du har jobbet muskelen forbi sin normal kapasitet. Muskelkramper - ufrivillig sammentrekning av en muskel - kan også være en indikasjon på overarbeid. Hvis du rutinemessig utvikle smerter i magen, redusere intensiteten på treningen eller bytte til en annen øvelse for en stund.

Diet

Ditt kosthold kan bidra til magesmerter etter trening. Spise store måltider eller tung mat som er stekt, høy i fett eller fet tar lengre tid å fordøye, og kan la deg følelsen oppsvulmet, gassy og kvalm under og etter en treningsøkt. Matvarer som du ikke er vant til, uansett hva de er, kan også vraket ødeleggelse på fordøyelsessystemet etter trening. MayoClinic.com anbefaler å spise en kombinasjon av hele korn karbohydrater og protein for å gi deg energi for aktiviteten. Bananer og annen frukt, kjeks, energi eller granola barer og yoghurt er ideelle snack alternativer som er usannsynlig å forlate deg med en urolig mage når du trener.

Time din Eating

Spiser for mye rett før du trener eller ikke spise noe før trening kan føre til magen å gjøre vondt. Planlegg store måltider i minst tre timer før du trener. Forbruke mindre måltider eller snacks ca to timer før trening for å gi deg energi uten trusselen om dårlig fordøyelse.